Hitelkiváltás ingatlanfedezettel

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott hitelkiváltó jelzáloghitel ajánlatunkat.

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki hitelkiváltó jelzáloghitel ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható hitelkiváltó jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható hitelkiváltó jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Ön rendelkezik korábban felvett jelzáloghitellel, ám sokallja a havonta fizetendő törlesztő részlet összegét? Ebben az esetben élhet a pénzintézetek által kínált hitelkiváltási lehetőséggel. Korábban felvett jelzáloghiteleit szeretné kiváltani? Csökkenteni szeretné hitelének havi törlesztő részleteit? Az elérhető legkedvezőbb lehetőségeket szeretné megtalálni a piacon?

Mikor érdemes kiváltani jelzáloghitelünket?

A jelzáloghitelek futamidő lejárata előtti visszafizetésére minden pénzintézetnél van lehetőség. A végtörlesztés tehát nemcsak saját tőkéből, hanem hitelkiváltó kölcsönből is történhet. A jelzáloghitelek kiváltásának azonban vannak feltételei.

Korábban felvett deviza alapú hiteleket egy gyenge forint árfolyamnál nem célszerű forint alapú hitelre váltani, mivel ilyenkor visszavonhatatlanul realizálja az árfolyamveszteséget. A viszonylag magas (a devizahitelekhez képest jelentősen magasabb) kamatszint miatt a havi törlesztő részletek nem lesznek alacsonyabbak és egy későbbi forint erősödés esetén sem fog csökkenni a havi részletünk.

A kiváltás legfontosabb feltételei:

A pénzügyi válság és a banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a hiteligénylés feltételei az egyes kereskedelmi bankoknál. Szinte minden esetben csökkent az ingatlan forgalmi értékéhez képest felvehető hitel összege, nőtt a bankok által elvárt jövedelem mértéke és a feltételek területén is jelentős változás volt tapasztalható.

Elsőként arra kell felhívni a figyelmet, hogy a bankok csak problémamentesen törlesztett jelzáloghitelt váltanak ki. Ha az adósnak elmaradása, lejárt tartozása van, akkor a hitelkiváltásra irányuló kölcsönkérelmet a pénzintézetek mindegyike visszautasítja. Felmondott hitel és végrehajtási joggal terhelt ingatlan esetében szintén nincs lehetőség az adósság banki hitelből történő rendezésére.

Az alábbiakban megpróbáljuk összefoglalni azokat a tudnivalókat, amikkel hitelkiváltás esetén mindenképpen tisztában kell lennie:

Jelzáloghitelét csak az a hitelfelvevő tudja kiváltani újabb banki hitel segítségével, akinek adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a BAR listán. Jelenleg jelzáloghitel kiváltásánál is kizáró ok mind az aktív, mind a passzív KHR. Arról, hogy érdemes-e kiváltani meglévő jelzáloghitelét, illetve van-e olyan hitelkiváltó konstrukció, mellyel a jelenleginél kedvezőbb törlesztő részlet érhető el, online számológépünk segítségével tájékozódhat.

Felmondott hitel nem váltható ki. Jelzáloghitel kiváltása esetén minden esetben igazolni kell a probléma mentes hitelmúltat. Egy olyan osztrák bankpartnerünk van jelenleg, ahol osztrák hitel igénylése esetén nem kell az utolsó 3-6 havi bankszámla kivonattal igazolni a probléma mentes hitelmúltat.

Jelenleg a magas finanszírozású, azaz a forgalmi érték 80-90%-ig felvehető lehetőségek teljesen eltűntek a hazai bankok kínálatából.

Számos olyan kondíció létezik, ahol hitelkiváltás esetén a meglévő hiteleknél kedvezőbb kondíciót lehet elérni. Ezek a pénzintézetek a speciális kondíciókat azoknak az ügyfeleknek vezették be, ahol folyószámla kivonattal igazolható a több hónapos ( 6 – 12) problémamentes hitelmúlt.

A lakáshitelek hitelkiváltás esetén is lakáscélú hitelkamattal válthatók ki a legtöbb pénzintézetnél. Ez általában 1-1,5 %-al alacsonyabb kamatot jelent.

A kiváltandó hitellel kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora összegű és milyen típusú jelzáloghitelt vett fel?
 • Milyen futamidőre vette fel a kölcsönt és mennyi idő telt el a hitelfelvétel óta?
 • Mennyi meglévő hitelének a havi törlesztő részlete?
 • Mekkora a fennálló tartozás nagysága?
 • A hiteltörlesztés problémamentes volt-e, vagyis a törlesztő részleteket a szerződésben meghatározott feltételek szerinte fizette-e?

A fedezetül szolgáló ingatlannal kapcsolatos kérdések:

 • A fedezetként bevont ingatlan típusa?
 • Hol található helyileg az ingatlan?
 • Mekkora az ingatlan értéke, illetve mekkora összegre értékelte a jelenlegi kölcsönt folyósító pénzintézet?
 • Kinek a tulajdonában van az ingatlan?
 • Milyen terhelések, illetve jelzálogbejegyzések találhatók az ingatlanon?

A háztartás jövedelmi viszonyaival kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora az igazolható jövedelem nagysága a háztartáson belül külön-külön?
 • Mióta van meg a jelenlegi munkaviszony?
 • Milyen típusú munkaszerződéssel rendelkezik?
 • Ki a munkáltató?
 • Folyószámlára vagy készpénzben kapja a jövedelmét?

Adósságrendező illetve hitelkiváltó kölcsön igénylésekor alapvető feltétel, hogy a leendő hitelfelvevő a már meglévő jelzáloghitelét a futamidő során mindvégig szerződésszerűen teljesítse. Rendszeresen előforduló késedelmes hiteltörlesztés, valamint hátralékkal rendelkező jelzálogkölcsön a kölcsönkérelem visszautasítását vonhatja maga után.

Jelzáloghitelek kiváltása esetén fontos meghatározni, hogy szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelt kívánunk kiváltani. Ugyanis amennyiben Ön lakáscélra felvett jelzálogkölcsönt vált ki, akkor bankpartnereinknél lehetőség van arra, hogy az lakáshitellel kerüljön kiváltásra. Ez azért fontos szempont, mert a lakáscélú kölcsönök kamata alacsonyabb a szabad felhasználású hitelek kamatánál. Ilyen esetben igazolni kell azonban, hogy valóban lakáscélú hitel kiváltásáról van szó, ami a lakáscélú kölcsönszerződés benyújtásával igazolható.

A jelzáloghitelek kiváltásának folyamata:

Elsőként annak célszerű utánajárni, hogy mekkora összegű a fennálló tartozás, tehát visszafizetés esetén mekkora összeget kell az adott pénzintézetnek utalni, majd az aktuális törlesztő részletekről érdemes tájékozódni. Ezt legegyszerűbben a hitelnet.hu segítségével teheti meg.

Jelenleg forintban van lehetőség hitelfelvételre, azonban egyik esetben sem lehet túllépni a jogszabályban rögzített finanszírozási arányokat.

Ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott hitelek esetén a pozitív hitelbírálat egyik legfontosabb alapfeltétele, hogy a meglévő hitelt Ön szerződésszerűen teljesítette a futamidő elejétől a kiváltásig, illetve nem esett 90 napot meghaladó késedelembe, valamint nem rendelkezik a hitelkiváltás időpontjában hátralékkal.

Jelzáloghitelek kiváltása esetén a hitelek között különbséget teszünk aszerint, hogy szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitel kiváltásáról van-e szó. A legtöbb pénzintézetnél ugyan a meglévő jelzáloghitelek szabad felhasználású hitelkonstrukcióval válthatók ki, azonban néhány pénzügyi partnerünk lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben lakáscélú kölcsönnel rendelkezünk, akkor azt szintén lakáshitellel válthassuk ki. Ez azért kedvező, mert lakáshitelek kamata kedvezőbb a szabad felhasználású konstrukciók kamatánál.

Jelzáloghitel kiváltásakor a kölcsönszerződés megkötését követően a folyósító pénzintézet elutalja az adott banknak, az általa kiadott hivatalos igazoláson szereplő fennálló tartozás összegét, majd ezt követően állítja ki a korábbi hitelt nyújtó pénzintézet a jelzáloghitel törlési papírját, ami alapján az illetékes földhivatalnál törlésre kerül a korábban bejegyzett kölcsön.

Jelzáloghitelek esetleges kiváltása előtt az iránt érdemes elsőként érdeklődni a kölcsönt folyósító banknál, hogy amennyiben Ön szeretné visszafizetni fennálló tartozását, akkor mekkora összegre számíthat. A havonta esedékes törlesztések ugyanis a kamatot és tőkét egyaránt csökkentik, de arról a pénzintézet tud csak pontos tájékoztatást adni, hogy mekkora összeget tesz ki pontosan a fennálló tőketartozás.

A fennálló tartozás összegének ismeretében Ön is könnyen tájékozódhat az aktuális havi törlesztő részletek nagyságáról a honlapunkon található jelzáloghitel kalkulátor segítségével, mellyel forint, euró és svájci frank alapú hitelkonstrukciók törlesztése egyaránt kiszámolható.

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a vonatkozó jogszabály által meghatározott finanszírozási hányadot egyik devizanem esetén sem szabad túllépni.

Hitelkiváltás esetén fenti finanszírozási korlátokat abban az esetben nem kell figyelembe venni, ha a felvenni kívánt hitelösszeg nem haladja meg a kiváltásra fordítandó összeget.

Jelzálog alapú kölcsön kiváltásakor a hitelszerződés megkötése utána a folyósító bank nem közvetlenül a hitelfelvevőnek, hanem a korábbi hitelezőnek utalja el a fennálló tartozásnak megfelelő összeget. Majd az átutalás és hitelkiváltás után kerül sor a korábbi hitel törlési papírjának kiadásra, ami alapján, az illetékes földhivatal törli a korábbi jelzáloghitelt.

Kérjen kiváltó ajánlatot:

Oldalunkon található számológép segítségével ki tudja számolni, hogy a jelenleg elérhető legkedvezőbb hitellehetőségekkel mekkora havi részletekkel számolhat. Nincs más dolga, mint adja meg a felvenni kívánt hitel összegét, válasszon hitelcélt és futamidőt az elérhető lehetőségek közül.

A hitelkiváltási lehetőségeket az „Adósságrendezés ingatlanfedezettel” hitelcél kiválasztásával ismerheti meg. A jelzáloghitelek kiváltásához szintén jelzálog alapú hitelek igényelhetők, melyek a bankok kínálatában – a devizanemet tekintve – forint és euró alapon találhatók meg. A honlapunkon található Kalkulátor segítségével mindkét devizanem legkedvezőbb adósságrendező konstrukcióit megtekintheti.

Amennyiben Ön a jelzáloghitel kiváltásának menetéről, a havi törlesztő részlet nagyságáról, vagy az igénybe vehető adósságrendező hitelkonstrukciókról kíván bővebben tájékozódni, akkor, kérjük, keresse a Hitelnet irodáit, vagy kérjen személyre szóló díjmentes ajánlatot

Fenti kérdések megválaszolása után Kollégáink már kellő információval rendelkeznek ahhoz, hogy az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciót részletesen ismertessék. Amennyiben az Ön tetszését is elnyeri az ajánlott hiteltermék, akkor Szakértőink – munkáltatói igazolás és bankszámla kivonat alapján – elvégzik a hitelügylet előzetes hitelbírálatát is.

Amennyiben a jelzáloghitelek kiváltási lehetőségeiről személyre szóló tájékoztatást is szeretne kérni, töltse ki online nyomtatványunkat, s Szakértőink díjmentes hitelajánlatot küldenek Önnek, figyelembe véve az igényeit és lehetőségeit. Ha a jelzáloghitelek kiváltásával kapcsolatban további kérdései lennének, tájékozódjon szakértői válaszainkból vagy tegye fel saját kérdését online!

Számoljon oldalunkon és kérjen személyre szabott ajánlatot:

Honlapunk lehetőséget kínál személyre szóló adósságrendező hitelajánlat kérésére is. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni ajánlatkérő űrlapunkat. A Hitelnet szakrtői 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot illetve elkészítik az Ön számára ideális ajánlatot. A legkedvezőbb hitelkiváltó ajánlatok mintegy 20 Bankpartnerünk legkedvezőbb hitelkonstrukciói közül kerülnek ki az Ön igényeihez szabottan. A Hitelnet kollégái által elkészített ajánlat minden esetben díjmentes és nem jár semmiféle kötelezettséggel. Az ajánlatok kérhetők egy meghatározott összegre és futamidőre vonatkozóan vagy kérheti egy adott devizanemű konstrukció összehasonlítását különböző hitelösszeg és futamidő esetén is.

Irodáink személyre szóló ajánlata nem csupán a legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönök aktuális törlesztő részletét, azok kamatait és esetleges kezelési költségeit, valamint Teljes Hiteldíj Mutatóját (THM) tartalmazzák, hanem megtudhatja azok járulékos költségeit is. Hitelkiváltás mérlegelésénél ugyanis nem elhanyagolható tényező a felmerülő költségek tétele.

Az adósságrendező hitelkérelem benyújtását megelőzően Szakértőink felmérik az Ön hitelképességét és elvégzik az ügylet előzetes hitelbírálatát. Mindez az Ön érdekében történik, hiszen ez által elkerülhető, hogy a hitelkérelem beadását követően illetve esetleges értékbecslési költség kiegyenlítése után kerüljön visszautasításra hiteligénylése.

A legjobb ajánlatok

Prémium hitelek a legkedvezőbb kamatokkal és részletekkel! Az elmúlt hónapokban problémamentesen és időben fizetett hiteleit egyes pénzintézetek rendkívül kedvező feltételekkel tudják kiváltani. A hitelkiváltás során a bank kockázatát jelentősen csökkenti, hogy a meglévő hiteleit Ön pontosan fizette, ami arra enged következtetni, hogy az új kölcsönét, aminek havi törlesztő részlete még alacsonyabb lesz, szintén pontosan fogja majd fizetni a jövőben. Természetesen a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat Ön akkor tudja elérni, ha a kiváltani kívánt hitelénél nem volt több napos fizetési késedelem sem.

Fizetési nehézségei vannak?

Amennyiben jelenlegi hitelének törlesztése problémát jelent Önnek, akkor a hitelkiváltás előtt – első körben – mindenképpen konzultáljon a hitelt folyósító bankjával. Próbálja meg futamidejét növelni vagy kérjen átmenetileg türelmi időszakot, ami alatt csak kamatot és kezelési költséget kell fizetnie.

Amennyiben a korábbi hitelt folyósító banknál nincs lehetőség fenti engedményekre, akkor nagyon fontos, hogy még időben lépjen, hiszen egy rosszul vagy egyáltalán nem fizetett hitelt másik pénzintézet már egyáltalán nem vált ki.

Vonja össze meglévő hiteleit és csökkentse jelentősen havi kiadásait! Több hitelt fizet egyszerre több különböző bank részére és egyik sem a legkedvezőbb kamatozású? Kérje Szakértőink ajánlatát, akik számszerűsíteni fogják Önnek, hogy mennyivel fog kevesebbet fizetni, amennyiben meglévő kölcsöneit összevonja egyetlen jelzálog alapú hitelre. Meglévő személyi kölcsöneinek havi részletét nem tudja jelentősen csökkenteni, ha azt másik személyi kölcsönnel váltja ki. Nagymértékű törlesztő részlet csökkenést csak akkor tud elérni, ha fedezetlen hitelét ingatlanfedezettel biztosított hitelre cseréli.

Lakáshitel kedvezőbb konstrukcióra kiváltható?

Tisztelt Hitelnet! Adott egy lakáscélú hitel, amit később átvittünk egy másik lakásra, hogy eltudjuk adni hitellel terhelt ingatlant is. Jelenleg 9 millió hitel van még az ingatlanon, de szeretnénk kiváltani két ok miatt is. Első: 5 éves kamatperiódussal vettük fel és most néztem a kalkulátort, ha végig fix futamidővel lenne, akkor lennénk azon az összegen amit most fizetünk. A második: a...

Tovább

Ezért érdemes MOST hitelkiváltó kölcsönt igényelni!

Az elmúlt évtizedben jelentősen átalakultak a hitelfelvételi szokások. Elég arra gondolni, hogy míg 6-8 évvel ezelőtt a referenciakamat alapú hitelek térhóditását élhettük meg, addig 2018-ban a hosszú kamatperiódusú lakáshitelek aránya átlépte a 70%-ot, az újonnan felvett lakáshiteleknek pedig ma már mindegy 95%-a 5 éves vagy annál hosszabb kamatperiódusú. Az MNB ajánlása szintén a hosszú kamatper...

Tovább

Jelzáloghitel kiváltható valamilyen támogatással?

Tisztelt Hitelnet! 2003-ban felségemmel megelőlegező szocpol és ifjú házasok első lakásvásárlási hitelével vettünk családi házat. A megelőlegező szocpolt 2 gyermekre vettük fel 1.600.000 Ft mértékben. 2005-ben megszületett gyermekünk, azonban a második gyermek nem született meg 2009-ig. Ekkor a második gyermek után járó 1.100.000 Ft-ot elkezdtük hitelként visszatörleszteni. Időközben feleségemm...

Tovább

Örökölt hitel kedvezőbbre váltható?

Tisztelt Hölgyem / Uram! A feleségem megörökölte az édesapja házát, amin kb. 16 milliós hiteltartozás van az Erste Banknál. Ez a tőketartozás. Ha jól tudjuk, akkor ez egy CHF hitel volt, ami forintosítva lett, lehet, hogy ezen a rögzített árfolyamon. A közjegyző úgy állapította meg, hogy: Beköltözhető érték: 32,9 millió forint. (Ebből lakott érték: 23 millió HUF) Az örökösök által elfogado...

Tovább

Személyi hitel törlesztése ingatlan bevonásával csökkenthető?

Tisztelt Hitelnet! Személyi hitelt vettem fel fél éven belül 8M Ft-ot, melynek törlesztője 140 000 Ft az Erstenél. Személyi hitellel könnyebb volt megoldani, hogy a férjemet ne kelljen bevonni, mert többek között ő van is meg nincs is jelenlétével. Az összeg nagy részét házvásárlás, illetve felújításra költöttem. A házat 4M Ft-ért vettem és az ingatlanos szerint most kb. 8M Ft-ot ér, illetve ha...

Tovább

Közüzemi számla szükséges hitelkiváltó személyi hitelhez?

Tisztelt Hitelnet! Szeretnénk kiváltani olcsóbbra egy hitelt. Viszont van is bejelentett lakcímem, ott is lakok életvitelszerűen, de a számlák nem az én tulajdonnevemre érkeznek, mivel rokonként lakom ott. Rezsidíj ellenében. Van számla közüzemi természetesen oda, csak nem a nevemre. Lehet így kapni kölcsönt? Tudom igazolni a közüzemi számlákkal, csak nem a saját nevemre szólnak. Köszönöm...

Tovább

Miért nem szüntetik meg KHR listát? Nem a mi hibánkból kerültünk ide!

Tisztelt Hitelnet! Ez akkora szemétség! A válságban nagyon sok család bajba jutott, elvesztették a munkahelyüket, stb. Bevezették ezt a hülye KHR – BAR listát, és nem elég, hogy a válsággal bajba jutottak emberek, most mikor már kezdenének rendbe jönni, megölik őket a letiltásokkal, amit már nem lehet követni!!! A behajtó irodák átverik a szerencsétlen ügyfeleket, mert adják veszik egymás közöt...

Tovább

Korábbi deviza alapú hitel kiváltása megoldható 2018-ban?

Tisztelt Hitelnet! Devizahitelt vettünk fel, 1.500.000 Ft svájci frank alapú hitelt 2007-ben a Raiffeisen Banktól. Amikor letelt a hitel 2017-ben, bejelentette a bank, hogy még 2.800.000 Ft-tal tartozunk a banknak. 10 éven át fizettük a törlesztést. Volt amikor elmaradtam még 2 hóval is. Én következőbe, ahogy munkám volt kamatostól kifizettem a 3 hónapot. Amikor bejelentették a még 2.800.000-at...

Tovább

Hogyan válthatom ki felmondott hitelemet?

Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék, hogyan válthatom ki a már felmondott hitelemet, amely akár a végrehajtóhoz is kerülhetett? Történetem röviden: Volt 2007-ben személyi kölcsönöm és gépjármű hitelem, valamint hitelkártyám. Mindez a munkahelyem elvesztése után 2013-ban felmondásra, végrehajtásra került és, hogy még jobb legyen a sztori egy héttel az elbocsájtásomat követően édesapám is elhunyt, ...

Tovább

Hogyan működnek a hitelkiváltó kölcsönök?

Tisztelt Hitelnet! 25 éves vagyok, 3 éve dolgozok. Van egy autó a nevemen és 1/3 házrészem. Hitelt szeretnék igényelni, hogy a Provident hitelt egy összegben kifizessem és csak 1 hitelt fizessek. 2 millió forintot szeretnék igényelni. Mik a lehetőségek? Mi kell hozzá? Megkaphatom-e a hitelt? Ezért szeretnék tanácsot kérni, és nem tudom, hogy működnek ezek a hitelek. Várom mihamarabbi v...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Dávid szerint:

2020-03-16 - 22:35

Tisztelt Cím!
Az alábbi probléma lépett fel. Jelenlegi munkahelyemen 5 éve dolgozom, határozatlan szerződés, havi átlag nettó jövedelem 170.000 + éves 366.000 cafetéria.
Párommal ketten élünk lakás saját az Ő átlag keresete 210.000, havi kiadásunk a háztartásra 55.000 (rezsi). Minden hitelem OTP-s. Jelenleg van egy fennálló 320.000-es folyószámla hitel, 900.000 személyi kölcsön és 700.000 hitelkártya adósság.
Elmaradás nincs, viszont a magas kamat és megemelkedett törlesztés miatt soha nem fogok a nullára jutni. Több banknál is voltam 2.000.000 Ft-os hitelkiváltás ügyében, viszont minden banknál a rendszer visszautasított, amit az ott dolgozók sem érettek.
Kedves OTP-hez befáradva és ezeket elsorolva lehetőségeket kértem. Amire egyetlen egyet ajánlottak: hitelkártya zárolása havi törlesztéssel, amire a a teljes visszafizetendő összeg 1.450.000 Ft, személyi kölcsön törlesztése most 23.000 + ennek a törlesztése lenne 25.000, amire összesen már elég brutális ilyen kis összegre.
Tanácsát és válaszát köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-30 - 08:44

Kedves Dávid!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további információk ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az esetegesen elérhető hitelkiváltási lehetőségekről. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Orsi szerint:

2019-09-23 - 10:20

Tisztelt Szakértő!
Szeretnénk kiváltani 2db jelzálog (szabfelh.) és 1 db személyi kölcsönünket, és szükségünk volna szabadon felhasználható pénzösszegre is. Az igényelni kívánt kölcsön 25,5 millió forint. Tőketartozások kb. 23m. Fedezetként bevonható ingatlan értéke kb. 35-40m (Pest megye).
Keressük azt a bankot, ahol a legkedvezőbb a részlet 20 évre. 45 évesek vagyunk, kettőnk havi jövedelme 410 e Ft. Eltartott nincs. Sajnos a keresőkbe vegyes hitelek kiváltására nem találtunk kalkulátort. Az itt lévő törlesztési ajánlatokhoz képest 15-20 ezer forinttal többet mondanak a bankfiókban.
Segítségüket előőre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-23 - 10:23

Kedves Orsi!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Ehhez, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Ezt követően Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az igényeiknek és lehetőségeiknek leginkább megfelelő hitelkonstrukciókról! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Orsolya szerint:

2019-05-10 - 10:34

Tisztelt Hölgyem/Uram!
A kérdésem az lenne, hogy van egy OTP Faktoring Zrt.-nek átadott hitelem. A faktor céggel kötöttem egy új megállapodást, melyet 4 éve rendszeresen törlesztek bankszámláról utalva.
Van rá mód, hogy a negatív KHR listáról lekerüljek? Illetve, hogy más baktól kiváltás céljára hitelhez jussát így? Mert 2029-ig szól a megállapodás, és 2 millió Ft a tőketartozás.
Válaszukat előre is köszönöm,
Orsolya

Hitelnet.hu szerint:

2019-05-10 - 10:56

Kedves Orsolya!
Az érintett intézmény tud Önnek tájékoztatást adni, hogy fenti esetben van-e lehetőség korábban lekerülnie a KHR listáról.
Amíg adatai negatív információval szerepelnek a rendszerben, addig sajnos nem lehetőséges hitelkiváltó kölcsön igénybevétele.

Imre szerint:

2019-04-30 - 10:16

Üdv!
Az oldalukon azt láttam, hogy az Oberbank nem foglalkozik hitelkiváltással. Ez valóban így van? Az Oberbank nem váltja ki más bankok lakáscélú jelzáloghitelét? Máshol nem találtam erről érdemleges információt, ezért fordultam Önökhöz.
Segítségüket előre is köszönöm!
Üdv: Imre

Hitelnet.hu szerint:

2019-04-30 - 10:47

Kedves Imre!
Lakáscélú hitelkiváltása az Oberbanknál is megoldható. Személyre szabott, díjmentese tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Elvira szerint:

2019-01-28 - 12:48

Szeretném kiváltani a hitelemet. Van-e rá lehetőségem? Deviza formában állapították meg az OTP-nél, de forintban fizettem. Sajnos már sok idő eltelt, hogy nem tudom fizetni.

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-28 - 13:28

Kedves Elvira!
Elmaradással rendelkező kölcsön kiváltására sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Csaba szerint:

2018-12-04 - 14:43

Tisztelt cím.
Sajnos nem adott semmi lehetőséget a bank, sem a havi törlesztő részlet csökkenését, sem futamidő hosszabbítást nem engedett. Végrehajtásra kerül sor most már biztos.
Mit tehetek, hova forduljak? Fizetnék, csak múlt hónapban elhunyt nevelő anyukám. Rám hagyta házát. Így azt is biztos elárverezik.
Köszönöm segítségüket.
Adósságrendező hitelről van szó. Nagyon kellemetlen számomra, fizetnék csak kevesebb törlesztő részletet, de nem engedik.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-05 - 08:32

Kedves Csaba!
Adósságrendező hitel igénybevétele csak akkor lehetséges, ha a korábbi hiteltörlesztés problémamentes volt. A végrehajtóval való megegyezés lehet még megoldás.

Zoltán szerint:

2018-11-09 - 10:41

Szeretnék 1.6 millió forint hitelt átvezetni OTP faktoringtól. Nettó 200 ezer a fizetésem.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-09 - 11:15

Kedves Zoltán!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tímea szerint:

2018-10-31 - 12:57

Tisztelt Hitelnet!
Két hónapja vettem egy házat, amit a bank alacsony összeggel értékelt fel, így személyi kölcsönt is fel kellett vennem a vásárláshoz. Jelenleg felújítás alatt van az épület. A tulajdoni lapra a szocpol miatt a magyar állam illetve a hitelt nyújtó bank is be van jegyezve.
A kérdésem az lenne, hogy a ház felújítása után – amennyiben az új értékbecslés engedi – lehet-e jelzálog alapú hitelkiváltást indítani a személyi kölcsön kiváltására az alacsonyabb kamat reményében? Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Tímea

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-31 - 14:36

Kedves Tímea!
Megfelelő ingatlan- és jövedelemfedezettség esetén működhet hitelkiváltó kölcsön felvétele. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Géza szerint:

2018-10-19 - 13:51

Tudnának segíteni felmondott jelzálog esetén?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-19 - 14:54

Kedves Géza!
Felmondott jelzáloghitel kiváltása bankpartnereinknél nem lehetséges, így sajnos nem tudunk Önnek segíteni ebben az ügyben.

Timi szerint:

2018-09-12 - 05:18

Egy éve vettünk fel az OTP-től 7.500.000 Ft szabad felhasználású jelzáloghitelt 3 havi kamatperiódussal 20 éves futamidőre. A terv egy rövidtávú, magas hozamú befektetés volt, de mire folyósították a hitelt, nem tudtunk élni a lehetőséggel. Találtunk más, valamivel hosszabb távú befektetési lehetőséget. A felvett hitelből van még kb. 2 millió Ft-unk. Így kb 5.5 millió Ft-ot szeretnénk felvenni 10, 15 vagy 20 évig fix kamattal. 15-20 éves futamidőben gondolkodunk. Férjem 63 éves, én 49 éves vagyok.
Az OTP-n kívül melyik bank jöhet számításba?
Gyors válaszukat előre is nagyon köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-09-12 - 05:22

Kedves Timi!
Megoldható lehet 15-20 éves futamidejű jelzáloghitel felvétele más hitelkonstrukcióban is. Személyre szabott tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hiteltájékoztatás és hitelügyintézés díjmentes!

Terézia szerint:

2018-08-13 - 13:00

Olyan bankot keresek, ahol legalább 75 éves korig adnak hitelt.vSzeretnénk kiváltani és összevonni a hiteleinket, de mivel mindjárt 70 éves leszek nem tudom, ezt hol tehetem meg.
Kérem válaszukat.
Köszönöm szépen.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-13 - 13:16

Kedves Terézia!
Van olyan hitelintézet, ahol 75 év a hitelfelvétel felső korhatára. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a bővebb információk birtokában Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkiváltó konstrukciókat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

László szerint:

2018-08-04 - 14:12

Jó napot!
Kérdésem a következő. Édesanyámnak van egy jelzáloghitele a lakáson, ő sajnos meghalt és még intéződnek a papírok. Úgy néz ki, a nevemre lesz írva a fennmaradó hitel, továbbra is törlesztem. De nekem van más banknál is hitelem és szeretném kiváltani mindkettőt, hogy kevesebb törlesztőm legyen.
Van-e rá lehetőség, hogy hitelt kapjak, ha a lakás a nevemen lesz és melyik pénzintézet az, amelyik segítene ebben. Havi jövedelmem 135-140 ezer forint, kiadásaim 90 ezer forint.

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-04 - 14:19

Kedves László!
Szakértőink készséggel tájékoztatják az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő adósságrendező hitelekről bővebb információk ismeretében. Ehhez elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Gy-né szerint:

2018-06-16 - 06:37

Ki szeretném váltani meglévő hitelem. Sürgősen szükségem lenne most pénzre, de csak akkor tudok hozzájutni, ha a meglévőt rendezni tudom. Lehet átutalással is rendezni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-16 - 06:43

Kedves Asszonyom!
A megadott adatok alapján nem tudunk pontos tájékoztatást adni. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Ehhez elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat.

Sz-né szerint:

2018-04-24 - 15:25

Jelenleg fizetek 70 ezer Ft devizahitelt, ezenkívül 58 ezer Ft provident, havi 10 ezer Ft-ot kezesként, amit a húgom férjével vett fel, ezen kívül örököltem apukám nevén felvett kölcsönt 1998-ban. Szeretném a kis adósságokat egyben lerendezni. A devizahitel az OTP Faktoringnál van, amit 2037-ig kell még fizetnem.
Mit lehetne tenni, hogy kiváltsam, kifizessem a kis összegeket és fizetném tovább a devizahitelt?
Erre szeretnék megoldást.
Köszönettel:
Sz-né

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-25 - 05:28

Kedves Asszonyom!
Adósságrendező hitel felvételére megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén lenne lehetőség akkor, ha adatai negatív információval nem szerepelnek a KHR rendszerben. Ha ez a feltétel teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az esetleges hitellehetőségeket.

Tibor szerint:

2018-03-23 - 15:07

Azt szeretnem megtudni, hogy vehetek-e fel úgy hitelt, hogy kiváltom a hiteltartozásomat?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-23 - 15:35

Kedves Tibor!
Adósságrendező hitel felvételével kiválható a fennálló hiteltartozás, amennyiben annak törlesztése szerződésszerű. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkiváltó konstrukciókról!

Edit szerint:

2018-03-17 - 06:32

T. Cím!
Jelzáloghitelünk van, melynek jelenleg fennálló összege 3.120 e Ft, havi törlesztő részlet 44.790.-Ft, hátralévő év 8 év. Szeretném, ha segítenének a legjobb ajánlattal, szeretném a jelzáloghitelt egy másik /jobb lehetőségre cserélni/.
Tisztelettel: M-né

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-21 - 06:19

Kedves Edit!
Ahhoz, hogy személyre szabott, konkrét hitelkiváltó ajánlatot tudjuk készíteni Önnek, további információra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, mely alapján Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Ferenc szerint:

2018-02-03 - 04:34

T. Hitelnet,
Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy lakáshitel és személyi kölcsön együttes kiváltására milyen lehetőségeket látnak.
Köszönettel:
Ferenc

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-03 - 04:56

Kedves Ferenc!
Ahhoz, hogy személyre szabott tájékoztatást tudjunk adni az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönökről, bővebb információkra lenne szükség (ingatlanfedezettség, jövedelmi helyzet, kiváltandó kölcsönök összege, stb). Ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a lehetőségekről. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Jolán szerint:

2018-01-12 - 06:19

Jó estét!
Az adósságrendező hitel után érdeklődnek, hogy hogyan és ki igényelheti?
Aktív baros vagyok.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-12 - 14:39

Kedves Jolán!
Aktív BAR lista esetén bankpartnereinknél sajnos nincs lehetőség adósságrendező hitek igénylésére.

Lajos szerint:

2018-01-12 - 06:15

Jó napot!
Ma voltam OTP-ben, adósságrendező hitelt igényeltem, komlói OTP-nél, de még választ nem kaptam.
Előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-12 - 14:14

Kedves Lajos!
A hitelbírálat eredményéről az érintett bankfiók tud Önnek tájékoztatást adni.

Erzsébet szerint:

2017-12-01 - 14:03

Jelzálog alapú forintos hitelem van családi házamon, 2/3 rész enyém, 1/3 Édesanyámé. Édesanyám adóstárs, és jelzálogba adta lakását is. 13 év van hátra a visszafizetésig. Szeretném másik banknál felvenni a jelzáloghitelt kedvezőbb kamatozással 10.000.000 Ft összegben. Ház becsült ára 40.000.000 Ft. Soha nem volt elmaradásom a fizetéssel, állandó munkaviszonyom van külföldön kb. 650.000 Ft.
Kérdésem: ki tudom-e venni a jelzálogból Édesanyám lakását ezzel a cserével? Adhatok-e Édesanyámnak és fiamnak haszonélvezeti jogot?

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-01 - 15:55

Kedves Erzsébet!
Elvileg működhet a hitelkiváltás. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Mivel Édesanyja jelenleg is tulajdonosa az ingatlannak, neki zálogkötelezettként szerepelni kellene a hitelügyletben, ám ha Édesanyja és Fia haszonélvezeti jogot szereznek az ingatlanban, úgy kötelezően bevonandó adóstársak lesznek.

Róbert szerint:

2017-11-05 - 05:21

Üdvözlöm.
Szeretném meglévő kettő db, azaz van lakáscélú felújítási hitelem és személyi kölcsön ingatlanfedezetre hitelt kiváltani egy hitelre. Feleségemmel adós és adóstársak vagyunk. A hitel most körülbelül 9.000.000 Ft, havi törlesztője 84.000 Ft. Ezt szeretném lejjebb faragni. A feleségemmel most válok és átvállalom a hitelt. Még 10 év van hátra a végéig.
Remélem tud segíteni.

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-05 - 05:28

Kedves Róbert!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkiváltó konstrukciókról!

Marika szerint:

2017-07-27 - 06:03

Hitelkiváltást keresek, 4,7 millió Ft-ra lenne szükségem.

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-27 - 06:13

Kedves Marika!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! A további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkiváltó konstrukciókról!

János szerint:

2017-08-25 - 13:29

Nyugdíjas vagyok! Szeretnék hitelt felvenni, mindenhol vissza utasítanak…miért megy ez ilyen nehezen?

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-25 - 14:35

Kedves János!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Az esetleges hitellehetőségekről Szakértőink a további részletek ismeretében tudnak személyre szabott tájékoztatást adni.

Anikó szerint:

2017-07-01 - 12:47

Tisztelt Hitelnet!
Szeretnék kiváltani 2 db hitelt. Az egyik az én nevemen van, viszont a másik a volt sógornőmén.
Van lehetőség arra, hogy hitelkiváltással az új hitel csak az én nevemen legyen?
Előre is köszönöm a választ.

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-02 - 13:24

Kedves Anikó!
Hitelkiváltó kölcsön esetén a bankok általában előírják, hogy a kiváltandó hitel adósának az újabb ügyletben is szerepelnie kell. Szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésével – amennyiben megfelelő a jövedelem- és ingatlanfedezettség – elvileg megoldható hogy a kölcsön csak az Ön nevén legyen. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Gábor szerint:

2017-04-28 - 18:14

Tisztelt Hitelnet!
3 éve elváltam, most rendeznénk a vagyonmegosztást. Olyan megállapodást kötnénk, amiben (ha kiváltom az exemet a hitelből), az exem lemondana a tulajdonrészéről. Azonban a családi házon 2 (OTP) jelzáloghitel van. A kettő összege 7.200.000 Ft. Örököltem pénzt, így ezt az összeget csökkenthetném, de tudnom kell megoldható-e, hogy a maradék összeget kiválthatom. Sajnos a minimálbérre vagyok bejelentve. “Természetesen” KRH listás vagyok, de pozitív értelemben.
Érdeklődnék, mekkora az az összeg, amit kiválthatok.
Maradok tisztelettel.

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-29 - 06:22

Kedves Gábor!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást fognak Önnek készíteni az elérhető hitelkonstrukciókról.

Pál szerint:

2017-04-21 - 06:28

Tisztelt Hitelnet
Előnytelen kamatozású hitelemet és egy folyószámlahitelt szeretnék kiváltani, szükség esetén számla átmozgatással is (bérátutalás). A hitel törlesztője 46.431 Ft/hó/8 év, a folyószámla hitel 200.000 Ft, havi jövedelmem 145.000 Ft. Nincs késedelmem, negatív KHR bejegyzésem. 6. éve dolgozom a jelenlegi munkahelyen, határozatlan idejű munkaszerződéssel. Ingatlanfedezettel nem tudom kiváltani. Alapvetően a törlesztőt szeretném csökkenteni és a folyószámla hitel költségeit kiejteni annak megszüntetése után. A szükséges kiváltó összeg kb. 2.400.000 Ft lenne és 7 éves futamidőt szeretnék.
(ha kell még: van egy 16.910 Ft-os havi törlesztőjű jelzáloghitelem).

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-21 - 06:36

Kedves Pál!
Ingatlanfedezet bevonása nélkül sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező konstrukciót ajánlani.

Miklós szerint:

2017-03-09 - 13:42

Kedves Hitelnet!
Rendelkezem egy Dunakeszi családi házon lévő jelzáloghitellel – ami kezdetben 17M HUF értékű volt – az Unicredit Banknál. Jelenlegi tőketartozásom ~16M HUF alatt van kicsivel. A hitel futamideje 20 év volt. Jelenleg ebből ~17 év van hátra. A törlesztő részletem 119.000 Ft körüli.
Böngésztem az ajánlatokat és úgy találtam, hogy jelenleg ettől jóval kedvezőbb hitelek felvételére is van lehetőség. A célom nem a törlesztő részlet csökkentése (akár minimálisan még növekedhet is, mondjuk 130.000 HUF-ig), hanem leginkább a futamidő végének előre hozása lenne.
Érdekelne, hogy mi a tanácsuk egy ilyen helyzetben és körülbelül mit tudnék elérni. A hitelkockázatot nem szeretném túlzottan növelni, így annak örülnék, amennyiben a kamatperiódus minél hosszabb lenne (esetlegesen hallottam fixált hitelekről is).
(Természetesen nem vagyok negatív KHR listán és a jövedelmem is megfelelő. Az ingatlan értéke pedig az utóbbi időben csak növekedett.)
Köszönettel,
Miklós

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-09 - 13:52

Kedves Miklós!
Léteznek már akár 15-20 éves futamidőre fixált hitelek is, amivel a kamatkockázat kizárható. Személyre szabott tájékoztatáshoz előzetes hitelbírálatot kell végeznünk, melyhez első körben kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

József szerint:

2017-03-05 - 13:34

Szeretném kiváltani meglévő hiteleimet: autóhitel és személyi kölcsön. 3 000 000 Ft-ra lenne szükségem. Szeretnék egy olyan bankot találni, ahol ez lehetséges. Nyugdíjas vagyok.

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-05 - 21:02

Kedves József!
Kedvező hitelkiváltó kölcsön igényléséhez ingatlanfedezet szükséges. Ha ez megoldató, kérjük töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják a legkedvezőbb konstrukciókat!

Sz.-né szerint:

2017-02-16 - 14:57

Személygépkocsim fedezeteként 2008-ban hitelt vettem fel 1.476.000 Ft-ot,CHF 8712, lejárat 2018. 2016.januárban kaptam elszámolást, tartozásom még CHF 3555.-, forintból eredő korrekció plusz 1.196.331, majd amikor átváltásra került a CHF forintra az új adatok hátralévő tartozás 1.953.854 Ft – befizetve már 2.031.087 Ft – új lejárati határidő 2029.03.01., új törlesztő részlet 26.500 Ft, korábban 21.230 Ft volt.
Úgy érzem ebből a csapdából az életben nem jutok ki és már a kocsim fedezete sem lesz elég, hiszen Skoda Fábia kombi 2006-os évjáratú, remélem nem vizsgálják felül.
Köszönettel.
Sz.-né

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-17 - 11:59

Kedves Asszonyom!
Amennyiben az ingatlan fedezete mellett igényelhető hitelkiváltási lehetőségek érdeklik, kérjük töltse ki online adatlapunkat!

Karolin szerint:

2017-01-07 - 15:50

Van egy hitelem svájci frankos volt (7 milliót vettünk fel), a jelenlegi 68 ezer Ft helyett 92 ezer Ft-ot kell fizetnem júliustól gyűjtőszámla hozzáadásával 2028-ig. A hitel tőketartozása 9,5 millió és kb. 4,5 millió a kamattartozás. Ez egy szabad felhasználású jelzáloghitel. Van egy másik ingatlan is, aminél fele ingatlanrész az enyém, fele a kisfiamé, ha ez számít, a jelenlegi hitel édesanyámék házán van. Lehet itt jó hitelkiváltás?
Válaszát köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-07 - 16:02

Kedves Karolin!
Kiskorú tulajdonos esetén csak lakáscélú hitel vehető fel, tehát a szabad felhasználású jelzáloghitel kiváltásába olyan ingatlan nem vonható be, melynek kiskorú is a tulajdonosa. A konkrét hitelkiváltási lehetőségekről Szakértőink a további részletek ismeretében készséggel tájékoztatják Önt. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Pál szerint:

2017-01-04 - 14:16

Szabad felhasználású kedvezőtlen kamatozású (12,2 %, 1.500.000 Ft 20 év 2013.07. OTP) hitelemet váltanám ki kedvezőbbre 15 éves futamidővel, illetve ugyancsak kedvezőtlen kamatozású adósságrendező hitelemet (2.400.000 Ft, 19% 8 év 2016.05. Cofidis) cserélném le 84 hónaposra. Mindezt úgy, hogy 400.000 Ft szabad felhasználású összeghez jussak és a törlesztőrészletek összességében csökkenjenek. Nekem 135.000, páromnak 57.000 Ft az igazolható jövedelme. Nincs elmaradásom a törlesztésekben és nem vagyok negatív “BAR” listás. Számlámat nem akarom átmozgatni. 2013 júliusi a hitelbiztosítéki érték megállapítása, miszerint 5.800.000/4.100.000 Ft a forgalmi/hitelbiztosítéki érték.
Minden szükséges adatot megadok a korrekt és sikeres ügyintézéshez.

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-04 - 14:46

Kedves Pál!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz online adatlapunk kitöltése szükséges. Ezt követően Szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot és konkrét tájékoztatást nyújtanak az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciókról!

Anikó szerint:

2016-11-01 - 15:25

Szeretném a meglévő hiteleimet kiváltani, ami kettő személyi hitel, egy folyószámla hitel. Havi 120-130 ezer a jövedelmem.
Maguk szerint kaphatnék 3-4 millió forintos hitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-03 - 10:20

Kedves Anikó!
A hitelkiváltásra ingatlanfedezet bevonásával lenne lehetőség. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Veronika szerint:

2016-12-06 - 16:31

Szeretnénk kiváltani a hiteleinket. Páromnak van bejelentett munkahelye 7 éve lesz jövőre! 2 kiskorú gyerekünk van, én gyesen vagyok itthon!
Van egy kocsihitelünk, amit 10 évre vettünk fel és 8 éve lesz, hogy fizetjük és most még ráraktak 6 évet. Van személyi kölcsönünk, meg van cetelemnél is hitelünk! Tudjuk fizetni minden hónapban rendesen, de ki akarjuk váltani egy nagyobbat felvenni és egyet fizetni!

Hitelnet.hu szerint:

2016-12-07 - 17:27

Kedves Veronika!
Kedvező adósságrendező hitel felvételéhez ingatlanfedezet bevonása szükséges. Ha ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önöknek az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés is díjmentes!

Marika szerint:

2016-10-30 - 08:43

Kérem a segítségüket. OTP faktornak nem tudunk 60 000 forintot fizetni havonta, nincs annyi pénzem.

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-03 - 15:39

Kedves Marika!
OTP Faktoring hitelt sajnos egyik bankpartnerünk sem vált ki.

Anita szerint:

2016-09-23 - 12:00

A saját tulajdonunkban lévő lakásunkhoz kapcsolódóan 2003-ban ingatlanvásárlás címén, majd 2011-ben egy másik hitel kiváltása miatt kölcsönt vettünk fel. Az elsőt 20 év, a másodikat 10 év futamidőre. Most a két hitel összevonásán gondolkozunk, figyelembe véve a jelenleg jóval kedvezőbb kamatokat. Megtehetjük-e ezt az összevonást, és ha igen, akkor milyen feltételekkel? Melyik bank ajánlata ehhez kapcsolódóan a legkedvezőbb?
Válaszát megköszönve, üdvözlettel:
Anita

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-23 - 12:05

Kedves Anita!
Megoldható lehet a két kölcsön összevonása. Személyre szabott, díjmentese tájékoztatást bővebb információk ismeretében tudnak adni Szakértőink. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Zoltán szerint:

2016-09-17 - 19:19

Üdv.
Mi jelzálog átvállalásával szeretnénk házat venni, ami 2.200.000 Ft. Én közmunkán vagyok és per pillanat 77.600 Ft-ot keresek 2 éves számla múlttal és ugyanennyi munkaviszonnyal rendelkezem és szándéknyilatkozatot is tudok adni a határozott idejű szerződésem mellé. A párom gyesen van. A 2 gyerekre 77.800 Ft-ot kap, amit be tudok illeszteni mellékjövedelemként.
Az lenne a kérdésem, át lehetne-e vállalni a jelzálogkölcsönt?
Ha igen, akkor ugyan ennyit kell visszafizetni vagy többet?

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-19 - 09:10

Kedves Zoltán!
A jelzáloghitel átvállalásának lehetőségéről, feltételeiről az adott ügylet részleteinek ismeretében az érintett pénzintézet tud Önöknek pontos felvilágosítást adni.

Ferenc szerint:

2016-09-16 - 08:02

2006.08.03.-án kötött CHF alapú hitelszerződést, mely forintosításra került szeretném kiváltani, mert a havi törlesztő részlet 32.783,-Ft/hó mellett a jelenlegi 870.142,- Ft tőketartozás 2018.11.03-ra fut ki. Ez véleményem szerint nagyon drága hitel.
Lehetséges-e kedvezőbb hitellel kiváltani?

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-16 - 08:05

Kedves Ferenc!
Ahhoz, hogy Szakértőink utána tudjanak nézni az adott kölcsön kiváltási lehetőségeinek, további információkra lenne szükség. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Katalin szerint:

2016-09-14 - 16:52

Szeretnék érdeklődni. Jelzáloghitelt akarunk felvenni. Beadtuk a hiteligénylést, meg.volt az értékbecslés, amit mondanom sem kell jóval áron alul becsülték. Arra szeretnék válasz kapni, hogy a kamat egy jelzáloghitelnél nem alacsonyabb? Mert nekünk úgy volt leírva, hogy 2,4 millióra 90 hónap alatt 50.000 Ft részlet mellett a dupláját kellene vissza fizetni.
Kérem a segítségüket, amit előre is köszönők, mert még nem értünk a végére.
Tisztelettel.

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-15 - 08:24

Kedves Katalin!
Nem ismerve az ügylet részleteit – az adott hitelkonstrukció típusát, az Önök jövedelmi helyzetét – sajnos nem tudunk tájékoztatást adni az Önök által elérhető legkedvezőbb kondíciókról.
A jóváhagyott hiteltermék részleteiről az érintett bankfiókban kérhetnek részletes tájékoztatást.

Margó szerint:

2016-08-22 - 20:39

Szeretném kiváltani a hiteleimet kedvezőbbre, mert most van kettő személyi hitelem, ami 45.000 forint és még van mellette provídentem, ami heti 10.000 ezer forint. A bérem 105.000 és határozatlan a munkaviszonyom.

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-23 - 08:04

Kedves Margó!
A leírtak alapján kedvező hitelkiváltási lehetőséget csak ingatlanfedezet bevonásával tudunk ajánlani. Amennyiben megoldható az ingatlanfedezet, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Róbert szerint:

2016-07-27 - 16:57

KHR listás vagyok. Szeretnék hitelkiváltásra 800.000 Ft személyi kölcsönt felvenni. Tartozásom 430.000 Ft. Nyugdíjam 112.000 Ft.
Van-e lehetőségem?

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-28 - 08:07

Kedves Róbert!
A KHR lista miatt bankpartnereinknél sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre.

Veronika szerint:

2016-07-18 - 11:37

Tisztelt hitelnet.
Provident hitelemet szeretném kiváltani. Nettó jövedelmem 85 ezer forint. Határozatlan idejű szerződésben dolgozom 2014. szeptembertől. Mivel egész magas a törlesztésem, nehezen tudom fizetni, ezért kérném a hitelkiváltást. Ingatlannal nem rendelkezem.
Köszönöm mielőbbi válaszát.
Üdv.
Veronika

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-22 - 15:41

Kedves Veronika!
Nettó 85 ezer forintos jövedelem esetén kedvező hitelkiváltó kölcsönt ingatlanfedezet nélkül sajnos nem tudunk ajánlani.

Tamás szerint:

2016-07-17 - 08:27

Jelzáloggal terhelt ingatlanra további hitel felvehető-e?

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-22 - 15:11

Kedves Tamás!
A további terhelhetőség függ egyrészt attól, hogy mekkora összegű jelzálogjog és kinek a javára van bejegyezve (hitelintézet, önkormányzat, kincstár, magánszemély, stb.), másrészt az ingatlan maximális terhelhetőségétől és az igénylők jövedelmi helyzetétől. Személyre szabott tájékoztatás online adatlapunk kitöltése után tudnak Szakértőink adni.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA