Babaváró hitel kalkulátor

Akár kamatmentes hitel szabad felhasználásra ingatlanfedezet nélkül

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Babavaró hitel állami támogatással

Babavaró hitel állami támogatással

Államilag támogatott akár kamatmentes, szabadon felhasználható hitel ingatlanfedezet nélkül. Fordítsa arra, amire csak akarja.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

2019. július elsejétől igényelhető a szabadon felhasználható, ingatlanfedezet nélküli babaváró hitel. Az igénylés feltételeiről bővebben ide kattintva olvashat, az alábbiakban röviden összefoglaljuk a Babaváró hitel igénylésének feltételeit.

Babaváró hitel feltételei

 • Az elérhető hitelösszeg maximum 10 millió Forint
 • A futamidő akár 20 év
 • A havi törlesztő részlete nem lehet magasabb 50 ezer Forintnál
 • Csak házaspárok igényelhetik, ahol a feleség életkora 18-40 év között van
 • Az egyik félnek rendelkeznie kell legalább 3 év folyamatos TB jogviszonnyal.

Amennyiben az igényléstől számított 5 éven belül gyermek születik, akkor a Babaváró hitel kamatmentes, amennyiben az igényléstől számítva 3 gyermek születik, akkor a fennálló tartozás teljes mértékben elengedésre kerül. Abban az esetben, ha az első 5 évben nem születik gyermek, akkor a kamattámogatást egy összegeben vissza kell fizetni.

A hitel felhasználását nem kell igazolni a folyóstó bank részére, azonban egy esetleges lakásvásárlásnál az önerőre legfeljebb a hitel 75 5-a költhető.

Babaváró hitel kalkulátorunk segítéségével könnyen és egyszerűen ki tudja számolni, hogyan alakulna a felvenni kívánt hitel törlesztő részélete a futamidő alatt a születendő gyermekek számától és születési idejétől függően.

A rendelet teljes szövege

A 2019.03.12-én, a Magyar Közlönyben megjelent rendelet teljes szövegét Ide kattintva tekintheti meg

Meddig lehet igényelni a Babaváró hitelt?
A rendelet értelmében az igénylést legkésőbb 2022.12.31-ig lehet benyújtani a bankok felé.

Mi történik akkor, ha megszületik a gyermek?

 • A hitel törlesztését az első gyermek születésekor az állam 3 évre felfüggeszti
 • Amennyiben a második gyermek is megszületik, akkor a törlesztés újabb 3 évre felfüggesztésre kerül, sőt ebben az esetben a tartozás 30%-át is elengedik
 • A harmadik gyermek megszületésekor a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül

Hogyan történik a Babaváró hitel igénylése?

A Babaváró hitel igénylése az ezzel foglalkozó bankoknál benyújtható, természetesen a Hitelnet hitelszakértői is teljes körű és díjmentes ügyintézéssel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Kollégáinknál sorban állás nélkül megtörténhet az előminősítés, több különböző bank elvárásait is ismertetjük és természetesen a nyomtatványok kitöltését is megoldjuk az igénylők helyett. A benyújtást követően a banknak 10 napja van elbírálni a kérelmet.

Melyik bankoknál elérhető a Babaváró hitel?

Kalkulátorunk megmutatja, hogy melyek azok a bankok, ahol a hitel igényelhető és természetesen ezekkel a pénzintézetekkel hitelszakértőink is folyamatosan kapcsolatban állnak.
A babaváró hitel igénylésével kapcsolatban további információkat ide kattintva tekinthet meg. Kérdése lenne a témában? Tegye fel kérdéseit szakérőnknek.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
903 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

A férj: nincs 3 éves tb igazolása, a bruttó jövedelme: 215.000 Ft, határozatlan munkaviszony 2018. januártól fennáll. Feleség: van 3 év tb igazolás, nettó jöv: 300.000 Ft. Határozott munkaviszony 2020.11.30.-ig. A munkaviszony 2017 novemberétől áll fenn. Nem kapok igazolást arra vonatkozóan, hogy tovább foglalkoztatnak. Október végére vagyok kiírva, 3. gyermekünk. Jelenleg 15 hetes terhes vagyok. Nincs semmi hitelünk. A Takarék és a K&H-ban is azt mondták, nem kaphatunk babaváró hitelt, mert az én fizetésem nem számít, mert határozott idejű, a férjemé pedig kevés.
Önök szerint van olyan bank, ahol kapok babaváró hitelt?

Kedves Angéla!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink utánanéznek, hogy a jelenlegi helyzetben is működhet-e a leírt munkaviszonnyal a hitelfelvétel.

Jó napot kívánok. A
Azt szeretném kérdezni, hogy ha szeretnék venni egy házat, de azon teher van, akkor azt kiegyenlíthetem a babaváró hitelből? Ez nem jelentene plusz pénzt. Ez a vételárból lejön.
Várom a válaszát.
Előre is köszönöm.
Tisztelettel.
András

Kedves András!
A babaváró szabad felhasználású kölcsön, bármire fordítható, így lakásvásárlás esetén is felhasználható akár a vásárolandó lakás tehermentesítésére.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

A nevemen van lakás,de szeretnénk felvenni babaváró hitelt . Így lehetséges,vagy nem lehetek tulajdos a hitel igényléskor?

Kedves Ágnes,
A babaváró hitel igénylésnél nem kizáró ok tulajdonban lévő lakás.
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és kollégánk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást ad Önnek! Díjmentesen vállaljuk a teljeskörű Babaváró hitel ügyintézést is!

Azt szeretném meg tudni önöktől, tavaly 2019 .07.01 született a lányom, utána tudom igényelni a baba váró hitelt?

Kedves Gyula,
A Babaváró hitel meglévő gyermekre nem vehető igénybe. A kamatmentesség és a gyermekek utáni tartozás elengedés a szerződéskötést követően született gyermekekre érvényes.

Tisztelt Hitelnet! Férjem és én tartozását kifizette 2020. február végén, 1 év passzív khr listára kerültünk. Férjem adóstárs egy ismerőse hitelében. Más hitelünk nincs, havi jövedelmünk nettó 480 ezer ft. Kérdésem az mikor igényelhetjük a babaváró hitelt, milyen esélyeink vannak?

Babaváró hitel teljes összegét( 10.000000ft) lehet-e előtörleszteni? Válás esetén mi törtenik a hitellel? Akkor is van lehetőség előtörlesztesre?

Kedves Lilla, Ha a babaváró hitel több mint 50%-a előtörlesztésre kerül a futamidő első 5 évében, akkor az addig kapott kamattámogatást is vissza kell fizetni. Egyéb esteben a Babaváró kölcsön részleges vagy teljes előtörlesztésére van lehetőség, ez esetben nem számítható fel előtörlesztési díj. Válás esetén a bírósági ítélet jogerőre emelkedését követő törlesztési esedékesség napjától a kamattámogatás megszűnik, a hitelt az akkor aktuális piaci kamattal kell tovább törleszteni. Ha a válás időpontjáig nem teljesült a gyermekvállalás, akkor az addig kapott kamattámogatás is visszafizetendő. A jogerős bírósági ítélet kézhezvételétől számított 30 napon belül, annak másolatának megküldésével a támogatott személyek értesítik a bankot.… Továbbiak »

Tisztelt Hitelnet!
Az lenne a kérdésem, hogy a babaváró kölcsön feltéleteiben ha nincs meg a 3 év tb-jogviszony csak 2.5 év akkor , akkor sem vagyok rá jogosúlt ha nem a max összeget szeretném felvenni ? Vagy esetleg valami megoldás rá ?
Előre is köszönöm !

Kedves Balázs, A Babaváró hitel igénylésének feltétele, hogy a házastársak legalább egyike minimum 3 éve, folyamatosan: o magyarországi TB jogviszonnyal rendelkezik, vagy o felsőoktatási tanulmányokat folytat, vagy o külföldi TB jogviszonya van A fenti időszakok összeadhatók. Folyamatosnak kell tekinteni az időszakot, ha abban legfeljebb 30 nap megszakítás van, illetve a felsőoktatásról szóló törvény hatálya alá tartozó felsőoktatási intézményben folytatott tanulmányok befejezését követően a következő, babaváró támogatásra jogosító jogviszony megkezdéséig hat hónapnál hosszabb megszakítás nincs. A kölcsönkérelem benyújtását megelőző 180 napos időtartamnak a Tbj. 5. § (1) bekezdés a), b) vagy e)–j) pontja szerinti jogviszonyban töltött időnek kell minősülnie. A babaváró… Továbbiak »

Tisztelt Hitelnet!

Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg aktív KHR-es vagyok, egy 2005-ben felvett diákhitel miatt. 608ezer tőketartozásból 1,9 millió Ft lett. A diákhitel a tartozást átadta követeléskezelőnek. úgy néz ki, sikerül megegyeznem a követeléskezelővel, hogy nem teljes összeg,hanem kb. a fele egyösszeget kifizetném, és törölnék a tartozást. Viszont így, még KHR listán maradnék ha jól tudom. Ebben az esetben van lehetőségem feleségemmel babaváró hitelt igényelni?Vagy az egészet fizessem vissza hiába lehetne kb.a felét megegyezés alapján,akkor is passzív khr-es maradnék. Úgy lehetne babaváró hitelt?
Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm.

Kedves László,
Amennyiben az elmaradás rendezése megállapodással történik, ezt követően passzív listára kerül, de sajnos nem megoldható a Babaváró hitel igénylés. Abban az esetben, ha az elmaradás saját erőből kerül rendezésre – nem megállapodással – akkor létezik olyan Bankpartnerünk, aki tudja fogadni a Babaváró hitel igénylést.

Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy családi ház vásárlása esetén együtt felvehető e a csok hitel a csok-kal 2 gyerekre a babaváró hitellel a második gyermeket még csak tervezzük a férjemmel. Köszönöm a választ.

Kedves Adry,
Amennyiben házasok és legalább egyikük 40. év alatti, akkor van lehetőségük vállalt gyermek után is igényelni a CSOK-ot. Két gyermek után igényelt CSOK esetén jogosultak lehetnek a CSOK hitelre is. Babaváró hitel igénylésénél szintén alapfeltétel a házastársi kapcsolat.
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket a CSOK hitel, valamint a babaváró hitel részleteiről. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK- és hitelügyintézést is!

Tisztelt Hitelnet,

Erste Banknál van babaváró hitelünk. Kérdésem az lenne, hogy a lakossági folyószámlám amelyről vonják a törlesztő részleteket, átalakítható-e ilyen technikai törlesztő számlává, hogy egy másik bankból tudjak rá utalni havi rendszerességgel

Kedves István,
Létezik törlesztési bankszámla Babaváró hitelnél is. A kérdéssel kapcsolatban az érintett bankfiók tud segíteni.

Azt szeretném tudni, hogy van e olyan bank ahol a babaváró hitel igénybe vehetőe anélkül,hogy az igénylés előtt lenne náluk vezetett folyó számlánk.

Kedves Szilvi,
Nem feltétel, hogy a Babaváró hitel igénylés előtt bankszámlája legyen az adott banknál, azonban igényléskor mindenképpen szükséges bankszámlát nyitni választott banknál.
Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önöknek! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Csokos jelzáloghitelemet szeretném kiváltani babaváró hitellel? Melyik banknál lehetséges?
Megfelelünk a kritériumoknak, mégis elutasítanak? 268.000 havi bevételünk van és a jelzálogtörlesztőnk 64.000!
Mi lehet a gond?
Válaszát köszönöm!

Kedves Daniella!
A babaváró hitel bírálata során számos információ figyelembevételre kerül, pl: jövedelmi helyzet, munkaviszonyra vonatkozó adatok, háztartásban lévő keresők, eltartottak száma, életkor, stb. Az Ön által megadott információk alapján tehát nem tudjuk megmondani, mi lehet a gond.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önöknek! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Szerződéses katonáknak (határozott idejű szerződés 3-5 év) is jár a babaváró hitel? Vannak különleges feltételei? Ha igen mik azok?

Kedves Benjamin!
Szerződéses katonáknak hiteligénylése esetén határozott idejű munkaszerződés is elfogadható. A babaváró hitel feltételeit IDE kattintva ismerheti meg. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Üdvözlöm! A feleségem nem kezdte el a diákhitelét fizetni egyből amikor elkezdett dolgozni/ nem jelezte Diákhitel központnak. Felbontották a szerződést. Kifizettették az elmaradást és megállapdtak egy részletfizetésben amit azóta is pontosan törleszt. Ez kb. 3 éve történt. Most a Babaváró hitelt szeretnénk igénybe venni. Lassan a harmadik hónapban jár a feleségem. Még aktív KHR listás. Kb. 1,3M Ft van még hátra a tartozásából. Ki tudjuk fizetni családi segítséggel a tartozást, hogy ha hozz tudunk még jutni a babaváró kölcsönhöz. Elvileg a törvény nem tilja, hogy a bankok passzív khr listásnak hitelt adjanak, de gyakorlatban úgy tudom ez nem működik. A… Továbbiak »

Kedves Ottó,
Abban az esetben, ha az elmaradás saját erőből kerül rendezésre akkor létezik olyan Bankpartnerünk aki tudja fogadni a Babaváró hitel igénylést.
Kollégáink teljeskörű, díjmentes Hitelügyintézést vállalnak! Válassza ki lakóhelyézhez a legközelebbi Irodánkat és kérje Szakértőnk visszahívását!

Érdeklődnék hogy hogyan tudom felvenni a babaváró bár listásként?
KHR-en megegyezéssel megüszt adat van.
Előre is köszönöm.

ÜDv.: Péter

Tisztelt Hitelnet!
Férjemmel babaváró hitelt készülünk felvenni két héten belül és érdeklődni szeretnék, hogy az országban kialakult járványhelyzet van e bármilyen negatív hatással a hitelfelvételre.
Köszönöm válaszukat.

Kedves Evelin!
A jelenlegi helyzetben lehetnek bankonként némileg eltérő korlátozások a hitelfelvételnél, ám továbbra is van lehetőség babaváró hitel felvételére. Amennyiben aktuális, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Kedves Hitelszakértő,
Kérdésem a babaváró hitelre irányul. Milyen hatással lehet a koronavírus a kedvezményes hitelekre? Nyilvánvalóan a gazdaság megtorpanhat bizonyos mértékben, ami hatással lesz a hitelezésekre is. Elképzelhető, hogy az állam megvonja erőforrásait a babaváró hitel eltörlésével? Van bármiféle garancia arra, hogy a meghirdetett határidőig, azaz 2022.12.31-ig nem törlik el a hitelt gazdasági visszaesés esetén sem?
Józan ésszel mérlegelve, egy gazdasági visszaesést éppen a kedvezményes hitelezésekkel lehet átbillenteni gazdasági fejlődés irányába, ezért szerintem nem törlik el a hitelt.

Kedves Tamás!
Nincs olyan információnk miszerint a jelen helyzet miatt megszüntetésre kerülne a babaváró hitel.
Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is.

Tisztelt Szakértő!

Nem világos az számomra, hogy ha kiderül az adott párról, hogy meddő, akkor az addig nyújtott kamattámogatást a rendelet szerint- méltányossági kérelemnek helyt ad a kormányhivatal- nem kell visszafizetni, vagy vissza kell, de engedélyezhetnek 24 hónap részletfizetést.

Válaszát köszönöm!

Kedves Enikő!
A babaváró kormányrendelet alapján úgy véljük, ha egészségügyi okból kifolyólag nem születik meg a gyermek 5 éven belül, akkor a kamattámogatás visszafizetési kötelezettsége alól a járási hivatal felmentést engedélyezhet méltányossági alapon. További tájékoztatást az ügyben a területileg illetékes járási hivatal családtámogatási osztálya tud adni Önnek.

Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy 2019.07. 01.-től indult a vállalkozásom, akkor ha én 2022. márciusban kikérem a NAV igazolást tb jogviszonyra, akkor én igényelhetem a babaváró hitelt vagy nem elegendő, mert év közben nem lehet kikérni úgy tudom.

Kedves Rozália!
Babaváró hitel igényléséhez legalább 3 éves TB jogviszony szükséges. A TB jogviszony igazolást nem a NAV, hanem az OEP adja ki, az év bármely szakaszában.

Férjemmel mindketten passzív státuszban szerepelünk a khr listán, 2021 februárjáig. Férjem egy hitel kapcsán adóstárs.
Van esélyünk a babaváró hitel pozitív elbírálásához?

Kedves Beáta!
Amennyiben a korábbi hiteltartozást egy éven belül maradéktalanul visszafizették, úgy bankpartnereink egyikénél megoldható lehet a hitelfelvétel. A hitelképességet azonban befolyásolja, hogy férjét terhelő adóstársi szerep mekkora havi fizetési kötelezettséget jelent.
Személyre szóló tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Hitelösszeget szeretnék felvenni.

Kedves Anita!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy ikerterhesség esetén 1 vagy 2 gyereknek számít? Tehát ha elsőre ikrek születnek akár 2 éven belül, akkor elengedik a 30%-ot?
Tisztelettel: Nikolett

Kedves Nikolett!
Ikerterhesség esetén nemcsak a kamatmentesség áll fenn a teljes futamidőre, hanem születéskor elengedésre kerül a 2. gyermek után a fennálló tartozás 30%-a.

Tisztelt hitelnet!
1. Feleségem 10. hetében van. El lehet kezdeni az igénylést, vagy csak miután 12. hetes elmúlt a magzat?
2. Van bármi jelentősége a bank döntésében, ha a kérelmet már táppénz alatt vagy amikor még feleségem állomány alatt kéri?
Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Tamás!
A babaváró hitel elindításához nem szükséges megvárni a betöltött 12. várandóssági hetet.
A táppénz összege befolyásolhatja a hitelbírálatot.
Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a támogatások és hitelek a teljes körű ügyintézését.

T. Hitelnet!
Vesztességként leírva státusz szerepel a KHR listába, 2021.10.15-én haladéktalanul törlésre kerül.
Jogosult vagyok a babaváró hitelre?

Kedves Nikolett!
Veszteségként leírva státusz esetén sajnos nem igényelhető a babaváró hitel. Meg kell várni, míg véglegesen törlésre kerül a negatív információ.

Jó napot!
Szeretnék érdeklődni, hogy Magyarországon melyik az az egy bank, aki a babaváró hitelt engedi igényelni passzív státuszként?

Kedves János!
Passzív státuszban is csak akkor igényelhető a babaváró hitel bankpartnerünknél, ha a korábbi mulasztás 1 éven belül és az ügyfél által maradéktalanul kiegyenlítésre került. Ha ez a feltétel adott, további, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Jó napot!
Tudnának nekem segíteni abban, hogy van-e olyan bank, aki passzív státuszként is adja a babaváró hitelt, mert szeretnénk felvenni és csak ez lehet a kizáró ok.

Kedves János!
Passzív KHR esetén bankpartnereink egyikénél lehetséges a hitelfelvétel, de csak akkor, ha a korábbi mulasztás maradéktalanul kiegyenlítésre került Önök által, de a kiegyenlítés óta még nem telt el 1 év, ezért az információ látszódik még a negatív adatbázisban.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tisztelt Cím!
Fiatal házasok gyermekvállalási támogatásán belül a munkaviszonyra vonatkozóan lenne egy kérdésem. A leírtak szerint: “további feltétele a legalább hároméves munka-, vagy felsőoktatási jogviszony”. Jelenleg felsőoktatásban tanulok, de nem tudom, hogy mikor vagyok jogosult erre a támogatásra. Csak akkor igényelhetem, mikor még aktív a felsőoktatási jogviszonyom vagy igényelhetem akkor is, ha már befejeztem az Egyetemet, de még nem álltam munkába? (azaz nincs meg a 3 éves munkaviszonyom)
Válaszát előre is köszönöm,
Tisztelettel: Kitti

Kedves Kitti!
A felsőoktatásról szóló törvény hatálya alá tartozó felsőoktatási intézményben folytatott tanulmányok befejezését követően a következő, babaváró támogatásra jogosító jogviszony megkezdéséig hat hónap megszakítás megengedett.

Üdvözlöm!
Érdeklődnék, hogy 4 órás bejelentett munkaviszony elegendő-e az igényléshez?

Kedves Anita!
A részmunkaidő is keletkeztet TB jogviszonyt, tehát ha legalább 3 éves fennáll ez a munkaviszony, akkor a TB jogviszonyra vonatkozó feltételnek megfelel.
A hitelfelvételhez jövedelmi oldalról is szükséges megfelelni. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készséggel adnak Önnek Szakértőink, ha kitölti online adatlapunkat!

Üdv.
A kérdésem az lenne, hogy jogosultak vagyunk-e a babaváró hitelre, ha a férjem 44 éves, én 28. Van már egy 2 éves fiunk és most ikrekkel vagyok terhes, akikkel betöltöttem a 18. hetet. A férjemnek van egy személyi hitele, én pedig BAR listás vagyok.

Kedves Anita!
Ha aktív státuszban szerepel a KHR-ben, az sajnos kizárja a jogosultságot. Ha a korábbi mulasztást saját maga rendezte, akkor bankpartnereink egyikénél megoldható lehet az igénylés, ha a további jogosultsági feltételek is fennállnak. Amennyiben a második eset áll fenn, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Kedves hölgyem, uram.
Olyan kérdésem lenne, hogy a babaváró hitelhez kérik a büntetlen előéletet. Viszont a férjem 2008-ban 2 év felfüggesztettet kapott.
Ez mennyire számit? Vagy ez elévül?
Köszönöm.

Kedves Asszonyom!
A támogatgásra akkor lehetnek jogosultak, ha férje a hátrányos jogkövetkezmények alól már mentesült. Férje jogi képviselője tud Önöknek ebben a kérdésben segíteni, illetve erkölcsi bizonyítvány lekérésével is tájékozódhatnak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
903
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x