Adósságrendező hitel kalkulátor

Sprólj velünk akár százezreket! Kérd személyre szóló adósságrendező kölcsön ajánlatunkat

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miért a Hitelnet.hu?

Professzionális szakmai kalkulátorok

Professzionális szakmai kalkulátorok

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki adósságrendező kölcsön ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A C&I Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Személyi kölcsön kiváltása a Hitelnet ajánlatában

Csökkentené hiteltörlesztésre fordított havi kiadását, vagy havi egyetlen befizetéssel tenne eleget törlesztési kötelezettségének? A Hitelnet segítségével találja meg a legkedvezőbb adósságrendező hitelt és váltsa ki személyi kölcsönét!

Ha több, kisebb összegű fedezet nélküli kölcsönét szeretné kedvezőbbe váltani, Bankpartnereink adósságrendező személyi hitele lehet megoldás.

Előnyei:

 • Magas törlesztő részletű fogyasztási hitel, áruhitel folyószámlahitel, hitelkeret, gépjárműhitel vagy egyéb kölcsön kiváltására
 • Szabadon felhasználható – nincs elszámolási kötelezettség a hitelintézet felé
 • Rugalmas – Fedezet nélkül elérhető
 • Adóstárs, kezes bevonása nélkül igényelhető
 • Kiszámítható – a futamidő végéig fix kamattal és törlesztő részlettel vehető igénybe
 • Biztonságos: forint alapon, árfolyamkockázat nélkül felvehető
 • Gyors – akár 1 munkanapon belül elérhető
 • További pozitívomok:
 • Akár jövedelem átutalás vállalása nélkül is igényelhető
 • Jövedelem átutalás vállalásával extra kamatkedvezmény érhető el meghatározott konstrukciókban
 • Alapfeltételek:
  • Magyarországi állandó lakcím vagy külföldi állampolgárok esetén magyarországi tartózkodási engedély
  • Igazolt, állandó jövedelem
  • Akár 18 évet meghaladó életkor

Hiteligényléshez szükséges dokumentumok:

• Személyazonosságot igazoló okmány
• Lakcímet igazoló okmány
• 30 napnál nem régebbi jövedelmet igazoló dokumentum
• 30 napnál nem régebbi igazolás a fennálló tartozásról

Termékspecifikumok:

• A kiváltandó hitel nem lehet hátralékos

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
124 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jelenlegi tartozásom szeretném rendezni.

Kedves Dóra!
Szakértőink készséggel tájékoztatják az elérhető legkedvezőbb adódsságrendező hitelekről, melyhez online adatlapunk kiöltése szükséges. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést.

Szeretnék hitelt felvenni, de van tartozásom a Provident felé. Szeretném kifizetni, de ezt egy összegben nem tudom.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valamilyen lehetőség hitelt felvennem?

Kedves Anita!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető legkedvezőbb adósságrendező konstrukciókról!

Üdvözlet!
Magyar államporgárként Ausztriában élek és dolgozom. Itt Ausztriában van hitelem, amit nem tudok már egy ideje fizetni, így itt kint nem is adnak hitel kiváltó hitelt. Magyarországi banknál szeretnek felvenni hitelt, hogy az itteni tartozásomat rendezni tudjam. Elméletileg minden elvárásnak megfelelek, hogy kapjak otthon hitelt.
A kérdésem az lenne, hogy otthon látják az osztrák hiteltartozásomat? A KHR listán csak magyar hiteltartozás miatt lehet szerepelni?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Zita!
A magyar KHR lista csak a magyarországi hitelszerződéseket tartalmazza. Osztrák KHR-t nem szoktak kérni a magyar bankok hitelfelvétel során.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önt a Magyarországon elérhető hitelkonstrukciókról. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk.

Tisztelt Címzett!
Kérdésem a következő: Van-e lehetőség a lakossági folyószámla hitel kiváltására? Szeretném a K&H Banknál lévő folyószámlahitelemet kiváltani úgy, hogy a törlesztőrészleteket a bank a számlámra érkező rendszeres havi munkabéremből vonja le.
Állandó bejelentett munkahellyel rendelkezem, közalkalmazottként, a munkabérem pedig rendszeresen a számlámra érkezik.
Köszönöm a választ!

Kedves Mónika!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról!

Kedvezőbb kamat miatt adósságrendező hitelt igényeltem több – határidőben fizetett – hitelem (személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya) kiváltása céljából. A bank kérelemnek helyt adott és az igényelt hitel összeget a kiváltandó hitelek számlaszámaira utalta. A hitelkártyám esetén az átutalást követően szükséges lett volna kezdeményeznem a hitelkártya kibocsátónál a hitelkártya megszüntetését. Időközben szükségem lett hitelkártyára utalt összegre is, így a megszüntetését már nem tudom kérni.
Kérdésem, hogy az adósságrendező hitelt nyújtó bank milyen szankciót tud alkalmazni, amennyiben KHR listás lekérdezés során észleli, hogy a hitelkártya nem szűnt meg és azon hitelösszeg (tartozás) szerepel holott a szerződés feltétele volt a hitelkártya megszüntetése.

Kedves Zsolt!
A vállalt feltételek nem teljesítéséből származó lehetséges következményeket a megkötött adósságrendező kölcsönszerződés tartalmazza, azt kellene megnéznie.

Szeretném kifizetni az egyik hitelem 270.000 Ft, meg egy kis szabad felhasználásra. Ezzel a hitellel vagyok BAR listán Provident és ezt szeretném rendezni.
Köszönöm a segítséget.
,

Kedves Anna!
A leírtak alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Báron vagyok. Szabad felhasználású hitelre lenne szükségem adósságrendezésre.

Kedves Asszonyom!
Fenti oldalunkon kérjük, kattintson a Tovább a Bankhoz gombra, ahol a további részletek ismeretében pontos tájékoztatást kaphat az esetlegesen igényelhető hitelkonstrukciókról!

Van egy nagy tartozásom, de azt fizetem rendesen, viszont 2 kis tartozást szeretnék kifizetni, és az a kérdés, van-e lehetőség úgy felvenni kölcsönt, hogy kis készpénzem is maradjon?
Várom válaszukat.
Köszönettel: Hédi

Kedves Hédi!
A hitelkiváltáson felül szabad felhasználású hitel felvételére is van lehetőség. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatást a további részletek ismeretében tudunk adni, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Raiffeisennél van 1.290.000 Ft személyi kölcsönöm, 35.000 Ft/hó, vissza van 5,5 évem. Van egy másik adósságom 2,7 millió Ft. Ha 3,9M Ft-ra volna szükségem, melyik bank adna és ha lehet kb. 12 évre, nem 7 évre. Lakásom van, de van rajta jelzáloghitel kb. 2 millió Ft OTP-nél, lakás kb. 4 milliót ér Salgótarjánban. Fél éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen, ápoló vagyok, átlagbérem: 270.000 Ft.
Ha a 3,9M Ft-ot nem adnák meg, akkor mennyi volna 2,7 millióra?

Kedves Csaba!
Hosszabb futamidejű adósságrendező hitel igényléséhez megfelelő ingatlanfedezetre lenne szükség. Az esetleges hitelfelvétel lehetősége függ attól, hogy valójában mennyit ér a salgótarjáni ingatlan, majd a jövedelemvizsgálat elvégzése után állapítható meg, hogy arra további jelzáloghitel nyújtható-e vagy sem.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Nyugdíjas vagyok, 85.000 Ft a nyugdíjam. Szeretnék személyi hitelt felvenni, hogy a tartozásomat vissza tudjam fizetni. 800.000 Ft-ra lenne szükségem.
Milyen lehetőségeim vannak, ha kisebb havi törlesztést kérek?

Kedves Mária!
Személyi kölcsön igényét ITT jelezheti vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

A Provident miatt kerültem bár listára, még van rajta 80.000 Ft. Ezt ki szeretném fizetni egy másik adósságrendező hitellel!
Kérem segítsenek!

Kedves Anita!
BAR lista esetén bankpartnereinknél sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel.

Tisztelt Hitelnet!
Két banknál is van személyi kölcsönöm, amit rendesen fizetek. Az egyik 19,9%-os, a másik 22,9%-os kamatozású. Tudomásom szerint a bank az ügyfelének köteles felajánlani a banknál lévő kedvezőbb kamatozású hitelt.
Kérdésem, hogy ezt milyen jogszabály írja elő? És mennyire kötelező ez a bankokra nézve?
Katalin

Kedves Katalin!
Nem egészen tudjuk, pontosan mire gondol. Lakásvásárlási hitelnél van olyan előírás, hogy a hitelintézeteknek az adott banknál elérhető lakáshitelek mellett a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelről is mindenképpen tájékoztatni kell az ügyfeleket, amennyiben az adott konstrukció az adott banknál elérhető.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink utána néznek annak, hogy milyen hitelkonstrukciót tudna igénybe venni meglévő személyi kölcsöneinek kiváltására.

Érdeklődnék, hogy én vehetek-e fel hitelt és milyet, ha szeretném a több hitelemet rendezni. A jövedelmem 4 órás munkaviszony, ami 42.000 Ft és még ehhez hozzá jön 28.000 Ft ápolási díj.
Milyen lehetőségeim vannak, mert így a havi hitel kiadás 50.000 Ft és szeretném ezt csökkenteni. A férjemnek nincs igazolható jövedelme, mert sajnos munkahelyén nincs bejelentve.

Kedves Erzsébet!
A megadott jövedelmekkel nincs lehetőség adósságrendező hitel felvételére, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkiváltó konstrukciót javasolni.

CIB Banknál vettem fel 2.800.000 Ft személyi hitelt. 1 havi törlesztő részletet fizettem. Úgy alakult, hogy vissza tudom fizetni az egészet, egy összegben.
Mennyi lenne a teljes összeg, amit fizetnem kell?
Köszönettel: Tibor

Kedves Tibor!
A végtörlesztés esetén fizetendő pontos összegről kizárólag a CIB Bank tud Önnek tájékoztatást adni az adott kölcsönszerződés részleteinek ismeretében.

Passzív KHR listásként van-e lehetőség adósságrendezésre?

Kedves László!
Passzív KHR listásként sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani.

T. Cím!
Tudom a választ a kérdésemre, de aki nem próbálkozik, esélye sem lesz.
Összesen 1.000.000,- Ft összegű tartozásom van, több banknál. Ebből áprilisban lejár 300.000,- Ft. Tehát 2 hitelem marad kb 700.000,- Ft értékben. Sajnos az élet úgy hozta, a munkáltatóm 3 éve egyre rosszabbul működött, először kp-ban kaptuk a fizetést, majd csa, később fa alá került. Tehát a bankok szóba sem álltak velem adósságrendezés miatt. Közben nehezebb idők jöttek átmenetileg, nem tudtam időben fizetni, bar-os lettem. Munkanélküli nem voltam, 3 hónapja új munkahelyem van.
Mindezek ellenére szeretném valahogy rendezni végre ezt az őrületet. Ingatlannal rendelkezem, adóstársat nem akarok bevonni.
Létezik megoldás?
Üdvözlettel.
Kati

Kedves Kati!
Negatív tartalmú BAR lista esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani.

Szeretném megkérdezni tudnának-e segíteni. 600.000 Ft-ot szeretnék felvenni. Ebből egy hitelt szeretnék kifizetni, ami 400.000 Ft, de heti 8.550 Ft-ot fizetek és olyat, amit havonta kellene fizetni.
Köszönöm.

Kedves Anna!
Személyi kölcsön igényét ITT jelezheti.

Tisztelt uram/hölgyem!
Van 2 személyi kölcsönöm, amit szeretnék 1 kisebb hitelre kiváltani, ebben kérném segítségüket.
Vagyis tudnának ebben az ügyben segíteni?
Köszönöm.

Kedves Krisztina!
Kedvező hitelkiváltó kölcsön ingatlanfedezet bevonásával igényelhető. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

1 800 000 Ft személyi kölcsönt szeretnék kiváltani. Jelenlegi törlesztőm havonta 52.000 Ft. Ez két hitelből tevődik össze. jelenleg táppénzt kapok, mert 37 hetes kismama vagyok. Átlagban 115.000 Ft érkezik a a számlámra, mint táppénz a munkahelyemről.
Volna lehetőség a hitelkiváltásra és alacsonyabb törlesztő részletre?
Köszönöm.

Kedves Anita!
Mivel jelenleg táppénzen van, azt követően pedig családtámogatási juttatásban fog részesülni, ami nem fogadható el önálló jövedelemként, ezért sajnos nincs lehetőség hitelkiváltó kölcsön felvételére.

Nyugdíjas vagyok. Nyugdíjam 206.000.- Ft/hó. Különböző bankok felé fennálló tartozásom kb. 3M Ft. (hitelkártya, áruhitel, személyi kölcsön, Provident) Ezen kívül családom felé fennálló kb 1,5M Ft adósságom is szeretném rendezni. Lányom házában élek, eltartott családtagom nincs. Havi rezsikiadásom kb. 20-30.0000.- Ft. Életbiztosításom van
Mit ajánlanak?

Kedves Asszonyom!
Adósságrendező hitelt ingatlanfedezet bevonása mellett tudunk Önnek ajánlani. Amennyiben van lehetősége ingatlanfedezet bevonására, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és ez alapján Szakértőink személyre szabott fogják Önt tájékoztatni.

Szeretnék hitelt felvenni, de sajnos bár listán vagyok. Nagyon jó keresetem van, havi 200-250.000 forint közt kapok kézbe. Csak annyi fele törlesztettünk, hogy már nem bírtuk fizetni. Ezeket a hiteleket szeretném egy hitellel kiváltani, csak nem egyszerű a bárlista végett. Pedig semmi gond nem lenne, ha habi 80.000-et is kellene kifizetnem.

Kedves Mónika!
Negatív tartalmú BAR lista esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani. Erre akkor lenne lehetőség, ha BAR státusza legalább 6 hónapja passzív lenne.

Üdvözlöm!
Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy szeretnék férjemmel adósságrendezést csinálni. Van 3 kisebb hitelünk, ezeket összevonni. A problémánk az, hogy hitelkártya tartozásunk a KHR NEGATÍV részére kerül (kevés összeget töltöttünk vissza és ezért), de megállapodást kötöttünk a pénzintézettel, hogy havi részletekbe fizetjük. Ezt minden hónapban teljesítjük is. Én úgy tájékozódtam, hogy a BISZ-EN keresztül kérhetnénk ki igazolást, hogy ettől függetlenül pozitív adósok vagyunk. A kérdésem pedig, hogy ez lehetséges lenne-e, ha kapnánk igazolást, hogy tudnánk adósságot összevonni?

Kedves Katalin!
Bankpartnereinknél sajnos kizáró ok, ha a hiteligénylő adatai a KHR-ben negatív tartalommal szerepelnek. Ez esetben az említett igazolás kiadása sem jelent sajnos megoldást.

Tisztelt Hitelnet!
Adósságkönnyítő kölcsönt igényeltem. 1.565.000 Ft. A közjegyzői díj várható kb. összegét szeretném megtudni. Illetve van-e lehetőség erre szociális alapon mentességet vagy kedvezményt kapni?
Köszönettel.

Kedves Ibolya!
Másfél millió forintos hitelösszeg esetén kb. 10 ezer forintos közjegyzői díjjal számolhat. Szociális alapon történő mentességre, kedvezményre sajnos nincs lehetőség.

Adósságrendező hitelt szeretnék felvenni. Már két banknál is elutasították a kérelmem. Nem vagyok bárlistán. Két provident és két személyi kölcsönöm van.
Miért nem kapok hitelt?

Kedves Gitti!
A kölcsönkérelem jóváhagyásához megfelelő jövedelemmel kell rendelkezni. Elképzelhető, hogy a jövedelemfedezettség nem teljesült. Ingatlanfedezet bevonásával lenne érdemes megpróbálni az adósságrendezést. Ha erre van lehetőség, kérjük küldje el online ajánlatkérését!

Tisztelt Hitelnet!
Sikeresen rendeztem adósságrendező hitel keretében a folyószámla hitelemet. Kérdésem az lenne, hogy fel kell mondanom a folyószámla hitelemet, vagy maradhat? Természetesen nem nyúlnék hozzá, amolyan vésztartalék lenne,ha bármi történne.
Cetelemmel kötöttem meg az adósságrendező hitelt, gondolom őket csak az érdekli, hogy fizessem a részleteket.
Köszönöm segítségüket!

Kedves Fruzsina!
Az adósságrendező hitelt nyújtó Cetelem Bank tud Önnek pontos tájékoztatást adni, hogy milyen feltételekkel nyújtották az adósságrendező hitelt. Ha feltétel a folyószámla hitel megszüntetése, akkor a megszüntetésről szóló nyilatkozatot be kell nyújtania. Ha nem feltétel, akkor maradhat a hitelkeret.

Jó napot!
Aktív KHR listás vagyok. Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy tudnék-e felvenni kölcsönt vagy hitelt fedezet nélkül, hogy a meglévő hiteleimet kiváltsam? Folyamatos munkaviszonyom van 2011 óta, 150.000 Ft keresettel bankszámlára érkezik.
Válszát előre is köszönöm.

Kedves Erik!
Hitelkiváltó kölcsön felvétele aktív BAR lista esetén egyik bankpartnerünknél sem lehetséges sajnos.

Szeretném megtudni, hogy hol kapok kölcsön. Hitelkiváltó hitelt szeretnék felvenni. Egy hete vagyok KHR listán provident miatt, de van egy citibankos hitelem, amit rendesen fizetek havonta, és ezt a kettőt szeretném egyre kiváltani
Mennyit kaphatok és hol?
Tisztelettel: Dominika

Kedves Dominika!
Negatív tartalmú KHR esetén nincs lehetőség hitelkiváltó kölcsön felvételére egyik bankpartnerünknél sem, ezért sajnos nem tudunk Önnek segíteni a hitelkiváltásban, adósságrendezésben.

Érdekelne a cofidiszzel, szombaton múlt egy hete, hogy hitelkiváltó kölcsönhöz az aláírt papírokat leadtam, de választ nem kaptam sem pozitívat, sem negatívat, mikor várható?

Kedves Dominika!
Folyamatban lévő hitelügylettel kapcsolatban az érintett hitelügyintézőnél érdeklődhet.

Jó napot kívánok!
Olyan kérdésem lenne, hogy én vettem fel személyi kölcsönt 100.000 Ft-ot 13 hónapra, ebből kifizettem 4 hónapot már! Ezen kívül van 400.000 Ft kölcsönöm, ebből még nem fizettem, márciusban kezdem 18 hónapra!
Vehetek fel 500.000 Ft-ot, hogy ezeket kifizessem egybe és maradjon belőle?
Ha kifizetem egybe, mennyit kell ráfizetnem az egybe kifizetésre?
Könnyebben kifizetek 1 törlesztő részletet, mint 2-3 törlesztőt! A mostani 8.300 Ft körül van, amit felvennék 500.000 Ft az 86 hónapra lenne 7.000 Ft körül!
Megoldható lenne ez? Van rá mód?
Köszönöm!

Kedves Szabolcs!
A további 500.000 Ft felvétele attól függ, hogy mekkora összegű nettó jövedelemmel rendelkezik, s a fizetése mennyi havi törlesztő részletet bír el. Személyi kölcsön felvételekor a bankok azokat a meglévő hiteltörlesztéseket is figyelembe veszik, melyeket az újabb hitelből visszafizetne. Továbbá fontos, hogy megfeleljen az egyéb igénylési feltételeknek is. A lehetőségeinek esetlegesen megfelelő hitelkonstrukciókról Szakértőink online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után tudják Önt tájékoztatni.
A meglévő hitelek végtörlesztési díjáról a hitelnyújtó banknál érdeklődhet.

Üdvözletem!
Én és a férjem szeretnénk felvenni személyi kölcsönt 5 évre 500.000 Ft-ot! Én 80.000, férjem 140.000 Ft-ot keres, ebből 50.000 vonnak le hitel miatt!
Lehetséges?

Kedves Tünde!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják a személyi kölcsön felvételének lehetőségéről.

124
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x