Van olyan bank, ahol kapok 1,2 millió kölcsönt adósségrendezésre?

Kb. 1 évvel ezelőtt 2 hitelkártyán lévő tartozásomat + 1 minimális összegű személyi kölcsönt kiváltottam – tartozásrendező hitellel.
Ennek a felvétele elég nehéz volt, mert csak hátralékos hitel kiváltására folyósítanak ilyen hitelt. Tehát elkezdtem a folyószámlámon variálni, hogy legalább 2 hétig ne tudják levonni az esedékes törlesztőt az egyik kártyánál és hátralékos megjegyzés kerüljön rá.

Az ügyintéző mondta, hogy 1,5 évig nem lehet hitelkártyám, ezt elfogadtam. Közben kiderült, hogy 1,5 évig semmilyen hitelt, keretemelést – szóval semmit nem kérhetek. Ennyi a történet.

A kérdés: létezik-e olyan bank Önök szerint, akinél ezt az összeget (1.200.000,- Ft) felvehetném esetleg személyi kölcsön formájában, és kifizetném belőle – akár átutalással is – a tartozásrendezőt?

Havi részlete 45 ezer Ft felett van, 5 évre kértem. Egy személyi kölcsön havi részlete lényegesen kevesebb.

Ezt az OTP-nél nem tudom megcsinálni, mert ott már van egy élethosszig tartó CHF alapú személyi kölcsönöm, ami fix törlesztőrészletű, de a kamat már elviszi az egész befizetést.
(tehát hiába fizetem már kb. 4 éve, az nem fog letelni)

Előre köszönöm válaszukat.
Erzsi

Kedves Erzsi!

Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön igénylésénél a bankok figyelembe veszik a fennálló havi törlesztési kötelezettség összegét. Ez azt jelenti, hogy a személyi hitel bírálatakor akkor is számolnak a meglévő hitel törlesztő részletével, ha az kiváltásra kerülne.

Hogy az 1,2 millió forint felvehető lenne-e, az nagyban függ az Ön jövedelmi helyzetétől. Ahhoz, hogy személyre szóló hitelajánlatot tudjunk adni, néhány rövid kérdést kellene megválaszolnia adatlapunk kitöltésével, de előtte megtekintheti a legkedvezőbb részleteket hitelkalkulátorunkban.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hölgyem Uram!
Sajnos van két személyi kölcsönöm és két hitelkártya számlám összesen 1 000 000 Ft tartozással. Nincsen a nevemen ingatlan és amúgy sem jelzálog alapú adósságrendezésben gondolkodtam.
Több mint egy éve, viszonylag normális bejelentett bérrel rendelkezem. Szeretném a fenti tartozást egy adósságrendező hitellel kiváltani, ami nem jelzálog alapú. Ebben az esetben van megoldás???
Előre is köszönöm!
Üdv.: T.

T. Cím!
Ki szeretném váltani a fennálló hiteleimet egy olyan konstrukcióval, ami nem hitelfedezetes. Állandó munkám van – 10 éve dolgozok ugyanannál a cégnél. Kb. havi fizetni való a különböző hitelekre (van deviza alapú személyi is) 110-120 ezer annak fejében, hogy éppen hogy áll a Ch frank. A család tudja fizetni, de szeretnék egy olcsóbb kiváltó hitelt, amennyiben lehetséges.
Üdv: Zsolt

Jelenleg budapesti bejelentett lakással rendelkezem. Tanár ember vagyok budapesti fix munkahellyel. 4 db hitelkártyám van, amit minden hónapban törlesztek. A havi fizetésem bankba érkezik, 145.000.- Ft. Magas kamatok miatt szeretném kiváltani és kb. 5 év alatt tudnám letörleszteni. Van-e valamilyen lehetőség ingatlanfedezet nélkül a hitelkártyák kiváltására. Kb. 800.000 Ft-ra lenne szükségem.
Köszönöm előre is válaszukat.
Csaba


6
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x