Újabb referenciakamathoz kötött jelzáloghitelek

Piacvezető bankpartnerünknél 2009 december 14-től bevezetésre kerültek a referenciakamathoz kötött piaci kamatozású lakáscélú, valamint szabad felhasználású jelzáloghitelek forint és euró alapon egyaránt!

Az új hitelkonstrukciók bevezetése többféle szempontból is előnyös lehet ügyfeleinknek:
Egyrészt bővül a hiteltermékek kínálata.
Másrészt ez a típusú hitelfajta kiszámíthatóságot és ellenőrizhetősége biztosít minden hiteligénylő számára.
Forint alapon igényelhető konstrukció

A forint alapú terméket elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék elkerülni a devizahitelek árfolyamkockázatát, de támogatott forint hitel felvételére nem jogosultak.
Megoldást jelenthet azon ügyfeleknek is ez a konstrukció, akik jogosultak ugyan a támogatott hitel igénylésére, de az ott meghatározott hitelösszegnél több pénzre van szükségük.

A hitel kamata
1 évig fix, majd ezt követően a 3 hónapos budapesti bankközi kamatlábhoz (BUBOR) kötötten havonta változó lehet. Ez azt eredményezheti, hogy amennyiben továbbra is csökken a forintkamat, akkor ügyfeleink havi törlesztő részlete is alacsonyabb lehet.

A konstrukcióhoz kapcsolódó kedvezmény
Már most 0,5 százalékpontos kamatkedvezményben részesülhetnek azon ügyfelek, akik adott banknál vezetik folyószámlájukat, a számlán rendszeres jövedelem átutalással rendelkeznek, valamint közüzemi számlájuk is e folyószámlán keresztül kerül kiegyenlítésre.

Euró alapon igényelhető konstrukció
Nem kizárólag a forint, hanem az euró alapú termékeknél is alkalmazható a referenciakamathoz kötött árazás. Ebben a kategóriában a hitelek kamata az eurózónán belül érvényes bankközi kamatlábhoz (EURIBOR) kötött. Az euró alapon nyújtott jelzáloghitelek kínálatában ugyancsak megtalálhatók a 0,5 százalékponttal kedvezőbb kamatozású hitelek.
Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x