Lakásfelújítási hitel kalkulátor

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott lakásfelújítási hitel ajánlatunkat.

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet.hu?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki lakásfelújítási hitel ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Biztonságos, kiszámítható lakásfelújítási hitelek

Biztonságos, kiszámítható lakásfelújítási hitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Támogatott lakáshitel otthonfelújításhoz 2021. február elsejétől

A lakásfelújítási támogatáshoz kapcsolódóan államilag támogatott otthonfelújítási hitel igénybevételére is lehetőség nyílik. A kölcsön azoknak jelenthet segítséget, akiknek nem áll rendelkezésre az otthonfelújításhoz szükséges önerő. Az otthonfelújítási hitelről szóló kormányrendelet kihirdetésre került a Magyar Közlönyben.

Ki lehet rá jogosult?

Az lehet rá jogosult, aki a maximum 3 millió forintos lakásfelújítási támogatásra vonatkozó feltételeknek is megfelel.  Ilyen feltétel például, hogy az igénylő legalább egy, 25 év alatti gyermekkel él a felújítandó lakóingatlanban, rendelkezik legalább egy éves TB jogviszonnyal, nincs a NAV felé fennálló tartozása, stb. A jogosultsági feltételekről további részletes tájékoztató IDE kattintva olvasható.

A kamattámogatott otthonfelújítási hitel jellemzői

 • Jelzálog alapú kölcsön, tehát ingatlanfedezet szükséges hozzá.
 • Összege: maximum 6 millió forint.
 • Futamidő: maximum 10 év.
 • A kamattámogatást az állam a kölcsön teljes futamidejére biztosítja.
 • A kölcsön kamata: 3%.

Az otthonfelújítási hitel előtörlsztése

A lakásfelújítási támogatásból történő betörlesztés díjmentes. A  jóváírást követő 10 napon belül a hitelintézet változatlan futamidő mellett újraszámolja a támogatott személy havi törlesztőrészleteit.

Számlabenyújtási kötelezettség

A támogatott személy az otthonfelújítási kölcsön felhasználásával megvalósított építési tevékenységekkel kapcsolatban kiállított számlák kifizetését a kölcsön folyósításától számított egy éven belül a számlák vagy azok másolata bemutatásával igazolja a hitelintézet felé.

Kamattámogatás megszűnése

Ha a támogatott személy

 • részére az otthonfelújítási kölcsön felhasználásával megvalósított építési tevékenységekkel kapcsolatban kiállított számlák közül az utolsó számla kifizetésének napjától, de legkésőbb 2022. december 31-étől számított 150 napon belül a Kincstár nem állít ki úgynevezett támogatói okiratot, akkor az utolsó számla kifizetésének napjától, de legkésőbb 2022. december 31-étől számított 150. naptól,
 • a fenti számlabemutatási kötelezettségét nem teljesíti, akkor az erre vonatkozó határidő lejártát követő naptól,
 • részére megállapított otthonfelújítási támogatás összege nem éri el az otthonfelújítási kölcsön kölcsönszerződésben megállapított összegének 25%-át,

akkor a támogatói okirat kézhezvételét követő naptól a kölcsöntartozás hátralévő összegére vonatkozóan a kamattámogatás megszűnik. Az addig igénybe vett kamattámogatást az arra való jogosultság megszűnését követő 60 napon belül egy összegben a hitelintézet útján vissza kell fizetni a Kincstárnak. Kivéve, ha az otthonfelújítási támogatás igénylése előtt a magzat elhalására vagy halvaszületésre került sor, vagy a gyermek elhalálozott.

Egyéb lakásfelújítási hitelek

Lakásfelújításra szeretne hitelt felvenni? Lakásfelújítási hitel kalkulátorunkkal most kiszámolhatja az aktuális törlesztő részleteket! Mielőtt kalkulálna, tájékozódjon arról, hogy felújításra illetve korszerűsítésre milyen típusú hitel igényelhető!

Lakásfelújításról akkor beszélünk, amikor nem komfortfokozat növelő, hanem kisebb munkálatok kerülnek elvégzésre. Ilyen például a festés, járólapozás, csempézés, tapétázás, parkettázás, lakáson belüli átalakítás, stb.

A felújítási hitel legfontosabb jellemzői:

 • A felújításra igényelhető hitelek jelenleg minden pénzintézetnél ingatlan fedezete mellett, forint alapon érhetők el.
 • Lakásfelújításra államilag támogatott lakáshitel nem igénylehető. Amennyiben a munkálatok beleférnek a korszerűsítés fogalmába, akkor állami kamattámogatású korszerűsítési hitel vehető fel. Erről bővebben a Korszerűsítési hitel címszó alatt olvashat.
 • A lakásfelújítási hitelek a szabad felhasználású hitelekhez viszonyítva alacsonyabb kamatszinten kerülnek beárazásra valamennyi pénzintézetnél.
 • A felújítási munkálatokról költségvetés összeállítása szükséges, amelyben tételesen fel kell tüntetnünk, hogy milyen munkálatokat szeretnénk az adott ingatlanon elvégezni, valamint meg kell adni az egyes munkálatok várható anyagköltségét és munkadíját is. A bankok többsége rendelkezik a felújítási költségvetés elkészítéséhez szükséges saját formanyomtatvánnyal.

A felújítási hitelek költségvetési adatlapja az alábbi tételeket tartalmazza:

  • Munkálatok megnevezése
  • Munkálatok leírása, főbb mennyiségek megadása
  • Anyagdíj
  • Munkadíj
  • Összköltség

</ul

Mindezen kívül a költségvetési adatlapon természetesen fel kell tüntetni a felújítani kívánt ingatlan pontos címét, helyrajzi számát, valamint a hiteligénylő nevét és lakcímét.

Milyen munkálatokra igényelhető felújítási hitel?

   • Festés, mázolás
   • Járólapozás, csempézés, burkolatok cseréje
   • Villanyszerelés
   • Radiátorcsere
   • Lakás belső átalakítása, stb.

A lakásfelújító kölcsönnel nemcsak lakóingatlan, hanem üdülő felújítási munkálatai is finanszírozhatók. E tevékenységek lehetnek építési vagy szakhatósági engedélyhez, illetve azokhoz nem kötött munkálatok. Amennyiben engedélyhez kötött munkálatokat kíván finanszírozni, akkor a hitelkérelemhez az engedélyt is mellékelni kell.

Mekkora összegű hitel vehető fel felújításra?

Míg lakáskorszerűsítés esetén a felvehető hitel összegének megállapításakor a pénzintézetek az ingatlan várható jövőbeni értékéből indulnak ki, addig lakásfelújítás esetén a jelenlegi érték a kiindulási alap, vagyis ebben az esetben nem tudunk a jövőbeli értékkel tervezni. Ez azt jelenti, hogy az érték megállításnál nem lehet figyelembe venni azt, hogy mennyit fog érni az ingatlan akkor, ha a felújítási munkálatokat befejezzük.

A felvehető lakásfelújítási hitel maximális összege jogszabályi előírásnak megfelelően nem lehet több, mint a felújítani kívánt ingatlan jelenlegi forgalmi értékének 80 %-a, A maximális hitelösszeg megállapításánál azonban meghatározó az ingatlan értéke, területi elhelyezkedése és az adós jövedelmi helyzete is.

Szükséges-e önerő?

A felújítási munkálatokról benyújtott, bank által elfogadott költségvetésnek akár a teljes összege felvehető. Lakásfelújítási hitelhez tehát nem szükséges önerő, ha a kívánt összeget az ingatlan értéke és a lakásfelújító jövedelmi helyzete is lehetővé teszi.

Hogyan kell igazolni a felhasználást?

Az elvégzett munkálatok igazolására a pénzintézeteknek különböző előírásaik vannak. A bankok egy része műszaki szakértő segítségével ellenőrzi helyszíni szemle során a hitelcél megvalósulását. Van azonban olyan bankpartnerünk is, amely a munkálatok befejezése után csupán egy nyilatkozattal kéri igazolni, hogy a felújítási munkálatok befejeződtek. Számlabenyújtási kötelezettség is előfordulhat, partner pénzintézeteink egyike a munkálatok 50 százalékáról számla benyújtását írja elő.

Támogatott korszerűsítési hitelek esetében a munkálatok 70 %-át kell számlákkal igazolni.

Ismerje meg Ön is a várható törlesztő részletet!

Ha kíváncsi arra, hogy a jelenlegi kamatok alapján támogatott vagy piaci kamatozású korszerűsítési kölcsönnel jár jobban, vagy szeretné tudni, hogy a piaci kamatozású felújítási hitelt mekkora havi törlesztés mellett igényelheti, akkor számoljon online hitelkalkulátorunkkal!

Jóllehet a lakáshitelek akár 30 éves futamidőre is kalkulálhatók, ne feledje, hogy a legtöbb banknál az adós életkora a hitel lejáratakor nem haladhatja meg a 70. évet. Érdemes több futamidőre is kalkulálni, végül azt a megoldást választani, mellyel a kalkulált törlesztő részlet biztonsággal vállalható.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
110 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Budapesten a VIII. kerületben a József utcában van egy régi típusú lakásunk. Annak a fűtési rendszerét szeretnénk korszerűsíteni. Jelenleg konvektoros gázfűtés van. Amennyiben a költségek engedik, akkor az ablakokat is szeretnénk műanyagosra cserélni.

Kedves László!
Ahhoz, hogy a legkedvezőbb korszerűsítési hitelekről Szakértőink tájékoztatni tudják Önt, bővebb információk szükségesek. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Kedves Hitelnet!
Szeretném a házamat beszigeteltetni, esetleg a tetőt lecserélni. Ehhez hitelt szeretnék igényelni. Érdeklődni szeretnék, hogy a hitel kifizetése hogyan szokott történni? Előre elutalják az igényelt összeget és utólag igazolom a számlákkal a munkát? Ha esetleg utólag folyósítanak, akkor az építés anyagot milyen forrásból szokás megvásárolni? A munkadíjat azt még megértem, hogy a munka elvégzése után fizetem ki, de az anyag megvásárlását nem tudom, hogyan működik.
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Csabi!
Hitelösszegtől és banktól is függ a folyósítás üteme. Amennyiben piaci kamatozású és nem államilag támogatott korszerűsítési hitelt igényel, úgy egyáltalán nincsen számlabemutatási kötelezettség, tehát előre folyósít a bank.
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, konkrét tájékoztatást tudnak Önnek nyújtani az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő korszerűsítési hitelkonstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

A havi keresetem amit kézbe kapok 130.000-140.000. Ebből van egy 27.000 Ft-os lakásvásárlási hitelem. Mellé pedig egy 13.000 Ft-os lakástakarékom hitel.
A kérdésem pedig, hogy tudok-e még hitelt felvenni, amit felújításra fordítanék? És ha igen, akkor körülbelül mennyi lenne a max havi törlesztő még amit engedhetnek?

Kedves Klaudia!
Ha az ingatlanfedezet értéke is elbírja, akkor még kb. havi 20.000 Ft-os törlesztő részlet férhet bele jövedelmébe. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Szakértőink készséggel tájékoztatják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő felújítási hitelekről. Az aktuális törlesztő részleteket online lakáshitel kalkulátorunk segítségével ismerheti meg előzetesen. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Üdv.
Én kiemelt ápolási díjat kapok, 52.000 Ft, másfél éve és kérdezem, hogy én kapok valami hitelt önöktől? 500.000 Ft-ra lenne szükségem lakásfelújításra.

Kedves Sanyi!
Az Ön által megadott jövedelem sajnos nem elegendő hitelfelvételhez. Adóstárs bevonására lenne szükség. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják.

Vidéki házat szeretnénk felújítani, ehhez kellene a kölcsön.

Kedves Gábor!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az igényei és lehetőségei szerinti legkedvezőbb lakásfelújítási hitelekről!

4 millió Ft lakáshitelt szeretnék felvenni felújításra. 4 éve van munkahelyem. Havonta 100.000 Ft. Az OTP-nél van személyi kölcsönöm, amiből már csak 250ezer Ft van. Soha nem volt el maradásom.
Kérdésem az lenne, hogy kaphatok-e és kell-e mellé adóstárs?

Kedves Anita!
A hitelfelvétel szempontjából meghatározó, hogy jelenleg mekkora összeget fizet havonta hiteltörlesztésre, továbbá lényeges az ingatlan területi elhelyezkedése, értéke is. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatót fognak készíteni Önnek!

Családi házunk teteje cserére szorul, illetve szeretnénk a hőszigetelést is megoldani. 62 évesek vagyunk férjemmel, mindketten dolgozunk, havi nettó jövedelmünk 350 000 Ft. 5 millió Ft-ra lenne szükségünk.
Milyen feltételekkel kaphatunk hitelt?

Kedves Mária!
Kérjük, kattintson IDE és töltse ki online adatlapunkat. A további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb állami kamattámogatású és piaci kamatozású korszerűsítési hitelekről! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Üdv.
Ki akartam tölteni az online űrlapukat, de a Bács-kiskun megye nem szerepel. Így akkor nem kaphatok tájékoztatást?
Köszönöm.
Nikolett

Kedves Nikolett!
Bács-Kiskun megyében jelenleg sajnos nincs irodánk.

Szeretnék felvenni lakásfelújítás céljából hitelt. 36 éves nő vagyok. A lakás amiben lakom, nagymama, papa tulajdonában van, viszont ők 80 éven felüliek. Rendszeres jövedelemmel rendelkezem, nettó 107.000 forint. 1.000.000 forintra lenne szükségem a belső felújításra.
Hogyan lehetne megoldani a hitelfelvételt?

Kedves Violetta!
A nagyszülők zálogkötelezettként történő bevonásával Ön igényelhet lakásfelújítási kölcsönt. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Kedves Hitelnet!
Az ingatlan, amiben élek, az édesapám és a nagynéném nevén van, nekem nincs tulajdonrészem benne.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen formában vehetnék fel hitelt felújításra? Például jelzáloghitel esetén rendelkeznem kéne tulajdonrésszel? Vagy mondjuk elegendő lenne haszonélvezeti jog bejegyzése?
Illetve jelzálogfedezet nélküli hitel esetén milyen lehetőségeim vannak?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Dávid!
Jelzálog alapú lakásfelújítási hitelt úgy is igényelhet, hogy a célingatlanban nincs tulajdonrésze és haszonélvezeti joga. A hitelügyletben Ön lehetne az adós, édesapja és nagynénje pedig zálogkötelezett. Az ő bevonásuk azért szükséges, mert ők az ingatlan tulajdonosai, de részükről jövedelemigazolás benyújtása nem szükséges.
Fedezet nélküli személyi hitel felvételét nem javasoljuk felújítás esetén, mivel annak kamata lényegesen magasabb, mint a lakásfelújítási hiteleké.
Szakértőink készséggel tájékoztatják az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő lakásfelújítási hitelekről, ha kitölti online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Tisztelt Hitelnet!
Házvásárlási folyamatba kezdtünk és ezzel párhuzamosan szeretnénk felújítani, illetve korszerűsíteni az ingatlant. A kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi hitellehetőségek közül (piaci illetve kamattámogatott) van-e olyan konstrukció, melynél nem feltétel a folyósításhoz, hogy tulajdonjogunk legyen a fedezetbe vont ingatlanban, hanem elég, hogy aláírásra került az adásvételi szerződés. December közepén fizetjük ki az utolsó részletet és addig az időpontig szeretnénk felújítani és korszerűsíteni a házat, amelyre finanszírozási lehetőségeket keresünk a párommal.
Köszönettel,
Zsolt

Kedves Zsolt!
Amíg folyamatban van az adásvétel, addig sajnos nem tudnak felújítási, illetve korszerűsítési hitelt felvenni. Hiteligénylésre akkor lesz lehetőségük, ha kifizették a teljes vételárat és végleges határozattal bejegyezték az Önök tulajdonjogát.

Jelenleg két hónapja táppénzen vagyok, de folyamatos munkaviszonnyal rendelkezem.
A kérdésem az lenne, hogy így kaphatok-e valamilyen hitelt?

Kedves Anna!
Amennyiben a táppénzen töltött idő kevesebb, mint 3 hónap, akkor van lehetőség lakáshitel felvételére. A személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink a további részletek ismeretében pontos tájékoztatást tudnak adni Önnek.

Nyugdíjasok vagyunk, párom 64 én 60. Állandó beázással küzdünk, tetőcserére vagy felújításra lenne szükség, de ezt nem tudjuk a nyugdíjból kivitelezni.
Van-e olyan program, melynek keretében tudnánk kérvényezni? Esetleg vissza nem térítendő, mint a napelemes program volt?

Kedves Rozál!
Korszerűsítési, felújítási pályázatokkal irodánk nem foglalkozik. Adott célra lakásfelújítási, lakáskorszerűsítési hitelt tudunk Önöknek ajánlani. Amennyiben a hitellehetőségek is érdeklik, kérjük, töltse ki online nyomtatványunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást nyújtanak Önöknek az elérhető hitelkonstrukciókról!

Üdv!
Éva vagyok, 2010 óta van egy családi házunk Szabolcsban, hitelre vettük. Kettős állampolgár vagyok. 16 éve dolgozom szakápolóként Romániában, ott kapom a fizetésem, ami 180 000 Ft-nak megfelelő lej. Fűtéskorszerűsítésre szeretnék kölcsönt.
Kérdésem: kaphatok-e és mi szükséges hozzá, ha lehet?
Köszönettel.
Éva

Kedves Éva!
Fűtéskorszerűsítéshez kedvező kamatozású lakáshitel igényelhető ingatlanfedezettel. Személyre szabott tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat, mely alapján Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető lakáshitelekről és az igényléshez szükséges dokumentumokról!

Tisztelt Cím!
A kérdésem az lenne, hogy 69 éves édesanyám, aki nagyon jó egészségnek örvend, kaphat-e kicsiny hazánkban valamelyik banktól hitelt lakásfelújítás céljából? Az eddig megkeresett bankok sajnos elutasították. Az OTP, a Cofidis.
Válaszukat tisztelettel várom: Melinda

,

Kedves Melinda!
Lakásfelújítási hitel felvételére fiatalabb korú és megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonásával lenne lehetőség. Amennyiben ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát.

Nemrég vásároltunk egy családi házat. Az élettársammal közös néven van az ingatlan, de mivel felújításra szorul, szeretnénk hitelt igényelni. Mindkettőnknek van jövedelme, nekem még nyugdíjam is. Szeretnék választ kérni, hogyan és milyen módon igényelhetnénk hitelt és milyen típusú hitelt.
Várom válaszukat.
Köszönöm.

Kedves Éva!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az elérhető legkedvezőbb lakásfelújítási hitelekről! A várható havi törlesztő részlet összegéről előzetesen online Hitelkalkulátorunk segítségével is tájékozódhat.

Nincs elég pénzünk a tetőcseréhez, de 50%-t tudnánk fizetni. Férjemnek és nekem is van nyugdíjam. Férjem 66 éves, én 65 vagyok.
Milyen kölcsönt kaphatnánk, mert a tetőt a szakember szerint mindenképpen ki kell cserélni.
Köszönöm válaszát.

Kedves Zsuzsa!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az elérhető legkedvezőbb felújítási, korszerűsítési hitelekről!

Kedves Zsuzsa!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az elérhető legkedvezőbb felújítási, korszerűsítési hitelekről!

Házfelújításra szeretnénk hitelt felvenni. Viszont a munkálatokat már elkezdtük (falrombolás, új fal felhúzása, burkolatok leverése), de 800.000 Ft-nyi anyagot beépítettünk (szigetelés). Ez hogy befolyásolja az értékbecslést? Illetve a már elköltött és beépített anyagárat is megkapom a hitelbe épülve?

Kedves Dóra!
A lakáshitel a költségvetés még el nem készült munkálataira igényelhető. Ha ennél nagyobb összegre van szükségük, akkor szabad felhasználású hitelt tudnak felvenni.
Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Én egy 4 gyermekes gyesen lévő anyuka vagyok. Meg szeretném kérdezni, hogy kaphatok-e lakásfelújításra hitelt és ha igen, milyen összeget és kell hozzá adóstárs? Jelzáloghitel szóba jöhet a felújítandó lakásra.

Kedves Asszonyom!
Adóstárs bevonása nélkül sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel, mert a gyes önálló jövedelemként nem fogadható el egyik pénzintézetnél sem. Ha van lehetősége adóstárs bevonására, akkor kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről!

Tisztelt Cím!
Jelenleg 4 órás bejelentett munkával rendelkezem és nyugdíjas Édesanyámmal élek! Mivel cserépkályhával fűtünk (szén és fa), szeretnénk gázra váltani. Kéménybélelés stb. 1.000.000.
Van erre valamilyen megoldás?
Előre is köszönjük!
Üdv: Noémi

Kedves Noémi!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a nettó jövedelmek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják arról, hogy megoldható-e lakáskorszerűsítési hitel felvétele.

Tisztelt Cím!
Férjemmel egy fele-fele tulajdon megosztású, hitellel terhelt, közös lakásban élünk 4 éve, mindketten 40 évesek vagyunk, rendszeres havi jövedelemmel rendelkezünk. Szeretnénk nyílászárókat cserélni vagy felújítani, valamint fürdőszoba felújítást, esetleg radiátorok cseréjét végezni. Véleményem szerint 1-1,5 millió forintra lenne szükségünk. Van esélyünk kamattámogatású hitelt felvenni?
Válaszát köszönöm!
Üdvözlettel:
Szilvia

Kedves Szilvia!
A nyílászáró csere és a radiátorok cseréje korszerűsítésnek számít, amire kamattámogatott hitel is igényelhető. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink a részletek ismeretében tájékoztatni fogják Önöket a legkedvezőbb lakáshitelekről!

41 éves vagyok, szeretnék egy vegyes építésű tanyát megvenni és korszerűsíteni. A kérdésem az lenne, hogy vegyes építésű, külterületi tanyára is felvehető a hitel, ha elegendő a jövedelmem vagy csak tégla építésű, belterületi ingatlan jöhet szóba? Tanyafejlesztési pályázat nem megoldható, mert nem kívánok gazdálkodni, a terület is “csak” 4000 m2.

Kedves Anita!
Tanyaként nyilvántartott ingatlant hitelfelvétel során sajnos nem fogadnak el fedezetként bankpartnereink. Az elfogadható ingatlantípusok általában a következők: lakóingatlan, lakás, hétvégi ház, nyaraló.

Szeretnénk felújításra 900.000 Ft Fundamentával kombinált hitelt felvenni 4 évre. Nem szeretnénk jelzálogot a házra. Én 85.000, élettársam 105.000 Ft-ot keres.
Hány százalékot kell számlával igazolni?
Az állami kamattámogatást is szeretnénk igénybe venni, így lenne 900.000 Ft összesen.
Voltunk egy hitelintézetnél és nem értem miért kell mind a kettőnknek külön-külön hitelkérelmet kitölteni?
Nekem teljesen úgy jön le, mintha mind a ketten szeretnénk felvenni kölcsönt külön-külön!
A másik amit nem értek, hogy az 5 oldalas hitelkérelmet nekem kell kitölteni, mert nem egyszerű, sőt…
Előre is köszönöm a választ.

Kedves Barbara!
Fundamentával kombinált lakáshitelt bankpartnereink csak ingatlanfedezet bevonásával nyújtanak, jelzálog nélkül nem.
A hitelkérelem kitöltésében a hitelintézetnél biztosan tudnak Önnek segíteni.

Tisztelt Hitelnet!
Nemrég vásároltam egy 2007-ben épült 40 m2 területű lakást. A lakás jó állapotban van, viszont szeretnék lakáskasszát felvenni, abban az esetben ha 5 év múlva fel kellene újítani.
Kérdésem az lenne, hogy konyhabútor vásárlása is igényelhető a megtakarításból vagy kizárólag munkálatok?
Köszönöm.

Kedves Lilla!
A lakáskassza felhasználási lehetőségeiről a Fundamenta illetékese tud Önnek felvilágosítást adni!

Szeretnék meglévő, erősen felújítandó – korszerűsítendő családi házam munkálataihoz 3 millió forint kamattámogatásos (20 év) hitelt felvenni 8 év futamidőre. 67 éves, nyugdíjas vagyok (191610/hó. Ha van olyan pénzintézet, ahol a visszafizetés felső határideje 75 éves kor, kérem értesítésüket. Adóstársat, kezest nem tudok vinni.
A hitel visszafizetésének biztosítása érdekében a jelzálog bejegyzésen kívül lakás illetve hitelfedezeti biztosítás megkötését vállalom.
Válaszukat köszönöm.
Gizella

Kedves Asszonyom!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink valamennyi részlet ismeretében tájékoztatni fogják Önt az esetlegesen elérhető hitelkonstrukciókról!

Nem értem én az egészet. 35 évesen szültem első gyermekem, 37 évesen a másodikat. Akkor is kiestem a szocpol korhatárból, most 46 évesen is.
Kérdés: miért csak 40 éves korig jár? Azén 13 és11 éves gyermekem nem gyerek?
Erre is van valami megoldásuk?

Kedves Katalin!
Meglévő gyermekek után 40 éves kor felett is igényelhető a szocpol. A 40 éves felső korhatárt csak akkor kell figyelembe venni, ha nem MEGLÉVŐ, hanem vállalt gyermek után szeretnék igényelni a támogatást, vagyis ha 4 éven belül további 1, 8 éven belül 2 gyermek születését vállalják.
46 évesen 13 és 11 éves gyermekei után jelenleg is igényelheti a szocpolt, illetve július 1-től a CSOK-ot.

Ha lakásfelújításra, korszerűsítésre 1.500.000.- Ft hitelt kérek 1 évig fix törlesztő részlettel, a szerződés megkötésének feltétele, hogy kezes is legyen?
Az 1 év letelte után a hitel fennmaradó részét egy összegben visszafizetem! Jelzálog kikötést elfogadok. 140.000.- Ft a nyugdíjam. 75 éves vagyok.
Köszönöm !

Kedves Ilona!
Életkora miatt adóstárs bevonására is szükség lenne a hitelfelvételhez. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető felújítási hitelekről!

Szeretnék gázkazán és elektromos padlófűtést csináltatni a lakásomban és erre szeretnék a meglévő saját tőkéhez pénzt felvenni. 62 éves nyugdíjas vagyok, nyugdíjam havi 215 ezer forint. Felvehetek kölcsönt 20 évre?
Üdvözlettel: Judit

Kedves Judit!
Lakásfelújításhoz, korszerűsítéshez kedvező hitel ingatlanfedezet bevonásával igényelhető. Személyre szabott, díjmentes lakáshitel ajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat.

Szép napot!
Két gyerekes családapa vagyok. A lakás amiben élünk, egy vegyes építésű lakás és a fűtést szeretném korszerűsíteni illetve kádat és egy wc-t szeretnék beépíteni. Az ablakokat is cserélni fogom. Ezek ismeretében szeretném a segítségüket kérni. Mi legyen a menete? Pár rövid szó is nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm!

Kedves Attila!
Lakáskorszerűsítéshez piaci kamatozású és állami kamattámogatású lakáshitelt egyaránt igényelhet. Ezek aktuális törlesztő részletéről online Hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat. A hiteligényléshez költségvetést kell készíteni. A maximálisan felvehető hitel összegét a bank az ingatlanfedezet értéke, a háztartás jövedelmi helyzete és az egyéb jogszabályok figyelembevételével állapítja meg. Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot, melyből konkrét tájékoztatást kap az elérhető hitelkonstrukciókról és járulékos költségekről. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat! A korszerűsítési hitelekről addig is IDE kattintva tudhat meg további részleteket!

Lakásfelújítást szeretnénk államilag finanszírozott támogatásból. Jelenleg munkanélküli vagyok és négy kiskorú gyermekem van, házasságban élek. Lehetőségem nyílik arra, hogy kihasználjuk az államilag finanszírozott állami támogatást. Ha igen, kérem hívjanak azonnal az alábbi megadott telefonszámon.

Kedves Attila4
Lakásfelújításhoz sem egy összegű, vissza nem térítendő állami támogatás, sem állami kamattámogatás nem vehető igénybe. Az erre a célra igényelhető – az államilag támogatott hitelnél jelenleg kedvezőbb – piaci kamatozású lakásfelújítási hitelekről Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

110
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x