Sajnos édesapámék hitelspirálba kerültek! Jövedelme azonban elég magas ahhoz, hogy egy újabb hitelt be tudjon vállalni, mellyel kifizethetnék a mostaniakat. Azonban aktív Bar listán van!

Sajnos ez lenne az egyetlen megoldás, egy olyan összegű hitel, melyből kifizethetnénk a meglévőket! Édesapám idén lesz 63 éves. Ha lenne lehetőség én vállalnám az adóstárs szerepét, én nem szerepelek Bar-listán!

kérem ha lehetséges válaszoljon, mert kétségbe vagyunk esve!
Tisztelettel: Mariann

Kedves Mariann!

Aktív BAR lista esetén sajnos nem tudunk Édesapjának megfelelő adósságrendező hitelajánlatot adni. A BAR lista – legyen szó akár aktív, akár passzív státuszról – jelenleg minden pénzintézetnél kizáró ok hiteligénylés során. Aktív báros adós abban az esetben sem igényelhet kölcsönt, ha mellé bevonható BAR listán nem szereplő adóstárs.

Ha Ön vállalná az adós szerepét, s szüleit kihagyva a hitelfelvételből igényelne esetleg – a felvenni kívánt hitel összegétől függően – személyi kölcsönt vagy ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású jelzáloghitelt, akkor abból visszafizethető lenne a jelenlegi tartozás.

Amennyiben erre van lehetőség, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hitelszakértőink ismertetni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciókat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Aktív bárosként sos hitelre lenne szükségem. Van nyugdíjam. Havonta tudnék törleszteni. Nem Provident. Minden megoldás érdekelne. Kb. 350-500 ezer Ft kellene.
Üdv.
Béla

Szeretném három deviza alapú hitelemet egy darab forint alapú hitelre kiváltani. Havi jövedelmem 158.000.- Ft. Egyedülálló vagyok és aktív bar listás.

Aktív báros lettem, az ingatlanokat tulajdonosnak fizetem bankszámlára, még 530.000 Ft-tal tartozom, de szükségem lenne 3.000.000 Ft-ra, hogy kifizessem tartozásaimat. Ebben kérem a segítségüket.
Előre is köszönöm.
Tisztelettel: Zoltán.

Üdvözlöm!
Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz/Önökhöz, hogy én jelenleg aktív bar listás vagyok, részletekben is nehezen tudom fizetni a meglévő hiteleimet sajnos. Szeretnék minél előbb felvenni hitelt, hogy ezeket rendezni tudjam, viszont bankok nem adnak mivel aktív baros vagyok. Szeretném kérni segítségüket, hogy hol és miként tudnék felvenni ennek megfelelő összeget, hogy tudjam rendezni! Eddig még nem találtam olyat, ahol ez sikerült volna?! Remélem tudnak segíteni! Nagyon szépen köszönöm előre is válaszukat.