Jelzáloghitel kalkulátor

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott szabad felhasználású jelzáloghitel ajánlatunkat.

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be szinte valamennyi banki jelzáloghitel ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer jelzáloghitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Magyarországi bankok legkedvezőbb jelzáloghitel törlesztő részletei a hitelnet.hu segítségével. Ha olyan ingatlanfedezetes hitelre lenne szüksége, aminek a felhasználást nem kell számlákkal igazolni, akkor olvassa el a legfontosabb tudnivalókat oldalunkon. Hitelszakértőnk ismerteti a legjobb banki lehetőségeket és Önnek nem kell az ügyintézéssel, sorban állással fáradnia. Ez már a mi dolgunk. És Önnek természetesen ez egy fillérjébe sem kerül!

Mikor érdemes jelzáloghitelt választani?

A szabad felhasználású jelzáloghitel olyan ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott kölcsönt jelöl, mely esetében a hitelnyújtó nem vizsgálja a hitelcélt, sem annak megvalósulását. A folyósított kölcsönösszeget a hitelfelvevő gyakorlatilag korlátozás nélkül, szabadon felhasználhatja.

A szabad felhasználású jelzáloghitelek minden banknál előtörleszthetők, illetve a futamidő lejárata előtt is visszafizethetők, így az alacsony, vállalható hiteltörlesztés érdekében hosszabb futamidőt is választhat, s ha anyagi helyzete megengedi, akkor nem kell kivárni a futamidő végét. Az elő- és végtörlesztés ugyan költséggel jár – melyről a bankok aktuális Hirdetménye tájékoztat – de a lejárat előtti visszafizetéssel még így is spórolhat, mert összességében kevesebb kamatot kell megfizetni.

Ha a szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként ingatlant tud felajánlani, akkor sokkal kedvezőbb feltételekkel juthat kölcsönhöz, mint fedezet nélkül. A hitelkamatok lényegesen alacsonyabbak, mint fedezet nélküli szabad felhasználású hitel esetén, ami már önmagában alacsonyabb hiteltörlesztést eredményez. Arról nem beszélve, hogy a szabad felhasználású jelzáloghitelek viszonylag hosszú, akár 20-25 éves futamidejének köszönhetően ugyancsak mérsékelhető a havi törlesztési kötelezettség.

Jelzáloghitelek típusai:

 • Lakáscélú jelzáloghitel – építkezés, új és használt lakásvásárlás, lakásfelújítás, korszerűsítés, bővítés, telekvásárlás, lakáscsere esetén áthidaló lakáshitel
 • Szabad felhasználású jelzáloghitel – a konkrét hitelcél megnevezése nélkül
 • Adósságrendező jelzáloghitel – fedezet nélküli hitelek (személyi kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámla-hitel, stb.) és ingatlan fedezete mellett felvett kölcsönök kiváltása

A legfontosabb feltételek és tudnivalók jelzáloghitelekről:

A banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a jelzáloghitelek igénylési feltételei. A legfontosabb tudnivalók jelzálog alapú kölcsön felvétele esetén:

 • A pénzintézetek kínálatában a forint alapon nyújtott hitelkonstrukciók vannak többségben. Ennek oka, hogy jogszabályi előírás értelmében a pénzügyi válság után deviza alapú hitel nyújtására nem volt lehetőség, kivéve az adósságrendezést. Jelenleg ugyan a törvényi szabályozás lehetővé tenné deviza alapú lakáshitel felvételét is, de csak meglehetősen szigorú kritérium teljesülése esetén. Az igénylő adott devizában kapott jövedelmének el kellene érnie a mindenkori minimálbér összegének minimum a 15-szörösét. Mivel a jelzáloghitelt felvenni szándékozók keresete ezt az összeget általában nem éri el, ezért a bankok lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghiteleiket továbbra is csak forint alapon kínálják. A hatályos törvények értelmében a forint alapon felvehető hitel összege nem lehet magasabb, mint a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) forgalmi értékének 80 %-a.
 • A jogszabály által megengedett finanszírozási aránynál azonban kisebb a bankok által ténylegesen nyújtott kölcsön mértéke. Saját belső finanszírozási arányaik is különbözőek az igénylők jövedelmi helyzete és a fedezetül felajánlott ingatlan fekvése alapján. A konkrét adatokat ismerve Hitelszakértőink készséggel kiszámolják Önnek, hogy mekkora összegű jelzáloghitel felvételére számíthat adott hitelügylet esetén.
 • Munkáltatói igazolás nélkül igényelhető jelzáloghitel kondíciók is teljesen eltűntet a bankok kínálatából. Jövedelemigazolás nélkül még akkor sem nyújtanak jelzáloghitelt a pénzintézetek, ha fedezetül egy nagy értékű ingatlan szolgál. A hitelbírálat során a bankok azt is látni kívánják, hogy az igényelt hitel miből lesz fizetve a jövőben, azaz az igénylő rendelkezik-e megfelelő jövedelemforrással.
 • Piaci kamatozású jelzáloghitel igénylésénél elegendő lehet már akár a 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszony, ám az otthonteremtési kamattámogatás keretében igényelhető lakáshiteleknél kormányrendeletben rögzített feltétel a legalább 180 napos folyamatos munkaviszony. A határozott idejű munkaszerződés önmagában nem zárja ki jelzáloghitel igénylésének lehetőségét.
 • Ha a leendő adós nem alkalmazott, hanem egyéni vagy társas vállalkozó, akkor fontos, hogy 1 éves vállalkozói múltja legyen, legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkezzen.
 • Hitelkiváltás esetén a problémamentes hitelmúlt igazolása szinten minden esetben elvárás. Ezt általában az utolsó 2-6 havi bankszámlával és a kiváltani kívánt banki hitel szerződésszerű törlesztésével kell igazolni. Felmondott vagy rosszul fizetett hitel magyar pénzintézetnél nem váltható ki jelenleg. Ha némi hátraléka van az adósnak, akkor azt még a hitelkiváltás előtt rendezni kell.
 • A negatív tartalmú aktív és passzív KHR státusz jelenleg minden hazai pénzintézetnél kizáró tényező. Ha az adós korábbi hitelmulasztását rendezi, és ez által megszűnik az aktív BAR státusz, a rendszer passzív státuszban akkor is további 1 évig nyilvántartja az adatait. Amikor ez is letelik, akkor válhat ismét hitelképessé.

  Ma már nemcsak negatív, hanem pozitív tartalmú adóslista is létezik. Ez a hitelképesség megállapításakor előnyt jelenthet a korábban problémamentesen, szerződésszerűen törlesztő ügyfelek számára.

Jelzáloghitelek fedezete

A bankok meghatározzák azon ingatlantípusokat, melyeket elfogadnak jelzáloghitel fedezeteként. Ezek a következők:

 • Lakóingatlan (családi ház, ikerház, társasházi lakás, sorházi lakás, osztatlan közös tulajdonban lévő lakóingatlan, vegyes funkciójú lakóingatlan, ha a lakó funkció 50%-nál nagyobb, stb.)
 • Hétvégi ház, nyaraló, üdülő
 • Beépítetlen terület – építési telek

Fentieken kívül vannak még olyan ingatlantípusok, melyek egy-egy pénzintézetnél elfogadhatók fedezetként. Ha az Ön által felajánlani kívánt ingatlan nem tartozik az előzőekben felsoroltakhoz, akkor ezzel kapcsolatban kérje Hitelszakértőink tanácsát!

Egy jelzáloghitel ügyletbe maximum 3 ingatlanfedezet vonható be. A pénzintézetek azonban nemcsak a fedezetként elfogadható ingatlanok típusát határozzák meg, hanem minimális forgalmi vagy hitelbiztosítéki értékét is. Ez bankonként eltérő értékeket jelenthet.

Ha Önnek van már jelzáloghitele, de újabb kölcsönre lenne szüksége, akkor megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén lehetőség nyílhat az ingatlan további terhelésére. Jelzáloghitel tehát terhelt ingatlanra is felvehető. Nem minden bank járul azonban hozzá, hogy jelzálogjogát egy másik pénzintézet mögé jegyezzék be, ezért ennek konkrét feltételeiről kérjük, Szakértőinknél érdeklődjön!

Mi alapján válasszunk?

Hitelfelvétel során az egyik legfontosabb szempont a havi törlesztés nagysága. Ami a személyi kölcsön és a szabad felhasználású jelzáloghitel havonta fizetendő törlesztését illeti, könnyen utánajárhat Ön is a honlapunkon található kalkulátor segítségével. A felvenni kívánt hitelösszeg valamint a futamidő megadásával megtudhatja, hogy szabad felhasználású jelzáloghitel konstrukciók esetén jelenleg mekkora a legkedvezőbb törlesztő részlet.

Használja kalkulátorunkat

A jogszabályi előírások és a törvényi szabályozás alapján kollégáink legalább 3 lehetőséget mutatnak be az Ön által megadott adatok és a kívánt hitelcél alapján. A személyes találkozó során az alábbi tételek kerülnek bemutatásra minden egyes kondícióval kapcsolatban:

 • Éves kamat és kezelési költség
 • Teljes Hiteldíj Mutató
 • Akciós kondíció esetén az akciós időszak után érvényes kamat, kezelési költség, THM
 • Havi törlesztő részletek alakulása
 • Devizahitel esetén az árfolyamkockázat várható hatásai
 • A hiteligénylés során felmerülő valamennyi várható költség

Hitelkalkulátor használata mindenki számára egyszerű és gyors. A szabad felhasználású jelzáloghitelek törlesztő részletének kiszámításához Önnek a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt kell megjelölnie, majd a hitelösszeg és a futamidő megadása után máris kalkulálhat. A kapott konstrukciók forint alapúak, mivel szabad felhasználású jelzáloghitel jelenleg kizárólag forint alapon igényelhető. Az aktuális törlesztő részlet mellett megtekintheti a választott termékre vonatkozó THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértékét is!

Jelzáloghitelek előtörlesztése

Jelzáloghitel nemfizetése esetén az adós végső esetben a fedezetül felajánlott ingatlanát is elveszítheti, ezért csak akkora összegű hiteltörlesztést szabad vállalnia, melyet biztonsággal fizetni tud akkor is, ha a jövedelmi helyzetében esetleges negatív változás következik be. Éppen ezért, ha Ön jelzáloghitelt igényel, akkor a futamidőt is ennek megfelelően kell megválasztania. Célszerű inkább egy alacsonyabb havi törlesztéssel járó hosszabb futamidőt választani. Ez még nem jelenti azt, hogy Ön akár 20-25 évre elkötelezi magát. Minden pénzintézetnél van ugyanis lehetőség a részleges vagy teljes előtörlesztésre. A jelzáloghitelek tehát a futamidő lejárata előtt végtörleszthetők.

Az előtörlesztett összeg minden esetben a fennálló tőketartozást csökkenti. Ha Ön jelzáloghitelének csak egy részét fizeti vissza, akkor a törlesztő részlet változatlanul hagyása mellett előbb letelik a hitel. A futamidő változatlansága mellett a havi törlesztés összege csökken.

Az előtörlesztés szerződésmódosítással jár. Ennek minden pénzintézetnél van díja. Az elő-, illetve végtörlesztés díját a bankok aktuális Hirdetménye tartalmazza. Az előtörlesztésnek vannak olyan esetei is, amikor a szerződésmódosítási díjat nem kell megfizetni. Ezekről a konkrét esetekről a hitelnyújtó pénzintézeteknél kérhető pontos felvilágosítás.

Amennyiben a Kalkulátor által megadott szabad felhasználású hitelekkel kapcsolatban további kérdései lennének, melyekre nem talál választ korábbi bejegyzéseinkben sem, akkor kérdezze Hitelszakértőinket online!

Meghosszabbításra került a törlesztési moratórium!

Az Országgyűlés elfogadta a törlesztési moratórium meghosszabbítására vonatkozó törvényjavaslatot. Így a márciusban, a koronavírus helyzetre tekintettel bevezetett törlesztési moratórium 2021. június 30-ig meghosszabbításra került. A moratórium egyes kiemelt társadalmi csoportoknak és pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozások számára biztosít könnyítést. A törlesztési moratórium célja A törl...

Tovább

Mit tehetek a végrehajtás elkerülése érdekében?

Tisztelt Hitelnet! Segítséget szeretnék kérni. Követelés kezelőnél kezelt adósságom részleteit márciustól nem tudtam fizetni önhibámon kívül (elfogyott a csekk). Levélben kértem, hogy küldjenek amit igazolni is tudok, de nem kaptam és semmilyen más hivatalos megkeresést. Kb. egy hete kaptam ingatlanomra egy árverési hirdetményt, amiben már becsérték is szerepel, ami nagyon alacsony. Ebből ér...

Tovább

1 év után miért nem törölnek a KHR-ből?

Tisztelt Szakértő! Felkerültem a KHR listára egy tartozás miatt, amit 2019.08.13-án egy összegben kiegyenlítettem. Lekértem a mai nappal ismét egy KHR jelentést, amin a következők vannak: A KHR-ben nyilvántartott személy: igen. Állítólag nyilatkoztam a bankomnál, 2018.03.05-én, hogy hiteladataim átadhatóak legyenek (erre én nem emlékszem, nem tudok ilyenről). A fent említett tartozás még a...

Tovább

Szabad felhasználású hitel elérhető 5 éves passzív KHR-rel?

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy nekem volt régen egy diákhitel szerződésem, amit felmondtak és ezért bekerültem a KHR-be. Tavaly a Magyar Követelés Kezelőtől kaptam egy kedvezményes ajánlatot, hogy ha egy bizonyos időn belül egyösszegben befizetem, akkor csak a tőketartozás 90%-át kell befizetnem. Ezt meg is tettem határidőre és passzív státuszba kerültem. Az lenne a kérdésem, hogy ebben...

Tovább

Milyen jogai vannak a zálogkötelezettnek?

TisztelT Hölgyem / Uram! Szüleim háza pótlólagos fedezetként bevonásra került jelzáloghitelbe még 2005-ben. A hitelben exférjem az adós. Azóta már elváltunk, de szüleim házán még rajta a jelzálog és természetesen zálogkötelezettek is. Exférjem a válás óta a hitelbe visszatörlesztett egy jelentős összeget. A bank legutóbbi (kb. egy hónappal ezelőtti) tájékoztatása szerint már rég elegendő le...

Tovább

Emelkedhet a törlesztés a moratórium után? Pontosított az MNB!

A válsághelyzet miatt március 18-án bejelentett többpontos gazdasági intézkedéscsomag egyik eleme, hogy magánszemélyek és vállalkozások március 18-áig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettsége 2020 év végéig felfüggesztésre kerül. Az első kérdés, ami minden érintettben felmerült: milyen többletköltséggel jár a fizetési moratórium az adósok számára? Az MNB már korábban is jelezte, ...

Tovább

Kinek intézheti jelzáloghitel átjegyzését másik lakásra?

Tisztelt Hitelnet! Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a tulajdonomra bejegyzett jelzálogjogot átírják a lányom és férje saját ingatlanára. Én 2007-ben engedélyeztem, hogy a férjemmel közös tulajdonunkra lányom és férje jelzálogjogot jegyeztessen be. A feltétel az volt, hogy 2014 decemberében le kell venni az ingatlanunkról a jelzálogjogot, amibe ők bele is egyeztek. ...

Tovább

Megéri a moratórium alatt megspórolt törlesztő részletet előtörlesztésre fordítani?

A törlesztési moratórium nagy segítség azok számára, akik a jelenlegi helyzetben elvesztették munkahelyüket vagy csökkent háztartásuk havi bevétele. De megéri-e annak is a fizetési moratóriumban maradni, aki ugyan továbbra is tudna törleszteni, de a moratórium időszakában félretett törlesztő részletet inkább a kölcsön előtörlesztésére használná fel? Ennek az egyik leggyakoribb olvasói kérdésnek pr...

Tovább

Hitelkártyák, folyószámlahitelek, eszközkezelős és felmondott hitelek – így érinti a fizetési moratórium

Mint ismeretes a 2020. március 18-ig folyósított hitelekre törlesztési moratórium került kihirdetésre. Azóta is számos kérdés érkezik olvasóinktól azzal kapcsolatban, hogy a hitelkártyák, folyószámlahitelek esetében miként érvényesül a fizetési halasztás. Továbbá szeretnék tudni, hogy a moratórium érvényes-e az Eszközkezelős díjfizetésekre, valamint a felmondott vagy végrehajtás alatt lévő hitelek...

Tovább

Ezt kell tenni, ha továbbra is törlesztenénk hitelünket!

Mint ahogy arról korábbi cikkünkben már írtunk, a 2020. március 18-án huszonnégy órakor fennálló szerződések alapján már folyósított lakossági és vállalati kölcsönökre automatikus fizetési moratórium lép életbe 2020. december 31-ig. Vannak azonban, akik nem kívánnak élni a fizetési haladék lehetőségével. Nekik nyilatkozatot kell tenniük. Mutatjuk, hogy ezt miként tehetik meg az egyes hitelintézete...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Richárd szerint:

2020-08-17 - 10:04

Üdvözlöm.
Érdeklődnék, van az ingatlanon csok, lehet hozzá felvenni jelzáloghitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2020-08-17 - 14:39

Kedves Richárd!
Megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén igényelhető jelzáloghitel CSOK-kal terhelt ingatlanra is a Magyar Állam hozzájárulásával.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Vilma szerint:

2020-07-30 - 10:21

6-7.000.000 Ft jelzáloghitelt szeretnék felvenni 60 hónap törlesztési futamidővel. Egyéni vállalkozásban 2 lakást adok ki rövid távra. Nincs munkáltatói igazolásom. NAV igazolhatja, hogy adózóm, van havi rendszeres jövedelmem.Szükségem volna kielégítő megoldásra.
Köszönettel: Vilma

Hitelnet.hu szerint:

2020-07-31 - 09:56

Kedves Vilma!
Az ingatlanbérbeadásból származó jövedelem önálló jövedelemként sajnos nem vehető figyelembe. Így nem tudun Önnek megfelelő hitelkonstukciót ajánlani. Megoldás, megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonása lehet. Ha erre van lehetősége, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Zoltán szerint:

2020-07-06 - 07:54

Tisztelt Szakértő!
Szeretnénk 5.000.000 Ft-ot felvenni családi okok miatt. Van saját lakásunk, 68 nm. Én 1952-ben születtem, feleségem 1956-ban, mind a ketten nyugdíjasok vagyunk. Feleségem 4 órás munkaidőben még dolgozik. Bármilyen megoldás érdekel. A jövedelmünk kb. 290.000 Ft jelenleg.
Várjuk mielőbbi válaszukat!
Üdvözlettel: Zoltán

Hitelnet.hu szerint:

2020-07-06 - 11:04

Kedves Zoltán!
A megadott életkorral és jövedelemmel lehetőség nyílhat szabad felhasználású jelzáloghitel felvételére. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Attila szerint:

2020-05-05 - 10:16

Jó napot,
szeretném tudni, hogy osztrák állampolgárként kölcsönt vehetek-e fel?
Van egy lakásom Budapesten, átlagos jövedelmem 2000 euró. Az összeg 10.000.000 forint lenne, 10 éves futamidő.
Kérem, bocsásson meg a helyesírásomért.
Üdvözlettel.
Attila

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-05 - 15:06

Kedves Attila!
A hitelfelvételnek feltétele az állandó magyarországi lakcím. Ezen túlmenően a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető hitellehetőségekről. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Kálmán szerint:

2020-04-23 - 21:54

Szabad felhasználású jelzáloghitelt szeretnék felvenni. Külföldi jövedelemmel rendelkezünk a párommal. Határozatlan idejű munkaszerződésünk van.
Melyik bank ad hitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-24 - 15:51

Kedves Kálmán!
A jelenlegi helyzetben szűkült a külföldi jövedelemmel rendelkezők által elérhető jelzáloghitelek köre. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak készíteni Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Gabriella szerint:

2020-04-13 - 21:17

Szüleim jelzáloghiteleben szerepeltem egy nevemen lévő ingatlannal amit időközben leadtam a nevemrol. De még a hitelből nem kerültem ki.
Mi a módja hogy ez megtörténjen.
Köszönöm

Hitelnet szerint:

2020-04-14 - 16:31

Kedves Gabriella,
Ha a megkötött hitelszerződésben változás történik mindenképpen az adott banknál kell jelezni.

Sándor szerint:

2020-04-09 - 20:26

Egy idős (a hitel lejáratakor 70 és 75 éves kor közé eső) adóstárs esetében a Bankok meghatározhatják-e a 80%-osnál alacsonyabb értékben az adható hitel összegét?

Például mondhatja-e azt egy bank, hogy a felajánlott adóstárs életkora miatt csak a jelzálogként felajánlott ingatlan forgalmi értékének a 60%-át folyósítja hitelként?

Tételezzük fel azt, hogy mind az adós és mind az adóstárs megfelelő jövedelemmel rendelkezik, és egyebekben minden téren megfelelnek a bank által támasztott követelményeknek. Milyen jogszabály vonatkozik erre a kérdéskörre?

Hitelnet szerint:

2020-04-14 - 18:24

Kedves Sándor,
Egy ingatlan terhelhetőségét nem befolyásolja az adóstárs életkora.
Azonban az elfogadható jövedelem bankonként eltérően függhet az adóstárs életkorától. Javasoljuk, hogy töltse ki onlina adatlapunkat és kollégánk segít Önnek megtalálni a megfelelő bankot. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Dzsesszika szerint:

2020-04-09 - 20:25

Olyan kérdésem lenne hogy apukám jelenleg 64 éves, Augusztusban lesz 65, egy bankban vettünk volna fel jelzáloghitelt azonban a hölgy elnézte édesapám életkorát miután már mindent beadtunk és az értékbecslő is volt kint. Azt mondta hogy csak 70 éves koráig vehet fel hitelt és így negyed annyit pénzt kapnánk de még az is bizonytalan. Azonban az önök oldalán olvastam hogy vannak olyan bankok ahol a meghatározott életkor nem 70 hanem 75, azt szeretném kérdezni hogy melyek ezek bankok ?

Üdvözlettel,
Dzsesszika

Hitelnet szerint:

2020-04-09 - 20:31

Kedves Dzsesszika,
Kérjük kattintson ide és töltse ki online adatlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és ismerteti az elérhető lehetőségeket,

Ilona szerint:

2020-03-30 - 08:35

Jelzálog hitelt vett fel a fiam a lakóingatlanunkra 35 000 000 Ft értékben, ennyit is vehet igénybe.Viszont megkaptuk a Kormányhivatal hivatalos bejegyzését ami már 45 500 000 Ft. Nagyon szeretném pontosan megtudni mi az oka, hogy 10 500 000 Ft-al több lett a jelzálogjog. Miből tevődik össze, vagy ez egy határozat és minden bank alkalmazza illetve szeretném tudni hol van ez rögzitve hogy ennyivel megemelkedik a jelzálog. Mi ez a plussz összeg mikor a felvehető hitel összege 35 000 000 Ft. Kérem a nagyon pontos válaszát, mert ez nem kis összeg.

Hitelnet szerint:

2020-03-30 - 09:56

Kedves Ilona,
Nincs erre vonatkozó törvényi előírás. Javasoljuk, hogy érdeklődjön az adott banknál.

Richárd szerint:

2020-03-20 - 23:31

Üdvözlöm.
Csokra vettem házat plussz 2100000ft hitelt vettem fel emelett van 2000000ft személyi kölcsönöm.
A kérdésem az lenne ha kifizetném a lakás kölcsönt akkor tudnék felvenni az ingatlanomra jelzálog hitelt?
Üdvözlettel.:Richárd

Hitelnet szerint:

2020-03-22 - 09:46

Kedves Richárd,
A jogszabály és a támogatási szerződés alapján az érintett ingatlan tulajdoni lapjára az állam javára jelzálogjogot, valamint annak biztosítására elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztek be.
Mivel a CSOK összegét a hitelintézetek többsége nem számítja bele a jogszabály által meghatározott, maximum 80%-os terhelhetőségbe, a terhelési tilalom miatt az állam hozzájárulását mindenképpen kérnie kell.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatót készítenek Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

János szerint:

2020-03-17 - 13:21

Jelzálog alapú hitelt szeretnék felvenni.Van már hitelem. Az ingatlanom értéke 25 000 000Ft Én 2000 000 Ft szeretnék felvenni. Mennyire lehetséges hogy megkapom a hitelt?

Hitelnet szerint:

2020-03-22 - 11:51

Kedves János,
A törvényi előírások szerint egy ingatlanra felvehető jelzáloghitel összege nem lehet magasabb mint az értékbecslő által megállapított forgalmi érték 80%-a. Hitelképességük függ, a korábban felvett hitel összegétől.
Kérjük tölste ki online adatlapunkat és kérje kollégánk visszahívását! Szakértőink vállalják a teljes körű, díjmentes Hitelügyintézést!

Levente szerint:

2020-03-16 - 17:16

Szép napot!
Három millio forint hitelt szeretnék felvenni,ha megoldható még a honapon belül!<
4 hónapja van munkaviszonyom,és jelenleg 19 éves vagyok!
A havi netto keresetem ~250 ezer forint!
Azt szeretném megkérdezni hogy ez lehetséges e ?

Hitelnet szerint:

2020-03-16 - 17:31

Kedves Levente,
Az Ön által leírt adatok alapján megoldható lehet a hiteligénylés, kérje kollégáink személyre szóló ajánlatát IDE kattintva.

Sándor szerint:

2020-02-27 - 04:31

Jelzáloghitelt keresek szabad felhasználásra. 70 éves vagyok és a nyugdíjam 69000 Ft. Van viszont 2 db terhelés mentes lakó ingatlanom amiből az egyik általam lakott, a másik felújításra váró üres belvárosi lakás Sümegen egy helyi védettség alatt álló 1 emeletes barokk ház magasföldszintjén. Szeretném eladásra felújítani és erre kéne egy áthidaló megoldás. 3.000.000 Ft hitel lenne elég úgy, hogy annak csupán a felét szeretném kézhez kapni, a másik felét a havi törlesztés biztosítására részemre zárolva a hiteladó rendelkezése alatt hagynám. A felújítás után eladásra került ingatlan eladási árából egy összegben szeretném rendezni max. 12 hónap után a maradvány hitel összeget.
Ehhez keresek segítséget, természetesen egy mindkettőnknek megfelelő tanácsadói díjért.
Tisztelettel: Sándor

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-14 - 11:06

Kedves Sándor!
Életkora miatt sajnos csak adóstárs bevonásával működhet a hitelfelvétel. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében személyre szabott, díjmentes tájékoztatót készítünk Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Mária szerint:

2020-02-06 - 15:24

Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén ha végtörleszteni szeretnék, hány százalékot kell fizetni? A felvett összegre lehet-e biztosítást kötni?

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-28 - 10:54

Kedves Mária!
A végtörlesztési díj mértékét a banki hirdetmények tartalmazzák. A fennálló hitelösszegre köthető hitelfedezeti biztosítás.

Edina szerint:

2020-01-30 - 10:31

Üdv.
Férjemmel még 19 éves korában felvetettek a szülei jelzáloghitelt a házukra. Ők adós társak lettek és még jelenleg is a férjem nevén van. Apósom fizeti a hitelt, de külön él anyósomtól, aki már egyedül él vígan a házban és nem fizet semmit. A házra a biztosítás szintén a párom nevén van és szintén apósom fizeti. Viszont most tudtuk meg, hogy anyósom hetente kihívja a biztosítót mindenféle problémát kitalál, pl. hogy beázott és azért málik a vakolat és hasonlók, és szépen felveszi a pénzt apósom tudta nélkül.
Mit lehet tenni?
Apósom próbálta átvenni a férjemtől a hitelt, de nem lehetett elintézni, mert egy faluban van és tanyának van bejegyezve. Anyósomat ki lehet valahogy zárni, hogy ne férjen hozzá a biztosításhoz? Jelenleg még házasok, csak külön élnek és apósomat nem engedi oda, a ház pedig 50-50% tulajdonú, eladásról hallani sem akar. Aggaszt, hogyha apósommal történne valami, akkor ránk szakadna az egész hitel és csak a testvérei jóindulatán múlna, hogy segítenének-e fizetni, mert eladni akkor sem tudnánk anyósom miatt.

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-14 - 08:59

Kedves Edina!
Fenti ügyben sajnos nem vagyunk illetékesek, nem tudunk tanácsot adni.

László szerint:

2019-09-21 - 00:40

Önerö nélkűl szeretnék hitelt.

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-23 - 08:27

Kedves László!
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

K-né szerint:

2019-08-22 - 10:15

2006-ban 2 000 000 Ft devizahitelt vettünk fel a volt férjemmel. Ezután 2008-ban elváltam. Mint adóstárs a hitelt nem fizettem, mert a bírósági ítéletben le van írva, hogy a hitelt az alperes köteles fizetni, mert nem szeretne kiköltözni a házból. 11 éve várom az akkor a bíróságon megítélt 5 000 000 Ft-ot. Ugyanis a fele ház azóta az enyém, ő peddig azóta is ott lakik. Az évek alatt a bíróság döntését miért nem veszik figyelembe? Azóta a bank szerződést bontott, a végrehajtó viszi a nyugdíjam 50%-át. 40 ezer Ft-ból élek, 40 éve epilepsziás beteg vagyok, agykoponya műtéten már túl vagyok. A 40 ezer Ft pedig arra elég, hogy a legfontosabb számlákat kifizessem és pár falatot egyek. Ő meg vidáman él a házban jót röhögve!! Tanácsot szeretnék kérni, ezekután mit tehetek, hogy valamennyi pénzhez jussak? Vagy az egész ház az övé lesz ajándékként, én meg megyek a híd alá?
Köszönöm a válaszukat.
K-né

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-22 - 13:03

Kedves Asszonyom!
Az ügyben jogi szakértő megkeresését javasoljuk. Ebben a kérdésben irodánk sajnos nem tud segíteni.

Béla szerint:

2019-07-23 - 14:04

1998-tól 2009-ig három gyerek született és most jelzáloghitelhez emmi tartozáscsökkentő összegre vagyok jogosult?

Hitelnet.hu szerint:

2019-07-23 - 14:14

Kedves Béla!
A megadott születési dátumok alapján sajnos nem lehet jogosult tartozáscsökkentő támogatásra.

Eszter szerint:

2019-06-06 - 16:15

Tisztelt szakértő!
Van egy folyamatban lévő építkezésünk, a bank 3 szakaszban folyósít, (harmadszorra a használatbavételi engedély után) az első (nagyobb) összeget már folyósította, pár hónap múlva hívnánk is le a következő összeget, ám úgy alakult, hogy még sincs szükségünk rá, mert bár még a ház nincs kész, más forrásból biztosítanánk a kiadásokat.
Van ilyenre lehetőség, hogy azt mondom a többi kölcsönt nem kérném, mert csak ennyire volt szükségem, amit kiutaltak?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2019-06-07 - 09:26

Kedves Eszter!
A még ki nem folyósított hitelösszegről le tudnak mondani, amit írásban lehet megtenni.

Krisztina szerint:

2019-04-25 - 12:47

Tisztelt hitelnet.
Lányom 1/1 tulajdonos, apa holtáig tartó haszonélvező. Bíróság 950.000-Ft biztosíték adásáig felfüggesztette a haszonélvezet gyakorlását. Jelenleg még 8 év fegyház büntetését tölti.
Kérdésem, hogy így felfüggesztett haszonélvezettel lehet-e rá jelzáloghitelt felvenni?
Választ előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-25 - 12:55

Kedves Krisztina!
Információink szerint fenti esetben nincs lehetőség hitelfelvételre.

Erika szerint:

2019-03-29 - 10:48

Szeretném megkérdezni, hogy a testvérem elvált, a feleséget kifizette, így egyedüli tulajdonosa a lakásnak. Ehhez én adtam segítséget. Szeretné visszafizetni.
Milyen kölcsönt tud felvenni? 2.2M Ft-ot szeretne 10 évre. Az igazolt jövedelme 98 ezer Ft.
Köszönettel: Erika

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-29 - 11:10

Kedves Erika!
Erre a célra szabad felhasználású jelzáloghitel lenne igényelhető. Javasoljuk, hogy töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást fognak nyújtani. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Judit szerint:

2019-03-25 - 13:38

Hitelt szeretnénk a férjemmel. Mindketten külföldön élünk és dolgozunk. Ingatlant is tudunk fedezetre felajánlani.
Milyen hitelkonstrukciókat tudnak részünkre ajanlani?
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Judit

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-25 - 13:40

Kedves Judit!
Magyarországi hitelfelvételre akkor van lehetőség, ha rendelkeznek állandó magyarországi lakcímmel. Ha igen, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitellehetőségeket. Irodáinkban díjmentesesn vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

E. szerint:

2019-03-14 - 10:47

Üdvözlöm!
Jelzáloghitelt szeretnék felvenni. Van egy lakásom, amiben édesanyám él, tartozás nincs a lakásomon. Én Angliában élek és dolgozok. A KHR listáján 16.556 Ft miatt voltam fenn, de ez ki van fizetve. Jelenleg passzív a státuszom. Az OTP szabad felhasználású hitelt adna, de nagyon sok lenne a havi visszafizetés és a kamat is. 4.000.000 Ft-ra lenne szükségem. A jövedelmem havonta átszámolva forintra 400.000 Ft. Tudnának nekem segíteni? Ne kelljen ingáznom Anglia és Magyarország között emiatt. Bármilyen kérdésük van válaszolok a megadott email címen.
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-20 - 08:10

Kedves Edit!
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Anna szerint:

2019-02-12 - 15:37

Üdvözlöm!
Felújításra szeretnénk jelzáloghitelt felvenni. Hogyan kell igazolni, hogy valóban lakáscélra költöttük, és mennyi idő van erre a kiutalástól számítva?

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-18 - 09:55

Kedves Anna!
Költségvetést szükséges benyújtani az elvégezni kívánt munkálatokról. 1 év áll rendelkezésre a munkálatok elvégzésére. Van olyan pénzintézet, amely a munkálatok elvégzését nem ellenőrzi, elegendő az ügyfélnek nyilatkozni róla. További, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tünde szerint:

2019-02-08 - 09:11

Üdvözlöm.
Jelzáloghitelt szeretnék felvenni egy házra, ami 50%-ban van a tulajdonomban. másik 50%-a a párom nevén van, aki nem házastársam. Rendelkezek a szükséges munkaviszonnyal és jövedelemmel, viszont párom nem és neki hitele is van, ami csökkentené a felvehető hitelösszegünket.
Van rá valamilyen mód, hogy csak zálogkötelezettként szerepeljen a hitelügyletben?

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-08 - 10:30

Kedves Tünde!
Bankpartnereink egyikénél az élettárs hitelügyletbe történő bevonása nem kötelező. Adott esetben tehát megoldható lehet, hogy párja csak zálogkötelezettként kerüljön bevonásra a hitelügyletbe.
További, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tímea szerint:

2019-01-30 - 21:55

Milyen paramétereknek kell megfelelnie egy ingatlannak ahhoz, hogy műteremlakás besorolást kaphasson?
Milyen típusú hitelt lehet felvenni ilyen ingatlanra?

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-13 - 08:27

Kedves Tímea!
A műteremlakás besorolás feltételeiről esetleg az építési hatóságot kellene megkérdezi, irodánk ebben a kérdésben nem illetékes.
A hitelfelvételi lehetőségekről Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online adatlapunkat.

Olivér szerint:

2019-01-03 - 19:11

Tisztelt Hölgyem/Uram,
8 millió Forint értékű ingatlant szeretnék megvásárolni 20-25% önerővel. Az önerő meglétéhez + a korszerűsítéshez 1-1,5 millió Ft személyi hitelre is szükségem lenne.
Érdeklődnék, hogy lehetséges lenne-e számomra mindkettő hitel folyósítása?
Jelenleg nettó 270 ezer forint a fizetésem és csak a diákhitelem törlesztőrészlete terheli (kb. 8.500 Ft)
Előre is köszönöm a válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-07 - 09:44

Kedves Olivér!
A vásárláshoz és a korszerűsítéshez két külön hitelkonstrukcióban vehető fel a szükséges összeg. Kérjük, töltse ki online adatalapunkat. A további részletek ismeretében Szakértőink előzetes hitelbírálatot végeznek, mely alapján meghatározható az adott esteben szükséges önerő mértéke, valamint az elérhető vásárlási és korszerűsítési hitelek kondíciói.

Judit szerint:

2018-11-14 - 13:11

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnénk felvenni 4 millió Ft-ot jelzáloggal. Be lehet zálogosítani olyan ingatlant, ami az egyik barátunké és ő felajánlotta, hogy megengedi?
Előre is köszönöm válaszát!
Üdv.
Judit

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-14 - 13:37

Kedves Judit!
Jelzáloghitel fedezetéül felajánlott ingatlan nem csak hozzátartozó tulajdonában lehet. Megfelelő lehet tehát az egyik ismerősük által felajánlott ingatlan is, ha az illető is hajlandó részt venni a hitelügyletben zálogkötelezettként.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

János szerint:

2018-10-19 - 07:47

Hány éves korig adható Angliában banki kölcsön Pl. a Barclays-nál?

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-19 - 07:50

Kedves János!
Irodánk kizárólag magyarországi hitelközvetítéssel foglalkozik, így kérdésére sajnos nem tudunk választ adni.

György szerint:

2018-10-09 - 10:43

Tisztelt Hitelnet!
2016-ban a megvásárolt lakás forgalmi értékét 12MFt-ra becsülte a szakértő, aminek alapján az OTP bank 8MFt jelzálog hitelt bocsátott rendelkezésünkre. Az ingatlan árak közben jelentősen megemelkedtek, a környéken a lakások 18-20MFt körül kelnek el. A megvásárolt ingatlanon is történtek fejlesztések, mint pl nyílászáró csere.
Lehetséges, illetve szokásos a meglévő jelzálog hitel megújítása, vagy cseréje nagyobb hitelösszegre?
Üdvözlettel, György

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-09 - 11:03

Kedves György!
Elvileg működhet az is, hogy további szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelnek a meglévő lakáshitel mellé. Amennyiben azonban érdemes, a meglévő lakáshitel is kiváltásra kerülhet. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű tájékoztatás és hitelügyintézés díjmentes!

Tibor szerint:

2018-08-25 - 05:58

T. Cím,
a családi vállalkozás 1/1 tulajdonában lévő, 55-60M Ft piaci értékű tehermentes ingatlanra (társasüdülő a Római parton) szabad felhasználású jelzáloghitelt vagy lízing formájában 25M Ft hitelt kívánok felvenni. A vállalkozásnak 2016. évben 65MFt/5MFt, 2017. évben 54/4 bevétel/eredménye volt. Rendelkezik 14M folyószámla-hitellel, 5M Széchenyi kártya hitellel.
A 25M felvenni kívánt hitel/lízing reális lehet? Ha igen, milyen formában?
Köszönettel.
Tibor

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 06:22

Kedves Tibor!
Konkrét tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető konstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Mónika szerint:

2018-08-17 - 06:17

Üdvözlöm!
Új ingatlan építési Csok 10+10-et használtunk fel. A ház felépült, használatba vételi engedély megvan.
A kérdésem, hogy vehetünk-e fel szabad felhasználású jelzáloghitelt még az ingatlanra, amennyiben az értéke engedi. A bank elvileg engedélyezi, de felmerült a tájékozódás során, hogy az állam nem biztos, hogy engedi.
Ez így van, és milyen esetekben nem engedi?
Köszönöm a választ!

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-17 - 06:35

Kedves Mónika!
A további jelzálogbejegyzéshez valóban a Magyar Állam hozzájárulása szükséges. A kérdésben a területileg illetékes járási hivatalnál kellene érdeklődnie, ahol pontos tájékoztatást kaphat az ügyben.

Böbe szerint:

2018-08-09 - 07:43

Mi a teendő, ha a hitelemben az édesanyám adóstárs volt és ő adta a jelzálogot és sajnos meghalt.
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-09 - 08:12

Kedves Böbe!
Az érintett bankfiókkal történő egyeztetést javasoljuk. Az ügylet részleteinek ismeretében pontos tájékoztatást tudnak adni Önnek.

Péter szerint:

2018-08-09 - 07:39

A jelzáloghitel lényegében azt jelenti, ha valaki nem rendelkezik bejelentett munkával, de ennek ellenére rendszeres fizetőképes, akkor lakásvásárlás eseten a megvásárolt lakás lesz a fedezet a bank számára? Tehát bejelentett munka hiányában ezt a típusú hitelt lehet felvenni?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-09 - 07:46

Kedves Péter!
2010. június 11. óta kötelező jövedelemvizsgálatot ír elő a jogszabály a hitelintézetek számára. Igazolt jövedelem hiányában tehát nem lehetséges hitelt felvenni akkor sem, ha lenne megfelelő ingatlanfedezet. Az ingatlanfedezettel biztosított hitelek előnye a fedezet nélküli személyi kölcsönökkel szemben, hogy lényegesen kedvezőbb kamattal vehetők igénybe és magasabb az elérhető hitelösszeg.

István szerint:

2018-08-01 - 15:59

Tisztelt Hitelnet!
Kérdésem az lenne, hogy 2 gyermekem után szeretném igénybe venni a CSOKot és párhuzamosan igényelni szeretnék szabad felhasználású ingatlanfedezetes hitelt. A vásárolt ingatlan, melyhez a csokot igénylem mással nincs terhelve.
Van erre lehetőségem? Vagy csak a CSOK folyósítása után?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-01 - 22:22

Kedves István!
Szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésére majd csak akkor lesz lehetősége, ha már a vásárolandó ingatlan végleges határozattal az Ön nevére került.
Szakértőink készséggel tájékoztatják az elérhető legkedvezőbb szabad felhasználású jelzáloghitelekről, ha kitölt online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA