A hitelkalkulátorok közül most az UniCredit Bank kalkulátorára lenne szüksége? Szinte valamennyi pénzintézet hitelkalkulátora megtalálható a Hitelnet irodáiban és Partnereinél, ahol hitelezési Tanácsadóink készséggel állnak a hitelfelvétellel kapcsolatban érdeklődő ügyfelek rendelkezésére mind egy-egy hitelkonstrukció havi törlesztési kötelezettségét, mind a hiteligénylés egyéb feltételeit illetően.

Az UniCredit Bank hitelkalkulátorának segítségével Kollégáink kiszámolják Önnek a Pénzintézet szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghiteleinek havi törlesztő részletét egyaránt, csupán a kölcsön futamidejét és a hitel összegét kell megadnia.

Ha Ön nem a törlesztő részlet összegét szeretné megtudni, hanem egy adott futamidő és havi törlesztés megadásával arra kíváncsi, hogy mekkora összegű hitel felvételére lehet jogosult, akkor ez is minden további nélkül kiszámolható. Amennyiben pedig a havi törlesztés összegét, valamint a kölcsönösszeget szeretné megadni, akkor a futamidőt igazíthatja saját elképzeléseihez.

Az UniCredit Bank hitelkalkulátora által megadott törlesztő részletek minden esetben tájékoztató jellegűek. A havonta esedékes törlesztő részlet a tőke, a kamat és a kezelési költség összegét tartalmazza. A hitelkalkulátor az első esztendőben érvényes havi kezelési költség összegét adja meg, majd ennek nagysága az adott ügyleti évben fennálló hiteltartozásnak megfelelően csökken.

A Pénzintézet által kínált jelzáloghitelek változó kamatozásúak, ezért egy-egy kamatváltozás esetén a törlesztő részletek összege is változik. Az adott hitelkonstrukciókhoz tartozó teljes hiteldíj mutató (THM) mértékéről is tájékoztatják Önt Tanácsadóink.

Az UniCredit Bank szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitele esetén egyaránt Ön maximum 30 éves futamidőt választhat az életkorra vonatkozó korlátozások figyelembe vételével. Az UniCredit jelzáloghitelei már 18 éves kortól igényelhetők, s a hitel lejáratakor az adós életkora nem haladhatja meg a 70. életévet. Ellenkező esetben az életkori feltételeknek is megfelelő adóstárs bevonása vagy hitelfedezeti életbiztosítás megkötése és bankra történő engedményezése szükséges.

Az UniCredit Bank államilag támogatott lakáshitelei legfeljebb 20 évre vehetők fel, ugyanis 20 éven keresztül garantált az állami kamattámogatás.

A havi törlesztő részletek kiszámolásakor van lehetőség türelmi idő igénybe vételére is, ami azt jelenti, hogy ezen időszak alatt nem kerül sor tőketörlesztésre, az ügyfél csak kamatot illetve kezelési költséget fizet a Pénzintézetnek. A türelmi idő lakáscélú kölcsön esetén minimum fél év, maximum 5 év, szabad felhasználású hitel felvételekor pedig minimum fél év, maximum 2 év lehet. További feltétel, hogy a hitel futamidejének el kell érnie legalább a 15 évet, s a türelmi idő lejárata után legalább 2 év annuitásos törlesztésnek kell következnie.

Az UniCredit Banknál igényelhető hitel minimális összege 1 millió forint, a maximum 40 millió, amit azonban befolyásol a háztartás jövedelmi helyzete valamint a fedezetül felajánlott ingatlan értéke.

Az UniCredit Bank hitelkalkulátorával kapcsolatos további kérdéseit felteheti Hitelszakértőnknek is!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Érdeklődni szeretnék, hogy kapok-e lakáshitelt, ha még fenn vagyok a bar listán, de a tartozás már rendezve van?
Köszönöm.
Katalin

Üdvözlöm.
Használt családi házra szeretnénk a csokot és hitelt felvenni a feleségemmel és két kiskorú gyermekünkkel. A ház vételára 5,2 M Ft. A csok összege 1,3 M Ft. Így kell-e még hozzá önerő és ha igen, akkor mennyi?
Válaszát előre is köszönöm.

2 millió forint személyi kölcsönt szeretnék felvenni. Milyen feltételeknek kell megfelelnem?
Válaszukat előre is köszönöm.

A következő lenne a kérdésem. Mivel nagyon kevés önerővel rendelkezünk, így ha ezt bővítenénk egy személyi kölcsönnel, akkor kapnánk másik hitelt is, hogy saját lakást tudjunk venni? Van egy 7 hónapos kisfiunk. A hivatalos keresetünk 154.000 Ft. Vagy esetleg tudna nekünk valami elfogadható megoldást mondani? Persze azon kívül, hogy gyűjtögessünk tovább. Lassan mennünk kell az albérletből, mert eladták a házat és szeretnénk inkább sajátot fizetni.
Előre is köszönöm a válaszát.

500 000 Ft személyi kölcsönt szeretnénk felvenni. A Férjem dolgozik, én viszont gyeden vagyok otthon a kisfiunkkal. A kettőnk jövedelme, ami kártyára érkezik 153 000 Ft körül van. Viszont a férjem cége 3 havonta vállt nevet. Így van esélyünk?

1 millió ft-ot szeretnék felvenni, szabadfelhasználású jelzáloghitel, jövedelemigazolás nélkül.
a jelzálog bejegyzést 20 milliós bugapesti saját ingatlanomra kérem,