Lakáshitel kalkulátor

Velünk akár több százezer forintot is megtakaríthatsz. Kérd egyedi ajánlatunkat

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miért a Hitelnet?

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Banki előminősítő és összehasonlító lakáshitel kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A C&I Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

A lakáshitel az ügyfelek által leggyakrabban igényelt hiteltípus. Mielőtt belevágnánk az ügyintézésbe, nem árt tudni, hogy jelenleg milyen feltételekkel igényelhető, kik és mely célokra vehetik igénybe, mekkora összeg és milyen futamidőre vehető fel, illetve szükséges-e saját erő a finanszírozáshoz. Lakáshitel kalkulátor segítségével ezeket foglaltuk most össze külön-külön pontokban!

Milyen célokra igényelhető a lakáshitel?

A Hitelnet.hu lakáshitel kalkulátor segít a megtalálni az elérhető legkedvezőbb banki lakáshitel ajánlatokat.
Lakáscélú hitelek a hazai pénzintézetek kínálatában az alábbi hitelcélokra elérhetők:

 • Használ lakás vásárlás
 • Új lakás vásárlás
 • Építkezés
 • Lakásfelújítás
 • Lakás korszerűsítés
 • Meglévő lakáscélú hitelek kiváltása

Hitelképesség,KHR

Alapvető kritérium minden pénzintézetnél, hogy a hitelfelvevő adatai negatív tartalommal nem szerepelhetnek a KHR-ben (korábban BAR lista).

Ez alól a szabály alól kivételt két eset jelenthet, de ez is csupán egy-egy bankpartnerünknél:

 • Az adós legalább 6 hónapja passzív KHR státuszú – a pozitív hitelbírálat ez esetben sem automatikus. Meghatározó az, hogy milyen típusú és összegű hitel esetében történt mulasztás és ez mennyi idő után került rendezésre
 • Az adós 1 éven belül, maradéktalanul, saját maga visszafizette korábbi mulasztását.

Személyi feltételek

Lakáshitel igénylésénél az adós életkorának a 18. életévet el kell érnie, a kölcsön lejáratakor pedig nem lehet idősebb – pénzintézettől függően – 70-75 évnél. A futamidő ennek megfelelően kerül meghatározásra. Maximum 20-30 évre lehetséges a lakáshiteleket felvenni. Nem feltétlenül érdemes a leghosszabb futamidő mellett dönteni. Sok esetben csupán néhány ezer forintos eltérés van a 25 és 30 éves futamidőre számolt törlesztő részlet között, ugyanakkor az 5 évvel hosszabb futamidő alatt lényegesen többet fizetünk vissza. Lakáshitel kalkulátor már számol az igénylők életkorával.

Jövedelemfedezettség

A hitelfelvételhez elengedhetetlen a megfelelő jövedelemfedezettség. 2015. január 1. óta a pénzintézetek a Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató (JTM) alapján végzik a jövedelemvizsgálatot. A JTM az ügyfelek rendszeres jövedelmének meghatározott arányában maximalizálja az új hitelfelvételkor vállalható törlesztési terheket, ezáltal mérsékli az ügyfelek eladósodását. A számítás során az új hitel terhei mellett figyelembe kell venni a hiteligénylő(k) minden fennálló hiteléhez kapcsolódó törlesztési terhét, pl. hitelkeret összegét, hitelkártya tartozást, stb. Ugyanakkor rendelkezésre álló jövedelemként csak az igazolt, legális nettó jövedelem (munkabér, vállalkozói jogviszonyból származó jövedelem, nyugdíj, családi pótlék, stb.) számítható be. A háztartás igazolt jövedelme összevontan kerül figyelembevételre.

JTM limitek

A 2019. július 1. óta érvényes JTM szabályok alapján az 5 évnél hosszabb futamidejű, forint alapú jelzáloghiteleknél – a kölcsön kamatperiódusának hosszától függően – az alábbi JTM mutatókat alkalmazzák a hitelintézetek:

Jövedelemarányos törlesztési mutató (JTM szabályok)
Havi nettó jövedelem Fogyasztási hitelek Jelzáloghitelek
Kamat periódus
5 évnél rövidebb 5-10 év között Legalább 10 éves
500 ezer Ft alatt 50% 25% 35% 50%
500 ezer Ft vagy feletti 60% 30% 40% 60%

Mutatunk néhány példát arra, hogy fentieket a gyakorlatban miként kell figyelembe venni:

500.000 Ft igazolt nettó jövedelem alatt

 • 5 éves kamatperiódusú hitel esetén: az igénylő összes havi törlesztő részlete (a már meglévő és felvenni kívánt kölcsön) nem haladhatja meg jövedelmének 35%-át.
 • 10 éves kamatperiódusú hitel esetén: az igénylő összes havi törlesztő részlete (a már meglévő és felvenni kívánt kölcsön) nem haladhatja meg jövedelmének 50%-át.

500.000 Ft-ot elérő igazolt nettó jövedelem esetén

 • 5 éves kamatperiódusú hitel esetén: az igénylő összes havi törlesztő részlete (a már meglévő és felvenni kívánt kölcsön) nem haladhatja meg jövedelmének 40%-át.
 • 10 éves kamatperiódusú hitel esetén: az igénylő összes havi törlesztő részlete (a már meglévő és felvenni kívánt kölcsön) nem haladhatja meg jövedelmének 60%-át.

Fontos!
A Hitelnet lakáshitel kalkulátor már számol a törvényi JTM limitekkel.

Ingatlanfedezettség

Az ingatlanfedezettség vizsgálatánál kiindulópont ugyanazon rendelet, mint amely a JTM szabályait tartalmazza. A HFM mutató az ingatlanfedezet arányában korlátozza a felvehető hitel nagyságát. A HFM (Hitelfedezet Mutató) lényege, hogy forinthiteleknél a kitettség nem haladhatja meg az ingatlan forgalmi értékének 80%-át. Ezen előírás minden pénzintézetre vonatkozik, de ezen belül az egyes bankok saját belső finanszírozási arányokat alakítottak ki. Ennek eredményeként a ténylegesen nyújtható hitelösszeg – az ingatlan területi elhelyezkedésétől, ügyfélminősítéstől függően – sok esetben 80%-ánál kisebb arányú is lehet.

Ez azt jelenti, hogy egy 20 millió forint értékű lakás vásárlásához megyeszékhelyen – megfelelő jövedelemfedezettség esetén – maximum 16 millió forint összegű hitel vehető fel. Ugyanakkor egy kisebb településen lévő, ugyancsak 20 millió forint értékű ingatlan esetében előfordulhat, hogy – belső banki szabályozás alapján – a megengedett finanszírozási arány csupán 60-70%, így a felvehető hitel összege 12-14 millió forint lehet csupán.

Nem lehet tehát általánosságban kijelenteni, hogy 20% önerő minden esetben elegendő egy-egy lakásvásárláshoz. Minden hitelügyletnél vizsgálni kell az adott ingatlant, annak állapotát, területi elhelyezkedését. Ezt a célt szolgálja a banki értékbecslés. Erre előzetesen – például egy lakásvásárlás esetén már az adásvételi szerződés megkötése előtt – is van lehetőség. A maximális hitelösszeg meghatározásánál az értékbecslő által megállapított forgalmi, illetve hitelbiztosítéki értéken túl meghatározó a jövedelemfedezettség is.

Önerő nélkül esetlegesen akkor van lehetőség lakáshitel felvételére, ha az ügylethez kapcsolódik vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatás – CSOK, falusi CSOK – ami önerőként vehető figyelembe, illetve van lehetőség plusz ingatlanfedezet bevonására.

Lakáshitel kalkulátor a támogatott lakáshitelekkel is számol

Támogatott lakáshitelek esetén jogszabályi előírás szintén korlátozza a maximálisan felvehető hitel összegét.

Többgyermekes családok otthonteremtési támogatása (CSOK hitel, falusi CSOK hitel) esetén:

 • 2 gyermek után igényelt CSOK esetén: maximum 10.000.000 Ft
 • legalább 3 gyermek után igényelt CSOK esetén: maximum 15.000.000 Ft

A 341/2011. (XII. 29.) Kormányrendelet szerinti Otthonteremtési kamattámogatott hitel esetében:

 • új lakás építésére, vásárlására maximum 15.000.000 Ft,
 • használt lakásvásárlásra, bővítésre, korszerűsítésre legfeljebb 10.000.000 Ft

A fiatalok, valamint a többgyermekes családok államilag támogatott kölcsöne esetén:

 • új lakás építésére, vásárlására Budapesten és megyei jogú városokban maximum 12.500.000  Ft, egyéb településen legfeljebb 10.000.000 Ft,
 • lakáskorszerűsítéshez – településtípustól függetlenül – maximum 5.000.000 Ft

Fedezetként minden bank maximum 3 ingatlant fogad el egy hitelügyletben. Az ingatlanok minimális értékére vonatkozó előírás pénzintézetenként eltérő. Szerkezeti megkötés is lehetséges: vályogház nem fogadható el fedezetként minden banknál, továbbá könnyűszerkezetes ingatlant sem finanszíroz minden pénzintézet, ha nincs rá ÉME/ÉMI engedély. A hitelcél szerinti ingatlan elfogadható fedezetként, de más ingatlan is bevonható.

Általában az alábbi ingatlantípusok fogadhatók el fedezetként: lakás, családi ház, sorház, ikerház, hétvégi ház, üdülő, építési telek. A lakáshitel fedezeteként elfogadható ingatlanokkal kapcsolatban további részletes tájékoztatás IDE kattintva olvasható.

Lakáshitelek átfutási ideje

A lakáshitelek maximális bírálati idejét – amennyiben állami támogatás is kapcsolódik hozzá – kormányrendelet rögzíti. A hitelfelvételhez szükséges valamennyi dokumentum befogadásától számítva 30 napon belül kell elbírálni egy lakásvásárlási hitelt. Építési jellegű lakáshitelek bírálati ideje 60 nap. Minősített fogyasztóbarát lakáshitelt a pénzintézeteknek az értékbecslés rendelkezésre állásától számított 15 munkanapon belül kell elbírálni. Amennyiben hiánypótlás szükséges, akkor a bírálati idő meghosszabbodhat.

A legjobb lakáshitelek a Hitelnet szakértőivel

 • Bankfüggetlenek vagyunk – szinte valamennyi hazai pénzintézettel kiemelt partnerként működünk együtt, ami soronkívüliséget és akár jelentős kedvezményeket is jelent.
 • Díjmentesek vagyunk – A teljes körű hiteltanácsadás és hitelügyintézés nálunk valóban díjmentes.
 • Több mint 18 éves szakmai tapasztalat, hitelszakértőink rendelkeznek az előírt MNB képesítéssel.

Irodáinkban szinte valamennyi hazai bank és pénzintézet legkedvezőbb lakáshitel lehetőségei érhetők el teljes körű díjmentes ügyintézéssel. Szakképzett hitelszakértőink a törvényi előírásoknak megfelelően több pénzintézet legkedvezőbb ajánlatait ismertetik a személyes tárgyalások során. Részletesen bemutatják az elérhető legkedvezőbb kondíciók havi törlesztő részleteit, éves kamat és kezelési költségét, akciós lehetőségeket, járulékos költségeit, hiteldíj mutatóját és a futamidő alatt visszafizetendő összes kamat tartalmat. A legkedvezőbb ajánlatokat online is megtekinthetik a hitelnet.hu segítségével is.

Milyen célra igényelhető lakáshitel?

Elsőként azt kell tudni, hogy míg a piaci kamatozású forint alapú lakáshitelek bármely lakáscél megvalósítása esetén igényelhetők – legyen szó akár lakóház építéséről, lakásbővítésről, felújításról, vagy korszerűsítésről, akár lakásvásárlásról – addig az államilag támogatott forinthitelek csak új ház építése vagy vásárlása, használt lakás vásárlására valamint meglévő lakóingatlan korszerűsítési munkálataink elvégzésére igényelhetők.

 • Lakóingatlan (társasházi lakás, családi ház, ikerház, sorház, stb.) és építési telek vásárlása
 • Lakóingatlan építése
 • Lakóingatlan bővítése, tetőtér-beépítés, emeletráépítés
 • Lakóingatlan korszerűsítése illetve felújítása
 • Korábban lakáscéllal felvett jelzálog alapú kölcsön kiváltása
 • Áthidaló hitel lakáscsere esetén

Fenti hitelcélok alapján számos pénzügyi partnerünk lakáshitelei közül választhatja ki az Ön számára megfelelő hitelkonstrukciót. A hiteltermék kiválasztásánál értelemszerűen fontos szerepet játszik az adott konstrukció havi törlesztő részletének nagysága.

A pontos és végleges lakáshitel konstrukció számos tényezőtől függ:

 • Hiteligénylő nettó jövedelme
 • Ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése
 • Igénylő negatív KHR státusza (passzív, aktív)
 • Rendelkezésre álló saját erő és az ingatlan vételárának aránya
 • Hiteligénylő életkora, iskolai végzettsége
 • Eltartott gyermek száma

Fedezeteként a pénzintézetek elfogadják a hitelcélt képező ingatlant, ha annak értéke eléri a bank által minimálisan előírt értéket. További ingatlanfedezet bevonására is van lehetőség, ha a hitelcél szerinti ingatlant leendő tulajdonosa nem szeretné megterhelni, vagy ha a vásárolandó ingatlan önmagában nem nyújt kellő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre. Egy lakáshitel ügyletbe maximum 3 ingatlan vonható be. Típusát tekintve az alábbi ingatlanok fogadható el lakáshitel fedezeteként: lakóingatlan, hétvégi ház, üdülő, nyaraló, építési telek.

Plusz ingatlanfedezet bevonása esetén az ingatlannak nem kell a hitelfelvevő tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül bárki ingatlana bevonható, aki hozzájárul ahhoz, hogy a lakáshitel visszafizetését biztosító jelzálogjogot bejegyezzék az ingatlanára és hajlandó részt venni a hitelügyletben. Az ingatlantulajdonos zálogkötelezettként kerül bevonásra.

Kérdései lennének?

Forduljon bizalommal a Hitelnet országszerte elérhető irodáihoz még mielőtt megtalálta volna a megvásárolni kívánt lakást és díjmentesen, kötelezettségek nélkül tájékoztatjuk a lehetőségeiről! Online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot kérhet!

A Hitelnet.hu lakáshitel kalkulátor segít az összehasonlításban:

Pénzügyi szakembereink naprakész információval rendelkeznek az aktuális lakáshitelekről, így első kézből ismerheti meg a hitellehetőségeket! Vannak olyan lakáscélok, melyek piaci kamatozású és állami kamattámogatású konstrukcióval egyaránt megvalósíthatók. Ilyen hitelcél az új és használt lakás vásárlása mellett a lakáskorszerűsítés és az új ház építése. Ezek finanszírozásakor nemcsak azt kell megnézni, hogy melyik terméket nyújtják a bankok a legkedvezőbb kamatláb mellett, hanem azt is, hogy az igénylő az elvárt követelményeknek megfelel-e. Az államilag támogatott lakáshitelnek ugyanis jogszabály által előírt feltételei is vannak.

Számoljon feni lakáshitel kalkulátor segítségével és kérje személyre szabott ajánlatunkat%

Az elérhető legalacsonyabb havi törlesztő részleteket megtekintheti oldalunkon is vagy használhatja univerzális hitelkalkulátorunkat. Adja meg a felvenni kívánt összeget és a tervezett futamidőt. Ezután a Kalkuláció gombra kattintva online Hitelszámolónk megjeleníti a bankpiacon elérhető legkedvezőbb konstrukciókat. A törlesztő részletek mellett megjelent THM értékek 5 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén kerültek kiszámításra.

Forduljon hitelszakértőnkhöz akár személyesen is!

Kattintson ide és tekintse meg hitelszakértőink elérhetőségét országszerte és tegye fel kérdését személyesen vagy telefonon.

Kérdését online szeretné feltenni névtelenül? Hitelszakértőnk 24 órán belül válaszolnak kérdéseire!

Lakáshitel kalkulátorral kapcsolatos gyakori kérdések

 • Végrehajtási joggal terhelt házra igényelhető lakásvásárlási hitel?

  Végrehajtási joggal terhelt ingatlan finanszírozása speciális helyzet. Meghatározott feltételekkel lehetőség nyílhat lakásvásárlási hitel felvételére ez esetben is. Személyre szabott tájékoztatást a konkrét ügylet ismeretében tudunk adni. Ehhez online adatlapunk kitöltése szükséges.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban

 • Mit jelent a lakáshitel kalkulátorban a Hitelnet kedvezmény?

  Amennyiben a felvenni kívánt lakáshitelt a Hitelnet szakértői intézik, akkor ennyivel kedvezőbben juthat hozzá egy lakáshitel ajánlathoz, minta közvetlenül a bankhoz fordulna. A kedvezmény annak köszönhető, hogy a Hitelnet stratégiai partneri kapcsolatban áll a nagyobb hazai bankokkal, akik számos kedvezményt biztosítanak a Hitelnet ügyfeleinek.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Milyen dokumentumok szükségesek a lakáshitel igényléshez?

  A lakáshitel igénylés összetett folyamat, a hitelkérelem összeállításában, a bank felé történő benyújtásában egészen a folyósításig végig segítenek a Hitelnet szakértői. Az egyes konstrukció részletes ismertetésén kívül segítünk kitölteni a kérelmei nyomtatványokat is. Természetesen szolgáltatásunk az ügyfelek részére teljesen díjmentes.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Hogyan működik a Hitelnet lakáshitel kalkulátor?

  Adja meg a felvenni kívánt hitelösszeget, válasszon hitelcélt, futamidőt és adja meg a háztartás rendelkezésre álló igazolható jövedelem nagyságát. A részletes keresőben meg tudja adni a megvásárolni kívánt ingatlan forgalmi értékét, a meglévő hiteleinek havi törlesztését stb. Lakáshitel kalkulátorunk mindezek figyelembe vételével mutatja meg az egy egyes bankoknál elérhető havi törlesztő részleteket.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot Hitelnet szakértőjével?

  Amennyiben a kalkulátor által megjelenített konstrukciók között valamelyik elnyerte tetszését, akkor kattintson az “Érdekel, visszahívást kérek” gombra, adja meg elérhetőségét és szakértőnk a lehető legrövidebb időn belül visszahívja. Amennyiben általánosan szeretné szakérőnk visszahívását kérni, kattintson ide.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Mekkora jövedelmet kell igazolni a lakáshitel igényléshez?

  A Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató szabályok alapján a hitelező bankoknak korlátozva van az igazolt jövedelemnek törlesztő részletere fordítható összege. a JTM szabályokról ide kattintva olvashat bővebben. Szakértőink megvizsgálják az elfogadható jövedelmek nagyságát és ezek alapján számolják ki, hogy az egyes bankoknál mekkora hitelösszegre lenne jogosult.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
  Visszajelzés
  1.2K hozzászólás
  Inline Feedbacks
  Minden hozzászólás megtekintése

  56 éves, egyedülálló vagyok. Vehetek-e fel még lakáshitelt, kb. mennyit, mennyi futamidőre? Önrész nincs, 2014 óta lakástakarék kasszám van, 20.000.-/hó, fizetés nettó 250.000.-

  Kedves Nóri!
  Életkorából adódóan lenne lehetőség lakáshitel felvételére. Önerő nélkül viszont csak akkor oldható meg a hitelfelvétel, ha van lehetőség plusz ingatlanfedezet bevonására. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű lakáshitel ügyintézést is!

  Lakást szeretnék vásárolni 9M Ft-ért. Rokkant nyugdíjas vagyok, 92.000 Ft a nyugdíjam. Van egy kb. 50M Ft-os ingatlanom, azt is feltudom ajánlani fedezetként, egyedüli tulajdonosa vagyok az ingatlannak. Férjem lehetne az adóstárs, neki 240.000 Dt a fizetése nettó.
  Mik a lehetőségeim?

  Kedves Anikó!
  A leírtak alapján működhet a lakáshitel felvétele. A futamidő szempontjából meghatározó az Önök életkora. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű lakáshitel ügyintézést is!

  Házat szeretnék vásárolni és hitelből szeretném megvenni. Jelenleg 560.000 Ft a havi jövedelmem. 15M a ház és 17.5M-t szeretnék felvenni, hogy fel is tudjam újítani. 10 éves futamidőre keresek hitelt lehetőleg minél gyorsabban. Nem tudom pontosan, de előfordulhat hogy BAR listán szerepelek és nem tudom, hogy van-e olyan opció, hogy megkapjam a hitelt.
  Kérném segítségüket. Nagyon szeretném megvenni a házat. Remélem találunk megoldást.
  Előre is köszönöm.
  Üdvözlettel.
  Krisztián

  Kedves Krisztián!
  Egy ingatlan forgalmi értékének maximum a 80%-a vehető fel hitelként. A teljes vételár kizárólag plusz ingatlanfedezet bevonása esetén érhető el. Annál magasabb összeg külön felújítási hitelként, kizárólag plusz ingatlanfedezettel igényelhető. A 80%-os finanszírozás sem automatikus. A maximális hitelösszeget befolyásolja, hogy az ingatlan hol található helyileg.
  Elsőként a számlavezető bankjánál lenne célszerű lekérnie az úgynevezett Saját hiteljelentést, ami tartalmazza a KHR (BAR lista) információkat. Negatív tartalmú KHR esetén nincs lehetőség hitelfelvételre. A Saját hiteljelentés lekérése után kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az lehetőségekről.

  Tisztelt Cím!
  A kérdésem az lenne, hogy megfelel-e a komfortossági kritériumoknak (hiteligénylés szempontjából) egy olyan családi ház, ahol a közművek közül csak a villany van bekötve, a vízellátás pedig fúrt kútról megoldott?
  Minden egyéb szempont teljesül.
  Köszönöm!
  Máté

  Kedves Máté!
  Közművek tekintetében a villany mellett feltétel, hogy vezetékes víz is legyen még akkor is, ha az fúrt kútról megoldott. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

  Tiszteletem.
  Érdeklődnék, hogy ha felveszek lakáshitelt, mert nincs önerő a lakásomat felújítani és felújítom belőle a házam, számlákat benyújtom, akkor a felvett összeg lemegy?

  Kedves Imre!
  Amennyiben a támogatott felújítási hitelt veszi igénybe, akkor a felújítási támogatást automatikusan a felvett hitel előtörlesztésére kell fordítani. Ha egyéb piaci lakáshitelt vesz igénybe a felújításhoz, akkor nem feltétel, hogy a visszakapott felújítási támogatást a hitel előtörlesztésére fordítsa, de ha szeretné, előtörlesztheti belőle ezt a fajta kölcsönt is.
  Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

  Tiszteletem!
  Az után érdeklődnék, hogy önerő és állandó lakcím nélkül miként tudok hitelt kapni, ha a megvásárolni kívánt lakást szeretném fedezetként adni a törlesztés idejére, illetve az az ingatlan lenne az állandó lakcímem az adásvétel után.
  Jelenleg tesómnál lakom mint befogadott és állandó fix munkahelyem van 5 hónapja, ami nem szűnik meg a vírus helyzetre tekintettel sem. Nettó havi keresetem 170-250 E közt van, ami a bónusz és a túlóra mértékétől függ. Az ingatlan Pécelen van. Leírás szerint 2 szintes bútorozatlan. Így az egyik szint akár pénzforrási lehetőség is lehet. Vannak gyermekeim, akik nevelőkkel élnek jelenleg, de szeretném hogy velem éljenek, de ehhez kell a lakás.
  Várom mihamarabbi válaszát.
  Köszönettel: Adrienn

  Kedves Adrienn!
  Lakáshitel felvételéhez már a kérelem benyújtásakor szükséges állandó lakcímmel rendelkezni, illetve önerő is szükséges a hitelfelvételhez. Önmagában a megvásárolandó lakásra – az igénylő igazolt nettó jövedelmétől függően – az ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel hitelként.
  További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

  Üdvözlöm!
  A kérdésem az volt miként kaphatok hitelt lakcím nélküliként. Röviden akkor a válasz ezek szerint a sehogy.
  Figyelemmel lehetnének a bankok arra, hogy az albérlet tulaja nem jelent be senkit állandóra és állandó lakcím nélkül nem lehet bejelenteni ideiglenes vagy tartózkodási címet. Ez törvényben van.
  2021 februárral pedig még szigorítottak rajta, hogy aki nem ott lakik, ami a kártyán szerepel, azt keményen büntetik.
  Köszönettel: Adrienn

  Kedves Adrienn!
  Gyakorlati tapasztalatunk, hogy bérelt lakásban is létesíthető állandó lakcím.

  Kedves Hitelnet.
  Sajnos az olyan tulaj, aki bejelent nagyon ritka és az is ideiglenes vagy tarózkodásira jelent be. Állandó lakcímet egy főbérlő sem biztosít.
  A kiszemelt lakás,˛ház lenne az állandó lakcíme,m amennyiben van lehetőség a bankoknak ezt előre beírni. Az ingatlan jellegét tekintve 200% fedezet, mivel 2 szintes lévén az egyik részt ki lehet adni.
  Mindent megnéztem és tudom vállalni, csak ez az egy lakcím cirkusz, ami teljes akadályt képez.
  Üdvözlettel: Adrienn

  Kedves Adrienn!
  Az igényléskor már feltétel, hogy legyen állandó lakcím. Azt meg tudjuk tenni, hogy előzetes minősítést kérünk az ügyletre és amennyiben minden feltétel rendben lesz és az előbírálat alapján megkapná a kölcsönt, akkor esetleg az eladóval kellene egyeztetni, hogy már most bejelentkezne az ingatlanba. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

  Kedves Hitelnet!
  Köszönöm a választ. Majd megkérdezem a meghatalmazott ügyintézőt, hogy a tulajdonos ez ügyben adott e információt.

  Tisztelt Hitelnet!
  Meg szeretném tudni, hogy 3,5 millió önerővel 230.000 igazolható jövedelem mellett, ha van egy 46.000 forintos törlesztővel lévő hitelem, mennyi lakásvásárlási hitelt kaphatok?
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Kedves Éva!
  Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

  Üdvözlet!
  Férjemmel mi is belevágtunk egy használt lakás vásárlásba!
  Korábban már igényeltük a Babaváró hitelt, melyet meglepően gyorsan és sikeresen meg is kaptunk. Megtaláltuk a számunkra megfelelő házat, mely falun lenne, ezért úgy gondoltuk, hogy megpróbálnánk még egy Falusi CSOK + hitelt is igényelni. A kettőnk fizetése megfelelő lenne az összes havi törlesztés kifizetéséhez, mindkettőnknek legalább 2, de férjemnek több mint 3 éve folyamatos TB jogviszonya van. Mondhatjuk, hogy a személyes résszel talán nem lenne probléma. A ház amit kinéztünk 120 négyzetméter belső, 810 négyzetméter telek, főúton lenne, sarki ház, szuterénes, emeletes, ami minket egyáltalán nem zavar, de nem tudjuk ezek a dolgok mennyire rontják az esélyünket. Az ingatlan vételi ára 9.250.000 Ft. Az alsó szint felújított műanyag ajtók, ablakok, minden helységben van ablak, víz vezetékes, a fűtés gáz és vegyes tüzelésű, a felső szint nincs használva, illetve szigetelve nincs a ház és a tető is régebbi típusú. A ház vételi árához képest támogatott lakáshitelnek szeretnénk még kapni nagyjából 6.5-7 milliót plusz a falusi csokot vásárlásra és korszerűsítésre 2 gyermekre. A célunk az, hogy a korábban igényelt babavárónkhoz kevésbé kelljen hozzá nyúlni vásárláshoz, hogy a későbbiekben megmaradhatna felújításra, bútorozásra, minden másra. Mivel a ház preferált kis településen van, nem tudjuk, hogy a ház árának 80%-át megkaphatjuk-e hitelben ez ugyanúgy érvényes-e? Tudjuk, hogy az értékbecslésen elég sok múlik, mi bízunk ebben a házban és a kérdésem az lenne, hogy ha a fentiek alapján, ha igényelnénk egy 6.5 milliót lakáshitelnek plusz a falusi csok és ha ezt az összeget nem kaphatjuk meg, mert az ingatlan értékbecslő általi ára kevesebbet ér, akkor ebben az esetben mi történik? Kevesebb összeget felajánlhat a bank, amit megkaphatunk vagy akkor egyszerűen csak elutasítják az igénylésünket és máshol kell próbálkozni?
  Köszönöm a választ!

  Kedves Klaudia!
  Kisebb településeken általában nem vehető fel a ház forgalmi értékének 80%-a. Amennyiben az értékbecslés alapján az igényelt összeg nem fér bele az ingatlan értékébe, akkor igényelhető a bank által adható kisebb összeg is.
  A falusi CSOK jogosultsági feltételeiről IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK ügyintézést is!

  Tisztelt Hitelnet!

  Az alábbi kérdéssel fordulok Önökhöz: Férjem lakást szeretne vásárolni melyhez hitelt szeretne felvenni. A tulajdonos és az adós is ő lenne. Házassági vagyonjogi szerződéssel rendelkezünk, melyben az is szerepel hogy külön háztartásban élünk. Van – e lehetőség úgy hitelt felvennie,hogy engem abszolút kihagynak az ügyletből? Aktív KHR-s vagyok,nem szeretném, ha emiatt nem tudna tovább lépni. Neki semmilyen hitele nincs, továbbá 4 millió önerővel is rendelkezik.

  Köszönöm

  Kedves Szilvia!
  Az Ön adatait is vizsgálják, és az aktív KHR státusz kizáró okot fog jelenteni férje hiteligénylése során, hiába van házassági vagyonjogi szerződésük.

  Tisztelt Hitelnet!

  Az alábbi kérdéssel fordulok Önökhöz: Férjem lakást szeretne vásárolni melyhez hitelt szeretne felvenni. A tulajdonos és az adós is ő lenne. Házassági vagyonjogi szerződéssel rendelkezünk, melyben az is szerepel hogy külön háztartásban élünk. Van – e lehetőség úgy hitelt felvennie,hogy engem abszolút kihagynak az ügyletből? Aktív KHR-s vagyok,nem szeretném, ha emiatt nem tudna tovább lépni. Neki semmilyen hitele nincs, továbbá 4 millió önerővel is rendelkezik.

  Köszönöm

  Tisztelt Cím!
  Az alábbi kérdéssel fordulok Önökhöz.
  Adásvételi szerződés után mennyi időn belül kell megkötni a banki hitelszerződést?
  A kérdésem a következő miatt merült példával bemutatom:
  Februárban adásvételi szerződést kötünk. Abban egyeztünk meg előszerződésben, hogy augusztus végéig kell kifizetnünk a vételárat.
  Én szeretnék igénybe venni munkáltatói hitelt (feltétele a beérkeztetett adásvételi), aminek az ülése csak áprilisban lesz és ott nem lehet tudni, hogy mennyit ítélnek meg. Ha nem ítélnék meg az egészet, úgy a fennmaradó összeget banki hitelből kellene kipótolni, de sajnos ezt előre nem tudom biztosan, hogy mi lesz.
  Ezért szeretném csak a munkáltatói döntés után intézni a jelzáloghitelt.
  Ebben a konkrét példában tehát van rá lehetőség, hogy a banki hitelszerződést csak május-június hónapban kössem meg, ha az adásvételi februárban készült el és a fizetési határidő augusztus 31?
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Tisztelt Cím!
  Az alábbi kérdéssel fordulok Önökhöz.
  Adásvételi szerződés után mennyi időn belül kell megkötni a banki hitelszerződést?
  A kérdésem a következő miatt merült példával bemutatom:
  Februárban adásvételi szerződést kötünk. Abban egyeztünk meg előszerződésben, hogy augusztus végéig kell kifizetnünk a vételárat.
  Én szeretnék igénybe venni munkáltatói hitelt (feltétele a beérkeztetett adásvételi), aminek az ülése csak áprilisban lesz és ott nem lehet tudni, hogy mennyit ítélnek meg. Ha nem ítélnék meg az egészet, úgy a fennmaradó összeget banki hitelből kellene kipótolni, de sajnos ezt előre nem tudom biztosan, hogy mi lesz.
  Ezért szeretném csak a munkáltatói döntés után intézni a jelzáloghitelt.
  Ebben a konkrét példában tehát van rá lehetőség, hogy a banki hitelszerződést csak május-június hónapban kössem meg, ha az adásvételi februárban készült el és a fizetési határidő augusztus 31?
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Kedves Erik!
  Igen, a leírt esetben van lehetőség a hitelkérelem április utáni benyújtására, illetve a kölcsönszerződés május-júniusi aláírására is.
  Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

  Tisztelt Cím!
  Meg szeretném tudni, hogy én és a feleségem betöltöttük a 35 éves kort (38 és 39 évesek vagyunk), akkor kiesünk ebből a támogatási lehetőségből? Nem vehetjük igénybe a Fészekrakó Programot?
  Köszönöm a válaszát.

  Tisztelt Cím!
  Meg szeretném tudni, hogy én és a feleségem betöltöttük a 35 éves kort (38 és 39 évesek vagyunk), akkor kiesünk ebből a támogatási lehetőségből? Nem vehetjük igénybe a Fészekrakó Programot?
  Köszönöm a válaszát.

  Kedves Ákos!
  A jelenleg elérhető támogatási formáknál nem jelent kizáró okot, ha a támogatott személyek életkora meghaladja a 35. életévet.
  Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

  Jó napot!
  2 éve vásárolt ingatlant szeretnénk eladni (1/2-1/2 tulajdon joggal és jelzáloggal), amin még 3 millió jelzáloghitel van. Az ingatlanból kapott pénzt a jelzálog rendezése után szeretnénk tetőtér beépítésre használni. Az ingatlant 9.500.000 Ft értékben áruljuk. A párom vállalkozó (KATA), én meg itthon vagyok a 18 hónapos kislányunkkal. Az én nevemen van még egy személyi hitel is, amiből még 1,1 millió forint tartozás van (nem feltétlen akarjuk ezt is kifizetni most).
  Szeretnék érdeklődni, ilyen esetben milyen hitelt tudnánk felvenni? A tetőtér beépítés minimum 10M Ft lenne, ami a mostani ingatlan ára és a hitelek (jelzálog) törlesztése nem fedez!

  Jó napot!
  2 éve vásárolt ingatlant szeretnénk eladni (1/2-1/2 tulajdon joggal és jelzáloggal), amin még 3 millió jelzáloghitel van. Az ingatlanból kapott pénzt a jelzálog rendezése után szeretnénk tetőtér beépítésre használni. Az ingatlant 9.500.000 Ft értékben áruljuk. A párom vállalkozó (KATA), én meg itthon vagyok a 18 hónapos kislányunkkal. Az én nevemen van még egy személyi hitel is, amiből még 1,1 millió forint tartozás van (nem feltétlen akarjuk ezt is kifizetni most).
  Szeretnék érdeklődni, ilyen esetben milyen hitelt tudnánk felvenni? A tetőtér beépítés minimum 10M Ft lenne, ami a mostani ingatlan ára és a hitelek (jelzálog) törlesztése nem fedez!

  Kedves Emese!
  Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK ügyintézést is!

  Tisztel ügyvéd úr.
  A kérdésem az lenne, hogy egy romos házat szeretnék megvenni, de a tulajdonos meghalt. A feleségétől elvált, a romos épület csak az elhunyt nevén van, meg van egy gyermeke, de az nem beszámítható, valahol egy otthonban lakik. A tulajdoni lap szerint zálogjog van bejegyezve, de nem végrehajtási jog. Valamilyen pénzintézet jegyezte be. Meg egy magánszemély is.
  A kérdésem, hogy tudnám ezt az ingatlant megvásárolni?
  Válaszát előre is köszönöm.

  Tisztel ügyvéd úr.
  A kérdésem az lenne, hogy egy romos házat szeretnék megvenni, de a tulajdonos meghalt. A feleségétől elvált, a romos épület csak az elhunyt nevén van, meg van egy gyermeke, de az nem beszámítható, valahol egy otthonban lakik. A tulajdoni lap szerint zálogjog van bejegyezve, de nem végrehajtási jog. Valamilyen pénzintézet jegyezte be. Meg egy magánszemély is.
  A kérdésem, hogy tudnám ezt az ingatlant megvásárolni?
  Válaszát előre is köszönöm.

  Kedves János!
  A hagyatéki tárgyalás befejezéséig nem tud hitelt intézni a házra. Az ingatlan állapotától függően, azt követően is kétséges, hogy elfogadható lenne-e fedezetként, mivel romos házról van szó. Meghatározó az is, hogy mennyi a vételár, mennyi hitelt szeretne felvenni, mennyi igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik, illetve lenne-e felajánlható ingatlanfedezet.
  Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

  Üdvözlöm!
  Azután érdeklődnék, hogy adóstárs vagyok egy jelzaloghitelben, van e lehetőségem lakáshitelt felvenni?

  Üdvözlöm!
  Azután érdeklődnék, hogy adóstárs vagyok egy jelzaloghitelben, van e lehetőségem lakáshitelt felvenni?

  Kedves Lujza!
  Ez függ a jövedelmezettésgétől és fedezettségétől, illetve a meglévő hitelszerződéstől. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

  Kedves Hitelnet!

  Lassan válunk a férjemmel és ezért keresek megoldást. Házat szeretnék venni, egy 3 éves fiam van és nincs önerőm. Milyen lehetőségek vannak? Köszönettel Erika

  Kedves Hitelnet!

  Lassan válunk a férjemmel és ezért keresek megoldást. Házat szeretnék venni, egy 3 éves fiam van és nincs önerőm. Milyen lehetőségek vannak? Köszönettel Erika

  Kedves Erika!
  Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK és hitelügyintézést is!

  Tisztelt Szakértő!
  Azt szeretném kérdezni, ha már a jelenlegi lakásunkra igénybe vettük a CSOK-ot (ez használt lakásra, 3 gyerekre volt), akkor már a következő (használt) lakásvásárlásnál elesünk a CSOK-al felvehető kedvezményes hiteltől? Van-e esetleg kedvezményes hitel? Új lakást biztos nem tudunk venni.
  Köszönöm válaszát.

  Tisztelt Szakértő!
  Azt szeretném kérdezni, ha már a jelenlegi lakásunkra igénybe vettük a CSOK-ot (ez használt lakásra, 3 gyerekre volt), akkor már a következő (használt) lakásvásárlásnál elesünk a CSOK-al felvehető kedvezményes hiteltől? Van-e esetleg kedvezményes hitel? Új lakást biztos nem tudunk venni.
  Köszönöm válaszát.

  Kedves Márta!
  Másik használt lakásra ugyanazon gyermekek után már nem tudják újra igényelni a CSOK-ot, így sajnos a támogatott lakáshitelt sem tudják felvenni. Arra azok a támogatott személyek lehetnek jogosultak, akik CSOK-ot is vesznek igénybe adott lakásvásárláshoz.
  Az elérhető lakáshitelekről Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket bővebb információk ismeretében. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

  Tisztelt Hitelnet!
  A hitelintézetek kinek a jövedelmét számítják a hiteligénylés elbírálásakor? Párommal egy háztartásban élünk, de nem vagyunk sem élettársi, sem háztartási kapcsolatban. A hitelt saját névre venném fel, viszont ha kizárólag az én jövedelmemet veszem alapul, abban az esetben a JTM miatt nem vehetném fel a hitelt.
  A bankok csak azokat a bevételi forrásokat tekintik egy háztartás jövedelmébe, amiknél a fentebb említett kapcsolat valamelyike fent áll?
  Előre is köszönöm a választ!

  Tisztelt Hitelnet!
  A hitelintézetek kinek a jövedelmét számítják a hiteligénylés elbírálásakor? Párommal egy háztartásban élünk, de nem vagyunk sem élettársi, sem háztartási kapcsolatban. A hitelt saját névre venném fel, viszont ha kizárólag az én jövedelmemet veszem alapul, abban az esetben a JTM miatt nem vehetném fel a hitelt.
  A bankok csak azokat a bevételi forrásokat tekintik egy háztartás jövedelmébe, amiknél a fentebb említett kapcsolat valamelyike fent áll?
  Előre is köszönöm a választ!

  Kedves Gábor!
  Az élettársi kapcsolatról a hitelkérelemben nyilatkoznak, egyéb dokumentum nem szükséges. Ha egy háztartásban élnek, akkor párját mint élettársát bevonva a hitelügyletbe, az ő jövedelme is figyelembe vehető lesz.
  Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

  Tisztelt Cím!
  Segítséget szeretnék kérni abban a kérdésben, hogy 12 éve svájci frank hitel segítéségével vásároltunk egy lakást. Majd időközben forintosítva lett a hitel másik banknál, ezzel egy időben a jelzálog a lakásról átkerült a férjem szüleinek a házára. Folyamatosan késedelem nélkül törlesztünk. Most el szeretnénk adni a lakást, mert vettünk egy családi házat. Kérdésem, hogy ezt megtehetjük a bank hozzájárulása nélkül?
  Köszönettel:
  Nóra

  Tisztelt Cím!
  Segítséget szeretnék kérni abban a kérdésben, hogy 12 éve svájci frank hitel segítéségével vásároltunk egy lakást. Majd időközben forintosítva lett a hitel másik banknál, ezzel egy időben a jelzálog a lakásról átkerült a férjem szüleinek a házára. Folyamatosan késedelem nélkül törlesztünk. Most el szeretnénk adni a lakást, mert vettünk egy családi házat. Kérdésem, hogy ezt megtehetjük a bank hozzájárulása nélkül?
  Köszönettel:
  Nóra

  Kedves Nóra!
  Fenti esetben a lakás véleményünk szerint értékesíthető. További tájékoztatásért kérjük, forduljanak az érintett hitelintézethez.

  Érdekelne hogy szeretnénk megvásárolni egy 29 milliót érő használt lakást Budapesten ! Van egy saját lakásunk szintén Budapestem ami olyan 22-25 mill forintot ér most . Kérdésem az lenne hogy megtudjuk e vásárolni a 29 mill. Ingatlant a másik lakás és a megvásárolandó lakást bevonva fedezetként???? Páromnak van bejelentett munkahelye folyamatosan !( igaz minimálbéres bejelentéssel) Önerőt nem szeretnénk beletenni ! Van egy 18 hónapos kisfiúnk . Milyen hitelt tudunk így felvenni , mennyi időre ?es milyen havi törlesztéssel ?

  Érdekelne hogy szeretnénk megvásárolni egy 29 milliót érő használt lakást Budapesten ! Van egy saját lakásunk szintén Budapestem ami olyan 22-25 mill forintot ér most . Kérdésem az lenne hogy megtudjuk e vásárolni a 29 mill. Ingatlant a másik lakás és a megvásárolandó lakást bevonva fedezetként???? Páromnak van bejelentett munkahelye folyamatosan !( igaz minimálbéres bejelentéssel) Önerőt nem szeretnénk beletenni ! Van egy 18 hónapos kisfiúnk . Milyen hitelt tudunk így felvenni , mennyi időre ?es milyen havi törlesztéssel ?

  1.2K
  0
  Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x