Jelzáloghitel kalkulátor szabad felhasználásra

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott szabad felhasználású jelzáloghitel ajánlatunkat.

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miben segít a Hitelnet jelzáloghitel kalkulátor?

Banki összehasonlító kalkulátorok

Banki összehasonlító kalkulátorok

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be szinte valamennyi banki jelzáloghitel ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a jelzálog hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a jelzálog hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer jelzáloghitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb jelzáloghitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb jelzáloghitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Jelzáloghitel szakértőnk visszahív telefonon

Jelzáloghitel szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Magyarországi bankok legkedvezőbb jelzáloghitel törlesztő részletei a hitelnet.hu segítségével. Ha olyan ingatlanfedezetes hitelre lenne szüksége, aminek a felhasználást nem kell számlákkal igazolni, akkor olvassa el a legfontosabb tudnivalókat oldalunkon. Hitelszakértőnk ismerteti a legjobb banki lehetőségeket és Önnek nem kell az ügyintézéssel, sorban állással fáradnia. Ez már a mi dolgunk. És Önnek természetesen ez egy fillérjébe sem kerül!

Jelzáloghitel kalkulátor

Mikor érdemes jelzáloghitelt választani?

A szabad felhasználású jelzáloghitel olyan ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott kölcsönt jelöl, mely esetében a hitelnyújtó nem vizsgálja a hitelcélt, sem annak megvalósulását. A folyósított kölcsönösszeget a hitelfelvevő gyakorlatilag korlátozás nélkül, szabadon felhasználhatja.

A szabad felhasználású jelzáloghitelek minden banknál előtörleszthetők, illetve a futamidő lejárata előtt is visszafizethetők, így az alacsony, vállalható hiteltörlesztés érdekében hosszabb futamidőt is választhat, s ha anyagi helyzete megengedi, akkor nem kell kivárni a futamidő végét. Az elő- és végtörlesztés ugyan költséggel jár – melyről a bankok aktuális Hirdetménye tájékoztat – de a lejárat előtti visszafizetéssel még így is spórolhat, mert összességében kevesebb kamatot kell megfizetni.

Ha a szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként ingatlant tud felajánlani, akkor sokkal kedvezőbb feltételekkel juthat kölcsönhöz, mint fedezet nélkül. A hitelkamatok lényegesen alacsonyabbak, mint fedezet nélküli szabad felhasználású hitel esetén, ami már önmagában alacsonyabb hiteltörlesztést eredményez. Arról nem beszélve, hogy a szabad felhasználású jelzáloghitelek viszonylag hosszú, akár 20-25 éves futamidejének köszönhetően ugyancsak mérsékelhető a havi törlesztési kötelezettség.

Jelzáloghitelek típusai:

 • Lakáscélú jelzáloghitel – építkezés, új és használt lakásvásárlás, lakásfelújítás, korszerűsítés, bővítés, telekvásárlás, lakáscsere esetén áthidaló lakáshitel
 • Szabad felhasználású jelzáloghitel – a konkrét hitelcél megnevezése nélkül
 • Adósságrendező jelzáloghitel – fedezet nélküli hitelek (személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámla-hitel, stb.) és ingatlan fedezete mellett felvett kölcsönök kiváltása

A legfontosabb feltételek és tudnivalók jelzáloghitelekről:

A banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a jelzáloghitelek igénylési feltételei. A legfontosabb tudnivalók jelzálog alapú kölcsön felvétele esetén:

 • A pénzintézetek kínálatában a forint alapon nyújtott hitelkonstrukciók vannak többségben. Ennek oka, hogy jogszabályi előírás értelmében a pénzügyi válság után deviza alapú hitel nyújtására nem volt lehetőség, kivéve az adósságrendezést. Jelenleg ugyan a törvényi szabályozás lehetővé tenné deviza alapú lakáshitel felvételét is, de csak meglehetősen szigorú kritérium teljesülése esetén. Az igénylő adott devizában kapott jövedelmének el kellene érnie a mindenkori minimálbér összegének minimum a 15-szörösét. Mivel a jelzáloghitelt felvenni szándékozók keresete ezt az összeget általában nem éri el, ezért a bankok lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghiteleiket továbbra is csak forint alapon kínálják. A hatályos törvények értelmében a forint alapon felvehető hitel összege nem lehet magasabb, mint a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) forgalmi értékének 80 %-a.
 • A jogszabály által megengedett finanszírozási aránynál azonban kisebb a bankok által ténylegesen nyújtott kölcsön mértéke. Saját belső finanszírozási arányaik is különbözőek az igénylők jövedelmi helyzete és a fedezetül felajánlott ingatlan fekvése alapján. A konkrét adatokat ismerve Hitelszakértőink készséggel kiszámolják Önnek, hogy mekkora összegű jelzáloghitel felvételére számíthat adott hitelügylet esetén.
 • Munkáltatói igazolás nélkül igényelhető jelzáloghitel kondíciók is teljesen eltűntet a bankok kínálatából. Jövedelemigazolás nélkül még akkor sem nyújtanak jelzáloghitelt a pénzintézetek, ha fedezetül egy nagy értékű ingatlan szolgál. A hitelbírálat során a bankok azt is látni kívánják, hogy az igényelt hitel miből lesz fizetve a jövőben, azaz az igénylő rendelkezik-e megfelelő jövedelemforrással.
 • Piaci kamatozású jelzáloghitel igénylésénél elegendő lehet már akár a 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszony, ám az otthonteremtési kamattámogatás keretében igényelhető lakáshiteleknél kormányrendeletben rögzített feltétel a legalább 180 napos folyamatos munkaviszony. A határozott idejű munkaszerződés önmagában nem zárja ki jelzáloghitel igénylésének lehetőségét.
 • Ha a leendő adós nem alkalmazott, hanem egyéni vagy társas vállalkozó, akkor fontos, hogy 1 éves vállalkozói múltja legyen, legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkezzen.
 • Hitelkiváltás esetén a problémamentes hitelmúlt igazolása szinten minden esetben elvárás. Ezt általában az utolsó 2-6 havi bankszámlával és a kiváltani kívánt banki hitel szerződésszerű törlesztésével kell igazolni. Felmondott vagy rosszul fizetett hitel magyar pénzintézetnél nem váltható ki jelenleg. Ha némi hátraléka van az adósnak, akkor azt még a hitelkiváltás előtt rendezni kell.
 • A negatív tartalmú aktív és passzív KHR státusz jelenleg minden hazai pénzintézetnél kizáró tényező. Ha az adós korábbi hitelmulasztását rendezi, és ez által megszűnik az aktív BAR státusz, a rendszer passzív státuszban akkor is további 1 évig nyilvántartja az adatait. Amikor ez is letelik, akkor válhat ismét hitelképessé.Ma már nemcsak negatív, hanem pozitív tartalmú adóslista is létezik. Ez a hitelképesség megállapításakor előnyt jelenthet a korábban problémamentesen, szerződésszerűen törlesztő ügyfelek számára.

Jelzáloghitelek fedezete

A bankok meghatározzák azon ingatlantípusokat, melyeket elfogadnak jelzáloghitel fedezeteként. Ezek a következők:

 • Lakóingatlan (családi ház, ikerház, társasházi lakás, sorházi lakás, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóingatlan, vegyes funkciójú lakóingatlan, ha a lakó funkció 50%-nál nagyobb, stb.)
 • Hétvégi ház, nyaraló, üdülő
 • Beépítetlen terület – építési telek

Fentieken kívül vannak még olyan ingatlantípusok, melyek egy-egy pénzintézetnél elfogadhatók fedezetként. Ha az Ön által felajánlani kívánt ingatlan nem tartozik az előzőekben felsoroltakhoz, akkor ezzel kapcsolatban kérje Hitelszakértőink tanácsát!

Egy jelzáloghitel ügyletbe maximum 3 ingatlanfedezet vonható be. A pénzintézetek azonban nemcsak a fedezetként elfogadható ingatlanok típusát határozzák meg, hanem minimális forgalmi vagy hitelbiztosítéki értékét is. Ez bankonként eltérő értékeket jelenthet.

Ha Önnek van már jelzáloghitele, de újabb kölcsönre lenne szüksége, akkor megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén lehetőség nyílhat az ingatlan további terhelésére. Jelzáloghitel tehát terhelt ingatlanra is felvehető. Nem minden bank járul azonban hozzá, hogy jelzálogjogát egy másik pénzintézet mögé jegyezzék be, ezért ennek konkrét feltételeiről kérjük, Szakértőinknél érdeklődjön!

Mi alapján válasszunk jelzáloghitelt?

Hitelfelvétel során az egyik legfontosabb szempont a havi törlesztés nagysága. Ami a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel havonta fizetendő törlesztését illeti, könnyen utánajárhat Ön is a honlapunkon található kalkulátor segítségével. A felvenni kívánt hitelösszeg valamint a futamidő megadásával megtudhatja, hogy szabad felhasználású jelzáloghitel konstrukciók esetén jelenleg mekkora a legkedvezőbb törlesztő részlet.

Használja jelzáloghitel kalkulátorunkat

A jogszabályi előírások és a törvényi szabályozás alapján kollégáink legalább 3 lehetőséget mutatnak be az Ön által megadott adatok és a kívánt hitelcél alapján. A személyes találkozó során az alábbi tételek kerülnek bemutatásra minden egyes kondícióval kapcsolatban:

 • Éves kamat és kezelési költség
 • Teljes Hiteldíj Mutató
 • Akciós kondíció esetén az akciós időszak után érvényes kamat, kezelési költség, THM
 • Havi törlesztő részletek alakulása
 • Devizahitel esetén az árfolyamkockázat várható hatásai
 • A hiteligénylés során felmerülő valamennyi várható költség

Hitelkalkulátor használata mindenki számára egyszerű és gyors. A szabad felhasználású jelzáloghitelek törlesztő részletének kiszámításához Önnek a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt kell megjelölnie, majd a hitelösszeg és a futamidő megadása után máris kalkulálhat. A kapott konstrukciók forint alapúak, mivel szabad felhasználású jelzáloghitel jelenleg kizárólag forint alapon igényelhető. Az aktuális törlesztő részlet mellett megtekintheti a választott termékre vonatkozó THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértékét is!

Jelzáloghitelek előtörlesztése

Jelzáloghitel nemfizetése esetén az adós végső esetben a fedezetül felajánlott ingatlanát is elveszítheti, ezért csak akkora összegű hiteltörlesztést szabad vállalnia, melyet biztonsággal fizetni tud akkor is, ha a jövedelmi helyzetében esetleges negatív változás következik be. Éppen ezért, ha Ön jelzáloghitelt igényel, akkor a futamidőt is ennek megfelelően kell megválasztania. Célszerű inkább egy alacsonyabb havi törlesztéssel járó hosszabb futamidőt választani. Ez még nem jelenti azt, hogy Ön akár 20-25 évre elkötelezi magát. Minden pénzintézetnél van ugyanis lehetőség a részleges vagy teljes előtörlesztésre. A jelzáloghitelek tehát a futamidő lejárata előtt végtörleszthetők.

Az előtörlesztett összeg minden esetben a fennálló tőketartozást csökkenti. Ha Ön jelzáloghitelének csak egy részét fizeti vissza, akkor a törlesztő részlet változatlanul hagyása mellett előbb letelik a hitel. A futamidő változatlansága mellett a havi törlesztés összege csökken.

Az előtörlesztés szerződésmódosítással jár. Ennek minden pénzintézetnél van díja. Az elő-, illetve végtörlesztés díját a bankok aktuális Hirdetménye tartalmazza. Az előtörlesztésnek vannak olyan esetei is, amikor a szerződésmódosítási díjat nem kell megfizetni. Ezekről a konkrét esetekről a hitelnyújtó pénzintézeteknél kérhető pontos felvilágosítás.

Amennyiben a Kalkulátor által megadott szabad felhasználású hitelekkel kapcsolatban további kérdései lennének, melyekre nem talál választ korábbi bejegyzéseinkben sem, akkor kérdezze Hitelszakértőinket online!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
267 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlet önöket.
Van egy jelzáloghitel. A hitelt aki felvette, bevonta az egyik gyerekét a hitelbe adóstársként. Az adós elhunyt, és a kérdés az, hogy így a hitelt teljesen az adóstársnak kell tovább fizetni, vagy a másik testvér is be lesz vonva, és ketten kell, hogy fizessék tovább az adósságot? A jelzáloggal terhelt házat mind a ketten öröklik.

Az lenne a kérdésem, hogy a szabad felhasználású jelzáloghitellel házat szeretnék vásárolni, viszont jelen pillanatban nem áll ingatlan a nevemen, a megvásárolni kívánt ingatlanra is felvehetem, mint fedezet?

Az lenne a kérdésem, hogy a szabad felhasználású jelzáloghitellel házat szeretnék vásárolni, viszont jelen pillanatban nem áll ingatlan a nevemen, a megvásárolni kívánt ingatlanra is felvehetem, mint fedezet?

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy vetünk egy lakást Falusi csok és önerőből. A ház értéke az OTP értékbecslő szerint 12.000.000 Ft. Ami valójában érdekelne, hogy mivel a házon van a csok, mellé tudok felvenni jelzálog alapú hitelt (szabad felhasználású vagy korszerűsítési )?
Köszönöm előre is.

Szabad felhasználású hitel

Üdvözlöm.
Érdeklődnék, van az ingatlanon csok, lehet hozzá felvenni jelzáloghitelt?

6-7.000.000 Ft jelzáloghitelt szeretnék felvenni 60 hónap törlesztési futamidővel. Egyéni vállalkozásban 2 lakást adok ki rövid távra. Nincs munkáltatói igazolásom. NAV igazolhatja, hogy adózóm, van havi rendszeres jövedelmem.Szükségem volna kielégítő megoldásra.
Köszönettel: Vilma

Tisztelt Szakértő!
Szeretnénk 5.000.000 Ft-ot felvenni családi okok miatt. Van saját lakásunk, 68 nm. Én 1952-ben születtem, feleségem 1956-ban, mind a ketten nyugdíjasok vagyunk. Feleségem 4 órás munkaidőben még dolgozik. Bármilyen megoldás érdekel. A jövedelmünk kb. 290.000 Ft jelenleg.
Várjuk mielőbbi válaszukat!
Üdvözlettel: Zoltán

Jó napot,
szeretném tudni, hogy osztrák állampolgárként kölcsönt vehetek-e fel?
Van egy lakásom Budapesten, átlagos jövedelmem 2000 euró. Az összeg 10.000.000 forint lenne, 10 éves futamidő.
Kérem, bocsásson meg a helyesírásomért.
Üdvözlettel.
Attila

Szabad felhasználású jelzáloghitelt szeretnék felvenni. Külföldi jövedelemmel rendelkezünk a párommal. Határozatlan idejű munkaszerződésünk van.
Melyik bank ad hitelt?

Szüleim jelzáloghiteleben szerepeltem egy nevemen lévő ingatlannal amit időközben leadtam a nevemrol. De még a hitelből nem kerültem ki.
Mi a módja hogy ez megtörténjen.
Köszönöm

Egy idős (a hitel lejáratakor 70 és 75 éves kor közé eső) adóstárs esetében a Bankok meghatározhatják-e a 80%-osnál alacsonyabb értékben az adható hitel összegét?

Például mondhatja-e azt egy bank, hogy a felajánlott adóstárs életkora miatt csak a jelzálogként felajánlott ingatlan forgalmi értékének a 60%-át folyósítja hitelként?

Tételezzük fel azt, hogy mind az adós és mind az adóstárs megfelelő jövedelemmel rendelkezik, és egyebekben minden téren megfelelnek a bank által támasztott követelményeknek. Milyen jogszabály vonatkozik erre a kérdéskörre?

Olyan kérdésem lenne hogy apukám jelenleg 64 éves, Augusztusban lesz 65, egy bankban vettünk volna fel jelzáloghitelt azonban a hölgy elnézte édesapám életkorát miután már mindent beadtunk és az értékbecslő is volt kint. Azt mondta hogy csak 70 éves koráig vehet fel hitelt és így negyed annyit pénzt kapnánk de még az is bizonytalan. Azonban az önök oldalán olvastam hogy vannak olyan bankok ahol a meghatározott életkor nem 70 hanem 75, azt szeretném kérdezni hogy melyek ezek bankok ?

Üdvözlettel,
Dzsesszika

Jelzálog hitelt vett fel a fiam a lakóingatlanunkra 35 000 000 Ft értékben, ennyit is vehet igénybe.Viszont megkaptuk a Kormányhivatal hivatalos bejegyzését ami már 45 500 000 Ft. Nagyon szeretném pontosan megtudni mi az oka, hogy 10 500 000 Ft-al több lett a jelzálogjog. Miből tevődik össze, vagy ez egy határozat és minden bank alkalmazza illetve szeretném tudni hol van ez rögzitve hogy ennyivel megemelkedik a jelzálog. Mi ez a plussz összeg mikor a felvehető hitel összege 35 000 000 Ft. Kérem a nagyon pontos válaszát, mert ez nem kis összeg.

Üdvözlöm.
Csokra vettem házat plussz 2100000ft hitelt vettem fel emelett van 2000000ft személyi kölcsönöm.
A kérdésem az lenne ha kifizetném a lakás kölcsönt akkor tudnék felvenni az ingatlanomra jelzálog hitelt?
Üdvözlettel.:Richárd

Jelzálog alapú hitelt szeretnék felvenni.Van már hitelem. Az ingatlanom értéke 25 000 000Ft Én 2000 000 Ft szeretnék felvenni. Mennyire lehetséges hogy megkapom a hitelt?

Szép napot!
Három millio forint hitelt szeretnék felvenni,ha megoldható még a honapon belül!<
4 hónapja van munkaviszonyom,és jelenleg 19 éves vagyok!
A havi netto keresetem ~250 ezer forint!
Azt szeretném megkérdezni hogy ez lehetséges e ?

Jelzáloghitelt keresek szabad felhasználásra. 70 éves vagyok és a nyugdíjam 69000 Ft. Van viszont 2 db terhelés mentes lakó ingatlanom amiből az egyik általam lakott, a másik felújításra váró üres belvárosi lakás Sümegen egy helyi védettség alatt álló 1 emeletes barokk ház magasföldszintjén. Szeretném eladásra felújítani és erre kéne egy áthidaló megoldás. 3.000.000 Ft hitel lenne elég úgy, hogy annak csupán a felét szeretném kézhez kapni, a másik felét a havi törlesztés biztosítására részemre zárolva a hiteladó rendelkezése alatt hagynám. A felújítás után eladásra került ingatlan eladási árából egy összegben szeretném rendezni max. 12 hónap után a maradvány hitel összeget.
Ehhez keresek segítséget, természetesen egy mindkettőnknek megfelelő tanácsadói díjért.
Tisztelettel: Sándor

Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén ha végtörleszteni szeretnék, hány százalékot kell fizetni? A felvett összegre lehet-e biztosítást kötni?

Üdv.
Férjemmel még 19 éves korában felvetettek a szülei jelzáloghitelt a házukra. Ők adós társak lettek és még jelenleg is a férjem nevén van. Apósom fizeti a hitelt, de külön él anyósomtól, aki már egyedül él vígan a házban és nem fizet semmit. A házra a biztosítás szintén a párom nevén van és szintén apósom fizeti. Viszont most tudtuk meg, hogy anyósom hetente kihívja a biztosítót mindenféle problémát kitalál, pl. hogy beázott és azért málik a vakolat és hasonlók, és szépen felveszi a pénzt apósom tudta nélkül.
Mit lehet tenni?
Apósom próbálta átvenni a férjemtől a hitelt, de nem lehetett elintézni, mert egy faluban van és tanyának van bejegyezve. Anyósomat ki lehet valahogy zárni, hogy ne férjen hozzá a biztosításhoz? Jelenleg még házasok, csak külön élnek és apósomat nem engedi oda, a ház pedig 50-50% tulajdonú, eladásról hallani sem akar. Aggaszt, hogyha apósommal történne valami, akkor ránk szakadna az egész hitel és csak a testvérei jóindulatán múlna, hogy segítenének-e fizetni, mert eladni akkor sem tudnánk anyósom miatt.

Önerö nélkűl szeretnék hitelt.

2006-ban 2 000 000 Ft devizahitelt vettünk fel a volt férjemmel. Ezután 2008-ban elváltam. Mint adóstárs a hitelt nem fizettem, mert a bírósági ítéletben le van írva, hogy a hitelt az alperes köteles fizetni, mert nem szeretne kiköltözni a házból. 11 éve várom az akkor a bíróságon megítélt 5 000 000 Ft-ot. Ugyanis a fele ház azóta az enyém, ő peddig azóta is ott lakik. Az évek alatt a bíróság döntését miért nem veszik figyelembe? Azóta a bank szerződést bontott, a végrehajtó viszi a nyugdíjam 50%-át. 40 ezer Ft-ból élek, 40 éve epilepsziás beteg vagyok, agykoponya műtéten már túl vagyok. A 40 ezer Ft pedig arra elég, hogy a legfontosabb számlákat kifizessem és pár falatot egyek. Ő meg vidáman él a házban jót röhögve!! Tanácsot szeretnék kérni, ezekután mit tehetek, hogy valamennyi pénzhez jussak? Vagy az egész ház az övé lesz ajándékként, én meg megyek a híd alá?
Köszönöm a válaszukat.
K-né

1998-tól 2009-ig három gyerek született és most jelzáloghitelhez emmi tartozáscsökkentő összegre vagyok jogosult?

Tisztelt szakértő!
Van egy folyamatban lévő építkezésünk, a bank 3 szakaszban folyósít, (harmadszorra a használatbavételi engedély után) az első (nagyobb) összeget már folyósította, pár hónap múlva hívnánk is le a következő összeget, ám úgy alakult, hogy még sincs szükségünk rá, mert bár még a ház nincs kész, más forrásból biztosítanánk a kiadásokat.
Van ilyenre lehetőség, hogy azt mondom a többi kölcsönt nem kérném, mert csak ennyire volt szükségem, amit kiutaltak?
Köszönöm.

Tisztelt hitelnet.
Lányom 1/1 tulajdonos, apa holtáig tartó haszonélvező. Bíróság 950.000-Ft biztosíték adásáig felfüggesztette a haszonélvezet gyakorlását. Jelenleg még 8 év fegyház büntetését tölti.
Kérdésem, hogy így felfüggesztett haszonélvezettel lehet-e rá jelzáloghitelt felvenni?
Választ előre is köszönöm.

Szeretném megkérdezni, hogy a testvérem elvált, a feleséget kifizette, így egyedüli tulajdonosa a lakásnak. Ehhez én adtam segítséget. Szeretné visszafizetni.
Milyen kölcsönt tud felvenni? 2.2M Ft-ot szeretne 10 évre. Az igazolt jövedelme 98 ezer Ft.
Köszönettel: Erika

Hitelt szeretnénk a férjemmel. Mindketten külföldön élünk és dolgozunk. Ingatlant is tudunk fedezetre felajánlani.
Milyen hitelkonstrukciókat tudnak részünkre ajanlani?
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Judit

Üdvözlöm!
Jelzáloghitelt szeretnék felvenni. Van egy lakásom, amiben édesanyám él, tartozás nincs a lakásomon. Én Angliában élek és dolgozok. A KHR listáján 16.556 Ft miatt voltam fenn, de ez ki van fizetve. Jelenleg passzív a státuszom. Az OTP szabad felhasználású hitelt adna, de nagyon sok lenne a havi visszafizetés és a kamat is. 4.000.000 Ft-ra lenne szükségem. A jövedelmem havonta átszámolva forintra 400.000 Ft. Tudnának nekem segíteni? Ne kelljen ingáznom Anglia és Magyarország között emiatt. Bármilyen kérdésük van válaszolok a megadott email címen.
Köszönettel.

Üdvözlöm!
Felújításra szeretnénk jelzáloghitelt felvenni. Hogyan kell igazolni, hogy valóban lakáscélra költöttük, és mennyi idő van erre a kiutalástól számítva?

Üdvözlöm.
Jelzáloghitelt szeretnék felvenni egy házra, ami 50%-ban van a tulajdonomban. másik 50%-a a párom nevén van, aki nem házastársam. Rendelkezek a szükséges munkaviszonnyal és jövedelemmel, viszont párom nem és neki hitele is van, ami csökkentené a felvehető hitelösszegünket.
Van rá valamilyen mód, hogy csak zálogkötelezettként szerepeljen a hitelügyletben?

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 45968 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

267
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x