Új, kedvező hitelkiváltó hitel ingatlanfedezettel

Szeretné csökkenteni hitelének havi részleteit? Nem akar feleslegesen fizetni a bankoknak több ezer vagy több tízezer forintot minden hónapban? A kedvezményes végtörlesztés során csak egy kedvezőtlen forint alapú hitelre tudta átváltani deviza alapú hitelét? Most rendkívül kedvező ajánlatunk van az Ön számára!

Kiemelt bankpartnerünk, mindennél kedvezőbb árazással indított útnak egy új adósságrendező, hitelkiváltó kondíciót.

Az akciós részletei:

  • Igénylehető hitelösszeg: 1 M – 40 M Ft.
  • Futamidő: 2-30 év

Kamat mértéke:
1. kategória esetén: 12 havi BUBOR + 3 % ( Jelenleg: 9.02 % )
2. kategória esetén: 12 havi BUBOR + 3,25 % (Jelenleg: 9.27 % )
3. kategória esetén: 12 havi BUBOR + 4  % (Jelenleg: 10.02 % )
4. kategória esetén: 12 havi BUBOR + 4,25 % (Jelenleg: 10.27 % )
5. kategória esetén: 12 havi BUBOR + 4,75 % (Jelenleg: 10.77% )

Kategóriák:
1. kategória: Lakáscélú hitel és egyéb hitel egyidejű, együttes kiváltása céljára ( Amennyiben az igénylő több hitel kiváltására igényli a Banki hitelt, mely kiváltandó hitelek közül legalább egy lakáscélú jelzáloghitel) A felvehető hitel összege nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének 70 %-a.

2. kategória: Lakáscélú hitel kiváltása céljára ( Amennyiben az igényelt hitel célja egy darab lakáscélú jelzáloghitel kiváltása) Az igényelhető összeg felső határa a fedezetül szolgáló ingatlan forgalmi értékének 80%-a.

3. kategória: Szabad felhasználású jelzáloghitel és egyéb nem lakáscélú hitel együttes, egyidejű kiváltása céljára. ( Amennyiben az igénylő több hitel egyidejű kiváltására igényli a Banki hitelt, mely kiváltandó hitelek közül egy legalább szabad felhasználású jelzáloghitel.) A felvehető összeg felső határa az ingatlan értékének 70 %-a.

4. kategória: Szabad felhasználású jelzáloghitel kiváltása céljából. ( Amennyiben az igényelt hitel egy szabad felhasználású jelzáloghitel). A felvehető hitel felső határa a fedezetül szolgáló ingatlan forgalmi értékének 70 %-a.

5. kategória: Ingatlanfedezet nélküli hitelek kiváltása céljára. A felvehető hitel felső határa a fedezetül szolgáló ingatlan forgalmi értékének 70 %-a.

További fontos tudnivalók a termékkel kapcsolatban:

  • Nincs folyósítási jutalék
  • Az értékbecslés és a közjegyző díját a bank folyósításkor visszafizeti
  • A kiváltani kívánt hitelen túl a fedezeti maximumig további összeg igényelhető mind az 5 kategória esetében.
  • A kedvezményes végtörlesztés során a deviza alapú hitelek kiváltására felvett kedvezőtlen forint alapú hitelek is kibálthatók.
  • Az adósnak és adótársnak együtt legalább 120 ezer forint nettó jövedelemmel kell rendelkezniük.
  • A kiváltani kívánt hitel esetében nem lehet 30 napnál nagyobb elmaradása az elmúlt 9 hónapban.
  • A kiváltani kívánt jelzáloghitelnek már legalább 12 hónapja fenn kell állnia.
  • Amennyiben korábbi deviza alapú hitel ki lett váltva kedvezményes árfolyamon, jelen akcióval ez a jelzáloghitel is kiváltható.

További részletekről érdeklődjön irodáinkban vagy számoljon hitelkalkulátorunk segítségével és kérje személyre szabott ajánlatunkat.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm,
A kezdő szövegből ez a rész érdekelne:
“A kedvezményes végtörlesztés során csak egy kedvezőtlen forint alapú hitelre tudta átváltani deviza alapú hitelét? Most rendkívül kedvező ajánlatunk van az Ön számára!”
Köszönöm!


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x