Jelzáloghitel kalkulátor

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott szabad felhasználású jelzáloghitel ajánlatunkat.

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be szinte valamennyi banki jelzáloghitel ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer jelzáloghitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Magyarországi bankok legkedvezőbb jelzáloghitel törlesztő részletei a hitelnet.hu segítségével. Ha olyan ingatlanfedezetes hitelre lenne szüksége, aminek a felhasználást nem kell számlákkal igazolni, akkor olvassa el a legfontosabb tudnivalókat oldalunkon. Hitelszakértőnk ismerteti a legjobb banki lehetőségeket és Önnek nem kell az ügyintézéssel, sorban állással fáradnia. Ez már a mi dolgunk. És Önnek természetesen ez egy fillérjébe sem kerül!

Mikor érdemes jelzáloghitelt választani?

A szabad felhasználású jelzáloghitel olyan ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott kölcsönt jelöl, mely esetében a hitelnyújtó nem vizsgálja a hitelcélt, sem annak megvalósulását. A folyósított kölcsönösszeget a hitelfelvevő gyakorlatilag korlátozás nélkül, szabadon felhasználhatja.

A szabad felhasználású jelzáloghitelek minden banknál előtörleszthetők, illetve a futamidő lejárata előtt is visszafizethetők, így az alacsony, vállalható hiteltörlesztés érdekében hosszabb futamidőt is választhat, s ha anyagi helyzete megengedi, akkor nem kell kivárni a futamidő végét. Az elő- és végtörlesztés ugyan költséggel jár – melyről a bankok aktuális Hirdetménye tájékoztat – de a lejárat előtti visszafizetéssel még így is spórolhat, mert összességében kevesebb kamatot kell megfizetni.

Ha a szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként ingatlant tud felajánlani, akkor sokkal kedvezőbb feltételekkel juthat kölcsönhöz, mint fedezet nélkül. A hitelkamatok lényegesen alacsonyabbak, mint fedezet nélküli szabad felhasználású hitel esetén, ami már önmagában alacsonyabb hiteltörlesztést eredményez. Arról nem beszélve, hogy a szabad felhasználású jelzáloghitelek viszonylag hosszú, akár 20-25 éves futamidejének köszönhetően ugyancsak mérsékelhető a havi törlesztési kötelezettség.

Jelzáloghitelek típusai:

 • Lakáscélú jelzáloghitel – építkezés, új és használt lakásvásárlás, lakásfelújítás, korszerűsítés, bővítés, telekvásárlás, lakáscsere esetén áthidaló lakáshitel
 • Szabad felhasználású jelzáloghitel – a konkrét hitelcél megnevezése nélkül
 • Adósságrendező jelzáloghitel – fedezet nélküli hitelek (személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámla-hitel, stb.) és ingatlan fedezete mellett felvett kölcsönök kiváltása

A legfontosabb feltételek és tudnivalók jelzáloghitelekről:

A banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a jelzáloghitelek igénylési feltételei. A legfontosabb tudnivalók jelzálog alapú kölcsön felvétele esetén:

 • A pénzintézetek kínálatában a forint alapon nyújtott hitelkonstrukciók vannak többségben. Ennek oka, hogy jogszabályi előírás értelmében a pénzügyi válság után deviza alapú hitel nyújtására nem volt lehetőség, kivéve az adósságrendezést. Jelenleg ugyan a törvényi szabályozás lehetővé tenné deviza alapú lakáshitel felvételét is, de csak meglehetősen szigorú kritérium teljesülése esetén. Az igénylő adott devizában kapott jövedelmének el kellene érnie a mindenkori minimálbér összegének minimum a 15-szörösét. Mivel a jelzáloghitelt felvenni szándékozók keresete ezt az összeget általában nem éri el, ezért a bankok lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghiteleiket továbbra is csak forint alapon kínálják. A hatályos törvények értelmében a forint alapon felvehető hitel összege nem lehet magasabb, mint a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) forgalmi értékének 80 %-a.
 • A jogszabály által megengedett finanszírozási aránynál azonban kisebb a bankok által ténylegesen nyújtott kölcsön mértéke. Saját belső finanszírozási arányaik is különbözőek az igénylők jövedelmi helyzete és a fedezetül felajánlott ingatlan fekvése alapján. A konkrét adatokat ismerve Hitelszakértőink készséggel kiszámolják Önnek, hogy mekkora összegű jelzáloghitel felvételére számíthat adott hitelügylet esetén.
 • Munkáltatói igazolás nélkül igényelhető jelzáloghitel kondíciók is teljesen eltűntet a bankok kínálatából. Jövedelemigazolás nélkül még akkor sem nyújtanak jelzáloghitelt a pénzintézetek, ha fedezetül egy nagy értékű ingatlan szolgál. A hitelbírálat során a bankok azt is látni kívánják, hogy az igényelt hitel miből lesz fizetve a jövőben, azaz az igénylő rendelkezik-e megfelelő jövedelemforrással.
 • Piaci kamatozású jelzáloghitel igénylésénél elegendő lehet már akár a 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszony, ám az otthonteremtési kamattámogatás keretében igényelhető lakáshiteleknél kormányrendeletben rögzített feltétel a legalább 180 napos folyamatos munkaviszony. A határozott idejű munkaszerződés önmagában nem zárja ki jelzáloghitel igénylésének lehetőségét.
 • Ha a leendő adós nem alkalmazott, hanem egyéni vagy társas vállalkozó, akkor fontos, hogy 1 éves vállalkozói múltja legyen, legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkezzen.
 • Hitelkiváltás esetén a problémamentes hitelmúlt igazolása szinten minden esetben elvárás. Ezt általában az utolsó 2-6 havi bankszámlával és a kiváltani kívánt banki hitel szerződésszerű törlesztésével kell igazolni. Felmondott vagy rosszul fizetett hitel magyar pénzintézetnél nem váltható ki jelenleg. Ha némi hátraléka van az adósnak, akkor azt még a hitelkiváltás előtt rendezni kell.
 • A negatív tartalmú aktív és passzív KHR státusz jelenleg minden hazai pénzintézetnél kizáró tényező. Ha az adós korábbi hitelmulasztását rendezi, és ez által megszűnik az aktív BAR státusz, a rendszer passzív státuszban akkor is további 1 évig nyilvántartja az adatait. Amikor ez is letelik, akkor válhat ismét hitelképessé.

  Ma már nemcsak negatív, hanem pozitív tartalmú adóslista is létezik. Ez a hitelképesség megállapításakor előnyt jelenthet a korábban problémamentesen, szerződésszerűen törlesztő ügyfelek számára.

Jelzáloghitelek fedezete

A bankok meghatározzák azon ingatlantípusokat, melyeket elfogadnak jelzáloghitel fedezeteként. Ezek a következők:

 • Lakóingatlan (családi ház, ikerház, társasházi lakás, sorházi lakás, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóingatlan, vegyes funkciójú lakóingatlan, ha a lakó funkció 50%-nál nagyobb, stb.)
 • Hétvégi ház, nyaraló, üdülő
 • Beépítetlen terület – építési telek

Fentieken kívül vannak még olyan ingatlantípusok, melyek egy-egy pénzintézetnél elfogadhatók fedezetként. Ha az Ön által felajánlani kívánt ingatlan nem tartozik az előzőekben felsoroltakhoz, akkor ezzel kapcsolatban kérje Hitelszakértőink tanácsát!

Egy jelzáloghitel ügyletbe maximum 3 ingatlanfedezet vonható be. A pénzintézetek azonban nemcsak a fedezetként elfogadható ingatlanok típusát határozzák meg, hanem minimális forgalmi vagy hitelbiztosítéki értékét is. Ez bankonként eltérő értékeket jelenthet.

Ha Önnek van már jelzáloghitele, de újabb kölcsönre lenne szüksége, akkor megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén lehetőség nyílhat az ingatlan további terhelésére. Jelzáloghitel tehát terhelt ingatlanra is felvehető. Nem minden bank járul azonban hozzá, hogy jelzálogjogát egy másik pénzintézet mögé jegyezzék be, ezért ennek konkrét feltételeiről kérjük, Szakértőinknél érdeklődjön!

Mi alapján válasszunk?

Hitelfelvétel során az egyik legfontosabb szempont a havi törlesztés nagysága. Ami a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel havonta fizetendő törlesztését illeti, könnyen utánajárhat Ön is a honlapunkon található kalkulátor segítségével. A felvenni kívánt hitelösszeg valamint a futamidő megadásával megtudhatja, hogy szabad felhasználású jelzáloghitel konstrukciók esetén jelenleg mekkora a legkedvezőbb törlesztő részlet.

Használja kalkulátorunkat

A jogszabályi előírások és a törvényi szabályozás alapján kollégáink legalább 3 lehetőséget mutatnak be az Ön által megadott adatok és a kívánt hitelcél alapján. A személyes találkozó során az alábbi tételek kerülnek bemutatásra minden egyes kondícióval kapcsolatban:

 • Éves kamat és kezelési költség
 • Teljes Hiteldíj Mutató
 • Akciós kondíció esetén az akciós időszak után érvényes kamat, kezelési költség, THM
 • Havi törlesztő részletek alakulása
 • Devizahitel esetén az árfolyamkockázat várható hatásai
 • A hiteligénylés során felmerülő valamennyi várható költség

Hitelkalkulátor használata mindenki számára egyszerű és gyors. A szabad felhasználású jelzáloghitelek törlesztő részletének kiszámításához Önnek a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt kell megjelölnie, majd a hitelösszeg és a futamidő megadása után máris kalkulálhat. A kapott konstrukciók forint alapúak, mivel szabad felhasználású jelzáloghitel jelenleg kizárólag forint alapon igényelhető. Az aktuális törlesztő részlet mellett megtekintheti a választott termékre vonatkozó THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértékét is!

Jelzáloghitelek előtörlesztése

Jelzáloghitel nemfizetése esetén az adós végső esetben a fedezetül felajánlott ingatlanát is elveszítheti, ezért csak akkora összegű hiteltörlesztést szabad vállalnia, melyet biztonsággal fizetni tud akkor is, ha a jövedelmi helyzetében esetleges negatív változás következik be. Éppen ezért, ha Ön jelzáloghitelt igényel, akkor a futamidőt is ennek megfelelően kell megválasztania. Célszerű inkább egy alacsonyabb havi törlesztéssel járó hosszabb futamidőt választani. Ez még nem jelenti azt, hogy Ön akár 20-25 évre elkötelezi magát. Minden pénzintézetnél van ugyanis lehetőség a részleges vagy teljes előtörlesztésre. A jelzáloghitelek tehát a futamidő lejárata előtt végtörleszthetők.

Az előtörlesztett összeg minden esetben a fennálló tőketartozást csökkenti. Ha Ön jelzáloghitelének csak egy részét fizeti vissza, akkor a törlesztő részlet változatlanul hagyása mellett előbb letelik a hitel. A futamidő változatlansága mellett a havi törlesztés összege csökken.

Az előtörlesztés szerződésmódosítással jár. Ennek minden pénzintézetnél van díja. Az elő-, illetve végtörlesztés díját a bankok aktuális Hirdetménye tartalmazza. Az előtörlesztésnek vannak olyan esetei is, amikor a szerződésmódosítási díjat nem kell megfizetni. Ezekről a konkrét esetekről a hitelnyújtó pénzintézeteknél kérhető pontos felvilágosítás.

Amennyiben a Kalkulátor által megadott szabad felhasználású hitelekkel kapcsolatban további kérdései lennének, melyekre nem talál választ korábbi bejegyzéseinkben sem, akkor kérdezze Hitelszakértőinket online!

Kinek adható ki a jelzálogtörlési kérelem?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Egy lakóház ingatlant szeretnék megvásárolni, melynek jelenlegi tulajdonosa X úr. A folyamat elindult, lassan haladunk előre, a különféle várt és váratlan akadályokon bukdácsolva. Az előző tulajdonos, az egykori Y úr, anno hitelt vett fel. Ennek kapcsán banki jelzálogot jegyeztek be az ingatlanra. A házat évekkel ezelőtt eladta. A tulajdonos váltásnál a vásárló X úr vá...

Tovább

A hitelfedezeti biztosítás érvényesíthető akkor is, ha van adóstárs?

Tisztelt Hitelnet! Az alábbi kérdésem lenne. Amennyiben ingatlanfedezetes bankhitelt vennék fel adóstárssal (feleségem) és mindketten hitel visszafizetési biztosítást is kötnénk, akkor a halálom esetén a hiteltartozást a biztosító fizeti-e vissza, ha a biztosítási feltételek teljesülnek vagy az egyébként egészséges, munkaképes és munkával rendelkező adóstársamnak kell-e tovább fizetnie a törles...

Tovább

A banknak van tájékoztatási kötelezettsége, ha a tartozás egy részét elengedi?

Üdvözlöm. A párom felkerült a KHR listára ezelőtt 3 éve. A tartozást kifizettük már 1 éve és így azt hittük, hogy törlődik a rendszerből 1 év után. De nem így lett, mert kiderült, hogy kedvezménnyel fizettük ki a tartozást, ezért 5 évig lesz fent még. Csakhogy mi nem tudtuk, hogy kaptunk kedvezményt, mert se papírt nem kaptunk és telefonon sem hívtak minket ez ügyben és így megegyezés sem születe...

Tovább

Fedezetcsere esetén akadály az állam javára bejegyzett jelzálogjog?

Tisztelt Szakértő! 2019 tavaszán szabad felhasználású hitelből szeretnénk építkezni, melynek fedezete egy másik ingatlan lesz. Az Adó-visszatérítési támogatást szeretnénk igénybe venni, viszont a törvény szerint az állam javára jelzálogjogot, valamint annak biztosítására elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeznek be az új ingatlanra. Amint a ház elkészül, és minden szükséges engedély ren...

Tovább

Ilyen is van! Csökkennek a jelzáloghitelek kamatok!

Jó hír a jelzáloghitel felvétele előtt állóknak, hogy kiemelt Bankpartnerünk augusztus közepétől csökkentette ingatlan fedezete mellett nyújtott hiteleinek kamatát! Különösen jó hír ez, mert az elmúlt hetek hitelpiaci hírei nem szóltak másról, mint az egyre inkább felfelé ívelő hitelkamatokról. Egyedi partnerkedvezményünk most még vonzóbbá teszi az elérhető hitelkonstrukciókat! Jelzáloghitelek ...

Tovább

Tisztességtelen volt a deviza alapú kölcsönök nyújtása?

Tisztelt Pénzügyi Szakértők! A deviza alapú kölcsönnek nevezett dologgal kapcsolatban számos olyan nyilatkozat, szakmai cikk stb. került nyilvánosságra, amelyek egyértelműen kifejezik, hogy a bankok ezen pénzügyi szolgáltatása nem nevezhető pénzkölcsönnek. Nem nevezhető, mert nem felel meg a pénzkölcsön jogszabályok által (régi és új Ptk. illetve Hpt. vonatkozó jogszabályai), és még a banki sza...

Tovább

Jelzáloghitel igényelhető rendszeres bevétel nélkül?

Üdvözlöm önöket. Lehetséges olyan hitel felvétele, amelynek fedezete nem a rendszeres bevétel, hanem akár az 1. ingatlan, akár 2. az értékpapír? Az OTP Bank mereven ragaszkodott ahhoz, hogy mutassak fel rendszeres bevételt, amire képtelen vagyok. De az ingatlant a közjegyző 12 millióra értékelte a hagyatéki tárgyaláson, és én a társtulajdonost szeretném kifizetni (6 millió), elvégre az ingatla...

Tovább

Milyen módon szüntethető meg a kezesség?

Tisztelt Hitelnet! Adva van egy ingatlan, aminek 2 tulajdonosa van. Az egyik tulaj, aki haszonélvezettel lakja a házat, 10 évvel ezelőtt a K&H-nál 20 évre felvett szabad felhasználású jelzáloghitelt. Mivel a jövedelmük kevés volt, így engem megkértek, úgymond technikai kezességre. Az összeget az ingatlan felújítására költötték el, így az értékesebb lett. Nekem az ingatlan nem tulajdonom, házast...

Tovább

Mit tehetünk, ha az adóstárs nem törleszti a jelzáloghitelt?

Tisztelt Hitelnet! Férjem és testvére 50-50%-ban tulajdonosok egy jelzáloghitellel terhelt ingatlanon, ami egy ikerház, de osztatlan közös tulajdonként szerepel (le lett választva). A hitel is 50-50%-ban közös a testvérek között, az ingatlan megvétele miatt lett felvéve. Haszonélvezők a szüleik az induló részlet adása miatt. Sajnos a szülők és a férjem testvére között pár éve viták alakultak k...

Tovább

Felmondott jelzáloghitel esetén hogyan menthetem meg a házat?

Tisztelt Hitelnet! Volt több tartozásom. Egyre akartam váltani. Ígéretet kaptam, bele vágtam. Mire oda jutottam sajnos csak a ház kölcsön kiváltására jutott. De megint ígéretet kaptam, megoldás lesz mindenre. Belementünk. Mert sok adósság volt, szeretem volna lerendezni, mert három kiskorú gyermek és párom gerincsérv után rokkant nyugdíjas lett. De nem igen volt megoldás, ráadásul megszűnt a mu...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Alexandra szerint:

2018-07-19 - 05:24

Érdeklődnék, hogy párom, olasz állampolgár, szeretne nyitni Budapest környékén egy olasz éttermet és ehhez tud-e felvenni kölcsönt? Van tartózkodási engedélye és lakcímkártyája. Milyen feltételek szükségesek még ehhez?

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-19 - 05:51

Kedves Alexandra!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják az esetleges hitellehetőségeket!

István szerint:

2018-07-17 - 05:50

Tisztelt Cím!
Szeretnék érdeklődni, hogy az ingatlan-nyilvántartáson kívüli tulajdonosnak a terhek viselésében milyen kötelezettsége van.
Az ingatlannal kapcsolatos közös költség, helyi adók terheire gondolok.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-17 - 05:52

Kedves István!
Ebben a kérdésben irodánk sajnos nem illetékes. Az ügyben jogi szakértő, illetve a helyi önkormányzat tud Önnek felvilágosítást adni.

Anna szerint:

2018-07-03 - 04:56

Tisztelt Hitelnet!
Tudna-e segíteni abban, hogy melyik hitelintézetnél lenne lehetőségünk erdőt jelzálogfedezetként elfogadtatni?
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-03 - 06:48

Kedves Anna!
Erdő megnevezésű ingatlant sajnos egyik bankpartnerünk sem fogad el jelzáloghitel fedezeteként.

Szilvia szerint:

2018-07-01 - 06:42

Tisztelt Hitelnet,
Egy hiteligényléssel kapcsolatos kérdéssel fordulok önökhöz.
12 éve Angliában élek, bejelentett munkahellyel rendelkezem. Jelenlegi munkahelyemen 8 hónapja dolgozom, előtte 5 évet töltöttem egy másik cégnél. Jelenlegi jövedelmem körülbelül 230 ezer forint. Egyedülálló vagyok. Nem rendelkezem magyar bankszámlával, nincsen ingatlanom, bejelentett magyar lakcímem van.
Szeretnek hitelt felvenni szabad felhasználásra. 2 millió forint körüli összegben gondolkozom.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen feltételekkel tudok hitelt igényelni Magyarországon, melyik banknál lenne a legérdemesebb igényelnem.
Segítségüket előre is köszönöm.
Tisztelettel,
Szilvia

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-01 - 06:55

Kedves Szilvi!
A hitelfelvételre ingatlanfedezet bevonásával lenne lehetőség. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető szabad felhasználású jelzáloghitelekről!

Vivien szerint:

2018-06-12 - 13:40

Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, milyen papírt kell beszereznem, amivel bizonyíthatom, hogy férjemmel a vagyonközösségünk megszűnt, mivel már 6 éve külön élünk és a kapcsolatot sem tartjuk. Lakáshitelt szeretnék igényelni, mindennek megfelelek, de emiatt a kolonc miatt nem tudok előre lépni. Mindenképpen szükséges a bírósági per, amennyiben férjem magasról tesz az egészre? Nagyon kevés időm maradt, ezért a leggyorsabb megoldás érdekelne.
Válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-13 - 14:30

Kedves Vivien!
Vagyonközösség megszüntető szerződéssel valósulhat meg a hitelfelvétel, ha nincsen jogerős válási határozat.

Viola szerint:

2018-06-05 - 06:03

Külföldön élő, külföldi jövedelemmel rendelkező magyar állampolgár esetében lehetőség van-e szabad felhasználású jelzáloghitel igénybevételére 2 saját tulajdonú ingatlanfedezettel? Mindkettő ingatlan 1/1 tulajdoni hányadú, illetve tehermentes.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-07 - 05:01

Kedves Viola!
A hitelfelvételhez szükséges állandó magyarországi lakcímmel rendelkezni. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető szabad felhasználású hitelkonstrukciókról!

Júlia szerint:

2018-05-30 - 13:52

Üdvözlöm.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a szüleimnek van egy háza, amin az én családi házam jelzáloghitele van. A szüleim az adóstársaim, de most szeretnék rám íratni az ő házukat. Többen vagyunk testvérek, de a szüleim azt szeretnék, hogy az enyém legyen majd egyszer a házuk.
Van erre lehetőség?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-30 - 14:03

Kedves Júlia!
Amennyiben a jelzáloghitel biztosítékaként elidegenítési és terhelési tilalom is bejegyzésre került, úgy az átíratáshoz a hitelnyújtó bank hozzájárulása szükséges. Ha nincs elidegenítési és terhelési tilalom, akkor nem szükséges hozzájárulás de ekkor is célszerű ez ügyben előzetesen egyeztetni a bankkal.

G-né szerint:

2018-05-12 - 04:25

Üdv.
Érdeklődnék, hogy 4 órás bejelentett munkára vehetek-e fel hitelt? Nettó 100 ezer forint, amit kézhez kapok.
1500.000 Ft-ra lenne szükségem.
Lenne rá esélyem?
,

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-12 - 04:46

Kedves Asszonyom!
Megfelelő ingatlanfedezet bevonásával, ha nincsen meglévő hiteltörlesztése, elvileg megoldható lehet a hitelfelvétel. Pontos tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Ha megoldható az ingatlanfedezet, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető szabad felhasználású hitelkonstrukciókat!

Rita szerint:

2018-05-12 - 04:22

Kérdésem: a földhivatali papíron úgy szerepel az ingatlanom, hogy tanya. Nagy kerttel van az ingatlan. Igaz nincs bent a víz, de tanya s vályogból van tégla alappal.
Kérdésem, hogy erre az ingatlanra én tudok-e felvenni szabad felhasználású jelzáloghitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-12 - 04:43

Kedves Rita!
Tanya megnevezésű ingatlant a bankok többsége sajnos nem fogad el fedezetként. Problémát jelenthet az is, hogy nincs bent a víz. Tovább vályogház esetében feltétel, hogy legyen vízszigetelés, a ház körül járda és csapadékvíz elvezetés.

Ferenc szerint:

2018-05-04 - 16:00

T. cím!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan bank, aki 75 éves korig folyósít jelzáloghitelt.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-05 - 04:04

Kedves Ferenc!
Több olyan hitelintézet is van, amelynél 75 év az életkorhatár hiteligénylésnél. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatásért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Ildikó szerint:

2018-04-13 - 04:44

Tisztelt Hölgyem/Uram.
Szabad felhasználású jelzáloghitelünket szeretnénk kiváltani egy másik banknál ugyanúgy szabad felhasználású jelzáloghitelre. A szüleim lakása a fedezet ahol anyukám és apukám fele fele arányban tulajdonosok. Édesapám már nem tudja elhagyni a lakást, így közjegyzői meghatalmazást csináltattunk anyukámnak, de azt mondja a bank, hogy ő nem lehet meghatalmazott.
Ez bankonként változó vagy egységes, hogy ez hogy mehet?
Válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-20 - 13:08

Kedves Ildikó!
Ha édesanyja nem adóstársként, hanem zálogkötelezettként kerül bevonásra, akkor édesapja meghatalmazhatja őt. Adóstársként történő bevonás esetén valóban nem lehet ő a meghatalmazott.

Márk szerint:

2018-03-25 - 15:55

Kedves HITLENET szakértő,
érdeklődnék, hogy abban az esetben is lehet-e igényelni CSOK-ot, ha szabad felhasználású jelzálogterhelésű hitelt szeretnék felvenni “sima” lakáshitel helyett?
A bankomnál a szabad felhaszálású hitel éves kamatlába ~1%-kal lenne “csupán” 🙂 nagyobb mint a lakáshitelé, valamint ezzel a szabad felhasználásúval nem kellene kétszer hitelt felvennem, egyszer lakásvásárlásra, majd átírás után a lakás felújítására, ami megint macerás a darabos átutalás, ellenőrzések miatt….
Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel,
Márk

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-25 - 16:34

Kedves Márk!
Szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként csak olyan ingatlan fogadható el, ami már az igénylő tulajdonában van. A megvásárolandó lakás tehát nem lehet szabad felhasználású jelzáloghitel fedezete. Ez akkor oldható meg, ha fedezetként nem a célingatlant, hanem másik, már tulajdonban lévő ingatlant ajánl fel.

Péter szerint:

2018-03-16 - 15:31

Üdvözlöm.
Családi gazdaság tagjaként vagyok nyilvántartva, de igazából a nevemen nem szerepel semmi. Éves árbevétele a gazdaságnak 8 millió. Bejelentett munkahelyen dolgozom 3 éve, havi nettó 128 ezer a keresetem. Mezőgazdasági fejlesztésre szeretnék hitelt, gazdasági épület építésre. Amit kérdeznék, milyen lehetőség áll a rendelkezésemre? 5 millió Ft hitelösszeg, maximum 5 évre. Mennyi maximális türelmi időt vehetnék igénybe? Legalább 2 évre lenne szükségem.
Válaszukat köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-17 - 12:04

Kedves Péter!
Gazdasági épület építéséhez – megfelelő ingatlanfedezet bevonásával – szabad felhasználású jelzáloghitelt tudna igényelni magánszemélyként. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a bővebb információk ismeretében Szakértőink személyre szabott fogják tájékoztatni Önt az elérhető hitelkonstrukciókról!

M-né szerint:

2018-03-16 - 15:23

T. Cím!
Kérem szíves tájékoztatásukat arra vonatkozóan, hogy már van két jelzáloghitelünk két darab ingatlanra, az ingatlanok a felvett kölcsön háromszorosát érik.
Kérdésem, szabad felhasználású hitelt szeretnénk felvenni, ez hogyan lehetséges? A jelzáloghitelt hogyan veszik figyelembe? Valamint a kettőnk jövedelme milyen százalékig terhelhető?
Köszönettel: M-né

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-17 - 05:31

Kedves Asszonyom!
A további terhelhetőséget nagyban befolyásolja, hogy mennyit értnek most az ingatlanok, mekkora összegű jelzáloghitel terheli azokat, hol találhatók az ingatlanok helyileg és mekkora az Önök igazolt nettó jövedelme. Törvényi előírás alapján nettó 400.000 Ft vagy az alatti jövedelem esetén az összes hiteltörlesztés a jövedelem maximum 50%-a lehet, 400.000 Ft feletti jövedelem esetén 60%-ba kell beleférni az összes hiteltörlesztésnek. A gyakorlatban azonban ennél kisebb finanszírozási arányokkal is találkozhatunk pénzintézettől függően. Mindezek ismeretében tudunk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást adni az elérhető szabad felhasználású hitelekről. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

M-né szerint:

2018-03-04 - 17:55

Jó napot!
Olyan kérdésem van, hogy szocpolos az ingatlanom, erre lehet jelzáloghitelt felvenni?

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-04 - 18:05

Kedves Asszonyom!
A területileg illetékes járási hivatal hozzájárulásával lehetséges jelzáloghitel felvétele.

Tibor szerint:

2018-02-02 - 15:29

Nincs telefonom (semmilyen sem), viszont időpont egyeztetés volna szükséges. Szabad felhasználású jelzáloghitelről lenne szó, 5 éves időtartamban. Ingatlanfedezettel rendelkezem. Nyugdíj előtt állok. Átmeneti megoldásként gondoltam a hitelfelvételre, mert fogyatékos vagyok. 33-35 ezer Ft közötti törlesztőrészletet hozott ki a kalkulátor, ami nékem megfelelő volna. Viszont rugalmasan nézve lehet, hogy van más megoldás is.

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-03 - 04:12

Kedves Tibor!
A hitelfelvételhez elengedhetetlen a telefonos elérhetőség megadása. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető szabad felhasználású jelzáloghitelekről!

Mária szerint:

2018-01-25 - 15:49

A CIB Banktól vettünk fel hitelt szabad felhasználásra. Devizahitel volt, CHF frank alapú. Minden ki van fizetve, ma kaptuk a Banktól az igazolást a jelzálog feloldására.
Mi lesz az Életbiztosítási összeggel?

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-27 - 06:19

Kedves Mária!
Amennyiben hitelfedezeti életbiztosítást kötött a kölcsön mellé, úgy abból sajnos nem jár vissza, mert nem megtakarítás jellegű. A hitelfedezeti életbiztosítás lényege, hogy az adós esetleges futamidő alatt bekövetkező halála esetén kifizeti a teljes fennálló tartozást. Kérdésére pontos választ az érintett CIB Bank tud adni az adott ügylet részleteinek ismeretében.

Gábor szerint:

2018-01-10 - 12:29

Van egy házam, 2003-ban vettem apámtól és nagymamámtól 1.800.000 Ft-ért. Beírattam apámat holtadig tartó haszonélvezetre. Most szeretnék hitelt vagy eladni a tulajdonrészemet.
Kérem önöket, hogy segítsenek nekem, hogy mit tudok tenni. Apám semmit nem fizet, sőt élni sem hagy minket a gyerekeimmel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-11 - 06:24

Kedves Gábor!
A ház eladása, valamint a hitelfelvétel kizárólag a haszonélvező beleegyezésével lehetséges. Amennyiben édesapja hajlandó lenne részt venni a hitelügyletben kötelezően bevonandó adóstársként, úgy kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról!

Anita szerint:

2017-12-04 - 12:44

Érdeklődni szeretnék, hogy most december elején elindított jelzáloghitel mikorra realizálódhat?
Pontosan milyen iratokkal szükséges felkeresnem Önöket?
Köszönettel,
Anita

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-04 - 13:29

Kedves Anita!
Ez magától a hitel típusától, ingatlanfedezettől is függ. Első körben kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről, valamint a hiteligényléshez szükséges dokumentumokról. Lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával telefonon is felveheti a kapcsolatot.

K.-né szerint:

2017-11-04 - 04:57

Vehetek-e fel személyi kölcsönt gyed alatt? Az átutalás nem írja, hogy gyed folyósítása. Olyan személy lenne az adóstárs, akinek van munkahelye, de kézhez kapja a fizetését, és esetleg ingatlanfedezetre menne az egész.
Jövedelmek: 105.000 forint plusz családi pótlék 26.600 forint. Előző házasságomból kapok 30.000 forint gyerektartást, de azt kézhez kapom. 3.500.000 forintra lenne szükségem. Van egy éve meglévő személyi hitelem, aminek a törlesztő részlete 32.000 forint.
Tudok-e ilyen feltételekkel hitelt intézni?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-04 - 05:21

Kedves Asszonyom!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink a további részletek ismeretében tájékoztatni fogják az elérhető jelzáloghitelekről!

Richárd szerint:

2017-10-29 - 04:27

Üdvözlöm.
Tulajdonomba lévő családi házra jelzálogot szeretnék felvenni. De félelem van bennem, ha nem tudnám visszafizetni és elvenné a bank, így a tartozás lemenne rólam? Valamikor tudok ingatlant vásárolni tehermentesen? Csak tisztában szeretnék lenni az esetleges gondokkal.
Előre is köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-29 - 04:52

Kedves Richárd!
Az ingatlan árverezésére csak végső esetben kerül sor. Fizetési nehézség esetén több lehetőség is van, mellyel elkerülhető az ingatlanfedezet elvesztése. Ha mégis árverésre kerül sor és az ingatlan eladási ára fedezi a banki tartozás összegét, akkor Önnel szemben további követelése a banknak nem lenne. Hitelmulasztás esetén (a mindenkori minimálbér összegét legalább 90 napon át meghaladó tartozás esetén) adatai negatív adóslistára kerülnek aktív státuszban. A tartozás kiegyenlítése után passzív státuszba kerül. Ebben az helyzetben legkorábban 6 hónap után nyílhat lehetőség lakásvásárlási hitel felvételére bankpartnereink egyikénél. A bankok többsége ugyanis passzív státusz esetén sem nyújt hitelt. Ha teljesítéssel zárul a korábbi hitelmulasztás, akkor adatai a hitelügylet lezárástól számított 1 év, ha megegyezéssel vagy veszteséggel, akkor 5 év után kerülnek törlése a negatív adatbázisból.

Zsolt szerint:

2017-10-01 - 14:50

Passzív KHR listásként kaphatok-e szabad felhasználású kölcsönt valamelyik bankintézetnél?
Ha igen, mik a feltételei?

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-01 - 14:54

Kedves Zsolt!
Passzív KHR esetén bankpartnereink egyikénél igényelhető szabad felhasználású jelzáloghitel. Feltétel, hogy a hitelmulasztás legalább 12 hónapja rendezett legyen. Ha ez teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

Milán szerint:

2017-10-01 - 14:46

Jó napot!
Érdeklődnék, ápolásin vagyok, igazolható jövedelmem 50ezer forint, plusz a feleségem igazolható jövedelme 70ezer.
Mit tudna ajánlani jelzáloghitelre?

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-01 - 14:52

Kedves Milán!
Ápolási díj sajnos nem fogadható el önálló jövedelemként. Kérdés, hogy felesége jövedelme milyen forrásból származik. A családtámogatási juttatások (gyed, gyes, családi pótlék, stb.) szintén nem fogadhatók el önálló jövedelemként.

Krisztián szerint:

2017-09-27 - 04:47

Szeretnék szabad felhasználású jelzáloghitelt. Lehet-e külterületre, sajnos ott a házam. Szeretnék hitelt, de nem tudom, hogy vehetnék fel, van már egy személyi kölcsönöm, adóstárs vagyok! A párommal vettük fel! 4 millió 7 évre havi 74 ezer, és kéne még egy 1 millió. Átlagkeresetünk 150 ezer Ft felett, most még több lesz.
Vajon kapunk, hisz megbírnánk.

Hitelnet.hu szerint:

2017-09-27 - 04:50

Kedves Krisztián!
A leírtak alapján úgy véljük, hogy jövedelmük már olyan mértékben terhelt hiteltörlesztéssel, hogy további kölcsön felvételére sajnos nem lenne lehetőségük.

Sándor szerint:

2017-08-29 - 06:05

Érdeklődni szeretnék szabad felhasználású jelzáloghitellel kapcsolatban. Édesanyám szeretne hitelt felvenni meglévő hitelei kiváltására + szabad felhasználásra.
A fedezetként bevonható ingatlan egy Miskolcon lévő, 2,5 szobás gázos, téglaépítésű társasházi lakás, amelyben lakik, és amelynek 1/1 tulajdonosa.
– 5,5 millió forintot szeretne felvenni 10 éves futamidőre, amely összegből kb. 1,7 millió forintot fordítana a hitelek kiváltására, a többi pedig szabad felhasználásra.
– Édesanyám életkora 64 év, havi nyugdíja 142 000.
– A kiváltandó hitelek 2 db személyi kölcsön (1 Providentes és 1 Sber Bankos) és egy MKB Bankos jelzáloghitel, ami az ingatlanra van bejegyezve, de ennek az adósa a testvérem és az Ő exneje.
Kérem, tájékoztatásukat, hogy a fenti előzetes adatok figyelembevételével lehet-e esély Önöknél a hitelfelvételre valamilyen formában, vagy van esetleg kizáró ok (pl. életkor, vagy más egyéb).
Köszönettel.
Sándor

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-29 - 06:10

Kedves Sándor!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az esetlegesen elérhető hitelkonstrukciókról!

Robcom szerint:

2017-07-20 - 15:20

Érdeklődnék, 12 M Ft szabad felhasználású jelzáloghitel iránt, a belvárosi lakás értéke 50 M Ft (a cégem tulajdonában van, tehermentes), viszont a cégem a tavalyi évben veszteséges volt.
Milyen megoldást tudnának ajánlani?

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-21 - 14:35

Kedves Robcom!
Kérjük töltse ki online adatlapukat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot. A hitelfelvétel lehetőségéről a további részletek ismeretében tudunk pontos tájékoztatást adni.

Erzsébet szerint:

2017-07-17 - 06:24

Érdeklődné, hogy szabad felhasználású jelzáloghitelre van-e lehetőség, ha már egy jelzálog van a házon, viszont az csak egy millió Ft, a ház értéke 6,5 millió Ft és jövedelemigazolás kell-e hozzá?

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-17 - 06:42

Kedves Erzsébet!
Hitelfelvételhez szükség van jövedelemigazolásra. A további jelzáloghitel felvétele attól függ, hogy területileg hol található az ingatlan és hogyan alakul a háztartás jövedelmi helyzete. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a lehetőségekről!

Katalin szerint:

2017-07-02 - 14:01

1,6 millió szabad felhasználású hitelt keresek 5 évre. Nyugdíjas vagyok. 73 éves.

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-02 - 14:14

Kedves Katalin!
Életkora miatt adóstárs bevonásával nyílhat lehetőség 1,6M Ft összegű személyi kölcsön vagy szabad felhasználású jelzáloghitel felvételére. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Anita szerint:

2017-06-03 - 23:54

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy melyik bank az, ahol terhelt ingatlanra is felvehető a hitel, tehát melyik bank járul hozzá, hogy jelzálogjogát egy másik pénzintézet mögé jegyezzék?
Illetve még az is, hogy ha van ilyen, annál ha más ingatlanra vennénk először fel, szükséges-e abban tulajdoni hányaddal rendelkezni? Például szülői házra vennénk fel (tulajdonrészünk nincs benne), amit később áthelyeztetnénk sajátunkra. Mikor már ér annyit, hogy elbírja. De az már terhelt, így mögé kellene mennie.
Köszönöm szépen a választ előre is.
(Már ha van ilyen bank.)
Anita

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-06 - 06:26

Kedves Anita!
Csupán bankpartnereink egyike megy bele abba, hogy jelzálogjogát másik pénzintézet mögé jegyezzék be. Az ingatlanban nem feltétlenül szükséges tulajdoni hányaddal rendelkezni, de a hitelügyletben az ingatlan tulajdonosainak is részt kell venniük.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Péter szerint:

2017-05-14 - 16:02

Tisztelt Hitelnet!
A párommal ingatlanvásárlás előtt állunk és megtetszett nekünk egy félkész ház, melyet 16,5M Ft-ért árulnak, kb. 70 %-os készültségi fokú, használatbavételi engedéllyel nem rendelkezik, nem új építésű ingatlan, mert egy meglévő házat bővítettek. Nettó 380.000 Ft jövedelemmel és 8,5M Ft önerővel rendelkezünk, hitelünk nincs.
Milyen típusú hitel felvételével lenne lehetőségünk a vételárat kipótolni? Melyik a legkedvezőbb megoldás?

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-15 - 06:09

Kedves Péter!
Lakáscélú hitellel megoldható a vételár, illetve az építkezés befejezésnének finanszírozása. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról!

Edit szerint:

2017-05-12 - 15:50

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy OTP faktoringos jelzálog terhelésnél eladható-e az ingatlan és ha igen, milyen feltételekkel?
Üdv!
Edit

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-13 - 05:41

Kedves Edit!
Az ingatlan abban az esetben is eladható, ha OTP Faktoring javára bejegyzett jelzálogjog terheli. Az eladó kötelezettsége, hogy – akár a vevő által átadott vételárrészből – tehermentesítse az ingatlant, mindezt az adásvételi szerződésbe belefoglalva.

Sára szerint:

2017-03-20 - 16:06

Egy összetett hitelkérdéssel fordulnék Önökhöz. Szüleim lakásán még kb. 3 millió forint lakáshitel van. Mi megvásárolnánk ezt az ingatlant a fennmaradó hitelösszeg értékéért, vagyis kb. 3-3,5 millió forintért. Az ingatlan forgalmi értéke 9-10 millió forint.
A kérdésem, hogy önerő nélkül kaphatunk-e ilyen mértékű lakáshitelt, illetve, hogy ezenfelül vehetünk-e még fel szabad felhasználású hitelt az ingatlant bevonva fedezetként.

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-21 - 07:08

Kedves Sára!
Megfelelő jövedelemfedezettség esetén fel tudnak venni 3-3,5 millió forint lakáshitelt adott ingatlanra. A szabad felhasználás jelzáloghitelt a lakásvásárlási hitellel nem lehet összevonni, így azt akkor tudják megigényelni, ha a lakás az Önök nevére került. Azt, hogy mekkora összegű szabad felhasználású jelzáloghitelt tudnak felvenni, függ az ingatlan területi elhelyezkedésétől és attól, hogy a lakáshitel törlesztése mellett mekkora összegű hiteltörlesztés fér még bele jövedelmükbe.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat!

Judit szerint:

2017-02-12 - 21:49

Tisztelt szakértő!
Párommal házat szeretnénk vásárolni. Évek óta együtt élünk, de nem vagyunk sem házasok, sem bejegyzett élettársak. Párom viszonylag magasabb jövedelemmel rendelkezik, de én sajnos KHR listás vagyok még jelenleg :/ (a törlesztés folyamatban).
Van esélyünk így a hitelre vagy párom egyedül is tud igényelni?

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-14 - 09:49

Kedves Judit!
Bankpartnereink egyikénél nem kötelező adóstársként bevonni az élettársat, így adott esetben is megoldható lehet a hitelfelvétel. Erről bővebben ITT olvashat.
Személyre szabott, díjmentes tanácsadáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát.

Gizella szerint:

2017-02-02 - 17:03

Szeretnénk felvenni hitelt fedezet alapon. Vállalkozói hitelt. Kft-vel rendelkezem.

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-02 - 17:39

Kedves Gizella!
Kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink a további részletek ismeretében tájékoztatást tudnak adni Önnek.

Erika szerint:

2017-01-25 - 19:49

T. Hitelnet!
Jelzáloghitelem van, amit én törlesztek. A fiam adóstárs, szeretne kölcsönt felvenni.
Lehetséges?
Köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-26 - 17:33

Kedves Erika!
Az, hogy fia egy Ön által törlesztett jelzáloghitelben adóstárs, nem zárja ki a hitelfelvétel lehetőségét, ám a hitelfelvétel során a bankok figyelembe veszik ezt az adóstársi szerepet.

Mária szerint:

2017-01-18 - 15:40

Lányom a CIB Banknál vett fel hitelt lakáskiváltásra. Fiam volt az adóstárs. Rendesen van fizetve a részlet a Lányom részéről. Fiam december 27.-én elhunyt.
Szeretném tudni, ilyenkor mi a teendő. A lakás 1 az egyben a Lányomé, aki közben 3 éve férjhez is ment.
Várom válaszát.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-18 - 16:31

Kedves Mária!
A CIB Bank hitelnyújtó fiókját kellene tájékoztatniuk.

Gábor szerint:

2017-01-04 - 14:25

Üdvözlöm!
Családi ház építésébe fogunk az Unicredittől igényelt CSOK és támogatott hitel igénybevételével. Az első részfolyósítás feltétele a nagyjából 2M Ft beépítése. Ennek az összegnek a finanszírozására keresek olyan megoldást, amit egy összegben, kamattal együtt 1 éven belül visszafizetek.
Várom megtisztelő megoldási javaslatait: Gábor

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-04 - 14:57

Kedves Gábor!
A 2 milliós önerő finanszírozása szabad felhasználású jelzáloghitelből (megfelelő ingatlanfedezettel) vagy személyi kölcsönből történhet. Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség, melyet online adatlapunk kitöltésével adhat meg.

Károly szerint:

2016-12-08 - 10:10

Üdv,
Nos a kérdésem az lenne, hogy külföldi munkavállalóként van-e lehetőség a hitelnet segítségével 1 millió forintot felvenni? Szabad felhasználású hitelre lenne szükségem. Illetve, ha lehetséges, milyen papírok szükségesek az ügyintézéshez?
Tisztelettel
Károly

Hitelnet.hu szerint:

2016-12-08 - 10:33

Kedves Károly!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy Szakértőink a további részletek ismeretében személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudjanak adni Önnek az esetlegesen elérhető szabad felhasználású hitellehetőségekről!

Zsolt szerint:

2016-10-04 - 17:43

Szerződésmódosításnak minősül, ha szeretném a törlesztés napját 01-ről 05-re váltóztatni?

Hitelnet.hu szerint:

2016-10-06 - 09:03

Kedves Zsolt!
Információink szerint szerződésmódosításnak minősül a törlesztés napjának megváltoztatása. Ez nem csak a kölcsönszerződés, hanem a közjegyzői okirat módosításával is jár.

Katalin szerint:

2016-09-24 - 19:50

Szeretnék érdeklődni, segítséget kérni. Több hitelünk van, szeretnénk szabad felhasználású jelzálogot felvenni, ebből kifizetni a hiteleket, ami 2.500.000 Ft és még pluszba 1.200.000 Ft kellene. Beadtuk a kérelmet az OTP-hez, mert ott van a folyószámlánk. Ennek egy hónapja. Megvolt az értékbecslés, amin meglepődtünk, mert csak 4.000.000 Ft. Így csak 2.300.000 Ft, amit kaphatunk, tehát még a hitelekre se elég. Ráadásul 90 hónapra 50.000 Ft részlettel. Így több mint a duplája, amit vissza kellene fizetni. A férjem öregségi nyugdíjas 65 éves, 75.000 Ft. Én rokkantságin vagyok, de nem vagyok véglegesítve. A fiam 29 éves, ő lett volna az adóstárs, de mivel a fizetését már nem kapja folyószámlán és az A hitelét törleszti, így nem fogadják el adóstársnak. Szeretnék érdeklődni, van-e valami más lehetőségünk.
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-26 - 08:31

Kedves Katalin!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA