Országos pénzügyi partnerünknél a Tavaszi ingatlanhitel akció keretében ügyfeleink 2015. március 23-tól visszavonásig, de legkésőbb 2015. április 30-ig élhetnek az igen kedvező hitel és lízing felvételi lehetőséggel.

Az akció következtében ügyfeleink – a feltételek teljesítése esetén - továbbra is teljes induló díjkedvezmény mellett vehetik igénybe a lakás- és jelzálog típusú hiteleket, lízing esetén értékbecslési költséget és szerződéskötési díjat takaríthatnak meg.

Az akciót visszavonásig, de legkésőbb 2015. április 30-ig került meghirdetésre. A díjkedvezményes akció nem vonatkozik saját banki hitelkiváltásra.

A kampány keretében a befogadott forint alapú lakás- és jelzálog típusú hiteleknél (kivéve a saját banki hitelkiváltásra igényelt ingatlan hitelt), valamint forint és euro lakás- és szabad felhasználású lakossági lízingnél ügyletenként egy felajánlott ingatlan esetében:

 • a hitelbiztosítéki érték megállapítási díjat szerződéskötéskor utólagosan visszatérítik, lízing esetén a folyósításkor térítik vissza,·
 • a Takarnet lekérdezése miatti ügyintézési díjat és
 • a fedezetkezelési költséget a bank nem számít fel, továbbá ·
 • a folyósítási díjat/lízing esetén a szerződéskötési díjat az ügyfeleknek nem kell megfizetni.·
 • a közjegyzői költséget a hitelező fizeti meg idegen banki hitelkiváltás esetén, egyéb hitelcéloknál pedig abban az esetben, amennyiben az ügyfél
 1. új, minimum 6.000 Ft havi betétösszegű Lakástakarék szerződést köt Otthon termékmódozatra, vagy
 2. meglévő, az ingatlanhitel igénylésétől számítva minimum 1 év hátralévő megtakarítási idejű Lakástakarék szerződését módosítja
  1. a betétösszeg minimum 6.000 Ft-tal történő megemelésével vagy
  2. 14.000 Ft havi betétösszeg felett a havi összeg 20.000 Ft-ra emelésével a szerződéses összeg módosítása mellett
 3. Az ingatlan hiteligénylése időpontjában havi 20.000 Ft betétösszegű lakástakarék szerződés (a szerződés még nincs kiutalás alatt) megléte.

Nem feltétel, hogy a lakástakarékpénztári szerződés a bankra engedményezésre kerüljön.

A közjegyzői díjelengedés lízingre nem érvényes.

Az akcióknak köszönhetően a feltételeket teljesítő ügyfeleink az ingatlanhitel termékeinket továbbra is teljes díjmentességgel vehetik igénybe, az átlagosan megtakarítható díjkedvezmény összege közel 210.000 Ft.

További részletekért forduljon szakértőinkhez, vagy kérje hitelkalkulátorunk segítségével online ajánlatunkat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése