Bevezetésre került piacvezető pénzintézeti partnerünk által újabb kedvező kamatozású forinthitel, amely most már rugalmasan is igényelhető.

E termék előnye nem csak az átlátható kamatban és az árfolyam kockázat elkerülhetőségében rejlik, lényege, hogy a törlesztő részletet is Ön választhatja meg! A futamidő első 3 évében ugyanis Ön határozhatja meg – a bank által meghatározott minimum és maximum összeg figyelembe vételével -, hogy mekkora összegű törlesztő részletet kíván fizetni.

Kinek érdemes ezt a konstrukciót választani?

  • aki alacsony törlesztő részletet szeretne fizetni a futamidő elején – például pályakezdő fiatalok vagy kisgyermekes családok, ahol az egyik szülő gyesen van, de néhány év múlva nagyobb jövedelemmel számolnak, és nem okoz problémát a csökkentett fizetésű időszakot követően a magasabb hiteltörlesztés
  • aki nem szeretné, ha ki lenne téve az árfolyam ingadozásból eredő kockázatnak
  • aki kedvező kamatozású forintkölcsönt szeretne felvenni

A hitel igényelhető használt és új lakó- vagy üdülőingatlan megvásárlásához, építési telek finanszírozására illetve ingatlanvásárláshoz kapcsolódóan gépkocsi tároló megszerzéséhez is valamint szabad felhasználásra és hitelkiváltásra.

A hitel kamata az első ügyleti évben fix, majd azt követően a 6 havi BUBOR-hoz, mint referencia kamathoz kötött. Ennek értéke követi az MNB jegybanki alapkamatának mértékét. A második ügyleti évtől kezdve az ügyleti kamat mértéke a referencia kamatláb, illetve a kamatfelár együttes értéke. A kamatfelár az ügyfél illetve ügylet kockázatossága alapján a bank által kerül meghatározásra.
A hitel futamideje: 15-30 év lehet.

Fedezetként minimum 4 millió Ft hitelbiztosítéki értékű ingatlan fogadható el, mely kizárólag lakóingatlan, üdülő, hétvégi ház vagy beépítetlen építési telek lehet.

Nem hitelezhető KHR (BAR) listás ügyfél, sem aktív sem passzív státuszban!

Amennyiben további kérdései merültek fel e hitelkonstrukciót illetően, forduljon szakértő kollégáinkhoz, akik napra kész információkkal rendelkeznek a legújabb forinthitel igénylésével kapcsolatban is! Kérheti személyre szóló ajánlatunkat is minden kötelezettség nélkül díjmentesen vagy hitelkalkulátorunk segítségével Ön is meggyőződhet a legkedvezőbb törlesztő részletekről!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése