fbpx

Adósságrendező hitel kalkulátor

Sprólj velünk akár százezreket! Kérd személyre szóló adósságrendező kölcsön ajánlatunkat

100 Ezer forint üdülési utalvány ajándékba *

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


A kalkuláció eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! A fenti ajánlatok nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti kötelező érvényű ajánlattételnek. A jelzálog alapú hitelek esetén a kalkulátorban szereplő hitelek fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog (ideértve az önálló zálogjogot is).

A kalkulátor üzemeltetője a C&I Hitelnet Kft a pénzügyi intézmények megbízásából jár el, a 2013. évi CCXXXVII törvényben foglaltak szerint, mint többes független Közvetítő. Engedély szám: H-EN- I-145/2017 Felügyeleti regisztráció ellenőrizhető: https://intezmenykereso.mnb.hu/ . Azonosító: 12768118. A programban közölt tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. NAIH regisztráció: NAIH-71687/2013. Adatkezeléssel kapcsolatos további részletek: https://hitelnet.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ A C&I Hitelnet Kft elérhetősége ide kattintva tekinthető meg.

Az ajánlatokat az alábbi banki partnereink kondíciói alapján készítettük: MKB Bank., CIB Bank, ERSTE Bank Hungary Nyrt., TakarékBank Zrt., K&H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank, Magyarország Zrt., Sopronbank, UniCredit Bank Hungary Zrt., A kalkulátor nem tartalmazza a következő bankok termékeit: MKB Bank egyenlítő hitel, Gránit Bank, Magnet Bank, Cofidis , Provident.

A C&I Hitelnet Kft szerződött Pénzintézeti Partnerei által nyújtott szolgáltatások részletes feltételeiről, az aktuális kamatokról és költségekről, akciókról, valamint további információkról a Pénzintézetek Üzletszabályzatai, Általános szerződési feltételei, Hirdetményei, és kondíciós listái nyújtanak részletes tájékoztatást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Pénzintézetek a kondíciók módosításának jogát fenntartják, ezért kérje független pénzpiaci Közvetítőjének segítségét. A teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján; A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamat-, illetve árfolyamkockázatát. A kalkuláció készítésekor az ügyfél által választott számlatípus, valamint a fedezetül elfogadott ingatlan(ok) vagyonbiztosításának költsége nem ismert, így a számlavezetés díjat és a lakásbiztosítás díját a Bank a THM számítása során nem vette figyelembe.

Miben segít a Hitelnet adósságrendező hitel kalkulátor?

Banki adósságrendező kalkulátorok egy helyen

Banki adósságrendező kalkulátorok egy helyen

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki adósságrendező kölcsön ajánlatot.

20 év alatt több ezer adósságrendező hitel szerződés

20 év alatt több ezer adósságrendező hitel szerződés

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki adósáágrendező ajánlatot.

Akár kedvezőbb adósságrendező ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb adósságrendező ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz adósságrendező hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Adósságrendező hitelszakértőnk visszahív telefonon

Adósságrendező hitelszakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Miért ne fizetne kevesebbet?

Miért ne fizetne kevesebbet?

Adósságrendező hitel specialista szakértőink kiszámolják, hogy mennyit tudna megtakarítani, ha hitelét az aktuális hitelpiacon elérhető legkedvezőbb hitelre cserélné

Alacsonyabb törlesztő részletek a teljes futamidő alatt

Alacsonyabb törlesztő részletek a teljes futamidő alatt

Egy adósságrendező hitel csak akkor éri meg, ha a teljes futamidő alatt jelentős törlesztő részlet csökkentést érhet el. Mi megmutatunk mindent előre.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

Adósságrendező kölcsönök, személyi kölcsön kiváltása a Hitelnet ajánlatában

Csökkentené hiteltörlesztésre fordított havi kiadását, vagy havi egyetlen befizetéssel tenne eleget törlesztési kötelezettségének? A Hitelnet segítségével találja meg a legkedvezőbb hitelkiváltó, más néven adósságrendező hitelt és váltsa ki személyi kölcsönét!

Adósságrendező hitel

Ha több, kisebb összegű fedezet nélküli kölcsönét szeretné kedvezőbbe váltani, Bankpartnereink adósságrendező jelzáloghitele lehet megoldás.

Adósságrendező hitel előnyei:

Az adósságrendezés előnyeit három módon használhatjuk ki:

 • vagy a törlesztőrészlet csökken, a kiváltani kívánt hitelből fennmaradó futamidő mellett
 • vagy a kiváltandó hitel futamideje csökken, ugyanakkora törlesztőrészlet vállalása esetén
 • vagy akár növelhetjük is a felvett hitel összegét, azonos futamidő és törlesztőrészlet megtartása mellett

A fentieken túl, a megfelelő adósságrendező hitelnek számos egyéb pozitívuma is létezik:

 • Magas törlesztő részletű fogyasztási hitel, áruhitel folyószámlahitel, hitelkeret, gépjárműhitel vagy egyéb kölcsön kiváltására
 • Szabadon felhasználható – nincs elszámolási kötelezettség a hitelintézet felé
 • Rugalmas - Fedezet nélkül elérhető
 • Adóstárs, kezes bevonása nélkül igényelhető
 • Kiszámítható – a futamidő végéig fix kamattal és törlesztő részlettel vehető igénybe
 • Biztonságos: forint alapon, árfolyamkockázat nélkül felvehető
 • Gyors – akár 1 munkanapon belül elérhető
 • További pozitívomok:
 • Akár jövedelem átutalás vállalása nélkül is igényelhető
 • Jövedelem átutalás vállalásával extra kamatkedvezmény érhető el meghatározott konstrukciókban

Adósságrendező hitel feltételei:

Az adósságrendező hitel igényléséhez, az igénylőnek számos alapvető feltételnek eleget kell tennie. Az igénylőnek igazolnia kell, hogy:

 • Magyarországi állandó lakcímmel, valamint külföldi állampolgárok esetén magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkezik
 • Életévét betöltötte
 • Adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) adóslistáján
 • Legalább 3 hónapja állandó jövedelemmel rendelkezik
 • Nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
 • Az igazolható havi nettó jövedelme magasabb mint a hitelnél meghatározott minimum

Adósságrendező hitel igényléshez szükséges dokumentumok:

 • Érvényes, személyazonosságot igazoló okmány, mely lehet személyi igazolvány, útlevél vagy fényképes, kártyaformátumú vezetői engedély
 • Lakcímet igazoló okmány, magyarországi állandó lakcímmel
 • Adókártya
 • 30 napnál nem régebbi jövedelmet igazoló dokumentum, vagy az utolsó 3-6 havi bankszámlakivonat, mely igazolja a rendszeres jövedelmet
 • 30 napnál nem régebbi igazolás a fennálló tartozásról

Mivel az adósságrendező hitel jelzáloghitelnek minősül, ezért a hiteligénylés során szükséges továbbá az ingatlanfedezettel kapcsolatos dokumentumok benyújtása is, melyek a következők:

 • Tulajdoni lap
 • Értékbecslési szakvélemény
 • Közjegyzői okirat
 • Törlesztési igazolás, melyet a rendezni kívánt hitelt folyósító banktól lehet kikérni
 • Előtörlesztési kérelem benyújtása

Adósságrendezés termékspecifikumok:

 • A kiváltandó hitel nem lehet hátralékos
 • Felmondott hitel nem váltható ki adósságrendező hitellel
 • Végrehajtási joggal terhelt ingatlan esetében nincs lehetőség az adósságrendező hitel igénylésére

Adósságrendezés aktív vagy passzív KHR (BAR) listásoknak

A bankok többsége nem nyújt hitelt bar listásoknak és nincs ez másképp a hitelkiváltó, más néven adósságrendező hitel esetében sem.

 

Amennyiben olyan hitel miatt szerepel a KHR listán, amely jelenleg is hátralékkal rendelkezik, akkor az Ön KHR státusza aktív. Ha a meglévő hitelét sikerül lezárni, státuszát passzív KHR státusz váltja fel. Passzív bar listásként a hitelmulasztás lezárását követő egy évig tartják nyilván az ügyfeleket, majd törlésre kerülnek az ügyféladatok a Központi Hitelinformációs Rendszerből. Innentől kezdve van lehetősége adósságrendező hitel igénybevételére.

További részleteket a Hitelkiváltás bárlistásoknak? című cikkünkben olvashat.

Több hitel kiváltása adósságrendező hitellel

Több, kisebb összegű kölcsönt akkor érdemes összevonni, ha Ön rendelkezik ingatlannal, mely az adósságrendező hitel fedezetként bevonható a kölcsönügyletbe, így lehetséges ugyanis a korábbinál lényegesen kedvezőbb hiteltermék igénylése.

A megfelelő hitelkiváltó kölcsön felvételével nagymértékben csökkenthető a havi törlesztési kötelezettség. További részleteket a Hitelösszevonás című cikkünkben talál.

Adósságrendezés menete:

 • Keresse elő a kiváltani kívánt személyi kölcsönnel kapcsolatos információkat, gyűjtse be a szükséges papírokat, szerződést, bankszámlakivonatokat, egyenlegközlőket.
 • Számolj ki fent adósságrendező hitel kalkulátorunkkal, mekkora havi törlesztő részlet csökkenésre számíthat
 • Adja meg elérhetőségét, és adósságrendező hitel ügyintézésben jártas szakértőink visszahívják telefonon, hogy az előszűrést el tudjuk végezni.
 • Innentől már minden a mi dolgunk, csak a szerződés aláírása miatt kell majd a hitelt nyújtó bankba befáradni.

Az előszűrés során felmerülő kérdések

A lehető legelőnyösebb konstrukció megtalálása érdekében és az adósságrendezés gördülékeny intézésében, az előszűrés alkalmával számos felmerülő kérdést kell megválaszolnia az igénylőnek, többek között:

A kiváltandó hitellel kapcsolatos kérdések: (H4)

 • Milyen típusú a kiváltandó hitel és mekkora a teljes visszafizetendő összeg?
 • Milyen futamidőre vette fel a kölcsönt és mennyi idő telt el a hitelfelvétel óta?
 • Mennyi meglévő hitelének a havi törlesztőrészlete?
 • Mekkora a fennálló tartozás nagysága?
 • A hiteltörlesztés problémamentes volt-e, vagyis a törlesztő részleteket a szerződésben meghatározott feltételek szerinte fizette-e?

A fedezetül szolgáló ingatlannal kapcsolatos kérdések:

 • Milyen a fedezetként bevont ingatlan típusa?
 • Helyileg hol található az ingatlan?
 • Mekkora az ingatlan értéke, illetve mekkora összegre értékelte a jelenlegi kölcsönt folyósító pénzintézet?
 • Ki az ingatlan tulajdonosa?
 • Milyen terhelések, illetve jelzálogbejegyzések találhatók az ingatlanon?

A háztartás jövedelmi viszonyaival kapcsolatos kérdések:

 • Mekkora az igazolható jövedelem nagysága a háztartáson belül külön-külön?
 • Mióta van meg a jelenlegi munkaviszony?
 • Milyen típusú munkaszerződéssel rendelkezik?
 • Ki a munkáltató?
 • Folyószámlára vagy készpénzben kapja a jövedelmét?

Az adósságrendezés költségei:

Adósságrendezés esetén minden olyan költséget meg kell fizetnie, amiket a kiváltandó hitel felvételekor, a bank által már egyszer megfizetett. Ilyen például:

 • Értékbecslés
 • Közjegyzői okiratba foglalás díja
 • Folyósítási díj, jutalék
 • Földhivatali díjak

Bankpartnereink azonban az év folyamán többször hirdetnek díjkedvezményt, így egy-egy díjelengedési akció során a fenti díjtételek jelentős része megspórolható.

Csökkentse hitele teljes visszafizetendő összegét

Amennyiben csökkentené hiteltörlesztésre fordított kiadásait vagy több, kisebb összegű fedezet nélküli kölcsönét szeretné összevonni és kedvezőbbre váltani, hogy havi egyetlen befizetéssel tegyen eleget törlesztési kötelezettségének, használja a Hitelnet adósságrendező hitel kalkulátorát.

Kalkulátorunk segítségével számos bank ajánlatát tudja egyszerűen összehasonlítani, anélkül hogy az összes pénzintézetet egyenként fel kellene keresnie, így pillanatok alatt megtalálhatja az Ön helyzetének legideálisabb ajánlatot. Mindezzel időt spórol és a megfelelő konstrukció megtalálásával a hitele teljes visszafizetendő összege is érezhetően csökkenthető.

Ha megtalálta a megfelelő ajánlatot, nincs más teendője, mint keresse fel szakértőnket. Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunk pontos és teljes körű tájékoztatást nyújt az egyes konstrukció igénylése során felmerülő járulékos költségekről, a Teljes Hiteldíj Mutató (THM) mértékéről, buktatókról, előnyökről és hátrányokról.

Kérje szakértőnk közvetlen ajánlatát online, kattintson ide és visszahívjuk. 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

140 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Kölcsönt szeretnék felvenni, adósságrendezésre. Rám szakadt minden fizetnivaló, párom meghalt. Bérlem a lakást.

Sajnos pár hónapja BAR listás lettem.
Szeretném a hiteleimet rendezni, hogy csak egy legyen. 1.000.000 Ft-ra lenne szükségem.
Van erre megoldás?

Jó napot kívánok!
Több személyi kölcsönöm is van. A havi törlesztő részlete 180. 000 Ft. Szeretnék érdeklődni, hogy mit tudunk tenni, hogy ezeket a hitelek egy hitellé gyúrjuk össze. Illetve a törlesztő részletet faragni?

Jó napot kívánok!
Hitelkiváltáskor nézik a JTM-et is?
Ha pl. több hitelt szeretnék kiváltani, de a hitelkeretem elfogyott, akkor is kiválthatom a hiteleimet?
Választ előre is köszönöm!

Jó napot kívánok!
Több személyi kölcsönöm van! 11.000.000 Ft összesen. A hitelre fordítható jövedelmem ki van maxolva!
Szeretnék érdeklődni, hogy mit tudok tenni, hogy ezeket a hiteleket egy hitellé összevonjam, illetve a törlesztő részleten tudjak faragni?
Választ előre is köszönöm.

Otp Banknál több (nem ingatlan fedezetű) személyi kölcsönöm van. Egy másik hitellel (más bank esetleg) szeretném ezeket „összevonni” egy nagyobb hitellel. Szintén Személyi kölcsönnel. Ilyenkor az adott tőketartozást kell megfizetni? És a Bank Hirdetményében található díjat? Tehát a kamatokat nem, ugye?

Diákhitelt lehet igénybe venni vagy simán szabad felhasználású hitelt?

Jó napot kívánok!
Vázolnám gyorsan a képletet, hogy érthető legyen 🙂 van két banknál összesen 3 személyi hitelünk, durván 3.000.000 Ft a 3 összege együtt, havi 75.000 a törlesztőrészlet, az egyik hitelre igénybe vettük a moratóriumot, a másikra nem, de ez októbertől megszűnik. Folyamatos munkaviszonyom van fizetésem kb. nettó 310.000 Ft/hó. Sajnos közben a COVID helyzetre való tekintettel 3 kisebb Provident kölcsönt kellett felvennünk, melyre havi 40.000 Ft-ot fizetünk.
A kérdésem végül is az lenne, hogy lehetőség van-e felvenni egy nagyobb összegű kölcsönt, hogy a hiteleket ki tudjuk váltani, és egy helyre fizetni a törlesztő részletet. Sajnos a legtöbb bankban a Provident hitel miatt nem is állnak velünk szóba.
Továbbá adóstárs, ingatlanfedezet, stb nem jöhet szóba, valamint nincs gyermekem és köztartozás, semmi ilyesmi.
Köszönöm előre is!
Ádám

Jó napot kívánok!
Az lenne a kérdésem, hogy már van szemelyi kölcsönöm, mellette vehetek-e fel még pénzt?
Válaszát előre is köszönöm.

KHR listán vagyok. Kaphatnék-e hitelt, hogy kifizessem az adósságomat, és lekerüljek az aktív listáról?

270.000 Ft/hó nyugdíj terhére, havi jóváírással 10 év futamidőre mekkora hitelkiváltó vagy személyi kölcsön érhető el és milyen kamattal. Törlesztés elmaradás nincs, drágább hiteleket szeretnénk kedvezőbb kamatozásúra lecserélni.

A hiteleimet szeretném egy hitellé váltani.
Van-e rá lehetőség? Ez kb. 7 millió.
Köszönöm.

Hitelt szeretnék felvenni, de van tartozásom a Provident felé.

Üdvözletem!
Két kérdésem lenne. Az első, hogy hallottam állítólag márciustól lesz elérhető személyi kölcsön akár 20 éves futamidőre is magánszemélyek részére. Bevallom én szkeptikus vagyok efelől. Nem tudom igaz-e?
A második kérdésem az lenne, hogy ha a babaváró hitel igénylése után 5 éven belül, ha nem születik gyerek, a babaváró átalakul személyi hitellé, az számokban mit jelentene? Hogyan módosulna a futamidő, illetve mekkora lenne a kamat, amit egy összegben kéne visszafizetni?
Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözletem.
Szeretnem megtudni van e lehetőség Provident tartozás kiváltására.

Üdvözletem!
Hiteleimet szeretném egy hitellé átváltani ez kb 4. millió ft. 60 hónapos futamidőben gondolkodom, segítségüket és tanácsaikat kérném.
Köszönöm Szép Napot

Szép napot!
Van hitelem amit össze szeretnék vonatni egy hittelé,
lakás fedezettel ha megoldható lenne. 10 millió forintig 20 évre.
Köszönöm szépen!
Sándor

Mennyit adnának fel?

Véglegesített rokkantsági ellátáson vagyok, melynek összege 42.000 Ft. Svájci kölcsönből 1 millió 800.000 Ft-ot most törlesztem, és visszakapom a házat, résztletekben fizetem. Már összejött egy csomó tartozásom, amit nem tudok fizetni.
Kérdésem: kaphatok-e, hol, mennyit? 200.000 Ft-ra lenne szükségem. Van, aki segít visszatörleszteni!

Jó napot kívánok!
700.000 forint összegű hitelre szükségem, adósságrendezésre.
Érdeklődöm, hogy 98 000 forint havi jövedelem mellett igényelhető-e? Mennyi a legrövidebb futamidő?
Köszönöm.
Gyula

Szeretném két hitelemet kifizetni, de hogy maradjon is pénzem.

2.500.000 HUF hitelre lenne szükségem 120 hónapra.
Milyen lehetőségem van?
Köszönöm.

Hitelkártya és folyószámla hitel kiváltására, rendezésére szeretnék felvenni kedvező kamatozású adósságrendező vagy szabad felhasználású kölcsönt. Az meglevő adósság összegénél többet.

Személyi hitelt szeretnék felvenni, 500 ezer, Ft-ot. Nyugdíjas vagyok.
Kérem hívjon fel telefonon.

Nem házhitelem van, hanem személyi kölcsönöm, csak ennél a banknál nem tudtam a részleteket fizetni. Adósságrendező hitelt szeretnék. Lehetséges-e? Magánszemély vagyok. Adóstársat nem tudok bevonni.
Köszönöm.
Kriszti

Kedves Hiteltanácsadó!

Szeretném a meglévő Providentes hitelemet kiváltani egy jobb hitelre, és esetleg 1-2M pluszt felvenni. A probléma: csak az előző év áprilisától vagyok egyéni vállalkozó (KATA). Van jövedelemigazolásom a NAV-tól a tavalyi évre. 680e (bér) + 2 864e (KATA).
Plusz van egy jelzáloghitelem, amihez nem szeretnék hozzányúlni.
Ezek alapján tud segíteni?

Köszönettel:
Róbert

Jó napot kívánok.
Adósságrendezőt szeretném igénybe venni.

Jó estét!
A legmegfelelőbb hitelt keresem.

T. Cím!
64. évünkben vagyunk. Van 8700 000 Ft személyi kölcsönünk az Erste Banknál, melynek 170 000 Ft-a havi törlesztése, 72 hónap.
Szükségünk lenne még 1 000 000 Ft-ra. Jövedelmünk kettőnké 360 ezer Ft.
Tud ajánlani valamilyen kedvező lehetőséget?

T. Cim!
70 évesek vagyunk a feleségemmel és van OTP lakásjelzálog hitelünk, amit szeretnék személyi hitellel kiváltani. Kérem Önöket, hogy az alábbi telefonszámon a hitellel kapcsolatban szíveskedjenek megkeresni. Elmaradásunk soha nem volt és nincs is a törlesztő részletekben. Nyugdíjunk 432.620.-Ft Hitelösszeg ami még fent van: 10.000.000 Ft, lejárat 252 hónap.
Köszönöm szépen hívásukat.