Össze tudjuk vonni a hiteleinket, ha nem tudtuk időben törleszteni?

2006-ban vettünk fel 6 millió forint hitelt svájci frank alapon, amit 2007-ben kiváltottunk, mert kevésnek bizonyult ez az összeg. Így lett 7,2 milliós tartozásunk /szintén frank/. Ebben az időszakban kezdődött az árfolyam emelkedés, így mi a várt 1,2 milliós különbözetünk helyett kb. 540 ezer forintot kaptunk.

Ezek után persze próbáltuk kiegészíteni a pénzünket ilyen-olyan kölcsönökkel, amiket egy idő múltán már nem úgy tudtunk törleszteni, ahogy kellett volna /folyamatos árfolyam emelkedés, munkahelyi problémák, stb/.

A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőségünk a hiteleinket összevonni /lízing is szóba jöhet/ vagy bízzunk az árfolyamrögzítésben?

Válaszukat köszönöm.
Andrea

Kedves Andrea!

Legyen szó akár jelzálog alapú hitelről, akár fedezet nélküli személyi kölcsönről, hitelkiváltás esetén a pénzintézetek vizsgálják a kiváltandó kölcsönök szerződésszerű törlesztését. Amennyiben az ügyfél nem rendelkezik problémamentes hitelmúlttal, akkor sajnos elutasítják a hitelkérelmet. Ez adósságrendező lízing esetén is fennáll.

Ha tehát jelenleg is van hátralékuk, akkor azt először meg kellene próbálni rendezni. Amennyiben nem rendelkeznek akkora elmaradással, ami miatt BAR listára kerültek volna és van lehetőség a hátralék megszüntetésére, akkor kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hitelszakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x