fbpx

Hitel nyaraló építésre

Kérd személyre szóló hitel ajánlatunkat nyaraló építésre

100 Ezer forint üdülési utalvány ajándékba *

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


A kalkuláció eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A fenti ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek. A jelzálog alapú hitelek esetén a kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is).

A kalkulátor üzemeltetője a C&I Hitelnet Kft a pénzügyi intézmények megbízásából jár el, a 2013. évi CCXXXVII törvényben foglaltak szerint, mint többes független Közvetítő. Engedély szám: H-EN- I-145/2017 Felügyeleti regisztráció ellenőrizhető: https://intezmenykereso.mnb.hu/ . Azonosító: 12768118. A programban közölt tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. NAIH regisztráció: NAIH-71687/2013. Adatkezeléssel kapcsolatos további részletek: https://hitelnet.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ A C&I Hitelnet Kft elérhetősége ide kattintva tekinthető meg.

Az ajánlatokat az alábbi banki partnereink kondíciói alapján készítettük: MKB Bank., CIB Bank, ERSTE Bank Hungary Nyrt., TakarékBank Zrt., K&H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank, Magyarország Zrt., Sopronbank, UniCredit Bank Hungary Zrt., A kalkulátor nem tartalmazza a következő bankok termékeit: MKB Bank egyenlítő hitel, Gránit Bank, Magnet Bank, Cofidis , Provident.

A C&I Hitelnet Kft szerződött Pénzintézeti Partnerei által nyújtott szolgáltatások részletes feltételeiről, az aktuális kamatokról és költségekről, akciókról, valamint további információkról a Pénzintézetek Üzletszabályzatai, Általános szerződési feltételei, Hirdetményei, és kondíciós listái nyújtanak részletes tájékoztatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. A teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján; A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát. A kalkuláció készítésekor az ügyfél által választott számlatípus, valamint a fedezetül elfogadott ingatlan(ok) vagyonbiztosításának költsége nem ismert, így a számlavezetés díjat és a lakásbiztosítás díját a Bank a THM számítása során nem vette figyelembe.

Miben segít a Hitelnet nyaraló építési hitel kalkulátor?

Bank nyaraló építési hitel kalkulátorok egy helyen

Bank nyaraló építési hitel kalkulátorok egy helyen

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki nyaraló építési hitel ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb nyaraló építési hitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb nyaraló építési hitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Építési hitel szakértőnk visszahív telefonon

Építési hitel szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb nyaraló építési hitel ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható építési hitelek

Biztonságos, kiszámítható építési hitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Nyaraló, üdülő építése esetén fontos szempont lehet a finanszírozás. Nyaraló, üdülő építését némileg eltérő kondíciókkal hitelezik a bankok, mint a lakóépületekét.
A Hitelnet szakértői teljes körű ügyintézéssel, szakszerű felvilágosítással állnak az ügyfelek rendelkezésére abban az esetben is, ha nem családi ház építése enne a hitelcél, hanem a szabadidő eltöltésére alkalmas nyaralót, üdülőt szeretnének építeni és ehhez keresik a legkedvezőbb hitel megoldást.

Hitel nyaraló építésre

Mire érdemes figyelni nyaraló építési hitel igénylés esetén?

Összegyűjtöttük, mire célszerű figyelni nyaraló, üdülő besorolású ingatlan építésekor.

Engedély üdülőépítésre

Ha üdülőövezetben szeretnénk lakhatási igények kielégítésére alkalmas épületet építeni, akkor szűkebb lehetőségeink vannak a banki finanszírozás területén, mintha nem üdülőövezetben építkeznénk.

Milyen hitel vehető fel nyaraló építés esetén?

Nyaraló építésére állami kamattámogatású lakáshitel, valamint CSOK nem vehető fel. Az üdülőövezetben épülő ingatlan még abban az esetben sem finanszírozható támogatással, ha abban az igénylők állandó lakóhelyet létesítenek és életvitelszerűen fognak lakni.
Nyaraló építéséhez piaci kamatozású lakáshitel vehető fel. Bankpartnereink egyike szabad felhasználású jelzáloghitelt kínál ugyanerre a hitelcélra. A hitelcélt E-naplóval igazolni szükséges, melyben az igénylő építtetőként szerepel.

Mennyi önerő szükséges üdülő építésre?

A nyaraló, üdülő építéséhez maximálisan nyújtható hitelösszeg megállapításánál a pénzintézetek figyelembe veszik azt a jogszabályi előírást, miszerint a kölcsön összege nem haladhatja meg az ingatlanfedezet várható forgalmi értékének 80%-át.

Van olyan pénzintézet, amely finanszírozási arány tekintetében nem tesz különbséget lakóingatlan és nyaraló között, vagyis megfelelő jövedelemfedezettség esetén akár a nyaraló várható forgalmi értékének 80%-áig nyújt hitelt. Vannak azonban olyan bankok is, ahol a nyaraló, üdülő finanszírozása kisebb mértékű a lakóingatlanok finanszírozási arányánál, 50-70% közötti.
Az ingatlan területi elhelyezkedése szintén befolyásolhatja a fenti finanszírozási arányokat. Kisebb településen alacsonyabb mértékkel kell számolni.
Meghatározó még az igénylő jövedelmi helyzete, s mindezek alapján kalkulálható ki a szükséges önerő mértéke, ami a gyakorlatban jellemzően 20-50%.

Személyre szabott, díjmentes tájékoztatás

A nyaraló, üdülő építéséhez igényelhető hitelkonstrukciók aktuális törlesztő részletéről online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!
Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése