Referencia kamatlábhoz kötött hitel LTP megtakarítással

Pénzügyi partnerünk versenyképességének javítása, valamint az ügyfelek hitelfelvételi lehetőségeinek szélesítése érdekében 2010. március 1-től bevezette a referencia kamatlábhoz kötött árazású kölcsönök Fundamenta Lakástakarék pénztári megtakarítással történő kombinálhatóságát.

A termék előnyei:

  • Ezt a kombinált hitelterméket választva Ön akár 15 százalékkal alacsonyabb havi törlesztő részletet is elérhet a hagyományos, úgynevezett annuitásos, ingatlanfedezet bevonása mellett igényelhető hitelekhez képest.
  • A Funamenta megtakarítás legalább 49, és legfeljebb 95 hónapra köthető.
  • A Fundamenta lakástakarék pénztár megtakarításait az állam 30 százalékos vissza nem térítendő támogatással egészíti ki, mely támogatás összege személyenként évente maximum 72 ezer forint lehet.
  • A Fundamenta által igénybe vehető állami támogatás családon belül megtöbbszörözhető, ugyanis nemcsak a hiteligénylő számára elérhető, hanem az igénylő a családtagjai részére is nyithat – legfeljebb 5 db – LTP betétszámlát.
  • A választott futamidőtől függetlenül Ön mentesül a 20 százalékos kamatadó megfizetése alól, hiszen a lakás előtakaréskossági számlára befizetett havi megtakarításokra a kamatadó nem vonatkozik.
  • A lakás előtakarékossági számlához kapcsolódó számlanyitási és zárolási díjat a Pénzintézet meghitelezi Önnek, hogy ennyivel is csökkentse a kezdeti járulékos költségeket.

Amennyiben a Fundamenta Lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált jelzáloghitelek havi törlesztő részletére kíváncsi, kérjen személyre szóló, ingyenes ajánlatot, melyet Kollégáink 24 órán belül elkészítenek.
A személyre szóló ajánlatból megtudhatja a hitelfelvétel járulékos költségeit, s azt, hogy a kezdeti költségek elengedésére a pénzintézet milyen feltételek mellett nyújt lehetőséget.

A referencia kamatlábhoz kötött LTP megtakarítással kombinált forint alapú jelzáloghitelek kamata a jegybanki alapkamathoz kötött, így a jegybanki alapkamat csökkenésével az Ön által igényelt jelzáloghitel kamata is csökken. A forint alapú finanszírozás további előnye, hogy így elkerülhető a devizahitelek esetén felmerülő árfolyamkockázat.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Elnézést kérek, de szeretnék érdeklődni, hogy mit jelent az, ha jelzáloghitelt szeretnék felvenni lakás előtakarékossággal.
Több lesz a törlesztő részlet?

Kedves Katalin!
A lakás-előtakarékosság lakástakarék-pénztári megtakarítást jelent, vagyis a megtakarítási idő alatt Ön a bank felé kamatot törleszt, a lakástakarék felé pedig rendszeres megtakarítást fizet, ami lejáratkor állami támogatással és betéti kamatokkal együtt a lakáshitel tőketartozását fogja csökkenteni. A fizetendő összeget befolyásolja, hogy mekkora összegű megtakarítást vállal. Maximum havi 20.000 Ft lehetséges.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Üdvözlöm
kérdésem a következő lenne :
Van egy személyi hitelem az OTP banknál.
A keresetem minimálbér nettó 69E.
a törlesztőm 19e.
ki tudom e váltani ezt a hitelt önöknél,úgy hogy lakás takarékos megtakarításként fusson tovább ?
Jónak tartom a fundamentát,viszont a keresetem miatt nem tudok több havi kiadást bevállalni.Milyen megoldás lehetséges még ?
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel : Májer Attila


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x