Hitel nyaraló építésre

Kérd személyre szóló hitel ajánlatunkat nyaraló építésre

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miben segít a Hitelnet nyaraló építési hitel kalkulátor?

Bank nyaraló építési hitel kalkulátorok egy helyen

Bank nyaraló építési hitel kalkulátorok egy helyen

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki nyaraló építési hitel ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb nyaraló építési hitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb nyaraló építési hitel ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Építési hitel szakértőnk visszahív telefonon

Építési hitel szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb nyaraló építési hitel ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható építési hitelek

Biztonságos, kiszámítható építési hitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Nyaraló, üdülő építése esetén fontos szempont lehet a finanszírozás. Nyaraló, üdülő építését némileg eltérő kondíciókkal hitelezik a bankok, mint a lakóépületekét.
A Hitelnet szakértői teljes körű ügyintézéssel, szakszerű felvilágosítással állnak az ügyfelek rendelkezésére abban az esetben is, ha nem családi ház építése enne a hitelcél, hanem a szabadidő eltöltésére alkalmas nyaralót, üdülőt szeretnének építeni és ehhez keresik a legkedvezőbb hitel megoldást.

Hitel nyaraló építésre

Mire érdemes figyelni nyaraló építési hitel igénylés esetén?

Összegyűjtöttük, mire célszerű figyelni nyaraló, üdülő besorolású ingatlan építésekor.

Engedély üdülőépítésre

Ha üdülőövezetben szeretnénk lakhatási igények kielégítésére alkalmas épületet építeni, akkor szűkebb lehetőségeink vannak a banki finanszírozás területén, mintha nem üdülőövezetben építkeznénk.

Milyen hitel vehető fel nyaraló építés esetén?

Nyaraló építésére állami kamattámogatású lakáshitel, valamint CSOK nem vehető fel. Az üdülőövezetben épülő ingatlan még abban az esetben sem finanszírozható támogatással, ha abban az igénylők állandó lakóhelyet létesítenek és életvitelszerűen fognak lakni.
Nyaraló építéséhez piaci kamatozású lakáshitel vehető fel. Bankpartnereink egyike szabad felhasználású jelzáloghitelt kínál ugyanerre a hitelcélra. A hitelcélt E-naplóval igazolni szükséges, melyben az igénylő építtetőként szerepel.

Mennyi önerő szükséges üdülő építésre?

A nyaraló, üdülő építéséhez maximálisan nyújtható hitelösszeg megállapításánál a pénzintézetek figyelembe veszik azt a jogszabályi előírást, miszerint a kölcsön összege nem haladhatja meg az ingatlanfedezet várható forgalmi értékének 80%-át.

Van olyan pénzintézet, amely finanszírozási arány tekintetében nem tesz különbséget lakóingatlan és nyaraló között, vagyis megfelelő jövedelemfedezettség esetén akár a nyaraló várható forgalmi értékének 80%-áig nyújt hitelt. Vannak azonban olyan bankok is, ahol a nyaraló, üdülő finanszírozása kisebb mértékű a lakóingatlanok finanszírozási arányánál, 50-70% közötti.
Az ingatlan területi elhelyezkedése szintén befolyásolhatja a fenti finanszírozási arányokat. Kisebb településen alacsonyabb mértékkel kell számolni.
Meghatározó még az igénylő jövedelmi helyzete, s mindezek alapján kalkulálható ki a szükséges önerő mértéke, ami a gyakorlatban jellemzően 20-50%.

Személyre szabott, díjmentes tájékoztatás

A nyaraló, üdülő építéséhez igényelhető hitelkonstrukciók aktuális törlesztő részletéről online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!
Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x