Adósságrendező hitel kalkulátor

Sprólj velünk akár százezreket! Kérd személyre szóló adósságrendező kölcsön ajánlatunkat

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet.hu?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki adósságrendező kölcsön ajánlatot.

19 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

19 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Személyi kölcsön kiváltása a Hitelnet ajánlatában

Csökkentené hiteltörlesztésre fordított havi kiadását, vagy havi egyetlen befizetéssel tenne eleget törlesztési kötelezettségének? A Hitelnet segítségével találja meg a legkedvezőbb adósságrendező hitelt és váltsa ki személyi kölcsönét!

Ha több, kisebb összegű fedezet nélküli kölcsönét szeretné kedvezőbbe váltani, Bankpartnereink adósságrendező személyi hitele lehet megoldás.

Előnyei:

• Magas törlesztő részletű fogyasztási hitel, áruhitel folyószámlahitel, hitelkeret, gépjárműhitel vagy egyéb kölcsön kiváltására
• Szabadon felhasználható – nincs elszámolási kötelezettség a hitelintézet felé
• Rugalmas – Fedezet nélkül elérhető
• Adóstárs, kezes bevonása nélkül igényelhető
• Kiszámítható – a futamidő végéig fix kamattal és törlesztő részlettel vehető igénybe
• Biztonságos: forint alapon, árfolyamkockázat nélkül felvehető
• Gyors – akár 1 munkanapon belül elérhető

További pozitívomok:

• Akár jövedelem átutalás vállalása nélkül is igényelhető
• Jövedelem átutalás vállalásával extra kamatkedvezmény érhető el meghatározott konstrukciókban

Alapfeltételek:

• Magyarországi állandó lakcím vagy külföldi állampolgárok esetén magyarországi tartózkodási engedély
• Igazolt, állandó jövedelem
• Akár 18 évet meghaladó életkor

Hiteligényléshez szükséges dokumentumok:

• Személyazonosságot igazoló okmány
• Lakcímet igazoló okmány
• 30 napnál nem régebbi jövedelmet igazoló dokumentum
• 30 napnál nem régebbi igazolás a fennálló tartozásról

Termékspecifikumok:

• A kiváltandó hitel nem lehet hátralékos

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
118 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

A hiteleimet szeretném egy hitellé váltani.
Van-e rá lehetőség? Ez kb. 7 millió.
Köszönöm.

Kedves Lajos!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a hitelkiváltó lehetőségeket.

Hitelt szeretnék felvenni, de van tartozásom a Provident felé.

Kedves Anikó!
Amennyiben a Provident hitelt törlesztése szerződésszerűen történik, lehetőség nyílhat további hitelfelvételre az Ön jövedelmi helyzetétől függően. Ez esetben kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. ha hátralékos a meglévő hitel, akkor sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre.

Üdvözletem!
Két kérdésem lenne. Az első, hogy hallottam állítólag márciustól lesz elérhető személyi kölcsön akár 20 éves futamidőre is magánszemélyek részére. Bevallom én szkeptikus vagyok efelől. Nem tudom igaz-e?
A második kérdésem az lenne, hogy ha a babaváró hitel igénylése után 5 éven belül, ha nem születik gyerek, a babaváró átalakul személyi hitellé, az számokban mit jelentene? Hogyan módosulna a futamidő, illetve mekkora lenne a kamat, amit egy összegben kéne visszafizetni?
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Attila!
20 éves futamidejű személyi kölcsönről nincs információnk. Ingatlanfedezet nélkül 20 éves futamidőre csak a babaváró hitel vehető fel.
Ha nem születik gyermek 5 év alatt, akkor az addig kapott kamattámogatást kellene egy összegben visszafizetni. Ez a jelenlegi kamatkörnyezetben kb. 2-2.200.000 Ft lenne. Ezt követően a kamattámogatás nélküli, majdani piaci kamaton – ez jelenleg kb. 7% – folytatódik tovább a hiteltörlesztés változatlan futamidő mellett, kb. 68.000 Ft-os törlesztő részlettel.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Üdvözletem.
Szeretnem megtudni van e lehetőség Provident tartozás kiváltására.

Kedves Ibolya!
A provident hitelkiváltásra is van lehetőség bankpartnereinknél. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk készséggel tájékoztatja Önt az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrulciókról. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Üdvözletem!
Hiteleimet szeretném egy hitellé átváltani ez kb 4. millió ft. 60 hónapos futamidőben gondolkodom, segítségüket és tanácsaikat kérném.
Köszönöm Szép Napot

Kedves Erika!
Szakértőnk készséggel segít Önnek, és készít személyre szabott tájékoztatást bővebb információk ismeretében. Ehhez kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Szép napot!
Van hitelem amit össze szeretnék vonatni egy hittelé,
lakás fedezettel ha megoldható lenne. 10 millió forintig 20 évre.
Köszönöm szépen!
Sándor

Kedves Sándor!
Bővebb információkra lenne szükségünk a tájékoztatáshoz. Ezért kérjük töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Mennyit adnának fel?

Kedves Mária!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek!

Véglegesített rokkantsági ellátáson vagyok, melynek összege 42.000 Ft. Svájci kölcsönből 1 millió 800.000 Ft-ot most törlesztem, és visszakapom a házat, résztletekben fizetem. Már összejött egy csomó tartozásom, amit nem tudok fizetni.
Kérdésem: kaphatok-e, hol, mennyit? 200.000 Ft-ra lenne szükségem. Van, aki segít visszatörleszteni!

Kedves István!
A leírtak alapján ekkora jövedelemmel sajnos nem tud hitelt igényelni.

Jó napot kívánok!
700.000 forint összegű hitelre szükségem, adósságrendezésre.
Érdeklődöm, hogy 98 000 forint havi jövedelem mellett igényelhető-e? Mennyi a legrövidebb futamidő?
Köszönöm.
Gyula

Kedves Gyula!
Meglévő hitele kiváltására az említett jövedelemmel sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.
Amennyiben van lehetőség adóstárs bevonására, illetve ingatlanfedezet bevonására, akkor javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek.

Szeretném két hitelemet kifizetni, de hogy maradjon is pénzem.

Kedves Tibor!
Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

2.500.000 HUF hitelre lenne szükségem 120 hónapra.
Milyen lehetőségem van?
Köszönöm.

Kedves Zsuzsanna!
Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Hitelkártya és folyószámla hitel kiváltására, rendezésére szeretnék felvenni kedvező kamatozású adósságrendező vagy szabad felhasználású kölcsönt. Az meglevő adósság összegénél többet.

Kedves Anikó!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Személyi hitelt szeretnék felvenni, 500 ezer, Ft-ot. Nyugdíjas vagyok.
Kérem hívjon fel telefonon.

Kedves Róbert!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s kérje Szakértőink visszahívását. Ezt követően Kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.

Nem házhitelem van, hanem személyi kölcsönöm, csak ennél a banknál nem tudtam a részleteket fizetni. Adósságrendező hitelt szeretnék. Lehetséges-e? Magánszemély vagyok. Adóstársat nem tudok bevonni.
Köszönöm.
Kriszti

Kedves Kriszti!
Aktív KHR esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkiváltó ajánlatot adni.

Kedves Hiteltanácsadó!

Szeretném a meglévő Providentes hitelemet kiváltani egy jobb hitelre, és esetleg 1-2M pluszt felvenni. A probléma: csak az előző év áprilisától vagyok egyéni vállalkozó (KATA). Van jövedelemigazolásom a NAV-tól a tavalyi évre. 680e (bér) + 2 864e (KATA).
Plusz van egy jelzáloghitelem, amihez nem szeretnék hozzányúlni.
Ezek alapján tud segíteni?

Köszönettel:
Róbert

Kedves Róbert,
Egyéni vállalkozóként hitelfelvételhez a vállalkozásnak rendelkeznie kell minimum 12 hónapos múlttal és 1 lezárt adóévvel. Emellett benyújtandó dokumentum NAV jövedelemigazolás és NAV nemleges köztartozás igazolás.
Töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről.

Jó napot kívánok.
Adósságrendezőt szeretném igénybe venni.

Kedves Adrienn!
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Jó estét!
A legmegfelelőbb hitelt keresem.

Kedves István!
Személyre szóló tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

T. Cím!
64. évünkben vagyunk. Van 8700 000 Ft személyi kölcsönünk az Erste Banknál, melynek 170 000 Ft-a havi törlesztése, 72 hónap.
Szükségünk lenne még 1 000 000 Ft-ra. Jövedelmünk kettőnké 360 ezer Ft.
Tud ajánlani valamilyen kedvező lehetőséget?

Kedves Asszonyom!
Jövedelmük alapján sajnos nincs lehetőség további személyi kölcsön felvételére.

T. Cim!
70 évesek vagyunk a feleségemmel és van OTP lakásjelzálog hitelünk, amit szeretnék személyi hitellel kiváltani. Kérem Önöket, hogy az alábbi telefonszámon a hitellel kapcsolatban szíveskedjenek megkeresni. Elmaradásunk soha nem volt és nincs is a törlesztő részletekben. Nyugdíjunk 432.620.-Ft Hitelösszeg ami még fent van: 10.000.000 Ft, lejárat 252 hónap.
Köszönöm szépen hívásukat.

Kedves Ferenc!
70 évesen személyi hitel felvételére kizárólag fialabb korú adóstárs bevonásával van lehetőség. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják Önökkel az esetlegesen elérhető hitelkonstrukciókat.

Üdvözletem!
Szeretnénk a hiteleinket egybevonni a férjemmel. (Adósságrendezővel). Rendesen fizetjük őket, de túl sok havonta, így a törlesztésekre fizetett összeg. Neki is van és nekem is hitelem. Én nem tudok igényelni, mert gyeden voltam. 1,5 hónapja dolgozok újból.
Fel tudunk úgy venni adósságrendező hitelt, mindkettőnk hiteleire, hogy a férjem az adós én az adóstárs?

Kedves Nina!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkiváltó konstrukciókat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Ha felveszek személyi kölcsönt, később amikor házasok leszünk a párommal, akkor ki tudjuk váltani a személyi kölcsönt a babaváróval?

Kedves Mónika!
Babaváró hitelből visszafizethető a személyi kölcsön.

Jó napot! Olyan problémám van, hogy a személyi hitelemmel elmaradtam először 1 hónapot, amit egy havi késéssel fizettem mindig. Azután rossz munkahely váltás miatt anyagi gondjaim akadtak, és ismét elmaradtam, de már 2 havi részlettel. Ezután jött a levél, hogy felmondták a hitelszerződésemet, és egy összegben kell visszafizetnem. Felhívtam a behajtó céget, akihez átkerült az ügy. Velük megegyeztem abba, hogy havonta kisebb törlesztő részlettel fizethetem tovább kamatok nélkül a fennmaradt összeget, avval a kitétellel, hogy egy havival se maradhatok el, és befizetem az elmaradt 2 hónapot egyben. Ezt meg is tettem, most havi kevesebb törlesztő részletet fizetek. Szeretném ezt a… Továbbiak »

Kedves Alex!
Látni kellene, hogy pontosan mi szerepel az Ön Saját hiteljelentésében. Ennek ismeretében tudunk további pontos tájékoztatást adni a babaváró hitelfelvétellel kapcsolatban. Javasoljuk, hogy az ügyben keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Két személyi kölcsönöm van a Kereskedelmi és hitel Banknál. A kettő összesen 54.000 forint. A havi keresetem nettó 115.000 forint. A rezsim 40.000 forint.
Van-e rá mód, hogy valamiképp csökkenthessem a törlesztő részletet?
Tisztelettel.
László

Kedves László!
Adósságrendező személyi hitellehetőségek megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Szeretnék kiváltani Provident hiteleket, de egyik bank sem ad hitelt, ha megemlítem a Providentet. Van olyan bank, aki adna hitelt, hogy kiváltsam a provident hitelem?

Kedves Márta!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az esetlegesen elérhető hitelkiváltó konstrukciókat!

Üdv!
Olyan problémám van, hogy Budapest Banknál van 2 600 000 Ft-os hitelem, mellette 33%-os letiltásom. Kb. 1 800 000 Ft van hátra és adósságrendező hitelt szeretnék igényelni.

Kedves András!
A fizetés letiltás kizáró okot jelent hitelfelvételnél, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Üdvözlöm!
Az lenne a kérdésem, hogy az életkor meghatározza-e más banknál lévő hitelem kiváltását? Ha lehetséges, akkor hogyan kell intéznem?
Köszönöm válaszukat.

Kedves János!
Hitelkiváltó kölcsön igénylésénél meghatározó az igénylő életkora. További, személyre szóló díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

23 éves férfi szeretne 3 mILLIÓ vagy 3.5 millió személyi kölcsönt felvenni. Jelenlegi munkahelyén több, mint 1 éve dolgozik, nettó bére 180 000 Ft, OTP bankszámlára érkezik. Van 200 000 Ft Provident hitele /26.000 törlesztővel/. Ezt kifizetné.

Kedves Katalin!
Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják ismertetni a hitellehetőségeket!

Üdvözlöm!
Személyi kölcsönöm szeretném kiváltani. Sajnos BAR listás lettem. Szeretnék valami megoldást erre találni!
Köszönöm segítségét!
Tisztelettel.
Marika

Kedves Marika!
Aktív BAR lista esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkiváltó konstrukciót ajánlani.

Érdeklődni szeretnék, hogy ha 41.000 Ft helyett 31.000 Ft-ot fizettem törlesztő részletet a provident hitelre, és azt ki szeretném váltani egy összegben, milyen hitelt vehetek fel?

Kedves Roland!
Adósságrendező kölcsön csak szerződésszerűen törlesztett, elmaradással nem rendelkező kölcsön kiváltására vehető fel.

118
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x