Személyi kölcsön kalkulátor kezes, fedezet nélkül - Hitelnet.hu
 • 15 éves tapasztalat, több ezer sikeres ügyintézés
 • Egyedi kedvezmények, melyekkel akár több tízezer forintot takaríthat meg
 • Szinte mindenre kiterjedő összehasonlító elemezések szakértőink segítségével

Személyi kölcsön kalkulátor

Mekkora összegű személyi kölcsönt kaphatok?

Mivel a személyi hitelek mögött nincsen ingatlanfedezet, ezért a maximálisan nyújtható hitelösszeget csakis az igénylő jövedelmi helyzete határozza meg. Ez ugyanis a hitel visszafizetésének legfőbb biztosítéka. Emiatt a jövedelemvizsgálat némileg szigorúbb is, mint jelzáloghitelek esetén, s kisebb a felvehető összeg is.
A jövedelmi helyzet vizsgálata során a bankok nemcsak a leendő adós igazolható keresetét, munkaviszonyát ellenőrzik, hanem a rendszeres kiadásokat is figyelembe veszik. Egy már meglévő hiteltörlesztés csökkenti a személyi hitel törlesztésére fordítható szabad jövedelmet. A bankok meghatározzák, hogy az adós leendő és már meglévő kölcsöneinek törlesztő részlete nettó fizetésének hány százalékát tehetik ki, s ennek megfelelően állapítják meg a nyújtható összeget.

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletekről IDE kattintva tájékozódhat.

Legfrissebb bejegyzések személyi kölcsön témában:

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

Hozzászólások
 • Mátyás szerint:

  Tisztelt Szakértők!
  Arra lennék kíváncsi, hogy határozott idejű munkaszerződéssel, ami folyamatos már 4 éve, minden évben megújítják, kaphatok-e személyi kölcsönt és ha igen, akkor hol?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Mátyás!
   Határozott idejű munkaszerződés esetén maximum a határozott idejű szerződés lejáratáig terjedhet a személyi hitel futamideje. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Csaba szerint:

  Üdvözlöm!
  Havi nettó igazolható jövedelmem 134.000 Ft. Van egy 24.000 Ft-os törlesztésem a Magyar Cetelem Banknál, illetve egy A hitelkeretem az OTP Banknál.
  Kaphatnék-e erre 1.000.000 Ft személyi kölcsönt?
  Üdvözlettel, Csaba

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Csaba!
   Kérdésére pontos válasz az előzetes hitelbírálat elvégzése után adható, amihez további információk szükségesek. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják Önt.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket