Hitelkiváltás ingatlanfedezettel

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott hitelkiváltó jelzáloghitel ajánlatunkat.

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki hitelkiváltó jelzáloghitel ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható hitelkiváltó jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható hitelkiváltó jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Ön rendelkezik korábban felvett jelzáloghitellel, ám sokallja a havonta fizetendő törlesztő részlet összegét? Ebben az esetben élhet a pénzintézetek által kínált hitelkiváltási lehetőséggel. Korábban felvett jelzáloghiteleit szeretné kiváltani? Csökkenteni szeretné hitelének havi törlesztő részleteit? Az elérhető legkedvezőbb lehetőségeket szeretné megtalálni a piacon?

Mikor érdemes kiváltani jelzáloghitelünket?

A jelzáloghitelek futamidő lejárata előtti visszafizetésére minden pénzintézetnél van lehetőség. A végtörlesztés tehát nemcsak saját tőkéből, hanem hitelkiváltó kölcsönből is történhet. A jelzáloghitelek kiváltásának azonban vannak feltételei.

Korábban felvett deviza alapú hiteleket egy gyenge forint árfolyamnál nem célszerű forint alapú hitelre váltani, mivel ilyenkor visszavonhatatlanul realizálja az árfolyamveszteséget. A viszonylag magas (a devizahitelekhez képest jelentősen magasabb) kamatszint miatt a havi törlesztő részletek nem lesznek alacsonyabbak és egy későbbi forint erősödés esetén sem fog csökkenni a havi részletünk.

A kiváltás legfontosabb feltételei:

A pénzügyi válság és a banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a hiteligénylés feltételei az egyes kereskedelmi bankoknál. Szinte minden esetben csökkent az ingatlan forgalmi értékéhez képest felvehető hitel összege, nőtt a bankok által elvárt jövedelem mértéke és a feltételek területén is jelentős változás volt tapasztalható.

Elsőként arra kell felhívni a figyelmet, hogy a bankok csak problémamentesen törlesztett jelzáloghitelt váltanak ki. Ha az adósnak elmaradása, lejárt tartozása van, akkor a hitelkiváltásra irányuló kölcsönkérelmet a pénzintézetek mindegyike visszautasítja. Felmondott hitel és végrehajtási joggal terhelt ingatlan esetében szintén nincs lehetőség az adósság banki hitelből történő rendezésére.

Az alábbiakban megpróbáljuk összefoglalni azokat a tudnivalókat, amikkel hitelkiváltás esetén mindenképpen tisztában kell lennie:

Jelzáloghitelét csak az a hitelfelvevő tudja kiváltani újabb banki hitel segítségével, akinek adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a BAR listán. Jelenleg jelzáloghitel kiváltásánál is kizáró ok mind az aktív, mind a passzív KHR. Arról, hogy érdemes-e kiváltani meglévő jelzáloghitelét, illetve van-e olyan hitelkiváltó konstrukció, mellyel a jelenleginél kedvezőbb törlesztő részlet érhető el, online számológépünk segítségével tájékozódhat.

Felmondott hitel nem váltható ki. Jelzáloghitel kiváltása esetén minden esetben igazolni kell a probléma mentes hitelmúltat. Egy olyan osztrák bankpartnerünk van jelenleg, ahol osztrák hitel igénylése esetén nem kell az utolsó 3-6 havi bankszámla kivonattal igazolni a probléma mentes hitelmúltat.

Jelenleg a magas finanszírozású, azaz a forgalmi érték 80-90%-ig felvehető lehetőségek teljesen eltűntek a hazai bankok kínálatából.

Számos olyan kondíció létezik, ahol hitelkiváltás esetén a meglévő hiteleknél kedvezőbb kondíciót lehet elérni. Ezek a pénzintézetek a speciális kondíciókat azoknak az ügyfeleknek vezették be, ahol folyószámla kivonattal igazolható a több hónapos ( 6 – 12) problémamentes hitelmúlt.

A lakáshitelek hitelkiváltás esetén is lakáscélú hitelkamattal válthatók ki a legtöbb pénzintézetnél. Ez általában 1-1,5 %-al alacsonyabb kamatot jelent.

A kiváltandó hitellel kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora összegű és milyen típusú jelzáloghitelt vett fel?
 • Milyen futamidőre vette fel a kölcsönt és mennyi idő telt el a hitelfelvétel óta?
 • Mennyi meglévő hitelének a havi törlesztő részlete?
 • Mekkora a fennálló tartozás nagysága?
 • A hiteltörlesztés problémamentes volt-e, vagyis a törlesztő részleteket a szerződésben meghatározott feltételek szerinte fizette-e?

A fedezetül szolgáló ingatlannal kapcsolatos kérdések:

 • A fedezetként bevont ingatlan típusa?
 • Hol található helyileg az ingatlan?
 • Mekkora az ingatlan értéke, illetve mekkora összegre értékelte a jelenlegi kölcsönt folyósító pénzintézet?
 • Kinek a tulajdonában van az ingatlan?
 • Milyen terhelések, illetve jelzálogbejegyzések találhatók az ingatlanon?

A háztartás jövedelmi viszonyaival kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora az igazolható jövedelem nagysága a háztartáson belül külön-külön?
 • Mióta van meg a jelenlegi munkaviszony?
 • Milyen típusú munkaszerződéssel rendelkezik?
 • Ki a munkáltató?
 • Folyószámlára vagy készpénzben kapja a jövedelmét?

Adósságrendező illetve hitelkiváltó kölcsön igénylésekor alapvető feltétel, hogy a leendő hitelfelvevő a már meglévő jelzáloghitelét a futamidő során mindvégig szerződésszerűen teljesítse. Rendszeresen előforduló késedelmes hiteltörlesztés, valamint hátralékkal rendelkező jelzálogkölcsön a kölcsönkérelem visszautasítását vonhatja maga után.

Jelzáloghitelek kiváltása esetén fontos meghatározni, hogy szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelt kívánunk kiváltani. Ugyanis amennyiben Ön lakáscélra felvett jelzálogkölcsönt vált ki, akkor bankpartnereinknél lehetőség van arra, hogy az lakáshitellel kerüljön kiváltásra. Ez azért fontos szempont, mert a lakáscélú kölcsönök kamata alacsonyabb a szabad felhasználású hitelek kamatánál. Ilyen esetben igazolni kell azonban, hogy valóban lakáscélú hitel kiváltásáról van szó, ami a lakáscélú kölcsönszerződés benyújtásával igazolható.

A jelzáloghitelek kiváltásának folyamata:

Elsőként annak célszerű utánajárni, hogy mekkora összegű a fennálló tartozás, tehát visszafizetés esetén mekkora összeget kell az adott pénzintézetnek utalni, majd az aktuális törlesztő részletekről érdemes tájékozódni. Ezt legegyszerűbben a hitelnet.hu segítségével teheti meg.

Jelenleg forintban van lehetőség hitelfelvételre, azonban egyik esetben sem lehet túllépni a jogszabályban rögzített finanszírozási arányokat.

Ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott hitelek esetén a pozitív hitelbírálat egyik legfontosabb alapfeltétele, hogy a meglévő hitelt Ön szerződésszerűen teljesítette a futamidő elejétől a kiváltásig, illetve nem esett 90 napot meghaladó késedelembe, valamint nem rendelkezik a hitelkiváltás időpontjában hátralékkal.

Jelzáloghitelek kiváltása esetén a hitelek között különbséget teszünk aszerint, hogy szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitel kiváltásáról van-e szó. A legtöbb pénzintézetnél ugyan a meglévő jelzáloghitelek szabad felhasználású hitelkonstrukcióval válthatók ki, azonban néhány pénzügyi partnerünk lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben lakáscélú kölcsönnel rendelkezünk, akkor azt szintén lakáshitellel válthassuk ki. Ez azért kedvező, mert lakáshitelek kamata kedvezőbb a szabad felhasználású konstrukciók kamatánál.

Jelzáloghitel kiváltásakor a kölcsönszerződés megkötését követően a folyósító pénzintézet elutalja az adott banknak, az általa kiadott hivatalos igazoláson szereplő fennálló tartozás összegét, majd ezt követően állítja ki a korábbi hitelt nyújtó pénzintézet a jelzáloghitel törlési papírját, ami alapján az illetékes földhivatalnál törlésre kerül a korábban bejegyzett kölcsön.

Jelzáloghitelek esetleges kiváltása előtt az iránt érdemes elsőként érdeklődni a kölcsönt folyósító banknál, hogy amennyiben Ön szeretné visszafizetni fennálló tartozását, akkor mekkora összegre számíthat. A havonta esedékes törlesztések ugyanis a kamatot és tőkét egyaránt csökkentik, de arról a pénzintézet tud csak pontos tájékoztatást adni, hogy mekkora összeget tesz ki pontosan a fennálló tőketartozás.

A fennálló tartozás összegének ismeretében Ön is könnyen tájékozódhat az aktuális havi törlesztő részletek nagyságáról a honlapunkon található jelzáloghitel kalkulátor segítségével, mellyel forint, euró és svájci frank alapú hitelkonstrukciók törlesztése egyaránt kiszámolható.

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a vonatkozó jogszabály által meghatározott finanszírozási hányadot egyik devizanem esetén sem szabad túllépni.

Hitelkiváltás esetén fenti finanszírozási korlátokat abban az esetben nem kell figyelembe venni, ha a felvenni kívánt hitelösszeg nem haladja meg a kiváltásra fordítandó összeget.

Jelzálog alapú kölcsön kiváltásakor a hitelszerződés megkötése utána a folyósító bank nem közvetlenül a hitelfelvevőnek, hanem a korábbi hitelezőnek utalja el a fennálló tartozásnak megfelelő összeget. Majd az átutalás és hitelkiváltás után kerül sor a korábbi hitel törlési papírjának kiadásra, ami alapján, az illetékes földhivatal törli a korábbi jelzáloghitelt.

Kérjen kiváltó ajánlatot:

Oldalunkon található számológép segítségével ki tudja számolni, hogy a jelenleg elérhető legkedvezőbb hitellehetőségekkel mekkora havi részletekkel számolhat. Nincs más dolga, mint adja meg a felvenni kívánt hitel összegét, válasszon hitelcélt és futamidőt az elérhető lehetőségek közül.

A hitelkiváltási lehetőségeket az „Adósságrendezés ingatlanfedezettel” hitelcél kiválasztásával ismerheti meg. A jelzáloghitelek kiváltásához szintén jelzálog alapú hitelek igényelhetők, melyek a bankok kínálatában – a devizanemet tekintve – forint és euró alapon találhatók meg. A honlapunkon található Kalkulátor segítségével mindkét devizanem legkedvezőbb adósságrendező konstrukcióit megtekintheti.

Amennyiben Ön a jelzáloghitel kiváltásának menetéről, a havi törlesztő részlet nagyságáról, vagy az igénybe vehető adósságrendező hitelkonstrukciókról kíván bővebben tájékozódni, akkor, kérjük, keresse a Hitelnet irodáit, vagy kérjen személyre szóló díjmentes ajánlatot

Fenti kérdések megválaszolása után Kollégáink már kellő információval rendelkeznek ahhoz, hogy az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciót részletesen ismertessék. Amennyiben az Ön tetszését is elnyeri az ajánlott hiteltermék, akkor Szakértőink – munkáltatói igazolás és bankszámla kivonat alapján – elvégzik a hitelügylet előzetes hitelbírálatát is.

Amennyiben a jelzáloghitelek kiváltási lehetőségeiről személyre szóló tájékoztatást is szeretne kérni, töltse ki online nyomtatványunkat, s Szakértőink díjmentes hitelajánlatot küldenek Önnek, figyelembe véve az igényeit és lehetőségeit. Ha a jelzáloghitelek kiváltásával kapcsolatban további kérdései lennének, tájékozódjon szakértői válaszainkból vagy tegye fel saját kérdését online!

Számoljon oldalunkon és kérjen személyre szabott ajánlatot:

Honlapunk lehetőséget kínál személyre szóló adósságrendező hitelajánlat kérésére is. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni ajánlatkérő űrlapunkat. A Hitelnet szakrtői 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot illetve elkészítik az Ön számára ideális ajánlatot. A legkedvezőbb hitelkiváltó ajánlatok mintegy 20 Bankpartnerünk legkedvezőbb hitelkonstrukciói közül kerülnek ki az Ön igényeihez szabottan. A Hitelnet kollégái által elkészített ajánlat minden esetben díjmentes és nem jár semmiféle kötelezettséggel. Az ajánlatok kérhetők egy meghatározott összegre és futamidőre vonatkozóan vagy kérheti egy adott devizanemű konstrukció összehasonlítását különböző hitelösszeg és futamidő esetén is.

Irodáink személyre szóló ajánlata nem csupán a legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönök aktuális törlesztő részletét, azok kamatait és esetleges kezelési költségeit, valamint Teljes Hiteldíj Mutatóját (THM) tartalmazzák, hanem megtudhatja azok járulékos költségeit is. Hitelkiváltás mérlegelésénél ugyanis nem elhanyagolható tényező a felmerülő költségek tétele.

Az adósságrendező hitelkérelem benyújtását megelőzően Szakértőink felmérik az Ön hitelképességét és elvégzik az ügylet előzetes hitelbírálatát. Mindez az Ön érdekében történik, hiszen ez által elkerülhető, hogy a hitelkérelem beadását követően illetve esetleges értékbecslési költség kiegyenlítése után kerüljön visszautasításra hiteligénylése.

A legjobb ajánlatok

Prémium hitelek a legkedvezőbb kamatokkal és részletekkel! Az elmúlt hónapokban problémamentesen és időben fizetett hiteleit egyes pénzintézetek rendkívül kedvező feltételekkel tudják kiváltani. A hitelkiváltás során a bank kockázatát jelentősen csökkenti, hogy a meglévő hiteleit Ön pontosan fizette, ami arra enged következtetni, hogy az új kölcsönét, aminek havi törlesztő részlete még alacsonyabb lesz, szintén pontosan fogja majd fizetni a jövőben. Természetesen a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat Ön akkor tudja elérni, ha a kiváltani kívánt hitelénél nem volt több napos fizetési késedelem sem.

Fizetési nehézségei vannak?

Amennyiben jelenlegi hitelének törlesztése problémát jelent Önnek, akkor a hitelkiváltás előtt – első körben – mindenképpen konzultáljon a hitelt folyósító bankjával. Próbálja meg futamidejét növelni vagy kérjen átmenetileg türelmi időszakot, ami alatt csak kamatot és kezelési költséget kell fizetnie.

Amennyiben a korábbi hitelt folyósító banknál nincs lehetőség fenti engedményekre, akkor nagyon fontos, hogy még időben lépjen, hiszen egy rosszul vagy egyáltalán nem fizetett hitelt másik pénzintézet már egyáltalán nem vált ki.

Vonja össze meglévő hiteleit és csökkentse jelentősen havi kiadásait! Több hitelt fizet egyszerre több különböző bank részére és egyik sem a legkedvezőbb kamatozású? Kérje Szakértőink ajánlatát, akik számszerűsíteni fogják Önnek, hogy mennyivel fog kevesebbet fizetni, amennyiben meglévő kölcsöneit összevonja egyetlen jelzálog alapú hitelre. Meglévő személyi kölcsöneinek havi részletét nem tudja jelentősen csökkenteni, ha azt másik személyi kölcsönnel váltja ki. Nagymértékű törlesztő részlet csökkenést csak akkor tud elérni, ha fedezetlen hitelét ingatlanfedezettel biztosított hitelre cseréli.

Ezért érdemes MOST hitelkiváltó kölcsönt igényelni!

Az elmúlt évtizedben jelentősen átalakultak a hitelfelvételi szokások. Elég arra gondolni, hogy míg 6-8 évvel ezelőtt a referenciakamat alapú hitelek térhóditását élhettük meg, addig 2018-ban a hosszú kamatperiódusú lakáshitelek aránya átlépte a 70%-ot, az újonnan felvett lakáshiteleknek pedig ma már mindegy 95%-a 5 éves vagy annál hosszabb kamatperiódusú. Az MNB ajánlása szintén a hosszú kamatper...

Tovább

Jelzáloghitel kiváltható valamilyen támogatással?

Tisztelt Hitelnet! 2003-ban felségemmel megelőlegező szocpol és ifjú házasok első lakásvásárlási hitelével vettünk családi házat. A megelőlegező szocpolt 2 gyermekre vettük fel 1.600.000 Ft mértékben. 2005-ben megszületett gyermekünk, azonban a második gyermek nem született meg 2009-ig. Ekkor a második gyermek után járó 1.100.000 Ft-ot elkezdtük hitelként visszatörleszteni. Időközben feleségemm...

Tovább

Örökölt hitel kedvezőbbre váltható?

Tisztelt Hölgyem / Uram! A feleségem megörökölte az édesapja házát, amin kb. 16 milliós hiteltartozás van az Erste Banknál. Ez a tőketartozás. Ha jól tudjuk, akkor ez egy CHF hitel volt, ami forintosítva lett, lehet, hogy ezen a rögzített árfolyamon. A közjegyző úgy állapította meg, hogy: Beköltözhető érték: 32,9 millió forint. (Ebből lakott érték: 23 millió HUF) Az örökösök által elfogado...

Tovább

Személyi hitel törlesztése ingatlan bevonásával csökkenthető?

Tisztelt Hitelnet! Személyi hitelt vettem fel fél éven belül 8M Ft-ot, melynek törlesztője 140 000 Ft az Erstenél. Személyi hitellel könnyebb volt megoldani, hogy a férjemet ne kelljen bevonni, mert többek között ő van is meg nincs is jelenlétével. Az összeg nagy részét házvásárlás, illetve felújításra költöttem. A házat 4M Ft-ért vettem és az ingatlanos szerint most kb. 8M Ft-ot ér, illetve ha...

Tovább

Közüzemi számla szükséges hitelkiváltó személyi hitelhez?

Tisztelt Hitelnet! Szeretnénk kiváltani olcsóbbra egy hitelt. Viszont van is bejelentett lakcímem, ott is lakok életvitelszerűen, de a számlák nem az én tulajdonnevemre érkeznek, mivel rokonként lakom ott. Rezsidíj ellenében. Van számla közüzemi természetesen oda, csak nem a nevemre. Lehet így kapni kölcsönt? Tudom igazolni a közüzemi számlákkal, csak nem a saját nevemre szólnak. Köszönöm...

Tovább

Miért nem szüntetik meg KHR listát? Nem a mi hibánkból kerültünk ide!

Tisztelt Hitelnet! Ez akkora szemétség! A válságban nagyon sok család bajba jutott, elvesztették a munkahelyüket, stb. Bevezették ezt a hülye KHR – BAR listát, és nem elég, hogy a válsággal bajba jutottak emberek, most mikor már kezdenének rendbe jönni, megölik őket a letiltásokkal, amit már nem lehet követni!!! A behajtó irodák átverik a szerencsétlen ügyfeleket, mert adják veszik egymás közöt...

Tovább

Korábbi deviza alapú hitel kiváltása megoldható 2018-ban?

Tisztelt Hitelnet! Devizahitelt vettünk fel, 1.500.000 Ft svájci frank alapú hitelt 2007-ben a Raiffeisen Banktól. Amikor letelt a hitel 2017-ben, bejelentette a bank, hogy még 2.800.000 Ft-tal tartozunk a banknak. 10 éven át fizettük a törlesztést. Volt amikor elmaradtam még 2 hóval is. Én következőbe, ahogy munkám volt kamatostól kifizettem a 3 hónapot. Amikor bejelentették a még 2.800.000-at...

Tovább

Hogyan válthatom ki felmondott hitelemet?

Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék, hogyan válthatom ki a már felmondott hitelemet, amely akár a végrehajtóhoz is kerülhetett? Történetem röviden: Volt 2007-ben személyi kölcsönöm és gépjármű hitelem, valamint hitelkártyám. Mindez a munkahelyem elvesztése után 2013-ban felmondásra, végrehajtásra került és, hogy még jobb legyen a sztori egy héttel az elbocsájtásomat követően édesapám is elhunyt, ...

Tovább

Hogyan működnek a hitelkiváltó kölcsönök?

Tisztelt Hitelnet! 25 éves vagyok, 3 éve dolgozok. Van egy autó a nevemen és 1/3 házrészem. Hitelt szeretnék igényelni, hogy a Provident hitelt egy összegben kifizessem és csak 1 hitelt fizessek. 2 millió forintot szeretnék igényelni. Mik a lehetőségek? Mi kell hozzá? Megkaphatom-e a hitelt? Ezért szeretnék tanácsot kérni, és nem tudom, hogy működnek ezek a hitelek. Várom mihamarabbi v...

Tovább

Adósságrendező hitellel együtt igényelhető CSOK?

Tisztelt Szakértő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 2015-ben vettünk egy használt lakást 9.500.000 Ft-ért, (5M önerő volt, 4,5M lakáshitel) már terhes voltam, de pont júliusban változott a csok és akkor írtuk alá a bankkal a szerződést. Nem mertünk igényelni, mert nem tudtak pontos tájékoztatást adni. Most fog jönni a 2. baba, szeretnénk csokot igénybe venni. Erre van olyan megoldás, ...

Tovább

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Barbara szerint:

2016-07-14 - 21:09

Üdvözlöm!
Provident hitelt szeretnék kiváltani, negatív khr-ben nem szerepelek. Nettó munkabérem: 95.000-124.000 Ft. Azért írtam a két számot ,mert teljesítményben dolgozom és a legkevesebb fizetésem 95.000 Ft, a legtöbb 124.000. Plusz ehhez kapok családi pótlékot, gyest, tartós betegségi támogatást, összesen: 51.550 Ft-ot. Határozatlan időre van munkaszerződésem.
Üdvozlettel: B.

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-15 - 06:44

Kedves Barbara!
Kedvező hitelkiváltási lehetőség ingatlanfedezet bevonásával érhető el. Amennyiben erre van lehetősége, kérjük töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják tájékoztatni az elérhető hitelkonstrukciókról. Amennyiben nem tud ingatlanfedezetet bevonni, személyi hitel igényét IDE kattintva jelezheti.

László szerint:

2016-07-04 - 08:22

Jó napot.
Van egy jelzálog és egy autólízing hitelem. A kettő kb. 5 millió forint, két banknál. Elmaradásom nincs. A csok bevonásával jogosult lehetek a hitelkiváltásra? Kb. 7 éves futamidőre?

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-04 - 08:56

Kedves László!
A CSOK hitelkiváltásra nem használható fel. A hitelkiváltás jelzálog alapú adósságrendező hitel felvételével történhet. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

László szerint:

2016-06-07 - 11:23

Üdvözlöm.
Szeretném kiváltani jelenlegi jelzálogkölcsönöm kedvezőbb havi díjazásúra. Jelenleg 7.600.000,- Ft a fennmaradó tartozás de, a 72.000,- havi törlesztést sokalljuk. Sajnos nem tudtuk fizetni a havi díjat, így sajnos szereplek a KHR listán.
Olyan bankot keresek, ahol ezt a végösszeget kedvezőbb havi díj ellenében (kb. 55.000,-Ft) tudnám törleszteni.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2016-06-07 - 12:00

Kedves László!
A negatív tartalmú KHR lista kizárja hitelkiváltó kölcsön felvételének lehetőségét bankpartnereinknél, ezért sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Éva szerint:

2016-05-25 - 15:38

Tisztel Cím!
Van egy szabad felhasználású jelzáloghitelem kb. 2,7 millió HUF (törlesztés 32.330 HUF) és egy hitelkártya tartozásom kb. 1,5 HUF (törlesztés 67.200 HUF).
Igazolt nettóm: 109.750 HUF
Szeretném egy jelzáloghitellé összevonni a kettőt. 56 éves vagyok. A lakás 34 nm, Zuglóban, kb. 13 millió HUF.
Van erre lehetőség?
Köszönettel.
Éva

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-25 - 15:58

Kedves Éva!
A leírtak alapján – problémamentes hiteltörlesztés esetén – van lehetőség a hitelkiváltásra. A legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönök megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni.

József szerint:

2016-05-13 - 14:22

Tisztelt Szakértő!
Két tartozásomat szeretném jelzálog alapú hitellel kiváltani. Az igazolható minimálbérem kevésnek bizonyul.
Kérdésem az lenne, hogy 83 éves édesanyám lehet-e adóstársam?
Köszönöm válaszát!
József

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-13 - 15:04

Kedves József!
Édesanyját fizetőképességet javító adóstársként életkora miatt sajnos nem fogadják el a bankok.

József szerint:

2016-03-02 - 08:32

Üdvözlöm!Adósságrendező hitel érdekelne nem jelzálogalapú!Hitelkártyáimat és személyi kölcsönömet szeretném “egyesíteni” illetve ha sikerül megszüntetni tehát nem szeretnék több felé sokat fizetni hanem egy helyre kevesebbet.Ugyanis van jelzáloghitelem is azzal jelenleg nincs gondom ezt többfelé fizetést szeretném megszüntetni,nem beszélve a havi törlesztőrészletek csökkenéséről.Ilyen hiteleket is közvetítenek?Szerencsére nincs elmaradásom,nem vagyok “BAR” listás,fix jövedelmem van.
Köszönöm a választ

Hitelnet szerint:

2016-03-02 - 09:20

Kedves József!
Fedezet nélküli adósságrendező hitelekkel tanácsadóink nem foglalkoznak. Tekintse meg pénzügyi partnereink online személyi kölcsön ajánlatait, melyek száma napról napra növekszik, hamarosan szinte valamennyi lehetőség elérhető lesz oldalunkon.

László szerint:

2016-02-25 - 19:06

Tisztelt Cím!
Olyan kérdésünk lenne, hogy van egy lakás melyet megvennénk CSOK-ra valamint hitelre (minden kritériumnak megfelelünk a 10 millióhoz Mi is Feleségemmel és a lakás is amit vennénk).
Következő lenne a kérdésünk.
Az eladó ragaszkodik az egyik Bankhoz, csak úgy tudjuk megvenni, ha az által a Bank által intézzük a hitelezési folyamatot (így fogadott el 10%-kal kevesebb önerőt, foglalónak/előlegnek tehát amennyink van). Nos nem a legjobb konstrukciójú Bankról van szó, szívünk szerint máshol vennénk fel, de csak így megoldható ennyi önerővel. Kérdésünk annyi lenne, hogy ha megkapjuk ott a hitelt (akár az államilag támogatottat), akkor van olyanra lehetőség, hogy kiváltsuk később egy számunkra jobb konstrukciójú jelzálog alapú lakáshitellel? Ha van, akkor mennyi idő után lehet kiváltani? Azt gondolom, hogy ha államilag támogatott hitelt veszünk fel, akkor a kiváltott hitellel elveszítjük a támogatást, az addigi kamattámogatást, ilyenkor amit odáig kaptunk, utólag vissza kell ilyen esetben fizetni?
Válaszukat előre is Köszönjük.

Hitelnet.hu szerint:

2016-03-02 - 22:17

Kedves László!
Ha találnak jobb konstrukciójú lakáshitelt, van lehetőség a támogatott hitel kiváltására anélkül, hogy az addig kapott kamattámogatást vissza kellene fizeti. A hitelkiváltás azonban csak piaci kamatozású lakáshitellel oldható meg, támogatott hitellel ne.
Az elérhető legkedvezőbb lakáshitel megismeréséhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink személye szóló, díjmentes hitelajánlatot készítenek Önöknek!

Renáta szerint:

2016-02-18 - 15:13

Tisztelt Hitelnet!
Meg szeretném kérdezni, hogy mi a menete a hitelkiváltásnak. Amikor átutalják a kiváltandó bank számlaszámára a kiváltott összeget, akkor a kiváltott banknak vissza kell jelezni, hogy megkapták és hogy törlésre kerül. Ezt személyi kölcsön függvényében kérdezem.

Hitelnet.hu szerint:

2016-02-18 - 18:42

Kedves Renáta!
A hitelkiváltást követően az érintett bank kiad egy igazolást a személyi kölcsön megszűnéséről.

Renáta szerint:

2016-02-18 - 20:51

Tisztelt Hitelnet!
Az előző kérdésemhez még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy neked ad ki igazolást a megszűnésről a bank vagy annak a banknak, aki kiváltja a hitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2016-03-03 - 00:16

Kedves Renáta!
A korábbi hitel megszűnéséről az adósnak állít ki igazolást a bank.

Sándor szerint:

2015-12-14 - 11:01

Üdvözlöm,
a kérdésem, jelenlegi szabad felhasználású jelzáloghitelem szeretném kedvezőbb havi törlesztésűre cserélni, de 65 éves vagyok. Kaphatok-e még 10 éves futamidőre hitelt a jelenlegi kiváltására? Nem vagyok BÁR listás és a jelenlegi hitelem mindig időben törlesztettem.
Köszönöm a válaszát.
Sándor

Hitelnet.hu szerint:

2015-12-14 - 14:04

Kedves Sándor!
A 65. életév betöltése előtt felvett hitel esetén megoldható a 10 éves futamidő. Ha elmúlt már 65 éves, akkor vagy rövidebb időre vagy fiatalabb korú adóstárs bevonásával lehetséges a hitelfelvétel. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a konkrét hitellehetőségekről!

Zoltán szerint:

2015-09-29 - 23:32

Jó napot!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy én hitelkiváltó kölcsönt szeretnék felvenni. De bár listán vagyok és még a hitelemből van 100 000 Ft hátralék. Tudok-e önöknél hitelhez folyamodni? A célom az, hogy a bár listáról kikerüljek.
Előre is köszönöm a válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2015-09-29 - 23:47

Kedves Zoltán!
A BAR lista kizárja a hitelfelvétel lehetőségét, ezért sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkiváltó konstrukciót ajánlani.

szita jános szerint:

2015-09-24 - 17:32

Tisztelt szakértő!
Nekem van 9,5M-os hitelem és ezt szeretném kiváltani más banknál, mert a saját bankom elutasította, de nem tudom, hogy miért!
Van-e erre lehetőség?

Hitelnet.hu szerint:

2015-09-26 - 22:30

Kedves János!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a hitelkiváltási lehetőségekről!

Nikolett szerint:

2015-08-16 - 13:51

Tisztelt Szakértő.
Elvileg passzív bárlistás vagyok és szeretnék hitelt felvenni, hogy a hitelemet rendezzem.
Lehetséges-e valamilyen módon?
El lehet Önöket érni valami telefonszámon?
Előre is köszönöm válaszukat.
Tisztelettel.
Nikolett

Hitelnet.hu szerint:

2015-08-16 - 14:02

Kedves Nikolett!
Passzív BAR listásként bankpartnereink egyikénél van lehetőség hitelfelvételre, de csak akkor, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. A hitelfelvételhez ingatlanfedezet szükséges. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Nesztlinger szerint:

2015-08-03 - 16:27

Azzal a gonddal fordulok önökhöz, fizetem a kölcsönöm, össze szeretném hozni egy helyre. Így felkerültem a bárlistára, de fizetve van minden. Szeretnénk segítséget kérni.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-08-03 - 19:41

Kedves Nesztlinger!
Negatív tartalmú BAR lista esetén nincs lehetőség adósságrendező hitel igénybevételére bankpartnereinknél, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Ibolya szerint:

2015-07-22 - 14:49

Érdeklődni szeretnék. Volt egy hitelkártyánk, amit használtunk. Egyre magasabb lett a törlesztése. Kivaltottuk adósságrendező hitellel. Sajnos sok probléma összejött és újból kellett használnunk a hitelkártyát.
Kérdésem az lenne, hogy igénybe tudjuk-e venni újból az adósságrendező hitelt, mert meg szeretnénk szüntetni a hitelkártyát. Ha ki tudnánk váltani, kevesebb lenne a törlesztésünk.
Segítségüket köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-07-22 - 22:59

Kedves Ibolya!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják arról, hogy milyen feltételek mellett van lehetőség az adósságrendezésre!

Németh Ferenc szerint:

2015-07-18 - 10:35

Jelzáloggal terhelt ingatlant szeretnék venni részletre. Kérhető a szocpol ebben az esetben?
Szerződés szerint mire kifizetjük a vételárat, addigra a ház tehermentes lesz. De előleget kér az eladó. Ezt szeretném fizetni a szocpolból.
Üdv.
Ferenc

Hitelnet.hu szerint:

2015-07-18 - 15:10

Kedves Ferenc!
A szocpolt a vételár utolsó részeként folyósítják a hitelintézetek, így az előleg kifizetésére a támogatás sajnos nem vehető igénybe.

Loretta szerint:

2015-07-12 - 15:19

Elváltam, egyedül is kiválthatom a hitelemet? 12 millió Ft. Adóstársam nincs. Jól keresek.
Köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2015-07-13 - 22:52

Kedves Loretta!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatják a hitelkiváltási lehetőségekről és azok feltételeiről!

András szerint:

2015-06-20 - 14:59

Tisztelt Tanácsadó!
Meglévő forintosított hitelemet kedvezőbbre szeretném cserélni hitelkiváltással.
1. Mi történik, ha felmondom régi bankomnál a szerződést 60 napon belül, és az új választott bank az előzetes ajánlatukkal ellentétben a minősítési eljárás során elutasítja a hitelkérelmet? Köteles-e a régi bank "visszafogadni"? Melyik jogszabály rendelkezik erről?
2. Előfordulhat-e, hogy az új bank még a szerződéskötés napján is egyoldalúan változtathat a hitelezés feltételein? Meddig köti a bankot az ajánlata, van-e ajánlati kötöttség?
Üdvözlettel:
András

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-24 - 10:41

Kedves András!
1. Ha felmondja a hitelszerződését, de a másik hitelnyújtó elutasítja hitelkérelmét, akkor információink szerint az elszámoló levélben leírtak alapján mehet tovább a hitel.
2. A szerződéskötés napján a bank már nem változtathat egyoldalúan a feltételeken, hiszen a szerződéskötés előtt 7 nappal az adósnak meg kell ismernie a szerződésben foglaltakat. Az ajánlat nem köti a bankokat.

Tibor szerint:

2015-06-12 - 09:57

Tisztelt Hitelnet!
Az elszámolás és forintosítás után a gyűjtőszámlámon maradt 67 ezer forint a 10,5 millió tőketartozás mellett. Szeretném kiváltani a hitelemet egy másik banknál felvett hitellel, de a hitelügyintézők tanácstalanok ezzel a fennmaradó összeggel kapcsolatban. Csak akkor tudom kiváltani a hitelt, ha előbb kilépek az árfolyamgátból? Félek, hogy kicsúszok a 60 napos felmondási határidőből. Már csak 3 hetem van.
Válaszukat előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-12 - 10:13

Kedves Tibor!
Véleményünk szerint a gyűjtőszámlán maradt összeg is kiváltható az újabb kölcsönnel.

Ildikó szerint:

2015-06-10 - 23:51

Ingatlanfedezet nélküli hitelt szeretnék felvenni, 3.000.000 Ft-ot Melyik bank adna? Amúgy ez hitelkiváltás lenne! Havi munkabérem 150.000 Ft.
Válaszukat köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-11 - 11:21

Kedves Ildikó!
3 millió Ft összegű hitel felvételéhez bankpartnereinknél ingatlanfedezet szükséges. Ha ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Edit szerint:

2015-06-10 - 23:49

Szeretném kedvezőbbre váltani forintosítás utáni jelzálog hitelemet, 3 vagy 12 havi BUBOR referenciakamathoz kötött, illetve 3 vagy 5 éves kamatperiódusú változó kamathoz kötött kamatozással. A kérdésem, hogy milyen hatással van a havi törlesztő részletre, ha a BUBOR a következő kamatperiódusban emelkedik?
Mennyivel kell többet fizetni?

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-11 - 11:20

Kedves Edit!
A választott kamatperiódus lejárata után magasabb törlesztő részletet kell fizetnie, ha a referenciakamat mértéke emelkedik. Az, hogy mennyivel kell többet fizetni, függ a kamatemelkedés mértékétől, a hitelösszegtől, futamidőtől, stb. Pontos tájékoztatást irodáinkban telefonon, személyesen vagy online ajánlatkérést követően kaphat.

Bandi szerint:

2015-06-08 - 08:44

Az autóhitel elszámolása közel 3,5 millió Ft összeget hozott ki. Milyen módon lehetne ezt a hitelt egy másik hitellel esetleg kiváltani, illetve CHF-ben is kiválthatom-e?

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-10 - 11:53

Kedves Bandi!
Hitelkiváltásra ingatlanfedezet bevonásával lenne lehetőség. A hitelkiváltó kölcsönök forint alapon érhetők el. Amennyiben szeretné megismerni a hitelkiváltó jelzáloghiteleket, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Erika szerint:

2015-05-29 - 12:12

Édesapám 71 éves, jelzáloghitelt és kisebb hiteleket vett fel. Teljesen eladósodott. Létezik olyan hitel, ami kedvezőbb számukra? Vagy hitelkiváltás kedvezőbb kamatozással? Mivel nyugdíjasokról van szó, létezik olyan, hogy teljesen 100%-ig levonják a nyugdíját, sőt még nem is elég. 3 milliót vett fel. Közel 8 éve fizeti. A devizahiteles megsegítő program sem lett kedvező hatással, mert csak havi 1000 forinttal lett kevesebb a törlesztése. A házban még rajtuk kívül lányuk és családja él 2 kiskorú gyermekkel. A fiataloknak nincs munkahelyük, és a szüleim tartják el őket is. Mit tehetnénk? Sajnos az eladósodás miatt és a magas törlesztés miatt nem tudják már fizetni a házat. Félő, hogy utcára kerülnek.
Kérem válaszoljon.
Tisztelettel.

Hitelnet.hu szerint:

2015-05-31 - 08:25

Kedves Erika!
Hitelkiváltásra pontosan törlesztett, elmaradás nélküli hitelek esetén van lehetőség. Amennyiben ez teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az esetleges hitelkiváltó konstrukciókat!

Attila szerint:

2015-05-24 - 14:26

Tisztelt Címzett!
"Annak idején" rajtam kívül álló okok miatt /azután az én hibámból is/ felhalmozódtak a hitelek. Megharagudtam a világra, bankra is… Majd aktív BAR-osként találtam magam a listán. Szeretném kirendezni a hiteleket. KB. 2,5 millió forintot szeretnék felvenni. Sajnos mindenhol falakba ütközöm, pedig a magyarországi éhbérekhez képest jól keresek. Ingatlanom nincs, csak kezes állna mellém. Hihetetlen, hogy ha valaki elbukik, ez a vezetés nem hagyja helyre állni. Megoldást szeretnék! Végre!
Kérném tanácsát! Elegem van, hogy senki nem tudott idáig segítséget / tanácsot nyújtani.
Köszönettel: Attila

Hitelnet.hu szerint:

2015-05-24 - 14:29

Kedves Attila!
Jelenleg minden pénzintézetnél feltétel, hogy a hiteligénylők adatai negatív tartalommal nem szerepelhetnek a BAR listán. Emiatt sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani még kezes bevonásával sem.

Farók Jánosné szerint:

2015-05-21 - 20:31

3.000.000 Ft kiváltó hitelt kaphatnék-e 5 évre? 128.000 Ft a nyugdíjam, 68 éves, ingatlan haszonélvezője vagyok.

Hitelnet.hu szerint:

2015-05-22 - 10:56

Kedves Asszonyom!
Ennyi információ alapján sajnos nem tudjuk megmondani, hogy lehetséges-e az adósságrendező hitel felvétele. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják!

Vilmos szerint:

2015-05-21 - 10:55

Feleségemmel 2006-ban svájci frank alapú jelzálog biztosítékú szabad felhasználású hitelt vettünk fel 8 000 000 Ft értékben. Végig pontosan fizettük a részleteket. De emellett még 1 000 000 Ft-ot meg is takarítottunk fiaink segítségével. Forintosítás után találtunk egy bankot, mely hajlandó lenne kiváltani a 7 400 000 Ft tőketartozást, kedvezőbben, mint az eredeti bank. Mi szeretnénk az egymillió forintot beleforgatni most a tőketartozás kifizetésébe. Ezáltal csak 6 400 000 Ft hitelt kellene felvenni a második banktól. Köteles-e elfogadni ezt a második bank? Bonyolultabb lesz-e az ügyintézés?
Tisztelettel.
Vilmos

Hitelnet.hu szerint:

2015-05-21 - 11:01

Kedves Vilmos!
Véleményünk szerint célszerű lenne először a jelenlegi pénzintézetnél előtörleszteni az 1 millió forintot, majd ezt követően megigényelni a hitelkiváltáshoz szükséges összeget az új banknál.

Adrienn szerint:

2015-05-21 - 10:52

Ha van egy adósságom egy banknál és már rendelkezem jövedelemmel, vehetek-e fel adósságrendező hitelt, hogy azt kirendezzem, mert az új hitelt már tudnám törleszteni, de már szerepelek lehetséges a KHR listán.
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-05-21 - 11:00

Kedves Adrienn!
Először a KHR lista kérdésének kellene utánanéznie a számlavezető banknál. Ha ugyanis adatai negatív tartalommal szerepelnek a KHR listán, akkor bankpartnereinknél sajnos nincs lehetősége adósságrendező hitel felvételére.

Éva szerint:

2015-04-28 - 08:25

Üdvözlöm,
Hitelkiváltásra vennék fel szabad felhasználású kölcsönt 5 évre. A kiszámíthatóság miatt nem szeretném, ha a kamat, vagy a törlesztőrészlet emelkedne a futamidő alatt.
Melyik konstrukciót ajánlja?
Üdvözlettel,
Éva

Hitelnet.hu szerint:

2015-04-28 - 08:31

Kedves Éva!
Szinte az összes bank kínál olyan hitelkiváltó konstrukciót, ahol a kamat és így a törlesztő részlet 5 éves futamidőre fixálható. Ahhoz, hogy Szakértőink megtalálják az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelőt, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Berkes Erzsébet szerint:

2015-04-26 - 21:30

2009. február 9-én felvettünk a férjemmel 22.560 svájci frank hitelt 20 évre az AXA Banktól. A bankomtól megkaptam az új forintosított hitelről szóló levelet. A forintosítás után az új tartozásunk 13.877,06 CHF, azaz 3.559.050 Ft. A havi törlesztőrészlet várhatóan 2015. májustól 26.163 Ft, várható éves kamat 6.50 %. A hitel lejárata 2029.03.05.
Az a kérdésem, hogy van-e ettől kedvezőbb konstrukció?
Még azt is kérdezném, hogy ha kevesebb futamidőt vállalnánk, akkor csökkenne-e a kamat?
Köszönöm válaszukat!

Hitelnet.hu szerint:

2015-04-27 - 10:31

Kedves Erzsébet!
A hitelkiváltó lehetőségekről online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után tudják Önt tájékoztatni Szakértőink.
A kamat mértékét nem befolyásolja a futamidő, de ha rövidebb futamidőt választ, akkor a visszafizetendő összeg kevesebb lesz.

milák csabáné szerint:

2015-04-11 - 13:54

Van nekem FHB hitelem svájci frankban számolva, de problémák merültek a fizetésben. Lassan elveszítem a lakásom, de én ezt nem akarom. Nem lehetne ezt egy hitelkiváltással megoldani?
Kérem, hogy tudnának-e ez ügyben segíteni?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-04-11 - 21:51

Kedves Asszonyom!
Hitelkiváltás esetén pénzügyi partnereinknél feltétel a kiváltandó kölcsön problémamentes törlesztése. Elmaradással rendelkező hitelt sajnos nem váltanak ki.

Hajdú Csaba szerint:

2015-03-31 - 10:45

Tisztelt Cím!
Van egy lakáshitelem, amely 2012. januárban kezdődött 5.000.000 HUF értékű, 15 éves, havi 65.000 HUF fix forint alapú és még 12 évig tart.
Ezt szeretném kiváltani mindenképpen egy rövidebb idejű, például 10 éves és mindenképpen FIX Forint alapú hitelre, amely ennél a havi törlesztő részletnél alacsonyabb lehet. Erre szeretnék ajánlatot kérni Önöktől!
Tisztelettel megköszönve a segítséget: Csaba

Hitelnet.hu szerint:

2015-03-31 - 13:21

Kedves Csaba!
Személyre szabott, díjmentes hitelajánlatunk megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb hitelkiváltó konstrukciót, bővebb információkra lenne szükség.

Csaba szerint:

2015-03-28 - 13:11

Üdvözlet!
KHR listán vagyok, de hiteleimet szeretném rendezni egy összegben egy hitelkiváltó kölcsönnel. Van-e erre lehetőség ingatlanfedezet nélkül? Nettó bérem 150.000.- Ft.

Hitelnet.hu szerint:

2015-03-28 - 13:38

Kedves Csaba!
KHR lista esetén sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre egyik banknál sem.

Zoltán szerint:

2015-03-17 - 12:59

Üdvözlöm.
Van Erste deviza jelzáloghitelem és egy Merkantil devizahitel autóra.
Szeretném kiváltani mindkettőt egy nagyobb összegű hitelkiváltó hitellel.
Jelenlegi hiteleim havi törlesztő részleteinek összege 140.000 Ft.
Hitelkalkulátoruk adatai alapján, ha felvennék önöktől 7 millió Ft-ot 10 év futamidőre forint alapon, nem okozna gondot a havi 70-80 ezer Ft-os havi törlesztő, hisz logikus, hogy mégsem 140 ezer.
Kérdésem az lenne, hogy önöknél van-e lehetőségem ilyen hitel igénybevételére? Nagy segítség lenne.
Köszönettel.
Zoltán

Hitelnet.hu szerint:

2015-03-17 - 22:07

Kedves Zoltán!
Kedvező hitelkiváltó kölcsön felvételéhez ingatlanfedezet bevonása szükséges. Amennyiben ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink ismerteti fogják a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Kata szerint:

2015-02-26 - 08:13

Szeretnénk kiváltani a fennállò kb. 900.000 összegű hitelünket. Sajnos ezzel a hitellel túlterhelt a fizetésünk és egyik bank sem tudott segíteni akikkel felvettük a kapcsolatot.
Hiteleink:
Lakás: 53.000 Ft havonta
Jelzáloghitel: 15.000 Ft havonta
Provident 98.000 Ft havonta
Cofidis 31.500 havonta
<pPárom jövedelme: 161.000 Ft
Gyed: 105.000 Ft
Előre is köszönöm válaszukat.

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-26 - 08:48

Kedves Kata!
Ingatlanfedezet nélkül nem tudunk kedvező hitelkiváltó kölcsönt ajánlani, tehát az adósságrendezés ingatlan fedezete mellett történhet. Ehhez meg kell felelni az ingatlan- és jövedelemfedezettségnek egyaránt. Fontos információ lenne tehát, hogy mennyit ér az ingatlanuk és helyileg hol található, illetve mekkora összegű jelzáloghitel terheli az ingatlanukat és mennyi a hitelek egyenlege jelenleg. Továbbá a hiteltörlesztéseknek problémamentesnek kell lenni.
Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

K.-né szerint:

2015-02-09 - 22:49

A KHR listán negatív információ nem szerepel, viszont egyösszegű tartozás igen. Ezt szeretném egy hitellel kifizetni kezes és fedezet nélkül. Nettó jövedelem: 70.000 Ft munkabérből.
Mik a lehetőségeim?

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-10 - 14:00

Kedves Asszonyom!
Szerződésszerűen törlesztett hitelek kiváltására kedvező konstrukciót csak ingatlanfedezet bevonásával tudunk ajánlani.

Beatrix szerint:

2015-02-08 - 23:18

2007 júliusban vettem fel 5 millió forint értékben, svájci frankban jelzálog alapú szabad felhasználású hitelt. A meredeken emelkedő törlesztőrészletek miatt, féltem, hogy nem fogom tudni törleszteni, bementem a bankba és javaslatot kértem. Egy forint alapú hitelt javasoltak, amellyel 2011júliusában kiváltottam a korábbi hitelemet, plusz a felvett összeget egyéb okokból kissé meg is növeltem. Így 9.750.000.- forint tartozásom lett forintban. Ezt jelenleg is pontosan fizetem, magas THM-el…
1.) jár visszatérítés nekem, akár mindkét hitellel kapcsolatban?
2.) nekem kell-e kezdeményeznem, ha igen?
3.) tudnak-e ajánlani 67.000.-/hó havi törlesztésnél kedvezőbb törlesztésű hitelt (jelenleg még 20 évig kell törlesztenem, 42 éves vagyok.
Segítségüket nagyon köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-09 - 20:29

Kedves Beatrix!
1. Az első hitel esetén az árfolyamrés és az esetleges tisztességtelen kamatemelés, a második esetben a tisztességtelen kamatemelés miatt lehet jogosult visszatérítésre.
2. A legkedvezőbb hitelkiváltó ajánlatoknak online Hitelkalkulátorunk segítségével nézhet utána. Ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat, Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot is!

Nelli szerint:

2015-02-08 - 17:30

Tisztelt hölgyem/uram!
2010-ben vettünk fel szabad felhasználású hitelt 35 évre. Házat vettünk belőle, az összeg 4.000.000 Ft volt. Azóta is 30-36 ezer forint a törlesztő részlet. Mi nagyon szeretnénk az éveket és az összeget is csökkenteni, ha lehet. Nekem megszűnt a munkahelyem, csak a páromnak van keresete. Van két kisgyerekünk. Lehet valamit tenni?
Üdvözlettel.
Nelli

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-08 - 18:04

Kedves Nelli!
A törlesztő részlet csökkentő hitelek megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és a részletek ismeretében Szakértőink utánanéznek a hitelkiváltó lehetőségeknek!

Gabriella szerint:

2014-07-23 - 15:05

2 éve nem tudjuk fizetni devizahitelünket, a bank felmondott. Most viszont felajánlotta, hogy a felét elengedik, ha augusztus 31-ig a másik felét kifizetjük. Mit tudunk tenni hitel ügyben, mert mindketten vállalkozók vagyunk, a házon NAV jelzálog is van és a felmondott hitel miatt BAR-listások vagyunk. Szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel, hogy ezt az összeget felvéve megmentsük házunkat.

Hitelnet.hu szerint:

2014-07-23 - 15:07

Kedves Gabriella!
A negatív tartalmú BAR lista, a NAV jelzálogjog és a felmondott devizahitel mind-mind olyan tényező, ami miatt Önök nem hitelképesek jelenleg egyik pénzügyi partnerünknél sem, így sajnos nem tudunk Önöknek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani.

Piroska szerint:

2014-05-18 - 18:38

Üdvözlöm!
Szeretnék érdeklődni. 4 éve vettünk fel a férjemmel 8 millió Ft, forint alapú szabad felhasználású jelzáloghitelt 25 évre, havi 80.000 Ft törlesztő részletre, ami nagyon sok, szinte csak a kamatot fizetjük. Lenne lehetőség ezt a hitelt kiváltani egy sokkal kedvezőbb hitelre?
Köszönöm előre is.

Hitelnet.hu szerint:

2014-05-19 - 12:52

Kedves Piroska!
Ha online Hitelkalkulátorunkkal számol, Ön is láthatja, hogy 8 millió forint szabad felhasználású jelzáloghitel jóval kedvezőbb törlesztő részlettel érhető el, mint az Önök jelenlegi kölcsöne. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat, hogy Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban tudják Önöket tájékoztatni a legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönökről!

Kiss Éva szerint:

2011-07-16 - 17:28

ödvözlöm! az lenne a kérdésem hogy lenne egy ingatlen amin van tartozás amit még a tulaj vet fel rá és atulaj azt monta hogy válaljunk át a hitelt és még kér pénzt és mi ugy szeretnénk hogy fel veszünk 5 millió forintot a házra és ki fizesünk belőle ami arjta van hitel ez lehetséges válaszát várom köszönöm

Hitelnet szerint:

2011-07-17 - 15:38

Kedves Éva!
Igen, ez csak így megoldható. A vásárláshoz igényelt hitellel kiváltják a tulaj által felvett jelzáloghitelt. Ez azonban csak abban az esetben megoldható, ha az Önök által igényelt hitel nem több, mint a tulaj által felevtt hitel jelenlegi egyenlege.

Lajos szerint:

2011-01-05 - 09:31

Üdvözletem!
2008-ban vettünk fel egy szabad felhasználású jelzáloghitelt svájci Frankban, aminek összege akkor 33490CHF volt.A részletfizetés 20 évre 35000-HUF körül alakult.
Azt szeretném megkérdezni a T. Szakértőtől, van-e olyan konstrukció, amivel esetleg a mostani, vagy kedvezőbb részletfizetés állandósulhatna?
Az is érdekelne, ha bármely hitelátváltás kicsivel akár nagyobb részletfizetés mellett rövidebb futamidővel történne.
Köszönöm

Hitelnet szerint:

2011-01-06 - 20:19

Kedves Lajos!

Sajnos itt nem tudok Önnek pontos ajánlatot adni, ez kollégáink feladat. Kérem töltse ki a kapcsolat menüpont alatt található online ajánlatkérő adatlapunkat vagy forduljon az Ön lakhelyéhez legközelebb fekvő irodánkhoz és kollégáink vagy partnereink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA