Üdvözlöm!

Van 4 banki tartozásom, amiből 1-et már bírósági végrehajtó által szépen havonta fizetek, havonta 30-35 ezer forint törlesztővel. 2-3 hónap és az a törlesztő részlet meg is szűnik! De sajnos ott van még a maradék 3 darab kölcsön, ami szintén bírósági behajtóknál van. Ingatlanom, autóm, lefoglalható tárgyaim nincsenek. Sajnos a bárlistán fent vagyok az említett tartozások miatt.

Aziránt szeretnék érdeklődni, hogy esetlegesen valamiféle megoldást lehetne találni számomra? Ingatlanfedezetet nem tudok felmutatni! A havi nettó keresetem 110-120 ezer forint, a feleségem keresete nettó 80-85 ezer forint. A maradék 3 törlesztést szeretném valami úton módon kifizetni és akkor 1 banknak törleszteni havonta.

Van valami lehetőségem???? Körülbelül amit ki kellene fizetnem, az 2 millió 500 ezer forint lenne!

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségüket és a válaszukat is egyaránt.
Róbert

Kedves Róbert!

Olyan hitelajánlatot, mely az igényeinek és a lehetőségeinek egyaránt megfelelne, sajnos még ingatlanfedezet bevonásával sem tudunk ajánlani. 2,5 millió forint felvételére ingatlanfedezet nélkül pedig végképp nincs lehetőség.

Ha a hitelügyletek bírósági végrehajtás szakaszában vannak, akkor az Ön hiteleit már felmondta a pénzintézet, felmondott hitel visszafizetésére pedig egyik banki hitelkonstrukció sem vehető igénybe. A felmondott hitelek miatti negatív tartalmú BAR lista szintén olyan tényező, mely meggátolja mind a fedezet nélküli személyi hitel, mind a jelzálog alapú kölcsön felvételét. Jelenleg egyik hitelintézet sem finanszíroz bárlistás személyeket.

Megoldást ebben a helyzetben csak egy hitelképes adós által felvehető kölcsön jelenthet, ha lenne olyan személy (családtag) a környezetében, aki felvenné Ön helyett a hitelt, ami mellé ingatlanfedezetet is biztosítana. Fedezet nélkül a nettó keresetnek hozzávetőlegesen az 5-6-szorosa vehető fel, tehát 2,5 millió forint fedezet nélkül történő felvételéhez 400 ezer forintot meghaladó nettó kereset szükséges. Ingatlanfedezet bevonásával pedig akár minimálbéres kereset is elegendő lehet.

Amennyiben lenne ilyen lehetősége, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat! Az adósjelölt jövedelmi viszonyainak és az esetleges ingatlanfedezet adatainak birtokában Szakértőink tájékoztatást tudnak adni arról, hogy milyen hitellehetőségek kínálkoznak. A díjmentes hitelajánlatot írásban juttatjuk el Önnek!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tiszteletem.
Banki tartozásom van. Végrehajtó letiltja a nyugdíjamból! Van egy fiam, aki jó anyagi helyzetben van.
Kérdésem, hogy ő kifizetheti-e a végrehajtó felé adósságom különbözetét?

Jó Napot kívánok!
Hitelt szeretnék felvenni, de aktív BÁR listás vagyok. A napokban került az ingatlanomra 600.000 Ft tartozás, tehát végrehajtás alatt áll az ingatlan. 2.500.000 Ft-ot szeretnék felvenni, az ingatlan értéke 12.000.000 Ft.
Szeretném tudni a lehetőségeimet, nem szeretném az ingatlanomat 600.000 Ft miatt elveszíteni.
Üdv.
Sz.-né

Tisztelt Cím!
Érdeklődni szeretnék, hogy külföldön dolgozó 23 éves fiam tud-e Magyarországon hitelt felvenni? 6 millió Ft kellene ahhoz, hogy meg mentsük a házunkat. Sajnos utolsó stádiumban van, már nem bank kezeli és csak ő tudna nekünk segíteni. Kérem jelezzék, hogy van-e lehetőség és milyen feltételekkel!
Segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel: Mária

Érdeklődni szeretnék, hogy ha a végrehajtónál van az adósságom, akkor kaphatok-e olyan hitelt amivel ki tudom fizetni az összes adósságot? A férjem és én is nyugdíjasok vagyunk. Van lakásunk, amit el akarnak árverezni. Ezt szeretnénk megmenteni. A lakás amiben lakunk és a nevünkön van, most a hirdetésekben 12-12,5 millió Ft körül van. Az adósságunk kb. 6-8 millió, amiben közüzemi és banki tartozás is van. Azt szeretném megtudni, van-e bármilyen lehetőségünk vagy esélyünk a lakás megmentésére.
Válaszukat előre is köszönöm .
További szép napot.
Tímea

Családom ingatlanát az OTP Faktoring árulja, hamarosan vége a 9 hónapos értékesítési időnek. Kértem a Faktoringot, hogy ajánlja fel ingatlanunkat a Vagyonkezelőnek, de a médiából hallottam, hogy a bankok ezt nem szívesen teszik. Az ingatlant nagyon nyomott áron árulják, még a költözésre sem jut belőle pénz.
Családom 3 tagja helyben dolgoznak /Biatorbágyon/, tehát csak itt keresek albérletet, ami 80-100 ezer Ft, illetve még a kaució sem kevés.
Ezek után mi marad még nekünk? A fiam azért került a BAR listára, hogy 25 évre kaphassuk a hitelt, akkor még nem rendelkezett keresettel, most már igen. Hogy juthatnánk kölcsönhöz, ingatlanlízinghez, hogy ne kerüljünk utcára?
Erre a nehéz kérdésre várok választ.
Tisztelettel: Mária

Családi házunkra végrehajtási eljárást tűztek ki. Ausztriában vettük fel a kölcsönt. A ház érteke 22 millió. Kettőnk fizetése nettó: 250.000 forint. Az összeg amit a banknak kellene fizetni 15 millió.
Kérdésem, hogy lehetne ezt a súlyos problémát megoldani? Hol kapnánk olyan hitelt, amivel rendezhetnénk a tartozást?
Tisztelettel: Imre