Ön jelzáloghitelt szeretne felvenni vállalkozónként, de nincs tisztában a feltétekkel? Nem tudja, hogy milyen jövedelemmel kell rendelkeznie és milyen papírokat kell benyújtani a hiteligénylés során?

Ha Ön egyéni vállalkozóként szeretne hitelt igényelni,akkor az alábbi dokumentumok benyújtását kérhetik a hiteligénylés során:

  • APEH jövedelemigazolás az elmúlt évről.
  • APEH adóigazolás a nemleges adótartozásról .
  • Elmúlt 2 éves SZJA bevallás vagy beszámoló.
  • Üzleti terv a hitel felhasználásról és megtérüléséről
  • Cégpapírok, magánszemély azonosítását szolgáló papírok

Vállalkozók esetén jelenleg nincs előírás a felvehető hitel devizanemével kapcsolatban, így az akár devizában is igényelhető.

Amennyiben arra kíváncsi, hogy Ön egyéni vállalkozóként fentiek alapján mekkora összegű jelzáloghitelt kaphat, akkor kérjük, töltse ki a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatványt, és hitelezési Szakértőink összeállítják az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő ingyenes ajánlatot, melyből kiderül az igényelhető hitel aktuális kamata, a kölcsönösszeg nagysága, a kölcsön havi törlesztő részlete, valamint a hitelfelvétel járulékos költsége.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet! Ha van megfelelő értérkű, kizárólagosan az én tulajdonomban lévő és tehermentes ingatlan fedezetem, akkor felvehetek-e szabad felhasználású jelzáloghitelt aktivan müködő folyószámla nélkül egyéni ügyvédként, megfelelő tavalyi jövedelmet igazoló APEH jövedelemigazolás birtokában? Hová fordulhatnék? Köszönettel: Katalin

Tisztelt Hitelnet! Szabadfelhasználású hitelt szeretnék felvenni,de a Bankok elutasitanak, mivel egyéni ügyvédként nem tudok felmutatni aktivan müködő folyoszámlát. Az én munkám olyan,hogy az ügyfél nem utalja át nekem a pénzt, hanem a kezembe adja, ugyanúgy,mint egy orvosnak. APEH igazolásom van, a jövedelmem megfelelő lenne,csak hiányzik a folyószámla… Tényleg nincs megoldás? Mit tanácsol, mit tegyek? Köszönettel: Katalin