Szeretném összevonni a hiteleim, hogy kedvezőbb legyen a törlesztőm

Tisztelt cím!

Olyan problémával küzdöm, hogy mint sokaknak, nekem is bebukott a svájci frankos hitelem! Csak nem egy, hanem több! Konkrét leszek! Válófélben vagyok s az összes törlesztő az én nyakamon maradt! A kiadásom havi szinten 270 000 Ft, amit ez idáig tudtam teljesíteni.

Most, hogy a törlesztőim szép lassan csak kúsznak felfelé, én meg nem keresek többet, megpróbáltam összevonni a hiteleimet egy hitelre, de nem sikerült, mert a bejelentett kerestem 100 000 Ft! Hiába próbáltam megértetni velük, ha sikerülne összevonni a hiteleimet, sokkal kevesebb lenne a törlesztő, amit biztos ki tudnék fizetni, nem úgy, mint most ezt a magasabbat!

Azt kérdezném, hogy tudnak-e ebben nekem segíteni, mert nem szeretnék behajtókkal, bankokkal hadakozni!
Kérem, ha tudnak, segítsenek!
Előre is köszönöm!!
Roland

Kedves Roland!

Az adósságrendezés egyik feltétele, hogy az adósnak ne legyen elmaradása a hiteltörlesztésben. Ha Ön eddig szerződésszerűen törlesztett, akkor az igénylés ezen feltétele rendben van. A problémamentes törlesztést a bankok ellenőrzik. Ehhez a törlesztési bankszámla kivonatokat kell majd bemutatni, általában az utolsó 3-6 havi kivonatra van szükség. Hátralékos kölcsönt nem váltanak ki a bankok, ezért lényeges, hogy mielőbb sor kerüljön a hitelek kiváltására!

Adósságrendező hitel bírálatánál a bankok nem veszik figyelembe azon rendszeres kiadásokat, hiteltörlesztéseket, amelyek az adósságrendező hitel felvételével megszűnnek. A jövedelemvizsgálat során tehát azt vizsgálják a pénzintézetek, hogy igazolt nettó keresete alapján mekkora összegű törlesztő részletet vállalhat havonta. A törlesztési kötelezettség összege a futamidő kitolásával csökkenthető.

Ami még befolyásolja a maximálisan nyújtható kölcsön összegét, az a fedezetül felajánlott ingatlan értékbecslő által megállapított forgalmi illetve hitelbiztosítéki értéke.

Mindezekből kiindulva Szakértőink előzetes hitelbírálat során meg tudják mondani Önnek, hogy milyen hitellehetőségek kínálkoznak az adósságrendezéshez. Amit Önnek tennie kell az csupán annyi, hogy kitölti a honlapunkon található ajánlatkérő űrlapot. Fontos, hogy előtte tájékozódjon arról, hogy mennyi most az egyes kiváltandó hitelek fennálló tartozása a jelenleg érvényes árfolyam alapján.

Ezt követően Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban fogják tájékoztatni az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő konstrukciókról, a THM mértékéről, a várható törlesztő részlet összegéről és a hitelfelvétellel járó kiadásokról.

További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Párom munkanélküli sajnos. Évek óta meglévő folyószámlájára nem megy már semmilyen jövedelem. Ezek után a bank többszöri felszólítással követelte a folyószámlahitel visszafizetését. BAR listára került. Most már addig ment el a helyzet, hogy bíróságra kell mennie. Mire számítson?

Kedves Andrea!
Végrehajtási ügyekben irodánk nem illetékes. Ebben a témában végrehajtási ügyekkel foglalkozó szakértőt kellene megkérdeznie.

Tisztelt szakértők!
Sajnos mindazokat, amiket elmondtak a válaszlevelükben, már tudtam s sajnos nem segít a problémámon!
Úgy kérdezném meg a dolgokat, hogy ha én le tudom igazolni a bankoknak, hogy mindeddig ki tudtam fizetni a havi 270 000 Ft-os törlesztéseket, úgy hogy a hivatalos keresetem 100 000 Ft és nincsen momentán elmaradásom sem, akkor így tudnak nekem olyan megoldást biztosítani, amitől kevesebb lenne a törlesztőm!?
Még mielőtt késő lenne s nem tudnám fizetni a törlesztőket, mert sajnos ott állok ennek a küszöbén!
Kérem önöket valahogy segítsenek, mert nem szeretnék fizetésképtelenné válni!
Előre is köszönöm!

Devizahitelemet forintban, egyben szeretném törleszteni. Mik lehetnek a feltételek?
Köszönöm!


6
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x