Lakáshitel kalkulátor

Velünk akár több százezer forintot is megtakaríthatsz. Kérd egyedi ajánlatunkat

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

A legjobb lakáshitelek a Hitelnet szakértőivel

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 18 éves szakmai tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Irodáinkban szinte valamennyi hazai bank és pénzintézet legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei érhetők el teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Szakképzett hitelszakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során. Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. A legkedvezőbb ajánlatokat online is megtekinthetik a hitelnet.hu segítségével is.

Milyen célra igényelhető lakáshitel?

Elsőként azt kell tudni, hogy míg a piaci kamatozású forint alapú lakáshitelek bármely lakáscél megvalósítása esetén igényelhetők – legyen szó akár lakóház építéséről, lakásbővítésről, felújításról, vagy korszerűsítésről, akár lakásvásárlásról – addig az államilag támogatott forinthitelek csak új ház építése vagy vásárlása, használt lakás vásárlására valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítési munkálataink elvégzésére igényelhetők.

 • Lakóingatlan (társasházi lakás, családi ház, ikerház, sorház, stb.) és építési telek vásárlása
 • Lakóingatlan építése
 • Lakóingatlan bővítése, tetőtér-beépítés, emeletráépítés
 • Lakóingatlan korszerűsítése illetve felújítása
 • Korábban lakáscéllal felvett jelzálog alapú kölcsön kiváltása
 • Áthidaló hitel lakáscsere esetén

Fenti hitelcélok alapján számos pénzügyi partnerünk lakáshitelei közül választhatja ki az Ön számára megfelelő hitelkonstrukciót. A hiteltermék kiválasztásánál értelemszerűen fontos szerepet játszik az adott konstrukció havi törlesztő részletének nagysága.

A pontos és végleges lakáshitel konstrukció számos tényezőtől függ:

 • Hiteligénylő nettó jövedelme
 • Ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése
 • Igénylő negatív KHR státusza (passzív, aktív)
 • Rendelkezésre álló saját erő és az ingatlan vételárának aránya
 • Hiteligénylő életkora, iskolai végzettsége
 • Eltartott gyermek száma

Fedezeteként a pénzintézetek elfogadják a hitelcélt képező ingatlant, ha annak értéke eléri a bank által minimálisan előírt értéket. További ingatlanfedezet bevonására is van lehetőség, ha a hitelcél szerinti ingatlant leendő tulajdonosa nem szeretné megterhelni, vagy ha a vásárolandó ingatlan önmagában nem nyújt kellő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre. Egy lakáshitel ügyletbe maximum 3 ingatlan vonható be. Típusát tekintve az alábbi ingatlanok fogadható el lakáshitel fedezeteként: lakóingatlan, hétvégi ház, üdülő, nyaraló, építési telek.

Plusz ingatlanfedezet bevonása esetén az ingatlannak nem kell a hitelfelvevő tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül bárki ingatlana bevonható, aki hozzájárul ahhoz, hogy a lakáshitel visszafizetését biztosító jelzálogjogot bejegyezzék az ingatlanára és hajlandó részt venni a hitelügyletben. Az ingatlantulajdonos zálogkötelezettként kerül bevonásra.

Kérdései lennének?

Forduljon bizalommal a Hitelnet országszerte elérhető irodáihoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről! Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot kérhet!

A Hitelnet.hu segít az összehasonlításban:

Pénzügyi szakembereink naprakész információval rendelkeznek az aktuális lakáshitelekről, így első kézből ismerheti meg a hitellehetőségeket! Vannak olyan lakáscélok, melyek piaci kamatozású és állami kamattámogatású konstrukcióval egyaránt megvalósíthatók. Ilyen hitelcél az új és használt lakás vásárlása mellett a lakáskorszerűsítés és az új ház építése. Ezek finanszírozásakor nemcsak azt kell megnézni, hogy melyik terméket nyújtják a bankok a legkedvezőbb kamatláb mellett, hanem azt is, hogy az igénylő az elvárt követelményeknek megfelel-e. Az államilag támogatott lakáshitelnek ugyanis jogszabály által előírt feltételei is vannak.

Számoljon feni kalkulátorunkkal és kérje személyre szabott ajánlatunkat%

Az elérhető legalacsonyabb havi törlesztő részleteket megtekintheti oldalunkon is vagy használhatja univerzális hitelkalkulátorunkat. Adja meg a felvenni kívánt összeget és a tervezett futamidőt. Ezután a Kalkuláció gombra kattintva online Hitelszámolónk megjeleníti a bankpiacon elérhető legkedvezőbb konstrukciókat. A törlesztő részletek mellett megjelent THM értékek 5 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén kerültek kiszámításra.

Forduljon hitelszakértőnkhöz akár személyesen is!

Kattintson ide és tekintse meg hitelszakértőink elérhetőségét országszerte és tegye fel kérdését személyesen vagy telefonon.

Kérdését online szeretné feltenni névtelenül? Hitelszakértőnk 24 órán belül válaszolnak kérdéseire!

Hogyan váltható ki a CSOK mellé felvett lakáshitel?

Tisztelt Hitelnet! 3 éve vettük fel a csokot 1 gyermekre, azóta a gyerek betöltötte a 18. életévét. Férjem összeállt egy hajléktalan nővel, akinek 3 gyereke van! 2,5 hónapja elköltözött a csokkal terhelt ingatlanból és 1-2 hónapon belül össze akar költözni ezzel a nővel! Van hitelünk az ingatlanra, csokkal egybekötött lakástámogatási hitel, ami a férjem nevén van. Mivel biztosak vagyunk ben...

Tovább

Passzív KHR listás vehet fel lakáshitelt?

Tisztelt hitelnet! Nekem olyan problémám van, hogy még 2005-ben édesanyám (saját nevére) a K&H Banknál deviza alapú szabad felhasználású hitelt vett fel. A hitelcél: régi házunk külső-belső felújítása. De váratlanul akut betegségben édesanyám 2008-ban elhunyt. Így édesapám örökölte meg a hitellel kapcsolatos terheket, vagyis főadós lett. Én és a nővérem pedig adóstársak lettünk. (Megjegyzésként...

Tovább

Válás nélkül vagyonközösség megszüntető hitel felvehető?

Tisztelt Hitelnet! Előzmények Férjemmel az életközösségünk hat hónapja megszűnt, de nem váltunk el. Elköltöztem a közös tulajdonú (fele-fele részben) családi házunkból, ahol ő továbbra is lakik. A vagyonmegosztás úgy történne meg közöttünk, hogy ő kifizetne a közös ingatlantulajdonunkból. Ehhez neki részben szabad felhasználású jelzáloghitel felvételére lenne szüksége. Kb. 15 millió Ft-ra, k...

Tovább

Mit tehetek, ha jogtalanul adta el a bank a tartozásomat?

Tisztelt Hitelnet! 2016 évben még az egyik közép-magyarországi volt TAKSZöV-nél volt szabad felhasználású hitelem. Akkor év elején lett anyagi problémám és akkor két hónapig nem tudtam fizetni a részletet, de konszenzus alapján – nagyon korrektek voltak- újabb konstrukcióval végül tovább folytathattam és azt úgy minősítették, hogy folyamatos a szerződés. 2016 év végén novemberben meglepetés...

Tovább

Kádár-kocka típusú házra CSOK és lakáshitel igényelhető?

Tisztelt Tanácsadók! Jelenleg házvásárlás előtt állunk, amihez szeretnénk felvenni a CSOK-ot 2 meglévő gyermek után és a lehető legtöbb hitelt, amit az ingatlan értéke megenged. Elképzelésünk szerint egy vidéki kisvárosban szeretnénk régi, 70-80-as években épült, "kádár" kocka típusú tégla házat vásárolni hitelből és ezt teljeskörűen felújítani. A felújítás alatt tetőcserét, ablak...

Tovább

Jogszerű, ha indok nélkül utasítják el a lakáshitel kérelmet?

Tisztelt Hitelnet! A mi problémánkra sajnos még nem találtam magyarázatot, ezért szeretném Önöknek részletezni. Szóval 2 gyermekünk van, illetve úton a 3. Mindketten egy olyan multinál dolgozunk már 10-12 éve, ahol a jelenlegi gazdasági helyzetre hivatkozva több száz dolgozót építettek le. Viszont a mi munkánk továbbra is megvan. Illetve a feleségem Gyed-én tartózkodik otthon a kisebbik gye...

Tovább

Enyhülő hitelfeltételek külföldön dolgozóknak!

A járványhelyzet következtében még márciusban szigorították a pénzintézetek a hitelfelvétel feltételeit. Az átmeneti jelleggel bevezetett korlátozó intézkedések jellemzően a hiteligénylés során elfogadható jövedelmek körét szűkítették. Ez a korlátozás elsősorban a külföldi munkaviszonnyal rendelkezőket érintette negatívan. Két hónap elteltével most több bank is lazított a szigorú feltételeken, ami...

Tovább

CSOK hitel házastárs tulajdonrészének kifizetéséhez jár?

Tisztelt Szakértő! Családi házat építettünk 2000-ben. Feleségemmel 50-50%-os tulajdoni részünk van bejegyezve. 2019. márciusban jogerős végzéssel elváltunk közös megegyezéssel. Három gyermekünk van. Jelenleg nála vannak elhelyezve. Én elköltöztem a közös házból. Ígérte, hogy kifizeti a ház 50%-át, de nem tette lassan már 1 éve. Peres eljárást indítottam ellene, kértem a gyerekek nálam történő e...

Tovább

Közalkalmazotti lakáshitel elérhető 2020-ban?

Lakást szeretnék vásárolni Budapesten. Közalkalmazottként dolgozom már több mint 30 éve. A közalkalmazotti törvényben a következőket találtam: "78/A. § * (1) * Az állam készfizető kezességet vállal a közalkalmazott által a lakás építéséhez, vásárlásához hitelintézettől igényelt állami kamattámogatású kölcsön összegének a hitel fedezetéül szolgáló, hitelcél szerinti lakásingatlan hitelbizto...

Tovább

A vételáron felül felújításra is kaphatunk lakáshitelt?

Tisztelt Hölgyem/Uram, Segítségét szeretném kérni lakáshitel ügyben. Van egy ingatlan 9 millió 500 ezer Ft a vételár, de nincs korszerűsítve. Mi a minősített fogyasztóbarát lakáshitelt szeretnénk felvenni, de addig ameddig a fűtés nincs bevezetve a házba, nem számít se komfortosnak, se összkomfortosnak, tehát nem vehető fel rá jelzáloghitel. Viszont egy családtagunk háza lenne a fedezet a h...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Alexa szerint:

2018-12-21 - 09:45

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Férjemmel és kislányunkkal (3 éves) szeretnénk házat venni, ennek értéke 9 millió Ft. Férjem a munkáltatótól 5 millió kamatmentes hitelt tud igényelni, ez az ingatlan vásárlásnál tekinthető önerőnek? Illetve más banktól fel tudjuk venni a maradék 4 millió hitelt, ami kell a lakásvásárláshoz? Én 27 éves vagyok a férjem pedig 30, a kislányra kapunk szocpolt? Kettőnk nettó keresete 380.000 Ft/hó.
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-21 - 09:56

Kedves Alexa!
Egy ingatlan értékének legfeljebb 80%-áig terhelhető hitellel megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén. 9M Ft forgalmi értkű lakóingatlan esetén ez összesen maximum 7,2M Ft hitelt jelent. Ebbe a maximáis terhelhetőségbe bele kell számolni a kamatmentes munkáltatói hitelt és banki kölcsönt egyaránt.
Amennyiben a használt lakásra vonatkozó CSOK feltételek teljesülnek, úgy jogosultak lehetnek CSOK-ra, melynek összegew 1 gyermek után 600.000 Ft.
Arról, hogy adott esetben mekkora a maximális felvehető hitelösszeg, Szakértőink a további részletek ismeretében készséggel adnak Önöknek felvilágosítást. Ehhez elsőként kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitel- és CSOK ügyintézést is!

Erika szerint:

2018-12-17 - 10:58

A férjem elköltözött. Nem váltunk el. Lakáshitelt vesz fel. Ha nem tudja fizetni, behajthatják-e rajtam, ha én semmit nem írtam alá, közös vagyon nincs.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-17 - 11:38

Kedves Erika!
Házastársat kötelező bevonni a hitelügyletbe. Ha még nem váltak el, férje nem lehet jogosult lakáshitel felvételére az Ön bevonása nélkül.

Erzsi szerint:

2018-12-12 - 09:24

62 éves nyugdíjas kaphat-e házvásárlásra 15 millió Ft hitelt? Kertes házat szeretnék. Biztosítéknak tartanám meg a lakásomat, ha nem érezném jól magam az új helyen. Saját lakás értéke is ennyi.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-12 - 09:48

Kedves Erzsi!
62 éves nyugdíjasént is lehetséges lakáshitel felvétele megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Veronika szerint:

2018-12-07 - 09:18

Egyedülálló egy gyermekes anyaként megvásárolhatok családon belül egy lakást? Piaci értéke kb. 15.000.000 Ft! A hitel amire szükségem lenne, 6-7M Ft. A többit ajándékba kapnám a családból! Leigazolható nettó jövedelmem 100.000 Ft + havi 30.000 Ft gyerektartás! Ha szükséges, nagymamám hajlandó adóstárs lenni, ő viszont 78 éves! (Nyugdíj: 110.000 Ft)
Érdeklődnék, hogy így kaphatok-e hitelt? Ha igen, várhatóan milyen rövid futamidővel/törlesztéssel?
Előre is köszönöm a választ!

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-07 - 09:38

Kedves Veronika!
Piaci lakáshitel igénybevételével megoldható lehet a családon belüli lakásvásárlás. A jövedelemvizsgálat során a gyermektartás sajnos nem vehető figyelembe. Valószínűleg adóstárs bevonására szükség lesz. Van olyan pénzintézet, ahol a nagymama elfogadható lenne adóstársként.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Erika szerint:

2018-12-05 - 09:02

Egy kalkulációt szeretnék 35 millió forintra, a lehető legalacsonyabb törlesztővel, ugyanis előreláthatólag 5 éven belül végtörlesztés lenne. Nem 100%, de benne van a pakliban.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-05 - 09:09

Kedves Erika!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Az elérhető legkedvezőbb kamat mértékét nagyban befoylásolja az igénylő jövedelmi helyzete, valamint az ingatlan területi elhelyezkedése is meghatározó. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

László szerint:

2018-11-26 - 09:28

Tisztelt Szakértő!
Lakáshitelt szeretnék. Miben érdemes gondolkozni? Rögzített, fix kamatozású vagy változó kamatozású hitelekben, ha egy 15 milliós lakást szeretnék megvenni? És tegyük fel megvan az önerő.
Illetve ajánlaná-e a fundamentát ebben az esetben?
Üdvözlettel,
László

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-26 - 09:38

Kedves László!
Legalább 10 évig fix kamatú hitelkonstrukciót ajánlanánk 15 millió forintos hitelösszeg esetén. Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes tájékoztatást a bővebb információi ismeretében. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Emese szerint:

2018-11-16 - 08:41

Hitellel kapcsolatos tájékoztatás, mi szükséges hozzá? Mi a menete?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-16 - 09:04

Kedves Emese!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Richárd szerint:

2018-11-14 - 14:32

Tisztelt Hitelnet!
Zalahalap-hegyen (Veszprém megye ) vásároltam egy 1588 m2-es telket, aminek a 3%-a építhető be. Építési hitelt nem kapok rá, mivel gazdasági épületet lehet csak a telekre építeni.
A kérdésem az, ha kb. 10.000.000- Ft-ért szerkezetkészre tudnám építeni a házat, akkor lehetne-e mód arra, hogy pl. 5.000.000- Ft hitelt felvenni a ház befejezésére?
Azt már megérdeklődtem, ha a szomszéd telket is megvásárolnám, akkor a telek mérete 3000 m2 felett lenne, amire már kaphatnék lakóépületre való építési engedélyt.
Várom mielőbbi válaszat!
Üdvözlettel!
Richárd

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-14 - 15:17

Kedves Richárd!
Az ingatlan befejezéséhez igényelt hitelhez is szükséges benyújtani az építési engedélyt. Ha az gazdasági épület építésére szól, szerkezetkészen sem igényelhető rá a kölcsön. Ha megvásárolná a szomszéd telket és az építési engedélyt ezt követően lakóház építésére adná ki az illetékes hatóság, úgy már megoldható lenne az építési hitel felvétele.

László szerint:

2018-11-14 - 14:29

Érdeklődni szeretnénk a hiteligénylésünkkel kapcsolatban. Felvilágosítást kérnék.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-14 - 15:24

Kedves László!
Az ügyben az illetékes Hitelnet irodával kellene felvennie a kapcsolatot.

József szerint:

2018-11-09 - 11:32

Szia!
Érdekelne, legyen szíves felhívni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-09 - 12:57

Kedves József!
Visszahívás kérésre vonatkozó szándékát fenti oldalunkon jelezheti a Visszahívást kérek gombra kattintva.

Ágnes szerint:

2018-10-31 - 13:03

Tisztelt Hitelnet!
Önök intézték a lakáshitelemet, ezért szeretném Önöket egy ismerősömnek ajánlani. Azonban az illető külföldi állampolgár, bejelentett magyar munkahellyel rendelkezik,de csak angolul beszél.
Melyik kollégájukhoz fordulhat tanácsadásért?
Köszönettel:
Ágnes

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-31 - 14:38

Kedves Ágnes!
A hitelfelvételhez fontos, hogy az illető rendelkezzen magyarországi állandó lakcímmel. Ha ez teljesül, akkor elsőként az Ön hitelét intéző Kollégánk megkeresését javasoljuk. Amennyiben Ő nem tud segíteni, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik ismerősével a kapcsolatot.

Zsolt szerint:

2018-10-31 - 12:54

Tisztelt Hitelnet!
Egy egyedülálló józan életű dolgozó férfi vagyok. Nagyon ritkán szoktam a lakásvásárlásra gondolni itt Budapesten. Jelenlegi fizetésem 180 000 – 200 000 Ft. Van egy személyi kölcsönöm, amit törlesztek folyamatosan. OTP Bankos vagyok. Egyedülállóként milyen esélyem van így esetleg egy vásárlásra? Nem baj, ha nem a válasz. Nekem volt saját lakás, csak sajnos használt volt, devizahitel + árfolyamgáttal volt ötvözve. A lakás igen rossz választás volt és maga a hely is. Szerencsére 2015-ben sikerült eladni és egyből nullázódott a devizahitel is. Ezt tudják is igazolni. Csak a véleményük érdekelne. Még büntetési díjat kellett fizetnem.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-31 - 14:29

Kedves Zsolt!
Lakásvásárlási hitel felvételénél nemcsak a jövedelmi helyzet, igazolt nettó jövedelem a meghatározó, hanem az önerő mértéke is. Törvényi előírás alapján legalább 20% önerő szükséges, de a gyakorlatban ennél magasabb arányú saját erőre is szükség lehet. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Melinda szerint:

2018-10-19 - 15:14

Cib F.barát hitel iránt érdeklődöm 5M Ft, 5 évre fix kamatozású hitellel, illetve hogy a cafeteria keretet bele lehet e forgatni a törlesztésbe.
A legördülő menü nem működik, így a requestet nem lehet elküldeni a toolban.
Visszahívást kérek ez ügyben.
Köszönettel,
Melinda

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-19 - 15:17

Kedves Melinda!
A rendszer frissítés miatt átmenetileg nem működött. Jelenleg ismét elérhető a kalkulátor.
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Kati szerint:

2018-10-15 - 15:10

Tisztelt Cím!
Szingapúrban dolgozik a lányom. Magyarországi lakásvásárlásához hitelt szeretne felvenni. Októbertől szigorodott a hitel felvétele és csak EU-n belül munkát vállalóknak nyújt az általam megkeresett bank hitelt.
Melyik az a hazai pénzintézet, aki külön engedély nélkül is nyújt hitelt? A lányom itthon állandó lakcímmel rendelkezik.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-15 - 15:16

Kedves Kati!
Pénzügyi partnereink szingapúri jövedelemszerző tevékenységet sajnos nem tudnak figyelembe venni. Megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonásával megvalósulhat a lakásvásárlás. Amennyiben van lehetőség adóstárs bevonására, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az elérhető lakáshitelekről! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Betti szerint:

2018-10-10 - 13:40

Jó napot!
Nagyon szeretnék már a párommal külön élni várandósság miatt is, nem akarunk örökre az anyja nyakán maradni. Minél hamarabb szeretnénk lehetőleg 1 éven belül saját lakásba költözni. Mindenhol úgy láttam, hogy 4 év a minimum a gyűjtésre, de nem bírunk ki 4 évet, viszont nincs nagyon önerőnk és jelzálogunk sem, a jövedelmünk összesen 500 000 a párommal. A másik fontos dolog, hogy mind a ketten szlovák állampolgárok vagyunk, de már 4 éve Magyarországon élünk, esetleg olyan lehetőség, hogy személyi kölcsön önerőnek és abból a lakáshitel. Nem igazán értünk hozzá, csak azt tudjuk, hogy minél hamarabb szeretnénk saját otthont teremteni.
Köszönöm szépen.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-11 - 14:36

Kedves Betti!
Önerő vagy plusz ingatlanfedezet bevonása nélkül nem igazán oldható meg a lakásvásárlás. Személyi kölcsönből lehetőség nyílhat fedezni az önerőt, annak mértékétől függően. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önöknek.

Georgina szerint:

2018-10-10 - 13:32

Lakást szeretnék venni, de sajnos nem dolgozom. Két gyermekemmel gyesen vagyok. Nagyon fontos lenne a ház, de a csokot se tudom igénybe venni.
Kérem segítségüket.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-11 - 14:13

Kedves Georgina!
Megfelelő munkaviszony, illetve TB jogviszony nélkül sajnos nem lehetséges sem a hitel, sem a támogatás igénybevétele.

Róbert szerint:

2018-10-09 - 10:44

Tisztelt Hitelnet!
Egy kemecsei ingatlant szeretnénk megvásárolni a feleségemmel 7.4M Forintért, amelyből 5M Forintot hitelből finanszíroznánk. A kettőnk jövedelme nettó 440.000 Ft havonta + 40.000 cafeteria. 10 és 5 éves munkaviszonyt tudunk igazolni. 60.000 Ft havi rendszeres hitelfizetési kötelezettségünk van (Diákhitel), és egy 350.000 Ft-os folyószámla hitel keret az OTP Banknál.
Melyik banknál kapnánk erre pozitív választ? Az OTP Banknál Kemecse 3. besorolásban van, ezért csak 4.8M Ft hitelt adnának.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-09 - 11:06

Kedves Róbert!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz online adatlapunk kitöltése szükséges. Ezt követően Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt!

Nikoletta szerint:

2018-10-08 - 07:31

Arról érdeklődöm, hogy egy lakásvásárláskor tipikusan milyen dokumentumokat kér be a bank/ hitelintézet a lakással kapcsolatban? Elegendő a tulajdoni lapot prezentálni, vagy egy társasházi lakás esetén minden esetben kérik a társasházi alapító okiratot is?
Egy sajátos helyzetben vagyunk: olyan lakást szeretnénk megvásárolni, ahol a társasházi alapító okirat módosításban vannak ellentmondó információk (több módosítása volt, átszámozták az albetéteket, illetve a szintrajz számozása sem pontos). A földhivatal szerint minden rendben, erről adtak is egy írásos igazolást, a tulajdoni lap alapján viszont egyértelműen azonosítható a lakás, mégis az OTP elutasította a hitelkérelmet ezen hiányosságok miatt.
Ez minden banknál gondot jelent majd, vagy van olyan pénzintézet ahol a tulajdoni lap elegendő egy lakás adatainak az igazolásához?
Köszönettel: Nikoletta

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-08 - 07:53

Kedves Nikoletta!
Önálló helyrajzi számmal rendelkező lakások esetén – amennyiben nincsen osztatlan közös tulajdonban lévő rész – általában nem szükséges a társasházalapító okirat benyújtása. Azonban, ha valamilyen részlet nem egyértelmű, akkor azt bekérheti a bank. Nem ismerve az ügylet pontos részleteit, nem tudjuk megmondani, hogy adott helyzet másik hitelintézetnél is problémát jelenthet-e. Javasoljuk, hogy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni a további lehetőségekről! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Zsuzsanna szerint:

2018-09-25 - 05:51

Tisztelt Szakértő,
Az lenne a kérdésem, hogy lakáshitel szempontjából egy diszponibilis helyiség címen szereplő ingatlan milyen státuszban áll a bankoknál hitelezhetőségi szempontból.
Egy 2011-en épült lakópark földszinti lakása szerepel így tulajdoni lapon és társasházi alapító okiratban, de lakásként funkcionál már átadás óta.
Ez jelenthet bármiféle hátrányt?
Köszönettel,
Zsuzsanna

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-25 - 05:54

Kedves Zsuzsanna!
Diszponibilis helyiség megnevezéssel nyilvántartott ingatlan információink szerint nem fogadható el fedezetként. A fedezetként elfogadott ingatlan ingatlan-nyilvántartásbeli és tényleges státuszának összhangban kell lennie. A hitelfelvételhez tehát zükséges lenne tehát a lakássá történő átminősítés.

Marietta szerint:

2018-09-11 - 14:42

Lakást szeretnék vásárolni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-11 - 14:46

Kedves Marietta!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! A lakásvásárlási hitelek aktuális törlesztő részletéről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk (fent) segítségével tájékozódhat.

Dávid szerint:

2018-09-04 - 04:46

Üdvözlöm!
A párommal lassacskán házvásárlás előtt fogunk állni és szeretnék információt kapni! A páromnak és nekem is van fundamentám, bár én még fizetem. Viszont nekem van egy személyi kölcsönöm ami 3 év múlva jár le, a törlesztője 35ezer havonta!
Az volna a kérdésem, hogy ez mellé én fel tudnék venni lakáshitelt, ami csak az én nevemen lenne? A fizetésem 200ezer Ft havonta. Kisebb értékű használt házban gondolkodunk kb. 5-6 millió Ft-ban. Viszont szeretnénk, ha lenne pénzünk a felújításra is és a vételár fennmaradó részére, amit nem fedez a fundamentánk! Kb. 3-4 millióra gondoltunk.
Mi volna a legjobb lehetőség számunkra?
Köszönöm válaszukat!

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-04 - 04:53

Kedves Dávid!
Párjával közös házvásárlás esetén kölcsön felvétele is együttesen lehetséges. A kölcsönszerződésben tehát párjának is részt kell vennie. A legkedvezőbb hitelkonstrukciókról előzetes hitelbírálat után tudunk pontos tájékoztatást adni. Ehhez további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Zsuzsi szerint:

2018-09-01 - 22:33

Üdvözlöm!
Szeretnék érdeklődni, hogy amennyiben rendelkezünk már egy még ki nem futott államilag támogatott építési hitellel, abban az esetben felvehetünk-e bővítésre kamattámogatott hitelt bővítésre?
Köszönettel: Zsuzsi

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-03 - 07:00

Kedves Zsuzsi!
Amennyiben az építési hitelüket nem az otthonteremtési kamattámogatás keretében igényelték, úgy támogatott bővítési hitel felvételének az nem akadálya.
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! A jelenleg elérhető bővítési hitelek aktuális törlesztő részletéről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.

Mária szerint:

2018-08-28 - 14:23

Szeretném megkérdezni, van egy nagy tehermentes ingatlanom, ami 2 személynek nagyon nagy, de szeretnék más településre költözni és ott másikat venni.
Hogyan lehetne ezt megoldani hitel nélkül?
Várom mielőbbi válaszukat.
Köszönettel.
Mária

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-28 - 15:46

Kedves Mária!
Megoldás a lakáscsere vagy a meglévő lakóingatlan eladását követő ingatlanvásárlás lehet.

Petra szerint:

2018-08-26 - 06:41

Jó napot!
Még mindig nem kaptam választ. Mi lehet az oka?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-26 - 06:43

Kedves Petra!
Kérdésével közvetlenül a lakóhelyélhez legközelebbi irodánkhoz tud fordulni. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Petra szerint:

2018-08-25 - 14:01

Jó napot!
Érdeklődnék, tegnap beszéltünk telefonon és mára várom az e-mailben küldő levelet.
Mikor érkezik meg?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 14:08

Kedves Petra!
Ön központi címre küldte kérdését. Sajnos nem tudjuk, melyik Szakértőnkkel beszélt az ügyben. A lakóhelyéhez legközelebbi iroda elérhetőségét ITT találja.

Krisztián szerint:

2018-08-25 - 06:01

Külföldön élek és Magyarországon szeretnénk házat venni. Magyar állampolgár vagyok, magyar lakcímmel. Az Egyesült Királysában lakom és vállalkozó vagyok több mint három éve. A bevételek havonta 200-250 ezer forint.
Van valami lehetőségem hitelt felvenni?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 06:25

Kedves Krisztián!
Személyre szabott tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Ezt követően Szakértőink ismertetni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Roland szerint:

2018-08-25 - 05:57

Üdvözletem, Tiszteletem!
Lakásvásárlás miatt szeretnék hitelt felvenni és a legjobb konstrukciót keresném. A megvásárolni kívánt használt ingatlan 24,9M forint, amiből 4,9-5M Ft-ot tudnánk kezdőnek. Havi szinten kb. 100.000 Ft törlesztőrészletre gondolnék 30 éves futamidővel 10-20-30 éves kamatperiódusokkal.
Ebben kérném a segítségét!
Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 06:12

Kedves Roland!
Lakásvásárlás esetén – törvényi előírás alapján – egy ingatlan forgalmi értékének legfeljebb 80%-a vehető fel hitelként, de ez a finanszírozási arány az ingatlan területi elhelyezkedése és belső banki szabályok alapján kisebb mértékű is lehet. Továbbá azt, hogy mekkora összegű lakáshitel vehető fel, befolyásolja az igénylők jövedelmi helyzete. Ahhoz tehát, hogy kérdésére pontos választ tudjunk adni, bővebb információkra lenne szükség. Ehhez elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink díjmentes tájékoztatást fognak készíteni Önnek. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést is díjmentesen vállaljuk!

Máté szerint:

2018-08-24 - 05:31

Tisztelt Szakértő!
Debrecenben a belvárosban szeretnék megvásárolni egy 10millió Ft-os lakást, 30%os önerővel rendelkezem, és érdekelne, hogy kaphatnék-e erre egybe kifizetett hitelösszeget. Ha csak a megvásárolandó ingatlant tudnám bevonni fedezetként. Ha a válasz nem, akkor további kérdésem lenne hogy az önerő növelésével lehetséges-e, hogy kapjak az elmondottak alapján hitelt?
Egyéb tényezők: 25 éves vagyok, egyedül venném fel a hitelt, 10 éves futamidőre gondoltam, első lakás, 2 éves munkaviszonyom van.
Köszönöm a tájékoztatást.
Máté

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-24 - 05:35

Kedves Máté!
A hitelképességet nagyban befolyásolja az igénylő igazolt nettó jövedelmének nagysága, valamint az esetlegesen már meglévő havi törlesztési kötelezettségének összege. Ezen információk ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak készíteni Önnek. Ehhez elsőkén, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Fedezetként elfogadható a megvásárolandó lakás. A lakáshitel összegét – adásvételi szerződés alapján – a hitelintézet az eladó által megadott bankszámlára utalja a vételár utolsó részeként.

Heni szerint:

2018-08-22 - 06:45

Érdeklődni szeretnék, egyedülállóként kaphatok egy 13 és fél milliós lakásra hitelt? Nincs hitelem, de 3 milliós kölcsönnél kezes vagyok. A munkahelyemen 3 hónap után véglegesítettek. Az előző munkahelyem megszűnt, de a felmondási idő alatt már dolgoztam. Nettó keresetem 200-250 ezer között van.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-22 - 06:53

Kedves Heni!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatják a maximálisan felvehető hitelösszegről és a szükséges önerő mértékéről.

Andrea szerint:

2018-08-22 - 06:42

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy a párom 4 órában dolgozik, 69.000 Ft a jövedelem. 3 gyerekünk van. Szeretnénk használt lakást vásárolni.
Mik lennének a feltételek? Elegendő-e a jövedelem?
Szeretnék bővebb információt, hogy hogyan tudnánk elindulni, hogy saját lakásunk legyen.
Válaszát előre is köszönjük.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-22 - 06:50

Kedves Andrea!
Nettó 69.000 Ft összegű jövedelemmel sajnos nincs lehetőség lakáshitel felvételére. Amennyiben lenne további igazolható jövedelmük, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az esetlegesen elérhető lakáshitelekről! Személyes tájékoztatáshoz kérjük keressék a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Szabolcs szerint:

2018-08-15 - 14:52

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Egy művelés alól kivont zártkerten indítottam el építkezést (a telken található épületet bővítem). A fejlesztés végén az ingatlant lakóházzá fogjuk átminősíteni (minden szempontból lehetséges az átminősítés).
Az építkezés elkezdődött, teljesen az átsorolás 2019 év közepe felé fog lezárulni, tekintve, hogy nem minden művelet fog idén elkészülni az építkezésből. Az ingatlan fejlesztését hitel nélkül kezdtem el, azonban szeretnék hitelt felvenni.
A kérdésem, hogy volna-e lehetőség lakáscélú hitelt felvenni az említett esetben (6-7 millió Ft)? Fedezetként a fejlesztett ingatlanon felül (2 millió Ft szerepel az adás-vételi szerződésen) egyéb lakóingatlan megjelölésére is van lehetőségem.
Előre is köszönöm segítségüket!
Üdvözlettel:
Szabolcs

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-15 - 17:06

Kedves Szabolcs!
A leírtak alapján valószínűleg csak szabad felhasználású jelzáloghitel felvételére lesz lehetőség. A legkedvezőbb konstrukciók megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Erzsébet szerint:

2018-08-10 - 06:06

A lányom férje szlovák állampolgár, állandó lakcíme is ott van. A lányomé itthon. Ausztriában dolgoznak mindketten.
Kérdésem, kaphatnak-e lakáshitelt és milyen feltétellel?
Köszönettel.
Erzsébet

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-10 - 06:15

Kedves Erzsébet!
Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni a hitelfelvételi lehetőségekről!

István szerint:

2018-08-01 - 15:51

Üdvözlöm önöket.
Érdeklődni szeretnék arról, hogy a megvásárolni kívánt házra lehetőség van-e jelzáloghitelt igényelni.
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-01 - 22:13

Kedves István!
Lakóház vásárlása esetén a lakáshitel fedezetként a célingatlan elfogadható.
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről is. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

István szerint:

2018-07-29 - 06:07

Külföldön dolgozom és használt vagy új lakást szeretnék vásárolni Magyarországon. Tíz évre szeretnék felvenni kb. 35 ezer eurónak megfelelő hitelt. Mivel fizetésem euróban kapom, az lenne a legegyszerűbb, ha nem kéne átváltással bajlódnom.
Melyik bank lenne a legmegfelelőbb, vagy milyen más megoldat javasolnak?
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
István

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-29 - 06:14

Kedves István!
Euró alapon lízingfinanszírozás lehetséges. Lakáshitel felvételére jelenleg kizárólag forint alapon van lehetőség. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink igény szerint készséggel tájékoztatják az elérhető lízing- és hitelkonstrukciókról!

Adrienn szerint:

2018-07-27 - 05:23

Szeretnék lakáshitelt felvenni. Külföldön dolgozom. Párom is. Ő nem magyar állampolgár. Nincs önerőnk. Szeretnék egy fajta személyi hitelt az önerő finanszírozására a lakáshitelen felül Budapesten. Van egy 10.000.000 Ft értékű ingatlan Miskolcon, amit fel tudnék ajánlani fedezetnek.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-27 - 05:35

Kedves Adrienn!
Többféle lehetőség is kínálkozna fenti lakáscél megvalósítására, jövedelmi helyzettől függően. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Szilvia szerint:

2018-07-24 - 06:05

Jó napot!
Szeretnénk megvenni édesanyámmal egy házat, aminek az ára 44 millió forint. Vételi szándékot tettünk és kifizettünk két millió forintot. Az édesanyám eladott egy ingatlant, amelynek fele tulajdonosa. Ebből az ingatlanból járna neki 18 millió forint. A másik tulajdonos nem hajlandó kifizetni az édesanyám részét. Jogi lépéseket megfogjuk tenni, de jelenleg csak hitellel tudnánk kifizetni a házat. Anyukám 53 éves. Havi nettó jövedelme 280.000 ezer forint. Az én jövedelmem nettó 138.000 forint.
Szeretném megkérdezni, hogy a jövedelmünk alapján milyen feltételekkel és mennyi hitelt tudnánk felvenni? Az önerőt is hitelből oldanánk jelenleg.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-24 - 06:15

Kedves Szilvia!
Kérjük, töltse ki online adatalapunkat és Szakértőink felveszik Önökkel a kapcsolatot. A további részletek ismeretében lesz meghatározható, hogy adott esetben mekkora összegű lakáshitel felvétele lehetséges. Irodáinkban a teljes körű tájékoztatás és hitelügyintézés díjmentes!

Andrea szerint:

2018-07-21 - 06:24

Tisztelt hitelszakértő!
Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy lakásvásárlásra egyedülálló anyaként milyen kedvezményes hitel lehetőségeim vannak (kislányom 4 én 40 éves vagyok). Gondolok itt futamidő, összeg, kamat.
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Andrea

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-21 - 06:37

Kedves Andrea!
Családi állapottól függetlenül jogosult lehet államilag támogatott és piaci kamatozású lakáshitelre, valamint CSOK-ra egyaránt. A kamat mértékét és a maximálisan felvehető hitel összegét számtalan tényező befolyásolja. Így az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciókról a további részletek ismeretében tudnak pontos tájékoztatást adni Szakértőink. Ehhez első körben kérjük, töltse ki online adatalapunkat! Az aktuális törlesztő részletekről és kamatokról online lakáshitel kalkulátorunk (fent) segítségével tájékozódhat. Irodáinkban a teljes körű hitel és CSOK ügyintézés díjmentes!

József szerint:

2018-06-26 - 05:55

Jó napot kívánok. Használt ház vételéhez érdeklődnék. Kb. 33 millió összeg.
Mi a feltétele a hitelnek? Nettó fizetés? Korlátlan munkaszerződés? Önrész?
Nekem a fizetésem 600.000-700.000 ezer Ft nettó. A nevemen több ingatlan is van.
Várom válaszát.
Üdv. József

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-26 - 06:05

Kedves József!
A hitelképességet egyrészt az igénylő jövedelmi helyzete, másrészt a fedezetül felajánlott ingatlan értéke, területi elhelyezkedése határozza meg.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

János szerint:

2018-06-13 - 14:54

Az lenne a kérdésem, hogy barátnőmmel szeretnék házat vásárolni, de sajnos nekem van egy telefon tartozásom és hiteleM is, amiből kb. 100.000 Ft van még hátra. Volt egy kisebb időszak, mikor nem tudtam annyival törleszteni, mint kellet volna és így nem tudom, hogy kapnék-e lakáshitelt vagy jelzáloghitelt.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-13 - 15:04

Kedves János!
Az érintett hitelintézetnél kellene tájékoztatást kérnie arról, hogy a meglévő hitele miatt feltették-e adatait a Központi Hitelinformációs Rendszerbe, illetve ugyanerről Saját hiteljelentés is kérhető. Amennyiben adatai negatív információval szerepelnek a KHR-ben, úgy sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel.

B-né szerint:

2018-06-05 - 06:02

Hitelt szeretnék felvenni lakásra. Gyesen vagyok. 3 gyerekem van. Kis lakásban lakunk a férjemmel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-07 - 04:56

Kedves Asszonyom!
A gyes önálló jövedelemként nem fogadható el, így arra lakáshitel sajnos nem vehető fel. Legalább 3 hónapos, határozatlan időre szóló, nem próbaidős munkaviszony esetén már lehetőség nyílhat lakáshitel igénylésére. Ha ez a feltétel férje részéről teljesül, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA