Osztrák hitel kiváltása megoldható még?

Tisztelt Hitelnet!

Ausztriai kölcsönből épített házunkat árverezésre tették. Mivel senki nem licitált rá, így mind a kettőnk fizetéséből vonják az elmaradott összeget! A tartozásunk 11.000.000.- Ft, a családi házat 20.00.ó0.000.- Ft-ra becsülték fel.

Ezt szeretnénk kiváltani, mivel egyikünknek sem jó, ha a fele fizetésünket levonják!
Kérem tanácsát és segítségét!

Előre is köszönettel!

Kedves Érdeklődő!

Akár magyarországi, akár osztrák banki hitel kiváltásáról van szó, a hitelkérelem elutasítására ad okot már az is, ha a kölcsönt az adós nem szerződésszerűen törlesztette. Mivel az Önök osztrák hitelszerződését a bank már fel is mondta és végrehajtásra került az ügy, ezért sajnos nem tudunk egyetlen olyan finanszírozót sem ajánlani, ahol lehetséges volna a hitelkiváltás.

Megoldás esetleg az lehetne, ha saját maguk próbálják értékesíteni a házat, s a tartozás kifizetése után egy kisebb értékű lakóingatlant vásárolnak. Ha nincs olyan magyarországi hitelük, amely miatt adataik BAR listára kerülhetett, akkor jogosultak lehetnek lakásvásárlási hitel felvételére, melyben készséggel állunk rendelkezésükre!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Osztrák banknál vettünk fel hitelt 6 évvel ezelőtt. Arra lennék kíváncsi, hogy lenne-e olyan forinthitel, amivel érdemes kiváltani.
A hitelt rendesen fizetjük, soha nem volt elmaradásunk.
Köszönöm a választ.
Gyöngyi


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x