Támogatott hitel kiváltására kérhető közalkalmazotti hitel?

Párommal állami támogatású hitelt vettünk fel devizában. Mindketten közalkalmazottak vagyunk, így elvileg alkalmasak lettünk volna a közalkalmazotti hitel igénybevételére, azonban ezzel nem éltünk a lakás vásárlásakor. Most viszont szeretnék rögzített árfolyamon visszafizetni a hitelünket, de nem tudjuk fedezni a teljes összeget. Ebben az esetben igénybe vehető-e a közalkalmazotti hitel, mint új lakáshitel?
Köszönöm és nagyon várom válaszukat!
Bori

Kedves Bori!

Közalkalmazotti hitel igénylésére jelenleg nincs lehetőség.  A végtörlesztéshez igényelhető forinthitelekről elsőként érdeklődjön a hitelfolyósító banknál.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
20 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Szeretnék érdeklődni, kaphatok-e közalkalmazotti hitelt, amennyiben már rendelkezem kamattámogatott lakáshitellel. Esetleg hitelkiváltásra igénybe vehetem-e a hitelt? Forint alapú lakáshitelem van. Vagy részesülhetek-e szabad felhasználású közalkalmazotti hitelben? 1 éves munkaviszonnyal rendelkezem.

Kedves Anita!
Közalkalmazotti hitelfelvételre jelen pillanatban nincs lehetőség egyik pénzintézetnél sem. A kamatmentes közalkalmazotti hitelről tavaly már tárgyalt a kormány, de döntés azóta sem született.

Tisztelt hitelnet csoport!
Érdeklődni szeretnék, hogy a közalkalmazotti hitel életben van-e, vagy várható lesz ebben az évben? Milyen feltételekkel és önerő nélkül?
Előre is köszönöm válaszukat!
Tisztelettel: Margit

Kedves Margit!
Az úgynevezett közalkalmazotti hitel nyújtását a pénzintézetek évekkel ezelőtt megszüntették. A közalkalmazottak részére adható kamatmentes munkáltatói hitelről, illetve támogatásról a munkaadónál kellene érdeklődni. Amennyiben az egyéb banki hitelkonstrukciók is érdeklik, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat, s Szakértőink tájékoztatni fogják a legkedvezőbb hitellehetőségekről!

Kamatmentes bm hitelt pályáznék, de sok mindennel jár és nem biztos hogy a szükséges összeget megítélik.
Kérdésem: Van-e olyan BM-hez tartozó hivatásos részére folyósítandó hitel valamelyik banknál, ami kedvezőnek mondható, akár a kamatmentes BM hitel?
Köszönöm a választ előre is.

Kedves Patrik!
Kimondottan BM dolgozók részére nyújtott kamatmentes, illetve kedvező kamatozású hitel pénzügyi partnereinknél nincsen. Az elérhető hitellehetőségekről azonban készséggel tájékoztatjuk online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltését követően!

Jó napot?
Én (31 éves) 9 éve közalkalmazott egészségügyben dolgozó vagyok, férjem (37 éves) 12 éve közalkalmazott, mindketten egy kórházban dolgozunk. Van lehetőség lakásvásárlásra kamatmentes hitelt felvenni, amit a munkáltató ad vagy az önkormányzat? Első lakást szeretnék, használt lakást 6 millióért, aminek a felével rendelkezünk, másik felét szeretnék hitellel megoldani.
Előre köszönöm válaszát.

Kedves Esmi!
A pénzintézetek jelenleg nem nyújtanak közalkalmazotti lakáshitelt. A munkáltató által közalkalmazottaknak nyújtható kamatmentes hitelek közvetítésében, ügyintézésében nem vagyunk illetékesek. Erről a munkáltatójánál érdeklődhet. Az önkormányzati kamatmentes lakáshitelekről a területileg illetékes önkormányzat lakásirodájánál kérhet felvilágosítást.

Tisztelt Hitelnet!
Az lenne a kérdésem, hogy ha használt házat szeretnénk vásárolni, mondjuk 4.000.000 Ft-ért félszocpol igényléssel, mennyire számít az, hogy mennyi a nettó jövedelmünk, és ha igen, mennyi a minimum, amivel elkezdhetjük, és hol igényelhetjük?
Köszönöm válaszát!

Üdvözlöm!
30 éves vagyok, 2005 óta pedagógusként dolgozom. 2007-ben véglegesítettek. Havonta 120.000 forintot keresek a túlórákkal együtt. Van lehetőségem valamilyen kedvezményes lakáscélú hitelt felvennem 15-20 évre? Amennyiben igen, úgy milyen lehetőségeim vannak? Párommal családot szeretnénk alapítani 2-3 éven belül, de ha jól tudom a szocpol használt lakásra nem igényelhető.
Köszönöm válaszát.

Üdvözlöm!
Érdeklődnénk, hogy közalkalmazottaknak szóló hitelről olvastam az interneten, ahol azt írták az állam kezességet vállal, de részleteket nem találtam. Ha tudna nekünk ez ügyben felvilágosítást adni, azt megköszönnénk!

Tisztelt Tanácsadó. Szeretném kikérni az Ön véleményét lakásvásárlással kapcsolatban. Jelenleg albérletben élünk élettársi kapcsolatban, de szeretnénk a saját életünk, lakhatásunk egyengetni és nem másét. Én 31 éves nő vagyok és jelenleg határozott idejű szerződéssel dolgozom (1 év 3 hónapja) egy cégnél operátorként átlag kb. 70-75 ezer Ft-ért. Párom 27 éves és hivatásos rendőrként dolgozik 4 éve. Hallottunk már munkáltatói kölcsönről, a szocpol igénybe vételéről és egyéb más hitelekről is. Sajnos önerővel nem rendelkezünk. A kérdésem az lenne, hogy milyen lehetőségeink vannak úgy, hogy kb. 50 ezer Ft-os törlesztő részletet tudnánk vállalni egy (6-8 millió értékű) használt lakásra a gyermekvállalás mellett.… Továbbiak »

Tisztelt Tanácsadó !
Fiam és menyem is pedagógusok, többször hallattunk a közalkalmazotti hitelről, de felvilágosítást senki nem tud róla adni.
Szeretném kérdezni, hogy ez a hitel fajta létezik és ők igénybe vehetik-e? Ez évben szeretnének lakást vásárolni 9-10 M Ft összegben. Önerő a 2,5 éve fizetett 2×20000 Ft/ hó lakáskasszába befizetett megtakarítás + a hozzákapcsolódó hitel. Ők ilyen paraméterekkel számíthatnak kamattámogatott lakáshitelre illetve közalkalmazotti hitelre?
Köszönöm.
Szné.

Tisztelettel érdeklődöm, hogy egyedülálló 35 év alatti (első lakás vásárlása esetén) munkaviszonyban álló személy 2011. évben legkedvezőbb feltételekkel, esetleg államilag támogatott kamattal hogyan jut lakásvásárlási hitelhez (használt, illetve új lakásvásárlás esetén)?
Fenti személynek 2012. évben hogyan változnak a hitelfelvételi lehetőségei?
Köszönettel:
Marika


20
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x