Lakáshitel kalkulátor: Hitelnet.hu

Lakáshitel kalkulátor használt lakásra

Velünk akár több százezer forintot is megtakaríthatsz. Kérd egyedi ajánlatunkat

Ft
év

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

A legjobb lakáshitelek a Hitelnet szakértőivel

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 18 éves szakmai tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Irodáinkban szinte valamennyi hazai bank és pénzintézet legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei érhetők el teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Szakképzett hitelszakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során. Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. A legkedvezőbb ajánlatokat online is megtekinthetik a hitelnet.hu segítségével is.

Milyen célra igényelhető lakáshitel?

Elsőként azt kell tudni, hogy míg a piaci kamatozású forint alapú lakáshitelek bármely lakáscél megvalósítása esetén igényelhetők – legyen szó akár lakóház építéséről, lakásbővítésről, felújításról, vagy korszerűsítésről, akár lakásvásárlásról – addig az államilag támogatott forinthitelek csak új ház építése vagy vásárlása, használt lakás vásárlására valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítési munkálataink elvégzésére igényelhetők.

 • Lakóingatlan (társasházi lakás, családi ház, ikerház, sorház, stb.) és építési telek vásárlása
 • Lakóingatlan építése
 • Lakóingatlan bővítése, tetőtér-beépítés, emeletráépítés
 • Lakóingatlan korszerűsítése illetve felújítása
 • Korábban lakáscéllal felvett jelzálog alapú kölcsön kiváltása
 • Áthidaló hitel lakáscsere esetén

Fenti hitelcélok alapján számos pénzügyi partnerünk lakáshitelei közül választhatja ki az Ön számára megfelelő hitelkonstrukciót. A hiteltermék kiválasztásánál értelemszerűen fontos szerepet játszik az adott konstrukció havi törlesztő részletének nagysága.

A pontos és végleges lakáshitel konstrukció számos tényezőtől függ:

 • Hiteligénylő nettó jövedelme
 • Ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése
 • Igénylő negatív KHR státusza (passzív, aktív)
 • Rendelkezésre álló saját erő és az ingatlan vételárának aránya
 • Hiteligénylő életkora, iskolai végzettsége
 • Eltartott gyermek száma

Fedezeteként a pénzintézetek elfogadják a hitelcélt képező ingatlant, ha annak értéke eléri a bank által minimálisan előírt értéket. További ingatlanfedezet bevonására is van lehetőség, ha a hitelcél szerinti ingatlant leendő tulajdonosa nem szeretné megterhelni, vagy ha a vásárolandó ingatlan önmagában nem nyújt kellő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre. Egy lakáshitel ügyletbe maximum 3 ingatlan vonható be. Típusát tekintve az alábbi ingatlanok fogadható el lakáshitel fedezeteként: lakóingatlan, hétvégi ház, üdülő, nyaraló, építési telek.

Plusz ingatlanfedezet bevonása esetén az ingatlannak nem kell a hitelfelvevő tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül bárki ingatlana bevonható, aki hozzájárul ahhoz, hogy a lakáshitel visszafizetését biztosító jelzálogjogot bejegyezzék az ingatlanára és hajlandó részt venni a hitelügyletben. Az ingatlantulajdonos zálogkötelezettként kerül bevonásra.

Kérdései lennének?

Forduljon bizalommal a Hitelnet országszerte elérhető irodáihoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről! Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot kérhet!

A Hitelnet.hu segít az összehasonlításban:

Pénzügyi szakembereink naprakész információval rendelkeznek az aktuális lakáshitelekről, így első kézből ismerheti meg a hitellehetőségeket! Vannak olyan lakáscélok, melyek piaci kamatozású és állami kamattámogatású konstrukcióval egyaránt megvalósíthatók. Ilyen hitelcél az új és használt lakás vásárlása mellett a lakáskorszerűsítés és az új ház építése. Ezek finanszírozásakor nemcsak azt kell megnézni, hogy melyik terméket nyújtják a bankok a legkedvezőbb kamatláb mellett, hanem azt is, hogy az igénylő az elvárt követelményeknek megfelel-e. Az államilag támogatott lakáshitelnek ugyanis jogszabály által előírt feltételei is vannak.

Számoljon feni kalkulátorunkkal és kérje személyre szabott ajánlatunkat%

Az elérhető legalacsonyabb havi törlesztő részleteket megtekintheti oldalunkon is vagy használhatja univerzális hitelkalkulátorunkat. Adja meg a felvenni kívánt összeget és a tervezett futamidőt. Ezután a Kalkuláció gombra kattintva online Hitelszámolónk megjeleníti a bankpiacon elérhető legkedvezőbb konstrukciókat. A törlesztő részletek mellett megjelent THM értékek 5 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén kerültek kiszámításra.

Forduljon hitelszakértőnkhöz akár személyesen is!

Kattintson ide és tekintse meg hitelszakértőink elérhetőségét országszerte és tegye fel kérdését személyesen vagy telefonon.

Kérdését online szeretné feltenni névtelenül? Hitelszakértőnk 24 órán belül válaszolnak kérdéseire!

Ennyivel járnak jobban a CSOK hitelre jogosultak!

December elejétől a bankok többségénél már igényelhető a többgyermekesek emelt összegű családi otthonteremtési kamattámogatott hitele. Az új lakást vásárló vagy építő kétgyermekesek maximum 10 millió, a legalább háromgyermekesek legfeljebb 15 millió forint összegű támogatott lakáshitelre lehetnek jogosultak. Összefoglaljuk a feltételeket és azt is megmutatjuk, mennyit spórolhatnak az érintettek ez...

Tovább

A szülő felel gyermeke hiteltartozásáért?

Üdvözlöm! Fiam az én örökségemből 10M Ft-tal rendelkezett, - ami a barátnőjével (élettárs) közös lakáshitelük felvételénél, önrészt képezett. Az adásveteli szerződésben, Fiam különvagyonaként szerepel, így a hitelre vásárolt lakásban a barátnő 1/4, a Fiam 3/4 részben szerzett tulajdonjogot. Úgy tudom, hogy adóstársakként és fejenként, az önrészhez, 10-10M Ft lakáshitelt vettek fel. Mivel nek...

Tovább

Lakásvásárlási hitelből redőnyök és napelem is finanszírozható?

Tisztelt Hölgyem/Uram, Mi egy pár vagyunk élettársammal Kingával és 2 gyermeket nevelünk jelenleg külföldön. Lányunk 10 éves es fiunk 2. Otthon Magyarországon idén áprilisban aláírtunk egy előszerződést egy megvásárolni kívánt új építésű ingatlanra, amit az építtető 2019. május 15-re vállalt, hogy elkészít kulcsrakész állapotba, amit aztán 32 millio forint megfizetése utan átad nekunk. (Az elős...

Tovább

Milyen áthidaló megoldás van lakásvásárlás esetén?

Tisztetl Hitelnet. Szeretnék érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak. Ami most házam eladó Földesen 11.8 millió Ft-ért és szeretnék debreceni házat, ami olyan kb. 15-18 millió Ft-ba kerül. Havi fizetesem 125.000 Ft nettó, fogyatékossági támogatás 21 ezer forint és rokkantnyugdíj 44 ezer forint. De 2 millió forint önerő az van és abból 15-18 millió forintos házat vásárolok. Ha a másik ház...

Tovább

Svédországi munkaviszonnyal igényelhető lakáshitel és CSOK?

Tisztelt Szakértő! A kérdésem az lenne, tudna-e olyan bankot ajánlani, amelynél fel tudnék venni hitelt használt lakás vásárlására. A hitelbírálat szerinti kondícióim a következők: több mint egy éves határozatlan idejű munkaszerződésem van - SVÉD. Adózás utáni bevételem 550.000, amelyből 40.000 Ft-ot fizetek lakáshitelt. Angol nyelvű munkáltatói igazolásom van. Jövedelmem folyószámlára érkezik...

Tovább

Lakófunkcióval rendelkező tanya finanszírozható bankhitellel?

lakóingatlan funkcióval rendelkező ingatlanrészt tartalmazTisztelt Cím! Szeretném kérni a segítségüket. Menyasszonyommal 1 éven belül szeretnénk vásárolni Debrecen (10-20 km-es vonzáskörzeten belül) külterületen tanya besorolású ingatlant és hozzá tartozó szántót és/vagy legelőt. A vásárláshoz szükséges aranykalászos gazda képzésre beiratkoztunk, várhatóan március elejére lesz meg a végzettség....

Tovább

Beadott kérelmeknél így lesz igénybe vehető az emelt összegű CSOK hitel!

November 13-án kihirdetésre került a kedvezményes kamatú CSOK hitelre vonatkozó kormányrendelet. Ez alapján 2018. december elsejétől már a kétgyermekesek is igényelhetik a 10 milliós támogatott hitelt, a legalább háromgyermekesek részére pedig elérhető lesz a 15 milliós összeg. Sokakat foglalkoztató kérdés, mi lesz az eljárás azoknál az ügyleteknél, amelyek már benyújtásra kerültek, de még nem sze...

Tovább

Mennyi a minimum önerő CSOK-os lakásvásárlási hitelnél?

Tisztelt Hitelnet! Lakást szeretnék vásárolni a párommal. Önerő nincsen, ingatlant és más egyebet nem tudunk bevonni. Én jelenleg állapotos vagyok, havi nettó bérem így 170 ezer Ft, a párom nettó havi bére 370 ezer Ft. Van ugyan összesen 94 ezer Ft személyi hitelünk, amit rendesen fizetünk. Valamint egy lakástakarékunk, amit havi 20 ezer Ft-tal fizetünk 14 hónapja. Van-e valami megoldás erre...

Tovább

Az önerőt megéri szabad felhasználású jelzáloghitelből pótolni?

Tisztelt Hitelnet! Lányom elvált, 1 kiskorú gyermekkel. Nettó jövedelme 175 ezer + családi pótlék. Semmiféle kötelezettsége nincs. Miskolcon venne egyedülállóként, maximum 11 millió forgalmi értékű ingatlant. Saját erőnk: 2.4 millió, 600 szocpolt igényelnénk. A vételárhoz 8 millió hitelre lenne szükség. A hitelfedezeti érték, amennyiben jól gondoljuk: maximum 80%, amely csak maximum 7 millió hi...

Tovább

Marad az 5% lakásáfa!

Hónapok óta sokakat foglalkoztató kérdés, hogy új építésű lakások esetében az 5%-os ÁFA alkalmazására vonatkozó törvény valóban hatályát veszti 2019. december 31. után vagy esetleg meghosszabbításra kerül a kedvezményes adókulcs. Itt a válasz: a kormány javaslata alapján 2023. december 31-ig marad az 5%-os áfakulcs! Meghosszabbításra kerül a kedvezményes lakásáfa! Varga Mihály pénzügyminiszter b...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Erzsi szerint:

2018-12-12 - 09:24

62 éves nyugdíjas kaphat-e házvásárlásra 15 millió Ft hitelt? Kertes házat szeretnék. Biztosítéknak tartanám meg a lakásomat, ha nem érezném jól magam az új helyen. Saját lakás értéke is ennyi.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-12 - 09:48

Kedves Erzsi!
62 éves nyugdíjasént is lehetséges lakáshitel felvétele megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Veronika szerint:

2018-12-07 - 09:18

Egyedülálló egy gyermekes anyaként megvásárolhatok családon belül egy lakást? Piaci értéke kb. 15.000.000 Ft! A hitel amire szükségem lenne, 6-7M Ft. A többit ajándékba kapnám a családból! Leigazolható nettó jövedelmem 100.000 Ft + havi 30.000 Ft gyerektartás! Ha szükséges, nagymamám hajlandó adóstárs lenni, ő viszont 78 éves! (Nyugdíj: 110.000 Ft)
Érdeklődnék, hogy így kaphatok-e hitelt? Ha igen, várhatóan milyen rövid futamidővel/törlesztéssel?
Előre is köszönöm a választ!

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-07 - 09:38

Kedves Veronika!
Piaci lakáshitel igénybevételével megoldható lehet a családon belüli lakásvásárlás. A jövedelemvizsgálat során a gyermektartás sajnos nem vehető figyelembe. Valószínűleg adóstárs bevonására szükség lesz. Van olyan pénzintézet, ahol a nagymama elfogadható lenne adóstársként.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Erika szerint:

2018-12-05 - 09:02

Egy kalkulációt szeretnék 35 millió forintra, a lehető legalacsonyabb törlesztővel, ugyanis előreláthatólag 5 éven belül végtörlesztés lenne. Nem 100%, de benne van a pakliban.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-05 - 09:09

Kedves Erika!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Az elérhető legkedvezőbb kamat mértékét nagyban befoylásolja az igénylő jövedelmi helyzete, valamint az ingatlan területi elhelyezkedése is meghatározó. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

László szerint:

2018-11-26 - 09:28

Tisztelt Szakértő!
Lakáshitelt szeretnék. Miben érdemes gondolkozni? Rögzített, fix kamatozású vagy változó kamatozású hitelekben, ha egy 15 milliós lakást szeretnék megvenni? És tegyük fel megvan az önerő.
Illetve ajánlaná-e a fundamentát ebben az esetben?
Üdvözlettel,
László

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-26 - 09:38

Kedves László!
Legalább 10 évig fix kamatú hitelkonstrukciót ajánlanánk 15 millió forintos hitelösszeg esetén. Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes tájékoztatást a bővebb információi ismeretében. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Emese szerint:

2018-11-16 - 08:41

Hitellel kapcsolatos tájékoztatás, mi szükséges hozzá? Mi a menete?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-16 - 09:04

Kedves Emese!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Richárd szerint:

2018-11-14 - 14:32

Tisztelt Hitelnet!
Zalahalap-hegyen (Veszprém megye ) vásároltam egy 1588 m2-es telket, aminek a 3%-a építhető be. Építési hitelt nem kapok rá, mivel gazdasági épületet lehet csak a telekre építeni.
A kérdésem az, ha kb. 10.000.000- Ft-ért szerkezetkészre tudnám építeni a házat, akkor lehetne-e mód arra, hogy pl. 5.000.000- Ft hitelt felvenni a ház befejezésére?
Azt már megérdeklődtem, ha a szomszéd telket is megvásárolnám, akkor a telek mérete 3000 m2 felett lenne, amire már kaphatnék lakóépületre való építési engedélyt.
Várom mielőbbi válaszat!
Üdvözlettel!
Richárd

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-14 - 15:17

Kedves Richárd!
Az ingatlan befejezéséhez igényelt hitelhez is szükséges benyújtani az építési engedélyt. Ha az gazdasági épület építésére szól, szerkezetkészen sem igényelhető rá a kölcsön. Ha megvásárolná a szomszéd telket és az építési engedélyt ezt követően lakóház építésére adná ki az illetékes hatóság, úgy már megoldható lenne az építési hitel felvétele.

László szerint:

2018-11-14 - 14:29

Érdeklődni szeretnénk a hiteligénylésünkkel kapcsolatban. Felvilágosítást kérnék.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-14 - 15:24

Kedves László!
Az ügyben az illetékes Hitelnet irodával kellene felvennie a kapcsolatot.

József szerint:

2018-11-09 - 11:32

Szia!
Érdekelne, legyen szíves felhívni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-09 - 12:57

Kedves József!
Visszahívás kérésre vonatkozó szándékát fenti oldalunkon jelezheti a Visszahívást kérek gombra kattintva.

Ágnes szerint:

2018-10-31 - 13:03

Tisztelt Hitelnet!
Önök intézték a lakáshitelemet, ezért szeretném Önöket egy ismerősömnek ajánlani. Azonban az illető külföldi állampolgár, bejelentett magyar munkahellyel rendelkezik,de csak angolul beszél.
Melyik kollégájukhoz fordulhat tanácsadásért?
Köszönettel:
Ágnes

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-31 - 14:38

Kedves Ágnes!
A hitelfelvételhez fontos, hogy az illető rendelkezzen magyarországi állandó lakcímmel. Ha ez teljesül, akkor elsőként az Ön hitelét intéző Kollégánk megkeresését javasoljuk. Amennyiben Ő nem tud segíteni, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik ismerősével a kapcsolatot.

Zsolt szerint:

2018-10-31 - 12:54

Tisztelt Hitelnet!
Egy egyedülálló józan életű dolgozó férfi vagyok. Nagyon ritkán szoktam a lakásvásárlásra gondolni itt Budapesten. Jelenlegi fizetésem 180 000 – 200 000 Ft. Van egy személyi kölcsönöm, amit törlesztek folyamatosan. OTP Bankos vagyok. Egyedülállóként milyen esélyem van így esetleg egy vásárlásra? Nem baj, ha nem a válasz. Nekem volt saját lakás, csak sajnos használt volt, devizahitel + árfolyamgáttal volt ötvözve. A lakás igen rossz választás volt és maga a hely is. Szerencsére 2015-ben sikerült eladni és egyből nullázódott a devizahitel is. Ezt tudják is igazolni. Csak a véleményük érdekelne. Még büntetési díjat kellett fizetnem.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-31 - 14:29

Kedves Zsolt!
Lakásvásárlási hitel felvételénél nemcsak a jövedelmi helyzet, igazolt nettó jövedelem a meghatározó, hanem az önerő mértéke is. Törvényi előírás alapján legalább 20% önerő szükséges, de a gyakorlatban ennél magasabb arányú saját erőre is szükség lehet. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Melinda szerint:

2018-10-19 - 15:14

Cib F.barát hitel iránt érdeklődöm 5M Ft, 5 évre fix kamatozású hitellel, illetve hogy a cafeteria keretet bele lehet e forgatni a törlesztésbe.
A legördülő menü nem működik, így a requestet nem lehet elküldeni a toolban.
Visszahívást kérek ez ügyben.
Köszönettel,
Melinda

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-19 - 15:17

Kedves Melinda!
A rendszer frissítés miatt átmenetileg nem működött. Jelenleg ismét elérhető a kalkulátor.
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Kati szerint:

2018-10-15 - 15:10

Tisztelt Cím!
Szingapúrban dolgozik a lányom. Magyarországi lakásvásárlásához hitelt szeretne felvenni. Októbertől szigorodott a hitel felvétele és csak EU-n belül munkát vállalóknak nyújt az általam megkeresett bank hitelt.
Melyik az a hazai pénzintézet, aki külön engedély nélkül is nyújt hitelt? A lányom itthon állandó lakcímmel rendelkezik.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-15 - 15:16

Kedves Kati!
Pénzügyi partnereink szingapúri jövedelemszerző tevékenységet sajnos nem tudnak figyelembe venni. Megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonásával megvalósulhat a lakásvásárlás. Amennyiben van lehetőség adóstárs bevonására, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az elérhető lakáshitelekről! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Betti szerint:

2018-10-10 - 13:40

Jó napot!
Nagyon szeretnék már a párommal külön élni várandósság miatt is, nem akarunk örökre az anyja nyakán maradni. Minél hamarabb szeretnénk lehetőleg 1 éven belül saját lakásba költözni. Mindenhol úgy láttam, hogy 4 év a minimum a gyűjtésre, de nem bírunk ki 4 évet, viszont nincs nagyon önerőnk és jelzálogunk sem, a jövedelmünk összesen 500 000 a párommal. A másik fontos dolog, hogy mind a ketten szlovák állampolgárok vagyunk, de már 4 éve Magyarországon élünk, esetleg olyan lehetőség, hogy személyi kölcsön önerőnek és abból a lakáshitel. Nem igazán értünk hozzá, csak azt tudjuk, hogy minél hamarabb szeretnénk saját otthont teremteni.
Köszönöm szépen.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-11 - 14:36

Kedves Betti!
Önerő vagy plusz ingatlanfedezet bevonása nélkül nem igazán oldható meg a lakásvásárlás. Személyi kölcsönből lehetőség nyílhat fedezni az önerőt, annak mértékétől függően. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önöknek.

Georgina szerint:

2018-10-10 - 13:32

Lakást szeretnék venni, de sajnos nem dolgozom. Két gyermekemmel gyesen vagyok. Nagyon fontos lenne a ház, de a csokot se tudom igénybe venni.
Kérem segítségüket.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-11 - 14:13

Kedves Georgina!
Megfelelő munkaviszony, illetve TB jogviszony nélkül sajnos nem lehetséges sem a hitel, sem a támogatás igénybevétele.

Róbert szerint:

2018-10-09 - 10:44

Tisztelt Hitelnet!
Egy kemecsei ingatlant szeretnénk megvásárolni a feleségemmel 7.4M Forintért, amelyből 5M Forintot hitelből finanszíroznánk. A kettőnk jövedelme nettó 440.000 Ft havonta + 40.000 cafeteria. 10 és 5 éves munkaviszonyt tudunk igazolni. 60.000 Ft havi rendszeres hitelfizetési kötelezettségünk van (Diákhitel), és egy 350.000 Ft-os folyószámla hitel keret az OTP Banknál.
Melyik banknál kapnánk erre pozitív választ? Az OTP Banknál Kemecse 3. besorolásban van, ezért csak 4.8M Ft hitelt adnának.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-09 - 11:06

Kedves Róbert!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz online adatlapunk kitöltése szükséges. Ezt követően Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt!

Nikoletta szerint:

2018-10-08 - 07:31

Arról érdeklődöm, hogy egy lakásvásárláskor tipikusan milyen dokumentumokat kér be a bank/ hitelintézet a lakással kapcsolatban? Elegendő a tulajdoni lapot prezentálni, vagy egy társasházi lakás esetén minden esetben kérik a társasházi alapító okiratot is?
Egy sajátos helyzetben vagyunk: olyan lakást szeretnénk megvásárolni, ahol a társasházi alapító okirat módosításban vannak ellentmondó információk (több módosítása volt, átszámozták az albetéteket, illetve a szintrajz számozása sem pontos). A földhivatal szerint minden rendben, erről adtak is egy írásos igazolást, a tulajdoni lap alapján viszont egyértelműen azonosítható a lakás, mégis az OTP elutasította a hitelkérelmet ezen hiányosságok miatt.
Ez minden banknál gondot jelent majd, vagy van olyan pénzintézet ahol a tulajdoni lap elegendő egy lakás adatainak az igazolásához?
Köszönettel: Nikoletta

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-08 - 07:53

Kedves Nikoletta!
Önálló helyrajzi számmal rendelkező lakások esetén – amennyiben nincsen osztatlan közös tulajdonban lévő rész – általában nem szükséges a társasházalapító okirat benyújtása. Azonban, ha valamilyen részlet nem egyértelmű, akkor azt bekérheti a bank. Nem ismerve az ügylet pontos részleteit, nem tudjuk megmondani, hogy adott helyzet másik hitelintézetnél is problémát jelenthet-e. Javasoljuk, hogy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni a további lehetőségekről! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Zsuzsanna szerint:

2018-09-25 - 05:51

Tisztelt Szakértő,
Az lenne a kérdésem, hogy lakáshitel szempontjából egy diszponibilis helyiség címen szereplő ingatlan milyen státuszban áll a bankoknál hitelezhetőségi szempontból.
Egy 2011-en épült lakópark földszinti lakása szerepel így tulajdoni lapon és társasházi alapító okiratban, de lakásként funkcionál már átadás óta.
Ez jelenthet bármiféle hátrányt?
Köszönettel,
Zsuzsanna

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-25 - 05:54

Kedves Zsuzsanna!
Diszponibilis helyiség megnevezéssel nyilvántartott ingatlan információink szerint nem fogadható el fedezetként. A fedezetként elfogadott ingatlan ingatlan-nyilvántartásbeli és tényleges státuszának összhangban kell lennie. A hitelfelvételhez tehát zükséges lenne tehát a lakássá történő átminősítés.

Marietta szerint:

2018-09-11 - 14:42

Lakást szeretnék vásárolni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-11 - 14:46

Kedves Marietta!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! A lakásvásárlási hitelek aktuális törlesztő részletéről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk (fent) segítségével tájékozódhat.

Dávid szerint:

2018-09-04 - 04:46

Üdvözlöm!
A párommal lassacskán házvásárlás előtt fogunk állni és szeretnék információt kapni! A páromnak és nekem is van fundamentám, bár én még fizetem. Viszont nekem van egy személyi kölcsönöm ami 3 év múlva jár le, a törlesztője 35ezer havonta!
Az volna a kérdésem, hogy ez mellé én fel tudnék venni lakáshitelt, ami csak az én nevemen lenne? A fizetésem 200ezer Ft havonta. Kisebb értékű használt házban gondolkodunk kb. 5-6 millió Ft-ban. Viszont szeretnénk, ha lenne pénzünk a felújításra is és a vételár fennmaradó részére, amit nem fedez a fundamentánk! Kb. 3-4 millióra gondoltunk.
Mi volna a legjobb lehetőség számunkra?
Köszönöm válaszukat!

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-04 - 04:53

Kedves Dávid!
Párjával közös házvásárlás esetén kölcsön felvétele is együttesen lehetséges. A kölcsönszerződésben tehát párjának is részt kell vennie. A legkedvezőbb hitelkonstrukciókról előzetes hitelbírálat után tudunk pontos tájékoztatást adni. Ehhez további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Zsuzsi szerint:

2018-09-01 - 22:33

Üdvözlöm!
Szeretnék érdeklődni, hogy amennyiben rendelkezünk már egy még ki nem futott államilag támogatott építési hitellel, abban az esetben felvehetünk-e bővítésre kamattámogatott hitelt bővítésre?
Köszönettel: Zsuzsi

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-03 - 07:00

Kedves Zsuzsi!
Amennyiben az építési hitelüket nem az otthonteremtési kamattámogatás keretében igényelték, úgy támogatott bővítési hitel felvételének az nem akadálya.
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! A jelenleg elérhető bővítési hitelek aktuális törlesztő részletéről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.

Mária szerint:

2018-08-28 - 14:23

Szeretném megkérdezni, van egy nagy tehermentes ingatlanom, ami 2 személynek nagyon nagy, de szeretnék más településre költözni és ott másikat venni.
Hogyan lehetne ezt megoldani hitel nélkül?
Várom mielőbbi válaszukat.
Köszönettel.
Mária

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-28 - 15:46

Kedves Mária!
Megoldás a lakáscsere vagy a meglévő lakóingatlan eladását követő ingatlanvásárlás lehet.

Petra szerint:

2018-08-26 - 06:41

Jó napot!
Még mindig nem kaptam választ. Mi lehet az oka?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-26 - 06:43

Kedves Petra!
Kérdésével közvetlenül a lakóhelyélhez legközelebbi irodánkhoz tud fordulni. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Petra szerint:

2018-08-25 - 14:01

Jó napot!
Érdeklődnék, tegnap beszéltünk telefonon és mára várom az e-mailben küldő levelet.
Mikor érkezik meg?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 14:08

Kedves Petra!
Ön központi címre küldte kérdését. Sajnos nem tudjuk, melyik Szakértőnkkel beszélt az ügyben. A lakóhelyéhez legközelebbi iroda elérhetőségét ITT találja.

Krisztián szerint:

2018-08-25 - 06:01

Külföldön élek és Magyarországon szeretnénk házat venni. Magyar állampolgár vagyok, magyar lakcímmel. Az Egyesült Királysában lakom és vállalkozó vagyok több mint három éve. A bevételek havonta 200-250 ezer forint.
Van valami lehetőségem hitelt felvenni?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 06:25

Kedves Krisztián!
Személyre szabott tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Ezt követően Szakértőink ismertetni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Roland szerint:

2018-08-25 - 05:57

Üdvözletem, Tiszteletem!
Lakásvásárlás miatt szeretnék hitelt felvenni és a legjobb konstrukciót keresném. A megvásárolni kívánt használt ingatlan 24,9M forint, amiből 4,9-5M Ft-ot tudnánk kezdőnek. Havi szinten kb. 100.000 Ft törlesztőrészletre gondolnék 30 éves futamidővel 10-20-30 éves kamatperiódusokkal.
Ebben kérném a segítségét!
Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-25 - 06:12

Kedves Roland!
Lakásvásárlás esetén – törvényi előírás alapján – egy ingatlan forgalmi értékének legfeljebb 80%-a vehető fel hitelként, de ez a finanszírozási arány az ingatlan területi elhelyezkedése és belső banki szabályok alapján kisebb mértékű is lehet. Továbbá azt, hogy mekkora összegű lakáshitel vehető fel, befolyásolja az igénylők jövedelmi helyzete. Ahhoz tehát, hogy kérdésére pontos választ tudjunk adni, bővebb információkra lenne szükség. Ehhez elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink díjmentes tájékoztatást fognak készíteni Önnek. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést is díjmentesen vállaljuk!

Máté szerint:

2018-08-24 - 05:31

Tisztelt Szakértő!
Debrecenben a belvárosban szeretnék megvásárolni egy 10millió Ft-os lakást, 30%os önerővel rendelkezem, és érdekelne, hogy kaphatnék-e erre egybe kifizetett hitelösszeget. Ha csak a megvásárolandó ingatlant tudnám bevonni fedezetként. Ha a válasz nem, akkor további kérdésem lenne hogy az önerő növelésével lehetséges-e, hogy kapjak az elmondottak alapján hitelt?
Egyéb tényezők: 25 éves vagyok, egyedül venném fel a hitelt, 10 éves futamidőre gondoltam, első lakás, 2 éves munkaviszonyom van.
Köszönöm a tájékoztatást.
Máté

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-24 - 05:35

Kedves Máté!
A hitelképességet nagyban befolyásolja az igénylő igazolt nettó jövedelmének nagysága, valamint az esetlegesen már meglévő havi törlesztési kötelezettségének összege. Ezen információk ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak készíteni Önnek. Ehhez elsőkén, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Fedezetként elfogadható a megvásárolandó lakás. A lakáshitel összegét – adásvételi szerződés alapján – a hitelintézet az eladó által megadott bankszámlára utalja a vételár utolsó részeként.

Heni szerint:

2018-08-22 - 06:45

Érdeklődni szeretnék, egyedülállóként kaphatok egy 13 és fél milliós lakásra hitelt? Nincs hitelem, de 3 milliós kölcsönnél kezes vagyok. A munkahelyemen 3 hónap után véglegesítettek. Az előző munkahelyem megszűnt, de a felmondási idő alatt már dolgoztam. Nettó keresetem 200-250 ezer között van.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-22 - 06:53

Kedves Heni!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatják a maximálisan felvehető hitelösszegről és a szükséges önerő mértékéről.

Andrea szerint:

2018-08-22 - 06:42

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy a párom 4 órában dolgozik, 69.000 Ft a jövedelem. 3 gyerekünk van. Szeretnénk használt lakást vásárolni.
Mik lennének a feltételek? Elegendő-e a jövedelem?
Szeretnék bővebb információt, hogy hogyan tudnánk elindulni, hogy saját lakásunk legyen.
Válaszát előre is köszönjük.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-22 - 06:50

Kedves Andrea!
Nettó 69.000 Ft összegű jövedelemmel sajnos nincs lehetőség lakáshitel felvételére. Amennyiben lenne további igazolható jövedelmük, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az esetlegesen elérhető lakáshitelekről! Személyes tájékoztatáshoz kérjük keressék a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Szabolcs szerint:

2018-08-15 - 14:52

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Egy művelés alól kivont zártkerten indítottam el építkezést (a telken található épületet bővítem). A fejlesztés végén az ingatlant lakóházzá fogjuk átminősíteni (minden szempontból lehetséges az átminősítés).
Az építkezés elkezdődött, teljesen az átsorolás 2019 év közepe felé fog lezárulni, tekintve, hogy nem minden művelet fog idén elkészülni az építkezésből. Az ingatlan fejlesztését hitel nélkül kezdtem el, azonban szeretnék hitelt felvenni.
A kérdésem, hogy volna-e lehetőség lakáscélú hitelt felvenni az említett esetben (6-7 millió Ft)? Fedezetként a fejlesztett ingatlanon felül (2 millió Ft szerepel az adás-vételi szerződésen) egyéb lakóingatlan megjelölésére is van lehetőségem.
Előre is köszönöm segítségüket!
Üdvözlettel:
Szabolcs

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-15 - 17:06

Kedves Szabolcs!
A leírtak alapján valószínűleg csak szabad felhasználású jelzáloghitel felvételére lesz lehetőség. A legkedvezőbb konstrukciók megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Erzsébet szerint:

2018-08-10 - 06:06

A lányom férje szlovák állampolgár, állandó lakcíme is ott van. A lányomé itthon. Ausztriában dolgoznak mindketten.
Kérdésem, kaphatnak-e lakáshitelt és milyen feltétellel?
Köszönettel.
Erzsébet

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-10 - 06:15

Kedves Erzsébet!
Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni a hitelfelvételi lehetőségekről!

István szerint:

2018-08-01 - 15:51

Üdvözlöm önöket.
Érdeklődni szeretnék arról, hogy a megvásárolni kívánt házra lehetőség van-e jelzáloghitelt igényelni.
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-01 - 22:13

Kedves István!
Lakóház vásárlása esetén a lakáshitel fedezetként a célingatlan elfogadható.
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről is. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

István szerint:

2018-07-29 - 06:07

Külföldön dolgozom és használt vagy új lakást szeretnék vásárolni Magyarországon. Tíz évre szeretnék felvenni kb. 35 ezer eurónak megfelelő hitelt. Mivel fizetésem euróban kapom, az lenne a legegyszerűbb, ha nem kéne átváltással bajlódnom.
Melyik bank lenne a legmegfelelőbb, vagy milyen más megoldat javasolnak?
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
István

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-29 - 06:14

Kedves István!
Euró alapon lízingfinanszírozás lehetséges. Lakáshitel felvételére jelenleg kizárólag forint alapon van lehetőség. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink igény szerint készséggel tájékoztatják az elérhető lízing- és hitelkonstrukciókról!

Adrienn szerint:

2018-07-27 - 05:23

Szeretnék lakáshitelt felvenni. Külföldön dolgozom. Párom is. Ő nem magyar állampolgár. Nincs önerőnk. Szeretnék egy fajta személyi hitelt az önerő finanszírozására a lakáshitelen felül Budapesten. Van egy 10.000.000 Ft értékű ingatlan Miskolcon, amit fel tudnék ajánlani fedezetnek.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-27 - 05:35

Kedves Adrienn!
Többféle lehetőség is kínálkozna fenti lakáscél megvalósítására, jövedelmi helyzettől függően. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Szilvia szerint:

2018-07-24 - 06:05

Jó napot!
Szeretnénk megvenni édesanyámmal egy házat, aminek az ára 44 millió forint. Vételi szándékot tettünk és kifizettünk két millió forintot. Az édesanyám eladott egy ingatlant, amelynek fele tulajdonosa. Ebből az ingatlanból járna neki 18 millió forint. A másik tulajdonos nem hajlandó kifizetni az édesanyám részét. Jogi lépéseket megfogjuk tenni, de jelenleg csak hitellel tudnánk kifizetni a házat. Anyukám 53 éves. Havi nettó jövedelme 280.000 ezer forint. Az én jövedelmem nettó 138.000 forint.
Szeretném megkérdezni, hogy a jövedelmünk alapján milyen feltételekkel és mennyi hitelt tudnánk felvenni? Az önerőt is hitelből oldanánk jelenleg.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-24 - 06:15

Kedves Szilvia!
Kérjük, töltse ki online adatalapunkat és Szakértőink felveszik Önökkel a kapcsolatot. A további részletek ismeretében lesz meghatározható, hogy adott esetben mekkora összegű lakáshitel felvétele lehetséges. Irodáinkban a teljes körű tájékoztatás és hitelügyintézés díjmentes!

Andrea szerint:

2018-07-21 - 06:24

Tisztelt hitelszakértő!
Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy lakásvásárlásra egyedülálló anyaként milyen kedvezményes hitel lehetőségeim vannak (kislányom 4 én 40 éves vagyok). Gondolok itt futamidő, összeg, kamat.
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Andrea

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-21 - 06:37

Kedves Andrea!
Családi állapottól függetlenül jogosult lehet államilag támogatott és piaci kamatozású lakáshitelre, valamint CSOK-ra egyaránt. A kamat mértékét és a maximálisan felvehető hitel összegét számtalan tényező befolyásolja. Így az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciókról a további részletek ismeretében tudnak pontos tájékoztatást adni Szakértőink. Ehhez első körben kérjük, töltse ki online adatalapunkat! Az aktuális törlesztő részletekről és kamatokról online lakáshitel kalkulátorunk (fent) segítségével tájékozódhat. Irodáinkban a teljes körű hitel és CSOK ügyintézés díjmentes!

József szerint:

2018-06-26 - 05:55

Jó napot kívánok. Használt ház vételéhez érdeklődnék. Kb. 33 millió összeg.
Mi a feltétele a hitelnek? Nettó fizetés? Korlátlan munkaszerződés? Önrész?
Nekem a fizetésem 600.000-700.000 ezer Ft nettó. A nevemen több ingatlan is van.
Várom válaszát.
Üdv. József

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-26 - 06:05

Kedves József!
A hitelképességet egyrészt az igénylő jövedelmi helyzete, másrészt a fedezetül felajánlott ingatlan értéke, területi elhelyezkedése határozza meg.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

János szerint:

2018-06-13 - 14:54

Az lenne a kérdésem, hogy barátnőmmel szeretnék házat vásárolni, de sajnos nekem van egy telefon tartozásom és hiteleM is, amiből kb. 100.000 Ft van még hátra. Volt egy kisebb időszak, mikor nem tudtam annyival törleszteni, mint kellet volna és így nem tudom, hogy kapnék-e lakáshitelt vagy jelzáloghitelt.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-13 - 15:04

Kedves János!
Az érintett hitelintézetnél kellene tájékoztatást kérnie arról, hogy a meglévő hitele miatt feltették-e adatait a Központi Hitelinformációs Rendszerbe, illetve ugyanerről Saját hiteljelentés is kérhető. Amennyiben adatai negatív információval szerepelnek a KHR-ben, úgy sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel.

B-né szerint:

2018-06-05 - 06:02

Hitelt szeretnék felvenni lakásra. Gyesen vagyok. 3 gyerekem van. Kis lakásban lakunk a férjemmel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-07 - 04:56

Kedves Asszonyom!
A gyes önálló jövedelemként nem fogadható el, így arra lakáshitel sajnos nem vehető fel. Legalább 3 hónapos, határozatlan időre szóló, nem próbaidős munkaviszony esetén már lehetőség nyílhat lakáshitel igénylésére. Ha ez a feltétel férje részéről teljesül, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Zsolt szerint:

2018-06-02 - 11:03

Jó napot!
Érdekelne, hogy nem folyószámlára kapom a pénzt, bank által kértem ki jövedelemigazolást, amit a munkáltató ki is töltött. Ezen kívül kell hozzá valami igazolás vagy elegendő ez is lakáshitellel kapcsolatba?
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-02 - 11:18

Kedves Zsolt!
Készpénzbe kapott munkabér esetén – pénzintézettől függően – bérjegyzés vagy NAV jövedelemigazolás benyújtásával lehetséges lakáshitel felvétele. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Enikő szerint:

2018-05-28 - 10:37

T. Hitelnet!
Lakást szeretnénk vásárolni. Értéke 21 millió Ft. Önerőnk 9 millió. Két kiskorú gyermek van. Kettőnk nettó jövedelme 470 ezer Ft. Én 51, párom 58 éves.
Kaphatunk hitelt?
Köszönöm válaszukat.
Enikő

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-28 - 12:05

Kedves Enikő!
A leírtak alapján hitelképesek lehetnek. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Zoltán szerint:

2018-05-26 - 07:45

Kedves Hitelnet!
1 éve építettünk egy házat, melyre jelzáloghitelt vettünk fel 8,4M Ft értékben + CSOK 2,6M Ft értékben. A ház megépült, viszont vannak elmaradt dolgok, terasz, lépcső, járda stb amikre szeretnék felvenni kb. még 1,1 – 1,3 M Ft hitelt. A ház értéke most olyan 30-32M Ft.
A kérdésem az lenne, hogy milyen jellegű hitelt érdemes/lehet felvenni, mivel van már egy jelzáloghitel a házon, és a személyi kölcsön szabad felhasználással elég húzós konstrukció.
Köszönöm.
Üdv, Zoltán

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-27 - 04:55

Kedves Zoltán!
Megoldható lehet további jelzáloghitel felvétele jövedelemfedezettségtől függően. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető hitelkonstrukciókról!

Edit szerint:

2018-05-22 - 05:35

Tisztelt Szakértők!
Szeretném megkérdezni, amennyiben használt családi házat szeretnék venni, önerőm nincs – jelzáloghitelemet rá lehet terhelni arra a házra, amit meg szeretnék vásárolni?
A választ előre is köszönöm!
Tisztelettel: Edit

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-22 - 05:54

Kedves Edit!
A vásárolandó ingatlan elfogadható fedezetként, de önerő ebben az esetben is szükséges, mivel a vásárolandó lakóingatlan forgalmi értékének – törvényi előírás alapján – legfeljebb 80%-a vehető fel hitelként. A tényleges finanszírozási arány – hitelintézettől függően – ennél kisebb mértékű is lehet. Szakértőink bővebb információk ismeretében készséggel tájékoztatják arról, hogy a vásárláshoz mennyire önerőre lenne szükség. Ehhez kérjük, elsőként töltse ki online adatlapunkat!

Erik szerint:

2018-05-22 - 05:20

Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy 3 hónapos munkaviszonyom van, a nettó havi bérem 91 ezer Ft. Előtte 1,5 évig nem dolgoztam, segélyen voltam. Most a jelenlegi munkahelyemen egy cégnél dolgozom. Szeretnék 4 gyerekre csokot kihasználni és annak az összege 2.750.000 Ft éS amit mi meg szeretnék venni házat, négymillió Ft és ki szeretnénk egészíteni, ezért kellene banki hitelt felvennünk, hogy meglegyen a ház ára.
Ebben kérem a segítségüket.
Köszönöm előre is válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-22 - 05:29

Kedves Erik!
Hitelfelvételhez ugyan elegendő lehet már a legalább 3 hónapos, nem próbaidős, határozatlan időre szóló munkaviszony, de a CSOK jogosultsághoz legalább 6 hónapos (180 nap) TB jogviszony szükséges. A CSOK és hitelfelvételre tehát akkor lesz lehetőségük, ha meglesz a 6 hónapos munkaviszonya.

Ilona szerint:

2018-05-16 - 13:28

Sokat olvastam a fix kamatozású hitelekről és a kamatperiódusokról, azonban még mindig nem teljesen világos, hogy a kamatperiódus lejárta után mi történik pontosan (amennyiben a kamatperiódus nem egyenlő a futamidővel). Azaz például egy 10 éves hitel esetén 5 év kamatperiódus után milyen kamatot kell fizetni: változó kamatozásúvá vált át, vagy pedig egy újabb kamatperiódus indul más kamattal?
Előre is köszönöm a választ!

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-16 - 13:39

Kedves Ilona!
10 éves futamidejű, 5 éves kamatperiódusú lakáshitel esetén az első kamatperiódus lejárata után (5 év), újabb 5 éves kamatperiódus következik az akkor érvényes kamattal. Ez alatt az 5 éves időszak alatt szintén fix a kamat.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatásért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tímea szerint:

2018-05-12 - 04:29

Tisztelt cím !
Kérdésem: szeretném eladni devizahiteles ingatlanomat a bank beleegyezésével A bank kiadta az engedélyt megjelölve az összeget amiért lezárja a hitelt és nem lesz több követelése és amint az összeget megkapta 8 napon belül kiadja a jelzálog törlési engedélyt
A vevőm nem kap hitelt mivel bent van a megegyezésünkben a bankunktól hogy problémás hitelünk rendezéséhez úgy járul hozzá hogy a hitelegy részét elengedi s lezárja ezzel is segít a közös megoldásra
Kérdésünk hogy valóban nem lehet így felvenni hitelt mivel szerepel a problémás hitel kifejezés a megegyezésben
A vevőnk azt a felvilágosítást kapta hogy kockázatos ilyen ingatlanra hitelt folyósítani.
Várom gyors válaszukat, mivel szorít az idő.
Köszönöm.
Tímea

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-12 - 04:59

Kedves Tímea!
Pontos tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szüksége, ezért a vevők részéről online adatlapunk kitöltésére lenne szükség. Sürgős esetben kérjük, keressék a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Viktor szerint:

2018-05-09 - 04:55

Tisztelt Hitelnet szakértő,
érdeklődni szeretnék azzal kapcsolatban, hogy ha az OTP-nél van hitelem, de el szeretném adni a lakásomat, akkor hány nap alatt állítják ki nekem a hivatalos igazolást a hiteltartozásomról? Ugyanis a vevő ügyvédje addig nem hajlandó szerződést kötni, amíg nincs egy ilyen a kezemben.
Üdvözlettel, Viktor

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-09 - 05:34

Kedves Viktor!
A fennálló tartozásról szóló igazolás – hitelintézettől függően – 2-5 munkanap alatt kerül kiállításra.

Klára szerint:

2018-05-09 - 04:30

Tisztelt Cím!
A fiam használt lakást szeretne vásárolni, de Bár listás, igaz megegyezett a bankkal és rendesen fizeti a törlesztést.
Kaphat-e jelzáloghitelt? Az Audinál dolgozik és a cafetériát is szeretné belevonni a törlesztésbe.

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-09 - 04:31

Kedves Klára!
Lakásvásárlási hitel felvételére aktív BAR lista esetén sajnos nincs lehetőség bankpartnereinknél.

Lili szerint:

2018-05-07 - 05:23

Tisztelt Hitelnet.
Kérdésem az lenne, hogy ha egy kényszertörlési eljárás miatt foglalkozástól eltiltott lettem 5 évre, akkor ez befolyásolhatja-e a hitelfelvételemet?
Párommal közösen vennénk fel hitelt házvásárlásara.
Lehetek adóstársa? Megkapom a fundamenta hitelét? Ki tudjuk használni a használt lakásos csokot?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-07 - 05:28

Kedves Lili!
Fundamenta hitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik. Ezzel kapcsolatban a Fundamenta ügyintézőnél tud érdeklődni. A Fundamenta CSOK ügyintézéssel nem foglalkozik, így CSOK iránti kérelme valamely hitelintézethez nyújtható be.

Éva szerint:

2018-05-04 - 08:22

Üdvözlöm!
Szeretném eladni a lakásomat kb. 25M Ft-ért, és egy kétgenerációs házat venni a lányomékkal 35-40M Ft-ért. A lányom házas, de a férjének nem lenne tulajdonjoga, a hitelügyletbe nem kívánjuk adósként bevonni (nincs állandó munkahelye, nem hitelképes).
A fő adós én lennék, a nyugdíjam 255.000,-Ft. 2017 decemberben voltam 60 éves, adóstársat a korom és a futamidő miatt szeretnék bevonni, aki a lányom lenne. Ő 2014-től KATA-s egyéni vállalkozó, a tavalyi évben még gyesen volt, a 2018. év lesz egy teljes adóéve. Ő 39 éves.
Mikor lesz hitelképes, és melyik bank az, ahol a fiatalabb adós életkorát veszik figyelembe a futamidőnél?
Esetleg egyedüli adósként hol, melyik banknál lehet 75 éves korig számolni a futamidőt?
Köszönettel és üdvözlettel:
Éva
,

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-04 - 12:43

Kedves Éva!
Vállalkozók NAV jövedelemigazolással tudják igazolni jövedelmüket. Mindig az előző évről kiállított igazolás fogadható el. Mivel lánya tavaly gyesen volt, s idén keletkezik vállalkozói jogviszonyából jövedelme, arról a NAV 2019 januárjában, az adóbevallás elkészülte után tud legkorábban kiadni olyan igazolást, amely a bankok részéről elfogadható lesz.
Arról, hogy egyedüli adósként mely hitelkonstrukciók érhetők el 75 éves korig, Szakértőink készséggel tájékoztatják a további részletek ismeretében. Ehhez kérjük töltse ki online adatlapunkat. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Béla szerint:

2018-04-30 - 04:10

Szép Napot!
Nos nekem az lenne a kérdésem, hogyha lakást szeretnék venni és most veszek fel 3.500.000 Ft-ot adósságrendezésre és annak a havi törlesztése 67.000 Ft és a nettó havi jövedelmem 206.000 Ft, ez mellé igénybe vehetném-e a csokot és akár jelzáloghitelt is?
A választ előre is köszönöm!
Üdv: Béla
És további szép napot!

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-30 - 04:17

Kedves Béla!
A meglévő adósságrendező hitel mellé a CSOK, illetve további jelzáloghitel felvétele is megoldható lehet. Arról, hogy pontosan mekkora összegű hitel felvétele lehetséges, Szakértőink a további részletek ismeretében tudják megmondani. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű tájékoztatás, valamint hitel és CSOK ügyintézés díjmentes!

László szerint:

2018-04-27 - 14:41

Tisztelt hitelnet!
Adott egy ingatlan, melyet 2008-ban vásároltunk a feleségemmel szabad felhasználású jelzáloghitellel, melyben a szüleim háza a fedezet. A feleségem a főadós, én pedig az adóstárs. Közben elváltunk, az ingatlanban én élek és szeretném megtartani, de jelenleg áruljuk, a feleségem szeretne belőle pénzt kapni. A hitelt továbbra is közösen fizetjük, ez mellett én a válástól kezdve többlethasználati díjat fizetek részére. A hiteltartozásunk jelenleg 13M forint, a nejem 3M forintot szeretne az ingatlanból.
Létezik-e olyan hitel, amelyben egyedül tudom tovább vinni a hitelt, de a volt feleségem is ki tudom belőle fizetni, (tehát 16M forint), illetve a szabad felhasználás ( mivel külterületi, nem lakóingatlan), és a fedezetként bejegyzett ingatlan megmaradnak? 12 éve E.V. vagyok, 1 éve KATA-s adózó, nettó jövedelmem meghaladja a 250.000 Ft-ot. Van a lakáshitel mellett egy gépjárműhitelem, illetve egy Széchenyi Kártya hitelem.
Válaszukat előre is hálásan köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-28 - 03:57

Kedves László!
A személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz még némi információra szükség lenne. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat hogy Szakértőink felvehessék Önnel a kapcsolatot.

J-né szerint:

2018-04-24 - 15:23

Tisztelt Szakértő
Szeretném megtudni, hogy 57.000,- bruttó bejelentett fizetéssel, és édesanyám havi 90.000.- Ft-os nyugdíjával, 5.000,000,- Ft önerővel, mennyi lakás hitel felvételére van lehetőség?
Esetlegesen egy szoba-konyha-fürdőszobás újpesti lakást fedezetnek be tudnánk vonni. Valamint édesanyámmal közösen kell-e megvenni vagy részéről elég csak a kezesség?
Kb. 11-15 milliós lakást vennék, attól függően, hogy mennyi hitelt kapok.
Köszönettel várom válaszát.
J-né

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-25 - 05:23

Kedves Asszonyom!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Éva szerint:

2018-04-15 - 22:07

Szép napot!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2016-ban vettünk családi házat lakáshitelre, és most úton van a 3. gyerek.
Azt szeretnem kérdezni, csok-kal ki lehet váltani lakáshitelt?
Üdv: Éva

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-16 - 05:51

Kedves Éva!
Ha 2016-ban már meglévő gyermekeik után igénybe vették a CSOK-ot a lakásvásárláshoz, akkor 3. gyermekük után jogosultak lehetnek utólagos támogatásra, melynek összege 400.000 Ft és a fennálló lakáshitel csökkentésére fordítható a gyermek születése után. Ha nem vettek igénybe CSOK-ot a vásárláskor, akkor sajnos visszamenőlegesen már nem lehetnek jogosultak rá.

Bíbor szerint:

2018-04-14 - 05:28

T. Cím!
Szüleim panellakását szeretnénk megvásárolni férjemmel fele-fele részben.
Tud nekem mondani olyan bankot, ahol az egyeneságbeli adásvétel nem kizáró ok a hitelfelvételhez?
Üdv. Bíbor

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-14 - 05:51

Kedves Bíbor!
Több pénzintézetnél is finanszírozható a szülőtől történő lakásvásárlás piaci kamatozású lakáshitellel. Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő hitelkonstrukciókról a további részletek ismeretében. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Adorján szerint:

2018-04-10 - 05:57

Tisztelt Hitelszakértő!
Párommal szeretnénk házat vásárolni, de számot tevő önerővel nem rendelkezünk. Meglévő ingatlanunkra szeretnénk szabad felhasználású jelzáloghitelt felvenni, mellyel előteremtenénk a lakáshitelhez szükséges önerőt és a költözéshez/esetleges felújításhoz szükséges anyagi hátteret.
Az én átlagos havi nettó jövedelmem 300 ezer forint körül alakul. Élettársam új munkahelyen kezdet el dolgozni ahol az első hónapok alatt vállalati képzésen kell részt vennie, ami alatt nettó 110 ezer, majd a képzés után 280-300 ezer forint körüli fizetésre számíthat. Hitelkalkulátoruk alapján a jelzálog illetve lakáshitel, valamint a meglévő kiadásaink (diákhitel, előfizetések) összege 150 ezer forint lenne.
Kérdésem az, hogy jelenlegi jövedelmünkkel és tervezett kiadásainkkal belefoghatunk-e a házvásárlásba, vagy jelentősen kedvezőbb hitelbírálatot kapnánk ha összjövedelmünk elérné az 550-600 ezer forintot?
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel,
Adorján

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-10 - 06:21

Kedves Adorján!
Szakértőink készséggel készítenek Önöknek egy előzetes hitelbírálatot, mely alapján megtudhatják, hogy mekkora összegű kölcsön felvételére lehetnek jogosultak. Irodáinkban az előzetes hitelminősítés és teljes körű hitelügyintézés díjmentes. Személyre szabott tájékoztatáshoz elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Zoltán szerint:

2018-04-07 - 06:06

Üdvözlöm!
Szeretnénk vásárolni egy 23M Ft értékű ingatlant. Az én tulajdonomban van egy 10M Ft értékű ingatlan, melyet megtartanánk, és a párom házát eladnánk, ami kb. 15M Ft lesz.
Milyen feltételekkel kapnánk hitelt, max 10 évre. Csak nekem van bejelentett munkahelyem, bruttó 245.000 Ft-os alapbérrel.
Válaszukat előre is köszönöm!
Zoltán

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-07 - 06:58

Kedves Zoltán!
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról, ehhez azonban további információkra lenne szükség.
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Az aktuális törlesztő részletekről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.

Levente szerint:

2018-04-05 - 05:29

Kedves Hitelnet!
A párommal lakásvásárlásba vágnánk. Kezdő tőke 1,6 Millió forint, jövedelmünk összesen havi nettó 450 ezer forint.
Szeretném kérni a véleményüket ez ügyben, hogy vágjunk bele? Melyik hitel lenne kedvező számunkra?
Üdvözlettel,
Levente

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-05 - 05:34

Kedves Levente!
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő hitelkonstrukciókról! Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tünde szerint:

2018-03-31 - 12:45

Hat éve dolgozom Ausztriában, egy éve vállalkozóként egy kórházi büfét üzemeltetek. Egyedül nevelem tartósan beteg gyermekemet. Albérletből saját lakásba szeretnék költözni. A havi nettó jövedelmem forintban átlagosan 50 000 Ft, euróban 500 €.
Van-e hosszú futamidejű kedvezményes kamatozású lakáshitel a fenti kondíciókkal?

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-31 - 13:05

Kedves Tünde!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további információk ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az esetlegesen elérhető lakásvásárlási hitelekről!

Renáta szerint:

2018-03-30 - 06:31

Tisztelt Szakértő,
Vásárolni szeretnénk egy 7 millió forintos ingatlant, amiből 4 millió forint önerővel rendelkezünk. De szeretnénk még bővíteni, átalakítani, felújítani.
Érdeklődnék, hogy egy hitelből ez megoldható-e, vagy külön kell felvenni lakásvásárlási és bővítési hitelt is? Illetve, ha ez az ingatlan már 3 millióval terhelt, bővítésre még mennyi hitelt kaphatunk, a kettőnk fizetése 300 ezer forint.
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-30 - 06:50

Kedves Renáta!
Egy hitelszerződés keretében sajnos nem oldható meg a vásárlási és bővítési hitel. Bővítés esetén a felvehető hitelösszeg meghatározásánál az ingatlan várható jövőben értékét veszik alapul a bankok, tehát elvileg akkor is működhet a hitelfelvétel, ha az ingatlan már terhelt lesz 3MFt lakásvásárlási hitellel. Arról, hogy várhatóan mekkora összeget tudnak igényelni, függ a bővítés bekerülési költségétől is. Szakértőink készséggel nyújtanak Önöknek további, személyre szabott, díjmentes tájékoztatást a további részletek ismeretében. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Mátyás szerint:

2018-03-25 - 16:35

Lakáshitelt szeretnék felvenni, de a lakás amit néztem, nem közművesített.
Akadálya lehet-e ez a hitelnek?
Válaszát előre is Köszönöm, tisztelettel: Mátyás

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-25 - 16:38

Kedves Mátyás!
A nem megfelelő közművesítettség sajnos akadálya lehet a hitelfelvételnek. A gáz és a csatorna megléte nem kötelező, de a víz és a villany megléte kötelező.

Marika szerint:

2018-03-24 - 15:13

Jogosult vagyok-e lakásvásárlásra? Van bejelentett munkahelyem 12 éve, határozatlan munkaviszonyom van, de 50%-át letiltás terheli. 2 gyermekemet egyedül nevelem, utánuk családi pótlékban részesülök.
Válaszát köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-25 - 05:49

Kedves Marika!
A fizetés letiltás a hitelkérelem elutasítását vonja maga után, így sajnos nem lehetséges a lakáshitel felvétele.

Gabriella szerint:

2018-03-23 - 14:16

Kedves Hölgyem/Uram!
Szeretnék érdeklődni, hogy jelenleg hogyan befolyásolja diákhitel megléte a lakáshitel folyósítást.
Kizáró ok, vagy csak a kamat lesz kevésbé kedvező? Esetleg a felvehető összeg alacsonyabb?
Előre is köszönöm válaszát.
Gabriella

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-23 - 14:54

Kedves Gabriella!
A meglévő diákhitel nem jelent automatikusan kizáró okot lakáshitel felvételénél, de a diákhitel havi törlesztő részlete befolyásolja az igénylő hitelképességét, akár az elérhető kamat mértékét.
Személyre szabott, konkrét tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség mind a diákhitel törlesztő részletét, mind az igényelni kívánt lakáshitel paramétereit illetően, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Zsuzsa szerint:

2018-03-19 - 20:01

Tisztelt Szakértő!
Nagyon kezdő vagyok a kölcsönügyleteket tekintve, de nem értem már itt az elején azt, hogy mit jelent a 20 évig fix kamatozás, akkor, amikor az összes visszafizetendő összeg pl. 6 658 217 Ft, s, ha 20 évig fizetném a havi 55 485 Ft-ot, akkor 13.316.400 Ft-ot fizetnék vissza.
“OTP Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel használt lakás vásárlására 20 évig fix kamatozással
A banki adósminősítés alapján Törlesztő részlet THM Összes visszafizetendő
Legkedvezőbb 55 485 Ft 6.33% 6 658 217 Ft
Legmagasabb 55 485 Ft 6.33% 6 658 217 Ft”
5 5485 Ft/hó*12 hó= 665 820 Ft/év
665 820 Ft/év*20 év= 13 316 400 Ft.
Köszönöm, ha válaszolnak.
Zsuzsa

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-20 - 06:16

Kedves Zsuzsa!
Azt nem írja, hogy mekkora hitelösszegre készítette a kalkulációt, de fenti konstrukciónál 7,8M Ft hitelösszeg esetén az alábbi információkat mutatja a kalkulátor:
Törlesztő részlet: 55.837 Ft, THM: 6,26%, Összes visszafizetendő: 13.400.791 Ft.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

János szerint:

2018-03-16 - 15:44

Tisztelt Tanácsadó!
Szeretnék egy lakóingatlant megvásárolni, adóstárs bevonására lenne szükségem, de a bankoktól azt a választ kaptam, hogy adóstárs csak egyenesági rokon, testvér, élettárs vagy házastárs lehet.
Egy barátom örömmel lenne az adóstársam, de a bank szerint nem elfogadható, mert nem vagyunk rokonok.
Az lenne a kérdésem, hogy megoldást jelenthet-e egy olyan változat, amely szerint 50-50%-ban birtokolnánk az ingatlant. Tehát lehetséges-e, hogy két, rokoni kapcsolatban nem álló személy közösen vásárol egy ingatlant, s így közösen vesznek fel rá hitelt? Ilyen módon a hitelnek mindketten elsőrangú adósai lennénk értelmezésem szerint. Önerőként az ingatlan értékének kb. 25%-ával rendelkezünk, a kettőnk jövedelme együttesen kb. nettó 450.000 Ft, egyéb hitelünk nincs. Természetesen a hitel biztosítéka a teljes ingatlan lenne.
Válaszukat előre is köszönöm: János

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-17 - 13:39

Kedves János!
Van olyan bankpartnerünk, amelynél fizetőképességet javító adóstársként elfogadható olyan személy is, aki az adósnak nem közeli hozzátartozója.
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Kriszti szerint:

2018-03-16 - 15:33

Jó napot!
Az a kérdésem lenne, a sógorom és a sógornőm most szeretne házat venni. A házat 9.000.000 Ft-ra tartják amit kinéztek. Mind a kettőjüknek van bejelentett munkahely, gyerek nincs és még nincsenek megesküdve.
Hogyan tudnák megvenni a házat vagy milyen feltételek léteznek, hogy megtudják vásárolni az ingatlant?
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-17 - 12:36

Kedves Kriszti!
Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani mekkora összegű hitel vehető fel egy 9 millió forintos ház vásárlásához, bővebb információkra lenne szükség.
Vállalt gyermek után CSOK igénylésre akkor van lehetőség, ha az igénylők házasok és legalább egyikük 40 év alatti a megelőlegező CSOK kérelem benyújtásakor.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Az aktuális törlesztő részletekről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhatnak!

Renáta szerint:

2018-03-11 - 15:07

Lakáshitelt szeretnék felvenni, de van egy hitelem a végrehajtónál. Én fizetem, nincs letiltás. Lehetséges-e lakáshitel, így nem szerepelek a KHR-ben.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-11 - 15:23

Kedves Renáta!
Elsőként az úgynevezett Saját hiteljelentés lekérését javasoljuk a számlavezető pénzintézetnél. Amennyiben adatai valóban nem szerepelnek a KHR negatív adatbázisában, úgy kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az Ön által elérhető hitelkonstrukciókat!

József szerint:

2018-03-10 - 15:50

2018. 02. 27-én kértünk visszahívást a párommal az egyik ajánlatukra. Két hónapos kisbabánkkal mielőbb szeretnénk a lakásvásárlást lebonyolítani. Még mindig nem kaptunk visszahívást és meg szeretnénk kérdezni, mikorra számíthatunk a megkeresésükre?
Köszönjük előre a válaszukat vagy esetleges megkeresésüket!
Tisztelettel: József

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-10 - 16:09

Kedves József!
Amennyiben még nem került sor a visszahívásra, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Türelmét köszönjük!

Balázs szerint:

2018-03-07 - 21:36

Tisztelt Hitelnet!
A következő kérdésem lenne.
Amennyiben olyan hitelt veszek fel aminek a kamatperiódusa a teljes futamidő alatt fix, akkor a kamatot befolyásolhatja-e a jegybanki alapkamat változása? Vagy ettől függetlenül is fix marad a kamatom a teljes futamidő alatt?
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Balázs

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-08 - 06:15

Kedves Balázs!
Amennyiben a kamatperiódus a teljes futamidő alatt fix, úgy a kamat mértékét nem befolyásolja a jegybanki alapkamat változása. Ebben az esetben Ön az alapkamat változásától függetlenül a teljes futamidő alatt a hitelfelvételkor megállapított törlesztő részletet fizeti.

Réka szerint:

2018-03-04 - 18:44

24 éves, jelenleg egyedülálló, nyugdíjas szüleimmel lakok. Szeretném az ingatlant megvásárolni 3.000.000 Ft-ért.
Milyen segítséget tudok igénybe venni?
Tisztelettel.
Réka

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-05 - 14:12

Kedves Réka!
Az ingatlanvásárláshoz lakáscélú jelzáloghitel igényelhető. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatást a további információk ismeretében tudnak adni Szakértőink. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Csaba szerint:

2018-03-04 - 17:51

Tisztelt Szakértő!
Azt szeretném megkérdezni, hogy jelenlegi munkahelyemen több mint 7 év munkaviszony után szeretnék váltani (azért, mert 4 órát ingázok), de közben egy lakásvásárlás közepén tartunk a feleségemmel. Az ingatlant bank által folyósított lakáshitel, CSOK és készpénzből finanszírozzuk. Mikor tudnék legkorábban munkahelyet váltani úgy, hogy a bankot ne befolyásolja a hitelbírálat során? Meg kell várnom a folyósítást? Munkáltatói igazolást már adtam le, és a szükséges dokumentumokat a csokhoz is megigényeltük.
Tisztelettel.
Csaba

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-04 - 17:59

Kedves Csaba!
A folyósítást nem szükséges megvárni, de a szerződéskötést célszerű lenne.

Lajos szerint:

2018-03-02 - 21:12

Tisztelt Cím!
Lakást szeretnék venni. 8 millió forint hitelre lenne szükségem. Nettó jövedelmem 230.000,- Ft.
Kezes nélkül kaphatok-e hitelt?
Tisztelettel!

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-04 - 16:22

Kedves Lajos!
A megadott jövedelem alapján hitelképes lehet, ám a hitelbírálatot befolyásolja az esetlegesen meglévő egyéb hiteltörlesztése, valamint a vásárolandó lakás vételára, forgalmi értéke.

Réka szerint:

2018-02-23 - 12:50

Tisztelt Hölgyem/Uram,
Férjemmel találtunk elektronikus árverésen egy ingatant, ami felkeltette az érdeklődésünket. A férjem nevén van 100%-ban a sorházi lakásunk. Ennek végtörlesztése jelen pillanatban zajlik, napokon belül lezárul. Ezt az ingatlant tudnánk felajánlani fedezetként, mivel csak nagyon minimális önerőt tudnánk a megvásárolandó ingatlanhoz adni. Egy fontos információ, hogy a kinézett ingatlan kikiáltása ára a mi fentebb említett ingatlanunk jóval ára alatt van. Semmilyen hitelünk nincs, illetve semmilyen tartozásunk nincs. Viszont csak nagyon minimális önerőt tudunk felmutatni.
Kérdés az lenne, hogy van-e lehetőség lakáshitelből megvásárolni az árverésen talált ingatlant?
Köszönettel:
Réka

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-23 - 13:24

Kedves Réka!
A meglévő ingatlanfedezetre megoldható lehet a lakásvásárlás. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önt az elérhető hitelkonstrukciókról!

Ági szerint:

2018-02-19 - 06:07

Kaphat-e a nővérem 71 éves hitelt másik lakás vételére körülbelül 8-10 millió forintot? Jó nyugdíja van. Beljebb akar a városba költözni.
köszönettel: Á.

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-19 - 06:14

Kedves Ági!
Lakáshitel felvétele fiatalabb korú adóstárs bevonásával lenne lehetséges. Ha ez megoldható, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket!

Joli szerint:

2018-02-15 - 18:50

Használt lakást szeretnénk vásárolni 12.000.000 Ft értékben, önerő 500.000 Ft, mivel albérletünk magas ára miatt nem tudunk többet félretenni. Mindketten dolgozunk, nettó 200.000 Ft + 120.000 Ft.
Milyen lehetőségünk lenne hitelfelvételre?

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-16 - 04:43

Kedves Joli!
12 millió Ft értékű lakás vásárlásához 500 ezer Ft önerő sajnos nem elegendő. A hiányzó vételár legfeljebb plusz ingatlanfedezet bevonásával lenne felvehető pozitív jövedelemvizsgálat esetén.
Arról, hogy adott esetben mennyi önerőre lenne szükség, Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket a bővebb információk ismeretében.
Személyre szabott, konkrét tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Péter szerint:

2018-02-15 - 06:07

Tisztelt Cím!
Van-e arra vonatkozóan tapasztalat vagy szabályzat, hogy milyen ingatlan paraméterekkel nem hajlandó (vagy csak kisebb százalékban) bank lakáshitelt adni?
Például befolyásoló tényezők-e:
– falazat anyaga: vegyes falazat vagy tégla vagy vert fal
– fűtés: gáz-cirkó vagy konvektor, stb.
Köszönöm, ha megosztják tapasztalatukat!
Üdv.
Péter

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-15 - 06:27

Kedves Péter!
Egy ingatlan területi elhelyezkedésén és az igénylők jövedelmi helyzetén kívül még számos tényezőtől függ a finanszírozási arány. Negatívan befolyásolhatja ezt a mértéket, ha az ingatlan szerkezete nem tégla, hanem például vegyes falazatú. A komfortfokozat, a közművesítés, az ingatlan általános állapota, ingatlan-nyilvántartásbeli megnevezése mind-mind befolyásoló tényező. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, keresse Szakértőinket vagy töltse ki online adatlapunkat!

Dóra szerint:

2018-02-10 - 04:35

Használt lakást szeretnénk venni maximum 2 millió Ft értékben. A férjem rendelkezik minimum 3 hónapos munkaviszonnyal, de jelenleg a munkahelyén ahol 3 hónapja dolgozik, csak 6 hónapra hosszabbították meg, tehát nem véglegesítették.
Kaphat-e így lakáshitelt? Nettó jövedelmünk: munkabér: 150.00 0Ft és gyedet is kap a férjem, ami 110.000 Ft nettó jövedelem.

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-10 - 05:24

Kedves Dóra!
A leírtak alapján sajnos nem tudunk Önöknek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Krisztina szerint:

2018-02-08 - 13:30

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy ház vásárlásakor milyen lehetőségem van hitelfelvételre, kaphatok-e. Van egy éve lakáskasszám a banknál, önerőm 500.000 Ft. A ház ára kb. 6M Ft. 25 éves vagyok, egyedülálló.

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-09 - 03:50

Kedves Krisztina!
A vásárolni kívánt ház forgalmi értékének – törvényi előírás alapján – legfeljebb a 80%-a vehető fel hitelként, de ez a finanszírozási arány az igénylő jövedelmi helyzetétől és az ingatlan területi elhelyezkedésétől függően kisebb is lehet. 6M Ft értékű ház vásárlásához tehát 500.000 Ft saját erő sajnos nem lesz elegendő. Arról, hogy mennyi önerőre lenne szükség adott esetben, Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online adatlapunkat!

Dia szerint:

2018-02-03 - 12:33

Tisztelt Hitelnet!
Ingatlant szeretnék vásárolni, havi nettó bevételem 150.000 Ft.
Mennyi hitelre lennék jogosult?

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-04 - 18:35

Kedves Dia!
A hitelképességet csak az igazolt nettó jövedelem alapján nem lehet meghatározni, több tényező is befolyásolja. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek.

Luca szerint:

2018-02-03 - 04:52

Lakásvásárlásra szeretnénk hitelt felvenni.
Kérem válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-03 - 04:54

Kedves Luca!
Lakásvásárlási hitel megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén vehető fel. Ahhoz, hogy személyre szabott tájékoztatást tudjunk adni Önöknek, további információra lenne szükség, melyet kérjük, adjon meg online adatlapunk kitöltésével. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Melinda szerint:

2018-01-28 - 14:13

Használt lakás/ház vásárlásakor beszámítják önerőnek, ha van nekem is és a páromnak is rendszeresen fizetett lakástakarék számlája, de még nem szeretnénk kiváltani? Az enyém idén decemberben telik le, de úgy néz ki korábban kell belevágnunk a vásárlásba.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-29 - 06:05

Kedves Melinda!
Ha a megtakarításhoz még nem szeretnének hozzányúlni a lakásvásárlás során, az önerőként sajnos nem vehető figyelembe.

Gyöngyike szerint:

2018-01-22 - 04:46

Jó napot kívánok!
Édesanyám 7 éve, én pedig 3 éve vagyok Szlovákiában pénzkeresés céljából. Azt szeretném megtudni, hogy román állampolgárként Szlovákiában lehet ingatlant vásárolni magáncélra és ha igen, akkor ez hogyan zajlik? Milyen papírok kellenek?
Előre is köszönöm a választ.
További szép napot.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-22 - 04:50

Kedves Gyöngyike!
Irodánk csak magyarországi lakásvásárlási hitelügyintézéssel foglalkozik, Szlovákiában történő lakásvásárlás esetén sajnos nem vagyunk illetékesek.

Zoltán szerint:

2018-01-17 - 05:56

Egy őrbottyáni ingatlant szemeltem ki. Az ingatlanon a tulajdonosnak 1,6M (NAV, közüzemi tartozása van), +9M Ft bankhitele. A vételár amiért kínálja az ingatlant 12M Ft. Viszont elég sok dolog hibádzik az ingatlanban. Padló burkolat több helyen, radiátorok, két ablak. Így viszont az ingatlan úgy tudom nem finanszírozható, mert nincs fűtés, nyílás záró stb. Nekem az ingatlan megvásárlásához 9,5M hitelre lenne szükségem, hogy utána fel is tudjam újítani a megmaradt pénzemből. Viszont hitelt elvben csak a felújítás után kaphatnék. Így egy olyan helyzet állt elő, hogy hitelből nem finanszírozható? Ugyanakkor felújítani csak az ingatlan megvásárlása után tudnám.
Valamilyen módon feloldható ez a helyzet? Egyébként egy hasonló ingatlan felújítva olyan 20-30M Ft. Tehát az ingatlan értéke elvben bőven fedezné a hitelt.
Előre is köszönöm a válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-17 - 06:13

Kedves Zoltán!
Nem megfelelő állapotú és komfortfokozatú ingatlant a bankok sajnos nem fogadnak el hitelfedezetként. A felújítási, korszerűsítési hitel pedig valóban csak akkor működhet, ha már az Ön nevén van a ház. Ha nem valósítható meg a vételár önerőből történő finanszírozása, a megoldás másik, megfelelő értékű és állapotú ingatlanfedezet bevonása lehet, akár átmenetileg is. Az ingatlanfedezet lehet más személy tulajdonában is. A későbbiekben, ha a célingatlan felújításra került, a lakásvásárlási hitel átvihető, a fedezetként bevont ingatlanról pedig töröltethető.
Személye szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Norbert szerint:

2018-01-13 - 21:35

Tisztelt Hitelnet szakértő!
Több, mint 10 éve dolgozom egy nagyvállalatnál. A nettó fizetésem 280.000 Ft, emellett havonta nettó 28.000 Ft cafeteria jár. A feleségemmel szeretnénk használt lakást vásárolni. Az ingatlan értéke 11,5M Ft, ehhez 9,2M Ft jelzáloghitelre van szükségünk. (Más meglévő hitelem, hitelkártyám, hitelkeretem nincs.) Azt tudom, hogy a házastárs minden esetben kötelezően bevonandó adóstárs, viszont jelenleg neki nincs jövedelme. Ezúton érdeklődöm Önnél, hogy a feleségem mellett, kell-e kötelezően bevonni az ügyletbe még egy adóstársat, vagy elegendő vagyok én is?
Előre is köszönöm a választ!
Norbert

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-14 - 06:11

Kedves Norbert!
9,2M Ft összegű lakásvásárlási hitel felvételéhez a leírtak alapján elegendő az Ön jövedelme, további – fizetőképességet növelő adóstárs bevonása – nem szükséges. Az ingatlanfedezettség kérdését befolyásolja, hogy területileg hol található a vásárolandó lakás.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Éva szerint:

2018-01-12 - 14:22

Tisztelt Hitelnet!

Az lenne a kérdésem, hogy kaphatok-e hitelt, ha a férjem szerepel a BÁR listán?
Személyi hitelt vagy lakáshitelt? A tartozást már kifizettük.
Üdvözlettel: Éva

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-19 - 05:05

Kedves Éva!
Ha a korábbi tartozás legalább 6 hónapja rendezett, úgy bankpartnereink egyikénél már lehetőség nyílhat lakáshitel felvételére. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

László szerint:

2018-01-12 - 06:10

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Jelzáloghitelt szeretnénk felvenni. A megvásárolandó ingatlan 25.000.000 forint, használt, nem új építésű. Maga az ingatlan Baranya megyében, Pécstől pár kilométerre, Nagykozárban található (7741). A szükséges 20% önerővel rendelkezünk. 20 éves futamidejű, 10 éves fix törlesztőrészletű hitelben gondolkodunk.
Én Katás egyéni vállalkozó vagyok, lezárt teljes adóévvel. Havi bevételem 330.000 Ft. Ez már a NAV által csökkentett összeg. Feleségem GYED-n van, kiegészítő jövedelme 140.000 Ft.
A kérdésem az lenne, hogy ezekkel a paraméterekkel van esély a hitelfelvételre?
Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel: László

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-12 - 14:08

Kedves László!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse pécsi Hitelnet irodánkat, ahol személyre szabott, díjmentes tájékoztatást kaphat Hitelszakértőnktől.

Dániel szerint:

2018-01-11 - 06:31

Tisztelt Hitelnet szakértő,
Ausztriában élő, euró jövedelemmel rendelkezőként keresem lakásvásárlási lehetőségeimet Magyarországon. Ebben kérném tanácsukat.
Lehet-e Magyarországon devizahitelt felvenni manapság? Ha igen, érdemes-e a kamatokat tekintve?
Az osztrák bankok lakáshitelt gondolom nem adnak külföldi vásárlási szándékkal, ellenben a szabad felhasználású hitelek nagy része alacsonyabb THM-mel rendelkeznek, mint otthon a lakáshitelek, kérdés, hogy ez az út járható-e esetleg.
Válaszukat előre is köszönöm!
Dániel

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-11 - 15:24

Kedves Dániel!
Magyarországon deviza alapú lakáshitel jelenleg nem igényelhető. Euró alapú finanszírozásra lakáslízing esetén van lehetőség, de a forint alapú lakáshitelek kedvezőbb kamattal érhetők el.
Osztrák banki hitelek közvetítésével nem foglalkozunk, így ebben a kérdésben sajnos nem tudunk segíteni.

István szerint:

2018-01-03 - 18:03

Tisztelt Lakáshitel!
Párommal 50/50 százalékban vagyunk tulajdonosok egy lakásban.
Lehetséges-e a következő konstrukció: mivel 2 millió forintig 2%-os a vagyonszerzési illeték, a lakás értéke pedig 50 millió forint körül van, 2 millió forintos részletekben évek alatt megvásárlom azt, mindig 4%-os tulajdonrészenként.
Valamint lehetséges-e ezen vásárlások során banki hitelt, LTP-t vagy önsegélyező pénztárat igénybe venni?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-06 - 06:37

Kedves István!
Banki hitel a fent említett módon történő vásárláshoz nem vehető igénybe. LTP megtakarítás felhasználható tulajdonrész kivásárláshoz is. Önsegélyező pénztár tekintetében irodánk nem illetékes.
Nem biztos azonban, hogy az illeték miatt érdemes 2 millió forintonként megvásárolni az ingatlant, hiszen minden egyes vásárláshoz adásvételi szerződést kell kötni, aminek szintén van díja, valamint a tulajdonjog bejegyzése alkalmanként szintén költséggel jár.

Andrea szerint:

2017-12-22 - 04:29

Házat szeretnék venni. Ahhoz van tőkém, viszont a felújításra korszerűsítésre és bútorozásra nincs.
Fizetésem eléri a 250 ezer Ft-ot. Ehhez kérnék tanácsadói segítséget.
Köszönettel!

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-22 - 04:36

Kedves Andrea!
Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére! Személyre szabott tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség, ezért kérjük, első körben töltse ki online adatlapunkat!

Orsi szerint:

2017-12-16 - 05:23

Tisztelt Cím,
A következő lenne a kérdésem. Egy osztrák banknál 10 éve felvettem egy lakásvásárlási hitelt. Ez a bank 2017-ben becsődölt, a fennmaradt tartozást átvette egy magyar ügyvédi iroda. Ezzel az ügyvédi irodával meg is egyeztünk a végtörlesztésben. Az a problémám, hogy ezt a hitelt senki nem akarja kiváltani, illetve a másik, hogy egy úriember megvásárolná tőlünk és ő is hitel szeretne felvenni, de nem kap.
Ebben az esetben milyen megoldások vannak?
Segítségüket előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-16 - 05:40

Kedves Orsi!
A tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Roman szerint:

2017-12-15 - 06:33

Tisztelt címzett.
Szeretnénk egy családi házat felújítani, viszont sehol sem találok hiteles információkat arról, hogy milyen pályázati lehetőségek vannak. A házban nincs fürdőszoba, nyílászárók cserére szorulnak. Ahhoz, hogy lakni lehessen benne még betonozni is kell, közműveket bevezetni, kialakítani a különböző helységeket.
Van/vannak pályázati lehetőségek, hogy a terheinket kicsit csökkenthessük, s hogy mielőbb lakhatóvá váljék a ház?

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-16 - 04:57

Kedves Roman!
Irodánk hitelközvetítéssel foglalkozik, pályázatok tekintetében nem vagyunk illetékesek, így sajnos nem tudunk Önnek segíteni.
Amennyiben a hitelfelvételi lehetőségek is érdeklik, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

László szerint:

2017-12-05 - 15:04

Örököltem egy házat, 4 millió a becsült értéke. Édesapám és 2 testvére között oszlik el. Apa része már az enyém. Így a két testvért kell kifizetnem. 2.6 amit ki kell fizetnem, ebből 1,1 millió lenne az önerő. 1.5 millió hitelt szeretnék felvenni maximum 8 évre. OTP Banknál van számlám. Segítséget szeretnék kérni, hol lenne érdemes hitelt felvennem. Havi nettó kereset 150 + a páromé 75 és június 1. óta van munkaviszonyom határozatlan szerződéssel.

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-06 - 05:28

Kedves László!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és ezt követően Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatót készítenek Önnek az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Szilveszter szerint:

2017-11-21 - 05:50

Üdvözlöm!
Kalkulátoruk kicsit egyszerű, ezért érdekelne, hogy milyen adatok szükségesek vagy milyen módon tudnék egy részletes ajánlatot kapni Önöktől a számomra elérhető hitelekről.
Üdv.
Szilveszter

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-21 - 05:56

Kedves Szilveszter!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatót készítenek Önnek!

Csaba szerint:

2017-11-21 - 05:49

Üdvözlöm.
Érdekelne a nejemmel minimálbérrel vagyunk bejelentve és még kapok havi 45.000 Ft nyugdíj járadékot.
Mennyi hitelre számíthatunk használt lakás vásárlása esetén? Önerőnk 18.000.000 Ft, én 47, a nejem 42 éves és van egy 7 éves gyerekünk.

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-21 - 05:58

Kedves Csaba!
Konkrét tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önöknek az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről!

Zsófia szerint:

2017-11-20 - 18:59

Üdvözlöm!
Lakáshitelem (kb. 10M Ft) 12 év múlva jár le, aminek a havi részlete 97.800 Ft. (Annuitásos fix törlesztésű, 2.43%-os kamat + 0.17% kezelési költség.)
Gondoltam szétnézek más bankoknál is, hátha ki tudnám váltani olyan hitellel, aminek kevesebb a havi törlesztőrészlete. A meglepetés akkor ért, mikor a bankok ugyanolyan futamidővel, de magasabb kamattal számolva mégis jóval kevesebb havi törlesztőrészleteket ajánlottak fel nekem.
Hogyan lehetséges ez?
Válaszát előre is köszönöm: Zsófia

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-29 - 11:01

Kedves Zsófia!
A jelenleg elérhető hitelkonstrukciók nem tartalmaznak kezelési költséget, csak éves kamatot. A meglévő hitelénél a 0,17% kezelési költség véleményünk szerint havi kezelési költség, melyet a bank mindig az év elején fennálló tőketartozás alapján számít ki. Ebből fakadhat a különbség.

Jolán szerint:

2017-11-04 - 05:05

Szeretnék segítséget kérni. Decemberig el kell hagynunk az albérletet. Találtam egy lakást ami jó lenne, mert elég nagy. Viszont nem kapunk hitelt, mert a párom nincs bejelentve nyolc órára, a sógorom közmunkás, a testvérem rokkant nyugdíja pedig csak 62.000 forint. Nekem új munkahelyem van. Mit tehetnék? Van egy 16 éves lányom, de utána is kevés a csok.

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-04 - 05:37

Kedves Jolán!
Lakáshitel felvétele csak megfelelő jövedelemfedezettség esetén lehetséges. Az igénylőnek a jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapos, nem próbaidős, határozatlan időre szóló munkaviszonnyal kell rendelkeznie. Ha ez a feltétel teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az esetleges hitellehetőségekről!

Rita szerint:

2017-10-27 - 09:19

Bács-Kiskun megye miért nem szerepel sehol? Nem tudom használni az oldalt!

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-27 - 09:42

Kedves Rita!
Sajnos a keresett régióban jelenleg nincs Hitelnet iroda.

Edit szerint:

2017-10-22 - 11:28

Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy 7 millió Ft-ot akarok felvenni. Van 6 millióm. 13-ért szeretnék lakást vásárolni. 1 éve 2 órában vagyok bejelentve. Jövő héttől leszek 8 órába.
Mikor leszek hitelképes? Nettó 110.000 Ft-al leszek bejelentve.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-23 - 06:09

Kedves Edit!
Akkor válhat hitelképessé, ha meglesz a 3 hónapos munkaviszonya, melyből nettó 110.000 Ft-os jövedelmet tud igazolni. Lényeges még, hogy ne legyen már próbaidőn és határozatlan időre szóljon a munkaszerződése.

Gabriella szerint:

2017-10-20 - 11:11

Hitelt szeretnék felvenni, de nem kapok, mert bár listás vagyok.
Tudna esetleg valamit ajánlani, hogy hol tudnak és mekkora összeget?

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-21 - 04:20

Kedves Gabriella!
Arról, hogy BAR lista esetén milyen feltételekkel igényelhető lakáshitel, IDE kattintva tájékozódhat.

N. szerint:

2017-10-12 - 06:07

Tisztelt Hitelnet!
Kérdésem a következő. Van egy becsületes, szorgalmas roma házaspár, aki helyett és akik nevében kérném tanácsukat. A férfi közmunkásként dolgozik. Van egy ingatlanuk amit 1.000.000 Ft-t eladnak. Szeretnének városban venni egy lakást, ami kb. 3.000.000 Ft-a kerül. Kaphatnak-e kölcsönt, és ha igen, mi kell hozzá? A feleség nem dolgozik.
Kérném email-re a válaszukat.
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-12 - 06:13

Kedves Kérdező!
A hitelképességet nagyban befolyásolja az igénylő igazolt nettó jövedelmének, valamint az esetlegesen meglévő hiteltartozásoknak az összege. Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önökkel a kapcsolatot, majd a további részletek ismeretében tájékoztatást adnak az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről!

Böbe szerint:

2017-10-01 - 18:00

Érdekelne mennyi jutalékot fizetek majd a hitelügyintézőnek, ha sikeres lesz a hitelfelvétel és az adásvételi?

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-02 - 03:50

Kedves Böbe!
Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes, így az irodánkon keresztül történő hitelfelvétel nem jár plusz költséggel az Ön számára!

Csaba szerint:

2017-09-21 - 07:35

Üdvözlöm önöket.
A feleségemmel szeretnénk egy családi házat vásárolni, ami 9,9 millió Forint. Mivel már van személyi kölcsönöm, így csak jelzáloghitel jöhet szóba. Ha jól tudom, akkor lehet a vásárolandó ingatlanra is felvenni. Szeretnénk a házat megvenni ha lehet úgy, hogy igényeljük a CSOK-ot, van lehetőségem kamatmentes munkáltatói kölcsönt igényelni maximum 5 millió Forintot, és ami még szükséges azt az összeget jelzálogban felvenni. A kérdésem, hogy erre a megoldásra van-e lehetőség.
Bízom a szakértők pozitív válaszában.
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-09-22 - 10:03

Kedves Csaba!
Lakásvásárlási hitel fedezeteként elfogadható a vásárolandó lakás, melyre törvényi előírás szerint – megfelelő jövedelemfedezettség esetén – legfeljebb az ingatlan értékének 80%-a vehető fel hitelként. (A tényleges banki finanszírozás ennél kisebb mértékű is lehet.) Ebbe a 80%-ba bele kell számítani a munkáltatói és egyéb banki kölcsön összegét is. 9,9M Ft értékű lakás esetén tehát, ha a munkáltatói kölcsön összege 5M Ft, akkor a banki kölcsön összege maximum 2.920.000 Ft lehet.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a jövedelmi adatok, valamint a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket a maximálisan felvehető lakáshitel összegéről!

Róbert szerint:

2017-09-12 - 16:19

Üdvözletem!
4.2 millió forintért szeretnénk házat venni 1.5 millió önrészünk van.
Kérdésem annyi lenne, hogy van bank ami erre tud lakáshitelt adni?

Hitelnet.hu szerint:

2017-09-13 - 10:26

Kedves Róbert!
A maximálisan felvehető lakáshitel összege függ az ingatlan területi elhelyezkedésétől és az igénylők jövedelmi helyzetétől is, ezért bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Évike szerint:

2017-08-31 - 05:29

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a férjemmel lakáshitelt szeretnénk felvenni kb. 1.400.0000 Ft-ot, de én 4 órában vagyok bejelentve, a férjem viszont 300.000 bruttó béres.
Van esélyünk így hitelre?

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-31 - 05:39

Kedves Évike!
A jövedelmek összege alapján működhet a hitelfelvétel, de a hitelképesség megállapításához ennyi információ nem elegendő. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önöknek.

András szerint:

2017-08-29 - 06:03

Tisztelt Szakértő!
Párommal közös háztartásban élünk albérletben. Ő 28 éves, én 33-at töltöttem. Fél ingatlan van a nevemen. Házat szeretnénk vásárolni Kecskeméten.
– Amennyiben használt ingatlant vennénk, milyen kikötések vannak 2017-ben a fészekrakó kölcsönnél?
– Kb. 5m Ft tőkerésszel rendelkezünk és fizetünk 4 lakáskasszát, melyek 2019 elején járnak le. Mekkora hitelt érdemes felvennünk? Kb. 200e Ft törlesztőt elbírunk, de 5-7 évnél hosszabb futamidőt nem szeretnénk.
– A hitel törlesztésbe beleépíthető a lakáskassza, annak lejártakor?
Válaszát előre is köszönöm!
András

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-29 - 06:07

Kedves András!
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő lakáshitelekről, amihez első körben online adatlapunkat kitöltse szükséges! A lakáskassza a felvett lakáscélú hitelbe előtörleszthető lejáratkor.

Attila szerint:

2017-08-26 - 04:58

Tisztelt Hitelnet!
Szeretnék egy rövid tanácsot kérni. Fundamentától fogunk hitelt igényelni. Az ingatlan eladási ára 13M Ft, az értékbecslő 15.8M-ra értékelte fel. A fundamenta szerződéses összeg 10.5M Ft, ebből 8.9M Ft a hitel a többit már befizettük az évek alatt. A maradékot fizettük készpénzben foglalóként, illetve majd utalunk is. Párommal közösen vesszük fel a hitelt, élettársak vagyunk. A jövedelmünk összesen nettó 450e Ft. Van egy 400e Ft-os hitelkeretem, illetve egy 30e Ft-os áruhitelünk. Nekem a munkaviszonyom kb. 2 éves, fix, ismert nagy cégnél. Páromnak szeptember 1-én lesz 3 hónapos a munkaviszonya, ő is ismert nagy szolgáltató cégnél dolgozik. (egyébként előtte majdnem egy évig volt ehhez a céghez kiközvetítve kölcsönző által, de átvették saját állományba. Így lesz csak a 3 hónap.)
Önök szerint esélyes a pozitív hitelbírálat?
Sajnos nem foglaltuk bele az adásvételi szerződésbe, hogy a foglaló visszajár, ha a Fundamenta elutasít, így most idegeskedünk.
A válaszukat előre is köszönjük.

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-26 - 05:22

Kedves Attila!
Ahhoz, hogy tájékoztatást tudjunk adni a hitelbírálat várható eredményéről, előzetes hitelbírálatot szükséges végezni, melyhez bővebb információk és bizonyos dokumentumok szükségesek. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Gergő szerint:

2017-07-26 - 06:41

Üdv.
Szeretnék érdeklődni a kölcsön felvétellel kapcsolatban. Kb. 4 milliót szeretnék felvenni. 20 éves vagyok, következő évben márciusban töltöm a 21-et. Lassan 5 hónapja dolgozok és én szeretnék használt lakást venni. Én vehetek-e fel kölcsönt, ezzel kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Előre is köszönöm a válaszukat és a segítséget.

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-26 - 06:47

Kedves Gergő!
18 éves kor felett – megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén – vehető fel lakáshitel. Ami a jövedelmi oldalt illeti, már akár 3 hónapos, határozatlan időre szóló munkaviszonnyal is igényelhető a kölcsön. A fedezettséget tekintve a vásárolandó lakás területi elhelyezkedése, értéke, valamint az igazolt nettó jövedelem összege határozza meg, hogy mekkora összegű kölcsön vehető fel. Törvényi előírás alapján az ingatlan forgalmi értékének legfeljebb 80%-a adható hitelként, minimum 20% önerőre tehát szükség van. A gyakorlatban az előzőek függvényében az elvárt saját erő mértéke nagyobb is lehet. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják!

Anita szerint:

2017-07-17 - 06:28

Jelzáloghitelt szeretnék felvenni egy családi házra és lakást szeretnék vásárolni.
Kihez forduljak a részletekért?

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-17 - 06:39

Kedves Anita!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető hitelkonstrukciókról. Irodáinkban mind a hitelekről nyújtott tájékoztatás, mind a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Józsi szerint:

2017-07-16 - 22:27

Üdvözlöm!
7 000e Ft-ot szeretnék felvenni üdülővásárlás céljából, 15 év futamidőre. Lakáshitelt csak piaci kamattal (gondolom támogatott nem lehet) vehetek fel? Amennyiben lehet lakáshitelt felvenni nyaralóra, akkor a lakástakarék lejárta után csökkenthető a hitel összege?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel, Józsi

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-21 - 14:32

Kedves Józsi!
Piaci kamatozású lakáshitel felvehető üdülővásárlásra. Tehát lakáscélú hitelt venne ugyan fel, de mivel a hitelcél ez esetben nem lakás, hanem üdülő, ennek előtörlesztésére sajnos nem vehető igénybe a lakástakarék.
Amennyiben érdeklik az üdülővásárlás esetén elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciók, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni!

Judit szerint:

2017-07-14 - 10:04

Tisztelt Hitelnet!
Kértem visszahívást az egyik hitelükkel kapcsolatban – mivel Tahitótfaluban lakom, ezért Szentendrét jelöltem be preferált körzetként, de utána láttam, hogy nincs Szentendrén irodájuk (csak a III. kerületben, ami nekem megfelelő lenne).
Adjak le új érdeklődést azt a területet megjelölve, vagy várhatom így is jelentkezésüket?
Válaszukat előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-14 - 10:05

Kedves Judit!
Amennyiben Kollégáink még nem vették fel Önnel a kapcsolatot, kérjük, küldje el érdeklődését újra! Köszönjük szépen!

Judit szerint:

2017-07-05 - 08:56

Tisztelt Hitelnet!
Egyedülálló anya vagyok egy gyerekkel. Jövő nyáron jár le a 4 éves fundamenta szerződésem és 8.000.000 forint értékben szeretnék használt házat venni. Szeretném igénybe venni a csokot is. A jövedelmem 160.000 forint.
Érdeklődni szeretnék, hogy ezekkel a feltételekkel van-e értelme belevágnom.
Válaszukat előre is köszönöm.
Judit

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-05 - 09:48

Kedves Judit!
20% saját erővel elvileg már van lehetőség lakásvásárlási hitel felvételére. A CSOK önerőként vehető figyelembe. Azonban csak az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudjuk megmondani, hogy 8 millió forint értékű lakás vásárlásához adott esetben minimum mennyi önerőre van szükség. Ehhez további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Zsolt szerint:

2017-07-04 - 04:59

Tisztelt Hitelnet!
14 millió forint értékben szeretnék ingatlan vásárolni. Önerőm 2 millió forint. Kérdésem, hogy lehet-e lakáshitelt és szabad felhasználású hitelt egyszerre felvenni a szükséges 12 millióhoz? Bankszámlára utalt jövedelmem: nettó: 200-250 ezer Ft közt változik. 40 éves vagyok, egyedül szeretném a hitelt felvenni. Más hitelem nincs. Az ingatlan Székesfehérvártól 15 km-re található. 1+ 2 szobás tégla építésű családi ház, tehermentes. 90 m2. Gázon kívül teljes közművel.
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdv.
Zsolt

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-04 - 05:07

Kedves Zsolt!
Lakásvásárlásnál szabad felhasználású hitel felvételére nincs lehetőség, mert ilyen típusú kölcsön fedezeteként csak olyan ingatlan fogadható el, ami már tulajdonban van. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Anita szerint:

2017-07-04 - 04:59

Jó napot!
Férjemmel lakáshitelt + CSOK-ot vennénk fel, de kiderült én pozitív Bar listán vagyok már 4 éve és jövőre jár le.
Milyen lehetőségeink vannak?

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-04 - 05:03

Kedves Anita!
A pozitív tartalmú BAR lista nem jelent akadályt hitelfelvételénél. Ha a passzív BAR listára gondol, akkor ezzel a státusszal jelenleg egy bankpartnerünknél oldható meg a finanszírozás akkor, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Személye szabott, díjmentes tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Attila szerint:

2017-07-02 - 14:00

A pároméval együtt 240 ezer Ft az átlagkeresetünk évek óta. 10 millió Ft hitelt szeretnénk felvenni.
Lehetséges-e?

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-02 - 14:11

Kedves Attila!
Ha nincsen semmilyen törlesztési kötelezettségük (hitelkeret, hitelkártya, stb. sem), akkor megfelelő ingatlanfedezettség esetén adott jövedelemmel felvehető lehet 10 millió forint összegű lakáshitel. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatást további információk ismeretében tudunk adni. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

János szerint:

2017-07-02 - 13:56

Külterületi ingatlan. Kivett, lakóház, udvar gazdasági épület 3014 m2, szántó 10,09 Ak 3059 m2. Vételár 10 000 000 Ft, ebből önrész 6 000 000 Ft, hiteligény 4 000 000 Ft.
58 évesek vagyunk mindketten, 1 fő szakmunkás minimálbér, 1 fő évente rendszeresen 6 havi határozott idejű foglalkoztatás minimálbéren.

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-02 - 14:04

Kedves János!
A banki finanszírozáshoz szükséges, hogy a szántó művelés alól kivett terület legyen, nem lehet aranykorona értéke.

Dániel szerint:

2017-06-28 - 01:40

Jó napot.
Az iránt érdeklődnék, hogy én külföldön dolgozom, de otthon szeretnék hitelt felvenni használt lakásra. Egy 9 milliós vételárnál mekkora önerő kell 15 éves visszafizetésnél?

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-28 - 05:57

Kedves Dániel!
Az elvárt önerő mértéke több tényezőtől is függ, például a vásárolandó lakás területi elhelyezkedésétől, az igénylő jövedelmi helyzetétől, stb. Pontos tájékoztatást ez ügyben tehát a további részletek ismeretében tudunk adni Önnek. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Mónika szerint:

2017-06-22 - 11:54

Jó napot kívánok!
2 gyermekünk van a férjemmel. Van saját házunk, de még felújítás alatt van és szeretnénk bővíteni még egy szobával is, amit nem kezdtünk el.
Lehetséges így megkapni a szocpolt új szoba bővítésre?

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-23 - 05:01

Kedves Mónika!
A bővítésre vonatkozó CSOK feltételekről IDE kattintva tájékozódhat. Amennyiben az előírások teljesülnek, jogosultak lehetnek CSOK-ra a szobával történő bővítéshez.

Ádám szerint:

2017-06-19 - 11:50

Szeretném a segítségüket kérni a következő probléma megoldásában:
Szeretnénk testvéremmel elrendezni az örökségből szerzett családi ház sorsát, melynek értéke mindkét hagyatéki tárgyalás során 20Mft lett. Két testvérem közül az egyikük úgy döntött, hogy megtartja a házat és kivásárol bennünket. Jelenleg 33% tulajdoni hányadunk van 6,666M Ft értékben.
A házért cserébe testvérem egy egri lakását tudna felajánlani mely ~14,3 millió Ft-ot ér. Így a különbözetre, mely ~ 8 millió forint szeretnék hitelt felvenni, hogy ne kelljen a megtakarításaimhoz nyúlnom.
Az lenne a kérdésem, hogy mely bank tud számomra a fenti konstrukció végrehajtásához hitelt biztosítani?
Keresetem bőven fedezne egy ilyen összegű hiteltörlesztést (955.000,- Bruttó + egyéb juttatások)
Üdvözlettel,
Ádám

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-19 - 11:54

Kedves Ádám!
A lakáscseréhez szükséges hitelösszeg elérhető a hitelintézeteknél a leírtak alapján. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s ezt követően a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet iroda Szakértői felveszik Önnel a kapcsolatot, majd tájékoztatják az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Viola szerint:

2017-06-16 - 06:45

Viola vagyok. Érdeklődni szeretnék, mik a feltételek a lakáshitellel kapcsolatban!
Válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-16 - 07:09

Kedves Viola!
Lakáshitel felvételének 3 alapvető feltétele a következő: legalább 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszony a jelenlegi munkahelyen és a hiteltörlesztésnek megfelelő összegű munkabér igazolása, megfelelő ingatlanfedezettség, valamint az igénylők adatai nem szerepelhetnek a KHR-ben negatív tartalommal. További részletes tájékoztatás honlapunkon olvasható.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatást Szakértőink a további részletek ismeretében tudnak adni, melyhez online adatlapunk kitöltése szükséges.

Pamela szerint:

2017-06-12 - 11:09

Üdvözlőm!
Kérdésem a következő lenne! Házat szeretnénk vásárolni a férjemmel és az lenne a kérdésem, hogy az MKB Banknál van-e lehetőség olyan hitelt igényelni, aminél azt a házat terhelnénk le amit megvásárolni szeretnénk?
Válaszát előre is köszönőm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-12 - 11:18

Kedves Pamela!
Minden pénzintézetnél – így az MKB Banknál is – elfogadható fedezetként a célingatlan. Arról, hogy adott jövedelemmel mekkora összegű lakáshitel felvételére jogosultak, Szakértőink készséggel adnak személyre szabott, díjmente tájékoztatást. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Róbert szerint:

2017-05-24 - 15:58

Köszönöm a választ. Már csak egy kérdésem lenne, hogy a próbaidő is újra indult ahogy a cégváltás volt. Így is fel lehet venni a hitelt?
Üdvözlettel.
Róbert

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-25 - 05:49

Kedves Róbert!
Próbaidős munkaviszonnyal sajnos nem igényelhető kölcsön. A hitelfelvétellel mindenképpen meg kell várni a próbaidő lejáratát.

Róbert szerint:

2017-05-23 - 18:32

Érdeklődni szeretnék, hogy 5 hónapja dolgozok a cégnél, de most a cég váltott másik cég nevet és lakáshitelt szeretnék felvenni.
Mit tudok ilyen esetben tenni?
Üdvözlettel.
Róbert

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-24 - 05:27

Kedves Róbert!
Ha csak névváltás történt és munkaviszonya jogfolytonos, akkor ez nem jelent problémát lakáshitel igénylésénél.
Szakértőink készséggel tájékoztatják az elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről, ha kitölti online adatlapunkat!

Ferenc szerint:

2017-05-22 - 19:20

Kérdésem: Vehetek-e fel 25 évre hitelt? Most 44 éves vagyok. Kezes nélkülit.

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-23 - 06:05

Kedves Ferenc!
A bankok szabályzata alapján jelzáloghitel felvétele esetén az igénylő életkora a kölcsön lejáratakor általában maximum 70 év lehet, így életkora alapján lehetséges a 25 éves futamidőre történő hitelfelvétel.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Olivér szerint:

2017-05-21 - 14:42

Jó napot kívánok!
Érdeklődnék, hogy jelenleg bárlistás vagyok, idén októberben jár le az adósságom. Érdeklődnék, hogy utána passzív bárosként mikor kaphatnék lakáshitelt és melyik banknál? Házat szeretnénk venni és érdeklődnék, ha passzív bárosként kapok hitelt, ahhoz milyen papírok kellenek?
Válaszát várom.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-22 - 06:42

Kedves Olivér!
Egy bankpartnerünknél oldható meg jelenleg lakáshitel felvétele passzív BAR lista esetén, de ehhez legalább 6 havi passzív státusz szükséges. A legkorábban tehát kb. egy év múlva lenne lehetősége hiteligénylésre. Ekkor kellene majd jelentkeznie online adatlapunk kitöltésével. Egy évre előre ugyanis nem tudjuk megmondani, pontosan milyen kondíciók mellett lesz elérhető ez a kölcsön.

Zoltán szerint:

2017-05-15 - 06:13

Tisztelt Hitelnet!
Használt ház vásárlása előtt állunk párommal és lakáshitelből szeretnénk ezt finanszírozni. Szeretnénk a megvásárolandó ingatlan vételárának 80%-át lakáshitelből fedezni. Pénzintézeti szempontból ez esetben az ingatlan piaci értéke a mérvadó, ami eltérhet (alacsonyabb is lehet), mint a tényleges vételár.
Kérdés, hogy lehet a hitelfelvételt illetőleg az adásvételi szerződés megkötése előtt meghatározni az ingatlan piaci értékét, mely alapján következtetni lehet(ne) mekkora összegű lakáshitelhez nyújtana fedezetet az ingatlan?

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-15 - 06:16

Kedves Zoltán!
Lakáshitel felvétele előtt van lehetőség előzetes értékbecslésre, ami alapján még az adásvételi szerződés megkötése előtt meghatározható a maximálisan felvehető hitelösszeg. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával, ahol Szakértőink készséggel állnak rendelkezésükre!

Krisztián szerint:

2017-05-08 - 06:59

Tisztelt címzett!
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan hitelintézet, amelyiknél felvehető hitel jelzáloggal terhelt ingatlan vásárlására is? Ez azt jelentené a gyakorlatban, hogy a jelzálog törlése a gyakorlatban csak a folyósítás után történne meg. Értelemszerűen ebben az esetben a folyósítás a jelzálog kedvezményezettje, majd a tulajdonos részére történne.

Hitelnet.hu szerint:

2017-05-08 - 07:11

Kedves Krisztián!
Minden banknál megoldható jelzáloghitellel terhelt ingatlan vásárlása. Ez a gyakorlatban az Ön által leírt módon történik: elsőként a zálogjogosult részére történik a fennálló tartozás elutalása, majd a törlés széljegyen való megjelenése után a fennmaradó összeget kapja meg az eladó.
A konkrét lehetőségek megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Andrea szerint:

2017-04-17 - 16:15

Tisztelt Ügyintéző!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen megoldást vehetnék igénybe ahhoz, hogy a jelenlegi 3,3 millió szabad felhasználású hitelemet ki tudjam fizetni. Saját lakásomon van 3,3 millió hitel, melyet 12,5 millióért eladtam, első körben kaptam 2,5 millió Ft-ot (1,25 millió foglalót és 1,25 millió előleget), melyet a megvásárolni kívánt házra tovább fizettem. Az előszerződés szerint május 31-ig történik az eladott lakásom szerződéskötése, eddig vállaltam, hogy tehermentesítem a lakást. Saját erőből lenne 1,3 millióm, de még szükségem lenne 2 millió Ft-ra, hogy sikerüljön kifizetnem a hitelt.
Milyen lehetőséget tudna ajánlani a részemre? A hitelre csak addig lenne szükségem, ameddig a vételárat meg nem kapnám, mert abból egyből visszafizetném. Szóval nekem csak maximum 3 hónapra lenne szükségem az összegre.
Várom jelzését.
Köszönettel:
Andrea

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-18 - 07:27

Kedves Andrea!
Ebben az esetben legfeljebb személyi kölcsönt tudna felvenni, mely igénylét ITT jelezheti.
Ha lenne rá lehetősége, célszerűbb lenne a végleges adásvételi szerződést úgy megkötni, hogy az ingatlan tehermentesítése a vevő által átadott következő vételárrészből történjen. A gyakorlatban ez az eljárás jellemző.

Csilla szerint:

2017-04-06 - 18:25

Kedves Hitelnet!
Olyan kérdéssel fordulok magukhoz, hogy van-e lehetőség használt lakás vásárlásra két ingatlan (megvásárolandó lakás, szülői családi ház) bevonására? Önerőnk nincs, albérletben lakunk, van személyi hitelünk is, ha van rá mód, azt is kifizetni.
Köszönöm.
Üdv.
Csilla

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-07 - 07:21

Kedves Csilla!
A lakásvásárlási hitel nem vonható össze a személyi hitel kiváltásával. A lakáskölcsön teljes összegét a hitelintézetek az eladó adásvételi szerződésben megadott bankszámlájára utalják.
Két, megfelelő értékű ingatlanfedezet bevonásával megvalósulhat a teljes vételár hitelből történő finanszírozása, ha az igazolt jövedelmek is elegendőek. Erről Szakértőink előzetes hitelbírálat alapján személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni. Ehhez kérjük, első körben töltse ki online adatlapunkat!

Veronika szerint:

2017-04-05 - 18:03

Tisztelt Ügyintéző!
A következő lenne a kérdésem:
Jelzáloghitelt vennék fel lakásvásárláshoz a Hitelnet közreműködésével. A 30% önerővel rendelkezem, ami a hitelfelvételhez szükséges előzetes Hitelnet egyeztetés szerint! Szerződéskötés a napokban történik!
Mi van abban az esetben, ha nem kapom meg a hitelt és kifizetem a foglalót, amit a szerződésben rögzítünk?
Lehetséges a szerződéskötés az előtt, hogy felbecsülnék ingatlant?
Mi a helyes sorrend ezeknél az ügyleteknél?
Várom szíves válaszát!
Üdvözlettel.
Veronika

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-06 - 16:56

Kedves Veronika!
Az adásvételi szerződés megkötése előtt Szakértőink el tudják végezni az előzetes hitelbírálatot, valamint előzetes értékbecslésre is van lehetőség.

Lívia szerint:

2017-03-31 - 14:48

Használt lakás vásárláshoz szeretnénk 3 millió forintos kölcsönt felvenni! Nekem 180 napot meghaladó biztosítási jogviszonyom van, a férjem csak április 1-től lesz bejelentve! Az én összes bevételem 202 ezer Ft és van egy havi 36 ezer Ft-os személyi kölcsönöm, amit rendesen fizetek.
Kaphatok-e így hitelt valamelyik banknál? Vagy mikortól igényeljem a hitelt, hogy biztosan megkapjam?

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-01 - 17:24

Kedves Lívia!
3 millió forint összegű lakásvásárlási hitel elvileg az Ön jövedelmével, a meglévő kölcsöntörlesztés mellett is igényelhető, de férje igazolt jövedelmével valószínűleg kedvezőbb kondíciókkal vehetnének fel kölcsönt. 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszonyból származó jövedelem már figyelembe vehető hitelfelvételnél.
Személyre szabott konkrét tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Sándor szerint:

2017-03-23 - 18:29

Tisztelt Hitelnet!
Pilisi zártkerti ingatlant vásárolnék, kb. 8 millió Ft értékben. Rendelkezem 3,5 millió készpénzzel, bejelentett munkahellyel, 150.000 körüli nettó fizetéssel. Nem szerepelek bar listán.
Milyen lehetőségeim vannak hitel, lízing ügyileg?
Köszönöm.
Sándor

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-23 - 22:02

Kedves Sándor!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek!

Balázs szerint:

2017-03-23 - 14:43

Kedves Hitelnet!
Folyamatban van egy lakáshitel igénylés, és a bank a következő felvetéssel állt elő:
Tetőtér beépítés történik, illetve a lenti rész felújítjuk, ehhez kértem volna hitelt. A banktól azt a választ kaptam, hogy ehhez ketté kell szedni a hitelt: lenne egy felújítási hitel és lenne egy bővítési hitel. A kérdésem, hogy ez mennyire esik egybe a gyakorlattal? Én ilyenről még nem hallottam előtte.
Előre is köszönöm a válaszukat.
Üdv.

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-24 - 11:11

Kedves Balázs!
Előfordulhat, hogy hitelcél alapján két külön kölcsönszerződést köt a bank.

Péter szerint:

2017-03-01 - 21:03

Tisztelt Hitelnet!
Hitel előtörlesztésnél hogyan számolnak a bankok, mekkora hányada csökkenti az előtörlesztésnek a tőketartozást és mekkora az egyéb költségeket? Nem tudom, hogy az adott összegű hitelt minél hosszabb futamidővel vegyem-e fel minél kisebb törlesztőrészlettel, a maradék pénzemet meg lakástakarékba fektessem és azt törlesszem be 4 év után, vagy pedig a lehető legnagyobb törlesztő részletet vállaljam, minél kisebb futamidővel?
Köszönettel: Péter

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-03 - 06:12

Kedves Péter!
Az előtörlesztett összeg a tőketartozást csökkenti. Ezen felül végtörlesztési díjat számolhatnak fel a pénzintézetek. Ennek díját az aktuális banki hirdetmények tartalmazzák. Vannak azonban díjmentes végtörlesztési lehetőségek is. A konkrét ügylet ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt, hogy melyik variációval járhat jobban. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Péter szerint:

2017-02-28 - 13:33

Tisztelt Hitelnet!
Mi történik abban az esetben, ha valaki megfelelő jövedelemmel felvesz 10 millió Ft lakáshitelt 10 évre magasabb törlesztővel, hogy a kamatperiódus is 10 év legyen, azonban a hitel folyósítását követően elveszti az állását, felmond, vagy sokkal kevesebb jövedelem áll rendelkezésére, vagy egyáltalán nincs jövedelme, azonban a hitelt pontosan törleszti minden hónapban. Ilyen esetben, ha a hitelfelvételt követően nem áll rendelkezésre a jövedelem igazoláson szereplő jövedelem, de a hitel rendesen van fizetve, akkor mi az eljárása a bankoknak ilyen esetben?

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-28 - 15:26

Kedves Péter!
Amennyiben a hiteltörlesztés a hitelfelvételt követően is szerződésszerűen történik, akkor nincsen következménye annak, hogy nem áll rendelkezésre a jövedelemigazoláson szereplő összeg. Kivétel lehet ez alól az az eset, amikor az adós vállalja egy bizonyos összegű rendszeres jövedelem adott számlára való érkezését, amiért kamatkedvezmény jár. Ha ez nem teljesül, akkor a kamatkedvezményt elveszítheti az adós és ezáltal emelkedhet a havi törlesztő részlet összege.

Zsolt szerint:

2017-02-24 - 18:11

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Két kérdésem lenne:
1. A párommal augusztusban tervezünk összeházasodni, viszont a lakást valószínűleg előtte szeretnénk megvenni. Ez jelent valami bonyodalmat?
2. Az én nettó alapjövedelmem 345 ezer forint, határozatlan idejű szerződéssel egy multinál. Viszont a párom határozott idejű szerződéssel rendelkezik (már kb. 3 éve) egy non-profit szervezetnél és EKHO-s adózású. Az így kapott nettója 295 ezer forint, egyébként 245 ezer lenne. Mekkora családi jövedelem után kaphatunk így hitelt?
Köszönettel
Szőke Zsolt

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-28 - 15:56

Kedves Zsolt!
1. A lakáshitel felvétele házasságkötésük előtt is megoldható, ha vállalt gyermekek utáni támogatást nem kívánnak igénybe venni.
2. Határozott idejű munkaszerződés – banktól függően – különböző feltételekkel fogadható el. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat vagy vegyék fel a kapcsolatot a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodával és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott tájékoztatást tudnak adni Önöknek.

Zsolti szerint:

2017-02-23 - 21:20

Üdvözlöm!
4 hónapos munkaviszonnyal szeretnék jelzáloghitelt felvenni, 3 milliót. Készpénzben kapom a fizetésem, ami 107.000 Ft, de van 1 szemelyi kölcsönöm, ami havi 13.500 Ft.
Megkaphatom így a jelzáloghitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-23 - 23:32

Kedves Zsolti!
Ahhoz, hogy kérdésére pontos választ tudjunk adni, előzetes hitelbírálatot kell végeznünk. Ehhez további információra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy Szakértőink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

Éva szerint:

2017-02-21 - 15:40

Jó napot kívánok!
A férjemmel szeretnénk használt lakást vásárolni kb. 7 millió Ft értékben. A férjem külföldön dolgozott, külföldi cégnél 9 hónapot, viszont ez a cég megszűnt 2016. decemberben. 2017 januárban újra munkába állt a férjem egy másik külföldi cégnél.Összesen 25 nap megszakítás van a két munkahely között.
A kérdésem az lenne, hogy így folyamatosnak számít a munkaviszonya és tudunk lakáshitelt igényelni? Még egy kérdésem lenne, decemberben kézbe kapta a fizetését a férjem, nem bankszámlára, ez gond lehet esetleg a hitelfelvételnél? Igazolni tudja a bérpapírral, hogy kapott abban a hónapban is fizetést.

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-21 - 23:02

Kedves Éva!
Mivel a két munkaviszony létesítése között nem telt el 30 napnál hosszabb idő, ezért a munkaviszony folyamatosnak tekinthető. A hitelfelvételnél azonban feltétel, hogy a jelenlegi munkahelyen legalább a 3 hónapos munkaviszony meglegyen, s hiteligényléskor nem lehet az igénylő próbaidőn.

András szerint:

2017-02-21 - 14:41

Tisztelt Hitelnet!
Barátnőmmel használt lakás vásárlásában gondolkodunk, ehhez közösen vennénk fel lakáshitelt. CSOK-ot nem vennénk igénybe. Az önerőnk 4,5M Ft, a közös keresetünk nettó 350 000 Ft.
A kérdésem, hogy meddig nyújtózkodhatunk, mekkora összegű hitelt vehetünk fel nagyjából (tudom, hogy a pontos összeg rengeteg mindentől függ, nagyságrendileg vagyok kíváncsi)?
Előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-21 - 22:31

Kedves András!
Megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén a vásárolandó lakás forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel, így a leírtak alapján akár 20-22 millió forint értékű ingatlan vásárlásához is elegendő lehet a 4,5 millió forint önerő. Személyre szabott, pontos tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat!

Anna szerint:

2017-02-08 - 14:15

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Csak egy kérdésem lenne még. Ha a 3 hónap próbaidő után meghosszabbítják a szerződést, akkor sem számít bele a bank által elvárt időbe ez a három hónap?
Köszönettel!
Anna

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-08 - 16:04

Kedves Anna!
A munkaviszony időtartamába a próbaidő is beleszámít.

Anna szerint:

2017-02-07 - 15:49

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Lakáshitelt szeretnénk felvenni az élettársammal. Nekem több mint egy éves teljes munkaidős munkaviszonyom van nettó 100.000 Ft-os fizetés felett. Ő viszont 6 órás részmunkaidőben dolgozik minimálbérért.
A kérdésem az lenne, hogy az ő rész munkaidejével is elég a 3 hónap munkaviszony, amihez kötik a pénzintézetek a hitelt?
Köszönettel.
Anna

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-07 - 15:59

Kedves Anna!
A 3 hónapos (nem próbaidős) részmunkaidős munkaviszonyból származó jövedelem is figyelembe vehető az Ön jövedelme mellett.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Sándor szerint:

2017-02-05 - 21:54

Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, a párommal csak élettársi kapcsolatban vagyunk, az is elég a csokhoz vagy össze kell hivatalosan házasodni?

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-06 - 10:47

Kedves Sándor!
Ha meglévő gyermek vagy legalább 12. terhességi hetet betöltött magzat után igényelnék a támogatást, akkor nem feltétel a házasság, ha vállalt gyermek után, akkor házastársi kapcsolat szükséges.

Alexander szerint:

2017-02-03 - 17:28

Üdvözlet.
Egy évvel ezelőtt elutasították a kérelmemet, mert nem volt önerő. Külföldön dolgozom vállalkozóként. Most annyi a változás, hogy mérgemben összeraktam öt milliót. 12-13 milliót szeretnék lakásvásárlásra. Egy helyre már be van adva a kérelem, de meg nincs válasz: A “benks” a Lajos utcában nézegeti a papírjaimat.
Üdv.

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-05 - 17:25

Kedves Alexander!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról!

Miklós szerint:

2017-02-02 - 21:58

Tisztelt szakértő!
Kaphatok lakásvásárlási hitelt abban az esetben, ha van a nevemen 2 végrehajtással terhelt, de végelszámolás alatt lévő már nem működő vállalkozás? Ettől függetlenül két bejelentett munkabérrel rendelkezünk.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-03 - 16:29

Kedves Miklós!
Ha a végrehajtásból fakadóan Önnek van NAV adótartozása, esetleg negatív információval szerepel a KHR-ben, vagy tiltják a fizetését, akkor ez kizárhatja a hitelfelvétel lehetőségét. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapukat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan tudják Önt tájékoztatni.

Zsolt szerint:

2017-02-02 - 17:25

Tisztelt hitelnet!
A nagyszüleim lakásfelújításra vettek fel egy nagyobb összeget az AXA Banktól 7 évvel ezelőtt 20 éves futamidőre. Én a szerződés szerint nem kezes, hanem adóstárs vagyok. Ha jól értem, ha elhaláloznak, akkor nekem kell tovább fizetnem a hitelt? Egy bankár ismerősöm szerint így aktív KHR-es vagyok. Szeretnék lakást vásárolni (kisebb tőkém is van), de szerinte nem kaphatok lakáshitelt emiatt.
Igaz ez?

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-02 - 17:56

Kedves Zsolt!
Adóstársként Ön is ugyanúgy felel a hitel visszafizetéséért, mint a nagyszülei. Ha a hitel törlesztése problémamentes és nem áll fenn 90 napon túl a minimálbér összegét meghaladó tartozás, akkor az Ön adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a KHR-ben. Maga az adóstársi szerep nem zárja ki lakáshitel felvételét, de hitelképességét befolyásolhatja.
Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

R.-né szerint:

2017-01-25 - 17:50

Nagy értékű ingatlanvásárlási hitel, illetve lízing lehetőség?
Várom mihamarabbi válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-26 - 17:05

Kedves Asszonyom!
Szakértőink készséggel adnak Önnek személyre szabott, díjmentes tájékoztatást az elérhető legkedvezőbb ingatlanvásárlási és lízing lehetőségekről, ám ehhez további információkra van szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Richard szerint:

2017-01-18 - 17:14

Üdvözlöm!
A tegnap feltett kérdésem módosítani szeretném:
Ma kiderült, hogy az ingatlan,amit meg szeretnék vásárolni, üdülő épületként van nyilván tartva!
Ebben az esetben lehet -e felvenni szabad felhasználású jelzáloghitelt az ingatlanra, ( 3 millió Ft), amennyiben az ingatlan értéke 7 millió és azt saját erőből meg tudom vásárolni?
Várom szíves válaszát!
Üdvözlettel
Richárd

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-18 - 19:30

Kedves Richárd!
Szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként a bankok üdülőként nyilvántartott ingatlant is elfogadnak. 7 millió forint értékű üdülőre 3 millió forint összegű kölcsön megfelelő jövedelemfedezettség esetén felvehető. A jövedelemvizsgálatot Szakértőink a további részletek ismeretében készséggel elvégzik. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Balázs szerint:

2017-01-18 - 16:36

Üdv.
Szeretnék segítséget kérni. 3 meglévő gyermekemre szeretnénk igényelni a csok-ot, ami 2.200.000 Ft. A kiszemelt ingatlan 13 millió forintba kerül. Fizetésem 200-230 ezer Ft/hó. Feleségem anyaságin van.
Hogyan kaphatnánk meg a hitelt a házra, ha összesen a csokkal együtt 2.900.000 Ft-unk van?
Köszönöm előre is.

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-18 - 17:03

Kedves Balázs!
Az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudják Szakértőink megmondani, hogy mekkora összegű lakáshitel felvételére lehetnek jogosultak. Ehhez további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Richárd szerint:

2017-01-17 - 09:49

Tisztel Hölgyem/Uram!
A következő kérdésem lenne:
Ingatlant vásárolnék saját erőből, értéke 7 millió Ft. Utána szeretnék felvenni 3 millió Ft szabad felhasználású jelzáloghitelt. Elég hülyén hangzik, de az eladó nem tudja kivárni, amíg hozzájutok a lakáshitelhez, illetve kétséges, hogy megkapom-e a lakáshitelt! Augusztus óta dolgozom egy munkahelyen, sajnos ebből 2 hónap táppénz volt. A fizetésem számlára érkezik, havonta 120-18o ezer Ft.
Mekkora a valószínűsége, hogy megkapom a szabad felhasználású jelzáloghitelt a házra?
Tudom, magasabb a törlesztő részlet!
Várom szíves válaszát!
Üdvözlettel.
Richárd

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-17 - 17:21

Kedves Richárd!
Havi 120-180 ezer forint számlára érkező jövedelem esetén megoldható lehet a szabad felhasználású hitel felvétele. Kérdésére pontos választ az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudunk adni, amihez további információkra lenne szükség. Javasoljuk online adatlapunk kitöltését!

Zsolt szerint:

2017-01-14 - 17:24

Üdvözlöm.
Lakáslízing után szeretnék érdeklődni. Ha én ezzel a megoldással szeretnék házat venni, akkor ennek mi lenne a menete, illetve helyileg mindegy hogy hol van az ingatlan? Helyileg Zircen lenne az ingatlan.
Esetleg önerővel kell-e rendelkezni?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel.
Zsolt

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-15 - 18:17

Kedves Zsolt!
Lakáslízing esetén – ugyanúgy mint lakáshitelnél – törvényi előírás alapján az ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a finanszírozható. Önerő tehát szükséges. Az elvárt önerő mértéke – az ingatlan területi elhelyezkedésén túl – a lízingbevevő jövedelmi helyzetének ismeretében határozható meg pontosan.
Lakáslízing esetén a lízingbeadó, vagyis a bank a tulajdonjogát a futamidő végéig, illetve az esetleges előtörlesztésig fenntartja. A lízingbevevő, vagyis Ön a futamidő alatt gyakorlatilag tulajdonosként viselkedik, ugyanazokkal a jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik mintha lakáshitellel finanszíroztatná lakását.
Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat!

Ildiko0250 szerint:

2017-01-09 - 12:56

Üdvözlöm!
Lakást szeretnék vásárolni, már kinéztem a lakást is, megvan a szükséges önerőm is. Úgy tudom, hogy az önerőt a lakástulajdonosnak kell fizetni, erről készül egy adásvételi szerződés, amit be kell mutatni a banknak.
Az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha odaadom az önerőt a tulajdonosnak, de valamiért mégsem kapom meg a hitelt? Mi ennek pontosan a menete?
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Ildikó

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-10 - 15:46

Kedves Ildikó!
Az adásvételi szerződés megkötése előtt feltétlenül előzetes hitelbírálatot javaslunk, melyet Szakértőink díjmentesen elvégeznek. Irodáink elérhetőségét ITT találja. Ezt követően köthető meg az adásvételi szerződés és adható át a foglaló. Minderről bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA