Több hitelemet szeretném összevonni

Az elmúlt években a feleségem és én elég sok személyi kölcsönt vettünk fel és 2 évvel ezelőtt az OTP banknál egy szabad felhasználású hitelt is. A törlesztéssel nem volt gond, mert mind a ketten jól keresünk, de szeretnék érdeklődni, hogy esetleg alacsonyabb havi törlesztésű hitelbe össze tudnánk-e vonni.

Az OTP-nél érdeklődtünk, ott nem tudnak kedvezőbbet ajánlani.
Előre is köszönöm válaszukat.

Zsolt.

Kedves Zsolt!

Léteznek a banki termékek között olyanok, melyek kifejezetten az Ön által említett hitelcélra, azaz a hitelek összevonására és kedvezőbbre cserlésére lettek kitalálva. Ezekhez a speciális hitelekhez mindenképpen ingatlan fedezet szükséges illetve további fontos feltétel, hogy a kiváltani és összevonni kívánt hitelekben nem lehet elmaradás, tehát azokat pontosan, szerződés szerint kell fizetni legalább 6-12 hónapja. Ezt a bank az utolsó folyószámla kivonatok és a hitelszerződések bekérésével ellenőrizheti.

Természetesen, mint valamennyi hitel esetén meg kell felelni a bank által támasztott jövedelem elvárásoknak is. Amennyiben kitölti online ajánaltkérő adatlapunkat, akkor az ott megadott információk alapján szakértőink megvizsgálják és ismertetik Önnel az elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részleteket és esetleges járulékos költségeket is. Ennek alapján Ön el tudja dönteni, hogy mennyit tud havonta megtakarítani és érdemes- e belevágni a kiváltásba.

További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
10 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Magas törlesztő részleteim szeretném egy hitelbe összevonni és talán kevesebb lenne a havi törlesztő részletem.

Kedves Irén!
A legkedvezőbb adósságrendező hitelek törlesztő részletéről online Hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat. Amennyiben kedvezőnek találja a kalkulátor által kiadott konstrukciók valamelyikét, küldje el online ajánlatkérését, s Szakértőink személyre szabott, díjmentes adósságrendező hitelajánlatot készítenek Önnek.

Üdvözlöm Önöket!
Én hitelkiváltással kapcsolattal szeretnék kérdezni. Másfél millió tartozást szeretnék kifizetni, hogy csak egy helyre fizessek.

Kedves László!
Adósságrendező hiteleink megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat. A konkrét hitellehetőségek ismertetéséhez ugyanis további információkra lenne szükség. Az általános feltételekről, lehetőségekről honlapunkon olvashat. Az adósságrendezés esetén elérhető törlesztő részletet online Hitelkalkulátorunk segítségével számolhatja ki.

Hiteleim felsorakozva
Felvett jelenlegi tartozás
Lakáshitel 550.000 35.000
Jelzáloghitel 1.100.000 1.350.000
CHF alapú
személyi kölcsön 1.950.000 900.000
személyi kölcsön2 1.050.000 950.000
folyószámla hitel 600.000 600.000
Az ingatlanunk forgalmi értéke OTP bank által 3.200.000 Ft volt 2002-ben. Minden hitelem OTP-s, jelzálog is az ő nevére van bejegyezve 1.650.000 Ft értékben. Jelenleg az összes törlesztő részletem 75.000 Ft. Hogyan csökkenthetném?

Kedves Erzsébet!
A leírtak alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelkonstrukciót ajánlani. A közel 4 millió forint összegű tartozás kiegyenlítéséhez – az ingatlanfedezet területi elhelyezkedésétől és az Önök jövedelmi helyzetétől függően – kb. 8 millió forint forgalmi értékű ingatlanfedezetre lenne szükség.

Szeretném megtudni, hogy önöknél mik a lehetőségek hitelkiváltásra és mennyi idő alatt oldható meg, hogyha szeretném a személyi hitelemet és a többi hitelemet kiváltani, ami kb. 2.000.000 Ft!

Kedves Vince!
A hitelkiváltáshoz ingatlanfedezet és jövedelemigazolás szükséges. Csak problémamentesen törlesztett hitel kiváltására van lehetőség. Az átfutási idő kb. 1 hónap. A hitelkiváltó kölcsönök aktuális törlesztő részletét online hitelkalkulátorunk segítségével számolhatja ki. Személyre szóló, díjmentes adósságrendező hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Személyi kölcsönöm és hitelkártyám is van. Ezt a két a hitelt lehetséges-e egybevonni és csak egy törlesztőt fizetni?

Kedves Tímea!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, hogy a fennálló tartozás, valamint az Ön jövedelmi helyzetének ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes hitelajánlatban tájékoztathassák Önt ez elérhető adósságrendező hitelkonstrukciókról!


10
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x