Lakáshitel kalkulátor használt lakásra

Velünk akár több százezer forintot is megtakaríthatsz. Kérd egyedi ajánlatunkat

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

A legjobb lakáshitelek a Hitelnet szakértőivel

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 18 éves szakmai tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Irodáinkban szinte valamennyi hazai bank és pénzintézet legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei érhetők el teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Szakképzett hitelszakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során. Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. A legkedvezőbb ajánlatokat online is megtekinthetik a hitelnet.hu segítségével is.

Milyen célra igényelhető lakáshitel?

Elsőként azt kell tudni, hogy míg a piaci kamatozású forint alapú lakáshitelek bármely lakáscél megvalósítása esetén igényelhetők – legyen szó akár lakóház építéséről, lakásbővítésről, felújításról, vagy korszerűsítésről, akár lakásvásárlásról – addig az államilag támogatott forinthitelek csak új ház építése vagy vásárlása, használt lakás vásárlására valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítési munkálataink elvégzésére igényelhetők.

 • Lakóingatlan (társasházi lakás, családi ház, ikerház, sorház, stb.) és építési telek vásárlása
 • Lakóingatlan építése
 • Lakóingatlan bővítése, tetőtér-beépítés, emeletráépítés
 • Lakóingatlan korszerűsítése illetve felújítása
 • Korábban lakáscéllal felvett jelzálog alapú kölcsön kiváltása
 • Áthidaló hitel lakáscsere esetén

Fenti hitelcélok alapján számos pénzügyi partnerünk lakáshitelei közül választhatja ki az Ön számára megfelelő hitelkonstrukciót. A hiteltermék kiválasztásánál értelemszerűen fontos szerepet játszik az adott konstrukció havi törlesztő részletének nagysága.

A pontos és végleges lakáshitel konstrukció számos tényezőtől függ:

 • Hiteligénylő nettó jövedelme
 • Ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése
 • Igénylő negatív KHR státusza (passzív, aktív)
 • Rendelkezésre álló saját erő és az ingatlan vételárának aránya
 • Hiteligénylő életkora, iskolai végzettsége
 • Eltartott gyermek száma

Fedezeteként a pénzintézetek elfogadják a hitelcélt képező ingatlant, ha annak értéke eléri a bank által minimálisan előírt értéket. További ingatlanfedezet bevonására is van lehetőség, ha a hitelcél szerinti ingatlant leendő tulajdonosa nem szeretné megterhelni, vagy ha a vásárolandó ingatlan önmagában nem nyújt kellő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre. Egy lakáshitel ügyletbe maximum 3 ingatlan vonható be. Típusát tekintve az alábbi ingatlanok fogadható el lakáshitel fedezeteként: lakóingatlan, hétvégi ház, üdülő, nyaraló, építési telek.

Plusz ingatlanfedezet bevonása esetén az ingatlannak nem kell a hitelfelvevő tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül bárki ingatlana bevonható, aki hozzájárul ahhoz, hogy a lakáshitel visszafizetését biztosító jelzálogjogot bejegyezzék az ingatlanára és hajlandó részt venni a hitelügyletben. Az ingatlantulajdonos zálogkötelezettként kerül bevonásra.

Kérdései lennének?

Forduljon bizalommal a Hitelnet országszerte elérhető irodáihoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről! Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot kérhet!

A Hitelnet.hu segít az összehasonlításban:

Pénzügyi szakembereink naprakész információval rendelkeznek az aktuális lakáshitelekről, így első kézből ismerheti meg a hitellehetőségeket! Vannak olyan lakáscélok, melyek piaci kamatozású és állami kamattámogatású konstrukcióval egyaránt megvalósíthatók. Ilyen hitelcél az új és használt lakás vásárlása mellett a lakáskorszerűsítés és az új ház építése. Ezek finanszírozásakor nemcsak azt kell megnézni, hogy melyik terméket nyújtják a bankok a legkedvezőbb kamatláb mellett, hanem azt is, hogy az igénylő az elvárt követelményeknek megfelel-e. Az államilag támogatott lakáshitelnek ugyanis jogszabály által előírt feltételei is vannak.

Számoljon feni kalkulátorunkkal és kérje személyre szabott ajánlatunkat%

Az elérhető legalacsonyabb havi törlesztő részleteket megtekintheti oldalunkon is vagy használhatja univerzális hitelkalkulátorunkat. Adja meg a felvenni kívánt összeget és a tervezett futamidőt. Ezután a Kalkuláció gombra kattintva online Hitelszámolónk megjeleníti a bankpiacon elérhető legkedvezőbb konstrukciókat. A törlesztő részletek mellett megjelent THM értékek 5 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén kerültek kiszámításra.

Forduljon hitelszakértőnkhöz akár személyesen is!

Kattintson ide és tekintse meg hitelszakértőink elérhetőségét országszerte és tegye fel kérdését személyesen vagy telefonon.

Kérdését online szeretné feltenni névtelenül? Hitelszakértőnk 24 órán belül válaszolnak kérdéseire!

Ha nem kapunk CSOK-ot, CSOK hitel sem igényelhető?

Kedves Szakértők! A következő esetben kérném a segítségeteket: Páromnak van két 25 év alatti gyermeke, illetve folyamatban van egy 3. közös gyermek, aki várhatóan 2020. márciusban születik. Párom már vett igénybe 2 gyermeke után új lakás vásárlásra 2.4 millió Ft összegben szocpolt. Most szeretnénk összeköltözni, és amennyiben lehetséges igénybe venni a csok hitelt. Használt lakásra 2,2 mill...

Tovább

Lakáshitel aktív KHR-es házastárs kihagyásával?

Tisztelt Hitelnet! Kérdésem a következő: 2019-ben mely bankok foglalkoznak használt lakás, családi ház ingatlanlízinggel? Mennyi önerő szükséges egy 13 millióba kerülő ingatlan lízingeléséhez? Önerő nélkül lehet-e lizngelni? Ha van házastárs, de aktív KHR-es, akkor lehet-e egyedüli felvevőként lzingelni ingatlant úgy, hogy a házastársat semmilyen módon nem veszi figyelembe a lízinget adó ...

Tovább

Tulajdonrész kivásárlásakor mi lesz a haszonélvezeti joggal?

Tiszteletem! A szüleimnek 1/2-ed (mindkettőjüknek külön: 1/4-ed + 1/4-ed) tulajdonrészük van egy rokonunkkal közös és osztatlan ingatlanban. A rokon tulajdonrésze is 1/2-ed, amit a nagymamámtól eltartásért szerzett meg (igaz elég méltatlan módon). Az ingatlanból ez a rokon bennünket évek óta kizár, mert hogy ő életvitelszerűen ott él, a szüleimmel pedig hosszú évek óta nem tudjuk használni a fé...

Tovább

Munkáltatói hitel hogyan töröltethető?

T. Szakértő! A munkáltatói lakáshitelemet 06.03.-án kiegyenlítettem. A jelzalogjog töröltetés végett szivatnak. A központjukból két asszony aláírásaval azt írtak, hogy 4200 Ft ügyintézési díjat fizessek meg a hirdetményükre hivatkozva. Ilyen bankköltség tétel nem szerepel a hirdetményükben! Előtte kezelési költségként követelték, de az iratok (rendelkezőlevél) alapján az a volt foglalkoztató...

Tovább

Használt lakásra is felvehetem a CSOK hitelt?

Tisztelt Hitelnet! Az lenne a kérdésem, hogy az egyébként rengeteg hírportálon, a kormány hivatalos oldalán (csalad.hu-n) és az Ön oldalukon is leírt "CSOK" mellé felvehető, állam által támogatott, legfeljebb 3%-os kamatozású kedvezményes hitelt fel tudom-e venni HASZNÁLT lakás vásárlására is? Mert bár a híroldalak cikkei egyértelműen fogalmaznak, a szerintem! idevágó kormányrendelet (17/20...

Tovább

Építési hitelnél önerőnek számít a telek?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Nemrégiben vásároltam (1.5 hónapja) egy építési telket készpénzre, mert egy gyors döntést kellett hozni egy jó vétel miatt. Szeretnék házat építeni a telekre, de amennyiben van lehetőség rá, szeretném valamiképpen önerőként érvényesíteni ezt a telket, mivel lehetőleg nem akarok még a telek árán felül önerőt beletenni az építkezés megkezdéséhez. - Van-e rá lehetőségem,...

Tovább

A tulajdonjog átruházó nyilatkozatot tartalmaznia kell az adásvételi szerződésnek?

T. Hitelnet! A CSOK igénylésekor a szerződést illetően a következő szavak szükségesek? ***Az eladónak a tulajdonjog átruházó nyilatkozat (bejegyzési engedély) későbbi időpontban történő kiadására vonatkozó, feltétlen és visszavonhatatlan nyilatkozata, és a bejegyzési kérelem ezen időpontig való függőben tartására irányuló kérelme. Eladó a szerződés aláírásával úgy nyilatkozik, hogy az okir...

Tovább

Ápolási díjra is igényelhető lakáshitel?

Tisztelt Szakértő! A közeljövőben terveznék vidéken egy “olcsóbb” (4-5 millió körül) ingatlan vásárlást. A fizetésem (177 000 Ft) jelenleg eléggé le van terhelve törlesztő részletekkel (havi 76 000 Ft). Emiatt ha jól sejtem, nem férne bele még egy fix törlesztő részletű, hosszabb kamatperiódusra felvett lakáshitel sem. Emellett emelt családi pótlékot (23 300 Ft) és ápolási díjat kapok (90 000 F...

Tovább

A kamattámogatást is vissza kell fizetni, ha nem születik meg a gyermek?

Tisztelt Hitelnet, Az alábbi kérdéseim lennének a 2 gyerekes, 2.6M + 10M CSOK támogatás és kamattámogatott hitellel kapcsolatban: 1) Ha nagyobb lakásba költözünk, akkor pontosan mit kell az Államkincstárhoz ideiglenesen letétbe helyezni? A 2.6M Ft-os CSOK támogatást? A 2.6M Ft-os CSOK támogatást és a 10M Ft-os hitel kamattámogatás részét? Vagy a 2.6M Ft-os CSOK támogatást és a 10M Ft-os telj...

Tovább

Férjem kaphat lakáshitelt, ha passzív státuszban van?

Tisztelt Hitelnet! Már az online felületen írtam Önöknek, de számunkra fontos és gyors ügyintézésre volna szükség, ezért írok most ezen formában is. A férjemmel szeretnénk rövid időn belül Pècsen lakást vásárolni. Jelenleg egy régi butaság miatt (folyószámla hitelkeret tartozás) miatt a férjem a KHR nyilvántartásban passziv státuszban szerepel. 2014. szeptember 18.-án megegyezés formájában ...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

József szerint:

2020-02-10 - 13:35

Tisztelt Hitelnet!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik banknál lehet olyan használt lakás megvásárlására hitelt felvenni, ami a tulajdoni lap szerint raktár besorolású, de összkomfortos lakásként működik Budapesten?
Köszönettel,
József

Hitelnet.hu szerint:

2020-02-10 - 13:46

Kedves József!
Raktár megnevezéssel nyilvántartott ingatlant egyik hitelintézet sem fogad el fedezként. Megoldás az ingatlan lakássá történő átminősítése lehet.

Tünde szerint:

2020-01-06 - 12:39

Üdvözlöm!
Lakásvásárlás miatt 10 millió babaváró hitel igénylése folyamatban van. Viszont még 12 millió jelzáloghitelt is szeretnénk felvenni. 400.000 Ft banki jövedelem van a férjemmel kettőnknek, amihez én havonta 150.000 Ft jutattást kapok. A babaváró igénylésénél azt a választ kaptuk, hogy a juttatás nem felel meg, és nem számítják bele a keresethez. A 400.000 nettó jövedelem elég lehet a jelzáloghitel felvételéhez?
Válaszukat köszönöm!
Üdvözlettel: Tünde

Hitelnet.hu szerint:

2020-01-06 - 13:15

Kedves Tünde!
Kérdés, hogy pontosan milyen jogcímen kapja Ön a juttatást.
Ahhoz, hogy meg tudjuk határozni, hogy a 400.000 Ft-os nettó jövedelem elegendő-e a két hitel felvételéhez, további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőiknk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást fognak készíteni Önöknek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

D-né szerint:

2019-12-19 - 10:08

Ha BÁR-os vagyok, akkor is kaphatok lakáshitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2019-12-19 - 10:27

Kedves Asszonyom!
Aktív BAR lista esetén lakáshitel nem igényelhető.
Ha passzív státuszban szerepel a BAR listán és tartoását saját maga rendezte, vagy megegyezéssel zárult a hitelfelvétel és azóta legalább 6 hónap eltelt, akkor lehetőség nyílhat lakáshitel felvételére.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tibor szerint:

2019-07-26 - 09:50

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy amennyiben a 2018. évben vettem már igénybe “lakáscélú hitelek állami támogatással konstrukcióval” kamattámogatott hitelt, akkor az otthonteremtési kamattámogatott hitel “CSOK hitel” felvételének a lehetőségét kizárja-e? A 341/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet az otthonteremtési kamattámogatásról 2. § (2) bekezdése “Az otthonteremtési kamattámogatás a támogatott személy által egy alkalommal vehető igénybe.” erre vonatkozik-e?
Válaszukat köszönöm.
Tibor

Hitelnet.hu szerint:

2019-07-29 - 10:21

Kedves Tibor!
A 341/2011. (XII. 29.) kormányrendelet szerinti támogatott hitel igénybevétele nem zárja ki a 16/2010. (II.10.) rendelet szerinti CSOK hitel igénybevételét.
További, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Alexandra szerint:

2019-07-15 - 22:46

Üdvözlöm!
A férjemmel Németországban dolgozunk, neki határozatlan idejű munkaszerződése van. Magyarországon szeretnénk házat vásárolni, ami 12 millió forint. Van 2 Ltp-k, ami 1 év múlva jár le. Az 2.5 m forint és van 3 m önerőnk. 7 m Ft jelzáloghitelre lenne szükségünk.
Azt szeretném kérdezni, hogy Ön szerint működhet-e így a hitelfelvétel? Illetve, hogy a hitel feltétele-e a magyarországi tb jogviszony megléte?

Hitelnet.hu szerint:

2019-07-16 - 23:14

Kedves Alexandra!
A leírtak alapján működhet lakáshitel felvétele, ha rendelkeznek állandó magyarországi lakcímmel. A hitelfelvételnek nem feltétele a magyar TB jogviszony. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Dávid szerint:

2019-05-10 - 10:46

Üdvözlöm.
Használt házat szeretnénk venni Dabas városában, 15 millió forintba kerül az ingatlan. 2 gyermek után járó 1.43 millió forint támogatást szeretnénk igénybe venni ,illetve a fundamentanal még le nem járt szerződésünkből származó 1.5 millió forint, illetve 500 ezer forint foglalót teszünk le a következő hónapban.
Erre szeretnénk felvenni a július 1.-jén induló támogatott hitelt felvenni 10 millió forint értékben. Ha jól számolom, 11.570.000 forint marad, ebből 10 millió a hitel és a maradék 1.570.000 forint lesz piaci kamatozású hitel. A ház vert falazatú, mennyire befolyasolja a csok hitel megállapításánál?
Jól gondolkodunk? Vagy valami nem úgy van, ahogy mi gondoljuk?

Hitelnet.hu szerint:

2019-05-10 - 11:21

Kedves Dávid!
Használt ház vásárlásához az 1,43M Ft CSOK mellé igényelhető lesz 2 gyermek után a maximum 10M Ft összegű támogatott lakáshitel és megfelelő jövedelemfedezettség esetén piaci kamatozású lakáshitel is.
Vert falazatú ház finanszírozása speciális eset. Előzetes egyeztetést javaslunk az ügyben. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodával. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK- és hitelügyintézést is!

Károly szerint:

2019-05-05 - 19:18

Az lene a kérdésem, hogy ami július 1-én jön a falusi csok használt lakásvásárlására és erre járó támogatás és mivel nekem van 3 gyermekem és a párommal néztünk egy lakást, de a lakás ára 10 millió Ft és csak 5 millió forintot kapunk lakásvásárlásra és 5 millió Ft-ot ház korszerűsítésére, a kérdés, hogy nekem ez a ház sikerüljön és megvehetem a lakást 10 millióért vagy vennem kell fel még plusz 5 milliót korszerűsítésre?
Előre is köszönöm a válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2019-05-06 - 11:24

Kedves Károly!
A korszerűsítésre járó maximum 5 millió forintot nem szükséges felvennie, de a 10 milliós lakás vételárának kiegyenlítéséhez legfeljebb 5 millió forintot tud igénybe venni a falusi CSOK keretében.

Lívia szerint:

2019-04-30 - 10:13

Üdv.
Az ingatlanban nincs wc, meleg-hideg víz csak a konyhában. A fürdőszoba berendezve van, fűtéssel, csap nélkül. A szennyvíz a kapuig van bevezetve.
Hitelképes így az ingatlan? Lenne egy másik ingatlan bevonva fedezetnek.
Köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-30 - 10:44

Kedves Lívia!
A plusz ingatlannal megoldható lehet a finanszírozás. Kérjük, tölte ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető lakáshitelekről!

Anna szerint:

2019-04-30 - 09:20

T. cím!
Egyedülálló nő vagyok 250.000 Ft nettó fizetéssel. Használt lakást szeretnék vásárolni, 13.900.000 Ft-ért. Van egy fél lakás tulajdonom (öröklés), melynek a másik fele az édesanyámé. A lakásrészemet szeretném önerőként felhasználni.
Szeretném tudni, hogy milyen esélyeim vannak a kölcsön egyedüli felvételére.
Üdvözlettel: Anna

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-30 - 09:43

Kedves Anna!
A megadott jövedelemmel, plusz ingatlanfedezet bevonásával megoldható lehet a készpénz nélküli finanszírozás. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tibor szerint:

2019-04-30 - 09:12

Tisztelt szakértő!
Feleségem aláírt egy vételi szándéknyilatkozatot/előszerződést, de én mint másik tulaj nem írtam alá. Így érvényes-e? Írja a dokumentum, hogy az eladók általi elfogadása, de én mint másik eladó nem fogadtam el, tehát ha jól értem ez nem számít érvènyesnek!
Válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-30 - 09:31

Kedves Tibor!
Ugyan jogi ügyekben irodánk nem illetékes, de információink szerint a nevezett dokumentum csak akkor érvényes, ha minden eladó aláírta.

Imre szerint:

2019-04-26 - 10:32

Használt lakás vásárlásához szükségem lenne hitelre.
A hitelösszeg nem túl nagy 5M forint. Rendelkezem 2db fundamenta LTP számlával 20E forintos havi megtakarításokkal. Az egyik szerződés (823 módozat) 2021 közepén, míg a másik (A20 módozat) 2023 elején jár le. A kettő össesen kb. 3,8M forintot jelent majd hitel nélkül.
A kérdésem az, hogy mivel járok jobban?
Banki hitellel, amelyet 20 évre felvéve fizetek 2021 közepéig, ahol az aktuálisan lejáró LTP-t felhasználva előtörlesztenék, majd 2023-ban a második LTP lejártakor végtörlesztenék kiegészítve az LTP-t az esetlegesen még hiányzó összeggel.
Vagy
A 823-as módozatú LTP szerződésemre áthidaló kölcsönt + hitelt kérek 5M forint értékben.
Ezt pedig majd 2023-ban amikor a másik LTP kifut, ennek segítségével végtörleszteném.
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-26 - 10:50

Kedves Imre!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatóban fogják ismertetni az elérhető legkedvezőbb banki hitelekről. Ezt összevetve a Fundamenta hitelajánlatával reméljük sikerül metalálnia a megfelelő konstrukciót. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Nóra szerint:

2019-03-29 - 13:03

Üdvözlöm!
Párommal ebben az évben tervezünk házvásárlást. Mindketten határozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkezünk. Kettőnk keresete nettó 310.000 forint. Van kettő személyi kölcsönünk, amely havi szinten 54.000 forint. Az egyik jövő januárban jár le, a másik 3 év múlva. Önerőként a tulajdonomban álló nyaralót szeretnénk bevonni.
Kérdésem az lenne, hogy jelenleg a leírtak alapján lenne-e lehetőségünk házvásárlásra?

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-29 - 13:24

Kedves Nóra!
A leírtak alapján működhet a lakásvásárlás, de pontos tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Meghatározó például az is, hogy milyen értékű ingatlant szeretnének vásárolni. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatót készítenek Önökenk az elérhető lakásvásárlási hitelekről. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitel- és esetleges CSOK ügyintézést is!

Dóra szerint:

2019-03-28 - 14:18

Tisztelt Hitelnet!
Az alábbi kérdèssel fordulok Önökhöz: el szeretnénk adni a lakásunkat, ami van még hitel. 2.700.000 lakáscélú munkáltatói kölcsön és 500.000 Ft dolgozói kedvezményes hitel. Az ingatlan eladási ára 12.700.000 Ft. Vevőink eddig adtak 300.000 Ft foglalót, 970.000 Ft előleget. Rendelkeznek még 1.430.000 Ft önerővel, 10.000.000 Ft-ot pedig hitelből fizetnének. A bank ahol felvennék a hitelt azt mondja, hogy az én hiteleimet (mivel dolgozói hitelek), nem végtörleszthetem az általuk folyósított hitelből. Pedig ez lett volna a cél, mivel házat szeretnénk venni, és már mi is fizetnénk előleget.
Kérdésem az, hogy valóban nem végtörleszthető a hitelem a vevők által felvett hitelből?
Köszönöm válaszukat!

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-28 - 14:21

Kedves Dóra!
Az ügylet részleteit nem ismerve sajnos nem tudjuk megmondani, hogy miért nincs lehetőség az Ön hitelét a vevő által felvenni kívánt hitelből végtörleszteni. Kérdésére pontos választ az érintett bankfiók tud adni.

Ági szerint:

2019-03-12 - 14:06

Tisztelt Címzett!
A kérdésem a következő: kb. 45 milliós értékű lakást szeretnék vásárolni. Ehhez lesz 5 millió Ft lakáselőtakarékosságból kifolyólag, mint önerő, illetve a nevemen lévő 60 m2-es lakást tudom önerőnek felajánlani. A 60 m2-es lakáson Magyar Állam terhelési tilalom van. Elegendő-e ez a kettő önerőnek? A 60 m2-es lakás piaci értéke kb. 45 millió, ennek a 80%-a 36 millió + 5 millió lakáselőtakarékosság, az 41 millió, akkor a banktól csak 4 millió hitelt kell felvennem?
Köszönöm a válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-12 - 14:09

Kedves Ági!
A két ingatlanfedezet bevonásával – megfelelő jövedelemfedezettség esetén – megoldható lehet a lakásvásárlási hitel felvétele. Ha 45M Ft a vételár és Ön 5M Ft önerővel készpénzzel rendelkezik, akkor a teljes vételár kiegyenlítéséhez 40M Ft összegű lakáshitelt szükséges felvennie. További, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Ágnes szerint:

2019-03-05 - 10:38

Jelenleg USA-ban élek, kettős állampolgár vagyok, a lányomnál lakom. Idővel szeretnék visszaköltözni Magyarországra, ezért már most szeretnék egy kis lakást venni hitelre. Mivel elvált vagyok, asszonytartási díjat kapok, amiből fedezni tudnám egy kölcsön törlesztőrészletét az önerő befizetése után.
Volna valamilyen lehetőségem hitelt kapni?
Köszönettel: Ágnes

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-05 - 10:55

Kedves Ágnes!
Az asszonytartási díj Magyarországon nem tartozik a hitelfelvétel során elfogadható jövedelmek közé, így erre lakáshitel sajnos nem vehető fel.

Zsanett szerint:

2019-03-03 - 23:21

Tisztelt Hitelnet!
Szeretnék időpontott egyeztetni a székesfehérvári irodájukkal, de sehol nem találok telefonszámot.
Tudnának ebben segíteni?
Tisztelettel.
Zsanett

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-03 - 23:23

Kedves Zsanett!
Székesfehérvári irodánk elérhetőségét ITT találja.

Szilvia szerint:

2019-02-27 - 12:31

Kedves Hitelnet!
Családi házat vásárolnánk, amit egybe adnak el ,egybe is szeretnénk megvenni. Egy telken van 2 ház, 2 tulajdoni lapon 2 helyrajzi számon. (A szülői ház mellé bővítettek és hogy a tulajdonjog szerepeljen rajta, így peresítették az ingatlant.) Hogyan tudnánk megvásárolni az ingatlant csok-kal? Az egyik házat csok + hitel, a másikat önerő + hitel? Így 2 adásvételi szerződés kell? Benyújtható-e a hitel egyszerre? Az energetikai tanúsítvány mindkét házra kell akkor is, ha a nagyobb házat nem lakják?

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-27 - 14:08

Kedves Szilvia!
Két külön ügyletként lenne megoldható a hitel, illetve a CSOK igénylés. Energiatanúsítvány az adásvétel miatt minden esetben szükséges.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az elérhető hitelkonstrukciókról! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitel- és CSOK ügyintézést is!

Tamás szerint:

2019-02-20 - 10:56

Üdv.
Érdeklődnék. Használt lakásra szeretnék 2 gyerek után felvenni Családi Otthonteremtési Kedvezményt. 8.000.000 Ft hitelre lenne szükségem.
Lehetséges? A megvásárolni kívánt ingatlan összértéke 14.000.000 Ft.
Előre is köszönöm a választ.

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-20 - 14:57

Kedves Tamás!
Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes tájékoztatót az elérhető lakáshitelekről. Ehhez bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK- és hitelügyintézést is!

László szerint:

2019-02-18 - 17:07

Tisztelt Hitelnet!
A kérdés, hogy egy fiatal (40 alatti) házaspárnak, júniusban érkező babával önerő hiányában – ami azt jelenti, hogy (500 ezer Ft) kézpénzzel rendelkezve – mi a legjobb lehetősége egy 10 millió körüli saját ingatlan vásárlásra Pest megyében?
Már több éves megszakítatlan munkahellyel, nettó havi 450-500 ezer Ft-os keresettel rendelkezve és két LTP lekötéssel rendelkezve (4 és 10 éves), ami csak 3 és 7 év múlva telik le.
Előre is köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-26 - 15:04

Kedves László!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmnentest tájékoztatást tudnak adni Önöknek az elérhető támogatásokról és hitelkonstrukciókról! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK- és hitelügyintézését is!

Viktória szerint:

2019-01-31 - 10:52

Több kérdésem is lenne:
Lakáshitelt szeretnénk felvenni a férjemmel, viszont ő még fél évig próbaidőn lesz, nekem már letelt a próbaidőm (előtte is folyamatos volt a munkaviszony). A férjem próbaideje akkor is kizáró ok, ha házasok vagyunk és ketten vennénk fel?
Jól gondolom, hogy az is rontja a hitelfelvételi esélyeinket, ha babát várnék (de még dolgoznék) vagy ennek nincs befolyása?
Végül ha jól tudom, az ingatlan értékének legfeljebb 80%-ára lehet hitelt felvenni, de azt a vételárból számítják vagy értékbecslés alapján? Mert mi van, ha a vételár alapján megvan a 20% önerőnk, de magasabbra becsülik az ingatlant és úgy már nincs. Akkor nem is tudhatjuk előtte, hogy megkapjuk-e a hitelt?
Köszönöm szépen a választ, válaszokat előre is!

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-07 - 13:19

Kedves Viktória!
Próbaidős munkaviszonyból származó jövedelmet a bankok sajnos nem tudnak figyelembe venni a hitelbírálat során.
A babavárás alatti hitelfelvétel valóban megnehezítheti a hitelfelvételt.
Ha az értékbecslő magasabb értékre becsülné az ingatlant, az önerő minimumot a bank ekkor is a vételár alapján állapítaná meg.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online addatlapunkat vagy keressék a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Tamás szerint:

2019-01-30 - 21:57

Ingatlanunkat cserélnénk nagyobbra. A másik fél ingatlanosa tőlünk is el akarja kérni a mi lakásunk árának 1%-át, holott csak a másik féllel van (kizárólagos eladási) szerződése.

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-07 - 10:58

Kedves Tamás!
Ingatlanjogi kérdésekben irodánk sajnos nem illetékes. Ingatlanügyekkel foglalkozó ügyvéd megkeresését javasoljuk az ügyben!

Károly szerint:

2019-01-23 - 14:04

A kérdésem, hogy 8 éves futamidőre fix 5 vagy fix 10 kamatozású hitel igényelhető?

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-24 - 09:16

Kedves Károly!
Pénzintézettől függően 5 és 10 évig fix kamatozású kölcsön egyaránt igényelhető 8 éves futamidőre. Az elérhető konstrukciókról és a konkrét törlesztő részletekről Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

István szerint:

2019-01-18 - 00:20

Lakáshitelt szeretnének párommal. Kérdésem, hogy az összevont jövedelmünk alapján kaphatunk lakáshitelt vagy mindenféleképpen szükség lenne önerőre vagy ingatlanfedezetre? A hitel összege 5 millió Ft lenne.

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-18 - 10:17

Kedves István!
Lakásvásárlási hitel felvételéhez minden esetben szükséges ingatlanfedezet. Jellemzően a célingatlan kerül bevonásra, de másik ingatlan is felajánlható fedezetként. Amennyiben ezt szeretnék elkerülni, úgy lakáscélú hitel sajnos nem vehető fel. Ez esetben ingatlanfedezet nélkül személyi kölcsön igényelhető, mely magasabb kamattal érhető el. Javasoljuk, hogy töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják az elérhető lakáshiteleket és fedezet nélküli hitelkonstrukciókat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Zsuzsi szerint:

2019-01-08 - 09:55

Rendben értem.
És ha ugyanarra a munkahelyre visszamegyek és az addigi munkaviszonyomat sem fogadják el?

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-08 - 10:04

Kedves Zsuzsi!
Mivel több mint 30 nap megszakítás lenne, ezért sajnos nem. Meg kellene várni, míg meglenne ismét legalább a 3 hónapos, nem próbidős munkaviszonya.

Zsuzsi szerint:

2019-01-08 - 09:22

Lakáshitelt szeretnék kötni.
A kérdésem az lenne, hogy: 2016.10.24-től 2018-06.08-ig dolgoztam, majd ezt követően 2018.08.27-től 2018.11.19-ig próbaidőn voltam.
Melyek azok a bankok, akik visszamenőleg elfogadják a munkaviszonyt?
Vagy mit tegyek?

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-08 - 09:38

Kedves Zsuzsi!
Amennyiben 2018.08.27.-től létesített, már nem próbaidős munkaviszonya jelenleg is fennáll, akkor működhet a hiteligénylés. Ez esetben kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják tájékoztatni Önt. Ha korábbi munkaviszonya már nem áll fenn, akkor sajnos nincs lehetőség hiteligénylésre.

Eszter szerint:

2019-01-08 - 09:21

Kedves Hitelnet!
Kérdésem háttere 10 külföldön tartózkodás, így a magyar alapdolgokkal nem teljesen vagyok tisztában!
Lekérdezhető valahogy a hitelminősítésem? Illetve bármilyen tanácsot tudnak adni, vagy tudnak-e olyan weboldalról ami tud, hogy hogyan lehet a hitelképességet javítani?
Válaszukat előre köszönöm!
Üdv, Eszter

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-08 - 09:35

Kedves Eszter!
Irodáinkban Szakértőink tudnak végezni előzetes hitelbírálatot. Ehhez néhány információra lenne szükség. Elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnek a kapcsolatot. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Bea szerint:

2019-01-03 - 10:18

Tisztelt Szakértő!
41 éves vagyok. Lakásvásárlásra (használt 1 szobás lakás/garzon) szeretnék hitelt felvenni. Ingatlanfedezetem nincs, viszont megtakarításom kb. 2 millió Ft van. Munkaviszonyom van. A futamidő nekem mindegy. De szeretném a legkedvezőbb ajánlatot kapni, egyedülálló lévén.
Szeretnék érdeklődni, van-e lehetőségem hitelfelvételre?
Előre is köszönöm a segítségüket.

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-03 - 10:43

Kedves Bea!
A vásárolandó ingatlan elfogadható lakásvásárlási hitel fedezeteként. Az, hogy mennyi lakáshitelt tud felvenni, függ az ingatlan értékétől, területi elhelyezkedésétől, valamint az Ön jövedelmi helyzetétől. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA