Tisztelt Cég!

A Fornetti cég oroszországi képviselője vagyok. Tevékenységünk jelenleg Moszkva városára orientálódik.
Mivel saját magamnak is van vállalkozása és mint kisvállalkozó vannak esetek, hogy pénzügyi nehézségeim merülnek fel fejlesztésre vagy újabb egység nyitására.

Érdeklődnék afelől, hogy van lehetőségük személyi, jelzálog, projekt vagy más jellegű hitel kihelyezésére Oroszországban?
Saját magam is vennék fel hitelt meg kapcsolatrendszeremen keresztül rengeteg ügyfelet tudnék szerezni önöknek.
Amennyiben van rá lehetőség, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot.

Tisztelettel.
Ádám

Kedves Ádám!

Cégünk vállalkozói, illetve projekt hitelek közvetítésével nem foglalkozik, lakossági hitelközvetítésben azonban illetékesek vagyunk. A fedezet nélküli személyi kölcsön és a jelzáloghitel igénylésére egyaránt magánszemélyként van lehetőség.

Egyéni vagy társas vállalkozók személyi hitelt minimum 12 hónapos vállalkozói múlt megléte esetén igényelhetnek. Jövedelmüket NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) által kiállított jövedelemigazolással igazolhatják, továbbá szükség van szintén a NAV által kiadott köztartozásmentes igazolásra. Ami még fontos, hogy az igénylőnek legyen valamely magyarországi hitelintézetnél legalább 2 hónapos bankszámla múltja. Az igazolt jövedelemnek körülbelül az 5-6-szorosa vehető fel személyi kölcsönként. Az ügyintézés átfutási ideje ez esetben néhány munkanap.

Fedezet nélküli személyi kölcsönt külföldi állampolgár csak megfelelő magyar állampolgár társigénylő bevonásával igényelhet abban az esetben, ha van magyarországi bejelentett lakcíme.

Jelzáloghitel fedezeteként a hazai pénzintézetek csak Magyarország területén található ingatant fogadnak el. Az ingatlan típusát és értékét is meghatározzák. Fedezetként lakóingatlan (családi ház, sorház, ikerház, társasházi lakás, stb.), hétvégi ház, üdülő és belterületi építési telek fogadható el, amely legalább 5 millió Ft értékű.

Vállalkozók esetén a jövedelem igazolása ugyanolyan módon történik, mint fedezet nélküli személyi hitel igénylése esetén. Ha a vállalkozásához kapcsolódóan lenne szükséges nagyobb összegű (1 millió Ft feletti) hitelre, akkor szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelhet.

Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s a bővebb információk birtokában Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban fogják Önt tájékoztatni az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciókról! Az aktuális hiteltörlesztéseknek előzetesen online jelzáloghitel kalkulátorunk segítségével nézhet utána.

További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése