Hitel nyaraló felújításra, korszerűsítésre, bővítésre

Kérd személyre szabott ajánlatunkat nyaraló felújításra, bővítésre, korszerűsítésre.

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be szinte valamennyi banki jelzáloghitel ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer jelzáloghitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz nyaraló felújítási, bővítési, korszerűsítési hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Biztonságos, kiszámítható nyaraló felújítási hitelek

Biztonságos, kiszámítható nyaraló felújítási hitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Nyaraló, üdülő felújítása, korszerűsítése, bővítése esetén fontos szempont lehet a finanszírozás. Nyaralót némileg eltérő kondíciókkal hiteleznek a bankok, mint lakóépületet.

Mire érdemes figyelni nyaraló, üdülő felújítása, korszerűsítése, bővítése esetén?

Összegyűjtöttük, mire célszerű figyelni nyaraló, üdülő besorolású ingatlanra történő hitelfelvétel során.

Tulajdoni lap szerinti megnevezés

Mindig meg kell nézni a felújítani, korszerűsíteni, bővíteni kívánt ingatlan tulajdoni lapján, hogy az milyen övezeti besorolású, valamint annak mi az ingatlan-nyilvántartásbeli pontos megnevezése. Amennyiben nem lakóház, hanem nyaraló, akkor a szűkebb lehetőségeink vannak a banki finanszírozás területén.

Milyen hitel vehető fel nyaraló felújításához?

Nyaraló felújítására, korszerűsítésére, bővítésére állami kamattámogatású lakáshitel, valamint CSOK nem vehető fel. Az ilyen megnevezésű ingatlan még abban az esetben sem finanszírozható támogatással, ha ott van az igénylők állandó lakcíme és ott életvitelszerűen laknak.
Nyaraló felújításához, korszerűsítéséhez, bővítéséhez piaci kamatozású lakáshitel vehető fel. Bankpartnereink egyike szabad felhasználású jelzáloghitelt kínál nyaraló/üdülő bővítésére. A hitelcélt E-naplóval igazolni szükséges, melyben az igénylő építtetőként szerepel.

Mennyi önerő szükséges nyaraló felújításához, korszerűsítéséhez, bővítéséhez?

A nyaraló felújításához maximálisan nyújtható hitelösszeg megállapításánál a pénzintézetek figyelembe veszik azt a jogszabályi előírást, miszerint a kölcsön összege nem haladhatja meg az ingatlanfedezet aktuális forgalmi értékének 80%-át. Ellenben korszerűsítési, bővítési hitelcél esetén az ingatlanfedezet várható forgalmi értékéből indulnak ki a bankok.
Van olyan pénzintézet, amely finanszírozási arány tekintetében nem tesz különbséget lakóingatlan és nyaraló között, vagyis megfelelő jövedelemfedezettség esetén akár a nyaraló aktuális/várható forgalmi értékének 80%-áig nyújt hitelt. Vannak azonban olyan bankok is, ahol a nyaraló, üdülő finanszírozása kisebb mértékű a lakóingatlanok finanszírozási arányánál, 50-70% közötti.
Az ingatlan területi elhelyezkedése szintén befolyásolhatja a fenti finanszírozási arányokat. Kisebb településen alacsonyabb mértékkel kell számolni. Ugyancsak meghatározó még az igénylő jövedelmi helyzete.
Az elvégezni kívánt munkálatokról költségvetést szükséges benyújtani. Amennyiben az ingatlan értélke elbírja a teljes bekerülési költséget, úgy a finanszírozás önerő nélkül is megvalósulhat.

Személyre szabott, díjmentes tájékoztatás

A nyaraló felújításához, korszerűsítéséhez, bővítéséhez igényelhető hitelkonstrukciók aktuális törlesztő részletéről online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x