Szeretne minél rövidebb idő alatt szabad felhasználású hitelhez jutni? Igényelje bankpartnerünk szabad felhasználású jelzáloghitelét gyorsított ügyintézéssel!

A Hitelnet – pénzügyi partnerének köszönhetően – a szabad felhasználású kölcsönkérelem elbírálására gyorsított ügyintézést, a szerződéskötésre pedig – pozitív hitelbírálatot követően – garantált időpontot ajánl Önnek!

Attól függően, hogy milyen sürgős a hitelhez jutás, többféle lehetőség közül választhat:

  • A jelzálog alapú szabad felhasználású hitelszerződés aláírására a kölcsönkérelem beadását követően akár a 3. munkanapon is sor kerülhet, ha a hitelbírálat eredménye pozitív.
  • Amennyiben nem jelent gondot Önnek, hogy néhány nappal tovább tart a hitelügyintézés, akkor választhatja azt a konstrukciót is, melynek keretében a hitelkérelem elindítását követő 7. munkanapon kerül sor a kölcsönszerződés aláírására, pozitív hitelbírálat esetén.

Ha a szabad felhasználású hiteligénylés gyorsított ügyintézéssel történik, akkor Önnek gyorsasági díjat kell fizetni. A gyorsasági díj összege attól függ, hogy Ön a 3. vagy a 7. munkanapra kéri a kölcsönszerződés aláírását. A díjak aktuális összegéről Hiteltanácsadóink készséggel adnak felvilágosítást! A díjak megfizetése mindkét esetben csak folyósításkor válik esedékessé. Azonban az ügyfélnek meg kell fizetni a gyorsasági díjat akkor is, ha neki felróható okból a garantált határidőn túl, illetve, ha nem kerül sor a szerződés aláírására.

A gyorsított ügyintézés miatt fontos, hogy mielőbb megtörténjen az ingatlan értékbecslése. Az értékbecslő a megadott telefonszámon fogja Önt keresni a helyszíni szemle időpontjának egyeztetése végett.

Ha Ön nem kíván élni a gyorsított ügyintézés lehetőségével szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésekor, akkor a hitelbírálat a normál ügyintézési rend alapján zajlik. Ilyen esetben a szolgáltatás során nem kerül felszámításra külön díj.

A gyorsított ügyintézés keretében elérhető szabad felhasználású jelzáloghitelek havi törlesztéséről és igénylési feltételeiről a Hitelnet irodáiban és Partnereinél kérhető teljes körű felvilágosítás. Hiteltanácsadóink tájékoztatást nyújtanak a hitelfelvétel egyéb járulékos költségeiről is.

Ha Ön személyre szóló, gyorsított eljárású szabad felhasználású hitelajánlatot szeretne kapni, akkor kérjük, töltse ki ajánlatkérő nyomtatványunkat! Tanácsadóink egy munkanapon belül ismertetik Önnel a lehetőségeket. Az ajánlat díjmentes.

Ha ingatlanfedezet bevonása nélkül szeretne minél hamarabb szabad felhasználású hitelhez jutni, akkor igényeljen személyi kölcsönt! Az igénylés feltételeiről és a személyi kölcsönök havi törlesztéséről érdeklődjön a Hitelnetnál!

A gyorsított ügyintézéssel igényelhető szabad felhasználású hitelekkel kapcsolatos további kérdéseit online Hitelszakértőnknek is felteheti!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése