Személyi kölcsön kalkulátor

Mekkora összegű személyi kölcsönt kaphatok?

Mivel a személyi hitelek mögött nincsen ingatlanfedezet, ezért a maximálisan nyújtható hitelösszeget csakis az igénylő jövedelmi helyzete határozza meg. Ez ugyanis a hitel visszafizetésének legfőbb biztosítéka. Emiatt a jövedelemvizsgálat némileg szigorúbb is, mint jelzáloghitelek esetén, s kisebb a felvehető összeg is.
A jövedelmi helyzet vizsgálata során a bankok nemcsak a leendő adós igazolható keresetét, munkaviszonyát ellenőrzik, hanem a rendszeres kiadásokat is figyelembe veszik. Egy már meglévő hiteltörlesztés csökkenti a személyi hitel törlesztésére fordítható szabad jövedelmet. A bankok meghatározzák, hogy az adós leendő és már meglévő kölcsöneinek törlesztő részlete nettó fizetésének hány százalékát tehetik ki, s ennek megfelelően állapítják meg a nyújtható összeget.

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletekről IDE kattintva tájékozódhat.

Legfrissebb bejegyzések személyi kölcsön témában:

Share on Facebook22Share on Google+0

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • Ernő szerint:

  Tisztelt szakértő.
  Legyen szíves ajánljon egy hitel lehetőséget nekem.
  Adataim: Nyugdíjszerű járulék (15 éve van), most 68.500 Ft. Jövőre leszek idő szerinti nyugdíjas. Szükségem volna min. 400 ezer Ft-ra vagy 600 ezer Ftra. Jobb hitel kiváltására. Cetelem és OTP. Jelenlegi törlesztő részletem: 30.500 Ft (cetelem). A számomra megfizethető havi kb. 10 ezer Ft lenne. 5 éves futamidőre. Nem akarok még örökölni, de elúszni sem szeretnék. A hitelt valószínű, hogy előbb is visszafizetném.
  Hová forduljak?
  Válaszát előre is köszönöm: Ernő

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ernő!
   Személyi hitel igényét fenti kalkulátorunkban az Érdekel gombra kattintva jelezheti.

 • Erik szerint:

  Szép napot!
  Olyat szeretnék kérdezni, hogy 50.000 Ft-os keresetre milyen hitelt tudnék felvenni? Autóra szeretnék felvenni.
  Előre köszönöm a választ.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Erik!
   50.000 Ft-os keresetre sajnos nem oldható meg személyi hitel felvétele. Autóhitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik.

 • Benjámin szerint:

  Üdv.
  Érdeklődnék, hogy megfelelnék-e a kritériumoknak. 1.000.000 Forint hitelre lenne szükségem.
  Kérdezni szeretném, hogy lehetne erre lehetőség?
  6 éves futamidőt választanék, 5 hónapja dolgozom építmény szerkezet szerelőként egy ipari cégnél.
  Válaszukra feltétlen számítok.
  Tisztelettel s köszönettel: Benjamin

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Benjamin!
   Személyi kölcsön felvételéhez legalább 6 hónapos munkaviszony szükséges. Személyi kölcsön igénylét fent jelezheti.
   Amennyiben van lehetősége ingatlanfedezet bevonására, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a legkedvezőbb szabad felhasználású jelzáloghitelekről!

 • Richárd szerint:

  Jó estét.
  Szeretnék felvenni személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül 4 millió forint összegben hosszú futamidővel. Havi 220 ezer Ft keresetet tudok felmutatni, mert a párom lenne az adóstársam.
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Richárd!
   4 millió forint összegű kölcsön felvételéhez bankpartnereinknél ingatlanfedezet szükséges. Enélkül sajnos nem tudunk Önnek segíteni a hitelfelvételben. Ha megoldható ingatlanfedezet bevonása, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Éva szerint:

  76 évesen vehetek háztartási cikket hitelre? Nyugdíjam 120 ezer.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Éva!
   Áruhitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik, ezért ebben a kérdésben sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

 • R-né szerint:

  Miért nem kaphat KHR szereplő hitelt? Mivel nagyon sokan a CHF jelzáloghitel miatt lettünk azok! Nekem 80.000 Ft-ra lenne szükségem minél hamarabb, de nem kapok és hiába tudnám most fizetni, mégis elutasítanak mindenfelől.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   A hitelintézetek szabályzata sajnos nem teszi lehetővé negatív KHR szereplő számára a hitelfelvételt.

 • Lajos szerint:

  Szeretnék igényelni maximum 300 ezer forint hitelt, szabad felhasználásra. 2016. 06. hónaptól – 2016. 11. hónapig munkabér támogatást kapok, mint egyéni vállalkozó. A támogatás összege: 111 ezer forint/hó.

  ,

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Lajos!
   A munkabér támogatás nem fogadható el jövedelemként hitelfelvétel során. Egyéni vállalkozó esetén legalább 1 lezárt év szükséges a hitelfelvételhez.

 • Tibor szerint:

  Üdvözlöm.
  Olyan kérdésem lenne, hogy az igazolható jövedelmem 85.785 Ft szakmai minimálbér, 1 db hitelkártyám van, amit azonnal ki is fizetnék és megszüntetném, ha sikerül a hitel, csak az a kérdésem, hogy kaphatok-e hitelt és nagyjából mennyit?
  Válaszát előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Tibor!
   A hitelképesség megállapításához a megadottnál több információra lenne szükség. Személyi kölcsön igényét ITT jelezheti.

 • Alex szerint:

  Tisztelt hitelnet!
  20. éves vagyok (2016 májusban 21. leszek ) és személyi kölcsönre lenne szükségem. Egy ingatlant szeretnék belőle felújítani. Sajnos a fizetésemből csak nagyon lassan menne. Jártam már pár bankban de csak elutasítást kaptam mert nem vagyok elég idős a hitel felvételéhez. Nagy szükségem lenne erre az összegre.
  Mezőgazdaságban dolgozom alkalmazottként egy családi vállalkozásban! A fizetésem nettó 89.910 Ft, amit bankszámlára kapok és már 1 éve ott dolgozom. 1.200.000 Ft-ra lenne szükségem. Ha kapnék pár bank ajánlatot ahol talán lenne esélyem a hitel felvételre. Vagy ha már betöltöm a 21 életévemet, akkor melyik bankokban lenne érdemes érdeklődnöm?
  Köszönöm válaszát :
  Alex

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Alex!
   Fiatal kora miatt a 21 éves kor betöltése után is valószínűleg csak adóstárs bevonásával lehetséges személyi hitel felvétele. Ami még szóba jöhet adóstárs nélkül, az a jelzáloghitel, ami olyan ingatlanra is felvehető, aminek nem Ön a tulajdonosa. Természetesen szükséges, hogy az ingatlan tulajdonosai részt vegyenek a hitelügyletben, de nem szükséges adóstársként szerepelniük. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabottan tudják tájékoztatni.

 • Sarolta szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Érdeklődöm, hogy külföldi munkaszerződéssel van-e lehetőség magyar személyi kölcsönt kapni?
  Köszönettel:
  Sarolta

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Sarolta!
   Külföldi munkaszerződés esetén is van lehetőség személyi kölcsön igénybevételére. Igényét IDE kattintva jelezheti bankpartnerünknél.

 • Veronika szerint:

  Tisztelt hitelnet!
  Érdeklődni szeretnék, hogy októberben telik le a BAR listám!!Azaz tavaly októberben fizettem ki a tartozásomat! Úgy tudom egy év amíg levesznek a BAR-ról. Egymillió forintra lenne szükségem! Így hogy passzív baros vagyok, így kaphatnék?
  Válaszát előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Veronika!
   Legalább 6 havi passzív BAR lista esetén bankpartnereink egyikénél van lehetőség hitelfelvételre, melyhez ingatlanfedezet szükséges és a minimálisan felvehető hitelösszeg 2 millió forint. Amennyiben ez a hitellehetőség is érdekli, kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni.

 • Csaba szerint:

  Üdv!
  Szeretnék 1 millió forintos felhasználású kölcsönhöz jutni. Határozott idejű szerződéssel dolgozom. Nettó jövedelmem kb. 170 ezer forint. Jelenleg 300 ezer forintos folyószámla hitelem van. HRr listán nem szerepelek. Jelzáloghitelt nem szeretnék.
  Van erre lehetőségem?
  Köszönöm!
  Csaba

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Csaba!
   Az elérhető személyi kölcsönökről IDE kattintva tájékozódhat, s egyúttal itt jelezheti támogatás iránti igényét is.

 • Péter szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Tetőtér befejezéséhez szeretnék személyi kölcsönt ~1.500.000,- összeget 4-6 év futamidőre felvenni. Sajnos a jelzáloghitel nem lehetséges, mert az ingatlan a szüleim nevén van és már terheli egy. Jövedelmem nettó ~80 ezer Ft lassan 4. hónapja dolgozom az új munkahelyen fő állásban (előtte ugyanitt részmunkaidősre voltam bejelentve), van egy diákhitelem aminek havi törlesztője ~7 000,- + mobiltelefon előfizetés. Fizetésemet kézbe kapom én kértem így de ha kell tudják utalni bankszámlára. KHR listán tudomásom szerint nem szerepelek. Házasság előtt állok a barátnőmmel, esetleg ő mint kezes bevonható e a dologba, jelenleg még tanul de mellette dolgozik, jövedelme ~55 ezer Ft,-. Érdeklődnék a lehetőségeimről.
  Köszönettel.
  Péter

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Péter!
   A megadott jövedelmekkel 1,5M Ft összegű személyi kölcsön felvételére sajnos nincs lehetőség. Amennyiben mégis megoldható lenne ingatlanfedezet bevonása, kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

 • Laci szerint:

  Üdv.
  140.000 igazolt jövedelemmel 600.000 hitel vagy személyi kölcsön kritériumai?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Laci!
   Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • József szerint:

  Személyi kölcsönre lenne szükségem, 800 000 forintra. BAR listás nem vagyok.

 • Marcell szerint:

  Üdv!
  Érdeklődnék, hogy ausztriai jövedelemmel lehetséges-e személyi kölcsönhöz jutni.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Marcell!
   Ausztriai jövedelemre történő személyi kölcsön igénylés ügyében sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

 • Hanna szerint:

  Tisztelt cím!
  Szükségünk lenne kb. 700.000-800.000 Ft személyi hitelre. A férjem több éve vállalkozó. Az Erste banknál van számlánk, de jövedelem oda nem érkezik, de van rajta pár 100 000 Ft. Tartozásunk nincs, sem hitelünk, sem a NAV felé. A férjem 63 éves. Most ment februárban nyugdíjba, de ugyanúgy dolgozik tovább. APEH nullás igazolás és jövedelemigazolás is lenne. A havi jövedelem kb. 80.000 leigazolva.
  Kaphat-e hitelt?
  Várom a válaszát.
  Köszönettel: Hanna.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Hanna!
   Személyi hitel iránti igényüket IDE kattintva jelezheti, ahol bankpartnereink állnak rendelkezésükre.

 • Ferenc szerint:

  A nyugdíjam 47.500 Ft. Érdeklődnék, hogy tudok-e személyi hitelt felvenni? Nem vagyok bár-os. 300.000 Ft-ra lenne szükségem. Provident hitel nem érdekel.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ferenc!
   A megadott jövedelemmel bankpartnereinknél sajnos nem vehető fel személyi kölcsön.

 • Hajni szerint:

  Jó napot!
  Érdeklődni szeretnék, hogy nettó 80 000 Ft-ot keresek és ebből levonnak nekem 14 000 Ft-ot havonta. Ennél többet keresek, de csak ennyi amit tudok igazolni papíron. Autót szeretnék venni és szeretném megkérdezni hogy kaphatnék-e 900 000 személyi kölcsönt valamelyik banknál? Sok banknál próbálkoztam, de egyiknél sem jártam szerencsével.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Hajni!
   A megadott jövedelemmel bankpartnereinknél sajnos nem vehető fel 900.000 Ft összegű személyi kölcsön. Ehhez adóstárs bevonására mindenképpen szükség lenne.

 • Anikó szerint:

  Tisztelt Címzett!

  Jelenleg sajnos 3 felé fizetek hitelt havonta, a 150 ezer nettó fizetésemből összesen 109 ezer Ft-ot. Ezt már nem bírom, ezért adósságrendező kölcsönt szeretnék. Ingatlanfedezetem nincs. Rendszeresen fizetek, de egyszer elcsúsztam 1 hónapot, ezért visszautasítják a hitelemet, mondván hátralékban vagyok. De nem vagyok úgymond hátralékban, minden hónapban fizetek, de az egy hónap csúszás látszik. BAR listán sem szerepelek, vállalnék hosszabb futamidőt, csak hogy a három hitelemet kiváltsam eggyel. Hova fordulhatnék????
  Előre is köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Anikó!

   Fedezet nélküli adósságrendező hitelekkel kollégáink nem foglalkoznak, személyi kölcsön ajánlatokat a a fenti listában találhat, de ekkora összegű adósságrendező hitelre fedezet nélkül nem látunk reális esélyt.

 • István szerint:

  Olyan hitelt keresek, amihez határozott idejű munkaszerződés is megfelel. Mar 3 éve a jelenlegi munkahelyemen vagyok és július 1-el hosszabbítják meg a szerződést.
  Van olyan bank, akinél tudok így igényelni?
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves István!
   Kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink tájékoztatni fogják, hogy határozott idejű munkaszerződés esetén milyen feltételekkel igényelhető hitel.

 • Tamás szerint:

  Hitelt keresek, amiből meglévő adósságaim szeretném rendezni, személyi hitelt, lakásom nincs.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Tamás!
   Adósságrendező hitel felvételéhez ingatlanfedezet szükséges. Ennek hiányában sajnos nem tudunk Önnek kedvező hitelkonstrukciót javasolni.

 • Orsolya szerint:

  Üdv!
  Azután érdeklődnék, ha egy személyi kölcsönnél adóstárs vagyok és más szeretné átvállalni helyettem, akkor ennek mik a feltételei? Ha az ügyfél felesége gyesen van, akkor ő is átvállalhatja helyettem? Továbbá az igaz, hogy az én jövedelemigazolásomon szereplő összeget el kell érnie annak, aki átvállalja helyettem?
  Köszönöm a választ!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Orsolya!
   A személyi kölcsön átvállalásának feltételeiről – az adott hitelügylet részleteinek ismeretében – a hitelnyújtó bank tud pontos felvilágosítást adni. Javasoljuk, ez ügyben keresse fel az érintett bankot!

 • Pukler Oliver szerint:

  Jó napot! Van egy meglevő személyi hitelem amit egy hónapja vettem fel.250000e Ft vettem fel egy évre .110000 Ft érkezik a számlámra minden hónapban 2 éve van folyamatos munkahelyem.Vehetek e fel másik személyi kölcsönt kb 200000 Ft?

 • Éva szerint:

  Jó napot!
  Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg táppénzen vagyok, de több mint 2 éves munkaviszonnyal rendelkezem. Jelenleg csak a 122.000 Ft 60%-át kapom.
  Ebben az esetben lehetőség van-e bármilyen banknál hitelfelvételre?
  Szabad felhasználású személyi kölcsönre lenne szükségem.
  Előre köszönöm szépen a választ.
  üdvözlettel: Éva

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Éva!
   Javasoljuk, hogy személyi kölcsön felvételének ügyében keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, melyek elérhetőségét ITT találja.

  • Sarolta szerint:

   Kedves Ügyintéző!
   Azt szeretném kérdezni, hogy ha a személyi kölcsön igénylésnél minden feltételnek megfeleltem, okozhatta-e az elutasítást, hogy a bankszámlakivonatomon ugyanarra a szolgáltatásra 1 hónapban többször is utaltam, például Szerencsejáték Zrt. számlaszámára. Emiatt esetleg tévesen azt gondolják a bankok, hogy erre kellene a hitel?
   Válaszukat előre is köszönöm!

   • Hitelnet.hu szerint:

    Kedves Sarolta!
    A bankok belső minősítési, hitelbírálati rendszerét nem ismerjük, ezért kérdésére sajnos nem tudunk pontos választ adni.

 • János szerint:

  Férjemnek Szlovákiában van állandó bejelentett munkahelye, OTP számlára érkezik a jövedelme. Lenne egy adóstárs, ő 18 éves, 2015. augusztus 1-től van bejelentett munkahelye. Férjemnek nettó 117.000 Ft, adóstársnak nettó 79.910 Ft a jövedelme. Hitele egyiknek sincs.
  Mennyi személyi kölcsönt kapna?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves János!
   Személyi kölcsönben adóstársként csak olyan személy vonható be, aki már betöltötte 21. életévét. További tájékoztatást személyi hitel felvételével kapcsolatban a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodában kaphatnak. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

 • Viktória szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Szükségem lenne 2-300.000 Ft hitelre, fizetésem 76.500 Ft + családi pótlék 13.700 Ft, 11 hónapja dolgozom jelenlegi munkahelyemen, tud nekem segíteni? Sürgős lenne 🙁
  Válaszát előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Viktória!
   Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük, keresse az Ön lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

 • András szerint:

  Üdv.
  Kölcsönt szeretnék felvenni, viszont van egy 150.000 keretű hitelkártyám, valamint egy havi 21.000 Ft-os személyi kölcsönöm és (nem tudom, befolyásolja-e) egy folyószámlahitel-keretem (338.000).
  Mindemellett fel tudnék-e venni 100/200.000 Ft-ot?
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves András!
   Személyi hitel bírálatánál figyelembe kell venni a hitelkártyát, hitelkeretet és személyi hitelt egyaránt. Ha mindezek törlesztésére fordított összeg meghaladja nettó jövedelmének 30%-át, akkor általában nem vehető fel személyi kölcsön.

 • Lajos szerint:

  Jó estét!
  9 hónapja dolgozom diákmunkán és az utolsó 4 hónap meghaladja a 80 ezer forintot.
  Az lenne a kérdésem, hogy kaphatnék-e valamelyik banknál személyi kölcsönt?

 • Valentin szerint:

  Jó estét!
  Lenne egy olyan kérdésem, hogy én már 6 hónapja bejelentett folyamatos munkahellyel rendelkezem, határozatlan idejű szerződés, stb. Nettó 100.000-110.000 Ft. A cég az változott most december 1-én, de ugyanannál a helynél dolgozom.
  A kérdésem az lenne, hogy így hol tudok felvenni személyi kölcsönt? Kb. 4-500.000 Ft-ra lenne szükségem, a számlámon folyamatosan megy a munkabér átutalás az OTP-hez, de ott nem adnak.
  Hol tudnék hozzájutni így, hogy új cég van a munkahelynél?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Valentin!
   Ha az a bank nem tudott Önnek személyi kölcsönt nyújtani, ahova a munkabére érkezik, akkor véleményünk szerint másik hitelintézet sem fog tudni kölcsönt adni.

   • Valentin szerint:

    Miért nem kaphatok kölcsönt, ha sose szerepeltem, meg nem is vagyok Bar listán, és a nettó jövedelmem is 100 fölött van + több mint 6 hónapos munkaviszonyom is megvan… ?! Ezt nem értem.

    • Hitelnet.hu szerint:

     Kedves Valentin!
     A hitelképességet egyéb tényezők is befolyásolják, például az életkor. 25 év alatti igénylő esetén gyakran csak adóstárs bevonásával hagyható jóvá a személyi kölcsön kérelem. Ugyanakkor a bankok minősítő rendszere összetett, ezért gyakran nem ismerjük az elutasítás konkrét okát.

 • Sz.-né szerint:

  A kérdésemet már a címben is megfogalmaztam, a lényeg, hogy lehetséges -e egy 10 milliós kölcsönt jelzáloghitel nélkül felvenni, úgy ha nincs más kölcsönünk, és 75 évesek vagyunk férjemmel, és az össz havi bevételünk 350 ezer forint, ami papíron is igazolható.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   10 millió forint összegű kölcsön felvételéhez minden pénzintézetnél ingatlanfedezet szükséges. Enélkül sajnos nincs lehetőség a hitelfelvételre.

 • kovacs imre janos szerint:

  JÓ napot kívánok mindenkinek.
  Azért írok ide, mert szeretnénk segítséget kérni anyagilag. Nyugdíjas vagyok, 67 éves és egyedülálló vagyok. Anyagi helyzetem nagyon nehéz, kb. 600.000 Ft-ra volna szükségem.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Imre!
   A hitelfelvétel ügyében kérje keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

 • Farkas Henrietta szerint:

  Üdvözlöm!
  Szükségem lenne 500.000 Ft-ra! Március óta dolgozom, havi jövedelmem 79.155 Ft, ebből a nettóm : 61.800 Ft.
  Érdeklődnék, hogy megkaphatom a hitelt?
  Előre is köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Henrietta!
   Nettó 61.800 Ft-os jövedelemmel sajnos nincs lehetőség személyi kölcsön felvételére. Megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonásával nyílhat lehetőség a hiteligénylésre.

 • Ottó szerint:

  Üdvözletem!
  Szeretném megérdeklődni, hogy PASSZÍV (már kifizetett tartozás) listán vagyok és egy kisebb hitelre lenne szükségem (400 ezer)
  Havi keresetem jónak mondható (180.000), viszont a bankok nem adnak szabad felhasználású kölcsönt, csak ilyen Cofidis, Provident és hasonlók. Ezekben nagyon nem bízok, így valami lehetőség érdekelne, hogyan lehet megoldani az estemben.
  Egy autó javítási költségekről lenne szó, így nem tudom, hogy például Áruvásárlási hitelre is írható-e.
  Üdvözletem.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ottó!
   Legalább 6 hónapja fennálló passzív BAR lista esetén bankpartnereink egyikénél jelzálog alapú szabad felhasználású hitel felvételére van szükség, minimum 2 milliós hitelösszegtől. Amennyiben ez a lehetőség érdekli, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Andrea szerint:

  Jó napot!
  23 éves vagyok. 2015 áprilisa óta dolgozok. Nettó jövedelem 68.000 Ft. 1.500.000 Ft-ot szeretnék felvenni. Lehetséges-e ennyi jövedelem mellett? Ha nem, akkor mennyi az az összeg, amit felvehetnék?
  Köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Andrea!
   Ekkora összegű igazolt jövedelemmel bankpartnereinknél sajnos nem oldható meg a hitelfelvétel.

 • Zoltán szerint:

  Helló!
  Azt szeretném megtudni, hogy szükségem volna hitelre minél hamarabb. De sajna bár listán vagyok. Nem kellene nagy kölcsön, csak 600 000 Ft-ra gondoltam.
  Remélem tudnak jó lehetőséget találni nekem.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zoltán!
   Bárlistásként egyik pénzintézetnél sincs lehetőség személyi kölcsön felvételére, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitellehetőséget ajánlani.

 • BNándor szerint:

  Szeretnék felvenni 700.000 forint személyi hitelt háztartási berendezésre és festésre. Nettó jövedelmem 79.900 forint, melyet készpénzben kapom. Hitel csak diákhitel van, melyet mindig időben törlesztek.
  Milyen lehetőségeim vannak?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Nándor!
   A megadott jövedelemmel 700.000 Ft összegű személyi kölcsönt sajnos nem tud felvenni. Az elérhető hitelösszegről a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják. Kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát.

 • Károly szerint:

  Szeretnék 200.000.- Ft összegű hitelt, de sajnos egy butaság végett passzív báros vagyok. Nyugdíjam 75.500.- Ft. Kaphatnék -e hitelt? Esetleg úgy lehetne-e, hogy elküldeni a nyugdíjfolyósítóhoz a fizetendő részletet és ők le vonnák minden hónapban.
  Kérem válaszoljanak.
  Köszönöm szépen.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Károly!
   Passzív BAR lista esetén egyik bankpartnerünknél sem lehetőséges személyi hitel felvétele. Sajnos az Ön által vázolt lehetőséggel sem kivitelezhető a hitelfelvétel negatív tartalmú BAR lista esetén.

 • Gáfor Edina szerint:

  Jó estét!
  Szeretnénk vásárolni egy használt ingatlant. Kb.: 12-13 millió értékben. Ehhez nekünk van 9 millió forint önerőnk. Viszont az általunk eladni kívánt ház 1/4-ed tulajdoni részben kiskorúé. Úgy tudjuk, hogy az új ingatlan megvásárlásakor ugyanilyen tulajdonú részben be kell jegyeztetni a kiskorút az új ingatlanba. Mivel így a megvásárolni kívánt 1/4-ed része a kiskorú tulajdonába kerül, nem valószínű, hogy a gyámhatóság engedélyezi a jelzáloghitel felvételét. 🙁
  Szeretném megkérdezni, hogy milyen más egyéb lehetőségeket tudna ajánlani? 6 millió forintra lenne szükségünk.
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Edina!
   Tapasztalataink alapján, ha a felvenni kívánt jelzáloghitel lakáscélú, akkor a gyámhivatal megadja hozzájárulását a hitelfelvételhez. Ilyen esetben a kiskorú helyett úgynevezett ügygondnok írja alá a kölcsönszerződést, akit a gyámhivatal jelöl ki. A gyámhivatali hozzájárulás kissé meghosszabbítja a hitelügyintézést, de megoldható. Javasoljuk, hogy küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink megkeresik Önöknek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót, s készséggel vállaljuk a teljes körű – gyámhivatal bevonásával történő – díjmentes hitelügyintézést is.

 • váradi viktória szerint:

  3 hónapja dolgozom, 61.000 Ft fizetésem. BAR listán nem szerepelek. Szeretnék legalább 500 ezret felvenni. Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Viktória!
   Személyi kölcsön felvételéhez legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszony szükséges. 3 hónapos munkaviszonnyal sajnos nincs lehetőség a hitel igénybevételére.

 • szandi szerint:

  Tisztelt hitelnet!
  Szeretnénk a párommal venni egy telket, de sajnos mezőgazdasági teleknek van minősítve, így nem nagyon találok rá bankot, aki így is adna rá, vagy amelyik meg adna, az azt mondta kevés a hitelösszeg, bár ha kedvező a törlesztő, akkor 5 milliót vennénk fel, de 3 millió lenne nagyon fontos, valamit a csokot is szeretnénk igénybe venni. A párom keresete minimálbér felett van valamennyivel, én pedig gyesen vagyok.
  Köszönöm válaszát.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Szandi!
   Mezőgazdasági telek vásárlásához CSOK nem vehető igénybe. Arról, hogy a hitelfelvétel megoldható-e vagy sem, s ha igen, mekkora összeg, Szakértőink a további részletek ismeretében (területi elhelyezkedés, forgalmi érték, stb.) tudnak pontos választ adni. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 • Tamás szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Érdeklődnék, hogy az alábbi feltételekkel van-e esélyem egy 700 000 Ft-os, fedezet nélküli, 1 éves futamidejű személyi kölcsönre?
  Havi nettó jövedelmem ~380-420e Ft, amiből a bankszámlára ~320-360e Ft-ot utalnak, a többit kp-ben kapom €-ban. Áruhitelem van a T-mobilenál, havi 12 380 Ft, és van egy életbiztosításom, amire havi 80e Ft-ot fizetek. Kizárólag az egy éves futamidő jöhet szóba. Számításaim szerint az összes törlesztés együttesen meghaladná az igazolható jövedelmem 33%-át…
  Válaszukat köszönöm!
  Tamás

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Tamás!
   Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet iroda Szakértőjével, aki pontos tájékoztatást tud adni Önnek valamennyi részlet ismeretében. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

 • Veronika szerint:

  Tisztelt Címzett
  Személyi hitelt vennék fel, minden kritériumnak megfelelek, de a hitelkeretem az elmúlt három hónapban mínuszos volt. (Nem jelentősen, -2100, -2500 Ft) Mennyi esélyem van arra, hogy elfogadják a hitelkérelmet? Jövedelem nagysága, egyéb dolgok rendben vannak. Ha emiatt elutasítják, milyen lehetőségeim vannak?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Veronika!
   A hitelkeret túllépése negatívan befolyásolhatja a hitelbírálat eredményét. Pontos tájékoztatást ez ügyben az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudunk adni. Ehhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Christopher szerint:

  Én már regisztráltam, legyenek szívesek a kért hitelt közölni velem.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Christopher!
   Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet iroda fogja tájékoztatni Önt az elérhető hitelkonstrukciókról. Addig is türelmét kérjük!

 • Feri szerint:

  Üdvözlet!
  Érdeklődni szeretnék, hogy adóstárs vagyok egy jelzáloghitelnél, bejelentett munkaviszonyom van több mint egy éve, a havi nettó 70.000 Ft körül van és személyi kölcsönt szeretnék felvenni szabad felhasználásra, körülbelül 800.000 Ft-ot vagy legalább 500.000 Ft-ot, de több bank is elutasított mivel adóstárs vagyok és a jelzáloghitel 34.000 Ft. Ön szerint, hogy juthatok minél hamarabb személyi hitelhez és hol? Vagy azért, mert adóstárs vagyok, nincs semmilyen megoldás? 🙁
  Köszönöm szépen előre is a segítséget!
  Várom mielőbbi válaszát! Minden jót!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Feri!
   Nettó 70.000 Ft-os fizetéssel sajnos nincs lehetőség 5-800.000 Ft összegű személyi hitel felvételére. Továbbá a hitelbírálat során figyelembe kell venni a leendő adós már meglévő adóstársi szerepét is, így a 34.000 Ft-os törlesztési kötelezettséget. Ezek alapján sajnos nincs lehetőség adott esetben személyi hitel felvételére.

 • Alexa szerint:

  Tisztelt Szakértők!
  Átvihetem a folyószámlámat egy másik bankba, ha a mostaninál van egy személyi hitelem? (360 ezer forint)

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Alexa!
   A hiteltörlesztést a hitelnyújtó banknál vezetett számláról kell teljesíteni, tehát magát a folyószámlát az érintett banknál meg kell tartani, de ettől függetlenül másik banknál is nyithat számlát. Tovább kérdés, hogy milyen feltételekkel vette fel a személyi hitelt. Ha feltétel volt a hitelnyújtó bankhoz történő munkabér utalás, akkor jövedelmének a jövőben is az adott pénzintézethez kell érkeznie.
   Kérdésére pontos választ az ügylet részleteinek ismeretében az érintett bank tud adni.

 • Krisztina szerint:

  Jó napot kívánok!
  Nekem olyan problémám van, hogy szeretnénk a párommal hitelt igényelni, de sajnos nem nagyon kapunk. Ő rokkant nyugdíjas, ami nem egy nagy összeg, de mellette dolgozik, amit sajnos papírral bizonyítani nem tudunk. Én sajnos nem tudok egyedüli személyemben hitelt igényelni, mert más személy miatt bárlistára kerültem. Szeretnénk ezt is rendezni, ami nem nagy összeg, kb. 400.000 Ft-ra lenne szükségünk a hitel rendezéséhez és lakásfelújításra! Visszafizetéssel nem lenne problémánk, mert a bejövő összes jövedelmünk kb. 250.000 Ft!
  Ön szerint van esélyünk ennek az összeg igénylésére? Bízunk az önök segítségében!
  Köszönettel: Krisztina

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Krisztina!
   Rokkant nyugdíj akkor fogadható el személyi hitel igénylésénél, ha az már végleges, tehát nem kell felülvizsgálatra menni és összege eléri legalább a nettó 70 ezer forintot. A hivatalosan nem igazolható jövedelmet a bankok sajnos nem tudják figyelembe venni. A negatív tartalmú BAR lista kizáró ok.

 • Zoltán szerint:

  Szeretnék egy kisebb törlesztésű hitelt felvenni vagy jelzáloghitelt.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zoltán!
   Személyre szabott, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 • Jenő szerint:

  Nővéremnek havi 130.000 forint érkezik minden hónapban az OTP Bankszámlájára, már több mint egy éve, és mégsem kap sehol hitelt. Rokkant nyugdíjas már több mint egy éve, és öt évre van meghatározva a rokkant nyugdíj számára. Különböző jogcímeken kapja ezt az összeget a nyugdíj intézettől és az államkincstártól. Nincsen tartozása vagy kölcsöne sehol. 1.000.000 forintra volna szüksége.
  Kérem segítsen.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Jenő!
   Hiteligénylés során a bankok csak véglegesített rokkant nyugdíjat fogadnak el. Mivel nővére rokkant nyugdíja nem végleges, 5 év múlva felülvizsgálatra kell mennie, ezért nem kap sajnos egyik banknál sem kölcsönt.

 • Gabriella szerint:

  Szép Jó Napot!
  Párommal hitelt szeretnénk felvenni, 2.000.000 forintra gondoltunk.
  Az első és legfontosabb kérdés, hogy jelenleg nekem nincs munkám, viszont a páromnak igen, kint vagyunk Hollandiában, ő itt dolgozik már lassan egy éve. Próbálkoztunk itt felvenni hitelt, de sajnos itt ez a fizetés kevés, viszont otthon meg hiába elegendő az összeg, bonyolult és számlanyitással járna, ami miatt haza kellene utazni. Tehát lenne rá lehetőség, hogy én vegyem fel a hitelt és ő lenne a kezes, vagy hogy ő saját maga venné fel a hitelt? Esetleg milyen papírokra lenne szükség? Külföldről is elintézhető,l ehetséges így megoldani és van rá lehetőség, hogy megkapjuk az összeget vagy azt amit elbírálnak?
  Előre is köszönöm.
  Üdvözlettel.
  Gabriella

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Gabriella!
   2 millió Ft összegű hitel felvételéhez ingatlanfedezetre és hivatalos munkaviszonyra lenne szükség. A fedezetül bevonható ingatlannak Magyarországon kell lenni. A hitelfelvétel külföldi munkaviszonnyal is megoldható, de mindenképpen hazai pénzintézetnél történő számlanyitással jár, továbbá a szerződéskötéshez is szükséges a magyarországi jelenlét, vagy közjegyzői meghatalmazással lehetséges a távolmaradás. Ebben az esetben olyan személy meghatalmazása szükséges, aki Magyarországon aláírja párja helyett a kölcsönszerződést.

 • Katalin szerint:

  Olyan problémám van, hogy szeretnék felvenni 150 ezer forintot, de a fizetésem 74.000 ezer forint. Nem vagyok BAR listán. Nincs hitelem.
  Kérem segítsen, hogy mit tegyek.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Katalin!
   Küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink a részletek ismeretében tájékoztatni fogják az esetleges hitellehetőségekről!

 • Borbála szerint:

  Tisztelt szakértő!
  Az lenne a problémánk, hogy kisebb kölcsönre lenne szükségünk, kb. 5-600 000 Ft-ra, de aktív bárosok vagyunk a férjemmel. Lehetséges lenne-e számunkra a hitelfelvétel? Idáig mindenhonnan elutasítást kaptunk.
  Üdv: B.-né

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Aktív BAR lista esetén egyik pénzügyi partnerünk sem nyújt kölcsönt, ezért sajnos nem tudunk segíteni Önöknek a hitelfelvételben.

 • szandra szerint:

  Jó napot!
  19 éves vagyok, az iskolát befejeztem tavaly nyáron, dolgoztam több helyen is (bejelentve), de 3 hónapja nincs bejelentett munkahelyem, de a bankkártyámra min. 200 ezer forint/hó fizetés érkezik, hisz feketén dolgozom, emellett családi vállalkozásunk van, amiből szintúgy jövedelmem származik.
  Kaphatok bármilyen hitelt? Törleszteni nem lenne gond, csak a bejelentett munkahely hiánya egyes helyeken gondot jelent, esetleg zálog, vagy kezesség esetén?
  Válaszát előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Szandra!
   Kizárólag hivatalos jövedelemigazolással lehetséges mindennemű hitel felvétele a bankoknál. Ennek hiányában sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelajánlatot készíteni.

 • Nagy Enikő szerint:

  Üdvözlöm!
  Első munkahelyemen dolgoztam 5 hónapig, a mostani munkahelyemen meg még 1 hónapja és 98 ezer Ft-ot keresek, de nem számlára érkezik, hanem kézbe kapom és június 14.-én leszek 21 éves. Szükségem lenne 150-200 ezer Ft-ra! Milyen kölcsönt tudnék felvenni vagy tudnék-e?
  Ingatlanfedezettel nem rendelkezem!
  Adóstársat tudok be vonni, ha szükséges!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Enikő!
   A jelenlegi munkahelyen meg kellene lenni legalább a 3 hónapos munkaviszonynak. Ha ez megvan, akkor is csak társigénylő bevonásával nyílhat lehetőség a személyi hitel felvételére fiatal kora miatt.

 • Gyuszi szerint:

  Jó napot!
  Párommal személyi kölcsönt szeretnénk kb. 500.000 Ft-ot, ha lehet.
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Gyuszi!
   Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a részletek ismeretében Tanácsadóink tájékoztatják az elérhető személyi kölcsönökről!

 • Nikolett szerint:

  Szeretnék felvenni hitelt. Eddig munkaerő kölcsönző cég által dolgoztam egy munkahelyen. 1 éven keresztül havonta hosszabbítottak szerződést, és most átvett a cég, határozatlan idejű szerződést kaptam. 200 ezer forintot szeretnék felvenni, és a nettó fizetésem 105 ezer forint.
  Ezen feltételekkel tudok felvenni-e kölcsönt?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Nikolett!
   Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az esetlegesen elérhető hitelekről!

 • Sándor szerint:

  Üdvözlöm Önöket!
  Érdeklődnék, hogy a számlavezető bankhoz megy a fizetésem, ami 79.900 HUF. Van-e lehetőségem felvenni személyi kölcsönt kb. 700-800 Ft-os összegben? Az OTP-s hitelkalkulátoron számolva 800 ezer HUF 84 hóra 18ezer HUF havonta. Ezen kívül egy 7.000 Ft havi törlesztő részletű diákhitelem van, ami mindig pontosan fizetve volt. Egy számlánk van a párommal, akinek már van a néven személyi kölcsön. Ez befolyásoló tényező? Mindezek alapján van-e lehetőségem?
  Üdvözlettel: Sándor

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Sándor!
   Nettó 79.900 Ft-os jövedelem sajnos nem elegendő 700-800.000 Ft összegű személyi hitel felvételéhez. Arról, hogy adott keresettel mekkora összegű személyi kölcsönhöz juthat a meglévő diákhitel mellett, Szakértőink előzetes hitelbírálat után tudják megmondani. Ehhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését.

 • Ferenc szerint:

  Üdvözlöm.
  Az lenne a kérdésem, hogy 6 órás bejelentett munkára, havi nettó 60-70 ezer Ft, kaphatok-e személyi kölcsönt úgy, hogy már van egy kölcsönöm, aminek havi részlete 17e Ft? Nem szeretnék kezest és ingatlant sem belevonni a dologba. Biztos, hogy fizetném a részleteket, mert a tényleges jövedelmem 150-160 e Ft körül mozog, csak hát a bankok ezt nem igen nézik. 24 hónapja vagyok ezen a munkahelyen. Olyan 300-400 ezer forintra lenne szükségem. Válaszát előre is köszönöm.
  Tisztelettel: Ferenc

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ferenc!
   Személyi kölcsön igényléséhez legalább nettó 70 ezer forintos jövedelem igazolás szükséges. Ennek megléte esetén az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudjuk megmondani, hogy meglévő kölcsöne mellett hitelképes-e. Amennyiben nettó jövedelme eléri a 70 ezer forintot, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Zsuzsa szerint:

  Én Svájcban élő magyar állampolgár vagyok és otthon nincs bejelentett lakcímem! Van lakcímkártyám, de külföldi lakcímmel!
  Érdeklődni szeretnék, hogy személyi hitelt fel tudnék venni 500.000 Ft lenne szó. Az itteni hitelem kifizetésére! A lakcímkártyán kívül mindennel rendelkezem!
  Előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsuzsa!
   Pénzügyi partnereink külföldi jövedelemre sajnos nem nyújtanak személyi hitelt, továbbá feltétel az állandó magyarországi lakcím.

 • Renáta szerint:

  Tisztelt Szakértő!
  Én 2008 májusában vettem fel személyi hitelt, ami 2013-ban le is törlesztettem. Ekkor kaptam egy értesítést, hogy az árfolyam különbözetet ki kell fizetnem, vagyis további 1 évig 86.000 Ft-ot kellett volna fizetnem. Mivel gyesen vagyok/voltam, nem tudtam ennyit fizetni havonta, így meghosszabbították a futamidőt 59 hónapra, így havi 27.700 Ft-ot kell/kellett/ fizetnem 2013 július óta. Összeírattuk pontosan a bankkal, hogy mennyit kell törlesztenünk 2018-ig. Eddig minden rendben is volt, de most már 32 ezret fizetek a 27.700 helyett. Ez nem új hitel, hanem az árfolyam különbözet mely a szerződés szerint összesen 3762,46 CHF. Most ezt akkor életem végéig fizetem? Miért kell többet fizetnem vissza, mint a megállapított összeg?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Renáta!
   A személyi kölcsönével összefüggő kérdésekre az érintett hitelintézettől kaphat pontos választ. A törlesztő részlet emelkedésének valószínűleg az az oka, hogy azóta újabb árfolyam emelkedés volt.

 • zsolt szerint:

  Üdvözlöm!
  Érdeklődnék, hogy a párommal most szeretnénk felvenni szabad felhasználású hitelt. Havi jövedelme 80-100.000 Ft között van. Ingatlanfedezet nincs, kezes a páromnak a testvére volna, 90-100.000 Ft közötti a keresete. Nekünk olyan 3 millióra volna szükségünk. Megkapható-e ez az összeg? BAR lista nincs! Valósan házvásárlásra kellene, de azért szeretnénk szabadon, mivel arra a házra nem kapnánk annyi hitelt és ebből az összegből fel is tudnánk újítani teljesen. Mik a lehetőségek és mekkora törlesztővel kellene fizetni?
  Köszönöm előre is.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsolt!
   3 millió forint felvételéhez ingatlanfedezet szükséges. Fedezet nélkül, még kezes bevonásával sem tudnak ekkora összeghez hozzájutni. Fedezetként olyan ingatlan fogadható el, melynek forgalmi értéke legalább 3,5 millió forint. Az ingatlanfedezet más személy tulajdonában is lehet, de ebben az esetben az ingatlan tulajdonosainak is részt kell venniük a hitelügyletben. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a hitellehetőségeket!

 • József szerint:

  Milyen feltételek kellenek a hiteligényléshez?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves József!
   Személyi hitel igényléséhez legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszony, nettó 60 ezer forintot elérő igazolt jövedelem, saját névre szóló lakossági bankszámla megléte szükséges. Az igénylő adatai nem szerepelhetnek a BAR listán.
   Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

 • Piroska szerint:

  Üdvözletem!
  Érdeklődnék, nyugdíjas vagyok, havi 94.500 Ft a jövedelmem. A Férjemnek adóstársa vagyok a jelzáloghitelében, az ő jövedelme havi 184. 000 Ft. Szeretnék érdeklődni, nem vagyunk bár listán, nekem nincs semmilyen hitelem, felvehetnék személyi kölcsönt? Ha igen, mennyit, hány évre?
  Köszönettel.
  Piroska

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Piroska!
   Ahhoz, hogy tájékoztatni tudjuk az elérhető személyi hitellel kapcsolatban, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

 • Krisztián szerint:

  Üdv.
  68.000 Ft fizetésem van. Családdal élek, rezsi és egyéb költségem nincs. Nem vagyok bar listán és szeretnék felvenni 600.000 forintot.
  Mit tudna javasolni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Krisztián!
   600.000 Ft összegű személyi hitel felvételéhez sajnos nem elegendő a 68.000 Ft-os fizetés. Ahhoz, hogy megkaphassa ezt az összeget, társigénylő bevonására lenne szükség. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 • Róbert szerint:

  Üdv.
  Van két hitelkártyám. Az egyik 400, a másik 500 ezer forint keretű. Van még egy folyószámlahitelem 120 ezer forinttal. Az lenne a kérdésem, hogy van-e mód és lehetőség hitelkártyáim kiváltására vagy legalább az egyikre. Nettó keresetem 125 ezer forint. Persze mindezt ingatlanfedezet nélkül szeretném.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Róbert!
   Kedvező hitelkiváltás ingatlanfedezet bevonásával érhető el. Ennek hiányában nem valószínű, hogy találunk megfelelő megoldást. Személyre szóló hitelajánlatunkat online adatlapunk kitöltésével kérheti.

 • Krisztián szerint:

  Üdv.
  Szeretnék hitelt felvenni, jelenleg 2 hónap a munkaviszonyom, havi nettó 66.000.- Ft a fizetésem. Még családdal élek és nincs semmi havi törleszteni való. Szeretnék 1 és 2 millió Ft között felvenni.
  Mit javasolna?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Krisztián!
   2 hónapos munkaviszonnyal sajnos nincs lehetőség sem személyi kölcsön, sem jelzáloghitel felvételére. A szükséges 1-2 milliós összeget akkor kaphatja meg, ha meglesz legalább a 3 havi munkaviszonya, fel tud ajánlani megfelelő ingatlanfedezetet és megfelel az igénylés egyéb feltételeinek is.

   • Krisztián szerint:

    Értem köszönöm.
    Még annyit szeretnék, hogy 66.000.- Ft-os fizetés mellé mekkora a legnagyobb összeg, amit fel tudnék venni fedezet nélkül?

    • Hitelnet.hu szerint:

     Kedves Krisztián!
     A maximálisan elérhető hitelösszegről Szakértőink a további részletek ismeretében tudják tájékoztatni. Kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Richárd szerint:

  Közmunkára lehet-e hitelt felvenni, ami nettó bér 50.000 Ft? Havi fix kamatozású hitel rövid lejárattal, ami nem jelzálog? Van rá biztosítás, ha csúszás vagy késedelemmel történik a befizetés, nem rakna rá még plusz kamatot. Biztosítás van-e hitelre ilyen esetekben? % millióra lenne szükségem 10 éves futamidőre. Hogy lehetne kihozni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Richárd!
   Nettó 50.000 Ft-os közmunkából származó jövedelemmel nincs lehetőség személyi kölcsön felvételére. Sajnos nem tudunk Önnek segíteni a hitelhez jutásban.

 • somogyi jános szerint:

  Személyi kölcsönt szeretnék. Kérem tájékoztassanak!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves János!
   Személyre szabott hitelajánlatunk megismeréséhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését. A hitelajánlatot Szakértőink néhány munkanapon belül díjmentesen elkészítik!

 • Horváth Noémi szerint:

  Üdvözlöm!
  Személyi kölcsönt szeretnék felvenni, rendelkezem állandó jövedelemmel, állandó lakcímmel. Az egyetlen problémám a közüzemi számla. Szüleimmel élek, minden az ő nevükön van, és minden számlával el vannak maradva, ami problémát jelent, hiszen majdnem minden bank határidőre fizetett számlát kér. A nevemen van telefonszámla, de az viszont nem az állandó lakcímemre szól.
  Esetleg tudna ajánlani valamit?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Noémi!
   Nem minden bank kér közüzemi számlát személyi hitel igénylésekor. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a fedezet nélkül elérhető hitelekről.

 • Kiss Ákosné szerint:

  T.Címzett!
  Vásárló kártyáim visszafizetésére szeretnék felvenni kölcsönt és egy összegben fizetném a részletet. Már nyugdíjas vagyok és 67 éves. Kb. három évre szeretném felvenni a kölcsönt. Kérem, hogy segítsenek. A bank elutasított, a részleteket rendesen fizettem eddig. Minden megoldás érdekelne. Sajnos jelzáloghitelem van, tehát nem tudom igénybe venni.
  Nagyon várok megoldást.
  Köszönettel.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Életkora és a meglévő jelzáloghitel után fizetendő összeg miatt utasíthatta el a bank hitelkérelmét. Ha esetleg van lehetőség fiatalabb társigénylő bevonására, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

 • bujka klaudia katalin szerint:

  Kedves ügyintéző!
  Én és a párom szeretnénk felvenni 100 ezer forint szabad felhasználású hitelt. Rendszeres jövedelem 38.000 gyes és családi pótlék. Nem vagyok bárlistán. A páromé 90 ezer forint, de nem igazolható, mivel nem számlára érkezik a pénze. Csak az én családim és gyesem érkezik számlára. Nagyon kellene a segítség.
  Előre is köszönöm a válaszát.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Klaudia!
   A gyes és a családi pótlék önálló jövedelemként nem fogadható el hitelfelvétel során, így arra személyi kölcsön nem nyújtható.
   A kézbe kapott jövedelem is elfogadható hiteligénylésnél, nem feltétel tehát, hogy a munkabér folyószámlára érkezzen, de az adósnak kell rendelkeznie valamelyik pénzintézetnél legalább két hónapja meglévő saját névre szóló lakossági bankszámlával és a bejelentett munkahely is alapfeltétel.

 • Eperjesi Sándor szerint:

  Azt szeretném kérdezni, hogy hol kaphatok gyorskölcsönt az alábbi feltételekkel. Van 450. 000 Ft személyi kölcsönöm, havi 15 ezer a törlesztője, meg egy folyószámla hitel 400.000 Ft, ami közös számla. Nettó bérem 110.000 Ft, számlára érkezik, nejem fizetése 65.000 Ft, nem számlára érkezik.
  A választ előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Sándor!
   Az előzetes hitelbírálat elvégzéséhez kérjük, küldje el ajánlatkérését online adatlapunk kitöltésével. A részletek ismeretében Tanácsadóink tájékoztatni fogják az esetleges hitellehetőségekről.

 • Levente szerint:

  Üdvölzöm!
  Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy esetlegesen 300 ezer forintnál mennyi a havi törlesztés, hogy fix-e ? Illetve továbbiakban szükséges-e adóstárs?
  Köszönöm előre is!
  Köszönettel.
  Levente

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Levente!
   Kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a részletekről!

 • Virág szerint:

  Érdeklődnék, hogy lehetséges-e olyan hitelfelvétel, ami kombinált. Szeretnék egy adósságrendező hitelt, de hozzá pluszban annyi pénzt, hogy elegendő legyen egy használt ház vásárlásához. Sajnos nem lehetséges (belátható határidőn belül) összeszedni a 30%-ot, hogy kapjak lakáshitelt (sem 2 terhelhető ingatlanom nincs), ezért gondoltam, hogy egy nagyobb személyi kölcsönnel áthidalhatnám ezt a problémát.
  Köszönöm a választ!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Virág!
   Ingatlanfedezet nélküli személy kölcsönként a nettó fizetésnek körülbelül az 5-6-szorosa, adóstárs bevonásával a 8-10-szeres érhető el, de ez valószínűleg nem elegendő az adósságrendezéshez és házvásárláshoz szükséges összeghez. Továbbá fedezet nélküli hitelt nem is érdemes adósságrendezésre és lakásvásárlásra felvenni, a lényegesen magasabb kamatszint miatt.

 • andi szerint:

  Külföldön dolgozom, de most otthon vagyok 3 hónapig. Erre az időre szeretnek hitelt felvenni 600 ezer körül, de nincs munkáltató igazolásom.
  Ilyen esetben mit lehet tenni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Andi!
   Munkáltatói igazolás nélkül egyik hitelintézet sem nyújt kölcsönt, így sajnos nem tudunk segíteni Önnek a 600 ezer forint felvételében.

 • Horváth Jánosné szerint:

  Jó napot kívánok!
  A kérdésem a következő lenne:
  7 évvel ezelőtt vettem fel 1.500.000 Ft svájci frank alapú személyi kölcsönt. 84 hónapig fizettem 26.300 Ft havi fix törlesztést. A törlesztési idő lejárta után az OTP bank kötelezett a hitelkiváltásra forintban. 1.800.000 Ft-ot kellett felvennem szintén 84 hónapra, havi 40.400 Ft-os törlesztő részlettel. Így a másfél milliós adósságom visszafizetéskor majdnem 6 millió Ft lenne.
  Jogszerű ez és mit tehetek?
  Segítségüket köszönöm és várom válaszukat.
  Tisztelettel.
  H. Jánosné

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   A leírtak alapján véleményünk szerint Ön is jogosult lehet visszatérítésre deviza alapú személyi hitele után. Az erre vonatkozó elszámolást az illetékes bank fogja megküldeni Önnek a közeljövőben.

 • Anita szerint:

  Élettársam nevére (23 éves) szeretnénk felvenni 1.100.000 HUF szabad felhasználású hitelt, hogy adósságainkat kicsit kitisztázzuk és gyermekünk szobáját felújítsuk. Rendelkezik szeptember 1-jével 1 éves munkaviszonnyal. Megoldható? Maximum évre mennyi lenne a törlesztés?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Anita!
   A megadott adatok alapján Kollégáink még nem tudnak Önöknek egyénre szabott szabad felhasználású hitelajánlatot adni. Lényeges kérdés, hogy személyi hitelben vagy jelzáloghitelben gondolkodnak. Ingatlanfedezet bevonásával lényegesen kedvezőbb kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókat tudunk ajánlani. Többek között meghatározó párja igazolt nettó jövedelme is. A szükséges információk megismeréséhez kérjük, töltsék ki online adatlapunkat!

 • h.lac szerint:

  100-200 ezer hitelt szeretnék. Aktív baros vagyok. Havi nettó 150 ezret keresek.
  Megoldható?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves h.lac!
   A hitelfelvétel az aktív BAR lista miatt sajnos nem oldható meg.

 • dezső istván szerint:

  36 éves vagyok, nyugdíjas, 38.095 Ft a havi nyugdíjam, ami OTP számlára érkezik. 200.000 Ft-ra lenne szükségem.
  Személyi kölcsönben ez megoldható?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Dezső István!
   A megadott információk alapján sajnos nem tudunk Önnek olyan hitelkonstrukciót ajánlani, mellyel a szükséges 200.000 Ft elérhető lenne.

 • Zoli szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Kezdő vállalkozásomhoz lenne szükségem 1,5-2,5 millió forintnyi hitelösszegre, mivel másodállásban csinálnám az egyéni vállalkozást, így a párommal lévő összes fizetésünk átlagban nettó 260.000 Ft (ami meg is marad). Ingatlanfedezet nélkül szeretnénk felvenni a személyi kölcsönt.
  Milyen opciók vannak?
  Előre is köszönöm a válaszát!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zoli!
   Ekkora összegű hitel felvételére bankpartnereinknél csak ingatlanfedezet bevonásával van lehetőség. Ha ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Anita szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Adósságunk rendezésére szeretnék felvenni egy hitelt.
  Párom és az Én keresettem nettó 118.000 Ft, jelenleg havi 70.000 Ft-ot költünk a törlesztő részletekre. Ingatlanfedezet nincs. Szeretnénk egy helyre fizetni.
  Van lehetőség Önöknél arra, hogy 900.000 Ft hitelt igényeljünk?
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Anita!
   Ingatlanfedezet bevonása nélkül sajnos nem tudunk Önöknek kedvező adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani havi törlesztő részletük csökkentésére.

 • Szalai Flóra szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Két fiatal vagyunk, jelenleg két állás között, és ezért szeretnénk kisebb összegű hitelt (max. 200 000 HUF) igényelni, hogy a lakbért és a rezsit egy hónapra ki tudjuk fizetni (augusztustól már dolgozunk). Lehetséges? Még soha nem igényeltünk hitelt, és jelenleg nincs bejelentett munkaviszonyunk.
  Köszönettel,
  Flóra

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Flóra!
   Bejelentett munkaviszony nélkül egyik pénzintézetnél sem vehető fel személyi kölcsön, ezért sajnos nem tudunk Önöknek segíteni a hitelfelvételben.

 • irén szerint:

  Tisztelt ügyintézö!
  Sürgősen szükségem lenne 150.000 Ft-ra. Aktív báros vagyok. A provident nem jó, mert heti fizetést nem tudok vállalni. A fizetésem 70.000 Ft, anyukám nyugdíja 57.000 Ft, ehhez jön a két lányom családi pótléka. Kérem, ha lehetséges írja meg, hol tudnék hitelt felveni. Sürgős lenne.
  Köszönöm szépen.
  Tisztelettel.
  B. Endréné

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Irén!
   Aktív BAR listával egyik hitelintézet sem nyújt kölcsönt, ezért sajnos nem lehetséges a szükséges 150.000 Ft összegű hitelfelvétel.

 • Margó szerint:

  Üdv.
  Nyugdíjas vagyok, 71.000 Ft a nyugdíjam. Fedezet nélküli kölcsönt szeretnék. A hitelkalkulátor kiszámolta 2 millió Ft 10 évre 21.000 Ft/hó. Ez jó lenne, a régi hitelemet kiváltanám, ami 600.000 Ft.
  Köszönöm várom válaszukat.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Margó!
   Az Ön által kalkulált 2 millió forintos összeg adott törlesztő részlettel nem személyi kölcsön formájában, hanem ingatlanfedezet bevonásával érhető el. 71 évesen azonban mind személyi kölcsönt, mind jelzáloghitelt csak fiatalabb korú társigénylő bevonásával igényelhet.

 • Kovács Ilona szerint:

  Szeretnék hitelt felvenni, ezért felvettem a kapcsolatot az egyik pénzintézettel elfogadták és kértek, hogy fáradjak be a szerződés aláírására és vigyek magammal 82.000.-Ft-ot ebből 67.000.-közjegyzői díj és 15.000.- az első törlesztés. Én úgy tudom, hogy mikor kézhez kapom a pénzt csak aztán kell törleszteni. Szeretném a véleményét ki kérni ebben az esetben. Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ilona!
   Törlesztési kötelezettsége csak a hitelfolyósítást követően lehet, a szerződés aláírásakor még nem. Javasoljuk, hogy még aláírás előtt tisztázza, hogy pontosan milyen költségtételek merülnek fel szerződéskötéskor.

 • Laczkó Tivadarné szerint:

  bár listás vagyok nagy szükségem lenne pénzre de sehol nem kapok fizetésem számlára érkezik de nincs róla bankszámla mivel net számlám van és én nem kapok számlakivonatot igy is kaphatok pénzt

  • Tamás szerint:

   Tisztelt Ügyintéző!
   Érdeklődni szeretnék, hogyha 300 000 Ft-ot szeretnék felvenni milyen lehetőségek vannak. Rendszeres jövedelmem 77.290 Ft, páromé 93.000 Ft, ő BAR listán van fent a diákhitel miatt. Lakáshitelt fizetek, havonta 33.600 Ft és van a cofidisnél havi 5.600 Ft-os törlesztőm.
   Mit javasolna?
   Válaszát előre is köszönöm.

   • Hitelnet.hu szerint:

    Kedves Tamás!
    A lakáshitel törlesztése miatt az Ön jövedelme további terhelést nem bír el. Párja a BAR lista miatt jelenleg nem hitelképes. Az előzőek alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő személyi hitelkonstrukciót javasolni.

  • László szerint:

   Szép jó napot!!
   Hitelt szeretnék felvenni, 500 000 Ft-ot. Annyi a problémám, hogy a munkahelyemen másfél éve dolgozok és a cég mindig 3 havonta hosszabbít. Nettó 90 000 a keresetem.

   • Hitelnet.hu szerint:

    Kedves László!
    Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és ha Szakértőink találnak a lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciót, tájékoztatni fogják Önt.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket