Babaváró hitel kalkulátor

Akár kamatmentes hitel szabad felhasználásra ingatlanfedezet nélkül

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Babavaró hitel állami támogatással

Babavaró hitel állami támogatással

Államilag támogatott akár kamatmentes, szabadon felhasználható hitel ingatlanfedezet nélkül. Fordítsa arra, amire csak akarja.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

2019. július elsejétől igényelhető a szabadon felhasználható, ingatlanfedezet nélküli babaváró hitel. Az igénylés feltételeiről bővebben ide kattintva olvashat, az alábbiakban röviden összefoglaljuk a Babaváró hitel igénylésének feltételeit.

Babaváró hitel feltételei

 • Az elérhető hitelösszeg maximum 10 millió Forint
 • A futamidő akár 20 év
 • A havi törlesztő részlete nem lehet magasabb 50 ezer Forintnál
 • Csak házaspárok igényelhetik, ahol a feleség életkora 18-40 év között van
 • Az egyik félnek rendelkeznie kell legalább 3 év folyamatos TB jogviszonnyal.

Amennyiben az igényléstől számított 5 éven belül gyermek születik, akkor a Babaváró hitel kamatmentes, amennyiben az igényléstől számítva 3 gyermek születik, akkor a fennálló tartozás teljes mértékben elengedésre kerül. Abban az esetben, ha az első 5 évben nem születik gyermek, akkor a kamattámogatást egy összegeben vissza kell fizetni.

A hitel felhasználását nem kell igazolni a folyóstó bank részére, azonban egy esetleges lakásvásárlásnál az önerőre legfeljebb a hitel 75 5-a költhető.

Babaváró hitel kalkulátorunk segítéségével könnyen és egyszerűen ki tudja számolni, hogyan alakulna a felvenni kívánt hitel törlesztő részélete a futamidő alatt a születendő gyermekek számától és születési idejétől függően.

A rendelet teljes szövege

A 2019.03.12-én, a Magyar Közlönyben megjelent rendelet teljes szövegét Ide kattintva tekintheti meg

Meddig lehet igényelni a Babaváró hitelt?
A rendelet értelmében az igénylést legkésőbb 2022.12.31-ig lehet benyújtani a bankok felé.

Mi történik akkor, ha megszületik a gyermek?

 • A hitel törlesztését az első gyermek születésekor az állam 3 évre felfüggeszti
 • Amennyiben a második gyermek is megszületik, akkor a törlesztés újabb 3 évre felfüggesztésre kerül, sőt ebben az esetben a tartozás 30%-át is elengedik
 • A harmadik gyermek megszületésekor a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül

Hogyan történik a Babaváró hitel igénylése?

A Babaváró hitel igénylése az ezzel foglalkozó bankoknál benyújtható, természetesen a Hitelnet hitelszakértői is teljes körű és díjmentes ügyintézéssel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Kollégáinknál sorban állás nélkül megtörténhet az előminősítés, több különböző bank elvárásait is ismertetjük és természetesen a nyomtatványok kitöltését is megoldjuk az igénylők helyett. A benyújtást követően a banknak 10 napja van elbírálni a kérelmet.

Melyik bankoknál elérhető a Babaváró hitel?

Kalkulátorunk megmutatja, hogy melyek azok a bankok, ahol a hitel igényelhető és természetesen ezekkel a pénzintézetekkel hitelszakértőink is folyamatosan kapcsolatban állnak.
A babaváró hitel igénylésével kapcsolatban további információkat ide kattintva tekinthet meg. Kérdése lenne a témában? Tegye fel kérdéseit szakérőnknek.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
878 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
A férjemmel Magyarországon dolgozunk évek óta. Minden feltételnek megfelelünk, csak eggyel kapcsolatban van kételyem. Férjem nem magyar állampolgár, de itt fizeti a tb-t évek óta és van itteni lakcíme. Jelenleg kisbabát várunk.
Megigényelhetjük a támogást?
Köszönöm válaszát előre is!

Kedves Fanni!
A leírtak alapján véleményünk szerint igényelhető a babaváró hitel, amenmnyien a további jogosultsági feltételek is fennállnak.

Tisztelt Hitelnet!
Párom 2018 márciusában végzett egyetemen és 3 hónappal később tudott munkába állni (2018 júniusában). Azóta folyamatos munkaviszonya van.
A kérdésem az lenne, hogy jogosultak lennénk így is a babaváró hitelre? Sajnos én nem jöhetek szóba, mint hiteligénylő, mivel jelenlegi munkaviszonyom előtt több hónapig munkanélküli voltam.
Segítségüket köszönjük szépen.

Kedves Erik!
A leírtak alapján véleményünk szerint jogosultak lehetnek a babaváró hitelre, ha a további feltételek is teljesülnek.

Üdvözlöm!

Érdeklődnék,hogy a babaváró hitelnél kizáró ok lenne-e ha az egyik fél kézpénzben kapja a fizetést,ezáltal nem tud három hónapra visszamenőleg kézpénz mozgást igazolni a bankszámláján? Viszont a másik fél nettó jövedelme meghaladja a 250 ezer forintot?

Kedves Kitti!
A fent leírtak esetében is működhet babaváró hitel felvétele. További, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Üdvözlöm!
Felvennénk a babavárót, szeretnénk 3. babát. Az aggodalmam az, ha önhibámon kívül orvosi szempontból nem jön össze a terhesseg, már 30 felett vagyok és mostanában sok nehézkes teherbeesést vagy sikertelenséget hallok. Így belegondolva esetleg nem jön össze a baba, akkor mire számithatok? Nem tudom eldönteni érdemes-e. Tartok tőle, ha nem sikerül mi lesz?

Kedves Katka!
Kérdésével kapcsolatban IDE kattintva olvashat további információt.

Tisztelt Hitelnet!
Eltérő információk alapján kérem véleményüket:
babaváró hitelhez kapcsolódóan mindkét szülőnek szükséges OEP hatósági bizonyítványt bemutatnia vagy csupán az egyiknek, aki a hitel felvevője lesz?
Köszönettel.

Kedves Zoltán!
OEP igazolás elegendő az egyik házasféltől.

Tisztelt Hitelnet! Tisztelt Szakértők! Az alábbi kérdéssel szeretnék Önökhöz fordulni: 10 MFt babaváró hitelt szeretnék felvenni. Abban az esetben, ha a felvételt követő 60. hónap végére gyermekkel vagy magzattal nem rendelkezem, az első 5 év kamattámogatását 120 napon belül vissza kell fizetnem illetőleg a fennmaradó tőketartozásom piaci kamatozású (ÁKK 130% + 5%) hitellé alakul át. Fentiek világosak, de mi a helyzet akkor, ha: – gyermekkel nem fogok rendelkezni a 60. hónap végéig – a 60. hónapot követően a fennmaradó tőketartozást (kb 7,5 MFt) egy összegben végtörleszteni akarom (a végtörlesztést kb 61-62 hónapban tudnám megtenni mert a felvett 10 MFt-ot egyösszegben… Továbbiak »

Kedves Zoltán!
Ha nem születik gyermek, a hitel törlesztése a 61. hónaptól piaci kamatszint mellett folytatódik tovább. Végtörlesztés esetén a hátralévő futamidőre vonatkozó kamatot nem kell megfizetni.

Vállalkozó részt vehet a programban?

Kedvevs András!
Vállalkozói jogviszonyból származó TB jogviszony is elfogadható.

Jó napot kívánok!
A Babaváró hitellel kapcsolatosan érdeklődnék. Tételezzük fel, felvesszük a 10 milliót, de nem jön a baba, és a 4. év elején előtörlesztek, a felvett hitel 45%-át. Ebben az esetben, mekkora összegű előre megkapott kamattámogatási büntetéssel számolhatok? Egyáltalán van-e 45%-os előtörlesztésnél büntetés? Ha pedig letelik az 5 év, és nincs előtörlesztéskor “büntetőkamat”, akko a 61. hónaptól mi után kell törlesztenem, illetve milyen összeg után számítják ki a büntetőkamatot?
Üdvözlettel.
Mária

Kedves Mária!
A gyermekszületésre vonatkozó feltételeket nem teljesítő támogatott személyeknek az előtörlesztett összegre vonatkozó kamattámogatást akkor kell egy összegben visszafizetniük, ha a kamattámogatással érintett kölcsönt a folyósítástól számított 5 éven belül legalább 50%-os mértékben előtörlesztik. Előtörlesztéshez kapcsolódó “büntetőkamat” 5 év után csak abban az esetben nincs, ha legalább egy gyermek született. Az előtörlesztett összeg után kell megfizetni a kapott kamattámogatást.

Kedves Szakértők!
A férjemmel szeretnénk igénybe venni a babaváró hitelt. Január 24.-én érkezik az első gyermekünk. Mi külföldön dolgozunk és szeretnénk hazaköltözni. Minden kritériumnak megfelelünk, kiveéve a tb-vel kapcsolatban nem. Ha a férjem fél évre visszamenőleg kifizetné a magyarországi tb-t, akkor igénybe vehetnénk az első gyermekre is a babaváró hitelt? Esetleg van már lehetőségünk, mert a baba 17 hét múlva érkezik.
Válaszát előre köszönjük.

Kedves Tímea!
Babaváró hitel igénylésének feltétele, hogy a hitelkérelem benyújtásakor és az azt megelőző 180 napban magyarországi TB jogviszonya legyen legalább az igénylők egyikének. Az egészségügyi hozzájárulás megfizetése nem keletkeztet TB jogviszonyt, így a támogatást sajnos akkor sem tudnák igénybe venni, ha azt férje visszamenőleg megfizetné.

Tisztelt Szakértő!
Van olyan bank, amelyik elfogadja az előző lezárt évi elkülönülten adózó jövedelmet (vagyis az osztalékot nem KATA-s egyéni vállalkozónál) és a rendszeres havi jövedelmet (is) tőlem független munkáltatónál?!
Köszönettel.
Dorka

Kedves Dorka!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Kedves Válaszadó!
A férjemnek és nekem is ez már a második házasságunk, de a férjemnek az előzőből van két gyermeke, őket viszont nem mi neveljük, nem velünk élnek.
Ilyen esetben igényelhetjük a hitelt, ha mi is szeretnénk közös gyermeket?
Köszönöm a választ.

Kedves Nikolett!
Fenti esetben – amennyiben a további jogosulsági feltételek is fennállnak – igényelhető a babaváró hitel.

Üdv!
Érdeklődöm, hogy babaváró hitel esetén örökbefogadásnál mi számít, a baba születési időpontja vagy az örökbefogadás időpontja. Ebben az esetben is 07.01. után kell születni a babának, vagy a biológiai születési időponttól függetlenül az örökbefogadás kell, hogy 07.01. után történjen?

Kedves Éva!
A babaváró hitel nyújtását szabályozó rendelet hatálybalépését követően született, a támogatott személyek által közösen örökbefogadott gyermek után igényelhető a támogatás. Feltétel tehát örökbefogadott gyermek esetén is, hogy 2019. július 1. után született gyermek legyen.

Kedves Szakértők!
3 kérdés kapcsán kérem szíves segítségüket:
1. Mit lehet tenni, ha a bank nem tartja a 10 napos bírálati időkeretet?
2. A 10 nap mikor indul? Amikor minden szükséges dokumentumot beadtam VAGY beadom a dokumentumokat, s ők ugyan átveszik tőlem, de a befogadásáról napokkal később értesítenek, s ezáltal a 10 nap is később indul (a befogadás datumától)!
3. Aláírt szerződést követően mennyi időn belül köteles a bank folyósítani?
Köszönöm!

Kedves Gábor!
Esetleges panasszal az MNB Péngyügyi Fogyasztóvédelmi Központhoz lehet fordulni.
A 10 nap a befogadás napjától indul.
A kölcsön folyósítására a kölcsönszerződés megkötését követően, egy összegben kerül sor.

Üdvözlöm! Olyan után szeretnék érdeklődni, hogy nekem 2015. április 3-án született a kisfiam. Akkor gyesen voltam vele, munkahelyem nem volt végig a 3 év alatt, 2018 április 3.-ával megszűnt a gyesem. Én fizettem magam utan a tb-t agusztusig. Agusztus 27-én munkába álltam, ahol 2019. május 23.-áig dolgoztam és egyből munkanélküli járadékot kaptam, aztán június 12-én elhelyezkedtem egy másik munkahelyre, jelenleg is itt vagyok. 2 meglévő gyermekünk van a férjemmel és bevállalnánk a 3. Babát. A babaváró hitelt szeretnénk felvenni. Esetleg valami a mi számunkra létezne? Párom sajnos egészségügyi problémák végett egy éve nem tud dolgozni. Előre is köszönöm a választ.… Továbbiak »

Kedves Gina!
A leírtak alapján úgy véljük, hogy 2018. augusztus 27. óta rendelkezik megfelelő TB jogviszonnyal, ez azonban sajnos nem elegendő a babaváró hitelre való jogosultsághoz.

Kedves szakértö!
4 vagy 8 órás munkaviszony kell az utolsó 180 napos magyar TB jogviszonyhoz? 180 naptári nap? Tehat ha október elsejével kezdek, akkor március végén igényelhetem az igazolást? Vagy ez munkanap?
Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Béla!
180 naptári napnak kell meglenni. Ha tehát október elsejével kezd, akkor március végén igényelheti az igazolást.

Üdvözlöm!
A 3 év Tb jogviszonyba beleszámít a GYED is? Folyamatos munkaviszonyom van 2004 óta ugyanazon a helyen.
Ugye a 3 év 2016. szeptembertől napjainkig tart, én 2016. szeptemberétől 2017. áprilisig GYED-en voltam.
Ez alapján jogosult vagyok a hitel felvételére?
Köszönöm előre is a válaszát.

Kedves Sára!
Mivel a gyed ideje alatt munkaviszonya is fennállt, információink szerint kiadható a jogosultsághoz szükséges TB jogviszony igazolás. Célszerű lenne azonban ezzel kapcsolatban a területileg illetékes egészségbiztosítóval egyeztetni.

Üdv!
A férjemmel minden feltételnek megfelünk. Az ő nettó jövedelme 420 ezer, határozatlan idejű munkaszerződése van már 15 éve ugyanazon a helyen. Az én jövedelmem közalkalmazottként nettó 155 ezer, de sajnos határozott idejű munkaszerződéssel. Ahol én dolgozom, mindig hosszabítják a szerződéseket. Eddig egyszer lett hosszabítva fél év után. A kiadásaink összesen 226 ezer amiből 22 ezer törlesztő lejönne, mivel a babaváróból azt rendeznénk.
A kérdésem az lenne, hogy így is jogosultak lennénk a babaváró hitelre?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel.
B

Kedves Beáta!
Meghatározott feltételekkel határozott idejű munkaviszonyból származó jövedelem is elfogadható. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Üdvözlöm,
Feleségemmel külföldről költöztünk haza a Babaváró hitel miatt.
A feleségem külföldi TB jogviszonya 2019.06.16-án járt le és a budapesti munkaügyi központba 2019.07.23-án regisztrált.
(Jelenleg dolgozik, hogy meglegyen a 180 nap.)
De, ha jól számolom 36 naptári nap van a kettő között, ezek szerint már nem tudjuk megigényelni a 10 milliós Babaváró hitelt ?
Köszönöm.

Kedves Kérdező!
Kérdését a mai napon 7:49-kor megválaszoltuk.

Üdvözlöm!
Ha hazaköltözünk külföldről és megigényeljük a hitelt, utána mennyi ideje lesz a páromnak munkába állnia?
Köszönöm.

Kedves Barbara!
Babaváró hitel igényléséhez 3 éves TB jogviszony szükséges, melyhez a kérelem benyújtását megelőző fél évnek már magyarországi TB jogvisonynak szükséges lenni.

Jó napot kívánok!
A következő kérdésem lenne: Jelenleg 23 hetes kismama vagyok. A férjemmel megfelelünk a hitel feltételeinek, tudomásunk szerint. Amennyiben felvennénk, az első gyermek után járó szüneteltetést is igénybe szeretnénk venni már a felvétel hónapjától.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben van-e lehetőség akár a teljes összeg visszafizetésére (előtörlesztés formájában) a felvételt követő egy éven belül, és ez jár-e valamiféle plusz költséggel.
Köszönöm a választ!

Kedves Emese!
Miután a gyermekvállalási támogatást is igénybe veszik, a hitel akár egy éven belül is díjmentesen végtörleszthető.

Tisztelt Hitelnet,
Angol-magyar kettős állampolgár vagyok, Angliában élek, de van magyarországi lakcímem is. Párom nem magyar állampolgár, viszont hamarosan összeházasodunk.
Kérdésem az lenne, hogy ilyen felállásban jogosultak lennénk-e a babaváró hitelre?
Tisztelettel: Bence

Kedves Bence!
Mindkét házasfélnek meg kell felelni az alábbi feltételek valamelyikének:
a) magyar állampolgár vagy olyan személy, akit a magyar állampolgárságról szóló törvény alapján magyar állampolgárnak kell tekinteni,
b) a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény hatálya alá tartozó személy, aki a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát Magyarország területén gyakorolja, vagy
c) a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényben foglaltak alapján hontalan jogállásúnak ismerték el.

Tisztelt Hölgyem!
Nem találom a pontos választ arra, hogy a jövőben örökbefogadott gyermek esetén van-e konkrét életkori kikötés, vagy csak annyi, hogy a gyermek 2019. július 1. után született kell hogy legyen. Magyarul arra gondolok, hogy ha mondjuk 2020-ban örökbefogadunk egy nyolc hónapos babát, aki az adott dátum után született, akkor is létre jöhet a kamatmentesség, feltételezve, hogy a kölcsönszerződést már idén aláírjuk, vagy csak akkor, ha a baba újszülött?
Köszönöm a válaszát!

Kedves Manka!
2020-ban örökbefogadott nyolc hónapos baba után, aki az adott dátum után született, érvényesíthető a kamatmentesség, ha a kölcsönszerződést már az örökbefogadást megállapító határozat előtt aláírják.

Üdvözlöm!
Érdeklődnék, hogy a babavárót csak akkor lehet felvenni, ha a feleség már várandós, vagy akkor is, ha a baba még csak terveben van (jövőre szeretnénk).
Köszönöm.

Kedves Ewa!
A babaváró hitel akkor is igényelhető, ha a feleség még nem várandós.

Üdv!
Érdeklődnék, hogy van egy 4 éves kislányom, s most betöltöttem a 13. hét terhességet, 2020 március 12-re vagyok kiírva. Gondoltuk, hogy felvennénk a babaváró hitelt, de az lenne a kérdésem, hogy beleszámítanak a 4 éves kislányom s a mostani terhességem? Vagy csak a mostani terhességem, baba számít innentől a babaváró hitelhez?

Kedves Gréti!
A babaváró hitel kedvezményeinél a jelenlegi várandóssága vehető figyelembe és az jövőben esetlegesen születendő gyermekek, a már meglévő gyermek nem.

Üdvözlöm.
A férjemnek megvan a 3 éves folyamatos munkaviszonya, de most elbocsátották a munkahelyéről, én kismamaként táppénzen vagyok itthon. Nekem határozatlan idejű szerződésem van 2 éve.
Jogosultak lehetünk a babaváró hitelre?

Kedves Tímea!
A leírtak alapján sajnos nem igényelhető a babaváró hitel.

Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy hány éves kortól lehet felvenni a babaváró hitelt? Szeretnék nagyon venni egy házat, de én csak 20 éves leszek, a férjem meg 20 éves múlt. Van már 1 gyermekünk és szeretnénk egy másodikat is, de az anyósomékkal lakunk.

Kedves Julianna!
Több hitelintézetnél is van lehetőség már 18 éves kortól igényelni a babaváró kölcsönt. További feltétel azonban, hogy legalább egyiküknek meglegyen minimum a 3 éves folyamatos TB jogviszonya, melyben legfeljebb 30 nap megszakítás lehet.

Tisztelt Hitelnet!
Az lenne a kérdésem, hogy házasság előtt igényelhető-e a babaváró?
Jövő évben szeretnénk összehazasodni, viszont már előbb igényelnénk, ha van rá lehetőség. Minden feltételnek megfelelünk.
Köszönöm a választ!

Kedves Mariann!
Babaváró hitel kizárólag házastársi kapcsolatban igényelhető.

Üdvözlöm!
Az lenne a kérdésem, hogy a hitelkérelmet bármelyik banknál be lehet nyújtani vagy csak ott ahol van bankszámlánk?
Illetve ha annál a banknál nyújtjuk be, ahol van bankszámlánk, annak van valami előnye az elbírálásnál?
Üdv, Évi

Kedves Évi!
A babaváró hitelhez mindkettejüknek kell rendelkezni bankszámlával az adott banknál, emiatt célszerű a számlavezető bankhoz fordulni, hogy ne kelljen több pénzintézet felé is havi számlavezetés díjat fizetni.

Üdv.
2018.08.31-én véget ért a munkaviszonyom. Az utána következő munkaviszony kezdete 2018.09.30. (30 nap). Utána volt még egy megszakitás, (6 nap). 2019.1.29 – 2019. 02.06). A második megszakításnál, álláskeresői járadékot kaptam. Oda nem tudtam, egyik napról a másikra bejelentkezni. Ez befolyásol valamit? Egyik megszakításnál sem haladtam meg a 30 napot, de nem tudom egybe nézik-e!?
Jogosult lehetek babaváró hitel igénylésére?

Kedves Márk!
A 3 éves TB jogviszonyban összességében nem lehet 30 napnál hosszabb megszakítás. Az álláskeresési támogatás ideje alatt is fennáll a TB jogviszony, de ha nem tudott bejelentkezni közvetlenül a munkaviszony megszűnését követő naptól, akkor sajnos több mint 30 nap lesz a megszakítás a folyamatos jogviszonyban, ami sajnos kizárja a jogosultságot.
Célszerű lenne azért a területileg illetékes OEP-nél is érdeklődnie. A nyilvántartás alapján pontosan meg tudják Önnek mondani, hogy mennyi volt az összes megszakítás az elmúlt 3 évben.

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Egyszerre több bankhoz is beadhatom a babaváró hitelkérelmet? Úgy értem, minket sürget az idő, az első banktól, ahova beadtuk még nem kaptunk választ. Esetleges negatív hitelbírálat esetén nem szeretnénk kifutni az időből, ezért párhuzamosan másik bankhoz is beadnánk a kérelmet.
Lehet ennek negatív következménye?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Lajos!
Ha már egy hitelintézethez benyújtásra került a babaváró hitelkérelem, másik pénzintézethez nem nyújtható be.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
878
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x