Lakáshitel kalkulátor: Hitelnet.hu
 • 14 éves tapasztalat, több ezer sikeres ügyintézés
 • Egyedi kedvezmények, melyekkel akár több tízezer forintot takaríthat meg
 • Szinte mindenre kiterjedő összehasonlító elemezések szakértőink segítségével

Lakáshitel kalkulátor

A legjobb lakáshitelek a Hitelnet szakértőivel

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 12 éves szakmai tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Irodáinkban közel 20 bank és pénzintézet legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei érhetők el teljes körű díjmentes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel. Szakképzett hitelszakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során. Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. A legkedvezőbb ajánlatokat online is megtekinthetik a hitelnet.hu segítségével is.

Milyen célra igényelhető lakáshitel?

Elsőként azt kell tudni, hogy míg a piaci kamatozású forint alapú lakáshitelek bármely lakáscél megvalósítása esetén igényelhetők – legyen szó akár lakóház építéséről, lakásbővítésről, felújításról, vagy korszerűsítésről, akár lakásvásárlásról – addig az államilag támogatott forinthitelek csak új ház építése vagy vásárlása, használt lakás vásárlására valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítési munkálataink elvégzésére igényelhetők.

 • Lakóingatlan (társasházi lakás, családi ház, ikerház, sorház, stb.) és építési telek vásárlása
 • Lakóingatlan építése
 • Lakóingatlan bővítése, tetőtér-beépítés, emeletráépítés
 • Lakóingatlan korszerűsítése illetve felújítása
 • Korábban lakáscéllal felvett jelzálog alapú kölcsön kiváltása
 • Áthidaló hitel lakáscsere esetén

Fenti hitelcélok alapján számos pénzügyi partnerünk lakáshitelei közül választhatja ki az Ön számára megfelelő hitelkonstrukciót. A hiteltermék kiválasztásánál értelemszerűen fontos szerepet játszik az adott konstrukció havi törlesztő részletének nagysága.

A pontos és végleges lakáshitel konstrukció számos tényezőtől függ:

 • Hiteligénylő nettó jövedelme
 • Ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése
 • Igénylő negatív KHR státusza (passzív, aktív)
 • Rendelkezésre álló saját erő és az ingatlan vételárának aránya
 • Hiteligénylő életkora, iskolai végzettsége
 • Eltartott gyermek száma

Lakáshiteleiket pénzügyi partnereink lakástakarék pénztári megtakarítással kombinálva is kínálják, így lakáshitel kalkulátorunk megadja Önnek az LTP megtakarítással kombinált lakáscélú jelzáloghitelek havi törlesztő részletét is. Lakástakarék pénztárral kombinált lakáshitel esetén a törlesztő részlet akár 15-20 százalékkal is csökkenthető a megtakarítási idő alatt.

Fedezeteként a pénzintézetek elfogadják a hitelcélt képező ingatlant, ha annak értéke eléri a bank által minimálisan előírt értéket. További ingatlanfedezet bevonására is van lehetőség, ha a hitelcél szerinti ingatlant leendő tulajdonosa nem szeretné megterhelni, vagy ha a vásárolandó ingatlan önmagában nem nyújt kellő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre. Egy lakáshitel ügyletbe maximum 3 ingatlan vonható be. Típusát tekintve az alábbi ingatlanok fogadható el lakáshitel fedezeteként: lakóingatlan, hétvégi ház, üdülő, nyaraló, építési telek.

Plusz ingatlanfedezet bevonása esetén az ingatlannak nem kell a hitelfelvevő tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül bárki ingatlana bevonható, aki hozzájárul ahhoz, hogy a lakáshitel visszafizetését biztosító jelzálogjogot bejegyezzék az ingatlanára és hajlandó részt venni a hitelügyletben. Az ingatlantulajdonos zálogkötelezettként kerül bevonásra.

Kérdései lennének?

Forduljon bizalommal a Hitelnet országszerte elérhető irodáihoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről! Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot kérhet!

A Hitelnet.hu segít az összehasonlításban:

Pénzügyi szakembereink naprakész információval rendelkeznek az aktuális lakáshitelekről, így első kézből ismerheti meg a hitellehetőségeket! Vannak olyan lakáscélok, melyek piaci kamatozású és állami kamattámogatású konstrukcióval egyaránt megvalósíthatók. Ilyen hitelcél az új és használt lakás vásárlása mellett a lakáskorszerűsítés és az új ház építése. Ezek finanszírozásakor nemcsak azt kell megnézni, hogy melyik terméket nyújtják a bankok a legkedvezőbb kamatláb mellett, hanem azt is, hogy az igénylő az elvárt követelményeknek megfelel-e. Az államilag támogatott lakáshitelnek ugyanis jogszabály által előírt feltételei is vannak.

Számoljon feni kalkulátorunkkal és kérje személyre szabott ajánlatunkat%

Az elérhető legalacsonyabb havi törlesztő részleteket megtekintheti oldalunkon is vagy használhatja univerzális hitelkalkulátorunkat. Adja meg a felvenni kívánt összeget és a tervezett futamidőt. Ezután a Kalkuláció gombra kattintva online Hitelszámolónk megjeleníti a bankpiacon elérhető legkedvezőbb konstrukciókat. A törlesztő részletek mellett megjelent THM értékek 5 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén kerültek kiszámításra.

Forduljon hitelszakértőnkhöz akár személyesen is!

Kattintson ide és tekintse meg hitelszakértőink elérhetőségét országszerte és tegye fel kérdését személyesen vagy telefonon.

Kérdését online szeretné feltenni névtelenül? Hitelszakértőnk 24 órán belül válaszolnak kérdéseire!

Legfrissebb bejegyzések lakáshitel témában:

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • Andrea szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  Érdeklődni szeretnék, hogy milyen megoldást vehetnék igénybe ahhoz, hogy a jelenlegi 3,3 millió szabad felhasználású hitelemet ki tudjam fizetni. Saját lakásomon van 3,3 millió hitel, melyet 12,5 millióért eladtam, első körben kaptam 2,5 millió Ft-ot (1,25 millió foglalót és 1,25 millió előleget), melyet a megvásárolni kívánt házra tovább fizettem. Az előszerződés szerint május 31-ig történik az eladott lakásom szerződéskötése, eddig vállaltam, hogy tehermentesítem a lakást. Saját erőből lenne 1,3 millióm, de még szükségem lenne 2 millió Ft-ra, hogy sikerüljön kifizetnem a hitelt.
  Milyen lehetőséget tudna ajánlani a részemre? A hitelre csak addig lenne szükségem, ameddig a vételárat meg nem kapnám, mert abból egyből visszafizetném. Szóval nekem csak maximum 3 hónapra lenne szükségem az összegre.
  Várom jelzését.
  Köszönettel:
  Andrea

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Andrea!
   Ebben az esetben legfeljebb személyi kölcsönt tudna felvenni, mely igénylét ITT jelezheti.
   Ha lenne rá lehetősége, célszerűbb lenne a végleges adásvételi szerződést úgy megkötni, hogy az ingatlan tehermentesítése a vevő által átadott következő vételárrészből történjen. A gyakorlatban ez az eljárás jellemző.

 • Csilla szerint:

  Kedves Hitelnet!
  Olyan kérdéssel fordulok magukhoz, hogy van-e lehetőség használt lakás vásárlásra két ingatlan (megvásárolandó lakás, szülői családi ház) bevonására? Önerőnk nincs, albérletben lakunk, van személyi hitelünk is, ha van rá mód, azt is kifizetni.
  Köszönöm.
  Üdv.
  Csilla

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Csilla!
   A lakásvásárlási hitel nem vonható össze a személyi hitel kiváltásával. A lakáskölcsön teljes összegét a hitelintézetek az eladó adásvételi szerződésben megadott bankszámlájára utalják.
   Két, megfelelő értékű ingatlanfedezet bevonásával megvalósulhat a teljes vételár hitelből történő finanszírozása, ha az igazolt jövedelmek is elegendőek. Erről Szakértőink előzetes hitelbírálat alapján személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni. Ehhez kérjük, első körben töltse ki online adatlapunkat!

 • Veronika szerint:

  Tisztelt Ügyintéző!
  A következő lenne a kérdésem:
  Jelzáloghitelt vennék fel lakásvásárláshoz a Hitelnet közreműködésével. A 30% önerővel rendelkezem, ami a hitelfelvételhez szükséges előzetes Hitelnet egyeztetés szerint! Szerződéskötés a napokban történik!
  Mi van abban az esetben, ha nem kapom meg a hitelt és kifizetem a foglalót, amit a szerződésben rögzítünk?
  Lehetséges a szerződéskötés az előtt, hogy felbecsülnék ingatlant?
  Mi a helyes sorrend ezeknél az ügyleteknél?
  Várom szíves válaszát!
  Üdvözlettel.
  Veronika

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Veronika!
   Az adásvételi szerződés megkötése előtt Szakértőink el tudják végezni az előzetes hitelbírálatot, valamint előzetes értékbecslésre is van lehetőség.

 • Lívia szerint:

  Használt lakás vásárláshoz szeretnénk 3 millió forintos kölcsönt felvenni! Nekem 180 napot meghaladó biztosítási jogviszonyom van, a férjem csak április 1-től lesz bejelentve! Az én összes bevételem 202 ezer Ft és van egy havi 36 ezer Ft-os személyi kölcsönöm, amit rendesen fizetek.
  Kaphatok-e így hitelt valamelyik banknál? Vagy mikortól igényeljem a hitelt, hogy biztosan megkapjam?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Lívia!
   3 millió forint összegű lakásvásárlási hitel elvileg az Ön jövedelmével, a meglévő kölcsöntörlesztés mellett is igényelhető, de férje igazolt jövedelmével valószínűleg kedvezőbb kondíciókkal vehetnének fel kölcsönt. 3 hónapos, nem próbaidős munkaviszonyból származó jövedelem már figyelembe vehető hitelfelvételnél.
   Személyre szabott konkrét tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Sándor szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Pilisi zártkerti ingatlant vásárolnék, kb. 8 millió Ft értékben. Rendelkezem 3,5 millió készpénzzel, bejelentett munkahellyel, 150.000 körüli nettó fizetéssel. Nem szerepelek bar listán.
  Milyen lehetőségeim vannak hitel, lízing ügyileg?
  Köszönöm.
  Sándor

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Sándor!
   Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek!

 • Balázs szerint:

  Kedves Hitelnet!
  Folyamatban van egy lakáshitel igénylés, és a bank a következő felvetéssel állt elő:
  Tetőtér beépítés történik, illetve a lenti rész felújítjuk, ehhez kértem volna hitelt. A banktól azt a választ kaptam, hogy ehhez ketté kell szedni a hitelt: lenne egy felújítási hitel és lenne egy bővítési hitel. A kérdésem, hogy ez mennyire esik egybe a gyakorlattal? Én ilyenről még nem hallottam előtte.
  Előre is köszönöm a válaszukat.
  Üdv.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Balázs!
   Előfordulhat, hogy hitelcél alapján két külön kölcsönszerződést köt a bank.

 • Péter szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Hitel előtörlesztésnél hogyan számolnak a bankok, mekkora hányada csökkenti az előtörlesztésnek a tőketartozást és mekkora az egyéb költségeket? Nem tudom, hogy az adott összegű hitelt minél hosszabb futamidővel vegyem-e fel minél kisebb törlesztőrészlettel, a maradék pénzemet meg lakástakarékba fektessem és azt törlesszem be 4 év után, vagy pedig a lehető legnagyobb törlesztő részletet vállaljam, minél kisebb futamidővel?
  Köszönettel: Péter

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Péter!
   Az előtörlesztett összeg a tőketartozást csökkenti. Ezen felül végtörlesztési díjat számolhatnak fel a pénzintézetek. Ennek díját az aktuális banki hirdetmények tartalmazzák. Vannak azonban díjmentes végtörlesztési lehetőségek is. A konkrét ügylet ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt, hogy melyik variációval járhat jobban. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Péter szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Mi történik abban az esetben, ha valaki megfelelő jövedelemmel felvesz 10 millió Ft lakáshitelt 10 évre magasabb törlesztővel, hogy a kamatperiódus is 10 év legyen, azonban a hitel folyósítását követően elveszti az állását, felmond, vagy sokkal kevesebb jövedelem áll rendelkezésére, vagy egyáltalán nincs jövedelme, azonban a hitelt pontosan törleszti minden hónapban. Ilyen esetben, ha a hitelfelvételt követően nem áll rendelkezésre a jövedelem igazoláson szereplő jövedelem, de a hitel rendesen van fizetve, akkor mi az eljárása a bankoknak ilyen esetben?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Péter!
   Amennyiben a hiteltörlesztés a hitelfelvételt követően is szerződésszerűen történik, akkor nincsen következménye annak, hogy nem áll rendelkezésre a jövedelemigazoláson szereplő összeg. Kivétel lehet ez alól az az eset, amikor az adós vállalja egy bizonyos összegű rendszeres jövedelem adott számlára való érkezését, amiért kamatkedvezmény jár. Ha ez nem teljesül, akkor a kamatkedvezményt elveszítheti az adós és ezáltal emelkedhet a havi törlesztő részlet összege.

 • Zsolt szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  Két kérdésem lenne:
  1. A párommal augusztusban tervezünk összeházasodni, viszont a lakást valószínűleg előtte szeretnénk megvenni. Ez jelent valami bonyodalmat?
  2. Az én nettó alapjövedelmem 345 ezer forint, határozatlan idejű szerződéssel egy multinál. Viszont a párom határozott idejű szerződéssel rendelkezik (már kb. 3 éve) egy non-profit szervezetnél és EKHO-s adózású. Az így kapott nettója 295 ezer forint, egyébként 245 ezer lenne. Mekkora családi jövedelem után kaphatunk így hitelt?
  Köszönettel
  Szőke Zsolt

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsolt!
   1. A lakáshitel felvétele házasságkötésük előtt is megoldható, ha vállalt gyermekek utáni támogatást nem kívánnak igénybe venni.
   2. Határozott idejű munkaszerződés – banktól függően – különböző feltételekkel fogadható el. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat vagy vegyék fel a kapcsolatot a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodával és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott tájékoztatást tudnak adni Önöknek.

 • Zsolti szerint:

  Üdvözlöm!
  4 hónapos munkaviszonnyal szeretnék jelzáloghitelt felvenni, 3 milliót. Készpénzben kapom a fizetésem, ami 107.000 Ft, de van 1 szemelyi kölcsönöm, ami havi 13.500 Ft.
  Megkaphatom így a jelzáloghitelt?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsolti!
   Ahhoz, hogy kérdésére pontos választ tudjunk adni, előzetes hitelbírálatot kell végeznünk. Ehhez további információra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy Szakértőink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

 • Éva szerint:

  Jó napot kívánok!
  A férjemmel szeretnénk használt lakást vásárolni kb. 7 millió Ft értékben. A férjem külföldön dolgozott, külföldi cégnél 9 hónapot, viszont ez a cég megszűnt 2016. decemberben. 2017 januárban újra munkába állt a férjem egy másik külföldi cégnél.Összesen 25 nap megszakítás van a két munkahely között.
  A kérdésem az lenne, hogy így folyamatosnak számít a munkaviszonya és tudunk lakáshitelt igényelni? Még egy kérdésem lenne, decemberben kézbe kapta a fizetését a férjem, nem bankszámlára, ez gond lehet esetleg a hitelfelvételnél? Igazolni tudja a bérpapírral, hogy kapott abban a hónapban is fizetést.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Éva!
   Mivel a két munkaviszony létesítése között nem telt el 30 napnál hosszabb idő, ezért a munkaviszony folyamatosnak tekinthető. A hitelfelvételnél azonban feltétel, hogy a jelenlegi munkahelyen legalább a 3 hónapos munkaviszony meglegyen, s hiteligényléskor nem lehet az igénylő próbaidőn.

 • András szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  Barátnőmmel használt lakás vásárlásában gondolkodunk, ehhez közösen vennénk fel lakáshitelt. CSOK-ot nem vennénk igénybe. Az önerőnk 4,5M Ft, a közös keresetünk nettó 350 000 Ft.
  A kérdésem, hogy meddig nyújtózkodhatunk, mekkora összegű hitelt vehetünk fel nagyjából (tudom, hogy a pontos összeg rengeteg mindentől függ, nagyságrendileg vagyok kíváncsi)?
  Előre is köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves András!
   Megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén a vásárolandó lakás forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel, így a leírtak alapján akár 20-22 millió forint értékű ingatlan vásárlásához is elegendő lehet a 4,5 millió forint önerő. Személyre szabott, pontos tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat!

 • Anna szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  Csak egy kérdésem lenne még. Ha a 3 hónap próbaidő után meghosszabbítják a szerződést, akkor sem számít bele a bank által elvárt időbe ez a három hónap?
  Köszönettel!
  Anna

 • Anna szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  Lakáshitelt szeretnénk felvenni az élettársammal. Nekem több mint egy éves teljes munkaidős munkaviszonyom van nettó 100.000 Ft-os fizetés felett. Ő viszont 6 órás részmunkaidőben dolgozik minimálbérért.
  A kérdésem az lenne, hogy az ő rész munkaidejével is elég a 3 hónap munkaviszony, amihez kötik a pénzintézetek a hitelt?
  Köszönettel.
  Anna

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Anna!
   A 3 hónapos (nem próbaidős) részmunkaidős munkaviszonyból származó jövedelem is figyelembe vehető az Ön jövedelme mellett.
   Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Sándor szerint:

  Üdv!
  Nekem egy olyan kérdésem lenne, a párommal csak élettársi kapcsolatban vagyunk, az is elég a csokhoz vagy össze kell hivatalosan házasodni?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Sándor!
   Ha meglévő gyermek vagy legalább 12. terhességi hetet betöltött magzat után igényelnék a támogatást, akkor nem feltétel a házasság, ha vállalt gyermek után, akkor házastársi kapcsolat szükséges.

 • Alexander szerint:

  Üdvözlet.
  Egy évvel ezelőtt elutasították a kérelmemet, mert nem volt önerő. Külföldön dolgozom vállalkozóként. Most annyi a változás, hogy mérgemben összeraktam öt milliót. 12-13 milliót szeretnék lakásvásárlásra. Egy helyre már be van adva a kérelem, de meg nincs válasz: A “benks” a Lajos utcában nézegeti a papírjaimat.
  Üdv.

 • Miklós szerint:

  Tisztelt szakértő!
  Kaphatok lakásvásárlási hitelt abban az esetben, ha van a nevemen 2 végrehajtással terhelt, de végelszámolás alatt lévő már nem működő vállalkozás? Ettől függetlenül két bejelentett munkabérrel rendelkezünk.
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Miklós!
   Ha a végrehajtásból fakadóan Önnek van NAV adótartozása, esetleg negatív információval szerepel a KHR-ben, vagy tiltják a fizetését, akkor ez kizárhatja a hitelfelvétel lehetőségét. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapukat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan tudják Önt tájékoztatni.

 • Zsolt szerint:

  Tisztelt hitelnet!
  A nagyszüleim lakásfelújításra vettek fel egy nagyobb összeget az AXA Banktól 7 évvel ezelőtt 20 éves futamidőre. Én a szerződés szerint nem kezes, hanem adóstárs vagyok. Ha jól értem, ha elhaláloznak, akkor nekem kell tovább fizetnem a hitelt? Egy bankár ismerősöm szerint így aktív KHR-es vagyok. Szeretnék lakást vásárolni (kisebb tőkém is van), de szerinte nem kaphatok lakáshitelt emiatt.
  Igaz ez?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsolt!
   Adóstársként Ön is ugyanúgy felel a hitel visszafizetéséért, mint a nagyszülei. Ha a hitel törlesztése problémamentes és nem áll fenn 90 napon túl a minimálbér összegét meghaladó tartozás, akkor az Ön adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a KHR-ben. Maga az adóstársi szerep nem zárja ki lakáshitel felvételét, de hitelképességét befolyásolhatja.
   Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • R.-né szerint:

  Nagy értékű ingatlanvásárlási hitel, illetve lízing lehetőség?
  Várom mihamarabbi válaszukat.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Asszonyom!
   Szakértőink készséggel adnak Önnek személyre szabott, díjmentes tájékoztatást az elérhető legkedvezőbb ingatlanvásárlási és lízing lehetőségekről, ám ehhez további információkra van szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

 • Richard szerint:

  Üdvözlöm!
  A tegnap feltett kérdésem módosítani szeretném:
  Ma kiderült, hogy az ingatlan,amit meg szeretnék vásárolni, üdülő épületként van nyilván tartva!
  Ebben az esetben lehet -e felvenni szabad felhasználású jelzáloghitelt az ingatlanra, ( 3 millió Ft), amennyiben az ingatlan értéke 7 millió és azt saját erőből meg tudom vásárolni?
  Várom szíves válaszát!
  Üdvözlettel
  Richárd

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Richárd!
   Szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként a bankok üdülőként nyilvántartott ingatlant is elfogadnak. 7 millió forint értékű üdülőre 3 millió forint összegű kölcsön megfelelő jövedelemfedezettség esetén felvehető. A jövedelemvizsgálatot Szakértőink a további részletek ismeretében készséggel elvégzik. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Balázs szerint:

  Üdv.
  Szeretnék segítséget kérni. 3 meglévő gyermekemre szeretnénk igényelni a csok-ot, ami 2.200.000 Ft. A kiszemelt ingatlan 13 millió forintba kerül. Fizetésem 200-230 ezer Ft/hó. Feleségem anyaságin van.
  Hogyan kaphatnánk meg a hitelt a házra, ha összesen a csokkal együtt 2.900.000 Ft-unk van?
  Köszönöm előre is.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Balázs!
   Az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudják Szakértőink megmondani, hogy mekkora összegű lakáshitel felvételére lehetnek jogosultak. Ehhez további információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Richárd szerint:

  Tisztel Hölgyem/Uram!
  A következő kérdésem lenne:
  Ingatlant vásárolnék saját erőből, értéke 7 millió Ft. Utána szeretnék felvenni 3 millió Ft szabad felhasználású jelzáloghitelt. Elég hülyén hangzik, de az eladó nem tudja kivárni, amíg hozzájutok a lakáshitelhez, illetve kétséges, hogy megkapom-e a lakáshitelt! Augusztus óta dolgozom egy munkahelyen, sajnos ebből 2 hónap táppénz volt. A fizetésem számlára érkezik, havonta 120-18o ezer Ft.
  Mekkora a valószínűsége, hogy megkapom a szabad felhasználású jelzáloghitelt a házra?
  Tudom, magasabb a törlesztő részlet!
  Várom szíves válaszát!
  Üdvözlettel.
  Richárd

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Richárd!
   Havi 120-180 ezer forint számlára érkező jövedelem esetén megoldható lehet a szabad felhasználású hitel felvétele. Kérdésére pontos választ az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudunk adni, amihez további információkra lenne szükség. Javasoljuk online adatlapunk kitöltését!

 • Zsolt szerint:

  Üdvözlöm.
  Lakáslízing után szeretnék érdeklődni. Ha én ezzel a megoldással szeretnék házat venni, akkor ennek mi lenne a menete, illetve helyileg mindegy hogy hol van az ingatlan? Helyileg Zircen lenne az ingatlan.
  Esetleg önerővel kell-e rendelkezni?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Tisztelettel.
  Zsolt

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsolt!
   Lakáslízing esetén – ugyanúgy mint lakáshitelnél – törvényi előírás alapján az ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a finanszírozható. Önerő tehát szükséges. Az elvárt önerő mértéke – az ingatlan területi elhelyezkedésén túl – a lízingbevevő jövedelmi helyzetének ismeretében határozható meg pontosan.
   Lakáslízing esetén a lízingbeadó, vagyis a bank a tulajdonjogát a futamidő végéig, illetve az esetleges előtörlesztésig fenntartja. A lízingbevevő, vagyis Ön a futamidő alatt gyakorlatilag tulajdonosként viselkedik, ugyanazokkal a jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik mintha lakáshitellel finanszíroztatná lakását.
   Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat!

 • Ildiko0250 szerint:

  Üdvözlöm!
  Lakást szeretnék vásárolni, már kinéztem a lakást is, megvan a szükséges önerőm is. Úgy tudom, hogy az önerőt a lakástulajdonosnak kell fizetni, erről készül egy adásvételi szerződés, amit be kell mutatni a banknak.
  Az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha odaadom az önerőt a tulajdonosnak, de valamiért mégsem kapom meg a hitelt? Mi ennek pontosan a menete?
  Előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Ildikó

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Ildikó!
   Az adásvételi szerződés megkötése előtt feltétlenül előzetes hitelbírálatot javaslunk, melyet Szakértőink díjmentesen elvégeznek. Irodáink elérhetőségét ITT találja. Ezt követően köthető meg az adásvételi szerződés és adható át a foglaló. Minderről bővebben IDE kattintva tájékozódhat.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket