Lakáshitel kalkulátor

Velünk akár több százezer forintot is megtakaríthatsz. Kérd egyedi ajánlatunkat

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

A legjobb lakáshitelek a Hitelnet szakértőivel

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 18 éves szakmai tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Irodáinkban szinte valamennyi hazai bank és pénzintézet legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei érhetők el teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Szakképzett hitelszakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során. Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. A legkedvezőbb ajánlatokat online is megtekinthetik a hitelnet.hu segítségével is.

Milyen célra igényelhető lakáshitel?

Elsőként azt kell tudni, hogy míg a piaci kamatozású forint alapú lakáshitelek bármely lakáscél megvalósítása esetén igényelhetők – legyen szó akár lakóház építéséről, lakásbővítésről, felújításról, vagy korszerűsítésről, akár lakásvásárlásról – addig az államilag támogatott forinthitelek csak új ház építése vagy vásárlása, használt lakás vásárlására valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítési munkálataink elvégzésére igényelhetők.

 • Lakóingatlan (társasházi lakás, családi ház, ikerház, sorház, stb.) és építési telek vásárlása
 • Lakóingatlan építése
 • Lakóingatlan bővítése, tetőtér-beépítés, emeletráépítés
 • Lakóingatlan korszerűsítése illetve felújítása
 • Korábban lakáscéllal felvett jelzálog alapú kölcsön kiváltása
 • Áthidaló hitel lakáscsere esetén

Fenti hitelcélok alapján számos pénzügyi partnerünk lakáshitelei közül választhatja ki az Ön számára megfelelő hitelkonstrukciót. A hiteltermék kiválasztásánál értelemszerűen fontos szerepet játszik az adott konstrukció havi törlesztő részletének nagysága.

A pontos és végleges lakáshitel konstrukció számos tényezőtől függ:

 • Hiteligénylő nettó jövedelme
 • Ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése
 • Igénylő negatív KHR státusza (passzív, aktív)
 • Rendelkezésre álló saját erő és az ingatlan vételárának aránya
 • Hiteligénylő életkora, iskolai végzettsége
 • Eltartott gyermek száma

Fedezeteként a pénzintézetek elfogadják a hitelcélt képező ingatlant, ha annak értéke eléri a bank által minimálisan előírt értéket. További ingatlanfedezet bevonására is van lehetőség, ha a hitelcél szerinti ingatlant leendő tulajdonosa nem szeretné megterhelni, vagy ha a vásárolandó ingatlan önmagában nem nyújt kellő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre. Egy lakáshitel ügyletbe maximum 3 ingatlan vonható be. Típusát tekintve az alábbi ingatlanok fogadható el lakáshitel fedezeteként: lakóingatlan, hétvégi ház, üdülő, nyaraló, építési telek.

Plusz ingatlanfedezet bevonása esetén az ingatlannak nem kell a hitelfelvevő tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül bárki ingatlana bevonható, aki hozzájárul ahhoz, hogy a lakáshitel visszafizetését biztosító jelzálogjogot bejegyezzék az ingatlanára és hajlandó részt venni a hitelügyletben. Az ingatlantulajdonos zálogkötelezettként kerül bevonásra.

Kérdései lennének?

Forduljon bizalommal a Hitelnet országszerte elérhető irodáihoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről! Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot kérhet!

A Hitelnet.hu segít az összehasonlításban:

Pénzügyi szakembereink naprakész információval rendelkeznek az aktuális lakáshitelekről, így első kézből ismerheti meg a hitellehetőségeket! Vannak olyan lakáscélok, melyek piaci kamatozású és állami kamattámogatású konstrukcióval egyaránt megvalósíthatók. Ilyen hitelcél az új és használt lakás vásárlása mellett a lakáskorszerűsítés és az új ház építése. Ezek finanszírozásakor nemcsak azt kell megnézni, hogy melyik terméket nyújtják a bankok a legkedvezőbb kamatláb mellett, hanem azt is, hogy az igénylő az elvárt követelményeknek megfelel-e. Az államilag támogatott lakáshitelnek ugyanis jogszabály által előírt feltételei is vannak.

Számoljon feni kalkulátorunkkal és kérje személyre szabott ajánlatunkat%

Az elérhető legalacsonyabb havi törlesztő részleteket megtekintheti oldalunkon is vagy használhatja univerzális hitelkalkulátorunkat. Adja meg a felvenni kívánt összeget és a tervezett futamidőt. Ezután a Kalkuláció gombra kattintva online Hitelszámolónk megjeleníti a bankpiacon elérhető legkedvezőbb konstrukciókat. A törlesztő részletek mellett megjelent THM értékek 5 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén kerültek kiszámításra.

Forduljon hitelszakértőnkhöz akár személyesen is!

Kattintson ide és tekintse meg hitelszakértőink elérhetőségét országszerte és tegye fel kérdését személyesen vagy telefonon.

Kérdését online szeretné feltenni névtelenül? Hitelszakértőnk 24 órán belül válaszolnak kérdéseire!

Enyhülő hitelfeltételek külföldön dolgozóknak!

A járványhelyzet következtében még márciusban szigorították a pénzintézetek a hitelfelvétel feltételeit. Az átmeneti jelleggel bevezetett korlátozó intézkedések jellemzően a hiteligénylés során elfogadható jövedelmek körét szűkítették. Ez a korlátozás elsősorban a külföldi munkaviszonnyal rendelkezőket érintette negatívan. Két hónap elteltével most több bank is lazított a szigorú feltételeken, ami...

Tovább

CSOK hitel házastárs tulajdonrészének kifizetéséhez jár?

Tisztelt Szakértő! Családi házat építettünk 2000-ben. Feleségemmel 50-50%-os tulajdoni részünk van bejegyezve. 2019. márciusban jogerős végzéssel elváltunk közös megegyezéssel. Három gyermekünk van. Jelenleg nála vannak elhelyezve. Én elköltöztem a közös házból. Ígérte, hogy kifizeti a ház 50%-át, de nem tette lassan már 1 éve. Peres eljárást indítottam ellene, kértem a gyerekek nálam történő e...

Tovább

Közalkalmazotti lakáshitel elérhető 2020-ban?

Lakást szeretnék vásárolni Budapesten. Közalkalmazottként dolgozom már több mint 30 éve. A közalkalmazotti törvényben a következőket találtam: "78/A. § * (1) * Az állam készfizető kezességet vállal a közalkalmazott által a lakás építéséhez, vásárlásához hitelintézettől igényelt állami kamattámogatású kölcsön összegének a hitel fedezetéül szolgáló, hitelcél szerinti lakásingatlan hitelbizto...

Tovább

A vételáron felül felújításra is kaphatunk lakáshitelt?

Tisztelt Hölgyem/Uram, Segítségét szeretném kérni lakáshitel ügyben. Van egy ingatlan 9 millió 500 ezer Ft a vételár, de nincs korszerűsítve. Mi a minősített fogyasztóbarát lakáshitelt szeretnénk felvenni, de addig ameddig a fűtés nincs bevezetve a házba, nem számít se komfortosnak, se összkomfortosnak, tehát nem vehető fel rá jelzáloghitel. Viszont egy családtagunk háza lenne a fedezet a h...

Tovább

CSOK hitel igényelhető tetőtér-beépítésre?

Jó napot kívánok! Szeretnék tájékoztatást kérni egy emeletes osztatlan közös tulajdonú ingatlannal kapcsolatban. Ez egy családi ház, melyet örököltünk közösen testvérek és melyben külön családok laknak, vagyis édes testvérek a tulajdonosok. Mi az egyik emeleti részen lakunk és szeretnénk felfelé a tetőtérbe kialakítani lakást. A tetőtér 130 nm alapterületű, így bőven egy teljes lakást is ki...

Tovább

CSOK, Babaváró, személyi hitel – önerőnek számít lakáshitelnél?

Lakásvásárlás esetén az ingatlan forgalmi értékének legfeljebb 80% vehető fel hitelként egy korábbi MNB rendelet alapján. Ennek megfelelően egy lakás megvásárlásához legalább 20% önerővel kell rendelkeznünk. Az MNB április végén kiadott körlevelében most azt is tisztázza, mi is számít saját erőnek lakáshitel felvételénél. A HFM vagyis Hitelfedezeti Mutató a fedezetül bevont ingatlan értékének a...

Tovább

Milyen hosszú lehet a hitelbírálat a veszélyhelyzet idején?

Kedves Hitelnet! Minősített fogyasztóbarát hitelt igényeltünk március 18.-án. Az ingatlan értékbecslése már rendelkezésre állt a benyújtásnál, mivel a bank tanácsára ezt előre kértük. Ugyancsak a bank tanácsára feleségem jövedelmét nem írtuk be, mondván minek az én fizetésem bőven elbírja. Rákérdeztünk előtte telefonon, majd a helyszínen is, hogy a jelenlegi szituáció nem befolyásolja-e a f...

Tovább

Hiteligénylés egyszerűsített dokumentációval!

A járványhelyzetre tekintettel a bankok egyszerűsítették jelzáloghitel igénylési folyamataikat. A rendkívüli eljárásrendnek köszönhetően gyorsabban, egyszerűbben, a személyes kontaktok minimalizálásával vehető fel jelenleg jelzáloghitel. Ennek egyik eleme, hogy a hiteligényléshez szükséges dokumentumok elektronikus formában, e-mail útján is eljuttathatók a bankfiókokba. Mutatjuk, hogyan tehető zök...

Tovább

Kaphatunk lakáshitelt egy korábbi folyószámla tartozás miatt?

Kedves Szakértők! A következő helyzet áll fenn. A párommal (adóstárs) lakásvásárlásba fogtunk. Az előzetes hitelminősítés folyamán kijött, hogy KHR listán szerepelek, amiről nem is tudtam. Ennek az a története mint utólag megtudtam, hogy 2014-ben amikor ösztöndíjas voltam, akkor kellet csináltatnom egy számlát, ahova utalni tudják a járandóságomat. Ez a számla az OTP Banknál volt. Majd kés...

Tovább

TB jogviszony igazolás már elektronikus formában is elfogadható?

Az állami kamattámogatású hitelek – babaváró kölcsön, otthonteremtési hitelek – igénylésekor TB jogviszony igazolást szükséges benyújtanunk. Ezt eddig papír alapon kellett a hitelintézetekhez beadni. Az MNB azonban a hitelintézetekhez intézett vezetői körlevelében arra szólította fel a bankokat, hogy fenti esetekben fogadják el a kormányhivatalok elektronikus hatósági bizonyítványait az ügyfelek T...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Hajnalka szerint:

2020-05-23 - 09:27

Egyedülállóként szeretnék lakástvásárolni, Budapest belvárosában. 20 millió forint önerővel rendelkezem. 12 millió forintra lenne még szükségem, melyet jelzálogfedezetű ingatlanhitel felvételével szeretnék megvalósítani. A havi nettó jövedelmem 230 ezer forint. Határozatlani idejű a munkaszerződésem, mely azonban 6 órás. (2021 januárjaban lesz 8 órás)
A kérdésem az, hogy a 6 órás munkaviszony kizárja-e, hogy lakáshitelt vehessek fel?

Hitelnet szerint:

2020-05-25 - 19:48

Kedves Hajnalka,
6 órás munkaviszonnyal is lehetséges a hitelfelfelvétel. Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében kollégánk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást adnak Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Zsuzsa szerint:

2020-05-21 - 09:15

46 éves vagyok. Két gyermekem van.
Milyen lehetőségem van lakásvásárlásra? Nincs megtakarított pénzem. 250.000 Ft bruttó fizetésem van + a családi pótlék (29.000) és a gyerektartás, ami 50.000 Ft. Szocpolt igényelném.
Szüleim házára vennék fel jelzálogot.
Üdvözlettel: Zsuzsa

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-21 - 09:27

Kedves Zsuzsa!
A használt lakásvásárlás esetén elérhető CSOK feltételeket IDE kattintva ismerheti meg. Ehhez kapcsolódóan kedvező kamatú támogatott lakáshitel is igényelhető. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK és hitelügyintézést is.

Ida szerint:

2020-05-18 - 06:43

Tisztelt Szakértő!
Lakást vásárolnék, de már nyugdíjas vagyok. Érdeklődöm, van-e korhatárhoz kötve a lejárat vagy ez megoldható, ha lízing örököst jelölök meg?
Új lakás vásárlása esetén is működik-e a lízing?
Jól értelmezem-e a szabályt, ha zárt végű lízinget választok, a vagyonszerzési illeték a történet végén esedékes?
Használt lakás vásárlása esetén milyen mértékű illetéket/illetékeket kell fizetnem? (4%+2%?)
Előre is köszönöm válaszát.
Üdvözlettel: Ida

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-18 - 13:59

Kedves Ida!
Bankpartnereinknél jelenleg csak honvédségi lakáslízing igénylésére van lehetőség, így Önnek megfelelő lízingajánlatot nem tudunk készíteni. Szakértőink azonban készséggel tájékoztatják Önt az elérhető lakáshitelekről. Személyre szabott, díjmentes lakáshitel tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!
Használt lakás vásárlása esetén az illeték 4%.

Vendel szerint:

2020-05-14 - 13:10

Üdvözlet!

Fiatal egyedül álló vagyok, szeretnék lakást/házat vásárolni.
Jelenleg fix jövedelmem havi átlag 240e forint, illetve 1 millió forint megtakarítással rendelkezem.
Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e számomra valamiféle vétel és ha igen, akkor milyen árban?
Előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-14 - 13:32

Kedves Vendel!
1 millió forint önerővel csupán néhány millió forint értékű ingatlant tudna vásárolni. Ha esetleg lenne lehetőség plusz ingatlanfedezet bevonására – más tulajdonában lévő ingatlan is elfogadható – növelhető lenne a lakáshitel összege.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Gyula szerint:

2020-05-11 - 15:53

Tisztelt Szakértő!
Szeretném megkérdezni, hogy 6 órás minimálbéres munkaviszonyra tudok-e lakáshitelt vagy valamilyen hitelt igényelni esetleg adóstárs bevonásával?
Válaszát előre is köszönöm .

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-12 - 15:46

Kedves Gyula!
Csak adóstárs bevonásával oldható meg a lakáshitel felvétele. Ha van erre lehetőség, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Andrea szerint:

2020-05-08 - 16:21

Kedves Szakértő!
40 éves egyedülálló anya vagyok, szeretnék lakáshitelt felvenni. Egy használt panellakást szeretnék, ami most kb 20 millió forintba kerül.
3 millió önerőm van, milyen feltétellel tudnék lakáshitelt felvenni?
A rokonomnál lakom, akivel eltartási szerződést kötöttünk, emellett is felvehetek hitelt?Van állásom, évek óta egy cégnél dolgozok, határozatlan idejű szerződésem van.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Andrea

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-08 - 16:36

Kedves Andrea!
Az eltartási szerződés nem zárja ki a hitelfelvétel lehetőségét. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további információk ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják tájékoztatni Önt a hitellehetőségekről. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Krisztina szerint:

2020-05-04 - 09:16

1996-ban vásároltam egy vendéglátó egységet a cégem nevére. A cég udvarán lévő kisebb épületet felújítottam és lakóházat csináltam belőle, ebben lakom most is.
Az épület is a bt. nevén van, ezt szeretném kivásárolni. Hogyan tehetem meg? A területet nem lehet kétfelé osztani a két épület egymáshoz való távolsága miatt.

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-05 - 15:52

Kedves Krisztina!
A leírtaknak megfelelő ajánlatot sajnos nem tudunk adni.

Katalin szerint:

2020-04-29 - 12:00

Használt lakás vásárláshoz szeretnénk hitelt felvenni. 20% önerővel rendelkezünk, a kalkulációk szerint a havi jövedelmünk kb. 20%-át tenné ki a havi törlesztőrészlet.
Ezen felül felvettük a babaváró hitelt, de ezt nem szeretnénk önerőként felhasználni.
Ilyen feltételekkel kaphatunk lakáshitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-29 - 14:26

Kedves Katalin!
A leírtak alapján 20% önerővel működhet a hitelfelvétel. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Dzsenifer szerint:

2020-04-28 - 12:07

Tisztelt Szakértők!
Férjemmel lakáshitelt szeretnénk felvenni, de ő kétszer 4 órára van bejelentve a munkahelyén két különböző céghez, illetve én passzív gyeden vagyok itthon a kisfiammal!
Van lehetőség arra, hogy bármilyen lakáshitelt kapjunk így?

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-28 - 16:58

Kedves Dzsenifer!
Elvileg működhet lakásvásárlási hitel felvétele a leírtak alapján. A hitelképességet azonban befolyásolja háztartásuk együttes igazolt jövedelmének összege, esetlegesen meglévő hiteltörlesztéseik összege, stb. Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Brigitta szerint:

2020-04-23 - 21:55

Tisztelt Hitelnet!
Kérdésem az lenne, hogy több mint 2 éve folyamatosan rendelkezem 8 órás bejelentett állásból származó jövedelemmel, de a cégeket folyton változtatják, hiába dolgozom én fizikailag egy adott helyen. Egy nap kihagyás sem volt a bejelentésben. Így lakáshitelt igényelhetek-e?
Köszönöm válaszát,
Brigitta

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-24 - 15:54

Kedves Brigitta!
A leírtak nem jelentenek problémát lakáshitel igénylésénél. Megfelelő dokumentumokkal alátámasztva működhet a hitelfelvétel. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

B-né szerint:

2020-04-15 - 08:09

A meglévő félig felujitott családi ház befejezéséhez a külső szigetelésre és fütés korszerüsitéshez szeretnék hitelt igényelni. Jelenleg nincs hitelem, tulajdonos én vagyok, 57 éves, dolgozó egyedülálló. 100 éves kisházról van szó, teljes tetőcsere, vizszintes vizszigetelés aljzatszigetelés megtörtént. burkolólapok, fürdőszoba mosdó wc kád már megvásárlásra került. Szeretném befejezni a felujítást

Hitelnet szerint:

2020-04-15 - 10:02

Kedves Asszonyom,
Kérejük töltse ki online adatlapunkat IDE kattintva, és kollégánk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást ad Önnek. Vállaljuk a teljes körű, díjmentes hitelügyintézést!

Péter szerint:

2020-04-06 - 08:23

Egy jelzálog hitel minden esetben követi az inflációt?
A fedezet egy a hitel összegénél magasabb értékű ingatlan lenne (ingatlan például 14 millió Forintot ér, hitel összege 9 millió)
A futamidő például 10 év.
Abban az esetben, ha a Forint árfolyama jelentősen megváltozik (például az EUR/HUF középárfolyama 1200 Ft lesz), ez hogyan fogja befolyásolni a törlesztőrészleteket?
Köszönöm!

Hitelnet szerint:

2020-04-06 - 08:42

Kedves Péter,
Az Ön által felvett hitel valószínűleg Forint alapú, így a fennálló tartozás nincs közvetlen kapcsolatban az Euró árfolyammal. Az infláció követéséhez kapcsolódó kérdést nem értjük, probléma akkor lehet, ha a piaci folyamatok következtében az ingatlan árak hirtelen jelenetős esésnek indulnának és beesnének a rájuk felvett hitelek alá. Véleményünk szerint egyelőre ettől még nem kell tartani.

lászló szerint:

2020-04-05 - 13:25

Érdeklődni szeretnék hogy passzív Bar lista esetén kaphatok-e esetleg lakáshitelt,illetve mik a feltételek!

Hitelnet szerint:

2020-04-06 - 10:26

Kedves László,
Amennyiben tartozását saját erőből rendezte – nem közös megegyezéssel a bankkal- akkor van olyan bankpartnerünk, ahol lehetősége lehet lakáshitel igénylésre.
Amennyiben nem megállapodás történt, javasoljuk töltse ki online adatlapunkat és kollégánk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást ad Önnek. Díjmnetesen vállaljuk a hitelügyintézést is!

Adrienn szerint:

2020-04-05 - 13:24

Üdvözlöm,

Érdeklődni szeretnek, amennyiben élnék a moratórium lehetőségével, van lehetőségem azt követően hitelt felvenni, akar az idén? ( mennyivel előtte kellene jeleznem a törlesztés visszaállítását?)
Akar számolhatunk 3-6 hónap ismételt fizetéssel is?

Előre is köszönöm szépen a választ!
Üdvözlettel,
Adrienn

Hitelnet szerint:

2020-04-08 - 21:03

Kedves Adrienn,
Jelenleg még nincs kialakult banki gyakorlat ebben az esetben, banki partnereink a közeljövőben adják ki álláspontjukat. Hiteligénylés esetén kérje szakértőnk segítségét és ismertetni fogja a tudnivalókat és az elérhető lehetőségeket.

Ilona szerint:

2020-04-02 - 14:57

Hitelt szeretnék családi gyesre ..lehetséges?3gyermekem van

Hitelnet szerint:

2020-04-02 - 17:38

Kedves Ilona,
Sajnos a GYES önmagában nem fogadható el jövedelemként, így nem tud hitelt igényelni.

Dániel szerint:

2020-04-02 - 13:38

Üdvözlöm!

Olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy szeretnénk vásárolni egy kulcsrakész könnyűszerkezetes házat, amit készen helyeznének el a telken és erre az épületre illetve a telekre lehet-e felvenni lakáshitelt.
Havi bevételünk nettó 400e felett megvan és olyan 10-15 évre terveznénk hitelt felvenni. A ház telekkel együtt 14-15 millió forintból kijönne.
Jelenleg a használati engedélyezési folyamatnál tartunk az önkormányzattal, de pozitívan állnak az ötletünkhöz, csak az anyagi vonzattal állunk hadilábon.

Ebben tudna tanácsot adni, merre induljunk el?

Köszönettel,
Dani

Hitelnet szerint:

2020-04-03 - 17:59

Kedves Dániel,
Finanszírozható az ilyen jellegű vásárlási ügylet, amennyiben a további igénylési feltételek is teljesülnek. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott tájékoztatást fognak készíteni Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Norbert szerint:

2020-03-30 - 21:46

Jónapot kívánok,
Magyar anyanyelvű szlovák állampolgár vagyok és immár nyolcadik éve Hollandiában élünk, de a jövőben szeretnénk közelebb költözni a családunkhoz. Jelenleg Pest megyében és Debrecen környékén keresünk legalább 4 szobás új építésü családi-, iker- vagy sorházat. Jelenlegi lakásunkat (hollandiában) addig nem szeretnénk eladni, amíg át nem költöztünk a már teljesen kész házba, amire olyan 50-60 millió Ft lakáshitelre lenne szükségünk.
A jelenlegi lakásunk értéke minden bizonnyal fedezni tudná a már említett 50-60 millió Ft-ot, valamint a jelenlegi hollandiai munka szerződésemmel szeretném igazolni a havi fix jövedelmemet.
Megtudná Nekem írni, hogy milyen feltételek mellett kaphatnánk ideiglenes hitelt? Amint átköltöznénk Magyarországra és eladtuk jelenlegi lakásunkat, aminek értéke kb. 60-65 millio Ft, szeretnénk a kölcsönt teljes egészében visszafizetni.
Ha lehetséges szívesen kapcsolatba lépnék Önnel akár telefonon, Skype vagy WhatsApp-on keresztül további részletek megbeszélése érdekében.
Köszönöm.

Hitelnet szerint:

2020-04-02 - 11:26

Kedves Norbert
A külföldi jövedelmet a jelenlegi helyzetre tekintettel a magyar bankok nem, vagy szigorú korlátozások mellett fogadják el. Bővebb tájékoztatáshoz kérjük, közvetlenül irodáinkat keresse, melyek elérhetőségét IDE kattintva találja.

Klára szerint:

2020-03-30 - 21:45

Érdeklődni szeretnék gyermekem megvásárolhatja a tulajdonomba levő lakást lízingre?
Hitelt és vételár különbözetet elajándékozhatom-e vagy készpénzbe kell kifizetni-e?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-23 - 18:02

Kedves Klára!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információk szükségesek. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA