Tisztelt Hitelnet!

Szeretnénk rendezni az adósságainkat: személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámla hitel, melynek összege 2,5 millió forint. Van még egy svájci frankos szabad felhasználású jelzáloghitelünk, ami Fundamentával van egybekötve, jelenleg 5,5 millió forint. Ehhez egy rokon házára jegyeztettük be a jelzálogot.

Időközben elkészült a családi házunk, ami tehermentes. Erre a házra szeretnénk hitelt felvenni és rendezni az adósságainkat és a rokon házáról egyúttal levetetni a jelzálogot.
Tudnának valamilyen megoldást javasolni? A házunk kb. 11 millió forintot ér.

Válaszukat előre is köszönöm.
Tina

Kedves Tina!

Ingatlanfedezet bevonásával kedvező adósságrendező hitelt érhetnek el. Azok a hitelek ugyanis, melyek mögött ingatlanfedezet áll, lényegesen alacsonyabb kamatkondíciókkal érhetők el, mint a fedezet nélküli kölcsönök.

A jelzáloghitelek futamideje is lényegesen hosszabb, mint a személyi kölcsönöké, amivel szintén törlesztőrészlet csökkenés realizálható.

Az adósságrendezéshez az ingatlanfedezet mellett megfelelő jövedelemigazolás szükséges. Az igazolt jövedelem összegének el kell érnie legalább a minimálbért, s minimum 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkezni a jelenlegi munkahelyen.

Személyre szóló adósságrendező hitelajánlathoz kérjük használja hitelkalkulátorunkat, s Hitelszakértőink ismertetni fogják az igényeiknek megfelelő hitelkonstrukciókat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt cím!
Kérdésem a következő: a helyi takaréknál van hitelünk: 2,5 millió Ft jelzáloghitel. Szeretnénk szocpolt és építési hitelt felvenni, de ők még nem tudnak vagy nem is akarnak foglalkozni vele. Hogy tudnánk mégis felvenni egy másik banknál, hogy a takarékot kitudjuk fizetni és lekerüljön a jelzálogjog az ingatlanról????
Tisztelettel
László

Tisztelt Szakértő!
Adósságrendező hitelt szeretnénk felvenni. Az ingatlan a felerészben az enyém, felerészben az anyukámé. Lehetséges-e így az ingatlant bevonni?

Köszönöm a válaszukat a március 10-i megkeresésemre, de azt írják, hogy töltsek ki online ajánlatkérő nyomtatványt, de ez nem jelenik meg nekem, úgy hogy sajnos nem tudom kitölteni.
Köszönettel, László

Adósságrendező hitelt szeretnék 30 millió Ft-ot. Lehetséges-e és milyen feltétellel, havi bontásban milyen összeg lenne Ft-ban? A kölcsönünkön ingatlanhitel szerepel, nem tudom, hogy így lehetséges-e. Most már sajnos ott tartunk, hogy nagyon-nagyon nehezen teremtjük elő a havi devizahitel összegét, ami egyre emelkedik. Egyedüli kereső vagyok, a feleségem leszázalékolt, tehát őt nem tudom bevonni mint adóstársat, de sajnos mást sem.
Erre kérném szíves válaszukat.