Hitelkalkulátor 2021

Spórolj velünk akár százezreket. Kérd személyre szabott ajánlatunkat.

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet.hu?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító hitelkalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

19 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

19 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, valóban kiszámítható hitelek

Biztonságos, valóban kiszámítható hitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

A Hitelnet.hu hitelkalkulátor szakértőink által naponta frissített univerzális program, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatóak a hazai bankok ajánlatai. Számoljon a céljainak megfelelő hiteltípuson belül mindössze néhány kattintással.

Milyen hitelek érhetők el a Hitelnetnél?

A Hitelnet irodáiban az alábbi banki hiteltípusok igénylése estén állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 • Lakáshitel, lakásvásárlási hitel
 • Építési hitelek
 • Lakás felújítási, korszerűsítési, bővítési hitel
 • Tulajdonrész kivásárlás
 • Telekvásárlás
 • Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
 • Hitelkiváltás, adósságrendezés ingatlanfedezettel.
 • Személyi kölcsön

Hitelkalkulátor

A Hitelnet.hu Hitelkalkulátor segítségével a használt lakásra felvehető legkedvezőbb hitelek törlesztő részleteit tekintheti meg.

Hitelek összehasonlítása hitelkalkulátor segítségével

Általános tény, hogy a különböző hitelek összehasonlítása során a THM (teljes hiteldíj mutató) az az eszköz, aminek a segítségével az egyes hitelkonstrukciókat össze tudjuk hasonlítani. A teljes hiteldíj mutató tartalmaz minden, a hitel felvételével kapcsolatos költséget, amit a futamidő alatt a felvett tőkén felül a bank részére vissza kell fizetnünk. Azonban néha a THM mutató is becsaphat, ha nem nézünk kellően utána vagy téves felvilágosítást kapunk.

Előtörlesztési díj

Ne csak azt nézzük a hitel felvételsorán, hogy mekkorák a kezdeti költségek, hanem kérdezzünk rá minden esetben arra is, hogy mennyibe fog nekünk kerülni a jövőben az, ha szabadulni szeretnénk hitelünktől, kedvezőbbre szeretnénk cserélni egy bizonyos időszak után hitelünket. A 2010. március 1-től életbe lépett kormányrendelet megszabja az egyes hiteltípusok előtörlesztése esetén fizetendő előtörlesztési díj maximumát, amit a pénzintézeteknek kötelező betartaniuk.

Kamatperiódus

Lényeges, hogy milyen időtartamra garantálja a bank a meghirdetett kamatot. 2 hitel konstrukció összehasonlítása során 2 azonos kamatperiódusú hitelt vegyük figyelembe, hiszen rövidebb kamatperiódus esetén a bank forrásköltsége is alacsonyabb. Egyenesen következik ebből, hogy rövidebb kamatperiódus esetén a hitel kamata is alacsonyabb.

Hosszútávon állandó törlesztő részletet érhetünk el akkor, ha Ön 3, 5 esetleg 10, 15 vagy akár 20 éves kamatperiódusú forinthitelt választ, ugyanis ma már ez is lehetséges annak köszönhetően, hogy a pénzintézetek törekedtek olyan hiteltermékek kialakítására, melyek biztonságot és kiszámíthatóságot jelentenek az adósok számára.

Napjaink hitelfelvétele során ugyancsak fontos szerepet játszik a jövedelemvizsgálat, melyet a vonatkozó jogszabály kötelezően előír a pénzintézetek számára.  Ez alapján a bankoknak meg kell állapítaniuk az ügyfelek hitelezhetőségi limitjét, amit vagy a háztartás bevételei és kiadásai alapján határoznak meg, vagy az igazolt nettó jövedelem bizonyos százalékában állapítják meg. Forint alapú finanszírozás esetén azt kell számításba venni, hogy a felvenni kívánt hitel havi törlesztő részlete nem haladhatja meg a hitelezhetőségi limit keretében megállapított összeget. A Hitlenet.hu hitelkalkulátor számol a rendelkezésre álló jövedelmekkel a találatok megjelenítése során

Mennyi hitel kaphatok és mennyit kell fizetnem? Segít a Hitelnet.hu hitelkalkulátor!

A felvehető forint alapú jelzáloghitel összege nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) forgalmi értékének a 80%-át. A magas finanszírozású lakáshitel vagy egyéb hitel kondíciók csak és kizárólag erőteljes jövedelemvizsgálattal érhetők el.

Mire ügyeljünk az összehasonlítás során?

A gyakorlatban számos eszköz van, ami alapján a különböző konstrukciókat össze lehet hasonlítani. Az erre a célra leginkább használt és a hitel valamennyi költéségét ( beleértve a kamatot is) magába foglaló mutató a Teljes hiteldíj mutató.

Természetesen nem biztos, hogy mindenki számára a legalacsonyabb THM értékkel rendelkező ajánlat a legkedvezőbb. Vannak esetek, amikor az igénylő valamivel magasabb törlesztő részletet is bevállal az alacsonyabb induló költségekért cserébe. Vannak olyan speciális eset is, amikor az idő egy nagyon fontos tényező még akkor is, ha ezért magasabb THM értéket kapunk. A Hitelkalkulátor minden információt megmutat.

Mi megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb hitelt:

Irodáinkban szinte valamennyi bank jelzáloghitelei és lakáshitelei és személyi kölcsönei elérhetőek, így teljes képet tudunk adni az elérhető hitel lehetőségekről. Az egyes ajánlatokat összehasonlítjuk és számszerűsítjük a különbséget az ajánlatok között. Egy első pillanatban kedvezőnek tűnő banki hitel ajánlat is akár sokszázezer forint felesleges kiadást jelenthet egy hosszabb futamidejű hitel esetén.

Az aktuális ajánlatokat tanácsadóink minden szempont szerint összehasonlítják a személyes megbeszélések alkalmával. A jogszabályi előírásoknak megfelelve legalább 3 ajánlatot adunk a legkedvezőbb lehetőségek közül. Természetesen a végső döntést minden esetben az ügyfél hozza meg.

Számos olyan partnerünk van, ahol ügyfeleink kedvezőbb feltételekkel tudnak hitelt igényelni, mintha közvetlenül az adott pénzintézethez fordulnának. Mivel szolgáltatásunk díjmentes, így rengeteg idő és pénzt is meg tudunk Önnek takarítani.

Kérjen személyre szabott ajánlatot:

A banki hitelek összehasonlítását Ön kérheti – a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével és elküldésével – személyre szóló ajánlat formájában. Az űrlap által feltett kérdések megválaszolása alapján Kollégáink megkeresik az Ön lehetőségeinek és igényeinek megfelelő hitelkonstrukciókat, s a kért hitelösszegre és futamidőre vonatkozóan ismertetik Önnel az adott hiteltermék havi törlesztő részletét, az aktuális hitelkamatokat és a teljes hiteldíj mutató (THM) mértékét, valamint a kölcsönfelvétel során felmerülő járulékos költségeket. Az elkészült ajánlatot Szakértőink az Ön által megadott e-mailcímre küldik el. A díjmentes ajánlatot Ön egy munkanapon belül megkapja!

Ezt követően a hitelfolyamat teljes lebonyolításában részt veszünk, beleértve a hitelkérelmi csomag összeállításától a folyósítási feltételek beszerzéséig.

Miután kipróbálta a hitelnet.hu hitelkalkulátor működését és Ön úgy véli, hogy a banki hitelek összehasonlításához egy személyes találkozó keretében megfelelőbb lehetőség nyílik, akkor keresse fel az Ön lakóhelyéhez legközelebb található Hitelnet irodát, s kérje Tanácsadóink személyes összehasonlító elemzését. A vázolt hitelcél alapján Kollégáink tájékoztatják Önt azokról a hitelkonstrukciókról, melyek adott esetben az Ön számára elérhetőek és kedvezőek.

A személyes tájékoztató alkalmával Kollégáink ismertetik Önnel a hitelügyintézés menetét, a szükséges dokumentumok listáját, valamint a hitelügylet várható átfutási idejét is. Továbbá egy-egy hitelkonstrukció összehasonlításra kerül az alapján is, hogy a havi törlesztő részlet nagyságában mekkora változást jelent egy esetleges kamatnövelés, illetve kamatcsökkentés.

Hitelkalkulátor gyakori kérdések

 • Mit jelent a hitelkalkulátor ajánlatainál látható Hitelnet kedvezmény?

  Számos hazai pénzintézetnél alacsonyabb kamattal vagy kedvezőb költségekkel vehető fel egy hitel, amennyiben a hiteligénylést a Hitelnet.hu szakértői intézik. Az elérhetőő kedvezményeket megmutatjuk hitelkalkulátorunkban is. Nincs más dolga, csak számoljon hitelkalkulátorunk segítségével és kérje szakértőnk visszahívását.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Hogyan tudom igényelni a Hitelnet kedvezményeket?

  A Hitelnet.hu által biztosított kedvezményekre ügyfeleink jogosultak, amennyiben a hiteligénylés során igénybe veszik szakértéőink segítségét. Kérje szakértőnk visszahívását, aki minden részletet ismertet és a folyamat során végig segíti a a teljes körű ügyintézést is.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Mennyi hitelt kaphatok? Megmutatja ezt a hitelkalkulátor?

  Hitelkalkulátorunk számol az ingatlan forgalmi értékéhez vagy a rendelkezésre álló jövedelemhez képest a felvehető hitel összegével. Nincs más dolga, csak adja meg a részletes hitelkalkulátornál a kért adatokat és kattintson a számítás gombra. Számos hazai pénzintézetnél alacsonyabb kamattal vagy kedvezőb költségekkel vehető fel egy hitel, amennyiben a hiteligénylést a Hitelnet.hu szakértői intézik. Az elérhető kedvezményeket megmutatjuk hitelkalkulátorunkban is. Egyedi ajánlatunkért kérje hitelszakértőnk visszahívását.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Valóban díjmentes a teljes körü hitelügyintézés?

  Igen, a teljes körű hitelügyintézés Önnek egy fillérjébe sem kerül, sőt számos esetben több százezer forinttal kedvezőbben juthat hozzá az igényelni kívánt hitelhez. A Hitelnet.hu közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pénzügyi szakértőink valóban díjmentes, teljes körű ügyintézéssel állnak ügyfeleink rendelkezésére legyen szó hitelről vagy CSOK támogatásról.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Valamennyi bank ajánlata szerepel a hitelkalkulátorban?

  Azon bankok ajánlatai találhatóak meg a hitelnet.hu hitelkalkulátorban, melyekkel együttműködési megállapodást kötöttünk. Ezek névsorát az oldal alján található menüpontban tekintheti meg. Gyakorlatilag szinte minden hazai pénzintézet ajánlata elérhető a segítségünkkel.

  Tegye fel további kérdését ezzel a témával kapcsolatban 

 • Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
  Visszajelzés
  108 hozzászólás
  Inline Feedbacks
  Minden hozzászólás megtekintése

  Tisztelt Szakertő!
  Szeretnék érdeklődni, hogy ha készpénzben kapom a fizetésem, a jövedelmem igazolása NAV igazolást igényel? 5 millió forintot szeretnénk felvenni a szomszédunk (osztatlan) telkének megvásárlására. A jelenlegi ingatlanunkon 1.5 millió Ft tartozás van, ami egy 15 éves hitel maradéka, tehát már leginkább a tőketartozást fizetjük 2022-ig. Az ingatlan összértéke a vásárlás után kb. 25 millió lesz.
  Köszönöm válaszát.

  Kedves Orsolya!
  A legtöbb banknál a készpénzben kapott jövedelmet NAV igazolással szükséges alátámasztani. Az elérhető legkedvezőbb konsrukciókról Szakértőink készséggel tájékoztatják a további részletek ismeretében. Ehhez elsőként online adatlapunk kitöltése szükséges.

  Kérem hívjanak. 230.000 Ft nyugdíjjal rendelkezem, vegyék figyelembe.
  Kösszönöm.

  Kedves István!
  Visszahívást a fenti oldalunkon történő kalkulációt követően, az “Érdekel, Visszahívást kérek” gombra kattintva kérheti.

  Lakásvásárlás.

  Kedves András!
  Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

  Nem működik a megye-régióválasztó.
  Visszahívást szeretnék kérni. Mindig elérhető vagyok. Lakásvásárlásra szeretnék 5 millió forintot.

  Kedves András!
  Elnézést a kellemetlenségért, rendszerünk újra működik. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

  Tisztelt Szakértő! Három évvel ezelőtt segíteni szerettünk volna az egyik családtagon, ezért felvettünk 3 millió Ft-ot az OTP Banknál a férjemmel, mint adós és adóstárs. Az ingatlanfedezet a rokonunk tulajdona (akinek felvettük a pénzt). A megállapodás szerint ő törleszt havonta, és kb. egy év múlva teljesen ki is fizeti, csak átmeneti segítségről volt szó. Sajnos ezidáig sem rendezte, sőt a törlesztés sem rendszeres, már a KHR-be kerültünk miatta, állandóan hívogatnak és kapjuk a leveleket a banktól, a futamidőt 2028-i meghosszabbították. Szeretnénk kiszállni ebből az egészből. Van-e valami javaslata, lehetőség, hogy az ő nevükre kerüljön ez a hitel? Hová fordulhatunk még,… Továbbiak »

  Kedves Eliza!
  Az érintett hitelintézetnél kellene érdeklődni, hogy milyen feltételekkel lenne lehetőség arra, hogy Önöket kiengedjék az adós, adóstárs szerepből, s ezt a szerepet – megfelelő jövedelemfedezettség esetén – átveheti-e a családtag, a jelenlegi zálogkötelezett.

  Tisztelt Szakértő!
  Édesanyám rokkant nyugdíjas plusz kap havi 21.000 forint fogyatékossági támogatást mivel hallássérült, emiatt van leszázalékolva is. 2-4 évente jár felülvizsgálatra. A rokkant nyugdíja 68.000 Ft. Van egy lakása amin édesapjával és öccsével együtt tulajok. Szabad felhasználású ingatlanfedezetes hitelt szeretne felvenni, de mivel bárlistás, mert van az OTP Banknál egy hitelkártya tartozása, ami mostanra 310.000 Ft-ot tesz ki, mindenki azt mondja, hogy elutasítást fog kapni.
  Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendője ilyen esetben, ha a lakás nem egyedüli tulajdonosa (de élvezeti jog nincs rajta) és negatív KHR listás?
  Válaszát előre is köszönöm: Szandra

  Kedves Szandra! Édesanyja az aktív KHR státusz miatt sajnos egyik hitelintézetnél sem hitelképes. Ő azért sem tud jelzáloghitelt igényelni, mert nem rendelkezik a bankok számára elfogadható jövedelemmel. Rokkant nyugdíj csak abban az esetben fogadható el, ha végleges, s nem kell felülvizsgálatra menni. Amennyiben az édesanyja öccse lenne az adós, édesanyja és az ő édesapja csak zálogkötelezettként (mint ingatlantulajdonos) lenne bevonva a hitelügyletbe, akkor édesanyja KHR státuszát bankpartnereink egyike nem vizsgálná, tehát megfelelő jövedelem- és ingatlanfedezettség esetén lehetőség nyílhatna hitelfelvételre. Amennyiben édesanyja öccse rendelkezik megfelelő jövedelemmel és vállalná az adós szerepét, úgy kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan… Továbbiak »

  Tisztelt szakértő!
  Készpénzre lenne szükségem, amely fele részben hitelkiváltásra, a másik fele pedig szabad felhasználásra. 600-800 ezerre lenne szükségem! Korkedvezményes nyugdíjas vagyok, nettó jövedelmem: 80 ezer Ft. Maximum öt éves futamidejű kölcsönre gondoltam, a lehető legalacsonyabb kamatozással.
  Milyen megoldást tudnának nekem ajánlani?
  Tisztelettel: Éva

  Kedves Éva!
  Személyi kölcsön igényét IDE kattintva jelezheti, kiválasztva az Önnek megfelelő konstrukciót!

  Tisztelt Cim!
  Telket szeretnénk vásárolni hitelből. Meg is találtuk, tettünk is árajánlatot. Amikor is megtudtuk, hogy a telken lévő faház nincs feltüntetve a térképmásolaton. Ez okozhat-e gondot? Valamint melyik az a bank, amelyik a telekvásárlásban a legkedvezőbb ajánlatot ad? Úgy hogy ha elbontjuk a faházat, akkor szeretnénk a CSOK-ot igénybe venni.

  Kedves Andrea!
  A legkedvezőbb telekvásárlási hitelek megismeréséhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak Önnek adni.

  Tisztelt Szakértő!
  Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy jelzáloghitelünk 4.200.000 Ft pótingatlan bevonásával, de mi most szeretnénk a hitelünket kiváltani, hogy lekerüljön a pótingatlanról a jelzálog.
  Nekem és páromnak határozatlan idejű munkaviszonyunk van, viszont minimálbért kapunk.
  Milyen lehetőségünk van a hitelkiváltásra?
  Válaszát előre is köszönöm: Dénes

  Kedves Dénes!
  A megadott információk alapján sajnos nem tudunk Önöknek konkrét hitelkiváltó ajánlatot készíteni. A személyre szabott tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni az elérhető hitelkiváltó konstrukciókról. Irodáinkban mind a tájékoztatás, mind a hitelügyintézés díjmentes.

  Tisztelt Cím!
  Érdeklődnék ,hogy született egy adásvételi szerződés (használt ingatlan) függőben tartással.
  10 nappal később széljegyzetbe került egy banki végrehajtás.
  Emiatt nem kapunk hitelt,így nem tudjuk megvenni az ingatlant és elesünk a CSOK-tól is.
  Tanácsot kérnék ,hogy ilyen esetben mitévők lehetünk.
  Köszönettel
  Tímea

  Tisztelt Szakértő!
  Szeretném véleményét kérni a 10+10 csok-hoz kínált hitel kockázatáról. Ha az első 25 évre vállal az állam kamattámogatást, ettől még lehet a törlesztőrészlet magas emelkedése?
  Köszönettel: Anikó

  Kedves Anikó!
  Ezt a kölcsönt az állam 5 éves kamatperiódussal biztosítja, ami azt jelenti, hogy a törlesztő részlet 5 évente változhat. A változás mértékét előre sajnos nem tudjuk megjósolni.

  Érdeklődni szeretnék, hogy házhoz jönnek-e? Sürgősen házat szeretnénk venni az Önök segítségével!
  Előre is köszönöm!

  Kedves Magdolna!
  Ez ügyben kérjük, forduljon a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodához. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

  Tisztel Szakértő!
  40 éves elmúltam, a Csok-ot nem tudom igénybe venni. Használt lakást vásárolnék. Szabad felhasználású jelzálog hitelt felvehetem-e? Egy ingatlan van jelzálogra, az a nagyszülőké.

  Kedves Csaba!
  A CSOK – meglévő gyermekek esetén – 40 éves kor felett is igénybe vehető. Arról, hogy melyik hitelkonstrukció lenne a legkedvezőbb Önnek, Szakértőink készséggel tájékoztatják a további részletek ismeretében. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

  Szeretnék érdeklődni, hol tudom pontosan megnézni, melyik banknál, mennyinek kell lenni az ingatlan a minimális értékének, amire hitelt szeretnék felvenni? Pontosan 4.800 000 Ft-ért szeretnék egy felújítandó családi házat megvásárolni, 2 000 000 Ft önerővel. Tatától 10 km-re lévő faluban. Lehetséges hitelt kapnom hozzá? Jövedelem megfelelő.

  Kedves Éva!
  Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják arról, hogy melyik banknál milyen feltételekkel lehetséges az említett ingatlan finanszírozása.

  Tisztelettel érdeklődöm, hogy hol van az a bank, ahol a kisemberek is tudnak alacsony kamatra hitelt felvenni?
  Üdvözlettel.
  Erzsike

  Kedves Erzsike!
  Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványukat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a legkedvezőbb hitelkonstrukciókról!

  Érdeklődnék, hogy lehetőség van-e arra, hogy 1.500.000 Ft szabad felhasználású kölcsönt kapjon a párom. Nettó jövedelme 80-90.000 Ft. 3 hónapja van bejelentett állása. Maximum 20-22.000 Ft-os törlesztés lenne biztosított.
  Válaszát előre is köszönöm.

  Kedves Tünde!
  Nettó 80-90 ezer forintos jövedelemmel sajnos nincs lehetőség 1,5 millió forint összegű személyi hitel felvételére. A hitelfelvétel akkor oldható meg, ha van lehetőség megfelelő ingatlanfedezet bevonására. Amennyiben ez járható út, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

  Üdvözlöm.
  Annyit szeretnék megkérdezni, hogy édesanyám 78 éves, de 800.000 – 1.000.000.- Ft-ra lenne szükségünk. A nyugdíja 73 000.- Ft. A házon van 1 Erste CHF jelzáloghitel /15.600 CHF/ még nem kaptunk elszámolást. Van egy Providentes hitele is. Sajnos én nem vagyok hitelképes, mert munkanélküli vagyok.
  Tud valaki segíteni?

  Kedves Julianna!
  Édesanyja 78 évesen sajnos nem hitelképes egyik banknál sem megfelelő korú és megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonása nélkül.

  Ingatlanfedezetű személyi hitellel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Ha nem a hitelfelvevő nevén van az ingatlan, megoldható-e a hitelfelvétel? Valamint külterületi ingatlan (zártkert) bevonható-e ingatlan fedezetnek? Valamint meglévő személyi hitel “beolvasztható” lenne? Mondjuk egy 5-6 millió forintról lenne szó, kb. 200.000.- Ft-os bruttó fizetés (határozatlan idejű) közalkalmazott.

  Kedves Andrea!
  Az ingatlantulajdonos bevonásával olyan ingatlanra is felvehető hitel, ami nem az adós nevén van. Külterületi ingatlan azonban csak akkor fogadható el fedezetként, ha lakóingatlanként hasznosítható, ám ebben az esetben sem minden bank fogadja el. Amennyiben a szóban forgó ingatlanon van lakóház, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink ismertetni fogják az esetleges hitellehetőségeket!

  Tisztelt Szakértő!
  KATA-s egyéni vállalkozó vagyok (20 éve vállalkozó, 3. éve KATA-alany). Lakáscélú hitelt szeretnék felvenni.
  Van-e lehetőségem ilyen háttérrel hitelt felvenni és ha igen, milyen módon számítják a felvehető összeget meghatározó jövedelmet?
  Üdvözlettel
  Ágnes

  Kedves Ágnes!
  KATA-s egyéni vállalkozóként is van lehetőség hitelfelvételre. Ebben az esetben a NAV jövedelemigazoláson és NAV köztartozás-mentes igazoláson túl a bevételi nyilvántartást kell benyújtani. Alapfeltétel, hogy a NAV jövedelemigazolás alapján számított havi jövedelem elérje a minimálbér összegét. További konkrét tájékoztatásért kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

  Üdvözlöm!
  Lányom Budapesten él, használt lakást szeretnének vásárolni. Kb. 7.000.000 Ft hitelre lenne szükségük. Mennyi bejelentett munkaviszonnyal és önerővel kell rendelkezniük a fenti összeg felvételéhez. Egyéb fontos információk érdekelnének a hitellel kapcsolatosan.
  Köszönöm a választ.
  Üdv. Edit

  Kedves Edit!
  Piaci kamatozású lakáshitel igénybevételéhez már elegendő lehet a 3 hónapos munkaviszony, amennyiben az igénylő nem áll próbaidő alatt. Állami kamattámogatású kölcsön igényléséhez minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony megléte szükséges. Az elvárt önerő mértéke függ a vásárolandó lakás értékétől és a leendő adós jövedelmi helyzetétől Ezen adatok elküldésével Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban tudnak tájékoztatást adni az elérhető lakáshitelekkel kapcsolatban. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

  Tiszteletem!
  Zoltán vagyok, lakáshitellel kapcsolatban lenne pár kérdésem. 2015 októberében fog gyerekünk születni. 2015 júliusában lesz az esküvő. Fiatal pár vagyunk, Adrienn 26 éves, Zoltán 24 éves. Használt vagy új lakást szeretnénk vásárolni 10.000.000 forint körüli értékben. Önerő jelen pillanatban 1.000.000 forint.
  Milyen lehetőségeink vannak?
  Milyen támogatáshoz tudnánk hozzájutni?
  Előzetes kalkulációt tudnának nekünk számolni?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel.
  Zoltán

  Kedves Zoltán! 1 gyermek után – a vásárolandó lakás hasznos alapterületétől és energetikai minősítésétől függően – 500.000 és 780.000 Ft közötti kedvezményhez juthatnak július 1. után, új és használt lakás vásárlása esetén egyaránt. 1 gyermek után jelenleg nem vehető igénybe szocpol. A vásárolandó lakás forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel hitelként, megfelelő jövedelemfedezettség esetén, tehát a 10 millió forintos lakás vásárlásához az 1 millió forint összegű önerő nem lesz elegendő még akkor sem, ha hozzávesszük az 1 gyermek után járó támogatást. Ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat, akkor a pontos részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatást tudnak adni a szükséges önerő összegéről és… Továbbiak »

  Tisztelt Úr/hölgy!
  Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy 3,5 milliós lakást szeretnék megvásárolni, amihez rendelkezem 1,5 millió forint önrésszel, tehát 2 millió forint hitelt szeretnék felvenni. Hitelfedezetem csak a megvásárolandó lakás lenne és szakmunkás minimálbéres fizetésem van. A hitelt 5 évre szeretném felvenni. Milyen feltételekhez kötött az ilyen típusú hitel?
  Előre is köszönöm válaszát.

  Kedves István!
  Amennyiben a vásárolandó ingatlan értéke eléri legalább a 3,5 millió forintot, akkor az ingatlan elfogadható fedezetként. A január 1-től alkalmazott jövedelemvizsgálat alapján a havi törlesztő részlet összegének bele kell férnie az igazolt fizetés 50%-ába, tehát valószínűleg 5 évnél hosszabb futamidőre engedélyezhető a kölcsön. A részletek ismertetéséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

  Kérdésem az lenne, hogy használt lakást szeretnék vásárolni kb. 6 millió forint körül.
  1. 1,5 millió önerőm van.
  2. Havi fizetésem, ami folyószámlára jön rendszeresen 125-130 ezer között van.
  3. Nincs semmi tartozásom.
  4. 47 éves vagyok.
  5. 4-5 milliót szeretnék fölvenni.

  Kedves Éva!
  Törvényi előírás alapján 6 millió forint értékű lakásra legfeljebb 4,8 millió forint összegű kölcsönt tudna felvenni. Azt, hogy adott feltételekkel biztosan megkapja-e ezt az összeget, előzetes hitelbírálat után tudjuk megmondani. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat!

  Üdvözlöm önöket!
  Azt szeretném kérdezni, hogy a hitel felvételéhez mire van szükség és milyen feltételek alapján igényelhető?

  Kedves Erika!
  Arról nem ír, hogy milyen célra szeretne hitelt felvenni, de honlapunkon hitelcélnak megfelelően részletes leírást talál az igénylési feltételekről. Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkat online adatlapunk kitöltésével kérheti!

  Szabad felhasználású vagy személyi kölcsönre lenne szükségem, fedezet nélkül. 250.000 Ft, amelyet részlettől függően 1 vagy 2 év alatt fizetnék vissza.
  Amennyiben lehetséges, több bank ajánlatát is szeretném megismerni.
  Köszönöm.

  Kedves Erzsi!
  A fent megjelölt hitelösszeg felvételére bankpartnereinknél nincs lehetőség, ezért sajnos nem tudunk az igényeinek megfelelő hitelajánlatot készíteni.

  Szeretném megkérdezni, hova kell menni önökhöz valamint azt, hogy van-e lehetőség interneten intézni?

  Kedves István!
  Irodáink elérhetőségét ITT találja.
  Személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot online is kérhet, az ügyintézéshez azonban a személyes jelenlét is szükséges.

  Érdeklődni szeretnék, hogy kb. 35.000 Ft havi törlesztővel lehetne-e használt lakás vásárlására kölcsönt felvenni kb. 25 évre? Havi 80 és 90.000 Ft között van a fizetésem.
  Válaszukat előre is köszönöm.
  Tisztelettel: Andrea

  Kedves Andrea!
  Attól függ, hogy mennyi lenne a használt lakás vételára, hol található a lakás helyileg, mennyi önerővel rendelkezik, mennyi az életkora, milyen egyéb rendszeres kiadásai vannak. Ezeket az információkat online ajánlatkérő nyomtatványunkon megadhatja, s ennek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a konkrét hitellehetőségekről!

  Hogyan vehetem fel a Hitelnet ügyintézőjével a kapcsolatot?

  Kedves Veronika!
  Irodáink elérhetőségét ITT találja. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi irodánkkal!

  Eszközkezelőtől szeretném visszavásárolni az ingatlant. Kérdésem az, hogy 2 000 000 Ft után mekkora összeget kell visszafizetni, ha a jegybanki alapkamatot számítjuk?
  Válaszukat Tisztelettel köszönöm.

  Kedves Gábor!
  Az Eszközkezelőtől történő vásárlást illetően irodánk nem illetékes. Kérdésével az érintett intézményt kellene felkeresnie.

  Használt lakás vétele, 6,5 m Ft hitel, 10 évre 5,2 % THM mellett, hogyan változik a havi törlesztőösszeg?
  Kérem, ne csak azt írja, hogy változó, azt tudom. Gondolom, 10 évre meg lehet mondani a törlesztőösszeget, valamilyen paraméter mentén.
  Köszönöm a segítségét!
  Anikó

  Kedves Anikó!
  Fenti hitelkonstrukció esetén az ügyfél által fizetendő kamatláb mértékét, így a havonta esedékes törlesztő részlet összegét a 3 havi BUBOR (Budapesti Bankközi Forint Hitelkamatláb), mint referenciakamat és a bank által, ügyfélminősítés alapján meghatározott kamatfelár együttese határozza meg. Mivel a referenciakamat a 3 havi BUBOR, ezért a törlesztő részlet összege 3 havonta változhat. A BUBOR alakulása a jegybanki alapkamat változásától függ, mely 2012 augusztusától folyamatosan csökkenő tendenciát mutat, jelenleg, 2014. március 26-tól 2,6%. Fentiek alapján tehát 10 évre előre nem lehet megmondani adott lakáshitel törlesztő részletét.

  108
  0
  Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x