Jelzáloghitel kalkulátor szabad felhasználásra

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott szabad felhasználású jelzáloghitel ajánlatunkat.

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miben segít a Hitelnet jelzáloghitel kalkulátor?

Banki összehasonlító kalkulátorok

Banki összehasonlító kalkulátorok

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be szinte valamennyi banki jelzáloghitel ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a jelzálog hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a jelzálog hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer jelzáloghitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb jelzáloghitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb jelzáloghitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Jelzáloghitel szakértőnk visszahív telefonon

Jelzáloghitel szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Magyarországi bankok legkedvezőbb jelzáloghitel törlesztő részletei a hitelnet.hu segítségével. Ha olyan ingatlanfedezetes hitelre lenne szüksége, aminek a felhasználást nem kell számlákkal igazolni, akkor olvassa el a legfontosabb tudnivalókat oldalunkon. Hitelszakértőnk ismerteti a legjobb banki lehetőségeket és Önnek nem kell az ügyintézéssel, sorban állással fáradnia. Ez már a mi dolgunk. És Önnek természetesen ez egy fillérjébe sem kerül!

Jelzáloghitel kalkulátor

Mikor érdemes jelzáloghitelt választani?

A szabad felhasználású jelzáloghitel olyan ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott kölcsönt jelöl, mely esetében a hitelnyújtó nem vizsgálja a hitelcélt, sem annak megvalósulását. A folyósított kölcsönösszeget a hitelfelvevő gyakorlatilag korlátozás nélkül, szabadon felhasználhatja.

A szabad felhasználású jelzáloghitelek minden banknál előtörleszthetők, illetve a futamidő lejárata előtt is visszafizethetők, így az alacsony, vállalható hiteltörlesztés érdekében hosszabb futamidőt is választhat, s ha anyagi helyzete megengedi, akkor nem kell kivárni a futamidő végét. Az elő- és végtörlesztés ugyan költséggel jár – melyről a bankok aktuális Hirdetménye tájékoztat – de a lejárat előtti visszafizetéssel még így is spórolhat, mert összességében kevesebb kamatot kell megfizetni.

Ha a szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként ingatlant tud felajánlani, akkor sokkal kedvezőbb feltételekkel juthat kölcsönhöz, mint fedezet nélkül. A hitelkamatok lényegesen alacsonyabbak, mint fedezet nélküli szabad felhasználású hitel esetén, ami már önmagában alacsonyabb hiteltörlesztést eredményez. Arról nem beszélve, hogy a szabad felhasználású jelzáloghitelek viszonylag hosszú, akár 20-25 éves futamidejének köszönhetően ugyancsak mérsékelhető a havi törlesztési kötelezettség.

Jelzáloghitelek típusai:

 • Lakáscélú jelzáloghitel – építkezés, új és használt lakásvásárlás, lakásfelújítás, korszerűsítés, bővítés, telekvásárlás, lakáscsere esetén áthidaló lakáshitel
 • Szabad felhasználású jelzáloghitel – a konkrét hitelcél megnevezése nélkül
 • Adósságrendező jelzáloghitel – fedezet nélküli hitelek (személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámla-hitel, stb.) és ingatlan fedezete mellett felvett kölcsönök kiváltása

A legfontosabb feltételek és tudnivalók jelzáloghitelekről:

A banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a jelzáloghitelek igénylési feltételei. A legfontosabb tudnivalók jelzálog alapú kölcsön felvétele esetén:

 • A pénzintézetek kínálatában a forint alapon nyújtott hitelkonstrukciók vannak többségben. Ennek oka, hogy jogszabályi előírás értelmében a pénzügyi válság után deviza alapú hitel nyújtására nem volt lehetőség, kivéve az adósságrendezést. Jelenleg ugyan a törvényi szabályozás lehetővé tenné deviza alapú lakáshitel felvételét is, de csak meglehetősen szigorú kritérium teljesülése esetén. Az igénylő adott devizában kapott jövedelmének el kellene érnie a mindenkori minimálbér összegének minimum a 15-szörösét. Mivel a jelzáloghitelt felvenni szándékozók keresete ezt az összeget általában nem éri el, ezért a bankok lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghiteleiket továbbra is csak forint alapon kínálják. A hatályos törvények értelmében a forint alapon felvehető hitel összege nem lehet magasabb, mint a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) forgalmi értékének 80 %-a.
 • A jogszabály által megengedett finanszírozási aránynál azonban kisebb a bankok által ténylegesen nyújtott kölcsön mértéke. Saját belső finanszírozási arányaik is különbözőek az igénylők jövedelmi helyzete és a fedezetül felajánlott ingatlan fekvése alapján. A konkrét adatokat ismerve Hitelszakértőink készséggel kiszámolják Önnek, hogy mekkora összegű jelzáloghitel felvételére számíthat adott hitelügylet esetén.
 • Munkáltatói igazolás nélkül igényelhető jelzáloghitel kondíciók is teljesen eltűntet a bankok kínálatából. Jövedelemigazolás nélkül még akkor sem nyújtanak jelzáloghitelt a pénzintézetek, ha fedezetül egy nagy értékű ingatlan szolgál. A hitelbírálat során a bankok azt is látni kívánják, hogy az igényelt hitel miből lesz fizetve a jövőben, azaz az igénylő rendelkezik-e megfelelő jövedelemforrással.
 • Piaci kamatozású jelzáloghitel igénylésénél elegendő lehet már akár a 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszony, ám az otthonteremtési kamattámogatás keretében igényelhető lakáshiteleknél kormányrendeletben rögzített feltétel a legalább 180 napos folyamatos munkaviszony. A határozott idejű munkaszerződés önmagában nem zárja ki jelzáloghitel igénylésének lehetőségét.
 • Ha a leendő adós nem alkalmazott, hanem egyéni vagy társas vállalkozó, akkor fontos, hogy 1 éves vállalkozói múltja legyen, legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkezzen.
 • Hitelkiváltás esetén a problémamentes hitelmúlt igazolása szinten minden esetben elvárás. Ezt általában az utolsó 2-6 havi bankszámlával és a kiváltani kívánt banki hitel szerződésszerű törlesztésével kell igazolni. Felmondott vagy rosszul fizetett hitel magyar pénzintézetnél nem váltható ki jelenleg. Ha némi hátraléka van az adósnak, akkor azt még a hitelkiváltás előtt rendezni kell.
 • A negatív tartalmú aktív és passzív KHR státusz jelenleg minden hazai pénzintézetnél kizáró tényező. Ha az adós korábbi hitelmulasztását rendezi, és ez által megszűnik az aktív BAR státusz, a rendszer passzív státuszban akkor is további 1 évig nyilvántartja az adatait. Amikor ez is letelik, akkor válhat ismét hitelképessé.Ma már nemcsak negatív, hanem pozitív tartalmú adóslista is létezik. Ez a hitelképesség megállapításakor előnyt jelenthet a korábban problémamentesen, szerződésszerűen törlesztő ügyfelek számára.

Jelzáloghitelek fedezete

A bankok meghatározzák azon ingatlantípusokat, melyeket elfogadnak jelzáloghitel fedezeteként. Ezek a következők:

 • Lakóingatlan (családi ház, ikerház, társasházi lakás, sorházi lakás, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóingatlan, vegyes funkciójú lakóingatlan, ha a lakó funkció 50%-nál nagyobb, stb.)
 • Hétvégi ház, nyaraló, üdülő
 • Beépítetlen terület – építési telek

Fentieken kívül vannak még olyan ingatlantípusok, melyek egy-egy pénzintézetnél elfogadhatók fedezetként. Ha az Ön által felajánlani kívánt ingatlan nem tartozik az előzőekben felsoroltakhoz, akkor ezzel kapcsolatban kérje Hitelszakértőink tanácsát!

Egy jelzáloghitel ügyletbe maximum 3 ingatlanfedezet vonható be. A pénzintézetek azonban nemcsak a fedezetként elfogadható ingatlanok típusát határozzák meg, hanem minimális forgalmi vagy hitelbiztosítéki értékét is. Ez bankonként eltérő értékeket jelenthet.

Ha Önnek van már jelzáloghitele, de újabb kölcsönre lenne szüksége, akkor megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén lehetőség nyílhat az ingatlan további terhelésére. Jelzáloghitel tehát terhelt ingatlanra is felvehető. Nem minden bank járul azonban hozzá, hogy jelzálogjogát egy másik pénzintézet mögé jegyezzék be, ezért ennek konkrét feltételeiről kérjük, Szakértőinknél érdeklődjön!

Mi alapján válasszunk jelzáloghitelt?

Hitelfelvétel során az egyik legfontosabb szempont a havi törlesztés nagysága. Ami a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel havonta fizetendő törlesztését illeti, könnyen utánajárhat Ön is a honlapunkon található kalkulátor segítségével. A felvenni kívánt hitelösszeg valamint a futamidő megadásával megtudhatja, hogy szabad felhasználású jelzáloghitel konstrukciók esetén jelenleg mekkora a legkedvezőbb törlesztő részlet.

Használja jelzáloghitel kalkulátorunkat

A jogszabályi előírások és a törvényi szabályozás alapján kollégáink legalább 3 lehetőséget mutatnak be az Ön által megadott adatok és a kívánt hitelcél alapján. A személyes találkozó során az alábbi tételek kerülnek bemutatásra minden egyes kondícióval kapcsolatban:

 • Éves kamat és kezelési költség
 • Teljes Hiteldíj Mutató
 • Akciós kondíció esetén az akciós időszak után érvényes kamat, kezelési költség, THM
 • Havi törlesztő részletek alakulása
 • Devizahitel esetén az árfolyamkockázat várható hatásai
 • A hiteligénylés során felmerülő valamennyi várható költség

Hitelkalkulátor használata mindenki számára egyszerű és gyors. A szabad felhasználású jelzáloghitelek törlesztő részletének kiszámításához Önnek a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt kell megjelölnie, majd a hitelösszeg és a futamidő megadása után máris kalkulálhat. A kapott konstrukciók forint alapúak, mivel szabad felhasználású jelzáloghitel jelenleg kizárólag forint alapon igényelhető. Az aktuális törlesztő részlet mellett megtekintheti a választott termékre vonatkozó THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértékét is!

Jelzáloghitelek előtörlesztése

Jelzáloghitel nemfizetése esetén az adós végső esetben a fedezetül felajánlott ingatlanát is elveszítheti, ezért csak akkora összegű hiteltörlesztést szabad vállalnia, melyet biztonsággal fizetni tud akkor is, ha a jövedelmi helyzetében esetleges negatív változás következik be. Éppen ezért, ha Ön jelzáloghitelt igényel, akkor a futamidőt is ennek megfelelően kell megválasztania. Célszerű inkább egy alacsonyabb havi törlesztéssel járó hosszabb futamidőt választani. Ez még nem jelenti azt, hogy Ön akár 20-25 évre elkötelezi magát. Minden pénzintézetnél van ugyanis lehetőség a részleges vagy teljes előtörlesztésre. A jelzáloghitelek tehát a futamidő lejárata előtt végtörleszthetők.

Az előtörlesztett összeg minden esetben a fennálló tőketartozást csökkenti. Ha Ön jelzáloghitelének csak egy részét fizeti vissza, akkor a törlesztő részlet változatlanul hagyása mellett előbb letelik a hitel. A futamidő változatlansága mellett a havi törlesztés összege csökken.

Az előtörlesztés szerződésmódosítással jár. Ennek minden pénzintézetnél van díja. Az elő-, illetve végtörlesztés díját a bankok aktuális Hirdetménye tartalmazza. Az előtörlesztésnek vannak olyan esetei is, amikor a szerződésmódosítási díjat nem kell megfizetni. Ezekről a konkrét esetekről a hitelnyújtó pénzintézeteknél kérhető pontos felvilágosítás.

Amennyiben a Kalkulátor által megadott szabad felhasználású hitelekkel kapcsolatban további kérdései lennének, melyekre nem talál választ korábbi bejegyzéseinkben sem, akkor kérdezze Hitelszakértőinket online!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
267 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Milyen paramétereknek kell megfelelnie egy ingatlannak ahhoz, hogy műteremlakás besorolást kaphasson?
Milyen típusú hitelt lehet felvenni ilyen ingatlanra?

Tisztelt Hölgyem/Uram,
8 millió Forint értékű ingatlant szeretnék megvásárolni 20-25% önerővel. Az önerő meglétéhez + a korszerűsítéshez 1-1,5 millió Ft személyi hitelre is szükségem lenne.
Érdeklődnék, hogy lehetséges lenne-e számomra mindkettő hitel folyósítása?
Jelenleg nettó 270 ezer forint a fizetésem és csak a diákhitelem törlesztőrészlete terheli (kb. 8.500 Ft)
Előre is köszönöm a válaszát!

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnénk felvenni 4 millió Ft-ot jelzáloggal. Be lehet zálogosítani olyan ingatlant, ami az egyik barátunké és ő felajánlotta, hogy megengedi?
Előre is köszönöm válaszát!
Üdv.
Judit

Hány éves korig adható Angliában banki kölcsön Pl. a Barclays-nál?

Tisztelt Hitelnet!
2016-ban a megvásárolt lakás forgalmi értékét 12MFt-ra becsülte a szakértő, aminek alapján az OTP bank 8MFt jelzálog hitelt bocsátott rendelkezésünkre. Az ingatlan árak közben jelentősen megemelkedtek, a környéken a lakások 18-20MFt körül kelnek el. A megvásárolt ingatlanon is történtek fejlesztések, mint pl nyílászáró csere.
Lehetséges, illetve szokásos a meglévő jelzálog hitel megújítása, vagy cseréje nagyobb hitelösszegre?
Üdvözlettel, György

T. Cím,
a családi vállalkozás 1/1 tulajdonában lévő, 55-60M Ft piaci értékű tehermentes ingatlanra (társasüdülő a Római parton) szabad felhasználású jelzáloghitelt vagy lízing formájában 25M Ft hitelt kívánok felvenni. A vállalkozásnak 2016. évben 65MFt/5MFt, 2017. évben 54/4 bevétel/eredménye volt. Rendelkezik 14M folyószámla-hitellel, 5M Széchenyi kártya hitellel.
A 25M felvenni kívánt hitel/lízing reális lehet? Ha igen, milyen formában?
Köszönettel.
Tibor

Üdvözlöm!
Új ingatlan építési Csok 10+10-et használtunk fel. A ház felépült, használatba vételi engedély megvan.
A kérdésem, hogy vehetünk-e fel szabad felhasználású jelzáloghitelt még az ingatlanra, amennyiben az értéke engedi. A bank elvileg engedélyezi, de felmerült a tájékozódás során, hogy az állam nem biztos, hogy engedi.
Ez így van, és milyen esetekben nem engedi?
Köszönöm a választ!

Mi a teendő, ha a hitelemben az édesanyám adóstárs volt és ő adta a jelzálogot és sajnos meghalt.
Köszönöm válaszát.

A jelzáloghitel lényegében azt jelenti, ha valaki nem rendelkezik bejelentett munkával, de ennek ellenére rendszeres fizetőképes, akkor lakásvásárlás eseten a megvásárolt lakás lesz a fedezet a bank számára? Tehát bejelentett munka hiányában ezt a típusú hitelt lehet felvenni?

Tisztelt Hitelnet!
Kérdésem az lenne, hogy 2 gyermekem után szeretném igénybe venni a CSOKot és párhuzamosan igényelni szeretnék szabad felhasználású ingatlanfedezetes hitelt. A vásárolt ingatlan, melyhez a csokot igénylem mással nincs terhelve.
Van erre lehetőségem? Vagy csak a CSOK folyósítása után?
Köszönöm.

Érdeklődnék, hogy párom, olasz állampolgár, szeretne nyitni Budapest környékén egy olasz éttermet és ehhez tud-e felvenni kölcsönt? Van tartózkodási engedélye és lakcímkártyája. Milyen feltételek szükségesek még ehhez?

Tisztelt Cím!
Szeretnék érdeklődni, hogy az ingatlan-nyilvántartáson kívüli tulajdonosnak a terhek viselésében milyen kötelezettsége van.
Az ingatlannal kapcsolatos közös költség, helyi adók terheire gondolok.

Tisztelt Hitelnet!
Tudna-e segíteni abban, hogy melyik hitelintézetnél lenne lehetőségünk erdőt jelzálogfedezetként elfogadtatni?
Köszönettel.

Tisztelt Hitelnet,
Egy hiteligényléssel kapcsolatos kérdéssel fordulok önökhöz.
12 éve Angliában élek, bejelentett munkahellyel rendelkezem. Jelenlegi munkahelyemen 8 hónapja dolgozom, előtte 5 évet töltöttem egy másik cégnél. Jelenlegi jövedelmem körülbelül 230 ezer forint. Egyedülálló vagyok. Nem rendelkezem magyar bankszámlával, nincsen ingatlanom, bejelentett magyar lakcímem van.
Szeretnek hitelt felvenni szabad felhasználásra. 2 millió forint körüli összegben gondolkozom.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen feltételekkel tudok hitelt igényelni Magyarországon, melyik banknál lenne a legérdemesebb igényelnem.
Segítségüket előre is köszönöm.
Tisztelettel,
Szilvia

Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, milyen papírt kell beszereznem, amivel bizonyíthatom, hogy férjemmel a vagyonközösségünk megszűnt, mivel már 6 éve külön élünk és a kapcsolatot sem tartjuk. Lakáshitelt szeretnék igényelni, mindennek megfelelek, de emiatt a kolonc miatt nem tudok előre lépni. Mindenképpen szükséges a bírósági per, amennyiben férjem magasról tesz az egészre? Nagyon kevés időm maradt, ezért a leggyorsabb megoldás érdekelne.
Válaszát előre is köszönöm!

Külföldön élő, külföldi jövedelemmel rendelkező magyar állampolgár esetében lehetőség van-e szabad felhasználású jelzáloghitel igénybevételére 2 saját tulajdonú ingatlanfedezettel? Mindkettő ingatlan 1/1 tulajdoni hányadú, illetve tehermentes.

Üdvözlöm.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a szüleimnek van egy háza, amin az én családi házam jelzáloghitele van. A szüleim az adóstársaim, de most szeretnék rám íratni az ő házukat. Többen vagyunk testvérek, de a szüleim azt szeretnék, hogy az enyém legyen majd egyszer a házuk.
Van erre lehetőség?
Köszönöm.

Üdv.
Érdeklődnék, hogy 4 órás bejelentett munkára vehetek-e fel hitelt? Nettó 100 ezer forint, amit kézhez kapok.
1500.000 Ft-ra lenne szükségem.
Lenne rá esélyem?
,

Kérdésem: a földhivatali papíron úgy szerepel az ingatlanom, hogy tanya. Nagy kerttel van az ingatlan. Igaz nincs bent a víz, de tanya s vályogból van tégla alappal.
Kérdésem, hogy erre az ingatlanra én tudok-e felvenni szabad felhasználású jelzáloghitelt?

T. cím!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan bank, aki 75 éves korig folyósít jelzáloghitelt.
Köszönöm.

Tisztelt Hölgyem/Uram.
Szabad felhasználású jelzáloghitelünket szeretnénk kiváltani egy másik banknál ugyanúgy szabad felhasználású jelzáloghitelre. A szüleim lakása a fedezet ahol anyukám és apukám fele fele arányban tulajdonosok. Édesapám már nem tudja elhagyni a lakást, így közjegyzői meghatalmazást csináltattunk anyukámnak, de azt mondja a bank, hogy ő nem lehet meghatalmazott.
Ez bankonként változó vagy egységes, hogy ez hogy mehet?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves HITLENET szakértő,
érdeklődnék, hogy abban az esetben is lehet-e igényelni CSOK-ot, ha szabad felhasználású jelzálogterhelésű hitelt szeretnék felvenni “sima” lakáshitel helyett?
A bankomnál a szabad felhaszálású hitel éves kamatlába ~1%-kal lenne “csupán” 🙂 nagyobb mint a lakáshitelé, valamint ezzel a szabad felhasználásúval nem kellene kétszer hitelt felvennem, egyszer lakásvásárlásra, majd átírás után a lakás felújítására, ami megint macerás a darabos átutalás, ellenőrzések miatt….
Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel,
Márk

Üdvözlöm.
Családi gazdaság tagjaként vagyok nyilvántartva, de igazából a nevemen nem szerepel semmi. Éves árbevétele a gazdaságnak 8 millió. Bejelentett munkahelyen dolgozom 3 éve, havi nettó 128 ezer a keresetem. Mezőgazdasági fejlesztésre szeretnék hitelt, gazdasági épület építésre. Amit kérdeznék, milyen lehetőség áll a rendelkezésemre? 5 millió Ft hitelösszeg, maximum 5 évre. Mennyi maximális türelmi időt vehetnék igénybe? Legalább 2 évre lenne szükségem.
Válaszukat köszönöm.

T. Cím!
Kérem szíves tájékoztatásukat arra vonatkozóan, hogy már van két jelzáloghitelünk két darab ingatlanra, az ingatlanok a felvett kölcsön háromszorosát érik.
Kérdésem, szabad felhasználású hitelt szeretnénk felvenni, ez hogyan lehetséges? A jelzáloghitelt hogyan veszik figyelembe? Valamint a kettőnk jövedelme milyen százalékig terhelhető?
Köszönettel: M-né

Jó napot!
Olyan kérdésem van, hogy szocpolos az ingatlanom, erre lehet jelzáloghitelt felvenni?

Nincs telefonom (semmilyen sem), viszont időpont egyeztetés volna szükséges. Szabad felhasználású jelzáloghitelről lenne szó, 5 éves időtartamban. Ingatlanfedezettel rendelkezem. Nyugdíj előtt állok. Átmeneti megoldásként gondoltam a hitelfelvételre, mert fogyatékos vagyok. 33-35 ezer Ft közötti törlesztőrészletet hozott ki a kalkulátor, ami nékem megfelelő volna. Viszont rugalmasan nézve lehet, hogy van más megoldás is.

A CIB Banktól vettünk fel hitelt szabad felhasználásra. Devizahitel volt, CHF frank alapú. Minden ki van fizetve, ma kaptuk a Banktól az igazolást a jelzálog feloldására.
Mi lesz az Életbiztosítási összeggel?

Van egy házam, 2003-ban vettem apámtól és nagymamámtól 1.800.000 Ft-ért. Beírattam apámat holtadig tartó haszonélvezetre. Most szeretnék hitelt vagy eladni a tulajdonrészemet.
Kérem önöket, hogy segítsenek nekem, hogy mit tudok tenni. Apám semmit nem fizet, sőt élni sem hagy minket a gyerekeimmel.

Érdeklődni szeretnék, hogy most december elején elindított jelzáloghitel mikorra realizálódhat?
Pontosan milyen iratokkal szükséges felkeresnem Önöket?
Köszönettel,
Anita

Vehetek-e fel személyi kölcsönt gyed alatt? Az átutalás nem írja, hogy gyed folyósítása. Olyan személy lenne az adóstárs, akinek van munkahelye, de kézhez kapja a fizetését, és esetleg ingatlanfedezetre menne az egész.
Jövedelmek: 105.000 forint plusz családi pótlék 26.600 forint. Előző házasságomból kapok 30.000 forint gyerektartást, de azt kézhez kapom. 3.500.000 forintra lenne szükségem. Van egy éve meglévő személyi hitelem, aminek a törlesztő részlete 32.000 forint.
Tudok-e ilyen feltételekkel hitelt intézni?
Köszönöm.

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 45970 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

267
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x