Napjainkban már szinte az összes pénzintézet rendelkezik honlapján elérhető hitel kalkulátorral, a Hitelnet kalkulátora által azonban Ön rögtön a legkedvezőbb havi törlesztő részlettel rendelkező hitelkonstrukcióról tájékozódhat, hiszen Hitelkalkulátorunk a legalacsonyabb kamatlábbal rendelkező hitelterméket jeleníti meg pénzügyi partnereink hitelkonstrukciói közül, melyek között az OTP Bank hiteltermékei is megtalálhatók.

Amennyiben Önt kizárólag az OTP hitel kalkulátor érdekli, akkor e-mailben elküldheti ajánlatkérését, s Tanácsadóink tájékoztatják Önt Bankpartnerünk aktuális hitelkonstrukcióinak havi törlesztéséről az Ön által kért futamidőre és hitelösszegre vonatkozóan.

Arra is van lehetőség, hogy Ön felkeresse lakóhelyéhez legközelebb található irodánkat vagy Partnerünket, s személyesen is érdeklődhet mind az OTP hitel kalkulátor által kiadott törlesztő részletekről, mind a hiteligénylés egyéb feltételeiről.

Bankpartnerünknél az alábbi hiteltermékek közül választhat:

  • Lakáscélú jelzáloghitelek: lakásvásárlás/építés/bővítés/korszerűsítés/felújítás
  • Hitelkiváltás többlethitellel vagy anélkül
  • Szabad felhasználású jelzáloghitelek

A lakáscélú és szabad felhasználású hitelek esetén kizárólag forint alapú hitel felvételére van lehetőség, hitelkiváltás esetén Ön választhat euró alapú hitelkonstrukciót is.

Lakáscélú jelzáloghitelek maximális futamideje 35 év, szabad felhasználású és adósságrendező kölcsönök futamideje pedig legfeljebb 25 év lehet.

Pénzügyi partnerünk, az OTP Bank lakáshitelei – az Ön választása szerint - igényelhetők normál, vagyis egyenletes törlesztésű konstrukcióban és lakástakarék-pénztári megtakarítással kombinálva is. Az LTP-vel kombinált konstrukció esetén levezetésre kerül külön a Bank, valamint külön az LTP felé fizetendő havi törlesztés is, továbbá a lakástakarék lejáratakor jóváírt megtakarítási összeg.

Az OTP-nél állami kamattámogatású és piaci kamatozású lakáshitel egyaránt igénybe vehető, melyek igénylési feltételeiről Tanácsadóinknál kérhető részletes felvilágosítás.

A lakáskölcsön minimális összege 1 millió forint, a maximum 50 millió forint, mely függ a fedezetül felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékétől, a hiteligénylők igazolt nettó jövedelmétől, valamint a hitel/hitelbiztosítéki érték arányától.

Az OTP Bank hitel kalkulátorával kapcsolatosan felmerült egyék kérdéseit tegye fel Hitelszakértőnknek!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő!
A kérdésem az lenne, hogy mi 3.100.000 Ft-ot vettünk fel használt lakásra 20 évre. A törlesztőnk 37.000 Ft. Ez egy a kalkulátor számítása szerint sem jön ki a képlet.
Kérdésem az lenne, mi lehet ennek az oka? Semmilyen plusz megtakarítás nincs beépítve.
Válaszát köszönöm.

Tisztelt Szakértő!
Érdekllődni szeretnék, hogy van-e esélyem lakásvásárlási hitel felvételéhez, ha a megvásárolandó ingatlan vételára 7 m.Ft, kb.50-60 %-át tudnám kp.kifizetni, a többire vennék fel hitelt.Nettó jövedelmem: 130 eFt, kezes és adóstárs nélkül. 51 éves egyedülálló vagyok.
Köszönettel:
Zsuzsa