A Sopron Banknak, mint vezető pénzügyi partnereink egyikének minden lakáshitele elérhető a Hitelnet irodáiban és Partnereinél.
A Pénzintézet az alábbi típusú lakáscélú jelzáloghiteleket nyújtja:

  • Piaci kamatozású lakáshitelek
  • Állami kamattámogatott lakáshitelek
  • Fészekrakó hitelek

Bankpartnerünk lakáshiteleinek igénylésekor minden esetben van jövedelemvizsgálat, melyhez 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás benyújtása szükséges. Elvárás legalább az egy éves folyamatos, s a jelenlegi munkahelyen minimum 3 hónapos munkaviszony megléte.

A Pénzintézet lakáscélú jelzáloghiteleinek keretében lakásvásárlás, lakóház építése vagy bővítése, lakóingatlan korszerűsítése, felújítása, valamint telekvásárlás egyaránt megvalósítható.

A piaci kamatozású és fészekrakó hitelek induló banki költségek nélkül valamint lakáskasszával kombinálva egyaránt igénybe vehetők. Államilag támogatott lakáshitelek esetén banki költségek nélküli igénylésre azonban nincs lehetőség.

A Sopron Bank lakáshiteleinek igénylésekor a személyi feltételekkel kapcsolatban az egyik legfontosabb előírás, hogy a kölcsönigénylő és társigénylő adatai nem szerepelhetnek semmilyen formában (aktív, passzív) a Központi Hitelnetrmációs Rendszerben.

A kölcsönigénylés elindításához az adós életkorának el kell érnie legalább a 18. életévet, s a lakáshitel lejáratakor életkora nem haladhatja meg a 65. életévet, az adóstárs életkora pedig nem lehet több 70 évnél, 20 évnél rövidebb futamidő esetén. Amennyiben azonban a kölcsön futamideje legalább 20 év, akkor az életkorra vonatkozó korhatár 70 év. A Sopron Bank lakáshitelei legfeljebb 25 éves futamidőre vehetők fel.

A minimálisan igényelhető lakáshitel összege 1 millió forint, a maximumot pedig az ingatlan értéke, az igénylők jövedelemi helyzete, valamint a jogszabály hitel/fedezet arányára vonatkozó előírása határozza meg.

Bankpartnerünk lakáshitelei 3 illetve 12 havi kamatperiódussal igényelhetők, ami azt jelenti, hogy a kiválasztott időszakon belül a hitel kamata nem változik, tehát állandó összegű havi törlesztő részlettel lehet kalkulálni.

A lakáshitelek járulékos költségei közé – kivéve az induló banki költségek nélküli hitelkonstrukciót - az alábbi díjak tartoznak: értékbecslés, közjegyzői okiratba foglalás, folyósítási díj, jelzálogbejegyzés illetéke, tulajdoni lap, térképmásolat díja.

A Sopron Bank által kínált lakáshitelek havi törlesztő részletéről érdeklődjön a Hitelnet irodáiban vagy Partnereinél, ahol részletes választ kaphat valamennyi lakáshitellel kapcsolatos kérdésére.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése