Korábban felvett osztrák jelzáloghitelét szeretné kiváltani és kedvezőbbre cserélni? Alacsonyabb havi törlesztő részleteket szeretne elérni? Egyszerűbben szeretné havi részleteit feladni? Megemelkedtek a havi részletei és kedvezőbbre cserélné meglévő hiteleit?

Honlapunkon található hitelkiváltás kalkulátor segítségével ki tudja számolni, hogyan alakulnának felvenni kívánt hitelének havi törlesztő részletei az elérhető legkedvezőbb hitelkondíciók segítségével. Adja meg a kívánt hitelösszegét, válasszon hitelcélt és futamidőt. A kapott táblázatban megmutatjuk mekkora havi törlesztő részlettel számolhat a kívánt futamidő alatt. Egyedi, személyre szóló ajánlatunkért töltse ki honlapunkon található adatlapunkat és megkeressük az Ön számára elérhető legkedvezőbb hitelkondíciót díjmentesen, kötelezettségek nélkül.

A banki szigorítások következtében valamennyi pénzintézetnél megváltoztak a hitel nyújtás feltételei. Emelkedtek a kamatok és a hitelbírálat során és szigorúbb feltételeknek kell megfelelni. Csökkent az ingatan forgalmi értékéhez képest felvehető hitel összege, nőtt a bankok által elvárt jövedelem.

Szinte teljesen eltűntek a hazai bankok kínálatából az ingatlan értékének 80-90 %- ig igényelhető hitellehetőségek.

A pénzügyi válság az osztrák bankoknál felvett hiteleken is érezteti hatását. A kamatok megnövekedtek, a gyenge forint árfolyamnak köszönhetően a havi törlesztő részletek is jelentősen megemelkedtek. Osztrák hitel kiváltása során előnyt jelenthet, hogy a kinti bankok általában nem számolnak fel a magyar pénzintézetekkel ellentétben végtörlesztési díjakat, azaz bármikor díjmentesen kedvezőbbre váltható a korábban felvett osztrák hitel.

A hazai bankoknál bizonyos esetekben és meghatározott feltételek teljesülése esetén lényegesen kedvezőbb feltételeket lehet elérni és a kamat mértéke is kedvezőbb.

Osztrák hitel kiváltása esetén mindenképpen feltétel, hogy a kiváltani kívánt hitel nem állhat felmondás alatt, az utolsó 3-6 hónapban nem lehetett fizetési elmaradás. Ez ugyanígy igaz akkor is, ha egy Magyarországon felvett hitelt szeretnénk más banknál kedvezőbbre cserélni.

Amennyiben azt tervezi, hogy meglévő osztrák hitelét szeretné hazahozni, kérje szakértőn tanácsát, aki díjmentesen ismertetni fogja a lehetőségeit.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv.
Van egy osztrák hitelem, 2006-ban vettem fel. 1 éve nem fizetem. 15 éves futamidőre vettem fel. Szeretnék végtörleszteni, de nem tudok a bankkal kapcsolatba lépni.
Tudnak ilyen ügyben is segítséget nyújtani? Természetesen nem ingyen kérem.
Köszönöm.

Osztrák hitelemet szeretném kiváltani.Felszólító levelet kaptam ,mivel nem tudom fizetni kb 1 éve.
Van lehetőségem kiváltani a hitelem?