fbpx

Személyi kölcsön kalkulátor

Személyi kölcsön ajánlatok kezes és fedezet nélkül

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


A kalkuláció eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A fenti ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek. A jelzálog alapú hitelek esetén a kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is).

A kalkulátor üzemeltetője a C&I Hitelnet Kft a pénzügyi intézmények megbízásából jár el, a 2013. évi CCXXXVII törvényben foglaltak szerint, mint többes független Közvetítő. Engedély szám: H-EN- I-145/2017 Felügyeleti regisztráció ellenőrizhető: https://intezmenykereso.mnb.hu/ . Azonosító: 12768118. A programban közölt tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. NAIH regisztráció: NAIH-71687/2013. Adatkezeléssel kapcsolatos további részletek: https://hitelnet.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ A C&I Hitelnet Kft elérhetősége ide kattintva tekinthető meg.

Az ajánlatokat az alábbi banki partnereink kondíciói alapján készítettük: MKB Bank., CIB Bank, ERSTE Bank Hungary Nyrt., TakarékBank Zrt., K&H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank, Magyarország Zrt., Sopronbank, UniCredit Bank Hungary Zrt., A kalkulátor nem tartalmazza a következő bankok termékeit: MKB Bank egyenlítő hitel, Gránit Bank, Magnet Bank, Cofidis , Provident.

A C&I Hitelnet Kft szerződött Pénzintézeti Partnerei által nyújtott szolgáltatások részletes feltételeiről, az aktuális kamatokról és költségekről, akciókról, valamint további információkról a Pénzintézetek Üzletszabályzatai, Általános szerződési feltételei, Hirdetményei, és kondíciós listái nyújtanak részletes tájékoztatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. A teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján; A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát. A kalkuláció készítésekor az ügyfél által választott számlatípus, valamint a fedezetül elfogadott ingatlan(ok) vagyonbiztosításának költsége nem ismert, így a számlavezetés díjat és a lakásbiztosítás díját a Bank a THM számítása során nem vette figyelembe.

Személyi kölcsön kalkulátor, online igénylés

Banki személyi kölcsön ajánlatok egy kalkulátorban

Banki személyi kölcsön ajánlatok egy kalkulátorban

Banki előminősítő és összehasonlító személyi kölcsön kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az elérhető lehetőségeket

20 év alatt több ezer személyi kölcsön szerződés

20 év alatt több ezer személyi kölcsön szerződés

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer személyi kölcsön igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb személyi kölcsön, mint a bankfiókban?

Akár kedvezőbb személyi kölcsön, mint a bankfiókban?

Segítségünkkel akár kedvezőbb feltételekkel juthatsz személyi kölcsönhöz, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Személyi kölcsön szakértőnk visszahív

Személyi kölcsön szakértőnk visszahív

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Valóban díjmentes személyi kölcsön ügyintézés

Valóban díjmentes személyi kölcsön ügyintézés

A Hitlenet.hu szakértői díjmentes személyi kölcsön összehasonlítással és ügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére is.

Összehasonlító elemezések

Összehasonlító elemezések

Megmutatjuk mennyi lenne a különbség az egyes banki személyi kölcsön ajánlatok között. Díjmentes szolgáltatásunkkal akár többszázezer forintot is spórolhat.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

személyi kölcsön

A személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül nyújtott szabadon felhasználható hitel. Igénylése lényegesen egyszerűbb és gyorsabb, mint egy szabad felhasználású jelzáloghitelé, a fizetendő kamatok azonban ennek köszönhetően némileg magasabbak lehetnek.

Az aktuálisan elérhető legkedvezőbb ajánlatunkat napi frissítéssel megtekintheti személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével, ahol mindössze néhány kattintással elérhetők banki partnereink ajánlatai.

Miben segít a személyi kölcsön kalkulátor?

A személyi kölcsön felhasználása nem hitelcélhoz kötött, vagyis lehet:

 • szabad felhasználás – például: lakásfelújítás, autóvásárlás, tartós használati cikk vásárlása, családi események, utazás, váratlan pénzügyi kiadás, stb.
 • hitelkiváltás – jellemzően személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel, áruvásárlási hitel, gépjármű hitel, stb. kiváltása

Hitelkiváltás esetén fontos, hogy az igénylő (illetve igénylők) olyan személy (személyek) lehet (lehetnek), aki (akik) a kiváltandó hitelben is szerepel (szerepelnek). Kétszereplős hitelügylet esetén az adós vagy az adóstárs akár egyedül is kezdeményezheti a hitelkiváltást. Továbbá a kiváltandó kölcsön adós, adóstárs pozíciói felcserélhetők a kiváltandó hitelben.

Ugyancsak fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben problémamentesen törlesztett kölcsön váltható ki, vagyis a kiváltandó hitel tekintetében hátralék nem állhat fenn.

A kölcsön nem vehető igénybe közerkölcsöt sértő és jogszabály által tiltott tevékenységekre.

A személyi kölcsönök előnyei

A személyi kölcsönök forint alapon vehetők fel, amelynek legnagyobb előnye, hogy nincs kitéve az árfolyamingadozásnak. Ezen kívül a többi hitelhez képest viszonyítva a személyi kölcsön:

 • Szabadon felhasználható
  A bank nem vizsgálja a hitelcélt, sem annak megvalósulását, tehát a folyósított hitelösszeg korlátozás nélkül, szabadon felhasználható. A megvalósított hitelcél autóvásárlás, utazás vagy akár lakásfelújítás is lehet.
 • Ingatlanfedezet nélkül igényelhető
  A hitelnyújtónak egyedül jövedelmi fedezetre van szüksége, tehát a hiteligénylőnek csupán rendszeres havi jövedelemmel kell rendelkeznie.
 • Gyors
  A hitelbírálat és az összeg folyósítása legtöbb esetben 1-2 munkanapon belül megtörténik. Ezen kívül számos bank nyújt már lehetőséget az online igénylésre is. Ennek legnagyobb előnye, hogy a hiteligénylés akár egy óra alatt elintézhető.

Online hiteligénylés

Már számos bank által van lehetőség online hiteligénylésre. Ennek legnagyobb előnye, hogy nem kell az adott pénzintézetbe személyesen bevinni a szükséges dokumentumokat. Az online személyi kölcsön igényléséhez és a legmegfelelőbb konstrukció megtalálásához, kérje hitelszakértőnk segítségét.

Személyi kölcsön feltételek

Számos olyan feltétel van az igénylés során, amelyeknek meg kell felelni. Ezek hiánya automatikus elutasítást vonhat maga után. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül összefoglaljuk, melyek azok a tényező, melyet minden igénylés esetén alapvetően vizsgálnak a bankok:

 • Állandó magyarországi lakcím 
 • Telefonos elérhetőség
 • Az adós életkora a hitel igénylésekor és annak lejáratakor - Ennek mértéke között akár jelentős eltérések lehetnek az egyes pénzintézetek között. A bankok többsége 20-21 éves kor alatt nem, illetve csak megfelelő korú adóstárs bevonásával hitelez. Ugyancsak adóstárs vagy hitelfedezeti biztosítás megkötését kérheti a bank, ha az adós életkora a hitel lejáratakor meghaladja – pénzintézettől függően – a 65-70 évet.
 • A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő ügyfél nem hitelezhető

Jövedelmi feltételek

 • Pénzintézettől függően legalább 3-6 hónapos, határozatlan időre szóló munkaviszony. Külföldi munkaviszonyból származó jövedelem jelenleg korlátozottan vehető figyelembe.
 • Vállalkozók esetén minimum 12 hónapos vállalkozói múlt szükséges. Kizárólag magyarországi székhelyű, a magyar céginformációs rendszerekben nyilvántartott vállalkozásból származó jövedelem fogadható el.
 • A minimálisan elvárt jövedelem nagysága szintén bankonként, terméktípusonként változhat.
 • A személyi kölcsönt igénylő adósnak szinte minden estetben rendelkeznie kell bankszámla kivonattal, ahova a fizetése érkezik és ahonnan az esetlegesen fennálló hiteleit törleszti. Ennek a bankiszámla kivonatnak a részletes elemzése minden esetben alapvető az igénylés során.

Személyi kölcsön GYES, GYED-en

A személyi hitel felvételéhez szükséges jövedelemnek elsődleges, vagyis önállóan elfogadható jövedelemből kell származnia, így hitel kizárólag GYES-re vagy GYED-re ez esetben sem nyújtható.
A GYES és GYED ugyan önálló jövedelemként nem, de kiegészítő jövedelemként elfogadható. Tehát amennyiben Önnek van önállóan elfogadható jövedelemmel rendelkező házastársa vagy élettársa, akkor ő lehet a hitelügyletben az adós, Ön pedig adóstársként szerepelve hozzájuthat a szükséges összeghez. Ez esetben a hitelbírálat során másodlagos jövedelemként a GYES/GYED is figyelembe vehető, vagyis növeli a fizetőképességet.

Személyi hitel összege

A személyi kölcsön minimális és maximális összegét tekintve nem egységesek a bankok. Személyi kölcsön már 300.000 Ft-tól akár 10.000.000 Ft-ig elérhető lehet hitelintézettel, terméktípustól függően.

Mekkora összegű személyi kölcsön igényelhető?

A felvehető személyi hitel összegét – a fenti összeghatárokon belül - minden esetben az igénylő rendelkezésre álló jövedelme, valamint az esetleges hiteltörlesztésre fordított kiadásai határozzák meg.

A jövedelemvizsgálat és a minden hónapban fizetendő törlesztőrészlet meghatározása  a JTM (Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató) alapján történik. A JTM a rendszeres, igazolható adózott jövedelem meghatározott arányában korlátozza az új hitel felvételekor az ügyfél által maximálisan vállalható törlesztési terheket. A JTM tehát egy mutatószám, amely a kölcsönnyújtást követően fennálló havi törlesztési terhek és az igazolt havi nettó jövedelem hányadosa. A mutatóban az új kölcsön terhei mellett figyelembe kell venni minden fennálló kölcsönhöz kapcsolódó törlesztési terhet, rendelkezésre álló jövedelemként pedig csak az igazolt adózott nettó jövedelem (munkabér, nyugdíj, családi pótlék stb.) számítható be.

A JTM-et minden új, 300 ezer forintot meghaladó kölcsön felvételekor vizsgálni kell, továbbá a 300 ezer forintot meg nem haladó hitel vagy kölcsön igénylés esetén is akkor, ha Ön rendelkezik 2015. január 1. napját követően kötött 300 ezer forintot meg nem haladó összegű hitel vagy kölcsönszerződésből eredő tartozással.

Személyi kölcsön 500.000 Ft igazolt nettó jövedelem alatt

Az igénylő havi törlesztőrészlete nem haladhatja meg jövedelmének 50%-át.

Személyi kölcsön 500.000 Ft-ot elérő igazolt nettó jövedelemtől

Az igénylő havi törlesztőrészlete nem haladhatja meg jövedelmének 60%-át.

Személyi kölcsön futamideje

A minimum futamidő – ugyancsak pénzintézettől függően - 12-24-36 hónap. Személyi kölcsönt a legtöbb bank maximum 84 hónapos (7 év) futamidővel nyújt. Van azonban olyan pénzintézet is, ahol hitelösszegtől és hitelcéltól függően akár 120 hónapra (10 év) igényelhető a kölcsön.

Személyi kölcsön kamata, THM, díjai

A személyi hitelek kamata ma már a teljes futamidőre fixálható, ami azt jelenti, hogy a futamidő alatt a Bank nem jogosult azt egyoldalúan módosítani.

Egyéb díjak

A havi törlesztő részlet és a futamidő végéig visszafizetendő összeg mellet fontos, hogy tájékozódjunk az igénylés során esetlegesen felszámításra kerülő banki költségek mértékéről is. Személyi hitel felvétele során jelenleg az úgynevezett folyósítási díj/szerződéskötési díj merülhet fel. Ennek jellemzően 1%-os díját a bankok többsége – díjkedvezmény keretében – nem számítja fel.

Az érvényben lévő kamatok, díjak és jutalékok mértékét a mindenkor hatályos banki Hirdetmények, Kondíciós listák tartalmazzák.

A kölcsön törlesztőrészlete

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztőrészlet megtalálásához használja a szabad felhasználású jelzáloghitel kalkulátorunkat.

Személyi kölcsön törlesztése

A kölcsön törlesztőrészletét havonta kell fizetni, a tőke és az ügyleti kamat havi esedékes részletének megfizetésével. A bankok többségénél a hitelfelvevő választhatja meg a törlesztési napot Ez a hónap 1. és 28. napja közötti bármely nap lehet. Célszerű törlesztési napként a munkabér kifizetésének napját közvetlenül követő napok valamelyikét kiválasztani.

Személyi kölcsön biztosítékai

A kölcsön biztosítékai lehetnek:

 • a hitelfelvevő rendszeres igazolt jövedelme
 • hitelfedezeti biztosítás – meghatározott életkor alatt nem kötelező - a biztosítás díja a hitelfelvevőt terheli

Személyi kölcsön munkáltatói igazolás nélkül

A legtöbb pénzintézetnél a személyi kölcsön igényléséhez alapfeltétel a rendszeres jövedelem.

Néhány hitelező bank azonban eltekinthet a jövedelemigazolástól, amennyiben a hiteligénylő már hosszú ideje az adott bank ügyfele és folyószámláján látható a rendszeres jövedelem.

Személyi hitel munkanélkülieknek

Munkanélküliek jelenleg csak akkor juthatnak kölcsönhöz, ha helyettük valamelyik családtag, hozzátartozó, esetleg közeli ismerős veszi fel a személyi hitelt, és mint adós, rendszeres, igazolható jövedelemmel rendelkezik.

Személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A személyi hitelkérelem benyújtásához az alábbi dokumentumok benyújtását kérhetik a hitelintézetek:

 • Érvényes személyazonosító igazolvány – ennek hiányában új kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímkártya
 • Bankszámlakivonat – Pénzintézettől függően 2-6 hónap. Más banki számlavezetés vagy hitelkártya esetén az utolsó 3 havi bankszámla-, és hitelkártya kivonat az igénylő valamennyi magyarországi hitelintézetnél vezetett bankszámlájáról
 • Társadalombiztosítási igazolvány

A fenti dokumentumokon kívül, a meghatározott jövedelem igazolásához az alábbi dokumentumokat is kérhetik a hitelintézetek

Alkalmazott esetében

 • Munkáltatói igazolás – mely a jelenlegi munkahelyen igényelhető

Személyi kölcsön egyéni vállalkozóknak

Egyéni vállalkozóknak a következő dokumentumok birtokában tudnak személyi kölcsönt igényelni:

 • Vállalkozói igazolvány vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély
 • Utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
 • NAV köztartozás igazolás

Más társas vállalkozás tulajdonosa esetében

 • Utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
 • NAV köztartozás igazolás

Személyi kölcsön nyugdíjas igénylő esetében

Nyugdíjas igénylő esetében a személyi kölcsön igényléséhez szükséges egyéb dokumentumok:

 • Nyugdíjas igazolvány
 • Bankszámlára történő utalás esetén 3 havi bankszámlakivonat és az éves NYUFIG értesítő levél
 • Nem bankszámlára történő utalás esetén bankszámlakivonat helyett 3 havi nyugdíjszelvény és az éves NYUFIG értesítő levél (Korhatár előtti nyugdíj, előnyugdíj, hozzátartozói ellátás, valamint véglegesített rokkantsági ellátás esetén az ellátásra vonatkozó határozat is szükséges.)

Személyi kölcsön őstermelőknek

 • Őstermelői igazolvány
 • Utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
 • NAV köztartozás igazolás

Egyszemélyes ügyvédi iroda tulajdonosa esetén

 • Kamarai tagságot igazoló dokumentum
 • Utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
 • NAV köztartozás igazolás

Személyi kölcsön szellemi szabadfoglalkozású esetében

 • Vállalkozói igazolvány vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély
 • Utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
 • NAV köztartozás igazolás

Amennyiben a Munkáltatója társasház 

 • Vállalkozói igazolvány vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély
 • Utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV jövedelemigazolás
 • NAV köztartozás igazolás

Hitelkiváltás esetén benyújtandó további dokumentumok:

 • Kiváltandó kölcsön fennálló tartozásáról szóló hivatalos igazolás

Személyi kölcsön a Hitelnet szakértőivel

Online személyi kölcsön kalkulátorunkon túlmenően személyre szóló tájékoztatást is kérhet hitelszakértőnktől, természetesen teljesen díjmentesen!

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 18 éves szakmai tapasztalat
 • Hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítés
Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

832 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Kérdésem lenne: több mint 1 éve folyamatos munkaviszonyom van. 6 hónapja kapom számlára a fizetést. Nem vagyok BAR-listás. 27 éves vagyok. 450 ezer – 500 ezer Ft közt kapom a bérem, de valami oknál fogva elutasítanak a bankok belső okok miatt. Információt nem adnak róla. A továbbiakban mi a teendő? Hogyan tudhatnám meg az okát? Minél hamarabb hitelre lenne szükségem! Mit tegyek?

100.000 Ft kellene rövid futamidőre. Nyugdíjas vagyok, 120 ezer a nyugdíjam. Jelenleg van egy Cetelem hitelem és egy 100 ezres Provident hitel.

Jó napot!
Hitelt szeretne felvenni a párom, mivel 2 bankkártyája volt sajnos, amire eddig ment a fizetése, elhagyta, így újat kellet csináltatni. Így most áprilistól új van neki és kérnek a bankok 3 havi számlakimutatást, de csak 2 havi van. Az új kártyán márciusit kézbekapta, de elszámolás is van róla. A hitel sürgős lenne!
Ilyenkor mi a teendő? Elfogadja így bármelyik bank?

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődni szeretnék, hogy van egy olyan problémám, hogy a feleségem személyi kölcsönt szeretne felvenni. Próbálkoztunk a K&H és a Cetelem Banknál, mivel 20 éves, így ott fér bele a feltételekbe, de mindig elutasították a kérelmét. Az Otp-nél vezeti a számláját, már több mint 5 hónapja dolgozik, a nettó keresete 230.000 Ft. Nem szerepel a BAR listán és csupán egy folyószámla hitelkerete van, ami 193.000 Ft. Ezt használja, de sose volt fedezethiánya.
Érdeklődnék, hogy miért utasítják el őt, ha tudnának benne segíteni, nagyon megköszönnénk.
Tisztelettel.
Zsolt

Hitelt igényelnék, ezért egy ügyintézőt kérek. Hitelt szeretnék igényelni.
Segítséget kérek.
Köszönöm.

Jó napot!
Érdeklődnék, hogyan tudok felvenni hitelt, ha bár listán vagyok és szeretnék kölcsönt felvenni. Ha tudnak nekem segíteni, megköszönném.
Tisztelettel.
Gyula

Tisztelt hitelnet!
Érdeklődnék, hogy szlovák munkaviszonnyal és passzív bárlistásként kaphatnék-e hitelt?

Tisztelt Hitelnet!
Személyi kölcsönt szeretnék felvenni. Érdeklődni szeretnék, hogy milyen feltételekkel vehető igénybe és én kaphatok-e?
Köszönettel.
Edina

Tisztelt Hölgyem/Uram!
UniCredit Banknál mennyi a személyenként összesen felvehető személyi hitelek összesített összege? (tehát nem személyi hitelenként, hanem összesen)

Tisztelt Hitelnet!
172.900 a nettó fizetésem. Van egy személyi hitelem, ami 1.100.000 Ft, aminek a törlesztője 25.000 Ft körül van.
Igényelhetek-e mellé még egy 1.300.000 Ft-os személyi kölcsönt?
Válaszát előre is köszönöm!

Van két hitelem, aminek a törlesztő részlete 75.000 Ft. Jövedelmem 170.000 – 180.000 Ft közt van.
Vehetek fel egy harmadik hitelt?

Tiszteletem.
Ausztriai éves munkával tudok-e felvenni Magyarországon pénzintézetnél személyi kölcsönt?

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy van 2 hitelem a Providenttöl. Ki szeretném váltani, de KRH listán vagyok fent. Valami hitellel ki tudnám váltani ezt 2-t és akkor csak egy hitelt fizetnék.

Jó napot!
OTP Banknál vettem fel 3.000.000 forint személyi kölcsönt, nem egy összegben, több kisebb részletben, viszont szükségem lenne plusz 1.200.000 millióra, amit nem enged már felvenni.
Lehetne lehetőségem arra, hogy adósságrendező hitellel kirendezzem a fennálló tartozásom ezen felül hozzá felvegyem az 1.200.000 Ft-ot? (adóstárs és ingatlanfedezet nélkül) és így egyben tudnám törleszteni a hitelem.
210.000 + 30.000 forint cafetéra a fizetésem.

Kedves Gábor!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Kaphatok-e hitelt? 3 hónap bejelentett szerződéssel december elsejével kezdtem. Tovább leszek hosszabbítva, gyári munkában dolgozom. Havi keresetem: 190 ezer nettó fizetés kapok.
Szeretném a hitelt. Házat szeretnék venni. 3 gyerekem van. Kiskorúak.

Lányommal gyodon vagyok. 132.000 Ft-ot kapok. Tartós magatehetetlen, oxigén hiányos.
Így kaphatok hitelt erre a gyodra?

Üdvözlöm!
2 éve hivatalosan 4 órában dolgozom, így 80 ezer forintos nettó fizetést tudok igazolni. 8 órában dolgozom, 180 ezer a fizetésem (ezt csak borítékokon tudom felmutatni) , amit készpénzben kapok. Ezen felül van 2 irodatakarításom heti 2-3 alkalommal. Ezzel plusz 50 ezret keresek, ezt is borítékban kapom. Van levonásom, amit a cég minden hónapban utal át 18 ezer forint (4 órás munkaviszony után).
A kérdésem az lenne, hogy így tudnék-e hitelt felvenni, ha igen, milyen összeget?
Válaszát előre is köszönöm.
Tünde

Azt szeretném kérdezni, hogy a párom szlovák állampolgár, magyar állandó lakcímmel. Én magyar vagyok ugyanazzal a lakcímmel. De így, hogy ő külföldi állampolgár, tudnánk-e 9.000.000 Ft szabad felhasználású kölcsönhöz jutni? Több banknál voltunk, de mind elküldött, mert ő szlovák. Van 6 hó munkaviszonyunk, határozatlan szerződéssel. Ketten kb. 400.000 Ft-ot keresünk, ebből nekem van egy hittelem 51.000 Ft törlesztővel.

Passzív bár listás vagyok. Kaphatok hitelt esetleg társigénylővel úgy, hogy neki van friss providentje?

Üdvözlöm!
Gyesre lehet hitelt felvenni? 1 gyerekem van, 2 éves.

Gyod- ra vehetek fel hitelt?
A választ előre is köszönöm.

Jó napot.
Személyi kölcsön szeretnék felvenni.

Üdvözlöm.
KATA-s egyéni vállalkozó vagyok 2020. 04. óta. Szeretnék szabad felhasználású hitelt felvenni.
A kérdésem az volna, hogy van-e olyan bank, aki nem kér egy teljes lezártt üzleti évet ehhez?
Válaszát köszönöm!

Jó napot!
Én érdeklődni szeretnék, hogy szabad felhasználású hitelt azt akár lakásvásárlásra, akár bármi másra is fel lehet használni? És hogy elég 150-180 ezer forintos jövedelem 5.000.000 forinthoz?
Válaszát köszönöm!

Kocsit szeretnék vásárolni Hollandiában! Vállalkozóként dolgozom és élek itt kint! Személyi kölcsönt szeretnék felvenni!
A kérdésem, milyen papírok kellenek ehhez a kölcsönhöz?

Párom külföldi állampolgár, állandó lakcíme magyar.
Vehetne-e igénybe személyi kölcsönt? Munkaviszonya bejelentett több mint 1 éve.

Jonapot kölcsönt szeretnèk!!!!
Nagyon szürgös lenne !!!
Iskolás gyerekem van ès neki szeretnèm iskolás holmiait megvásárolni!!

Személyi kölcsönre német munkaszerződéssel van lehetőség? Német nyelvű a munkáltató szerződés és a banki kivonataim is.

Sajnos már nagyon sok helyen próbálkoztam és minden esetben elutasítottak. Szeretném, hogy tudnának segíteni.
Nagyon nagy szükségem volna a kölcsönre.