Kiemelt bankpartnerünk a a 2010.05.10-től befogadott jelzáloghitelek esetén tovább bővíti az igénybe vehető kedvezmények körét az eddigi kedvezmények megtartása mellett! Az alábbi kedvezmények visszavonásig érvényesek:

Közjegyzői díjkedvezményt

  • Hirdetményben közzétett akció: a kedvezmény igénybevételének egyetlen feltétele az akciós időszakban történő befogadás és az igényelt kölcsön folyósítása
  • valamennyi finanszírozási módú jelzáloghitel esetén igényelhető
  • ügyfélaktivitástól független
  • a futamidő első 3 évében történő végtörlesztés esetén ezen kedvezményt nem kell visszafizetni
  • kedvezmény összege megegyezik a közjegyzői díj teljes összegével, és azon terméknél,
  • ahol folyósítási jutalékot (FOL) köteles fizetni az ügyfél, ott a kedvezmény összege a FOL-t csökkenti (max. a FOL 100%-ig). Csak kamat terméknél a kedvezmény összege az ügyfél bankszámláján utólag, a folyósítást követően kerül jóváírásra.

Magas finanszírozási termékek kedvezménye

a fedezet alapú és a jövedelem alapú termékekre igénybe vehető kedvezmények kiterjesztésre kerültek a magas finanszírozású termékekre is.

Kedvező változások a jelzálog hitelezés kondícióiban is:

2010.05.10-től befogadott valamennyi EUR alapú jelzáloghitelnél 50 bázisponttal (bp) csökken az akciós és a nem akciós kamat is.
2010.05.10-től folyósított 0% kezelési költséges és Csak kamat HUF Piaci kamatozású lakáshitelnél (korábban befogadottak esetén is) a nem akciós kamat 50 bp-vel, az akciós kamat 20 bp-vel csökken.

További részletekről érdeklődön partnereinknél!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése