Tisztelt Hitelnet!

Ausztriai kölcsönből épített házunkat árverezésre tették. Mivel senki nem licitált rá, így mind a kettőnk fizetéséből vonják az elmaradott összeget! A tartozásunk 11.000.000.- Ft, a családi házat 20.00.ó0.000.- Ft-ra becsülték fel.

Ezt szeretnénk kiváltani, mivel egyikünknek sem jó, ha a fele fizetésünket levonják!
Kérem tanácsát és segítségét!

Előre is köszönettel!

Kedves Érdeklődő!

Akár magyarországi, akár osztrák banki hitel kiváltásáról van szó, a hitelkérelem elutasítására ad okot már az is, ha a kölcsönt az adós nem szerződésszerűen törlesztette. Mivel az Önök osztrák hitelszerződését a bank már fel is mondta és végrehajtásra került az ügy, ezért sajnos nem tudunk egyetlen olyan finanszírozót sem ajánlani, ahol lehetséges volna a hitelkiváltás.

Megoldás esetleg az lehetne, ha saját maguk próbálják értékesíteni a házat, s a tartozás kifizetése után egy kisebb értékű lakóingatlant vásárolnak. Ha nincs olyan magyarországi hitelük, amely miatt adataik BAR listára kerülhetett, akkor jogosultak lehetnek lakásvásárlási hitel felvételére, melyben készséggel állunk rendelkezésükre!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Osztrák banknál vettünk fel hitelt 6 évvel ezelőtt. Arra lennék kíváncsi, hogy lenne-e olyan forinthitel, amivel érdemes kiváltani.
A hitelt rendesen fizetjük, soha nem volt elmaradásunk.
Köszönöm a választ.
Gyöngyi