Kiemelt bankpartnerünk új forint alapú lakáscsere hiteltermékkel jelentkezett. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat:

A hitel célja: új, illetve használt lakás/lakóház vásárlása

Devizanem: HUF

Igénybe vevők köre: A hitelt devizabelföldi természetes személyek vehetik igénybe.

Nyújtható hitelösszeg: A hitelösszeg minimum 500.000 Ft és 50.000.000 Ft között lehet, a hitel/hitelbiztosítéki érték aránya megegyezik a normál forint lakáshitelekével.

Hiteldíj: A hitel kamata az első évben fix, azt követően változó kamatozású, mely a 3 havi BUBOR plusz kamatfelár értékéhez igazodik.

Kezelési költség 0% a futamidő végéig.

Futamidő, türelmi idő: A futamidő minimum 72, maximum 420 hónap, a hitel fix 2 éves türelmi idős, ahol tőke és hiteldíj törlesztésre nem kerül sor, a 2 év türelmi idő letelte után havonta történik az annuitás szerinti törlesztés.

Az újonnan megvásárolni kívánt ingatlan vételára a következő források felhasználási sorrendjében finanszírozható:

  • saját erő
  • az újonnan megvásárolt ingatlanra felvett támogatott vagy piaci feltételű forint lakáshitel
  • Lakáscsere hitel (önállóan csak Lakáscsere hitel nem nyújtható)

A Lakáscsere hitel a meglévő ingatlanra kerül bejegyzésre.

További részletekről és feltételekről érdeklődjön irodáinkban vagy partnereinknél.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Nekem van egy kb. 11 milliót érő lakásom, amit árulok és szeretnék megvenni helyette egy 12 milliós lakást. Hitel nincs egyik esetben sem. Ilyen esetben mit tudok tenni? Az újat le kellene foglalni minél előbb, de mivel hitel nincs eredetileg, így az áthidaló nem működik. Kérem szíves segítségüket!

Igényelhetünk-e lakáscsere hitelt abban az esetben, ha a már meglévő ingatlanon van jelzálog bejegyezve attól a banktól, amelytől a fenti hitelt szeretnénk igényelni? Vagy a lakáscsere hitelt csak a már kiszemelt ingatlanra vezeti rá a bank, mit jelzálog, és a régi eladására, végtörlesztésére kapunk 2 évet? Esetleg ez is egyéni elbíráláson alapszik? Elég jó jövedelmet tudunk igazolni, hajszál pontosan fizető adósok vagyunk, pozitív adóslistán.
Köszönettel: Anita

Én személy szerint pasziv Bar listás vagyok kaphatok-e hitelt lakásom értéke kb 7500000 ft és650000-re volna szükségem lehetséges-e,kb500000ft jelzáloghitel van rajta svájci frank alapu amit szeretnék kiváltani a 6500000-bol köszönettel gyurkóczki zsófia