Új osztrák hitel lehetőség 2009-ben

Jóhiszeműen kezességet vállalt ismerősének, majd nemfizetés miatt BAR listára került, így most folyamatos elutasításban részesül a hazai pénzintézeteknél hiteligénylés benyújtásakor? Már visszafizette korábban lejárt tartozását, de még mindig BAR listán van, ami lehetetlenné teszi hitelfelvételét? Több havi elmaradása miatt BAR listára került, de még nem mondták fel a hitelét?
Irodánk megoldást kínál ebben az esetben is osztrák pénzügyi partnerünknél!

Honlapunkon található hitelkalkulátor segítségével könnyen és gyorsan ki tudja számolni, hogy mekkora havi részletekkel tervezhet osztrák hitel igénylése esetén.

Az elérhető kamat: 5,5 % éves kezelési költség nincs.

Az alábbiakban összefoglaljuk az osztrák hitelek e típusának legfontosabb ismérveit:

Lehetséges hitelcélok:

Ingatlan felújítása, bővítése, korszerűsítése, építés, vásárlás, hitelkiváltás. Szabad felhasználású valamint vállalkozásfejlesztési hitel igénylésére nincs lehetőség.

Feltételek:

 • Nincs KHR (BAR) vizsgálat
 • Minimális jövedelemelvárás: megélhetési költség + hitel havi törlesztése
 • Lakossági folyószámlát, Apeh nullás igazolást nem szükséges csatolni
 • Minimális ingatlanérték: városok, frekventáltabb területek esetén: 16.000.000.- Ft
 • Budapest és vonzáskörzete: 26.000.000.- Ft
 • Igényelhető hitelösszeg: városok, frekventáltabb területek esetén: 30.000.- EUR
 • Budapest és vonzáskörzete esetén: 50.000.- EUR
 • de a mindenkori ingatlanérték maximum 50 %-a
 • Bejegyzett szocpol csökkenti a felvehető hitel összegét
 • Felső életkorhatár főadós részéről: 65 év
 • Futamidő: 15 év; bizonyos esetben: 20 év

Lakáshitelek: a bank kiindulási alapja az adásvételi szerződésben szereplő vételár. 50 % saját erő minden esetben elvárt.

Építési hitelek: az adható hitelösszeg megállapításánál a kiindulási alap az ingatlan várható jövőbeli értéke. Az igényelhető hitel összege nem lehet magasabb a várható érték 50%-nál.
A munkálatokról nem kell számlákkal elszámolni.

Hitelkiváltás: problémamentes hitelmúlt igazolása nem szükséges.

Ha felkeltette érdeklődését e hitelkonstrukciónk, kérjük keresse kollégáinkat a teljes körű tájékoztatás miatt! Egyúttal részletes ismertetőt kaphat a többi osztrák pénzügyi partnerünk konstrukcióival kapcsolatban is! A Hitelnet az ország több mint 20 irodájában várja érdeklődésüket, ahol díjmentesen kérhetik személyre szóló ajánlatunkat!
Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
14 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Nem vagyok BAR-os, hitelre lenne szükségem, de a folyószámlám hátralékos,jelzálogról azért nem lehet szó, mert nem egyedüli tulajdonos vagyok, a társtulajdonos nem járul hozzá a jelzálog bejegyzéséhez, emiatt a bankok elutasítanak. A feleségemmel együtt bejelentett munkahelyünk van, igazolt jövedelem, kérdésem, hogy van-e olyan pénzintézet, amely nem a folyószámla alapján dönt és kaphatnék-e egy kb. 1 millós hitelt, hosszú lejáratra????vagy létezik más megoldás?
Köszönettel válaszát! O.L.

Tisztelt Orbán Lajos!
Sajnos ilyen hitel nem létezik. Rendezze a folyószámlát és 2-3 hónap múlva tud személyi kölcsönt igényelni, de legfeljebb csak 5-8 éves futamidőre. Persze nem osztrák hitelről beszélek értelem szerűen.
Fitos Szilárd

Szeretnék egy szabadfelhasználású jelzáloghitelt.A házon jelenleg van egy jelzáloghitel,de ezt szeretnénk kiváltani.Szlovák cégnél vagyok bejelentve,de rendelkezem munkaszerződéssel,munkáltatói igazolással is.De a jöveelmem nem folyószámlára érkezik.Passziv baros vagyok,de nem a lakáshitel miatt.A házon szoc.pol.is van.Van e valami megoldás ilyen esetben?
Kaptunk egyolyan információt miszerint az osztrák hitelt nem engedi a magyar államkincstár(a szoc.pol.miatt).Az ingatlan kisebb városban helyezkedik el,kb.10-12millió ft.
Tisztelettel
Tóth Attila

Kedves Attila!
Az osztrák bank engedi a kincstári bejegyzést, ezzel semmi probléma sincs. Sajnos ennyi infó alapján nem tudok Önnek pontos választ adni, de amennyiben belefér az 50%-ba és megfelelő jövedelemmel rendelelkezik, akkor megoldható lehet a hitelfelvétel.

6 milliós kölcsönre lenne szükségem, aminek egy részéből meglévő hitelt szeretnék kiváltani. passzív BaR listás vagyok. Igazolható jövedelmem van, és egy ingatlan Veszprémben, aminek az értéke kb. 16. millió, de társtulajdonos vagyok csak. milyen feltételeknek kell még megfelelnem, és amennyiben kaphatok hitelt, mi ennek az útja-módja? várom válaszát!

Kedves Éva!
A hiteligénylés pontos feltételeiért kérem forduljon veszprémi irodánkhoz és kollégáim ismertetni fogják a feltételeket és lehetőségeket részletesen.
Fitos Szilárd

hitel szeretnék szegeden lakom kihez forduljak

Szeged környékén partnereinknél nem igényelhető osztrák hitel.

Érdeklődnék milyen lehetőségünk lenne nincs saját ingatlanunk, autó és más hitelünk is van ez így elég sok havonta és ezt szeretnénk összevonatni. Minimálbéres bejelentéssel vagyok és BAR listán szereplek. Kb 1 millóra lenne szükségünk.
Előre is köszönöm válaszát Erika

Osztrák bank nem folyósít személyi kölcsönt ingatlan fedezet nélkül magyar állampolgároknak.

szeretném megtudni hogy én nem vagyok bárlistás,és házat szeretnék vásárolni,a kérdésem az volna hogy mennyi munka viszony kell ehez?

Tisztelt Kovács Ernő!
Magyar bank esetén általában 3 havi munkaviszony az elvárás, de sajnos nem ritka a 6 illetve 12 havi munkaviszony elvárás. Osztrák hitel igénylése esetén álatlában 3 havi az elvárt munkaviszony.

Szeretném megtudni aktiv bárosként van e v-milyen hitelfelvételi lehetősége,albérletben élünk és szeretnénk egy saját házat faluhelyen a dunántulon.Mindketten dolgozunk,van jövedelmünk.Várnám válaszát. Tisztelettel Sas Péter

Kedves Péter!
Osztrák banknál aktív BAR-os személyek is igényelhetnek lakáshitelt, de az osztrák bankok 50% saját erőt vagy kiegészítő ingatlan fedezetet várnak el.


14
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x