fbpx

Kis összegű gyorskölcsön kalkulátor

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott kis összegű kölcsön ajánlatunkat.

100 Ezer forint üdülési utalvány ajándékba *

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


A kalkuláció eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A fenti ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek. A jelzálog alapú hitelek esetén a kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is).

A kalkulátor üzemeltetője a C&I Hitelnet Kft a pénzügyi intézmények megbízásából jár el, a 2013. évi CCXXXVII törvényben foglaltak szerint, mint többes független Közvetítő. Engedély szám: H-EN- I-145/2017 Felügyeleti regisztráció ellenőrizhető: https://intezmenykereso.mnb.hu/ . Azonosító: 12768118. A programban közölt tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. NAIH regisztráció: NAIH-71687/2013. Adatkezeléssel kapcsolatos további részletek: https://hitelnet.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ A C&I Hitelnet Kft elérhetősége ide kattintva tekinthető meg.

Az ajánlatokat az alábbi banki partnereink kondíciói alapján készítettük: MKB Bank., CIB Bank, ERSTE Bank Hungary Nyrt., TakarékBank Zrt., K&H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank, Magyarország Zrt., Sopronbank, UniCredit Bank Hungary Zrt., A kalkulátor nem tartalmazza a következő bankok termékeit: MKB Bank egyenlítő hitel, Gránit Bank, Magnet Bank, Cofidis , Provident.

A C&I Hitelnet Kft szerződött Pénzintézeti Partnerei által nyújtott szolgáltatások részletes feltételeiről, az aktuális kamatokról és költségekről, akciókról, valamint további információkról a Pénzintézetek Üzletszabályzatai, Általános szerződési feltételei, Hirdetményei, és kondíciós listái nyújtanak részletes tájékoztatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. A teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján; A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát. A kalkuláció készítésekor az ügyfél által választott számlatípus, valamint a fedezetül elfogadott ingatlan(ok) vagyonbiztosításának költsége nem ismert, így a számlavezetés díjat és a lakásbiztosítás díját a Bank a THM számítása során nem vette figyelembe.

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes kis összegű kölcsön ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel egyes banki partnereinknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható kis összegű kölcsönök

Biztonságos, kiszámítható kis összegű kölcsönök

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Gyorskölcsön

Kis összegű kölcsön kalkulátor a Hitelnet ajánlatában

Ha nincs megtakarítása, és váratlan esemény miatt pénzre lenne szüksége, akkor ideális választás lehet a gyorskölcsön, szinte azonnal pénzhez juthatunk.
A kölcsön teljes összege szabad felhasználású, tehát a bank felé nem kell igazolni, hogy a hitel felvevője mire költi a pénzt. Egyszerűen és gyorsan igényelhető, a pénzügyi nehézség pár napon belül megoldható, mégis érdemes jól átgondolni a gyorskölcsön melletti döntést. Összegyűjtöttük a gyorskölcsön jellemzőit, hogy a legjobb döntést tudja meghozni ebben a helyzetben!

Előnyei:

 • Bármilyen élethelyzetben rendelkezésre áll – fogyasztási cikkek vásárlása, családi esemény, iskolai tanulmányok finanszírozása, autóvásárlás, lakásfelújítás, váratlan kiadás
 • A kölcsön összege szabadon felhasználható – nincs elszámolási kötelezettség a hitelintézet felé
 • Rugalmas - Fedezet nélkül elérhető
 • Adóstárs, kezes bevonása nélkül igényelhető
 • Kiszámítható – a futamidő végéig fix kamattal és törlesztő részlettel vehető igénybe
 • Biztonságos: forint alapon, árfolyamkockázat nélkül felvehető
 • Rövid idő alatt igényelhető – akár 24 órán belül elérhető
 • Rövid lejáratú – akár 1 évnél rövidebb futamidőre is igényelhető

További pozitívomok:

 • Akár jövedelem átutalás vállalása nélkül is igényelhető
 • Jövedelem átutalás vállalásával extra kamatkedvezmény érhető el meghatározott konstrukciókban
 • Online igényléssel is felvehető
 • Bár a legtöbb hitel esetén a bank ellenőrzi, hogy a hitel felvevője szerepel-e a KHR listán, gyorskölcsön esetén bizonyos esetekben kivételt tesznek.
 • Van olyan bank, ahol lehetőség van fix törlesztőrészletre, folyósítási díj nélkül
 • A hitelkamat típusai lehetnek rögzített, változó hitelkamat, illetve mindkettő

Hátrányai:

 • Gyorskölcsön esetében a hitel összege alacsony, általában csak 100 000 Ft és 500 000 Ft között igényelhető, nincs lehetőség több milliós kölcsön felvételére
 • Drágább a személyi hiteleknél, akár 20-24 százalékos hiteldíjmutatót is elérheti, amíg a személyi kölcsönre csak 8-12 százalék. A magas THM nagyobb terhet jelent a hitelt felvevőnek, a kölcsön teljes díja több a személyi hiteleknél.
 • Szabadon felhasználható, de az alacsony összeg miatt nem lehet például lakásfelújításra költeni
 • Ha nincs rendszeres jövedelmünk, nem kaphatunk kölcsönt, mivel nincs biztosíték arra, hogy vissza tudjuk fizetni a banknak a pénzt.

Alapfeltételek:

 • Magyarországi állandó lakcím vagy külföldi állampolgárok esetén magyarországi tartózkodási engedély
 • Igazolt, állandó jövedelem, amit 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással kell igazolni
 • Akár 18 évet meghaladó életkor

Hiteligényléshez szükséges dokumentumok:

 • Személyazonosságot igazoló okmány
 • Lakcímet igazoló okmány
 • 30 napnál nem régebbi jövedelmet igazoló dokumentum

Mire figyeljünk kis összegű gyorskölcsön felvételekor?

Mielőtt gyorskölcsönt veszünk fel, érdemes átgondolnunk, hogy valóban szükségünk van-e arra, hogy hitelt vegyünk fel a banktól, nem tudjuk-e másképp megoldani a pénzügyi nehézségeket.

Valóban szükségünk van a kiadásra? Biztos, hogy nem tudjuk kigazdálkodni a szükséges pénzt? Az elromlott gépet nem tudjuk inkább megjavítani ahelyett, hogy újat vennénk?

 

A kölcsön felvétele előtt mérlegeljük alaposan, hogy van-e más mód arra, hogy megoldjuk az anyagi helyzetünket. Ha nem tudjuk a kölcsön felvételét elkerülni, akkor számoljuk ki, hogy mi az a pontos összeg, amire valóban szükségünk van, ugyanis minél nagyobb hitelt veszünk fel, annál magasabb kockázatot vállalunk.

Amennyiben a gyorskölcsön felvétele mellett döntünk, a második lépés, hogy átgondoljuk, hogy a vállalt havi törlesztőt biztos ki tudjuk-e fizetni. Ehhez számoljuk ki, hogy milyen fix bevételeink és kiadásaink vannak, illetve számoljunk azzal is, ha esetleg újabb váratlan költség keletkezik.

Azért fontos a precíz tervezés, mert ha nem tudjuk időben visszafizetni a felvett kölcsönt, megszegjük a szerződést, és a bank a hitel egyösszegű kifizetését rendelheti el. Az egyösszegű kifizetésbe nem csak a felvett kölcsönt, hanem a kamatokat, járulékokat és a terheket is vissza kell fizetnünk.

További gondunk származhat abból is, ha felkerülünk a KHR-be (Központi Hitelinformációs Rendszer, korábbi BAR lista), ami miatt nem kaphatunk több kölcsönt semmilyen banktól.

Ha részletesen átlátjuk a várható bevételeink összegét és időpontjait, akkor könnyebben tudunk dönteni azzal kapcsolatban is, hogy havi vagy heti törlesztés a jobb számunkra, így biztos nem jelent majd problémát az, hogy a törlesztőrészletet időben ki tudjuk fizetni. Kis összegű kölcsönöknél ajánlott a havi törlesztés helyett inkább a heti törlesztést választani, mivel a rövidebb időtáv miatt a kölcsön felvevője könnyebben tudja menedzselni a hitelt.

A gyorskölcsön felvételekor ellenőrizzük azt is, hogy minden dokumentumot megfelelően adunk-e be. Ez meggyorsítja a folyamatot, így előbb kaphatjuk kézhez a felvett kölcsönt.

Nem utolsó sorban, mielőtt hitelt vennénk fel, olvassuk el részletesen és alaposan a szerződést, és kérdezzünk rá az ügyintézőtől a rejtett költségekre is!

Hogyan zajlik a gyorskölcsön szerződés megkötése?

 • Első lépésben válassza a ki kalkulátorral, hogy melyik gyorskölcsön a legmegfelelőbb, ezután pedig meg kell igényelni. Gyorskölcsön esetén a pénzintézet az igényt minél előbb elbírja, ehhez a jövedelmet kell feléjük igazolni.
 • Miután a bank pozitívan bírálta el az igényt, már csak a szerződést kell aláírni. Az aláírást kétféle módon lehet megtenni: papír alapon és online.
 • Ha a hagyományos, papír alapú szerződéskötést választjuk, akkor az aláíráshoz időpontot fogunk kapni a banktól, ahova személyesen be kell mennünk, hogy szignózzuk a szerződést.
 • Az online szerződés előnye, hogy nem szükséges személyesen megjelennünk, de biztosítanunk kell a technikai hátterket: a szerződés megkötésekor legyen elérhető számunkra stabil internetkapcsolat, webkamera és feltöltött okostelefon. Az online szerződéskötést elvégezheti egyedül is, de kérheti egy ügyintéző segítségét is.

Amire érdemes odafigyelni, hogy az adataink biztonsága érdekében, és a zavartalan szerződéskötéshez egy zárt és csendes helyet válasszunk. Az gyors ügyintézéshez érdemes előre kikészíteni az azonosításhoz szükséges okmányokat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

77 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

A napokban múltam hetven éves. Számíthatok-e (300.000 Ft) kis összegű kölcsönre valamelyik banknál?

Bajban vagyok. 200.000 Ft-ra van szükségem sürgősen.
Tudnak nekem segíteni? Nagyon nagyon el vagyok keseredve.

220.000 Ft kölcsönt szeretnék felvenni. Hogyan valósítható meg? Fedezet van.
Várom válaszukat.
Köszönettel.

Üdv.
Szeretnék érdeklődni 100.000 Ft-os kereset mellett mennyi hitelt tudnék felvenni?

Üdvözlöm!
300.000 forintot szeretnék felvenni. Magánszemélyt keresek, akinek törlesztenék havonta.
Köszönöm.

Szia!
Bárlistások is kaphatnak hitelt, mert szeretnék egy kisebb hitelt felvenni.

Jó estét kívánok!
Meg szeretném kérdezni, hogy kis összegre lenne szükségem.
Aktív bárlistás igényelhet-e?
Köszönöm.

Ez a baj minden bankkal, hogy aki kis jövedelemmel rendelkezik, de 22.000 Ft-ot még bírna fizetni, az nem kaphat.
27.000 + 57.000 + 15.000 mind havi jövedelem.
De erre esély sincs, akik 200-300 ezret keresnek, azoknak van. Ha nekem 100 ezrem lenne, nem kérnék sehonnan.

Páromnak kb. 110.000 az igazolható jövedelme.
Kaphat kis összegű hitelt?

Helló!
2 napja lettem 18 éves és nincs még jövedelmem.
Így megoldható kis összegű hitel?

Jó napot kívánok.erdeklodnek hogy, rokkantsági ellátás esetén szükségem lenne 700000 Ft rá .lehetséges ez valahogy.

Remélem tudnak segíteni.

Remélem tudnak segíteni.

Szeretném, ha sikerülne a hitel, mivel fizetnék normálisan.

Szép napot!

Érdeklődnék, hogy a jelenlegi helyzetben, KATA-s egyéni vállalkozóként (vendéglátás), nincs szüneteltetve a vállalkozás, 2018.10.29.-e óta folyamatosan működik, melyik banknál érdemes próbálkozni, kisebb összegű, személyi kölcsön felvételére? Köszönöm.

Üdvözlöm!
Sajnos az elmúlt időszakban tovább nyújtózkodtam, mint a takaróm ér. Most, így látom, átértékelve a dolgokat, levonva a tanulságokat lenne szükségem kb. 3-400 ezer forintra, hatot pedig lekötnék.

Várom a visszahívásukat.

Nem sikerült kitölteni, valamiért állandóan visszaugrik és nem küldi el. 🙁

Érdeklődni szeretnék, hogy 67 éves nyugdíjasként gyorskölcsönre lenne szükségem. 50.000 Ft elég lenne.
Erre van lehetőség?

Lerrobbantam fizikailag ezért kellenne TÉLI -tüzelőre

100.000 Ft-ot szeretnék gyorskölcsönt igényelni.

Kedves Hitelnet!
A segítségükre van szükségem! Szeretnék felvenni 800.000 – 1 millió közötti személyi kölcsönt! Naponta kapom a fizetésemet, nem banki utaláson keresztül. Ez mennyire befolyásolja a kölcsön felvételét, illetve fel tudok-e venni kölcsönt?
Fontos lenne, hogy szabad felhasználású kölcsön legyen, mivel egy személygépjárművet szeretnék venni az összegből.

Szeretnék kisebb összegű szabad felhasználású személyi kölcsönt fel venni! Családi pótlékra, gyesre és a párom keresésére ez lehetséges lenne-e?

Kedves uram il hölgyem kisebb hitelre lene szükségem rokkant nyugdíjas vagyok amelet kapom a fogyatékosságot és melete pedig 5 órába dolgozonlm és így 120ezret kapok ezel valamit lehet kezdeni valameii banknál?

Aktív bárlistás vagyok. Szükségem lenne 200.000 Ft-ra. Önhibámból kerültem ilyen helyzetbe, munkámat elvesztettem, így hitelemet nem tudtam törleszteni. Megvették a hitelemet, most nekik rendesen törlesztek.
Üdv.
Marianna

1.500.000 személyi hitelt szeretnék igényelni, német vállalkozóival, ingatlanfedezettel.

Jó napot kívánok!
Szeretném igénybe venni a hitelt gyes és családi pótlékra.

Kölcsönre van szükségem.

400 000 Ft-ot szeretnék felvenni, de sajnos a bejelentett munkahelyen csak 50 ezer Ft a nettó jövedelmem. Mellette még dolgozom 2 munkahelyen, ami nem hivatalos.
Van esélyem így hitelt felvenni?

Ha 500 000 Ft-ot szeretnék felvenni, milyen feltételek vannak?
Tisztelettel.