A honlapunkon található Hitelkalkulátor segítségével Ön a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukcióinak havi törlesztő részletét számolhatja ki, mely az egyes devizanemekben megadott törlesztési kötelezettségeken kívül az adott hiteltermék teljes hiteldíj mutatójának (THM) mértékét is megjeleníti.

Kalkulátorunkban az UCB hitelkalkulátor által megadott havi törlesztő részletek is megjelennek – hiteltípustól függően – amennyiben az adott feltéteknek megfelelően a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukciójának minősül az adott termék.

Az UCB hitelkalkulátor jelenleg az Ön rendelkezésére áll adósságrendező, szabad felhasználású és lakáscélú hitel esetén egyaránt.

Az UCB által kínált hiteltermékekről teljes körű tájékoztatás úgy is elérhető, ha Ön kitölti a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatványt, ügyelve arra, hogy a pontos adatok kerüljenek megadásra.

Kollégáink e paraméterek alapján megtalálják Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót, ami adott esetben az UCB hitelterméke is lehet. A Hitelnet Tanácsadói által összeállított ajánlat minden esetben díjmentes!

Irodáinkban arra is van lehetőség, hogy Kollégáink elvégezzék az egyes hitelügyletek előzetes bírálatát. Amennyiben az Ön igényeinek és lehetőségeinek az UCB hitele felel meg, akkor Ügyintézőink az UCB-s hitelfeltételeknek megfelelően végzik el a bírálatot.
Az UCB által nyújtott deviza alapú jelzálogkölcsönök esetén az is megoldható, hogy Ön a havi törlesztő részletet forintban fix összegben fizesse, mellyel kapcsolatban részletes tájékoztatás, ugyancsak irodáinkban kérhető.

Az UCB-nél elindított hitelek átfutási ideje – akárcsak a többi pénzintézetnél – körülbelül 4 hét, ugyanis értékbecsléssel és közjegyzői okiratba foglalással is kell számolni, mint minden jelzáloghitel esetén.

Az UCB hitelkonstrukcióival kapcsolatos kérdéseit tegye fel Hitelszakértőinknek vagy keresse Kollégáinkat és Partnereinket személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Hitelkalkulátorunkat pedig akár otthonából is kényelmesen használhatja, s anélkül tájékozódhat az aktuális törlesztő részletekről, hogy személyesen keresné fel hitelirodáink valamelyikét.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése