Kiemelt partnerünk elindított egy új, - a kölcsön összegétől, valamint a leigazolt jövedelemtől függően - sávos kamatú forint terméket, amelynek minimum hitelösszege 5 millió forint.

A bank az új terméket, mely igényelhető ingatlanvásárlásra, szabad felhasználásra és hitelkiváltásra értékbecslési, induló kamat és takarnet akcióval támogatja.

Értékbecslési díj AKCIÓ
Értékbecslési díj akció keretében - sávos kamatú forint ügyletekre a megfizetett értékbecslési díjat (1 db ingatlan után) a folyósítást követő munkanapon visszautalják az Ügyfél részére.
Az akció a 2011. április 30-ig befogadott és 2011. június 30-ig folyósított ügyletekre vonatkozik.

Kamatkedvezmény AKCIÓ
Az új típusú, sávos kamatú forint termék kapcsán induló kamatkedvezmény nyújtunk, mely alapján az első kamatperiódusban 0,25%-os kamatkedvezményt biztosítanak.
A kamatkedvezmény 2011. január 19. és 2011. április 30. között befogadott és 2011. június 30- ig folyósított új típusú forint ügyletekre vonatkozik

Takarnet AKCIÓ
Ügyfelünknek nem szükséges benyújtania 30 napnál nem régebbi, hiteles tulajdoni lapot, valamint – ha erre egyébként szükség lenne – 90 napnál nem régebbi hiteles térképmásolatot. A tulajdoni lapot és a térképmásolatot a bank kéri le a Takarnet rendszerből, a lekérdezés költsége a bankot terheli.
A takarnet akció a 2010. szeptember 1. és 2011. április 30. között berögzített és 2011. június 30-ig folyósított ügyletek esetén érvényes.

A sávos kamatozással elérhető törlesztő részletekről érdeklődjön irodáinknál vagy kérje személyre szóló ajánlatunkat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése