Hitel nyaraló vásárlásra

Speciálisan nyaraló vásárlásra elérhető lakáshitel lehetőségek

100 Ezer forint üdülési utalvány ajándékba *

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


A kalkuláció eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A fenti ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek. A jelzálog alapú hitelek esetén a kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is).

A kalkulátor üzemeltetője a C&I Hitelnet Kft a pénzügyi intézmények megbízásából jár el, a 2013. évi CCXXXVII törvényben foglaltak szerint, mint többes független Közvetítő. Engedély szám: H-EN- I-145/2017 Felügyeleti regisztráció ellenőrizhető: https://intezmenykereso.mnb.hu/ . Azonosító: 12768118. A programban közölt tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. NAIH regisztráció: NAIH-71687/2013. Adatkezeléssel kapcsolatos további részletek: https://hitelnet.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ A C&I Hitelnet Kft elérhetősége ide kattintva tekinthető meg.

Az ajánlatokat az alábbi banki partnereink kondíciói alapján készítettük: MKB Bank., CIB Bank, ERSTE Bank Hungary Nyrt., TakarékBank Zrt., K&H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank, Magyarország Zrt., Sopronbank, UniCredit Bank Hungary Zrt., A kalkulátor nem tartalmazza a következő bankok termékeit: MKB Bank egyenlítő hitel, Gránit Bank, Magnet Bank, Cofidis , Provident.

A C&I Hitelnet Kft szerződött Pénzintézeti Partnerei által nyújtott szolgáltatások részletes feltételeiről, az aktuális kamatokról és költségekről, akciókról, valamint további információkról a Pénzintézetek Üzletszabályzatai, Általános szerződési feltételei, Hirdetményei, és kondíciós listái nyújtanak részletes tájékoztatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. A teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján; A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát. A kalkuláció készítésekor az ügyfél által választott számlatípus, valamint a fedezetül elfogadott ingatlan(ok) vagyonbiztosításának költsége nem ismert, így a számlavezetés díjat és a lakásbiztosítás díját a Bank a THM számítása során nem vette figyelembe.

Miben segít a Hitelnet nyaraló vásárlási hitelkalkulátora?

Banki hitel-összehasonlító rendszerek, kalkulátorok egy helyen

Banki hitel-összehasonlító rendszerek, kalkulátorok egy helyen

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki nyaralóvásárlási hitel ajánlatot.

20 év alatt több ezer elégedett ügyfél

20 év alatt több ezer elégedett ügyfél

A Hitelnet 2001-óta számos olyan ügyfélnek segített, aki egyebek mellet nyaraló vásárlását szerették volna hitelből megoldani.

Akár kedvezőbb nyaralóvásárlási hitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb nyaralóvásárlási hitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentes ügyintézés

Valóban díjmentes ügyintézés

Nyaraló vásárlás esetén is teljes körű és valóban díjmentes ügyintézéssel állnak szakértőink az Ön rendelkezésére.

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Biztonságos, kiszámítható jelzáloghitelek

Akár a teljes futamidő alatt változatlan hitelek üdülőre, nyaralóra, szakértőink mutatják a mindenre kiterjedő részleteket kockázat nélkül.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Nyaraló, üdülő vásárlása esetén fontos szempont lehet a finanszírozás. Nyaraló vásárlását némileg eltérő kondíciókkal hitelezik a bankok, mint a lakóépületeket.

hitel nyaraló vásárlásra

Mire érdemes figyelni nyaraló vásárlás esetén?

Összegyűjtöttük, mire célszerű figyelni nyaraló, üdülő besorolású ingatlan vásárlásakor.

Tulajdoni lap szerinti megnevezés

Mindig meg kell nézni a megvásárolni kívánt ingatlan tulajdoni lapján, hogy az milyen övezeti besorolású, valamint annak mi az ingatlan-nyilvántartásbeli pontos megnevezése. Amennyiben nem lakóház, hanem nyaraló, akkor a szűkebb lehetőségeink vannak a banki finanszírozás területén.

Komfortosság

A lakhatási igények kielégítésére alkalmas, komfortos ingatlan fogadható el fedezetként. Komfortos az az ingatlan, amely fűtéssel, hideg/meleg vízzel és fürdőszobával rendelkezik.

Milyen hitel vehető fel nyaraló vásárlásához?

Nyaralóként nyilvántartott ingatlanra állami kamattámogatású lakáshitel, valamint CSOK nem vehető fel. Az ilyen megnevezésű ingatlan még abban az esetben sem finanszírozható támogatással, ha abban az igénylők állandó lakóhelyet létesítenek és életvitelszerűen fognak lakni.
Nyaraló vásárlásához piaci kamatozású lakáshitel vehető fel. Bankpartnereink egyike szabad felhasználású jelzáloghitelt kínál ugyanerre a hitelcélra. Adásvételi szerződés benyújtása ez utóbbi esetben is szükséges, melynek tartalmaznia kell, hogy a vételár utolsó része banki hitelből kerül megfizetésre.

Mennyi önerő szükséges nyaraló vásárlásához?

A nyaraló, üdülő megvásárlásához maximálisan nyújtható hitelösszeg megállapításánál a pénzintézetek figyelembe veszik azt a jogszabályi előírást, miszerint a kölcsön összege nem haladhatja meg az ingatlanfedezet forgalmi értékének 80%-át.
Van olyan pénzintézet, amely finanszírozási arány tekintetében nem tesz különbséget lakóingatlan és nyaraló között, vagyis megfelelő jövedelemfedezettség esetén akár a nyaraló forgalmi értékének 80%-áig nyújt hitelt. Vannak azonban olyan bankok is, ahol a nyaraló, üdülő finanszírozása kisebb mértékű a lakóingatlanok finanszírozási arányánál, akár 50-70% is lehet.
Továbbá az ingatlan területi elhelyezkedése szintén befolyásolhatja a fenti finanszírozási arányokat. Kisebb településen alacsonyabb mértékkel kell számolni.

Meghatározó még az igénylő jövedelmi helyzete, s mindezek alapján kalkulálható ki a szükséges önerő mértéke, ami a gyakorlatban jellemzően 20-50%.

Személyre szabott, díjmentes tájékoztatás

A nyaraló vásárlásához igényelhető hitelkonstrukciók aktuális törlesztő részletéről online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.

Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!
Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm,
Tégla építésű nyaralóra szeretnénk hitelt felvenni. A tulajdoni lapon ‘kivett hétvégi ház, udvar’-ként szerepel, de csak a telek mérete van rajta, maga az épület nincs külön feltüntetve. A térképmásolaton viszont már rajta van az épület. A bankoknak megfelelő így a hitelezéshez, vagy gond lehet abból, hogy az épület nincs rajta a tulajdoni lapon csak a térképmásolaton?
Köszönöm.
Eszter

Jó napot,
szlovák állampolgár vagyok, és szeretnénk ingatlant vásárolni Magyarországon (nyaralót), de nincs elég megspórolt pénzünk. Lehetséges, hogy hitelt kapjunk Magyarországon, kb. 50%-ot az ingatlan árából?
Köszönöm.
István