Végtörlesztés megoldható-e ingatlanlízinggel?

A problémám a következő lenne: magánszemélyként van a tulajdonomban egy kb. 25 M Ft értékű siófoki ingatlan, amit kb. 110.000 CHF OTP-s jelzáloghitel terhel. Ezt szeretném végtörleszteni, de mivel önerőből sajnos nem megy, ezért más megoldást kell keresnem.
Saját cégemben vagyok munkaviszonyban, ami azzal jár, hogy nem tudok akkora jövedelmet igazolni, amivel a forinthitelek megoldást jelentenének számomra. Ezért érdeklődöm, hogy esetleg tudnának-e olyan lízinges megoldást javasolni, amivel ki tudnám váltani a jelenlegi hitelem.
Válaszukat előre is köszönöm.
Krisztián

Kedves Krisztián!

A vonatkozó törvény szerint hitelközvetítőként sajnos ki vagyunk zárva a kedvezményes végtörlesztés lebonyolításából. Ennek köszönhetően nem tudunk segíteni olyan hitelügyletek esetén, melyek célja a meglévő kölcsön rögzített árfolyamon történő visszafizetése.
Azzal kapcsolatban, hogy van-e lehetősége az ingatlanlízinggel történő finanszírozásra, a lízinget nyújtó pénzintézeteknél kellene érdeklődnie.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x