Hitelkiváltás kalkulátor

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott hitelkiváltó jelzáloghitel ajánlatunkat.

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki hitelkiváltó jelzáloghitel ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható hitelkiváltó jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható hitelkiváltó jelzáloghitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A C&I Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Ön rendelkezik korábban felvett jelzáloghitellel, ám sokallja a havonta fizetendő törlesztő részlet összegét? Ebben az esetben élhet a pénzintézetek által kínált hitelkiváltási lehetőséggel. Korábban felvett jelzáloghiteleit szeretné kiváltani? Csökkenteni szeretné hitelének havi törlesztő részleteit? Az elérhető legkedvezőbb lehetőségeket szeretné megtalálni a piacon?

Mikor érdemes kiváltani jelzáloghitelünket?

A jelzáloghitelek futamidő lejárata előtti visszafizetésére minden pénzintézetnél van lehetőség. A végtörlesztés tehát nemcsak saját tőkéből, hanem hitelkiváltó kölcsönből is történhet. A jelzáloghitelek kiváltásának azonban vannak feltételei.

Korábban felvett deviza alapú hiteleket egy gyenge forint árfolyamnál nem célszerű forint alapú hitelre váltani, mivel ilyenkor visszavonhatatlanul realizálja az árfolyamveszteséget. A viszonylag magas (a devizahitelekhez képest jelentősen magasabb) kamatszint miatt a havi törlesztő részletek nem lesznek alacsonyabbak és egy későbbi forint erősödés esetén sem fog csökkenni a havi részletünk.

A kiváltás legfontosabb feltételei:

A pénzügyi válság és a banki szigorítások következtében jelentősen megváltoztak a hiteligénylés feltételei az egyes kereskedelmi bankoknál. Szinte minden esetben csökkent az ingatlan forgalmi értékéhez képest felvehető hitel összege, nőtt a bankok által elvárt jövedelem mértéke és a feltételek területén is jelentős változás volt tapasztalható.

Elsőként arra kell felhívni a figyelmet, hogy a bankok csak problémamentesen törlesztett jelzáloghitelt váltanak ki. Ha az adósnak elmaradása, lejárt tartozása van, akkor a hitelkiváltásra irányuló kölcsönkérelmet a pénzintézetek mindegyike visszautasítja. Felmondott hitel és végrehajtási joggal terhelt ingatlan esetében szintén nincs lehetőség az adósság banki hitelből történő rendezésére.

Az alábbiakban megpróbáljuk összefoglalni azokat a tudnivalókat, amikkel hitelkiváltás esetén mindenképpen tisztában kell lennie:

Jelzáloghitelét csak az a hitelfelvevő tudja kiváltani újabb banki hitel segítségével, akinek adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a BAR listán. Jelenleg jelzáloghitel kiváltásánál is kizáró ok mind az aktív, mind a passzív KHR. Arról, hogy érdemes-e kiváltani meglévő jelzáloghitelét, illetve van-e olyan hitelkiváltó konstrukció, mellyel a jelenleginél kedvezőbb törlesztő részlet érhető el, online számológépünk segítségével tájékozódhat.

Felmondott hitel nem váltható ki. Jelzáloghitel kiváltása esetén minden esetben igazolni kell a probléma mentes hitelmúltat. Egy olyan osztrák bankpartnerünk van jelenleg, ahol osztrák hitel igénylése esetén nem kell az utolsó 3-6 havi bankszámla kivonattal igazolni a probléma mentes hitelmúltat.

Jelenleg a magas finanszírozású, azaz a forgalmi érték 80-90%-ig felvehető lehetőségek teljesen eltűntek a hazai bankok kínálatából.

Számos olyan kondíció létezik, ahol hitelkiváltás esetén a meglévő hiteleknél kedvezőbb kondíciót lehet elérni. Ezek a pénzintézetek a speciális kondíciókat azoknak az ügyfeleknek vezették be, ahol folyószámla kivonattal igazolható a több hónapos ( 6 – 12) problémamentes hitelmúlt.

A lakáshitelek hitelkiváltás esetén is lakáscélú hitelkamattal válthatók ki a legtöbb pénzintézetnél. Ez általában 1-1,5 %-al alacsonyabb kamatot jelent.

A kiváltandó hitellel kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora összegű és milyen típusú jelzáloghitelt vett fel?
 • Milyen futamidőre vette fel a kölcsönt és mennyi idő telt el a hitelfelvétel óta?
 • Mennyi meglévő hitelének a havi törlesztő részlete?
 • Mekkora a fennálló tartozás nagysága?
 • A hiteltörlesztés problémamentes volt-e, vagyis a törlesztő részleteket a szerződésben meghatározott feltételek szerinte fizette-e?

A fedezetül szolgáló ingatlannal kapcsolatos kérdések:

 • A fedezetként bevont ingatlan típusa?
 • Hol található helyileg az ingatlan?
 • Mekkora az ingatlan értéke, illetve mekkora összegre értékelte a jelenlegi kölcsönt folyósító pénzintézet?
 • Kinek a tulajdonában van az ingatlan?
 • Milyen terhelések, illetve jelzálogbejegyzések találhatók az ingatlanon?

A háztartás jövedelmi viszonyaival kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora az igazolható jövedelem nagysága a háztartáson belül külön-külön?
 • Mióta van meg a jelenlegi munkaviszony?
 • Milyen típusú munkaszerződéssel rendelkezik?
 • Ki a munkáltató?
 • Folyószámlára vagy készpénzben kapja a jövedelmét?

Adósságrendező illetve hitelkiváltó kölcsön igénylésekor alapvető feltétel, hogy a leendő hitelfelvevő a már meglévő jelzáloghitelét a futamidő során mindvégig szerződésszerűen teljesítse. Rendszeresen előforduló késedelmes hiteltörlesztés, valamint hátralékkal rendelkező jelzálogkölcsön a kölcsönkérelem visszautasítását vonhatja maga után.

Jelzáloghitelek kiváltása esetén fontos meghatározni, hogy szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelt kívánunk kiváltani. Ugyanis amennyiben Ön lakáscélra felvett jelzálogkölcsönt vált ki, akkor bankpartnereinknél lehetőség van arra, hogy az lakáshitellel kerüljön kiváltásra. Ez azért fontos szempont, mert a lakáscélú kölcsönök kamata alacsonyabb a szabad felhasználású hitelek kamatánál. Ilyen esetben igazolni kell azonban, hogy valóban lakáscélú hitel kiváltásáról van szó, ami a lakáscélú kölcsönszerződés benyújtásával igazolható.

A jelzáloghitelek kiváltásának folyamata:

Elsőként annak célszerű utánajárni, hogy mekkora összegű a fennálló tartozás, tehát visszafizetés esetén mekkora összeget kell az adott pénzintézetnek utalni, majd az aktuális törlesztő részletekről érdemes tájékozódni. Ezt legegyszerűbben a hitelnet.hu segítségével teheti meg.

Jelenleg forintban van lehetőség hitelfelvételre, azonban egyik esetben sem lehet túllépni a jogszabályban rögzített finanszírozási arányokat.

Ingatlanfedezet bevonása mellett nyújtott hitelek esetén a pozitív hitelbírálat egyik legfontosabb alapfeltétele, hogy a meglévő hitelt Ön szerződésszerűen teljesítette a futamidő elejétől a kiváltásig, illetve nem esett 90 napot meghaladó késedelembe, valamint nem rendelkezik a hitelkiváltás időpontjában hátralékkal.

Jelzáloghitelek kiváltása esetén a hitelek között különbséget teszünk aszerint, hogy szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitel kiváltásáról van-e szó. A legtöbb pénzintézetnél ugyan a meglévő jelzáloghitelek szabad felhasználású hitelkonstrukcióval válthatók ki, azonban néhány pénzügyi partnerünk lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben lakáscélú kölcsönnel rendelkezünk, akkor azt szintén lakáshitellel válthassuk ki. Ez azért kedvező, mert lakáshitelek kamata kedvezőbb a szabad felhasználású konstrukciók kamatánál.

Jelzáloghitel kiváltásakor a kölcsönszerződés megkötését követően a folyósító pénzintézet elutalja az adott banknak, az általa kiadott hivatalos igazoláson szereplő fennálló tartozás összegét, majd ezt követően állítja ki a korábbi hitelt nyújtó pénzintézet a jelzáloghitel törlési papírját, ami alapján az illetékes földhivatalnál törlésre kerül a korábban bejegyzett kölcsön.

Jelzáloghitelek esetleges kiváltása előtt az iránt érdemes elsőként érdeklődni a kölcsönt folyósító banknál, hogy amennyiben Ön szeretné visszafizetni fennálló tartozását, akkor mekkora összegre számíthat. A havonta esedékes törlesztések ugyanis a kamatot és tőkét egyaránt csökkentik, de arról a pénzintézet tud csak pontos tájékoztatást adni, hogy mekkora összeget tesz ki pontosan a fennálló tőketartozás.

A fennálló tartozás összegének ismeretében Ön is könnyen tájékozódhat az aktuális havi törlesztő részletek nagyságáról a honlapunkon található jelzáloghitel kalkulátor segítségével, mellyel forint, euró és svájci frank alapú hitelkonstrukciók törlesztése egyaránt kiszámolható.

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a vonatkozó jogszabály által meghatározott finanszírozási hányadot egyik devizanem esetén sem szabad túllépni.

Hitelkiváltás esetén fenti finanszírozási korlátokat abban az esetben nem kell figyelembe venni, ha a felvenni kívánt hitelösszeg nem haladja meg a kiváltásra fordítandó összeget.

Jelzálog alapú kölcsön kiváltásakor a hitelszerződés megkötése utána a folyósító bank nem közvetlenül a hitelfelvevőnek, hanem a korábbi hitelezőnek utalja el a fennálló tartozásnak megfelelő összeget. Majd az átutalás és hitelkiváltás után kerül sor a korábbi hitel törlési papírjának kiadásra, ami alapján, az illetékes földhivatal törli a korábbi jelzáloghitelt.

Kérjen kiváltó ajánlatot:

Oldalunkon található számológép segítségével ki tudja számolni, hogy a jelenleg elérhető legkedvezőbb hitellehetőségekkel mekkora havi részletekkel számolhat. Nincs más dolga, mint adja meg a felvenni kívánt hitel összegét, válasszon hitelcélt és futamidőt az elérhető lehetőségek közül.

A hitelkiváltási lehetőségeket az „Adósságrendezés ingatlanfedezettel” hitelcél kiválasztásával ismerheti meg. A jelzáloghitelek kiváltásához szintén jelzálog alapú hitelek igényelhetők, melyek a bankok kínálatában – a devizanemet tekintve – forint és euró alapon találhatók meg. A honlapunkon található Kalkulátor segítségével mindkét devizanem legkedvezőbb adósságrendező konstrukcióit megtekintheti.

Amennyiben Ön a jelzáloghitel kiváltásának menetéről, a havi törlesztő részlet nagyságáról, vagy az igénybe vehető adósságrendező hitelkonstrukciókról kíván bővebben tájékozódni, akkor, kérjük, keresse a Hitelnet irodáit, vagy kérjen személyre szóló díjmentes ajánlatot

Fenti kérdések megválaszolása után Kollégáink már kellő információval rendelkeznek ahhoz, hogy az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciót részletesen ismertessék. Amennyiben az Ön tetszését is elnyeri az ajánlott hiteltermék, akkor Szakértőink – munkáltatói igazolás és bankszámla kivonat alapján – elvégzik a hitelügylet előzetes hitelbírálatát is.

Amennyiben a jelzáloghitelek kiváltási lehetőségeiről személyre szóló tájékoztatást is szeretne kérni, töltse ki online nyomtatványunkat, s Szakértőink díjmentes hitelajánlatot küldenek Önnek, figyelembe véve az igényeit és lehetőségeit. Ha a jelzáloghitelek kiváltásával kapcsolatban további kérdései lennének, tájékozódjon szakértői válaszainkból vagy tegye fel saját kérdését online!

Számoljon oldalunkon és kérjen személyre szabott ajánlatot:

Honlapunk lehetőséget kínál személyre szóló adósságrendező hitelajánlat kérésére is. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni ajánlatkérő űrlapunkat. A Hitelnet szakrtői 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot illetve elkészítik az Ön számára ideális ajánlatot. A legkedvezőbb hitelkiváltó ajánlatok mintegy 20 Bankpartnerünk legkedvezőbb hitelkonstrukciói közül kerülnek ki az Ön igényeihez szabottan. A Hitelnet kollégái által elkészített ajánlat minden esetben díjmentes és nem jár semmiféle kötelezettséggel. Az ajánlatok kérhetők egy meghatározott összegre és futamidőre vonatkozóan vagy kérheti egy adott devizanemű konstrukció összehasonlítását különböző hitelösszeg és futamidő esetén is.

Irodáink személyre szóló ajánlata nem csupán a legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönök aktuális törlesztő részletét, azok kamatait és esetleges kezelési költségeit, valamint Teljes Hiteldíj Mutatóját (THM) tartalmazzák, hanem megtudhatja azok járulékos költségeit is. Hitelkiváltás mérlegelésénél ugyanis nem elhanyagolható tényező a felmerülő költségek tétele.

Az adósságrendező hitelkérelem benyújtását megelőzően Szakértőink felmérik az Ön hitelképességét és elvégzik az ügylet előzetes hitelbírálatát. Mindez az Ön érdekében történik, hiszen ez által elkerülhető, hogy a hitelkérelem beadását követően illetve esetleges értékbecslési költség kiegyenlítése után kerüljön visszautasításra hiteligénylése.

A legjobb ajánlatok

Prémium hitelek a legkedvezőbb kamatokkal és részletekkel! Az elmúlt hónapokban problémamentesen és időben fizetett hiteleit egyes pénzintézetek rendkívül kedvező feltételekkel tudják kiváltani. A hitelkiváltás során a bank kockázatát jelentősen csökkenti, hogy a meglévő hiteleit Ön pontosan fizette, ami arra enged következtetni, hogy az új kölcsönét, aminek havi törlesztő részlete még alacsonyabb lesz, szintén pontosan fogja majd fizetni a jövőben. Természetesen a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat Ön akkor tudja elérni, ha a kiváltani kívánt hitelénél nem volt több napos fizetési késedelem sem.

Fizetési nehézségei vannak?

Amennyiben jelenlegi hitelének törlesztése problémát jelent Önnek, akkor a hitelkiváltás előtt – első körben – mindenképpen konzultáljon a hitelt folyósító bankjával. Próbálja meg futamidejét növelni vagy kérjen átmenetileg türelmi időszakot, ami alatt csak kamatot és kezelési költséget kell fizetnie.

Amennyiben a korábbi hitelt folyósító banknál nincs lehetőség fenti engedményekre, akkor nagyon fontos, hogy még időben lépjen, hiszen egy rosszul vagy egyáltalán nem fizetett hitelt másik pénzintézet már egyáltalán nem vált ki.

Vonja össze meglévő hiteleit és csökkentse jelentősen havi kiadásait! Több hitelt fizet egyszerre több különböző bank részére és egyik sem a legkedvezőbb kamatozású? Kérje Szakértőink ajánlatát, akik számszerűsíteni fogják Önnek, hogy mennyivel fog kevesebbet fizetni, amennyiben meglévő kölcsöneit összevonja egyetlen jelzálog alapú hitelre. Meglévő személyi kölcsöneinek havi részletét nem tudja jelentősen csökkenteni, ha azt másik személyi kölcsönnel váltja ki. Nagymértékű törlesztő részlet csökkenést csak akkor tud elérni, ha fedezetlen hitelét ingatlanfedezettel biztosított hitelre cseréli.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
178 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt szakértő!
Nekem van 9,5M-os hitelem és ezt szeretném kiváltani más banknál, mert a saját bankom elutasította, de nem tudom, hogy miért!
Van-e erre lehetőség?

Kedves János!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a hitelkiváltási lehetőségekről!

Tisztelt Szakértő.
Elvileg passzív bárlistás vagyok és szeretnék hitelt felvenni, hogy a hitelemet rendezzem.
Lehetséges-e valamilyen módon?
El lehet Önöket érni valami telefonszámon?
Előre is köszönöm válaszukat.
Tisztelettel.
Nikolett

Kedves Nikolett!
Passzív BAR listásként bankpartnereink egyikénél van lehetőség hitelfelvételre, de csak akkor, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. A hitelfelvételhez ingatlanfedezet szükséges. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Azzal a gonddal fordulok önökhöz, fizetem a kölcsönöm, össze szeretném hozni egy helyre. Így felkerültem a bárlistára, de fizetve van minden. Szeretnénk segítséget kérni.
Köszönöm.

Kedves Nesztlinger!
Negatív tartalmú BAR lista esetén nincs lehetőség adósságrendező hitel igénybevételére bankpartnereinknél, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Érdeklődni szeretnék. Volt egy hitelkártyánk, amit használtunk. Egyre magasabb lett a törlesztése. Kivaltottuk adósságrendező hitellel. Sajnos sok probléma összejött és újból kellett használnunk a hitelkártyát.
Kérdésem az lenne, hogy igénybe tudjuk-e venni újból az adósságrendező hitelt, mert meg szeretnénk szüntetni a hitelkártyát. Ha ki tudnánk váltani, kevesebb lenne a törlesztésünk.
Segítségüket köszönöm.

Kedves Ibolya!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják arról, hogy milyen feltételek mellett van lehetőség az adósságrendezésre!

Jelzáloggal terhelt ingatlant szeretnék venni részletre. Kérhető a szocpol ebben az esetben?
Szerződés szerint mire kifizetjük a vételárat, addigra a ház tehermentes lesz. De előleget kér az eladó. Ezt szeretném fizetni a szocpolból.
Üdv.
Ferenc

Kedves Ferenc!
A szocpolt a vételár utolsó részeként folyósítják a hitelintézetek, így az előleg kifizetésére a támogatás sajnos nem vehető igénybe.

Elváltam, egyedül is kiválthatom a hitelemet? 12 millió Ft. Adóstársam nincs. Jól keresek.
Köszönöm válaszát!

Kedves Loretta!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatják a hitelkiváltási lehetőségekről és azok feltételeiről!

Tisztelt Tanácsadó!
Meglévő forintosított hitelemet kedvezőbbre szeretném cserélni hitelkiváltással.
1. Mi történik, ha felmondom régi bankomnál a szerződést 60 napon belül, és az új választott bank az előzetes ajánlatukkal ellentétben a minősítési eljárás során elutasítja a hitelkérelmet? Köteles-e a régi bank "visszafogadni"? Melyik jogszabály rendelkezik erről?
2. Előfordulhat-e, hogy az új bank még a szerződéskötés napján is egyoldalúan változtathat a hitelezés feltételein? Meddig köti a bankot az ajánlata, van-e ajánlati kötöttség?
Üdvözlettel:
András

Kedves András!
1. Ha felmondja a hitelszerződését, de a másik hitelnyújtó elutasítja hitelkérelmét, akkor információink szerint az elszámoló levélben leírtak alapján mehet tovább a hitel.
2. A szerződéskötés napján a bank már nem változtathat egyoldalúan a feltételeken, hiszen a szerződéskötés előtt 7 nappal az adósnak meg kell ismernie a szerződésben foglaltakat. Az ajánlat nem köti a bankokat.

Tisztelt Hitelnet!
Az elszámolás és forintosítás után a gyűjtőszámlámon maradt 67 ezer forint a 10,5 millió tőketartozás mellett. Szeretném kiváltani a hitelemet egy másik banknál felvett hitellel, de a hitelügyintézők tanácstalanok ezzel a fennmaradó összeggel kapcsolatban. Csak akkor tudom kiváltani a hitelt, ha előbb kilépek az árfolyamgátból? Félek, hogy kicsúszok a 60 napos felmondási határidőből. Már csak 3 hetem van.
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Tibor!
Véleményünk szerint a gyűjtőszámlán maradt összeg is kiváltható az újabb kölcsönnel.

Ingatlanfedezet nélküli hitelt szeretnék felvenni, 3.000.000 Ft-ot Melyik bank adna? Amúgy ez hitelkiváltás lenne! Havi munkabérem 150.000 Ft.
Válaszukat köszönöm!

Kedves Ildikó!
3 millió Ft összegű hitel felvételéhez bankpartnereinknél ingatlanfedezet szükséges. Ha ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Szeretném kedvezőbbre váltani forintosítás utáni jelzálog hitelemet, 3 vagy 12 havi BUBOR referenciakamathoz kötött, illetve 3 vagy 5 éves kamatperiódusú változó kamathoz kötött kamatozással. A kérdésem, hogy milyen hatással van a havi törlesztő részletre, ha a BUBOR a következő kamatperiódusban emelkedik?
Mennyivel kell többet fizetni?

Kedves Edit!
A választott kamatperiódus lejárata után magasabb törlesztő részletet kell fizetnie, ha a referenciakamat mértéke emelkedik. Az, hogy mennyivel kell többet fizetni, függ a kamatemelkedés mértékétől, a hitelösszegtől, futamidőtől, stb. Pontos tájékoztatást irodáinkban telefonon, személyesen vagy online ajánlatkérést követően kaphat.

Az autóhitel elszámolása közel 3,5 millió Ft összeget hozott ki. Milyen módon lehetne ezt a hitelt egy másik hitellel esetleg kiváltani, illetve CHF-ben is kiválthatom-e?

Kedves Bandi!
Hitelkiváltásra ingatlanfedezet bevonásával lenne lehetőség. A hitelkiváltó kölcsönök forint alapon érhetők el. Amennyiben szeretné megismerni a hitelkiváltó jelzáloghiteleket, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Édesapám 71 éves, jelzáloghitelt és kisebb hiteleket vett fel. Teljesen eladósodott. Létezik olyan hitel, ami kedvezőbb számukra? Vagy hitelkiváltás kedvezőbb kamatozással? Mivel nyugdíjasokról van szó, létezik olyan, hogy teljesen 100%-ig levonják a nyugdíját, sőt még nem is elég. 3 milliót vett fel. Közel 8 éve fizeti. A devizahiteles megsegítő program sem lett kedvező hatással, mert csak havi 1000 forinttal lett kevesebb a törlesztése. A házban még rajtuk kívül lányuk és családja él 2 kiskorú gyermekkel. A fiataloknak nincs munkahelyük, és a szüleim tartják el őket is. Mit tehetnénk? Sajnos az eladósodás miatt és a magas törlesztés miatt nem tudják már fizetni a házat. Félő, hogy utcára kerülnek.
Kérem válaszoljon.
Tisztelettel.

Kedves Erika!
Hitelkiváltásra pontosan törlesztett, elmaradás nélküli hitelek esetén van lehetőség. Amennyiben ez teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az esetleges hitelkiváltó konstrukciókat!

Tisztelt Címzett!
"Annak idején" rajtam kívül álló okok miatt /azután az én hibámból is/ felhalmozódtak a hitelek. Megharagudtam a világra, bankra is… Majd aktív BAR-osként találtam magam a listán. Szeretném kirendezni a hiteleket. KB. 2,5 millió forintot szeretnék felvenni. Sajnos mindenhol falakba ütközöm, pedig a magyarországi éhbérekhez képest jól keresek. Ingatlanom nincs, csak kezes állna mellém. Hihetetlen, hogy ha valaki elbukik, ez a vezetés nem hagyja helyre állni. Megoldást szeretnék! Végre!
Kérném tanácsát! Elegem van, hogy senki nem tudott idáig segítséget / tanácsot nyújtani.
Köszönettel: Attila

Kedves Attila!
Jelenleg minden pénzintézetnél feltétel, hogy a hiteligénylők adatai negatív tartalommal nem szerepelhetnek a BAR listán. Emiatt sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani még kezes bevonásával sem.

3.000.000 Ft kiváltó hitelt kaphatnék-e 5 évre? 128.000 Ft a nyugdíjam, 68 éves, ingatlan haszonélvezője vagyok.

Kedves Asszonyom!
Ennyi információ alapján sajnos nem tudjuk megmondani, hogy lehetséges-e az adósságrendező hitel felvétele. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják!

Feleségemmel 2006-ban svájci frank alapú jelzálog biztosítékú szabad felhasználású hitelt vettünk fel 8 000 000 Ft értékben. Végig pontosan fizettük a részleteket. De emellett még 1 000 000 Ft-ot meg is takarítottunk fiaink segítségével. Forintosítás után találtunk egy bankot, mely hajlandó lenne kiváltani a 7 400 000 Ft tőketartozást, kedvezőbben, mint az eredeti bank. Mi szeretnénk az egymillió forintot beleforgatni most a tőketartozás kifizetésébe. Ezáltal csak 6 400 000 Ft hitelt kellene felvenni a második banktól. Köteles-e elfogadni ezt a második bank? Bonyolultabb lesz-e az ügyintézés?
Tisztelettel.
Vilmos

Kedves Vilmos!
Véleményünk szerint célszerű lenne először a jelenlegi pénzintézetnél előtörleszteni az 1 millió forintot, majd ezt követően megigényelni a hitelkiváltáshoz szükséges összeget az új banknál.

Ha van egy adósságom egy banknál és már rendelkezem jövedelemmel, vehetek-e fel adósságrendező hitelt, hogy azt kirendezzem, mert az új hitelt már tudnám törleszteni, de már szerepelek lehetséges a KHR listán.
Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Adrienn!
Először a KHR lista kérdésének kellene utánanéznie a számlavezető banknál. Ha ugyanis adatai negatív tartalommal szerepelnek a KHR listán, akkor bankpartnereinknél sajnos nincs lehetősége adósságrendező hitel felvételére.

Üdvözlöm,
Hitelkiváltásra vennék fel szabad felhasználású kölcsönt 5 évre. A kiszámíthatóság miatt nem szeretném, ha a kamat, vagy a törlesztőrészlet emelkedne a futamidő alatt.
Melyik konstrukciót ajánlja?
Üdvözlettel,
Éva

Kedves Éva!
Szinte az összes bank kínál olyan hitelkiváltó konstrukciót, ahol a kamat és így a törlesztő részlet 5 éves futamidőre fixálható. Ahhoz, hogy Szakértőink megtalálják az Ön igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelőt, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

2009. február 9-én felvettünk a férjemmel 22.560 svájci frank hitelt 20 évre az AXA Banktól. A bankomtól megkaptam az új forintosított hitelről szóló levelet. A forintosítás után az új tartozásunk 13.877,06 CHF, azaz 3.559.050 Ft. A havi törlesztőrészlet várhatóan 2015. májustól 26.163 Ft, várható éves kamat 6.50 %. A hitel lejárata 2029.03.05.
Az a kérdésem, hogy van-e ettől kedvezőbb konstrukció?
Még azt is kérdezném, hogy ha kevesebb futamidőt vállalnánk, akkor csökkenne-e a kamat?
Köszönöm válaszukat!

Kedves Erzsébet!
A hitelkiváltó lehetőségekről online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után tudják Önt tájékoztatni Szakértőink.
A kamat mértékét nem befolyásolja a futamidő, de ha rövidebb futamidőt választ, akkor a visszafizetendő összeg kevesebb lesz.

Van nekem FHB hitelem svájci frankban számolva, de problémák merültek a fizetésben. Lassan elveszítem a lakásom, de én ezt nem akarom. Nem lehetne ezt egy hitelkiváltással megoldani?
Kérem, hogy tudnának-e ez ügyben segíteni?
Köszönöm.

Kedves Asszonyom!
Hitelkiváltás esetén pénzügyi partnereinknél feltétel a kiváltandó kölcsön problémamentes törlesztése. Elmaradással rendelkező hitelt sajnos nem váltanak ki.

Tisztelt Cím!
Van egy lakáshitelem, amely 2012. januárban kezdődött 5.000.000 HUF értékű, 15 éves, havi 65.000 HUF fix forint alapú és még 12 évig tart.
Ezt szeretném kiváltani mindenképpen egy rövidebb idejű, például 10 éves és mindenképpen FIX Forint alapú hitelre, amely ennél a havi törlesztő részletnél alacsonyabb lehet. Erre szeretnék ajánlatot kérni Önöktől!
Tisztelettel megköszönve a segítséget: Csaba

Kedves Csaba!
Személyre szabott, díjmentes hitelajánlatunk megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb hitelkiváltó konstrukciót, bővebb információkra lenne szükség.

Üdvözlet!
KHR listán vagyok, de hiteleimet szeretném rendezni egy összegben egy hitelkiváltó kölcsönnel. Van-e erre lehetőség ingatlanfedezet nélkül? Nettó bérem 150.000.- Ft.

Kedves Csaba!
KHR lista esetén sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre egyik banknál sem.

Üdvözlöm.
Van Erste deviza jelzáloghitelem és egy Merkantil devizahitel autóra.
Szeretném kiváltani mindkettőt egy nagyobb összegű hitelkiváltó hitellel.
Jelenlegi hiteleim havi törlesztő részleteinek összege 140.000 Ft.
Hitelkalkulátoruk adatai alapján, ha felvennék önöktől 7 millió Ft-ot 10 év futamidőre forint alapon, nem okozna gondot a havi 70-80 ezer Ft-os havi törlesztő, hisz logikus, hogy mégsem 140 ezer.
Kérdésem az lenne, hogy önöknél van-e lehetőségem ilyen hitel igénybevételére? Nagy segítség lenne.
Köszönettel.
Zoltán

Kedves Zoltán!
Kedvező hitelkiváltó kölcsön felvételéhez ingatlanfedezet bevonása szükséges. Amennyiben ez megoldható, kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink ismerteti fogják a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Szeretnénk kiváltani a fennállò kb. 900.000 összegű hitelünket. Sajnos ezzel a hitellel túlterhelt a fizetésünk és egyik bank sem tudott segíteni akikkel felvettük a kapcsolatot.
Hiteleink:
Lakás: 53.000 Ft havonta
Jelzáloghitel: 15.000 Ft havonta
Provident 98.000 Ft havonta
Cofidis 31.500 havonta
<pPárom jövedelme: 161.000 Ft
Gyed: 105.000 Ft
Előre is köszönöm válaszukat.

Kedves Kata!
Ingatlanfedezet nélkül nem tudunk kedvező hitelkiváltó kölcsönt ajánlani, tehát az adósságrendezés ingatlan fedezete mellett történhet. Ehhez meg kell felelni az ingatlan- és jövedelemfedezettségnek egyaránt. Fontos információ lenne tehát, hogy mennyit ér az ingatlanuk és helyileg hol található, illetve mekkora összegű jelzáloghitel terheli az ingatlanukat és mennyi a hitelek egyenlege jelenleg. Továbbá a hiteltörlesztéseknek problémamentesnek kell lenni.
Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

A KHR listán negatív információ nem szerepel, viszont egyösszegű tartozás igen. Ezt szeretném egy hitellel kifizetni kezes és fedezet nélkül. Nettó jövedelem: 70.000 Ft munkabérből.
Mik a lehetőségeim?

Kedves Asszonyom!
Szerződésszerűen törlesztett hitelek kiváltására kedvező konstrukciót csak ingatlanfedezet bevonásával tudunk ajánlani.

2007 júliusban vettem fel 5 millió forint értékben, svájci frankban jelzálog alapú szabad felhasználású hitelt. A meredeken emelkedő törlesztőrészletek miatt, féltem, hogy nem fogom tudni törleszteni, bementem a bankba és javaslatot kértem. Egy forint alapú hitelt javasoltak, amellyel 2011júliusában kiváltottam a korábbi hitelemet, plusz a felvett összeget egyéb okokból kissé meg is növeltem. Így 9.750.000.- forint tartozásom lett forintban. Ezt jelenleg is pontosan fizetem, magas THM-el…
1.) jár visszatérítés nekem, akár mindkét hitellel kapcsolatban?
2.) nekem kell-e kezdeményeznem, ha igen?
3.) tudnak-e ajánlani 67.000.-/hó havi törlesztésnél kedvezőbb törlesztésű hitelt (jelenleg még 20 évig kell törlesztenem, 42 éves vagyok.
Segítségüket nagyon köszönöm!

Kedves Beatrix!
1. Az első hitel esetén az árfolyamrés és az esetleges tisztességtelen kamatemelés, a második esetben a tisztességtelen kamatemelés miatt lehet jogosult visszatérítésre.
2. A legkedvezőbb hitelkiváltó ajánlatoknak online Hitelkalkulátorunk segítségével nézhet utána. Ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat, Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot is!

Tisztelt hölgyem/uram!
2010-ben vettünk fel szabad felhasználású hitelt 35 évre. Házat vettünk belőle, az összeg 4.000.000 Ft volt. Azóta is 30-36 ezer forint a törlesztő részlet. Mi nagyon szeretnénk az éveket és az összeget is csökkenteni, ha lehet. Nekem megszűnt a munkahelyem, csak a páromnak van keresete. Van két kisgyerekünk. Lehet valamit tenni?
Üdvözlettel.
Nelli

Kedves Nelli!
A törlesztő részlet csökkentő hitelek megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és a részletek ismeretében Szakértőink utánanéznek a hitelkiváltó lehetőségeknek!

2 éve nem tudjuk fizetni devizahitelünket, a bank felmondott. Most viszont felajánlotta, hogy a felét elengedik, ha augusztus 31-ig a másik felét kifizetjük. Mit tudunk tenni hitel ügyben, mert mindketten vállalkozók vagyunk, a házon NAV jelzálog is van és a felmondott hitel miatt BAR-listások vagyunk. Szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel, hogy ezt az összeget felvéve megmentsük házunkat.

Kedves Gabriella!
A negatív tartalmú BAR lista, a NAV jelzálogjog és a felmondott devizahitel mind-mind olyan tényező, ami miatt Önök nem hitelképesek jelenleg egyik pénzügyi partnerünknél sem, így sajnos nem tudunk Önöknek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani.

Üdvözlöm!
Szeretnék érdeklődni. 4 éve vettünk fel a férjemmel 8 millió Ft, forint alapú szabad felhasználású jelzáloghitelt 25 évre, havi 80.000 Ft törlesztő részletre, ami nagyon sok, szinte csak a kamatot fizetjük. Lenne lehetőség ezt a hitelt kiváltani egy sokkal kedvezőbb hitelre?
Köszönöm előre is.

Kedves Piroska!
Ha online Hitelkalkulátorunkkal számol, Ön is láthatja, hogy 8 millió forint szabad felhasználású jelzáloghitel jóval kedvezőbb törlesztő részlettel érhető el, mint az Önök jelenlegi kölcsöne. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat, hogy Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban tudják Önöket tájékoztatni a legkedvezőbb hitelkiváltó kölcsönökről!

ödvözlöm! az lenne a kérdésem hogy lenne egy ingatlen amin van tartozás amit még a tulaj vet fel rá és atulaj azt monta hogy válaljunk át a hitelt és még kér pénzt és mi ugy szeretnénk hogy fel veszünk 5 millió forintot a házra és ki fizesünk belőle ami arjta van hitel ez lehetséges válaszát várom köszönöm

Üdvözletem!
2008-ban vettünk fel egy szabad felhasználású jelzáloghitelt svájci Frankban, aminek összege akkor 33490CHF volt.A részletfizetés 20 évre 35000-HUF körül alakult.
Azt szeretném megkérdezni a T. Szakértőtől, van-e olyan konstrukció, amivel esetleg a mostani, vagy kedvezőbb részletfizetés állandósulhatna?
Az is érdekelne, ha bármely hitelátváltás kicsivel akár nagyobb részletfizetés mellett rövidebb futamidővel történne.
Köszönöm

178
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x