Sopron Bank Hitelkalkulátor

Anélkül szeretne tájékozódni a Sopron Bank által nyújtott szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghitelekről, hogy személyesen felkeresné a Pénzintézet valamely fiókját? Erre a legjobb megoldás a Hitelnet! Irodáinkban és Partnereinknél ugyanis elérhető a Sopron Bank Hitelkalkulátora, mellyel Tanácsadóink gyorsan és egyszerűen ki tudják számolni Önnek a kért törlesztést az Ön által megadott futamidőre.

Ehhez nem feltétlenül szükséges, hogy felkeresse személyesen a Hitelnet valamely irodáját vagy Partnerét, ugyanis lehetőséget biztosítunk a honlapunkon keresztül történő ajánlatkérésre is. Ehhez az ajánlatkérő nyomtatványunkon található kérdésekre kell pontos választ adnia, elsőként megadva természetesen a felvenni kívánt hitel összegét és futamidejét.

További lényeges kérdés háztartásának jövedelmi helyzete, ugyanis a Sopron Bank kizárólag jövedelemvizsgálat mellett igényelhető jelzáloghiteleket nyújt. A Bank jelzáloghiteleire való jogosultság szempontjából lényeges a fedezetül felajánlott ingatlan területi elhelyezkedése, valamint értéke. A Sopron Banknál kizáró ok, ha a hitelfeligénylő adatai szerepelnek a BAR listán.

Fentiekre vonatkozó információk megadását követően Kollégáink megkeresik az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, Sopron Bank által nyújtott hitelkonstrukciókat, s azok legfontosabb kondícióit – aktuális kamatát, teljes hiteldíj mutatóját (THM) – a havi törlesztő részlet összegét, s a hitelfelvétel járulékos költségeit e-mailben ismertetik Önnel.
A Sopron Bank Hitelkalkulátorának köszönhetően irodáinkban és Partnereinknél az alábbi típusú jelzáloghitelek havi törlesztő részletének kiszámítására van lehetőség:
Szabad felhasználású és adósságrendező jelzáloghitelek (i
nduló banki költségekkel és anélkül)

Lakáscélú jelzáloghitelek (piaci kamatozású és fészekrakó hitelek induló banki költségekkel és anélkül, lakáskasszával kombinált hitelek, állami kamattámogatású lakáshitelek)

A Hitelnetnál is elérhető Sopron Bank Hitelkalkulátor segítségével Kollégáink azt is meg tudják Önnek adni, hogy a havonta befizetésre kerülő törlesztő részletből hónapról hónapra mekkora összeg megy a tőke és mekkora a kamat törlesztésére, illetve egyik hónapról a másikra hogyan csökken a fennállót tőketartozás.

Ha Ön pénzügyi partnerünk hiteleinek havi törlesztő részletére kíváncsi, akkor azzal is tisztában kell lennie, hogy az adósságrendező és szabad felhasználású jelzáloghitelek legfeljebb 20, a lakáshitelek pedig maximum 25 éves futamidőre igényelhetők.

A Sopron Bank hitelkonstrukcióinak aktuális kamatairól, valamint a kölcsönigénylés feltételeiről szintén a Hitelnet ad részletes felvilágosítást, majd Kollégáink vállalják a hitelügylet teljes körű lebonyolítását is.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x